Untitled Document

George Bush - Mukava kaveri vai paholaisen mätimuna? (osa 3/3)

Todiste #7: Nostradamus

Michel Nostradamus (http://www.nostradamususa.com), 1503-1566, oli ranskalainen lääkäri ja astrologi joka kirjoitti yli 900 ennustusta koskien maailman kohtaloa. Kirjoitettuina nelirivisiin säkeisiin, niistä tuli kuuluisia niiden hämmästyttävän tarkkuuden vuoksi.


Nostradamus kuvaili kolme erilaista ja toistaan pahempaa antikristus-hahmoa ja näistä viimeinen on myös kaikkein verisin. Kaksi ensimmäistä antikristusta on jo tullut ja mennyt: Napoleon ja Hitler. Joten me odotamme viimeistä.


Käyttäen tätä informaatiota taustana, me voimme nyt keskittyä viimeisen antikristuksen yksityiskohtiin, Nostradamuksen mukaan:


Centurie 6:13:


A doubtful man shall not come far from the reign,
The greatest part will uphold him.
A capitol will not consent that he should reign,
His great chair he shall not be able to maintain.


Oma suomennos:


Kyseenalainen mies ei tule kaukaa hallitakseen,
Suurempi osa haluaa säilyttää hänet.
Capitol ei anna lupaa hänen hallita,
Hänen suuri istuimensa ei pysy.


Tämä on melko suoraan sanottua, ja se keskittyy mieheen joka yrittää pysäyttää antikristuksen valtaannousun: "Kyseenalainen mies ei tule kaukaa hallitakseen" = jokainen epäili että Gorella olisi mahdollisuuksia, mutta hän melkein pääsi presidentiksi. "Suurempi osa haluaa säilyttää hänet" = hän voitti kansan suosion. "Capitol ei anna lupaa hänen hallita" = Korkein oikeus pysäytti ääntenlaskennan Floridassa varmistaakseen Goren tappion.


Centurie 2:62:


Ma-bus then will soon die, there will come
A horrible slaughter of people and animals:
At once vengeance is revealed coming from a hundred hands,
Blood, thirst and hunger when the comet will run.


Oma suomennos:


Sitten Ma-bus kuolee pian, tulee
Hirvittävä ihmisten ja eläinten teurastus:
Lopulta Koston ilmoitetaan tulevan sadoista käsistä,
Verta, janoa ja nälkää kun komeetta kulkee.


Tämä antaa meille vihiä viimeisen antikristuksen nimestä, hänen tulemisensa merkin, sekä teurastuksesta jonka hän aloittaa ennenkuin hänet poistetaan. Hänen valtaannousunsa yhdistetään komeettaan, ja itse asiassa se tapahtui Hale-Bopp -komeetan aikana jolloin Bushin oma poliittinen tähti nousi komeetan lailla -- hän otti ensimmäisen poliittisen virkansa vuonna 1995 jolloin Hale-Bopp näkyi ensimmäisen kerran, ja siihen mennessä kun komeetta oli kirkkaimmillaan vuonna 1997, puhuttiin hänen nousemisestaan seuraavaksi presidentiksi. "Kuolee pian" tarkoittaa sen jälkeen kun komeetta kuolee ja antikristus nousee presidentiksi, "tulee hirvittävä teurastus" viitaten tulevaan apokalypsiin Lähi-idässä. "Koston ilmoitetaan tulevan sadoista käsistä" viittaa läntiseen liittoumaan joka muodostettiin jotta kostettaisiin 9/11-iskut. "MA-BUS" on lyhenne sanoista "The American Bush", kääntämällä ensimmäiset kaksi kirjainta ja jättämällä pois viimeisen "h"-kirjaimen, joka on äänetön ranskan kielessä. Se on myös yhdistelmä sanoista "Mr. Bush", jossa "r" kuulostaa "a"-kirjaimelta. Mabus on myös yhdistelmä sanoista Magog ja Bush, viitaten nimeen jonka saatanallinen kultti antoi Bushille (Bush nimettiin "Magog":iksi Skull and Bones yhteisössä). Kirjoita sana Ma, ja käännä se ylösalaisin; saadaan gW bush. Nostradamus kirjoitti väärin myös Hitlerin nimen, kutsuen häntä "Hister":iksi (hysteerinen Hitler)?


Centurie 2:30:


One who the infernal gods of Hannibal
Will cause to be reborn, terror of all mankind.
Never more horror nor the newspapers tell of worse in the past,
Than will come to the Romans through Babel.


Oma suomennos:


Eräs jonka Hannibalin helvetilliset jumalat
Saavat syntymään uudelleen, kauhua koko ihmiskunnalle.
Ei koskaan enempää kauhua, eivätkä sanomalehdet kerro pahempaa menneisyydessä,
Kuin mitä tulee roomalaisille Baabelin kautta.


Tämä antikristus eli Bush yhdistetään inkarnoituneeseen Hannibaliin. Hannibal oli kenraali Afrikasta joka hyökkäsi Italiaan norsujen kanssa valloittaakseen Rooman. Mutta hän epäonnistui viime hetkellä. Kuulostaako tutulta? Colin Powell on toinen kenraali, peräisin Afrikasta, joka myös marssii norsujen kanssa (Republikaaninen puolue = norsu). Aivan kuten Hannibal, Powell käynnisti hyökkäyksen ensimmäisessä Irakin sodassa, mutta hän epäonnistui Saddamin kukistamisessa. "Ei koskaan enempää kauhua... Kuin mitä tulee roomalaisille Baabelin kautta" -- Tämä säe liittää Yhdysvallat Roomaan, ja kertoo meille että tähän aikaan Yhdysvallat (kuten uusi Rooman valtakunta) lopulta kokee sellaisen verilöylyn jota maailma ei ole koskaan aiemmin nähnyt.


Centurie 8:70:


He will enter, wicked, unpleasant, infamous,
Tyrannizing over Mesopotamia (Iraq).
All friends made by the adulterous lady:
the land dreaded and evil in aspect.


Oma suomennos:


Hän astuu sisään ilkeänä, epämiellyttävänä, pahamaineisena,
Tyrannisoiden Mesopotamiaa.
Kaikki ystävät, jotka ovat haureellisen naisen tekemiä:
Maa kauhistava ja paha ulkonäöltään.


Tämä osoittaa että antikristus (Bush) ei halua rauhaa, vaan haluaa "tyrannosoida" Irakia. Tämä "haureellinen nainen" on Vapaudenpatsas, Amerikan symboli, maa joka on hyljännyt Jumalan seuratakseen antikristusta, tyydyttääkseen pohjattoman ahneutensa ja vallan (ja öljyn) janonsa. Amerikan "ystävät" ovat Liittoutuneita jotka avustavat USA:n aggressiota Irakissa.


Centurie 10:66:


The chief of London by the American reign,
The isle will divide thee from Scotland by frost;
They will have again as King one who is so false an Antichrist,
That he will put them altogether in a conflict.


Oma suomennos:


Lontoon päällikkö amerikkalaisesta hallituksesta,
Saari eroaa Skotlannista pakkasen avulla;
Heillä on taas kerran kuninkaanaan sellainen joka on niin väärä antikristus,
Että hän laittaa heidät yhteen konfliktissa.


Tämä "Lontoon päällikkö" on Tony Blair, Britannian pääministeri, ja se osoittaa että Amerikka kertoo hänelle mitä tehdä. "Saari eroaa Skotlannista pakkasen avulla" ajoittaa tämän profetian osoittamalla kuinka Skotlanti hiljattain perusti ensimmäisen parlamenttinsa vuoden 1707 jälkeen. "Heillä on taas kerran kuninkaanaan" osoittaa kuinka Bush, amerikkalainen antikristus, johtaa Britannian ulkopolitiikkaa kuten kuningas -- sekä siihen tosiseikkaan että hänen perheensä on Britannian kuningashuoneen jälkeläisiä (http://abcnews.go.com/sections/world/DailyNews/london001025.html). "Hän laittaa heidät yhteen konfliktissa" kertoo että hän vetää sekä Britannian että Amerikan sotaan Lähi-idässä.


Centurie 1:50:


From the three water signs Will be born a man
Who will Celebrate Thursday as his feast day.
His renown, praise, rule and power will grow on land and sea,
Bringing trouble to the East.


Oma suomennos:


Kolmesta vesimerkistä syntyy mies
Joka juhlii torstaita juhlapäivänään.
Hänen tunnettavuus, ylistys, valta ja voima kasvaa maalla ja merellä.
Tuoden ongelmia Itään.


Bush syntyi 6. heinäkuuta (Krapu), eräs kolmesta veden merkistä. Hän syntyi Amerikassa, joka juhlii syntymäpäiväänsä 4. heinäkuuta (Krapu). Hän syntyi New Havenissa, Connecticutissa, jonka puritaanit perustivat 17.3.1638 (Kalat). Hän väittää olevansa Teksasista, josta tuli tasavalta 2.3.1836 (Kalat). Torstai "juhlapäivänä" viittaa ilmiselvästi Kiitospäivään, mikä tunnistaa antikristuksen Amerikan presidentiksi. Se osoittaa että hänellä on aluksi huomattavaa sotilaallista menestystä, mutta vähitellen hän sekaantuu muinaiseen pelkoon ja vihaan joka lopulta johtaa Harmagedonin taisteluun Lähi-idässä.


Centurie 10:72:


The year 1999, seventh month,
From the sky will come a great King of Terror.
To bring back to life the great King of the Mongols,
Before and after Mars to reign by good luck.


Oma suomennos:


Vuosi 1999, seitsemäs kuukausi,
Taivaalta tulee suuri kauhun kuningas.
Tuodakseen takaisin eloon Mongolien suuren kuninkaan,
Ennen ja jälkeen Mars hallitsemaan hyvällä onnella.


Kesäkuussa 1999, Bush muodollisesti julistettiin presidenttiehdokkaaksi, ja heinäkuuhun mennessä hän jo kutsui itseään presidentiksi. On tärkeää ymmärtää että se ei ollut vain erehdys. Antikristus saa valtansa Saatanalta -- ei Jumalalta, eikä ihmisiltä. Sillä että hän "erehdyksessä" kutsui itseään prtesidentiksi ennenkuin vaaleja oli pidetty, Bush ilmoitti maailmalle ensimmäistä kertaa heinäkuussa 1999 että hän oli Saatanan valitsema hallitsija -- antikristus.


Samoin kuin ensimmäinen antikristus, Napoleon, kruunasi itsensä keisariksi. Kuten myös toinen antikristus (Hitler) ei odottanut kansan hyväksyntää ennenkuin otti vallan käsiinsä. Jos Bush olisi voittanut vaalit rehellisesti ensimmäisellä kerralla, hän ei olisi kolmas antikristus. Tämä säe viittaa siihen tosiasiaan että antikristus tulee maailmaan taivaalta -- ranskalaiset voivat kääntää sen myös sanaksi "heaven". George Bush syntyi "New Havenissa", Connecticutissa (Raamattu sanoo että Jeesus tulee takaisin taivaasta, ja antikristus on väärä Kristus). Lopuksi, säe osoittaa että sen jälkeen kun USA heikentyy uskonnollisessa sodassa Lähi-idässä, se on kommunistisen Kiinan hyvä onni ottaa haltuunsa se mitä maailmasta on vielä jäljellä Tsingis Khanin tyyliin!

Todiste #8: Salainen liitto pahuuden kanssa

New York Times ei kerro tästä, mutta nykyinen Valkoise Talon asukki on jäsenenä eräässä kaikkein pahimmista ja saatanallisimmista kulteista Amerikassa. Hänen perheensä myös rikastui auttamalla Hitleriä nousemaan valtaan ja surmaamaan kuusi miljoonaa juutalaista. George Bush on "Skull and Bones" -järjestön jäsen (http://www.nyobserver.com/pages/story.asp?ID=4136).


Ei, tämä ei ole harmiton kreikkalainen veljeskunta. Se on salainen, saatanallinen kultti joka koostuu kyllästyneistä ja itse itsensä nimittäneistä Yalen Yliopiston eliitti-oppilaista. Vain viisitoista uutta vihittävää valitaan jokaisesta luokasta. Bush kirjoitti elämänkerrassaan: "Se on niin salainen että en voi sanoa siitä enempää." Mutta me tiedämme että alokkaat alistetaan kidutukselle, he suutelevat pääkalloa, painavat ihmisen reisiluulla alokkaan selkää, suorittavat rituaalisen murhan viiltämällä kurkun auki, makaavat alastomana kiviarkussa ja vannovat kuuliaisuutta hahmolle joka on puettu Saatanaksi. He kertovat koko seksuaalien historiansa masturboidessaan arkussa. Bush sai nimen "Magog", koska hänellä oli kaikkein laajin luonnottoman seksin historia joka vihittävillä on koskaan ollut (http://www.theatlantic.com/issues/2000/05/robbins.htm). Tietysti, "Gog" ja "Magog" ovat myös nimiä jotka yhdistetään Saatanaan ja Antikristukseen (Ilm. 20:8).


Tässä on linkki Skull and Bonesia käsittelevään videoon: http://www.thememoryhole.org/skull-bones-vid.htm.


Tämän kultin sanat ja mielleyhtymät keskittyvät kuolemaan, kun he toistavat samaa mantraa yhä uudestaan, kunnes se tulee poltetuksi heidän mieleensä:


THE HANGMAN EQUALS DEATH!
THE DEVIL EQUALS DEATH!
DEATH EQUALS DEATH!


Alokkaat ohjataan myös "kuolemaan barbaariselle maailmalle" jotta he voisivat syntyä uudestaan "Järjestykselle", Saatanan veljeskuntaan. Sen lisäksi että "Saatana" kuulustelee heitä, heitä kuulustelee myös henkilö josta on tehty George W. Bushin näköinen, joka sanoo asioita kuten "Minä aion surmata sinut kuten minä surmasin Al Goren" (http://www.thisistherealtruth.com/skullandbones.htm).


Jotkut saattavat vähätellä tätä "Skull and Bones" -yhteyttä mutta asiaa ei pitäisi vähätellä. Tällaisilla synkillä, siveettömillä ja pitkillä rituaaleilla on voimakas ja pitkäaikainen vaikutus nuoreen alokkaaseen. On myös tärkeää mainita että Skull and Bones -jäsenet eivät eroa saatuaan vihkimyksen. Kuten uudestisyntyneet kristityt, he pitävät itseään "uudestisyntyneitä" Järjestykselle -- mutta he ovat uudestisyntyneitä Saatanalle, ei Pyhälle Hengelle. Heillä on jopa oma piilopaikkansa nimeltään "Deer Island", jonne vanhat Bonesin jäsenet tuovat perheitään kesäjuhliin ja rituaalisiin uhrauksiin. Tämä piilopaikka on St. Lawrence -joen varrella, ja sen omistaa Deer Island Club Corporation, Skull and Bonesin jäsenten omistama peiteyritys. Tämä saatanallinen eliitti pitää yllä kultillisia suhteitaan koko elämänsä ajan -- useimmiten auttamalla toisiaan korkeisiin virkoihin, ja saamaan rahaa. Kun Bush epäonnistui öljybisneksessään, ystävät Skull and Bonesista nostivat hänet pystyyn, ja he auttoivat häntä myös politiikassa.


Bush oli myös sekaantunut kidutukseen Delta Kappa Epsilonissa, silloin kun hän oli tämän veljeskunnan presidentti. Eräs veljeskuntaan pyrkijä muistelee kuinka tämä "myötätuntoinen konservatiivi" nautti suuresti painamalla punahehkuisen raudan hänen ihoonsa, jättäen arvet joita tämä kantaa vielä tänäkin päivänä (http://www.thebird.org/host/dcdave/article4/011228.html). Kun skandaali tästä "kastetoimituksesta" puhkesi kampuksen sanomalehdessä 1960-luvun lopulla, Bush yritti puolustella tätä laitonta kiduttamista "harmittomana selkäsaunana", mutta veljeskuntaa sakotettiin ja polttamiset loppuivat.


Täten ihmetyttää vain hieman että Bush piti tätä laitonta kiduttamista "harmittomana selkäsaunana": Kun hän oli poika, hänellä oli tapana kiinnittää ilotulitusraketteja sammakoihin saadakseen "kicksejä" (http://www.all-creatures.org/aip/nl-3nov2000-frogs.html). Hänen johtonsa aikana amerikkalaiset sekaantuivat myös vankien kiduttamiseen paikoissa kuten Abu Ghraibin vankila.


Sitten on Bushin perheen liitto historian suurimman pahuuden -- Adolf Hitlerin -- kanssa (a href="http://www.clamormagazine.org/features/issue14.3_feature.html">http://www.clamormagazine.org/features/issue14.3_feature.html). Bushin isoisä, Prescott Bush, myös Bonesin jäsen, rikastui auttamalla natseja nousemaan valtaan, sitten auttoi Hitleriä rakentamaan sotakoneensa, ja lopuksi hyötyi natsien orjatyövoimasta sekä miljoonien juutalaisten tuhoamisesta. Auschwitz rakennettiin lähelle hiilikaivoksia jotta orjatyövoimaa voitaisiin käyttää Prescott Bushin eräässä yhtiössä, nimeltään "Silesian American Corporation". Vielä senkin jälkeen kun USA julisti sodan Saksalle, Bush jatkoi kauppasaarron rikkomista kunnes hallitus lopulta puuttui asiaan vuoden 1942 lopulla -- mutta ei ennenkuin hänestä tuli rikas ja Bushin perheestä voimakas tekijä Amerikan politiikassa.

Todiste #9: Kaikki muut todisteet

Mielipidetiedustelun mukaan 53% äänestäneistä on sitä mieltä että George W. Bush on antikristus (http://www.misterpoll.com/results.mpl?id=774494027). Osama bin Laden sai vain yhden prosentin "kannatuksen".


Äskettäin Seattle Weekly -lehdessä ilmestyi artikkeli otsikolla "Onko Bush antikristus?" (http://www.seattleweekly.com). Tässä artikkelissa lainataan Pastori Rich Langia Seattlen Trinity United Methodist Kirkosta joka sanoo Bushista näin: "Hänessä on antikristuksen henki. Kirjaimellisesti, tuhoaa maailman. Se on henki joka on antikristus."


Jotta voisimme paremmin informoida yleisöä näinä viimeisinä päivinä, olen kirjoittanut kirjan nimeltään "Onko George Bush antikristus?" Useimmat amerikkalaiset ovat liian omahyväisiä uskoakseen mahdollisuuteen amerikkalaisesta antikristuksesta. Mutta minä kehoitan sinua lukemaan tämän kirjan ennenkuin teet omat johtopäätöksesi. Kirjaan on laitettu kaikki tämän sivun profeetalliset todisteet plus paljon enemmän.


Sinä voit ostaa kirjan osoitteesta http://search.barnesandnoble.com/booksearch/isbnInquiry.asp?userid=eW3XVEuCy2&isbn=1411609832&itm=2.


Mitä on oikeiston salaliitto? Minä kerron miksi kristilliset fundamentalistit ovat johtamassa Yhdysvaltoja tuhoisaan pyhään sotaan Lähi-idässä. Minä selitän miksi muu maailma on tullut näkemään Amerikan Rooman valtakunnan inkarnaationa. Ja lopuksi, minä selitän köyhyyden ja terrorismin välisen yhteyden.


211 sivua; minä tarjoan vakavan ja hyvin perustellun argumentin joka paljastaa pahuuden kasvot sellaisina kuin ne ovat planeetallamme tänään.Takaisin