Untitled Document

George Bush - Mukava kaveri vai paholaisen mätimuna? (osa 1/3)

Hän nuuskasi kokaiinia, hän vältti kutsunnat, hänen ystävänsä tunsivat hänet naismaisena alkoholistina jolla oli aggressiivinen luonne, hän epäonnistui liiketoimissaan mutta hänen rikkaat ystävänsä pelastivat hänet. Vain muutaman vuoden aikana hänet valittiin Teksasin kuvernööriksi, ja hänet nopeasti nostettiin Valkoiseen Taloon vaalitappiostaan huolimatta. Sitten hänet valittiin uudelleen Osama bin Ladenin avulla, vähäisestä suosiostaan huolimatta. Hän ei olisi selviytynyt ilman avustajiaan, ja kuitenkin hän kykeni julistamaan loputtoman sodan ja saamaan aikaan joitakin kaikkein radikaaleimpia muutoksia Amerikan historiassa.


Kuinka hän pystyi tähän?


Minä ehdotan sinulle että George Walker Bush on ANTIKRISTUS. Tämä väkivalta ja tohoaminen joka alkoi silloin kun Bush ensimmäisen kerran astui virkaansa, on nyt huipentumassa apokalypsiksi, kuten Raamattu ennusti yli 2000 vuotta sitten.


Minä julkaisin tämän artikkelin yli neljä vuotta sitten osoitteessa http://mirrors.meepzorp.com/geocities.com/george-bush-antichrist, ennen vuoden 2000 vaaleja, mutta kukaan ei kuunnellut. Nyt World Trade Center on tuhottu, Perustuslaki revitty, ja meidän kansakuntamme käy pyhää sotaa Lähi-idässä. Tänään, loppu on lähempänä kuin koskaan...

Todiste #1: Pedon luku

Raamattu näyttää meille keinon osoittaa onko henkilö antikristus. Ilmestyskirja 13:18 sanoo:

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Apostoli Johannes, Ilmestyskirjan kirjoittaja, kirjoitti kreikaksi, mutta juutalaisena ajatteli hebreaksi. Hän tiesi että jokaiselle hebreankielisellä aakkosella on numeerinen vastine, ja tähän luku 666 perustuu. Gematria (http://www.themystica.com/mystica/articles/g/gematria.html) on prosessi laskea yhteen nimen kirjainten lukuarvot.


Tässä on taulukko jossa luetellaan Hebrealaiset kirjaimet ja niiden lukuarvot. Huomioi: kirjaimella "S" on eri arvo riippuen siitä tarkoittaako se kovaa vai pehmeää S-äännettä.Jos sinä lasket nimen "George Bush" lukuarvot hebrealaisella aakkostolla, saat tulokseksi:


G = 3 (gimel)
e = 5 (heh)
o = 70 (ayin)
r = 200 (resh)
g = 3 (gimel)
e = 5 (heh)
B = 2 (beth)
u = 70 (ayin)
s = 300 (shin)
h = 8 (cheth)

total = 666 (Antichrist)


Minä haastan jokaisen etsimään jonkin toisen maailmanjohtajan (nykyisen tai menneen) jonka nimestä saadaan luku 666 hebreaksi. Toisin kuin hebrean kielessä, englantilaisessa aakkostossa kirjaimilla ei ole numeerista vastinetta.


Mutta tapa jolla numerologit kääntävät nimet numeroiksi käy yksinkertaisen numeerisen koodin avulla. Kaikkein yleisin menetelmä jota he käyttävät tänään on Pytagoralainen järjestelmä (http://www.intoglobe.com/numerology), joka on nimetty kreikkalaisen filosofin ja matemaatikon, Pythagoraan mukaan, joka keksi sen viidennellä vuosisadalla e.Kr. Se näyttää tältä:Nyt jos sinä lasket yhteen hänen koko nimeään vastaavat luvut käyttäen tätä taulukkoa, sinä saat 7 + 5 + 6 + 9 + 7 + 5 (George); 5 + 1 + 3 + 2 + 5 + 9 (Walker); ja 2 + 3 + 1 + 8 (Bush); yhteensä 78. 7 + 8 = 15. 1 + 5 = 6.


Toinen menetelmä jota numerologiassa käytetään on Kaldealainen järjestelmä (http://www.intoglobe.com/numerology), jolla on juurensa muinaisessa Babyloniassa ja sen on sukua juutalaiselle Kabbalalle. Se näyttää tältä:Nyt jos sinä lasket yhteen hänen koko nimeään vastaavat luvut käyttäen tätä taulukkoa, sinä saat 3 + 5 + 7 + 2 + 3 + 5 (George); 6 + 1 + 3 + 2 + 5 + 2 (Walker); ja 2 + 6 + 3 + 5 (Bush); yhteensä 60. 6 + 0 = 6. Taas kerran, tulos on 6.

Mutta, on vielä ASCII-koodi (http://www.asciitable.com). Tietokone jota sinä käytät ymmärtää vain lukuja, ja ASCII on numeerinen vastine kirjaimille. Jos sinä käytät tätä koodia, sinä saat 71 + 101 + 111 + 114 + 103 + 101 (George); 87 + 97 + 108 + 107 + 101 + 114 (Walker); ja 66 + 117 + 115 + 104 (Bush); yhteensä 1617. 1 + 6 + 1 + 7 = 15. 1 + 5 = 6.


Täten, George Bushin luku on 666 jos me käytämme hebrealaista koodia. Se on 666 myös silloin jos me käytämme näitä kolmea muuta yleisesti käytettyä koodia yhdessä.


George Bushilla on myös toinen nimi jota käytetään usein tunnistamaan hänet poliittisesti. Hän on republikaani Teksasista. Jos sinä lasket yhteen sanan "Republican" Pytagoralaisella järjestelmällä sinä saat 9 + 5 + 7 + 3 + 2 + 3 + 9 + 3 + 1 + 9 = 51. 5 + 1 = 6. Jos sinä lasket yhteen sanan "Texas" sinä saat 2 + 5 + 6 + 1 + 1 = 15. 1 + 5 = 6. Jos sinä lasket yhteen sanat "Texas Republican" sinä saat 15 + 51 = 66.


Mietitkö miksi George Herbert Walker Bush Sr. jätti pois sanan "Herbert" nimetessään poikansa? "George" = 6 kirjainta; "Walker" = 6 kirjainta; ja "Bush Jr." (tai "Bushe" joka on alkuperäinen saksalainen tapa ääntää hänen nimensä) = 6 kirjainta. Taas kerran, 666.


Mutta, pidä kiinni hatustasi sillä emme ole vielä lopettaneet.


Ilmestyskirja sanoo että pedon (antikristuksen) luku on 666. Se ei sano että tämä on vain NIMEN luku, vaikkakin se voi olla osa sitä. Jatketaanpa nyt hänen syntymä-ajallaan.


George Bush syntyi 6.7.1946. Jos sinä lasket yhteen hänen syntymä-aikansa, sinä saat 7 + 6 + 1 + 9 + 4 + 6 = 33. 3 + 3 = 6.


Tämä kolmas luku jota numerologit käyttävät on "kohtalon" luku. Monet numerologit löytävät "kohtalon" tai "onnen" numeron ottaen yksinkertaisesti kuukauden päivän järjestysluvun ja laskemalla sitä edelleen jos luku on kaksinumeroinen. Koska Bushin syntymäpäivä on 6. heinäkuuta, ei tarvita edelleen laskemista.


Mutta, toinen tapa löytää kohtalon luku on laskea yhteen kaikki syntymä-aikaa koskevat luvut. Bushin syntymä-aika on 6/7/1946. 7 + 6 + 1946 = 1959. 1 + 9 + 5 + 9 = 24. 2 + 4 = 6.


Kuitenkin, jotta me olisimme aivan varmoja siitä että olemme tekemisissä antikristuksen kanssa, meidän täytyy ottaa huomioon henkilön elämän tärkeitä käännekohtia kuvaavat päivämäärät, kuten avioliitto ja lasten syntymät. Päivä jolloin antikristus nousee valtaan on tärkeä hänen tunnistamisensa kannalta.


George Bush valittiin Teksasin kuvernööriksi 8.11.1994. Taas kerran, 1 + 1 + 8 + 1 + 9 + 9 + 4 = 33. 3 + 3 = 6. Hän astui virkaansa 17.1.1995, 1 + 1 + 7 + 1 + 9 + 9 + 5 = 33. 3 + 3 = 6. Sitten, hän astui virkaansa presidenttinä 20.1.2001, 1 + 2 + 0 + 2 + 0 + 0 + 1 = 6.


Täten, sinulla on se -- 666. Mahdollisuus luvun saamiseen sattumalta on 1/43.046.721.000; maapallon väkiluku kerrottuna seitsemällä.


On vielä yksi merkittävä todiste: Bush julistettiin presidenttiehdokkaaksi 12.6.1999. Me saamme päivästä ja kuukaudesta helposti luvun 666. Vuosi 1999 on melkein 666 väärinpäin; sitä erottaa ainoastaan luku "1" edessä joka tarkoittaa vuosituhansia. Tämä tuhat vuotta on rauhan vuosituhat, joka tulee sitten kun Kristus lyö antikristuksen ja hallitsee maailmaa tuhat vuotta. Tämän milleniumin jälkeen, Saatana vapautetaan helvetistä jälleen kerran -- 666 ylösalaisin = nousemassa ylös helvetistä -- mutta sitten lyödään ja heitetään tuliseen järveen ikuisiksi ajoiksi (Ilm. 20:7-10).

Todiste #2: Vangitsemassa petoa


Ilmestyskirja 13:1-3 sanoo:

"Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ja peto, jonka minä näin, oli leopardin näköinen, ja sen jalat ikäänkuin karhun, ja sen kita niinkuin leijonan kita. Ja lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan. Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa."

Tämä kuvaus perustuu Danielin kirjan lukuun 7:7-8:

"Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret raytaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui."

Joten mitä tämä symboliikka tarkoittaa? Tämä peto on maailmanvalta -- viimeinen maailmanvalta, ja se josta antikristus nousee. Se muistuttaa leopardia, sillä Victorinus -- varhainen kirkkoisä (http://www.newadvent.org/fathers/0712.htm) -- sanoo: "Tämä kuvaa tämän ajan antikristuksen valtakuntaa, sekä ihmisiä jotka ovat lähtöisin monista kansakunnista." Leopardin pilkut edustavat monikansallista, monirotuista ja monikulttuurillista "sulatusuunia". Näin oli ennen Rooman laita ja näin on nyt Amerikan Yhdysvalloissa. Suu on kuten leijonalla koska amerikkalaiset puhuvat englantia, ja koska Yhdysvallat oli kerran Englannin siirtomaa, ja leijona on aina edustanut Englantia. Karhu symboloi Venäjää, ja pedon karhun tassun muotoiset jalat on symboli sille tosiasialle että ainoa toinen supervalta neljäänkymmeneen vuoteen oli Venäjän karhu (a href="http://www.geobop.com/Symbols/animals/mammals/world/">http://www.geobop.com/Symbols/animals/mammals/world), mutta nyt Yhdysvallat kävelee yli kaiken sen mitä ennen oli Venäjän territoriota, ja nyt sillä on "jalat" tai sotilastukikohtia valtioissa jotka olivat ennen osa Neuvostoliittoa.


Se sanoo että tämä peto tulee merestä, ja tämä on viittaus siihen tosiasiaan että Kolumbus löysi Uuden maailman. Koska Apostoli Johanneksen saaman näyn aikaan ajateltiin että Euroopan länsipuolella olisi vain vettä, Yhdysvallat, osana Uutta maailmaa näytti kirjaimellisesti nousevan merestä.


Daniel sanoo että tämä peto on erilainen kuin kaikki aiemmat pedot. Yhdysvalloilla, toisin kuten aiemmilla maailmanvalloilla, ei ole keskuspaikkanaan Eurooppaa tai Aasiaa, eikä Yhdysvallat kolonisoi tai miehitä (kuin vasta nyt) muita kansakuntia, vaan sillä on sotilastukikohtia kaikkialla maailmassa, ja sen laivat ja lentokoneet pystyvät menemään kaikkialle maailmassa. Tämä tekee Yhdysvalloista imperialistisen supervallan.


On ilmiselvää että nämä kaksi sarvea edustavat voimakkaita miehiä jotka johtavat tämä amerikkalaista imperiumia. Daniel 7:24 sanoo:

"Ja ne kymmenen sarvea ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu, ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta."

Amerikka hankki supervallan asemansa valmistamalla atomipommin Toisen maailmansodan lopussa. Siellä on ollut tasan kymmenen "kuningasta" Toisen maailmansodan jälkeen: Truman, Eisenhower, Kennedy, Johnson, Nixon, Ford, Carter, Reagan, Bush Sr. ja Clinton. Danielin profetia sanoo että näiden kymmenen kuninkaan jälkeen ilmestyy yksi, röyhkeä "pieni sarvi", joka on tämä antikristus, George W Bush Jr. Se sanoo että tämä "pieni sarvi" on erilainen kuin kukaan näistä edeltävistä johtajista, ja tämä on ilmiselvä viittaus siihen tosiasiaan että Bushilla ei ole kansan mandaattia, ja että hänet valittiin virkaan viiden tuomarin päätöksellä. Tällaista ei ole tapahtunut koskaan aiemmin Amerikan historiassa.


Se myös sanoo, että "kolme ensimmäisistä sarvista repäistiin ennen sitä". Bush on oikeisto-republikaani, ja tämä on viittaus siihen toasiasiaan että ennen Bushin nousua valtaan, oikeistolaiset salaliittolaisetolivat jo repineet ja tuhonneet kolmen aiemman demokraatti-presidentin vallan: Kennedy ammuttiin, Carter panttivankikriisin varjolla ja lopulta Bill Clinton Monica Lewinsky -skandaalin avulla. Bushin perhe oli sekaantunut näihin kaikkiin tapauksiin.


Kriinut yhdistetään aina valtakuntiin, ja kymmenen sarven kymmenen kruunua edustavat kymmentä valtakuntaa tai maailmanvaltaa joiden valta lopulta annetaan pedolle, joka on tämä Yhdysvallat. Menneinä vuosisatoina on ollut/on kymmenen eurooppalaista maailmanvaltaa, jotka ovat olleet Rooman valtakunnan perillisiä. Nämä olivat/ovat: Espanja, Portugal, Englanti, Hollanti, Itävalta-Unkari, Bysantti, Saksa, Venäjä, Italia ja Ranska. Tämä amerikkalainen peto, entisten eurooppalaisten maailmanvaltojen jälkeläinen, pukee päälleen heidän kruununsa. Tämä symboloi kaikkia amerikkalaisia presidenttejä joilla on ollut tämä maailmanvalta Toisesta maailmansodasta lähtien, jolloin eurooppalaisten imperiumi tuhoutui.


Lopuksi, mitä ovat nämä seitsemän päätä? Aivan kuten kymmenen kruunua edustavat kymmenen imperiumin valtaa, nämä seitsemän päätä ovat seitsemän maailmanvaltaa jotka aikoinaan hallitsivat sen ajan tunnettua maailmaa: Babylon, Egypti, Assyria, Meedo-Persia, Kreikka, Rooma, ja lopuksi Yhdysvallat (http://stargazers.home.pages.at/endworld/fin-signs/7empires.htm). Tietenkään listaan eivät kuulu Kiina, inkat, mayat sillä ne olivat joko tuntemattomia tai sijaitsivat liian kaukana Raamatun maailmasta johon kuului Lähi-itä ja Eurooppa. Tämä on raamatullisen maailman sydän tänäkin päivänä.


Kuolinhaava joka parantui on Rooman valtakunta ja sen johtaja Nero; valtakunta on ollut näennäisen kuollut 1500 vuotta, mutta on noussut ylös Amerikan valtakunnan ja sen johtajan Bushin myötä. Kaikki muut maailmanvallat olivat sellaisia että yhden kuollessa toinen nousi esiin. Täten, ainakin raamatullisen maailman perspektiivistä, oli yksi maailmanvalta joka ei koskaan näyttänyt kuolevan kunnes se hävisi kristilliselle kirkolle. Tämä on "portto-Babylon" -- esikuva maailmanvalloille joka alkoi Babylonista ja jatkuu muiden kuuden maailmanvallan myötä -- nämä "seitsemän kukkulaa joilla nainen istuu" (Ilm. 17:9). Nainen jolla on erilainen ehostus joka kerta mutta joka on aina sama vanha huora. Nämä valtakunnat eivät hallitse maailmaa vain sotilaallisesti vaan myös talouden ja kulttuurin saralla. Tämä rienaava nimi joka on kirjoitettu pedon otsaan ovat nämä seitsemän kirjainta: BABYLON. Sanotaan että -- Ilmestyskirjan kirjoittamisen aikoihin (95 j.Kr) -- että "viisi on kaatunut" -- Babylon, Egypti, Assyria, Persia, Kreikka -- "yksi on" -- Rooma -- ja "viimeinen ei ole vielä tullut" -- USA -- mutta "kun hän tulee" -- George Bush/antikristus -- "pitää hänen vähän aikaa pysymän". Kun Amerikan maailmanvalta siirtyi Afganistaniin ja Irakiin jota valvottaisiin Lähi-itää voimalla, tämä oli selvä signaali että tämän viimeisen maailmanvallan päivät ovat pian luetut.


Monet ovat sanoneet minulle että Bush ei voi olla antikristus sillä "antikristus tulee Euroopasta" tai "antikristus tulee Lähi-idästä". Kuitenkaan he eivät voi perustella tietämättömyyteen perustuvaa väitettään. Aivan ilmiselvästi, pidimme siitä tai sitten emme, Raamattu osoittaa selvästi että antikristus voi tulla vain Yhdysvalloista, ja että se ei ole kukaan muu kuin George Walker Bush Jr. (666).

Todiste #3: Danielin näkökulma tämän päivän tapahtumiin

Seuraavassa on Danielin profetia koskien antikristusta (suluissa viittaukset tämän päivän tapahtumiin). Daniel 8:1-17:

"Kuningas Belsassarin kolmantena hallitusvuotena näin, minä, Daniel, näyn, sen jälkeen kun minulla jo ennen oli ollut näky. Kun minä näyssä katselin, havaitsin minä olevani Suusanin linnassa, Eelamin maakunnassa (sijaitsee Irakissa hieman Babylonin itäpuolella); ja kun minä näyssä katselin, olin minä Uulai-joen rannalla. Minä nostin silmäni ja katsoin. Ja katso, oinas (Saddam Hussein) seisoi päin jokea, ja sillä oli kaksi sarvea; ja sarvet olivat korkeat (Saddamilla oli aikoinaan maailman neljänneksi vahvin armeija), ja toinen oli toista korkeampi; ja korkeampi puhkesi esiin myöhemmin (hänen armeijansa jakaantui tavalliseen armeijaan ja tasavaltalaiskaartiin; tasavaltalaiskaarti perustettiin myöhemmin ja kasvoi lopulta seitsemäksi eliitti-divisioonaksi josta tuli hänen armeijansa selkäranka). Minä näin oinaan puskevan länteen, pohjoiseen ja etelään päin (Saddam aiheutti paljon ongelmia Lähi-idässä; taisteli Israelia vastaan lännessä, sitten alisti kurdeja ja lopulta hyökkäsi Kuwaitiin etelässä), eikä yksikään eläin kestänyt sen edessä, eikä kukaan voinut pelastaa sen vallasta. Se teki mitä tahtoi ja se tuli suureksi (vuoteen 1990 mennessä Irakista oli tullut alueen suurin sotilasvalta)."


"Sitten minä tarkkasin, ja katso: tuli kauris päivän laskun puolelta (USA:n armeija George H.W. Bushin johdolla), kulki koko maan ylitse eikä maata koskettanut (USA:n armeija tuli paikalle joka meritse tai lentäen); ja kauriilla oli keskellä otsaa uhkea sarvi. Ja se tuli aivan sen kaksisarvisen oinaan luokse (Saddamin joukot), jonka minä olin nähnyt seisovan päin jokea (Shatt al Arab), ja karkasi sen kimppuun vihansa väessä. Ja minä näin sen käyvän kiinni oinaaseen ja kiukuissaan puskevan oinasta ja murskaavan sen molemmat sarvet (Irakin häviö). Eikä oinaalla ollut voimaa kestää sen edessä, vaan kauris heitti sen maahan ja tallasi sitä; eikä ollut ketään, joka olisi voinut pelastaa oinaan sen vallasta (muut arabimaat olivat joko puolueettomia tai tukivat avoimesti Yhdysvaltoja). Ja kauris tuli ylen suureksi; mutta kun se oli väkevimmillään, särkyi suuri sarvi (sodan jälkeen USA:n valta alueella kasvoi, mutta Bush menetti valtansa vuosi myöhemmin eikä ollut enää armeijan ylipäällikkö), ja sen tilalle kasvoi neljä uhkeata sarvea, taivaan neljää tuulta kohti (valta Bushin neljällä pojalla: George, Jeb, Neil ja Marwin). Ja yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi, alussa vähäpätöinen. Se kasvoi suuresti etelään päin ja itään päin ja Ihanaan maahan päin (48-vuotiaana George Bush Jr. valittiin eteläisen, Teksasin kuvernööriksi; myöhemmin presidentiksi ja hän muutti itään Washington D.C:hen; nyt hän on hyökännyt Lähi-itään jonka Raamattu tuntee nimellä 'Ihana maa'). Ja se kasvoi taivaan sotajoukkoon asti ja pudotti maahan osan siitä sotajoukosta ja tähdistä ja tallasi niitä (tässä meillä on kuva röyhkeästä johtajasta jolle on valta mennyt päähän; hän jopa haastaa taivaan auktoriteetin kutsumalla sotaansa pyhäksi tehtäväksi). Hän ylpeili sotajoukon ruhtinastakin vastaan (Bush teeskentelee että hänen oma väkivaltainen ja ennaltaehkäisevä versionsa oikeudesta on sama kuin Jumalan käsitys), ja tältä otettiin pois jokapäiväinen uhri, ja hänen pyhäkkönsä paikka kukistettiin (Yhdysvallat vallannut tai tuhonnut lukuisia moskeijoita metsästäessään 'terroristeja'; Bush on myös julistanut hyökkäävansä jokaiseen maahan joka antaa turvapaikkoja näille). Myös sotajoukko jokapäiväisen uhrin lisäksi annettiin rikollisesti alttiiksi tuholle (jopa 100.000 siviiliä kuollut). Se sarvi (George Bush) heitti totuuden maahan (hän kiduttaa ja murhaa köyhiä öljyn vuoksi), ja mitä se teki, siinä se menestyi (lyhyen aikaa tämä 'terrorisminvastainen sota' oli menestys)."


Sitten minä kuulin yhden pyhän puhuvan, ja toinen pyhä sanoi sille, joka puhui: 'Kuinka pitkää aikaa tarkoittaa näky jokapäiväisestä uhrista ja kauhistavasta rikoksesta: pyhäkön ja sotajoukon alttiiksi antamisesta tallattavaksi?' Ja hän sanoi minulle: 'Kahtatuhatta kolmeasataa iltaa ja aamua; sitten pyhäkkö asetetaan jälleen oikeuteensa (terrorisminvastainen sota kestää noin 6½ vuotta; sitten Jumala siirtää Bushin pois ja rauha palautetaan Lähi-itään).'"


"Kun minä, Daniel, olin nähnyt tämän näyn ja koetin sitä ymmärtää, niin katso, minun edessäni seisoi miehen muotoinen olento (Jeesus, Jumalan Poika). Ja minä kuulin ihmisen äänen Uulain keskeltä, ja se huusi ja sanoi: 'Gabriel, selitä tälle se näky!' Silloin hän tuli aivan lähelle sitä paikkaa, jossa minä seisoin; ja hänen tullessansa minut valtasi pelko, ja minä lankesin kasvoilleni. Ja hän sanoi minulle: 'Tarkkaa, ihmislapsi, sillä näky tarkoittaa lopun aikaa (Harmagedonin taistelu).'"


Takaisin