Untitled Document

George Bush - Mukava kaveri vai paholaisen mätimuna? (osa 2/3)

Todiste #4a: Bush-Nero yhteys

Kuka on todellinen antikristus? Yli 2.000 vuoden ajan moni on väittänyt tietävänsä. He kaikki ovat olleet nähtävästi väärässä. Joten miksi olisin oikeassa? Selkeät faktat, sekä historiallinen perspektiivi.


Ensimmäiseksi termiä "antikristus" käytti kaikkein tuorein Raamatun kirja -- 1 Johannes 2:18: "Monta antikristusta on ilmestynyt." Raamatuntutkijat uskovat että Apostoli Johannes viittasi gnostillisen kultin jäseniin. Sillä varhaisessa Kirkossa, näitä kaikkia jotka toimivat aktiivisesti Kristuksen Henkeä vastaan, pidettiin antikristuksina, huolimatta siitä että kutsuivatko he itseään kristityiksi (http://www.stlukesrec.org/sermons02/1trin02.html). Kuten Pyhä Augustinus myöhemmin sanoi: "Siinä teillä on antikristus, jokainen joka kieltää Kristuksen omilla töillään."


Samaan aikaan varhainen Kirkko uskoi että olisi yksilö, mies jonka pahat teot ylittäisivät muiden pahuuden; ja että tämä yksilö ilmestyisi juuri ennen Jeesuksen toista tulemista. Jeesus kutsui häntä "hävityksen kauhistukseksi" (Markus 13:14); Paavali viittasi häneen "synnin miehenä" (2 Tess. 2:3) ja "kadotuksen lapsena". Johannes, kirjeessään ja ilmestyksessään kutsui häntä "pedoksi" tai "antikristukseksi".


Useimmat tutkijat uskovat että antikristus Ilmestyskirjassa oli Keisari Nero joka hallitsi Roomaa vuosina 54-68. Nero oli ensimmäinen keisari joka vainosi seurakuntaa innokkaasti, syyttäen heitä Rooman polttamisesta, ja kidutti heitä foorumilla. Nero teloitti Paavalin ja Pietarin. Sen jälkeen kun Nero pakotettiin tekemään itsemurha, uskottiin yleisesti että Nero olisi edelleen elossa Parthiassa (Lähi-idässä), piileskelen kuten Elvis, ja että hän palaisi pian takaisin vaatimaan kruunuaan takaisin. Niin myöhään kuin viidennellä vuosisadalla, Lactanius, Jerome ja Pyhä Augustine kaikki väittivät yhä että antikristus olisi eräänlainen henkiin herännyt Nero.


Olivatko he väärässä? Tietystikään Nero ei koskaan palannut kuolleista, ja Kirkko lopulta etsi antikristusta muualta -- mutta tämä ei tee tyhjäksi profetiaa. Nero on tosiaankin palannut, mutta ei Rooman keisarina; hän on palannut George W. Bushin henkenä. Nero oli ainoastaan viimeisen antikristuksen esikuva. Tämä viimeinen ja kaikkein voimakkain antikristus historiassa valmistautuu viimeistelemään pahuuden kampanjansa joka ensin alkoi Neron myötä melkein 2.000 vuotta sitten.


Useimmat raamatun historioitsijat, mukaanlukien Barclay, uskoivat että 666 viittaa Keisari Neroon (http://www.geocities.com/satanicreds/666a.html). Hebrealainen käännös Neron latinankielisestä nimestä (ilman vokaaleita) tekee luvun 666 hebrealaisella aakkostolla (QWSR NRWN). Mutta Johannes antoi pikemminkin luvun (666) kuin nimen (Nero) jotta voisimme tunnistaa hänet tähään. Olen jo esittänyt että George W. Bushilla on pedon merkki laajemmin kuin kellään toisella ihmisellä maailman historiassa.


Peto ja hänen aivonsa:


Eräs Ilmestyskirjan arvoituksista on ollut tunnistaa ja tämä toinen peto joka pelastaa antikristuksen ja toimii hänen profeettanaan. Ilmestyskirja 13:12:

"Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani."

Carl Rove pelasti Bushin poliittiselta kuolemalta Bushin hävittyä kongressivaalit, ja vuodesta 1993 lähtien hän on palvellut Bushia antikristuksen aivoina. On jopa kirjoitettu kirja nimeltään "Bushin aivot" (http://www.csmonitor.com/2003/0124/p01s02-uspo.html). Kellään presidentin neuvonantajalla ei ole ollut niin suurta valtaa. Häneen usein viitataan termillä "Presidentti Rove", ja jopa ihmiset Bushin hallituksessa ovat huolissaan hänen vaikutusvallastaan. Oikea profeetta näkee Jumalan tahdon auttaakseen kansakunnan johtamisessa pitkin totuuden ja vanhurskauden polkua. Mutta väärä profeetta kuten Rove osaa ennustaa ihmisten mielialan ja heikkouden manipuloidakseen julkista mielipidettä ja aloittaakseen sodat edistääkseen hänen pahaa agendaansa.

Todiste #4b: Bush-Herodes yhteys

George W. Bushilla on hyvin läheiset sukulaisuus-suhteet Windsorin Huoneeseen ja Britannian kuninkaalliseen perheeseen, ja hän on myös sukua melkein jokaiseen kuninkaalliseen perheeseen Euroopassa http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=553). Itse asiassa, George Jr. on lähempänä brittiläisiä kuninkaallisia veren kautta kuin hänen isänsä. Miksi? Koska siniverinen Piercen perhe on sukua hänelle hänen äitinsä kautta. Bush ei ole ainoastaan rikkain presidentti joka meillä on koskaan ollut; hän on myös puhtain aristokraatti joka on koskaan istunut Valkoisessa Talossa. Miksi tämä on niin tärkeää meidän keskustelumme kannalta? Koska tuoreimmassa kirjassaan, "Antikristus ja kuppi teetä" kirjailija Tim Cohen on dokumentoinut seikkaperäisesti miksi hän uskoo että antikristuksen täytyy olla sellainen, kuten Bush, joka on läheistä sukua Britannian kuninkaalliseen perheeseen. Vaikka Cohenin arvio antikristukseksi on Prinssi Charles, Presidentti Bush on selkeästi parempi ehdokas tähän rooliin.


Bushin verilinja on myös sidoksissa Illuminatin 13. verilinjaan http://www.dccsa.com/greatjoy/Illumin8.htm). Tämä kolmastoista tai "kuninkaallinen" verilinja on sellainen jonka uskotaan johtavan suoraan viimeiseen antikristukseen.


Kuuluisa brittiläinen kirjailija David Icke on jäljittänyt Bushin verilinjaa niin kauaksi kuin Makedonian Filipiin, Aleksanteri Suuren isään, joka perusti Kreikkalaisen maailmanvallan http://www.davidicke.com/icke/articles/bushblood.html). Tästä pisteestä, Bushin verilinja läpäisee Rooman valtakunnan hallitsijoiden perheet, ja lopulta Euroopan kuninkaalliset perheet. Hän on myös Kuningatar Kleopetran jälkeläinen, joka oli Julius Ceasarin kuninkaallinen puoliso. Icke kommentoi että "Hän [Kleopatra] myös synnytti kaksoset Markus Antoniukselle, jolla on omat yhteytensä tähän verilinjaan ja sen moniin sivuhaaroihin. Markus Antonius oli Keisari Neron isoisän isä. Joten, nyt on olemassa myös ehdoton verisukulaisuus Keisari Neron ja George Bushin välillä. Bushin verilinja ulottuu suoraan Herodes Suureen, Juudan kuninkaaseen joka yritti surmata Jeesus-lapsen ja hän on sukua Herodes Antipas:lle, joka surmasi Johannes Kastajan ja käänsi Jeesuksen Pilatukselle jotta Hänet ristiinnaulittaisiin.

Todiste #4c: Bush-Juudas yhteys

Juudas Iskariotin psykologian ymmärtäminen on hyvä tapa ymmärtää antikristusta. Juudas oli malli tai esikuva sille miten antikristus pettää Kristuksen, samalla kun teeskentelee olevansa Kristuksen seuraaja ja opetuslapsi. Voisi jopa sanoa että George Bush on Juudas Iskariotin inkarnaatio, koska hän ajattelee ja toimii täsmälleen samalla tavalla.


Muista että Juudas oli opetuslapsi joka petti Jeesuksen rahasta. Kolmestakymmenestä hopearahasta tarkkaan ottaen. Rammattu on hyvin selkeä sen suhteen että tämä on se mitä hän teki, ja tämä on mitä itse asiassa tapahtui. Mutta se mitä Raamattu ei kerro meille on se kuinka hän järkeisti oman petoksensa mielessään. Mutta on selvää että Juudas ei nähnyt itseään ahneena miehenä joka myi Jeesuksen rahasta, vaikka tällainen hän oli ja vaikka näin hän teki. Näin on myös Bushin laita -- ja useimpien fundamentalististen kristittyjen laita tänään.


Me tiedämme että Juudas oli ahne mies koska Raamattu kertoo meille että hän piti itsellään ryhmän rahoja, ja se myös sanoo että hän oli varas, joten hänen on täytynyt varastaa kaiken aikaa. Eräässä kohtaa Juudas vastustaa Jeesuksen jalkojen voitelemista kallisarvoisella nardusvoiteella (Johannes 12:1-8), koska hän järkeilee että se olisi voitu myydä ja auttaa rahoilla köyhiä. Todellisuudessa hän ei halunnut auttaa köyhiä vaan hän halusi yhä enemmän rahaa itselleen. Samaan tapaan Bush järkeilee että kaikki hänen veronalennuksensa hyödyttävät kaikkia edistäessään talouskasvua. Mutta tosiasiassa hän ei välitä vähääkään köyhistä, ja itse asiassa köyhien määrä on lisääntynyt hänen noustuaan valtaan. Kuten Juudas, Bush on vastuussa Yhdysvaltain "rahakukkarosta", ja hänen todellinen päämääränsä on itsensä ja kumppaneidensa vaurastuttaminen. Hän on varas. Mutta kuten Juudas, hän esittää kantavansa huolta köyhistä, ja käyttää sitä tekosyynä politiikalleen varastaa hallituksen kukkarosta.


Lopulta Juudas myy Jeesuksen rahasta, mutta on ilmiselvää että hän ei ymmärrä petoksensa todellista merkitystä, aivan kuten Bush ei ymmärrä tänään. Vasta aivan lopussa, kun hän lopulta näkee itsensä sellaisena millainen hän todella on, ja ymmärtäessään mitä hän on tehnyt, hän heittää pois rahat ja hirttää itsensä. Hän hirttää itsensä koska ei voi elää sen totuuden kanssa mitä hän on.


Totuus on että Juudas petti itsensä samoin kuin jokaisen ympärillään. Jeesus oli jatkuvasti varoittanut rikkauksien houkutuksista, mutta Juudas ei ottanut tätä varoitusta vakavasti. Ei myöskään Bush. Joten, millaisen järkisyyn Juudas antoi itselleen pettää Kristus? Kertoiko hän itselleen että näin hän vain pakottaa Jeesuksen ottamaan aggressiivisemman asenteen Rooman miehitystä vastaan? Vakuuttiko itselleen että hän voisi nopeuttaa Jumalan valtakunnan tuloa? Huolimatta kaikista seikoista jotka osoittivat hänen luulonsa vääräksi, oliko hän vakuuttunut siitä että Jeesus oli hullu tai petkuttaja, ja että lopulta hänet täytyi pysäyttää Hänen oman etunsa tähden? Minkä syyn hän antoikin itselleen, se ei ollut todellinen syy. Todellinen syy oli se että hän oli ahne.


Samaan tapaan Bush on pettänyt ja valehdellut omille kansalaisilleen, ja joutui mukaan veriseen sotaan Irakissa. Hän kertoi meille että sotaa käydään joukkotuhoaseiden takia, mutta tämä oli valhe. Hän edelleen uskottelee perustavansa vapauden ja demokratian Lähi-itään, mutta tämä on valhe sekä samalla järkeilyä. Todellinen syy on ahneus öljyn takia.


Miksi Juudas petti Jeesuksen suudelmalla? Senkö takia että hän ei vielä ymmärtänyt petoksensa todellista syvyyttä? Joten, miksi meidän pitäisi odottaa Bushin ymmärtävän? Tosiasia on että Juudas ei ymmärtänyt kuin vasta aivan lopussa, millainen paha ihminen hän on, mutta tämä ei tee hänen petoksestaan lievempää. Se on teko joka lasketaan, huolimatta siitä kuinka me järkeistämme omat pahat tekomme. Järkeistäminen on sellaista jossa monet pahat ihmiset ovat hyviä. Mukaanlukien Bush.

Todiste #5: Valokuvat

Teoksen "Satanismi Amerikassa" mukaan, tämä Il Corduno tai "horned hand" on merkki jolla saatananpalvojat tunnistavat toisensa (http://www.av1611.org/amysalut.html). Tässä on kuva joka on otettu saatanallisesta manuaalista. Huomaa että tämä on yhden käden tervehdys ja että kämmen on ulospäin. Seuraavassa on esimerkkejä jossa Bush väläyttää tätä "paholaisen tervehdystä" -- kaikkein useimmin toisissa virkaanastujaisissaan.


Hänen ontuva selityksensa? Bushin mukaan, se mitä hän tekee ei ole saatananpalvojien tervehdys. Hänen mukaansa, hän antaa Teksasin Yliopiston Longhorns -tervehdyksen. Mutta tämä selitys ei pidä vettä kahdesta syystä: 1) George W. Bush ei ole koskaan ollut Teksasin Yliopiston kirjoilla; 2) Alla on kuva jossa Teksasin Yliopiston oppilas antaa Longhorns-tervehdyksen -- Huomaa että molempia käsiä käytetään ja kämmen on sisäpuolella. On selvää että Bush ei anna Teksasin Yliopiston Longhorns-tervehdystä. Hän antaa saatanallisen "horned hand" -tervehdyksen (http://members.tripod.com/RU_BOLD/occult_practices.html). Ja nyt jopa hänen vaimonsa tekee sen.


Lisäksi, Laura tappoi poikaystävänsä ja selvisi ilman rangaistusta (http://www.freerepublic.com/forum/a3910b26e685a.htm).


Todiste #6: Psykologiset todisteet

Antikristus on kaikkien aikojen suurin pettäjä. Raamattu osoittaa että hän teeskentelee olevansa uskonnollinen -- itse asiassa, hän lopulta teeskentelee olevansa Jumala, ja häntä palvotaan Jumalana apokalypsin puoleenväliin asti. Enemmän kuin kukaan muu presidentti, Bush pukeutuu uskontoonsa saadakseen poliittista etua. Hän uskoo että Jumala on nimittänyt hänet (paremmin kuin Korkein oikeus), ja hän näkee itsensä toteuttamassa jumalallista tehtävää; tästä on vain lyhyt matka siihen että uskoo itse olevansa Jumala. Bush puhui hiljattain Amish-lahkolaisille Pennsylvaniassa että "Jumala puhuu minun kauttani" (http://www.irregulartimes.com/godspeaksthroughme.html).


Toinen tarina joka julkaistiin israelilaisessa Ha'aretz -sanomalehdessä kertoo kuinka Bush oli kertonut Lähi-idän johtajille, että "Jumala käski minun hyökätä al-Qaidan kimppuun ja minä tein; sitten Hän käski minun käydä Saddamin kimppuun ja minä tein" (http://www.haaretz.com).


Mielenkiintoista näissä Bushin kuulemissa äänissä, on se, että Jeesus kehoitti opetuslapsiaan voittamaan paha hyvällä eikä väkivallalla.


On viisasta olettaa että äänet joita Bush kuulee eivät tule Jumalalta vaan Saatanalta. On myös järkevää olettaa että paholainen ei halua rauhaa vaan kuolemaa ja hävitystä. Yleensä, jos ihminen kuulee päässään ääniä jotka kehoittavat tappamaan, hänet suljetaan lukkojen taakse; mutta jos Bush kuulee ääniä jotka käskevät tappamaan, fundamentalistit iloitsevat ja teeskentelevät että hän on Jumalan valitsema presidentti.


Arvostettu washingtonilainen sanomalehti "Capital Hill Blues" raportoi että huonot uutiset Irakista ja laskeva suosio on jo työntänyt Bushin henkisen romahduksen partaalle (http://www.capitolhillblue.com/artman/publish/article_4636.shtml):

"Huolestuneet Valkoisen Talon avustajat maalaavat kuvan miehestä kuilun reunalla, joka on yhä suuremmassa määrin varpaillaan niiden takia jotka ovat eri mieltä hänen kanssaan sekä vainoharhainen yleisöstä joka ei enää luota hänen politiikkaansa. 'Se muistuttaa minua Nixonin päivistä', sanoo pitkäaikainen GOP:n poliittinen neuvoja jolla on kontakteja Valkoiseen Taloon. 'Jokainen on vihollinen; jokainen vainoaa häntä. Tällainen on tunnelma siellä.'"

Valitettavasti, näyttää siltä että Bush on jo pettänyt suuren joukon ihmisiä uskomaan että hän on Jumala. Eräs mies Floridassa hiljattain sanoi, että "tämä on ensimmäinen kerta kun minä tunsin että Jumala oli sisällä Valkoisessa Talossa" (http://www.nytimes.com).


On jopa olemassa sivu [parodia-sivu] joka on omistettu Bushin palvonnalle: BUSH IS LORD (http://www.bushislord.com/index.php).


Chuck Baldwin on Crossroads Baptist Kirkon perustaja ja pastori Pensacolassa, Floridassa. Hänellä on päivittäinen radio-ohjelmansa nimeltään "Chuck Baldwin live" (http://www.covenantnews.com/baldwin020412.htm). Chuck sanoo:

"Monet ihmiset yhdistävät Bushiin jumalallisia luonteenpiirteitä, jotka itse asiassa tekevät hänestä paremman kandidaatin kuin Clinton oli. Minä uskon että Bushilla on enemmän petollisia luonteenpiirteitä kuin Clintonilla oli, ja siksi hän on vaarallisempi. Eräs tulevan antikristuksen piirteitä on, että hän ilmestyy 'valon enkelinä'. Bushin suosio kristittyjen enemmistön piirissä osoittaa että tämä maa on valmis antikristukselle."

Takaisin