Petri Paavolan ja Emil Antonin debatti


28.1.2015


Petri Paavola & Osama bin Laden. Sama pahantahtoinen katse kummallakin.

Petri Paavola ehdotti että Pentti Heiska (en ole koskaan kuullut hänestä) ja Emil Anton olisivat osallistuneet julkiseen väittelytilaisuuteen katolisesta uskosta, ja tämä väittely olisi videoitu ja ilmeisesti julkaistu myös Youtubessa. Emil Anton ei suostunut tähän; hän sanoi syyksi sen että ei pidä Saulus-lähetyksen (Petri Paavolan oma ministeriö) julkaisemista videoista, mutta hän suostui kirjalliseen mielipiteen vaihtoon, ja kirjoitti lyhyen arvostelun Pentti Heiskan kirjasta ( http://hyviauutisia.net/2015/01/12/pentti-heiska-kirkkolaitosinstituution-pylvaat-ja-pelastuksen-tie).

Sitten tilanne menee kummalliseksi. Petri Paavola Itse päätti vastata Emil Antonille, eikä vain kerran vaan peräti kolme kertaa. Minulla ei ole pienintäkään epäilystä etteikö Paavola yrittäisi pönkittää omaa egoaan ja Heiskan sekä Antonin kiista tarjosi hänelle oivan tekosyyn sotkeutua asiaan. Mietin että miksi Paavola Itse ei suostinut väittelyyn Emil Antonin kanssa. Onko hän pelkuri? Jos joskus toteutettaisiin tällainen väittelytilaisuus, Paavola todennäköisesti voittaisi sen 10 - 0. Syynä on se, että Emil Anton suoltaa, ainakin omalla sivullaan, tylsää teologista liirumlaarumia, eikä hänen juttunsa yleensä käsittele todellista elämää, sitä jota me elämme tänä päivänä.

En ole mikään Elim Anton -fani. Hän harrastaa taikatemppuja, eikä se harrastus tai ammatti mielestäni sovi kristitylle yhtään sen enempää kuin viinakaupan pitäjän ammatti. Maailman kuuluisin taikuri on kenties David Copperfield enkä voi olla saamatta vaikutelmaa että hänen taikatemppunsa päällimmäisin tarkoitus olisi matkia ja helventaa Jeesuksen ihmetekoja.

Petri Paavolan ylimielisyys

Olen havaitsevinani tiettyä ylimielisyyttä Emil Antonin kirjoituksissa. Mutta vielä suurempaa ylimielisyyttä edustaa Patri Paavola. Hän opettaa että kenenkään ei tulisi olla hengellinen isä, mutta todellisuudessa hän itse haluaa olla Suomen Ylipappi ja Jumala jonka edessä meidän kaikkien maan matosten tulee kumartua ja jota meidän pitää totella tai joudumme muuten helvettiin.

Lainaus:

On oikein että uskossa vanhemmat auttavat, tukevat ja opettavat vasta uskoontulleita sekä vähän aikaa uskossa olleita uskovia. Väärin on kuitenkin kutsua tai pitää ketään hengellisenä isänä. Uskovien tulee juurtua Isään, Herran Jeesuksen kautta ja Hän on ainoa hengellinen Isämme ja tässäkin kohden meidän tulee uskoa ja kunnioittaa Jumalaa ja toimia Hänen tahtonsa ja sanansa opetuksen mukaisesti. Emme saa juurtua ihmiseen, eikä ihmisestä saa tulla meille hengellistä isää, koska Taivaan Isä on meidän hengellinen Isämme.

http://www.kotipetripaavola.com/alakutsumestariksi.html

Sitten hän kirjoittaa:

FB tulee sanoista Fundamental Bible, joka tarkoittaa perusteena Raamattu, eli uskoa kuten Raamattu opettaa.

https://kitina.net/viewtopic.php?f=7&t=9753&start=150

Petri Paavola antoi Iselleen uuden sukunimen: Petri FB, tarkoittaen Raamattua. Toisin sanoen, Hän on Petri RAAMATTU - Petri LIHAKSI TULLUT JUMALAN SANA - Petri JEESUS KRISTUS. Meidän tulee totella Häntä tai muuten käy huonosti...

Miten Petri Paavola voi julistaa olevansa nöyrä palvelija? Ja kuitenkin hänellä on sivullaan yli kaksisataa artikkelia joissa hän määrää miten sinun täytyy elää ja uskoa, ja lisäksi twitter-tili, blogi Uudessa Suomessa, ja sitten hän kirjoittaa useille keskustelufoorumeille. Hänellä on selvästikin suuri tarve saada olla jatkuvasti äänessä.

Hän jäi muuten kiinni valheesta:

Googleta maanjäristyksistä jollekin sivustolle, jossa ammatti-ihmiset kertovat, että tällä viime vuosisadalla ja sen loppupuolella on koko ajan enemmän tapahtunut maanjäristyksiä kuin milloinkaan aikaisemmin. Samoin tämä suuntaus jatkuu koko ajan, eli maanjäristykset lisääntyvät koko ajan.

Nykyään puhutaan paljon napasiirtymästä, aurinkomyrskyistä, maan magneettikentän muutoksista sekä lisääntyvistä maanjäristyksistä ja vulkaanisesta toiminnasta. Ihmiskunta on havahtunut huomaamaan ja ymmärtämään, että jotakin on tapahtumassa maapallolla, auringossa sekä avaruudessa. Raamattu eli Jumalan sana kertoo lopunaikana tapahtuvista asioista ja ilmiöistä, joiden seuraamukset kertovat napasiirtymästä, aurinkomyrkyistä ja lukuisista suurista tuhoisista maanjäristyksistä.

https://kitina.net/viewtopic.php?f=7&t=9753&start=75

Maanjäristyksissä vapautuneen energian määrä on kasvanut 1980-luvulta lähtien, mutta on selvästi alempi kuin 1900-luvun alussa. Myöskään mitään tuhoisia aurinkonmyrskyjä ei ole tullut. Auringon aktiivisuus on ollut laskussa.


Ei-katoliset kirkkokunnat

Muutama fatwa Petri Paavolalta. Hän sanoo mihin saa uskoa ja mihin ei, ja uhkailee kadotustuomiolla niitä jotka eivät usko joihinkin väitteisiin mihin hän Itse uskoo. Hän on todellakin Suomen Ylipappi ja Jumala.

Jos luit kirjoitukseni tarkasti niin sanoin: Asettamalla Riveran ja Bouffardin kyseenalaiseksi tai syyttämällä heitä huijareiksi osallistuu ja hyväksyy RKK:n saatanalliset synnit ja juonet, ainakin koskien näitä miehiä ja heidän todistuksiaan.

Jos uskoo RKK:n valheita koskien Riveraa, Bouffardia ja monia muita ex-katolisia, niin silloin osallistuu ja hyväksyy näihin ihmisiin kohdistuvat RKK:n saatanalliset valheet. Kyse ei siis ole siitä, että tarkoitin että uskoisit ja hyväksyisit koko RKK:n systeemin ja opin. On hyvä tässä kohden ottaa esille muutama RKK:n pimeä puoli.

Yhä edelleen RKK:n kädet ovat ihmisten veren tahrimat. RKK:n verityöt eivät ole vain historian jäänne tai muisto. Paljon muutakin voisi kirjoittaa, mutta jääköön tällä kertaa tähän.

http://uskonaskel.munpalsta.net/viewtopic.php?f=2&t=1988&start=10

Petri Paavola ei puhu protestanttien veritöistä, varmaan liian kiusallinen aihe. Wikipedia kertoo mielenkiintoisia faktoja Etelän baptistien historiasta.

The word Southern in Southern Baptist Convention stems from its having been founded and rooted in the Southern United States. Following a split from northern Baptists over the issue of forbidding Southern slave-owners from becoming ordained missionaries, members at a regional convention held in Augusta, Georgia, created the SBC in 1845. After the American Civil War, another split occurred when most freedmen set up independent congregations. Many set up their own Baptist churches, regional associations, and state and national conventions, such as the National Baptist Convention, which became the second largest Baptist convention. Others joined new African-American denominations, chiefly the African Methodist Episcopal Church.

http://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Baptist_Convention

In 1845 a majority of Baptists in the South withdrew support from the Triennial Convention, largely in response to the decision of the Triennial Convention delegates to ban slave holders from becoming ordained missionaries, and formed the Southern Baptist Convention (SBC). The Triennial Convention was loosely structured, and the SBC offered Baptists a more centralized organizational structure for carrying on missionary and benevolent work. In contrast, however, the Triennial Convention afforded local churches a higher degree of local autonomy, a more traditional characteristic of Baptist polity. The majority of churches in the North continued to work through these separate cooperating societies for missions and benevolence. The societies were united under the umbrella of a unified convention in 1907.

http://en.wikipedia.org/wiki/American_Baptist_Churches_USA

Suomeksi, Etelän baptistit erosivat Triennialin konventiosta koska nämä kielsivät orjan omistajia ryhtymästä virallisiksi lähetyssaarnaajiksi. Siis, saarnaamaan: "Tehkää parannus, Jumalan valtakunta on tullut lähelle." (Matteus, luku 3). Melkoisen absurdia. Seurauksena oli neljä vuotta kestänyt sisällissota jossa kuoli yli 600 000 ihmistä ja haavoittui yli 400 000. He eivät saaneet syntejään anteeksi vaikka olivat kuinka baptisteja, raamatullisella kasteella kastettuja, ja joilla oli "yksinoikeus pelastukseen".


Richmond, Virginia, vuonna 1865. Baptisti-portolta meni talo alta. Vai pitäisikö sanoa, että kaupunki alta.


Kuollut Konfederaatin sotilas. Mikä ilahduttava näky!

Muuten, Etelän baptistit ovat menettäneet miljoona jäsentä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Todennäköisesti luku on moninkertainen, sillä kaikki 'jaloillaan äänestäneet' eivät suinkaan eroa virallisesti, he vaan lakkaavat käymästä kirkossa.

Voisin itse vastata Paavolalle Hänen omalla logiikallaan: Jos et puhu baptistien harjoittamasta orjakaupasta tai siitä kuinka paljon baptistit murhaavat ja raiskaavat ihmisiä, silloin hyväksyy baptistien saatanalliset synnit. Protestantit (baptistit) ovat historiansa aikana raiskanneet 50 000 000...100 000 000 naista. Lisäksi he syyllistyvät huumekauppaan, aviorikoksiin, abortteihin, jne. Täten Petri Paavola on Itse likainen huora.

Apart from crime surveys, there have been a small number of surveys, with representative samples, that have asked women about sexual violence. For instance, in a national survey conducted in the United States of America, 14.8% of women over 17 years of age reported having been raped in their lifetime (with an additional 2.8% having experienced attempted rape) and 0.3% of the sample reported having been raped in the previous year.

http://en.wikipedia.org/wiki/Estimates_of_sexual_violence

Salaliittoteoriat

Kuten sanoin, Petri Paavola on likainen huora. ja lisäksi pelkuri. Hänen kirjoituksensa paljastavat että helvetin pelko varjostaa Hänen koko elämäänsä, Hänen täytyy noudattaa orjallisesti uskonnollisia määräyksiä, muuten Jumala suuttuu ja heittää Hänet ikuiseen kadotukseen. Hänen vaimonsa varmaan ihailee Häntä tämän takia. Kenties pelkurit ovat naisten mielestä seksuaalisesti kiihottavia, en tiedä. Mutta ei Emil Antonkaan ole täydellinen; hänen halveksuntansa salaliittoteorioita kohtaan on näkyvää. Hän ei löydä juurikaan vikaa Katolisesta kirkosta tai Vatikaanista tai paaveista, ainakaan tästä nykyisestä. (Minä muuten kirjoitin omalla nimelläni katolisella foorumilla ja ilmaisin tyytyväisyyteni siitä kun SSPX (äärikatolisten järjestö oli häirinnyt pavin messua Buenos Airesisssa.)

Malachi Martin, johon Paavola niin usein viittaa, on paljastunut huijariksi, avionrikkojaksi ja sionistien agentiksi (http://www.sunpoint.net/~patato/makow180.html). Minusta kaikki asiat pitää tuoda julki, myös Katolisen kirkon väärinkäytökset: Vatikaanin pankin konkurssi vuonna 1982 oli tosiasia (http://en.wikipedia.org/wiki/Banco_Ambrosiano), samoin kuin rahanpesu, Michele Sindonan murha (vapaamuurarien toimesta), Paavi Johannes Paavali I:n murha, pedofiliatapaukset, jne. Mutta kuten sanoin, myös protestantit ovat syyllistyneet verisiin rikoksiin; he ovat surmanneet kymmeniä miljoonia ihmisiä historiansa aikana. Paavola ei puhu näistä, joten Hän on Itse syyllinen tähän kaikkeen.

Paavola vaatii meitä uskomaan joihinkin asioihin vaikka myöntää itse että Hänellä ei ole todisteita. Todisteet vain ovat jotenkin "hävinneet". Aivan yhtä hyvin voisi väittää että Paavola saa rahaa sionisteilta. Ei vain ole todisteita, eikä niitä tarvita - riittää kun minä sanon niin. Ja jos et usko minua, olet syyllinen kommunistien rikoksiin. Myöskään Emil Anton ei herätä minussa luottamusta. Onneksi maailmassa on omilla aivoillaan ajattelevia itsenäisiä katolisia jotka eivät ole kenenkään talutusnuorassa. Mielipidemittauksen mukaan 30 % meksikolaisista uskoo että USA:n hallitus oli 9-11 iskujen takana. Siellä on ihmisiä joilla on selkärankaa. Englantilaisista vain 5 % uskoo näin. Heillä ei ole selkärankaa, he ovat "lampaita". Mietin vain, että kuinka moni katolisia vihaavista "salaliittoteoreetikoista" todellisuudessa saa rahaa sionisteilta.

En tiedä hyökkääkö Venäjä Suomeen lähiaikoina, kuten Piho ja kumppanit ovat ennustaneet. Jos näin ei käy, menee 3...20 vuotta ilman että Suomessa tai länsimaissa tapahtuu mitään merkittävää. Mutta ennemmin tai myöhemmin asiat lähtevät menemään pieleen ja pahasti. Kaikki tulee romahtamaan ennemmin tai myöhemmin. Silloin kaivataan ihmisiä joilla on moraalista selkärankaa. Petri Paavola ei ole tällainen henkilö, eikä minulla ole suuriakaan toiveita että Emil Anton olisi yhtään parempi.


Pasi Toivonen


AIHEESEEN LIITTYVÄÄ:

Baptisti-portto loi feikkisivuston -- http://www.heinola.org/~patato/feikki.html

"Laulaja ja näyttelijä Miley Cyrus on kastettu kristilliseen baptistikirkkoon. Hän kertoi Parade-lehdelle vuonna 2011, että toisinaan ihmiset suorastaan etsivät hänestä sellaista, mikä ei ole "kristittyn tavan mukaista". Tähti kokee olevansa täysin kristitty, vaikkei joka sunnuntai kirkossa käykään."

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014012817987166_vi.shtml

Sitten hänen kuuluisa 'twiittinsä' - UNOHDA JEESUS:

“You are all stardust. You couldn’t be here if stars hadn’t exploded, because the elements (carbon, nitrogen, oxygen, all things that matter for evolution) weren’t created at the beginning of time. They were created in stars. So forget Jesus. Stars died so you can live.”

http://jimdaly.focusonthefamily.com/miley-cyrus-forget-jesusMiley Cyrus siveästi pukeutuneena, kuten uudestisyntyneen kristityn baptistin kuuluukin.

Ja toinen 'uudestisyntynyt' - Lotta Hintsa:

Ja tuli yksi niistä seitsemästä enkelistä, joilla oli ne seitsemän maljaa, ja puhui minulle sanoen: "Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä, hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet".

- Johanneksen Ilmestys, Luku 17, jae 1Takaisin