Kristityt jotka päätyvät helvettiin


by Carmelo Brenes


eli pelastettu helvetistä; alunperin espanjaksi, tämä versio on siloteltu, kuvitettu ja lyhennetty, http://www.DivineRevelations.info/BRENES


Vuonna 1982, jouduin onnettomuuteen jossa kuolin. Kun kuolema tuli ylleni, tunsin kaiken pimenevän. Löysin itseni kävelemästä pitkin pimeää tunnelia, ja jonkinlainen olento vei minua. Kun kävelin pitkin tätä kylmää ja pimeää tunnelia, aloin kuulla hirvittäviä kiljaisuja ja ulvontaa. Tiesin että, vaikka ruumiini oli jo kuollut, olin kuitenkin elossa tässä paikassa.

Näin suuria käärmeitä kaikkialla ympärilläni, ja kaikki ihmiset pyysivät saada vettä. Pian me saavuimme aukiolle, jossa oli monia kammioita ja osastoja, jossa jokaisessa oli sisällä erilaisia ihmisiä. Aloin itkeä kauhusta, rukoillen Jumalalta armoa. "Herra, muista minun elämäni! Ole minulle armollinen!" Puhdas kauhu sai otteen sielustani, ja koko elämäni kulki ohi edessäni. Kun me lähestyimme jonkinlaista ovea, huusin taas: "Armahda minua Herra; armahda minua! Minä pyydän sinulta apua! Auta minua Herra!!"

Äkkiä tuli hiljaisuus, ja kuulin kovan äänen sanovan: "Seis!" Tämä ääni vapisutti koko helvettiä, ja tämä olento joka piti minua kädestä vapautti minut. "En ole avionrikkojien Jumala, en haureutta harjoittavien Jumala, en valehtelijoiden Jumala. Miksi sinä kutsut minua Herraksi, jos en ole niiden Jumala jotka kerskuvat?" (Luukas 6:46)

Tunsin aivan kuin alkaisin tuhoutua, mutta kun aika kului, Jumalan ääni muuttui pehmeämmäksi. "Tule ja minä näytän sinulle asioita tässä paikassa jotka odottavat kaikkia jotka eivät ole olleet halukkaita seuraamaan tietäni ja jotka ovat kulkeneet omien sydäntensä mielikuvia seuraten."

Me menimme sitten paikkaan jossa minä näin erään naisen istumassa keinutuolissa. Hirvittäviä voihkaisuja tuli yhä kaikkialta. Ensiksi hän näytti olevan kunnossa, mutta sitten hänen kehinsa muuttui noidan kaltaiseksi, ja hän huusi tuskasta, ollen liekkien keskellä. Hän anoi armoa, mutta Herra sanoi minulle: "Synnin palkka on kuolema, ja ne jotka saapuvat tähän paikkaan eivät koskaan pääse sieltä pois." (Paavalin kirje roomalaisille, 6:23)

Herra näytti minulle monia tottelemattomia ihmisiä, joista monet olivat olleet Kristillisen Kirkon jäseniä. He huusivat ja rukoilivat armoa, mutta ei ollut armoa. Armoa voidaan löytää ainoastaan silloin kun henkilö on vielä elossa maan päällä. Sitten kun henkilö on kuollut, armoa ei voida enää saavuttaa, kuten sanotaan, "Ja samoin kuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta sen jälkeen tulee tuomio." (Kirje hebrealaisille, 9:27)

Jeesus myös näytti minulle paikan jossa oli jonkinlaista kiehuvaa öljyä, ja siellä sisällä oli ihmisiä, liekkien keskellä, ja he yrittivät päästä ulos. Mutta demonit työnsivät heidät takaisin sisään.

Me kävelimme kunnes me tulimme paikkaan jossa oli ihmisiä jotka olivat aikoinaan kuunnelleet Jumalan Sanaa, mutta eivät koskaan halunneet katua.

Minä näin pastoreita, evankelistoja, uskovia ja lähetystyöntekijöitä. He kaikki olivat siellä eri syistä. Näin erään pastorin joka ei koskaan uskonut Pyhän Hengen voimaan, kielillä puhumiseen, parantamiseen tai Pyhän Hengen kasteeseen. (Markus 3:29) Hän anoi armoa, ja vielä yhtä tilaisuutta kertoa maailmalle että Pyhä Henki on todellinen, ja että on olemassa todellista evankeliumin vapautta. Mutta oli liian myöhäistä hänelle; hän ei pääisisi koskaan pois, vaikka hän oli pastori. Hänen mahdollisuutensa tehdä parannus oli ainoastaan mahdollinen maan päällä.

Näin myös erään lähetystyöntekijän helvetissä. Hän oli siellä koska hän pyysi rahaa saadakseen tehdä lähetystyötä Afrikassa, mutta hän piti puolet rahoista itsellään. Nyt hän anoo armoa sekä toista mahdollisuutta palauttaa rahat jotka eivät olleet hänen. Kun hän näki että Jeesus ei voinut auttaa häntä, hän kirosi Jeesuksen.

Näin ihmisiä jotka olivat aikoinaan kirkossa ylistämässä Jumalaa. Nyt he rukoilevat vain armoa heidän katumattomille synneilleen, he menettivät mahdollisuutensa katua sen jälkeen kun he kuolivat. Minä näin pastoreita jotka varastivat seurakuntalaisten antamat uhrilahjat. He myös rukoilivat saadakseen hyvittää kaikki pahat tekonsa, mutta siihen ei ollut enää mahdollisuutta.

Ne jotka kuolevat ilman Jeesusta Kristusta joutuvat helvettiin, ja ne jotka kuolevat Jeesuksen Kristuksen kanssa pääsevat taivaaseen. Monet ihmiset uskovat että kuolema on vain olemassaolon loppuminen (annihilationismi). Mutta kuolemassa, sinun todellinen elämä alkaa, joka Jumalan kunniassa tai ikuisessa kadotuksessa ja häpeässä. (Daniel 12:2) Sinä teet tämän valinnan juuri nyt. Meidän kaikkien täytyy huolellisesti pohtia missä me vietämme ikuisuuden. Haluatko viettää ikuisuuden helvetissä vai Jumalan kunniassa? Päätös on sinun.

Me jatkoimme kävelemistä toiseen hirvittävään paikkaan missä oli kaiken tyyppisiä ja muotoisia demoneja; joillakin oli vain yksi käsivarsi, yksi silmä ja yksi kaviollinen jalka. Heidän kasvonsa olivat kuin puoliksi ihmisen kasvot, mutta loput olivat tyhjyyttä. Minä kysyin: "Herra, mitä tämä on?" Ja Hän vastasi, "Nämä ovat tuhon demoneja, niiden kaikkien kotona jotka ovat kadotettuja. Tämä on se demoni joka tuhoaa ja tuhoaa taukoamatta, päivä toisensa jälkeen."

Piina tässä paikassa on niin hirvittävä; sielut aina muistavat asiat joita he tekivät maan päällä. Aivan kuten vertaus rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta. (Luukas 16: 19-31) Tämä rikas mies kykeni muistamaan että hänellä oli isä ja viisi veljeä. Sinä muistat kaikki asiat jotka sinä teit menneisyydessäsi, hyvät tai huonot; sinä muistat kaikki sukulaisesi, ja tämä on osa kidutusta, sillä sinä niin epätoivoisesti et halua myös heidän joutuvan helvettiin.

Tänään on niin monia ihmisiä jotka saarnaavat evankeliumia, kehottavat niitä jotka ovat maan päällä, tekemään parannusta. Ainoa joka voi pelastaa sinut on Jeesus, joka on Isän oikealla puolella, valmiina pelastamaan sinut. "Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman." (Apostolien Teot, 4:12) Luota yksin Jeesukseen.

LAPSET HELVETISSÄ

Näin erään naisen kahden lapsensa kanssa jotka huusivat äidilleen: "Miksi? Miksi et vienyt meitä pyhäkouluun? Miksi et sallinut meidän mennä kirkkoon?" He kirosivat häntä koska hän ei koskaan sallinut heidän kuulla evankeliumia.

Jopa tänään, minä yhä tunnen tuskaa ja kauhua sielussani kun minä muistan että helvetissä on jopa nuoria lapsia. Minä näin joitakin jotka olivat 12 ja 14 vuoden ikäisiä. Myös he katuivat monia asioita joita he tekivät ollessaan maan päällä. Monet kristityt tietämättömästi sanovat että lapset eivät voi koskaan olla kadotettuja, koska he ovat niin nuoria. Mutta minä kerron sinulle, jos lapsi osaa tehdä eron hyvän ja pahan välillä, ja hän ei kulje Herran tietä, myös hän voi päätyä tähän kidutuksen paikkaan. (Sananlaskut 22:6)

Raamatussa sanotaan: "Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan." (Johanneksen Ilmestys, 20:12) Kaikki ihmiset jotka osaavat tehdä eron hyvän ja pahan välillä joutuvat seisomaan Herran edessä; mikään ei ole piilossa Herran katseelta.

Me jatkoimme kävelyä kunnes me tulimme paikkaan joka oli stadionin kaltainen. Siellä oli demoneita jotka nauroivat kadotetuille sieluille. Nämä pilkkasivat heitä, ja kiduttivat heitä jotka oli tehty Jumalan kuvaksi.

Nämä demonit repivät ihmisiltä ruumiin jäseniä ja piilottivat niitä, saaden ihmiset etsimään niitä. Demonit kokivat sadistista iloa aiheuttaessaan kärsimystä. Kuten on kirjoitettu: "Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan." (Johannes 10:10)

Nämä ihmiset olivat epätoivoisen janoisia, mutta vettä ei ollut missään. he katuivat päivää jona syntyivät. Mutta pahin tunne on niillä jotka tunsivat Jeesuksen, mutta kävelivät sitten pois Hänen luotaan. Jos sinä olet kävellyt pois Jeesuksen luota, jos et seuraa enää Hänen teitään, tänään on päivä palata takaisin! Älä häpeä mitä ystäväsi tai joku toinen saattaa sanoa.

Muista mitä Jeesus niistä jotka häpesivät Häntä: "Sillä joka häpeää minua ja minun sanojani, sitä Ihmisen Poika on häpeävä, kun hän tulee omassa ja Isänsä ja pyhäin enkelien kirkkaudessa." (Luukas 9:26)

Sinun on aika juosta Jumalan läsnäolon luokse; ja etsiä pelastusta. Älä etsi kirkkoa joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi; etsi kirkkoa missä Herran Henki liikkuu ja kadu syntejäsi! On syvän katumuksen aika; aika huutaa Herran puoleen ja juosta Jeesuksen luokse. Jos sinulla on syntejä joista et ole luopunut, sinun sielusi on VAARASSA, sillä Raamattu sanoo että Jeesus tulee kuin varas yöllä. (1 Tess. 5:2) Oletko valmis vai et?

Me jatkoimme katsomista kun demonit piinasivat ihmisiä. Minä näin kun eräs niistä repi ihmiseltä silmän ja piilotti sen, ja tämä ihminen joutui kaivamaan kärsien tuskaa löytääkseen sen. Demonit kokivat iloa tehdessään näin. Joiltakin, he repivät jalkoja ja käsivarsia. Mutta niillä jotka kerran tunsivat Herran mutta kuolivat synneissään rangaistus oli paljon pahempi. Heillä oli kaksinkertainen piina. (Kirje hebrealaisille 10:26-27) Niitä jotka eivät koskaan tunteneet Jumalaa kidutettiin myös, mutta on lisää kärsimystä niille jotka tunsivat Jeesuksen ja joista tuli myöhemmin luopioita (2 Piet. 2:21).

Kun olin siellä, tunsin sanoin kuvaamatonta kauhua sielussani, puhdasta paniikkia. Minulla oli sellainen myötätunto kaikkia sieluja kohtaan jotka huusivat armoa. Jeesus sanoi: "Minä näytän sinulle kuinka monet asiat vielä odottavat kadotettuja sieluja."

Me menimme taas uuteen paikkaan jossa oli erilaisia palavia sellejä. Sellien sisällä oli sieluja, mutta kaikki mitä heistä oli jäljellä olivat harmaat hiiltyneet luut. Mutta he silti kykenivät tuntemaan tuskaa ja he huusivat armoa Jeesukselta kun Hän kulki ohi. Sain selville että nämä ihmiset olivat aikoinaan kirkoissa; eräät heistä jopa saarnasivat Jumalan Sanaa elämänsä aikana, jotkut karkottivat demoneja ja puhuivat kielillä ollessaan maan päällä. Mutta nyt nämä kristityt olivat täällä alhaalla, sillä eräänä päivänä he päättivät kääntyä pois Jumalan teiltä.

TIE HELVETTIIN

Herra sanoi: "Katso tätä leveää tietä." Minä näin kadun jota pitkin monet uskovat kävelivät, ja he jopa kantoivat mukanaan Raamattuja. Minä näin joidenkin rukoilevan ja toiset lauloivat ylistystä.

Minä näin kuinka Jumalan kapea tie haarautui oikealle, mutta nämä kristityt jatkoivat kävelemistään suoraan helvettiin. Jeesus selitti: "Heillä on kaksoiselämä; he elävät kahta elämää: toista minun rukoushuoneessani ja toista omissa kodeissaan." Minä sanoin: "Mutta Herra, nämä ihmiset ylistävät Sinun nimeäsi!" Jeesus vastasi: "Kyllä, ja jopa silloin kun he itkevät, huutavat, ja sanovat kauniita asioita minusta tai minulle, heidän sydämensä ovat täynnä aviorikosta, täynnä pahuutta, täynnä valheita, täynnä petosta, täynnä vihaa, täynnä katkeruuden juuria, täynnä pahoja ajatuksia." Sitten minä ymmärsin mitä Raamattuun on kirjoitettu: "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!' pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon." (Matteus 7:21)

Monilla kristityillä on jonkin verran vihaa tai katkeruutta sydämessään veljeään kohtaan; ja saattavat jopa olla menemättä kirkkoon tämän veljen takia. Mutta kun pastori kysyy kirkossa: "Kuinka moni rakastaa Herraa ?" he sanovat: "Amen!" Mutta Raamattu sanoo että ne jotka vihaavat veljeään ovat murhaajien kaltaisia, eikä yksikään murhaaja pääse taivasten valtakuntaan. On kirjoitettu, jokainen joka on vihainen veljelleen on tuomion alainen. "...joka sanoo veljelleen: 'Sinä tyhjänpäiväinen,' on ansainnut suuren neuvoston tuomion; ja joka sanoo: 'Sinä hullu,' on ansainnut helvetin tulen." (Matteus 5:22) Nämä veljet tulevat syvästi katumaan kun Herra tulee takaisin.

Raamattu kertoo meille: "Älä vihaa veljeäsi sydämessäsi, vaan nuhtele lähimmäistäsi, ettet joutuisi hänen tähtensä syynalaiseksi. Älä kosta äläkä pidä vihaa kansasi lapsia vastaan, vaan rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Minä olen Herra." (Leviticus 19:17-18) On niin surullista kun ne jotka palvelevat Herraa, eivät pääse taivaaseen. Sinun täytyy vakavasti pohdiskella tätä ja kysyä: "Olenko valmis Herraa varten? Teenkö todella Jumalan tahdon? Miellyttääkö elämäni Jumalaa?" Sinulla on yhä aikaa kääntää sydämesi Jumalan puoleen ja paeta helvettiä.

Jotkin ihmiset eivät välitä minne he menevät, he ainoastaan haluavat nauttia tästä elämästä. Mutta minä kerron sinulle, ajan viettäminen Jeesuksen, ei jonkin naisen seurassa, on miellyttävää elämää. Ajan viettäminen herran huoneessa, ei baarissa, se on elämää. Meidän täytyy pyytää Jumalalta armoa niiden puolesta jotka vaeltavat yhä kuoleman ja synnin polkua.

Helvetissä, me näimme monia jotka ajattelivat eläneensä pyhästi ollessaan maan päällä, mutta nyt he vain rukoilivat armoa ja toista mahdollisuutta. Minun sieluni tunsi niin paljon ahdistusta heidän vuokseen. Me näimme erään naisen joka käyttäytyi ikään kuin hän lukisi Jumalan Sanaa, ja saarnaisi pienoisevankeliumia (Johannes 3:16). Hän sanoi: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä." Jeesus sanoi, että hän oli täällä "koska hän ei kyennyt antamaan anteeksi miehelleen." (Matteus 6:14-15) Tämä nainen oli ollut evankelisen kirkon paimenena 35 vuoden ajan, mutta nyt kun hän oli helvetissä, hän anoi vielä yhtä tilaisuutta antaa anteeksi miehelleen.

Raamattu varoittaa meitä: "Suostu sopimaan riitapuolesi kanssa, niin kauan kuin vielä olet hänen kanssaan tiellä, ettei riitapuolesi vetäisi sinua tuomarin eteen ja tuomari antaisi sinua oikeudenpalvelijalle, ja ettei sinua pantaisi vankeuteen." (Matteus 5:25) Ja: "Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden." (Matteus 5:7)

Jos olet sellainen joka itkee Herran läsnäollessa, olet yhä armon alla. Mutta jos tunnet että et pysty enää itkemään tai rukoilemaan, jos olet lopettanut rukouselämäsi, olet suuressa vaarassa.

Anteeksi antaminen on jotakin erityistä, eikä tämä nainen koskaan antanut anteeksi. Tehtyään 35 vuoden ajan ahkerasti töitä Herralle, hän menetti sen kaiken lopussa. Pohdiskele tätä, ja varmista että olet antanut kaiken anteeksi. Kuinka haluat viettää iäisyyden?

Minun veljeni kertoi usein minulle: "Sinä päivänä kun minä kuolen, minä menen helvettiin ja annan demonien kiduttaa minua. Mutta onneksi hän on katunut tätä typerää ajatustaan, sillä Jumalan tuomio on saavuttanut hänet. Tällä hetkellä hän makaa vuoteessa sairastuttuaan AIDS:iin. Hän on rukoillut Jumalalta muutosta, ja hän on lopulta kääntänyt sydämensä Jeesuksen puoleen. Hän ei enää ajattele samalla tavalla eikä halua mennä tähän kidutuksen paikkaan. Onneksi, minun veljeni on ottanut Jeesuksen vastaan pelastajana. Minun veljeni oli onnekas; hän tiesi että hänellä ei ollut paljon aikaa jäljellä. Mutta useimmat ihmiset eivät tiedä milloin he kuolevat.

Jeesus ja minä jatkoimme kävelemistä kunnes tulimme erään ryhmän luokse joka kutsui itseään "evankelisiksi kristityiksi". Jeesus selitti miksi nämä miehet olivat helvetissä. Lähiössä jossa he asuivat, oli eräs juoppo josta oli tullut kristitty. Eräänä päivänä hänen vaimonsa sairastui vakavasti. Hän alkoi kiertää ovelta ovelle pyytäen apua saadakseen vaimon sairaalaan. Kun hän meni erään kristityn ovelle, hän kertoi heille: "Vaimoni on hyvin sairas. Minun täytyy pyytää lainaksi jonkin verran rahaa viedäkseni hänet sairaalaan." Mutta nämä kristityt kertoivat hänelle: "Tämä on se mitä sinä sanot! Ei! Meillä ei ole rahaa täällä!" Kun hän meni erään toisen kristityn kodin luokse, myös he kieltäytyivät auttamasta häntä. Lopulta miehen vaimo kuoli.

Eräs näistä kristityistä sanoi: "Minä varmasti annoin tälle juopolle opetuksen, hän vain halusi nämä rahat tullakseen juovuksiin, mutta hän ei huijannut minua! En antanut hänelle mitään!" Nyt helvetissä, he ovat tulessa ja piinattuna, ja katuvat syvästi pahuuttaan. (Matteus 23:31-46)

Nämä miehet olivat köytettyinä toisiinsa, ja paloivat. Heidän ihonsa kuoriutui irti ruumiista, eikä piinalle ollut loppua. He muistavat kaiken pahan jota he tekivät.

YLPEÄ KRISTITTY

Ole hyvä ja kuuntele minua tarkkaavaisesti. Olin myös evankelinen kristitty. Rukoilin sairaiden puolesta ja Jumala paransi heidät, minä rukoilin rampojen puolesta ja Jumala nosti heidät. Karkotin demoneja ja puhuin uusilla kielillä, mutta minulla oli itserakkauden henki, joka sai minut näkemään pastorini hengellisesti itseäni pienempänä.

Näin monia ihmeitä palvelustyössäni, enemmän kuin pastorini. Mutta aloin ajatella että se olin minä joka tein näitä ihmeitä. Omahyväisyydessäni, minä ajattelin olevani super-lahjakas, jotakin erityistä. En ymmärtänyt että se oli Jumalan armo joka oli elämässäni. Kun jouduin helvettiin, Jumala kertoi minulle: "En ole itserakakiden ihmisten Jumala."

Monet meistä seisovat Jumalan alttarin edessä täynnä ylpeyttä ja omahyväisyyttä. Monet laulavat ylistystä Jumalalle, alkavat olla täynnä ylpeyttä. Monet Jumalan palvelijat jotka saarnaavat Sanaa, ja joita Jumala käyttää voimallisesti, alkavat ajatella että he ovat äärimmäisen tärkeitä. Monet ihmiset jotka toimivat pelastajina tulevat myös täyteen ylpeyttä. Minä haluan kertoa sinulle että Jumala näkee kaiken, ja tuntee sinun sydämesi.

Jos sinulla on turhamaisuutta, ylpeyttä tai ylimielisyyttä sydämessäsi, jos näet veljesi tai pastorisi ylenkatseellisesti, ole hyvä ja kadu syntejäsi pian! On paljon parempi olla nöyryytetty näiden ihmisten edessä kuin olla nöyryytettynä Herran edessä. Minä toivon että voisit nähdä tämän paikan kuten minä näin. Minä toivon että voisit kuulla kirottujen huudot, tuntea kauhun jota minä tunsin, ja nähdä heidän lopullisen tuomionsa, silloin sinä ymmärtäisit.

Me jatkoimme kävelemistä kunnes me saavuimme jonkinlaiseen odotushuoneeseen. me näimme demonin joka huusi, ja muita demoneja jotka ilmoittautuivat hänen edessään. kaksi heistä oli kauniin naisen muodossa. Heidän tehtävänsä oli tuhota seurakuntia ja houkutella pastorit syntiin. Niiden jotka palvelevat Herraa täytyy varoa Saatanan ansoja. Saatana haluaa tuhota sinun elämäsi, ja hän voi käyttää niitä ihmisiä jotka ovat lähellä sinua, niitä jotka eivät kulje lähellä Jeesusta. He voivat olla Saatanan työkaluja.

Saatanalla on myös demoneja jotka ovat pukeutuneet miehiksi. He menevät kirkkoihin ja etsivät nuoria naisia ja jopa naimisissa olevia naisia, ja johdattavat heidät syntiin, tuhoavat avioliittoja ja elämiä.

Helvetissä, minä näin erään miehen joka oli pilkannut Pyhää Henkeä. (Luukas 12:10) Hän oli siellä rukoillen armoa ja huutaen tuskasta. Hänen kehossaan ja kasvoillaan oli kaikkialla matoja. Hän yritti poistaa niitä, mutta lisää tuli aina vaan. (Markus 9:44) Hänen tuskansa oli sietämätön.

Tämä mies oli huolissaan perheen jäsenistään jotka olivat saapumassa sinne. Jos todella rakastat perhettäsi, saarnaa heille Jumalan Sanaa, jotta he voisivat paeta helvettiä. (Apostolien teot 16:31)

Raamattu sanoo: "Älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin." (Matteus 10:28)

Kristittyjen täytyy muistaa että vaikka he voivat kätkeä totuuden pastoreilta, diakoneilta ja seurakunnan vanhimmilta, he EIVÄT voi piiloutua Herran läsnäololta. Kuten on kirjoitettu: "Minne minä voisin mennä, kussa ei sinun Henkesi olisi, minne paeta sinun kasvojesi edestä? Jos minä taivaaseen nousisin, niin sinä olet siellä; jos minä tuonelaan vuoteeni tekisin, niin katso, sinä olet siellä. Jos minä kohoaisin aamuruskon siivillä ja asettuisin asumaan meren ääriin, sielläkin sinun kätesi minua taluttaisi, sinun oikea kätesi tarttuisi minuun." (Psalmi 139:7-10)

VALEHTELEMISTA JUMALALLE

Saattaa kuulostaa hullulta, mutta monet kristityt päätyvät helvettiin valehtelun takia. Kristityt usein huolettomasti valehtelevat kirkossa eivätkä pidä sitä merkittävänä asiana. Pastori saattaa esittää heille kysymyksen, ja seurakunnan jäsen vain valehtelee hänelle. Mutta meidän täytyy muistaa että yksinkertainen valhe on se joka sai Jumalan surmaamaan Ananiaksen ja Safiiran heidän ollessaan kirkossa. (Apostolien teot 5:3-10)

Monet kristityt ovat helvetissä koska he yksinkertaisesti valehtelivat pastorille. He eivät ymmärrä että he valehtelivat Jumalalle. Ja Raamattu varoittaa meitä: juomarit, avionrikkojat, haureutta harjoittavat, VALEHTELIJAT eivät peri Jumalan valtakuntaa. (1 Kor. 6:9-10, Johanneksen ilmestys 21:8)

Sinun täytyy tietää että vaikka koska sinä väität olevasi kristitty, sinä voit silti olla epäpuhdas Jumalan edessä, jos sinä jatkat synnin tekemistä. Jumala käytti minua henkilökohtaisesti, mutta olin silti omahyväinen sydämessäni. (Matteus 7:21-23) On vielä aikaa katua sekä uudistaa sydämesi ja mielesi.

Jos olet penseä kristitty, luopio, tai elät kaksoiselämää, kumarru juuri nyt Jumalan edessä ja pyydä anteeksiantoa, ole halukas kääntymään pois pahoista teoista. Jos et tunne Jeesusta, rukoile nyt, ja pyydä Häneltä anteeksiantoa, pyydä Hänet sydämeesi, ota Hänet vastaan pelastajanasi.

Älä hukkaa enää aikaa!

Äläkä ole kristitty joka päätyy helvettiin!


Takaisin