CODEX MAGICA

Texe Marrs

Suomentanut: Pasi ToivonenLuku 10

"Minä ankarasti vannon että olen mukama Veljeskunnassa" -- Lisää paljastavia merkkejä Illuminati-kultisteilta


"Vapaamuurarius pitäisi lakkauttaa ikuisiksi ajoiksi. Se on väärä, pohjimmiltaan väärä, pahuuden siemen, joka ei voi koskaan saada aikaan mitään hyvää."
- John Quincy Adams
Illuministien lukuisat käsimerkit viittaavat heidän uskollisuuteensa omaa Kiltaansa kohtaan ja ne osoittavat heidän tietämystään että salaisuuksien paljastaminen tuo julman, kenties kohtalokkaan rangaistuksen.

Kun presidentti Richard M. Nixon erosi virastaan 9.8.1974, hän antoi Dueguardin sekä Royal Arch Masonin merkin. Kuten Nixonin ääninauhat jotka Nixonin presidentillinen kirjasto on tuonut julkisuuteen selkeästi osoittavat, Nixon ja hänen 'Preussilainen vartijansa', Valkoisen Talon henkilöstöpäällikkö Robert Haldemann sekä avustaja John Erlichman, suunnittelivat tuhoavansa juutalaisen illuministisen median vallan joka myrkyttää amerikkalaisten mieliä. He myös suunnittelivat kukistavansa ja kehittävänsä FBI:tä ja tiedustelu-verkostoa jota juutalaisten johtamat Illuminati-pomot ovat historiallisesti johtaneet kulissien takana.

Nixon tiesi mitä hän vaaransi. Hän tiesi hyvin että John F. Kennedyn murhan toteutti juutalainen Illuminati sionistisen varapresidentin Lyndon B. Johnsonin sekä J. Edgar Hooverin CIA:n ja FBI:n äänettömällä hyväksynnällä (Mafia oli soluttautunut FBI:hin, ja Skull & Bones johti CIA:ta). Nixon oli ollut David Rockefellerin läheinen työtoveri, ja hän oli tavannut Rothschildit yksityisesti useita kertoja. Nixon oli myös osallistunut Bohemian Clubin kuuluisiin okkultistisiin homoeroottisiin rituaaleihin San Franciscon ulkopuolella. Silti, presidenttinä, hän toivoi voivansa käynnistää hyökkäyksen eliittiä vastaan sekä syrjäyttävänsä heidät pelottavasta asemastaan Yhdysvalloissa.

Sen sijaan, Nixon ja hänen seurueensa jotka syrjäytettiin, vaikka Nixonin niin kutsutut rikokset ("Watergate", jne.) olivat vähäisiä verrattuna hänen edeltäjiensä, kuten Wilsonin ja Rooseveltin rikoksiin, sekä hänen seuraajiensa, kuten Clintonin ja kummankin Bushin rikoksiin.

Kapteeni William Morgan, 1800-luvulla, kärsi pahemman kohtalon, siten että hänet murhattiin vapaamuurarien rituaalissa ja hänen silvottu ruumiinsa upotettiin järveen. Tästä suuttuneena, John Quincy Adams, USA:n kuudes presidentti, klassisessa paljastuksessaan, Letters on Freemasonry, ei säästellyt sanojaan julistaessaan vapaamuurarit "luciferilaisiksi" sekä suureksi uhaksi Amerikalle.

Tässä luvussa, me tutkimme joitakin rangaistuksen merkkejä sekä joitakin merkkejä joita annetaan välittämään viesti veljille ("on the square"), lause jonka amerikkalainen sivistyssanakirja (American lexicon) on tehnyt tunnetuksi koska vapaamuurarit käyttävät sitä usein.

Me myös panemme merkille miten illuministit ovat sotkeutuneet sellaisiin pahamaineisiin henkilöihin kuten venäläinen mystikko ja viettelijä Grigori Rasputin, USA:n entinen presidentti Jimmy "Peanut" Carter, Kuuban johtaja "Odd Fellow" Castro, sekä 'Master Mason' (kolmannen asteen muurari?) ja illuministien pelinappula Josif Stalin, puoliksi juutalainen, joka teurastutti 50 000 000...60 000 000 viatonta johtaessaan Illuminatin kokeellista bolshevikkista hallintoa.

Suomentajan kommentti: On mahdotonta sanoa, onko Texe Marrsin esillä pitämä luku, 50...60 miljoonaa totta vai liioittelua. Yleensä puhutaan 20 miljoonasta surmatusta.

Ja me katsomme myös pikaisesti illuministi Al Goren, joidenkin Konfederaatin upseerien, käsimerkkejä, sekä Timothy McVeighin 'FUCK YOU' -signaalia, sekä muutamia muita eliitin palvelijoiden käden asentoja.

John Quincy Adams, USA:n kuudes presidentti, oli vapaamuurarien vakaumuksellinen vastustaja. Kysymys vapaamuurareista ja sen luonteen ristiriitaisuuksista on ollut pitkään kiistelyn aihe. Mutta mitä tulee John Qunicy Adamsiin, kirjailijaan, runoilijaan, uskolliseen aviomieheen, patrioottiin, ulkoministeriin ja presidenttiin, asiasta ei ollut epäselvyyttä. Looshin opetukset ja käytäntö, Adams vakuutti, ovat halveksuttavia, vahingollisia, ja valitettavia. John Quincy Adams oli vakuuttunut että vapaamuurari-looshit olivat myrkkyä yhteiskunnalle, pahoja ja luciferilaisia.

Tämä epätavallinen kirja, Letters on Freemasonry, julkaistiin ensimmäistä kertaa vuonna 1833, ja sitä on taas saatavilla. Tähän päivään asti, tavallisen ihmisen oli käytännössä mahdotonta saada sitä käsiinsä. Nyt sitä myy: Power of Prophecy Ministries, 1708 Patterson Road, Austin, Texas 78733, or call toll free: 1-800-234-9673.

Entinen presidentti Jimmy Carter Havannassa, Kuubassa, kommunisti-diktaattori Fidel Castron kanssa. Castro antaa merkin joka osoittaa että hän on Odd Fellowsin jäsen, vapaamuurareihin liittyvä salaseura joka on suosittu Kuubassa. Samalla, Carter antaa toisen asteen 'ole hiljaa' -merkin (Dueguard of the Fellow Craft). (Photo: "USA Today" newspaper, May 16, 2002, p. 11A)

Korkeimpaan oikeuteen nimitetty henkilö, Clarence Thomas, Senaatin komitean edessä vuonna 1991, pitää oikeaa kättään ylhäällä vannoakseen valan. Mutta samaan aikaan, Thomas asettaa vasemman kätensä ja käsivartensa sellaiseen asentoon joka on tuttu 2. asteen vapaamuurareille (Dueguard of a Fellow Craft sign of Freemasonry).

Lainaus kirjasta Richardson's Monitor of Freemasonry, jossa havainnollistetaan ja kuvataan tätä toisen asteen merkkiä.

Lainaus Kapteeni William Morganin kirjasta Freemasonry Exposed jossa näytetään tämä merkki (sign and due-guard of a Fellow Craft Mason). Morgan, oltuaan vapaamuurarina 30 vuoden ajan, erosi veljeskunnasta ja päätti paljastaa heidän pahat tekonsa.

Pian kirjan julkistamisen jälkeen, raivostuneet vapaamuurarit sieppasivat Morganin, murhasivat hänet ja silpoivat hänen ruumiinsa vapaamuurarien kuoleman rituaalissa. Tämä murha sai aikaan julkisen suuttumuksen joka johti siihen että enemmistö jäsenistä kaikkialla Amerikassa jätti looshin. Morganin murha jopa inspiroi John Quincy Adamsia, kirjoittamaan ja julkaisemaan oman paljastuksensa vapaamuurareista.

Venäläinen ortodoksi-pappi Grigori Rasputin ei ollut ainoastaan okkultistinen vapaamuurari, vaan hän otti myös osaa dionysialaisiin sukupuoli-orgioihin ja rituaaleihin. Tämän hypnoottisen Rasputinin ympärille kehittyi kultti kun tsaaritar sanoi tämän munkin parantaneen hänen nuoren poikansa, joka kärsi veritaudista.

Ne jotka olivat kateellisia tämän 'hullun munkin' kasvaneesta poliittisesta vaikutusvallasta lopulta salamurhasivat hänet. Kuvassa Rasputin antaa vasemman käden polun version vapaamuurarien 'Fellow Craft' -asteen rangaistuksen merkistä.

Katolinen kardinaali (vasemmalla) seisoo kreikkalaisen ortodoksi-prelaatin kanssa virallisella vierailullaan Kreikassa.

Kuva William Schnoebelenin ja James Spencerin kirjasta Mormonism's Temple of Doom, ja siinä esitellään samankaltaisuuksia 'Fellow Craft' -vapaamuurarien ja mormonien seremoniallisten merkkien välillä.

Tämä mies, vuonna 1994, osallistui 3 000 tutsin teurastamiseen jotka toivoivat saavansa turvapaikan eräästä kirkosta, Ruandassa. Hän sanoo katuvansa, mutta käsivarsien kulttimainen asenne sekä nyrkkiin puristunut käsi sanoo toista. (From: "Austin American-Statesman", April 11, 2004)

Rock-tähti Ozzy Osbourne antaa vapaamuurari-ystäviensä tietää että hän on mukana veljeskunnassa (on the square) käsiensä asennon perusteella. ("USA Today", November 29, 2002, P. 10A)

Juutalainen näyttelijä E.G. Marshal joka esitti lakimiestä TV-sarjassa The Defenders, näyttää, että vapaamuurarillisesti, hän on kuvioissa mukana (on the square).

Seitsemännen asteen merkki jonka eroava Presidentti Nixon antaa, kuten se on kuvattu kirjassa Richardson's Monitor of Freemasonry, s. 79.

Rudolf Steiner, Hitlerin aikalainen Saksassa, antaa vapaamuurarin kädenpuristuksen (Master's Grip). Natsien aikakaudella, Steineristä tuli maailmankuulu vapaamuurariuteen ja ruusuristiläisyyteen liittyvien opetustensa pohjalta.

Tämä kuva on hänen kirjastaan, The Way of Initiation - how to Attain Knowledge of the Higher Worlds, published by Macoy Publishing and Masonic Supply Company, New York City.

Steiner loi myös opetusjärjestelmän Waldorf-kouluille jotka ovat hyvin suosittuja USA:ssa tänään.

Lainaus kirjasta Richardson's Monitor of Freemasonry, s. 36. Siinä annetaan kuva voimakkaasta kädenpuristuksesta (strong Master's Grip, or Lion's Paw), kuten Skotlantilaisen Riitin kolmannella asteella on käytäntönä.

Entinen varapresidentti Al Gore, joka pyrki presidentiksi vuonna 2000, antaa kolmannen asteen kädenpuristuksen (Master's Grip), joka viittaa siihen että hän on vähintään tällä asteella (Master Mason).

HUOMAUTUS: Samankaltainen kolmannen asteen kädenpuristuksen kanssa on 'Most Excellent Master' -tason kädenpuristus, kuten kirjassa Richardson's Monitor of Freemasonry kerrotaan, sivulla 61.

Mormoni (LDS) nainen antaa merkin LDS-kirkon rituaalisessa seremoniassa. Se on aivan sama kuin vapaamuurarien ensimmäisen asteen merkki. (Photo: "Mormonism, Masonry and Godhood", by Dr. Cathy Burns, Sharing Publishing, Mt. Carmel, Pennsylvania)

Kaikki pyramidin miehet

Tämä Konfederaatin upseeri vasemmalla on Ensimmäinen luutnantti John Oden, Tenth Alabama Volunteer Infantrysta joka taisteli Manassasissa, Chancellorsvillessa ja Antietamissa, missä hän haavoittui vakavasti. Maaten verta vuotavana, Oden käytti tikkua ja omaa vertaan, piirtäen vapaamuurareiden symboleita paperille. Sitten hän pyysi Unionin sotilasta ottamaan paperin ja viemään sen mille tahansa jenkille joka oli vapaamuurari.

Se vietiin eräälle Unionin everstille joka oli vapaamuurari mutta ei riittävän korkealla ymmärtääkseen Odenin symbolista viestiä. Eräs toinen vapaamuurari, Unionin kapteeni Perry kutsuttiin paikalle ja hän tunnisti piirrokset ja kertoi että veli oli ahdingossa. Neljä pohjoisen vapaamuuraria ratsasti kentälle, laski haavoittuneen luutnantin kenttävuoteelle, ja kuljetti hänet 5th New Hampshire Volunteer Infantryn kenttäsairaalaan missä häntä hoidettiin. Kun Unionin armeija jatkoi matkaansa, Oden lähetettiun erään lääkärin yksityiseen kotiin toipumaan, sen sijaan että hänet olisi viety vankileirille. Oden selviytyi sodasta.

Ensisilmäyksellä, tämä on koskettava tarina vapaamuurarien veljeydestä. Kuitenkin, osa loistosta himmenee kun me muistelemme että ei-vapaamuurari, kristitty Konfederaatin sotilas olisi jätetty vuotamaan kuiviin. Edelleen, jos tällaista yhteistyötä oli olemassa veljien välillä kentällä, voi vain miettiä että millaista yhteistyötä Konfederaatin ja Unionin vapaamuurarit tekivät kulissien takana.

Yllä oleva kuva ja teksti on kirjasta Secret Societies and Psychological Warfare, jota Codex Magican kirjoittaja suosittelee.

Ja lisää paljastavia käsimerkkejä...

Valokuva Time-lehdestä (14.2.2005); islamilainen roskajoukko osoittaa mieltään Karachissa, Pakistanissa. Ihmiset osoittavat tukeaan A.Q. Kahnille, jota kutsutaan 'islamilaisen ydinpommin isäksi'. Mielenkiintoista tässä on monet erilaiset käsimerkit joita ihmiset esittävät.

John Meriwether, sijoitusrahaston johtaja asettaa vasemman kätensä pöydälle lavastetussa tilanteessa. (Photo: "U.S. News and World Report", May 3, 1999, p. 45)

Meryl Streep näyttää vain istuvan ja rentoutuvan, mutta todellisuudessa tämä on kabbalistinen asento. (Photo: "Newsweek", September 26, 1994)

Entinen Vermontin kuvernööri Howard Dean, Democrat Party's National Committeen puheenjohtaja, antaa merkin molemmilla käsillään. (Photo: "Business Week", January 12, 2004, p. 35)

Robert Schuller, Kalifornian Crystal Cathedralin pastori on 33. asteen vapaamuurari. Käsimerkki jonka hän antaa on tyypillinen Schullerille.

Timothy McVeigh, joka teloitettiin ruiskeella sen jälkeen kun hänet oli todettu syylliseksi 168 ihmisen kuolemaan hänen räjäytettyään Liittovaltion virastotalon Oklahoma Cityssä vuonna 1995, jäi arvoitukselliseksi henkilöksi loppuun saakka. Mutta tämä kuva McVeighistä vankilassa vähän ennen teloitustaan saattaa olla paljastava liittyen miehen luonteeseen. Se mikä ensiksi näyttää pystyyn nostetulta peukalolta saattaa olla maaginen merkki nimeltään 'manofigo' nyrkkiin puristettu käsi, peukalo ylhäällä).

Joissakin salaseuroissa ja noitapiireissä peukalo symboloi fallosta. Yhteenvetona, tässä asennossa, McVeigh tajuaa että se on viimeinen kuva jonka maailma -- hänen syyttäjänsä -- luultavasti näkee hänest, sanoo: "FUCK YOU!" Artikkeli joka on kuvan yhteydessä näyttää tukevan tätä teoriaa. Siinä sanotaan: "Ei katumusta, ei pahoittelua." Vihainen irvistys Timothy McVeighin kasvoilla on myös vihjaileva. (Photo: "U.S. News & World Report", April 9, 2001)

Vasemmalla, maaginen 'manofigo' tai 'mano in fica' -käsimerkki. Oikealla on toinen versio. Timothy McVeighin käsimerkki yllä on kolmas vesrio. Tämä merkki on itämaista alkuperää. Se edustaa lingam-yoni (penis-vagina) joka muodostetaan siten että peukalo työntyy joidenkin sormien välistä. Varhaiset kristityt kutsuivat sitä nimellä 'manus obscenus', siveetön käsi.

Säälimätön Michael Chertoff, erään juutalaisen rabbin poika, entinen Oikeusministeriön syyttäjä, joka on aktiivinen tässä antikristillisessä ryhmässä, ADL:ssä, antaa eliitin nähdä kuka hän on esittämällä vulgaarin ja rivon 'manofigo' -käsimerkin. Chertoff on presidentti George W. Bushin Homeland Securityn johtaja. Monet uskovat että Chertoff on Mossadin palkkalistoilla.


Takaisin