Untitled Document

Tahallisesti raivostutetaan muslimeja käynnistämään 3. maailmansota

Alaotsikko: Sopusoinnussa ”Blood In The Streets” -strategian kanssa, kaksi räjähtävää tapahtumaa viime viikolla [kesäkuu 2007, Suom. huom.] laukaisee sellaisen vihan että länsimieliset, maltilliset, arabihallitukset voisivat kaatua ja saada aikaan rajattoman sodan.


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on, ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2007 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Useita vuosia sitten, Cutting Edge esitteli Illuminatin käsitteen “Blood In The Streets” (“verta kaduilla”). Jos et ole koskaan kuullut tästä käsitteestä, ole hyvä ja käytä muutama hetki lukeaksesi artikkelit jotka olemme lähettäneet tästä aiheesta. Yllätykseksesi, sinä tajuat että ajankohtaiset tapahtumat useina menneinä vuosikymmeninä ovat olleet käyttövoimana tämän ainutlaatuisen käsitteen kannalta.


Ole hyvä ja lue nämä artikkelit:


NEWS1631”’VERTA KADUILLA’ – TÄYDELLINEN SUUNNITELMA TULEVALLE IRAKIN VERILÖYLYLLE ALUKSI JA SITTEN KOSKIEN KAIKKIA MUSLIMEJA”


NEWS1913”RAIVOSTUTTAEN 1,4 MILJARDIA MUSLIMIA MAAILMANLAAJUISESTI – ’VERTA KADUILLA’ -STRATEGIA – Osa 1 – Seksuaalinen väärinkäyttö ja erityinen Irakin vankien nöyryytys”


NEWS1914”RAIVOSTUTTAEN 1,4 MILJARDIA MUSLIMIA MAAILMANLAAJUISESTI – ’VERTA KADUILLA’ -STRATEGIA – Osa 2 – Pyhien paikkojen, moskeijoiden, tuhoaminen ja vahingoittaminen – ja lukuisien siviileiden murhaaminen”


NEWS1915”ONKO RUSH LIMBAUGH PANNUT ALULLE ”EPÄVIRALLISEN/VIRALLISEN” BUSHIN HALLINNON SISÄISEN ”PUOLUSTUSRINTAMAN” KIDUTUSTA JA SEKSUAALISIA HÄVÄISTYSJUTTUJA VASTAAN? – ’verta kaduilla’ -strategia yllyttäen huonompaa armeijaa rajattomaan sotaan”


NEWS1916”MUSLIMIEN VIHA KOALITION YLLÄ KOSKIEN KIDUTUSTA JA HÄVÄISTYSTÄ RÄJÄHTÄÄ: IRAKIN KAPINALLISET MESTAAVAT AMERIKKALAISEN URAKOITSIJAN – ’verta kaduilla’ -strategia, yllyttäen huonompaa armeijaa hyökkäämään”


Kuten näet, tätä strategiaa on käytetty johdonmukaisesti siitä lähtien kun koalition joukot hyökkäsivät Irakiin maaliskuun 20. päivänä 2003. Yksinkertaisesti, ”verta kaduilla” -strategia pyrkii yllyttämään huonompaa armeijaa aloittamaan sodan sinua vastaan, täten antaen paremmalle armeijalle tekosyyn joka tarvitaan hävittämään kokonaisia armeijoita ja ihmisryhmiä.


Me aloimme tajuta että muslimivankien seksuaalinen kidutus ja häväistys keskitysleireillä kuten Abu Ghraib, täytyi olla suunniteltu ”verta kaduilla” -strategian mukaisesti, koska nuo kammottavat asiat joita amerikkalaiset kuulustelijat tekivät näille muslimimiehille, olivat nimenomaan suunniteltu loukkaamaan henkilöä joka on islaminuskoinen!


Läpi sodan, amerikkalaiset lentokoneet ja maajoukot murhasivat satojatuhansia viattomia ihmisiä, umpimähkäisellä konekivääritulella kohti siviiliasutusta laajalti käytetyillä köyhdytetyn uraanin ammuksilla.


Viimeinen harkittu loukkaus jonka Amerikan viranomaiset ovat suunnanneet islamisteja ja heidän hallitsijoitaan kohti tuli uuden Pentagonin valmisteleman Lähi-idän kartan muodossa, jossa Amerikan viranomaiset rohkenivat julkaista uuden kartan joka yksipuolisesti otti jonkin verran maata pois tietyiltä kansakunnilta samalla antaen lisämaata muille kansakunnille. Mutta, kaikkein tuomittavinta oli Irakin jakaminen kolmeen pieneen kansakuntaan, toimenpide joka vaatii Turkkia ja Irania luovuttamaan runsaasti maata. Jopa Amerikan oletettua liittolaista Saudi-Arabiaa, raadellaan tällä kartalla, kun he luopuvat tärkeästä alueesta, menettävät kaikki heidän satamakaupunkinsa lukuun ottamatta yhtä, ja pakotetaan luopumaan pitkään kestäneestä hallinnasta koskien Islamin pyhiä paikkoja kuten Mekkaa!


Tietysti, kansakunnat kuten Turkki, Iran, ja Saudi-Arabia taistelevat epätoivoisesti estääkseen tätä karttaa tulemasta todellisuudeksi. Itse asiassa, minä uskon että tämä kartta saattaa hyvinkin aloittaa 3. maailmansodan. Jos sinä et ole lukenut tätä kaikkein tärkeintä artikkelia, ole hyvä ja järjestä aikaa tehdäksesi niin nyt. Tämä kartta kuvaa yhtä viimeisimmistä esimerkeistä koskien ”verta kaduilla” -strategiaa, harkittu yritys suututtaa niin paljon vihollista, jolla on huonommin aseistetut joukot, että he aloittavat hyökkäyksen joka tapauksessa.


Tämä kartta-artikkeli on NEWS2213, otsikolla, ”Presidentti Bushin ’uusi Lähi-idän kartta’ yllyttää ystäviä ja vihamiehiä samalla tavalla – todennäköisesti sytyttää 3. maailmansodan”.Tänään, koko Lähi-itä vapisee rajattoman sodankäynnin partaalla koskien yhtäältä amerikkalaisia ja israelilaisia, ja toisaalta suunnattomia islamistien armeijoita ja väestöjä. Tarkoituksellisilla hirveillä väärinkäytöksillä vuodesta 2004 lähtien Irakissa ja Afganistanissa on ollut haluttu vaikutus närkästyttää islamilaista väestöä nousemaan Amerikkaa ja Israelia vastaan.


Kuitenkin, me uskomme että kaksi äskettäistä tapahtumaa ovat erikoisesti suunniteltu raivostuttamaan Islamin oikeauskoisia. Nämä kaksi tapahtumaa ovat:

  1. Iso-Britannian uskomaton ilmoitus että he ovat suoneet kuninkaallisen kunniatittelin Salman Rushdielle, kirjan ”Saatanalliset säkeet” kirjoittajalle. Tämä romaani sai suuren tuomion islamilaisessa lehdistössä kun se esiteltiin vuonna 1989, koska se esittää uskomuksen että kaikki Islamin kannattajat ovat demonisesti riivattuja. Kun tämä romaani esiteltiin, Iranin korkein Ajatollah langetti kuolemantuomion Rushdien ylle. Kirjailija elää vain ammattimaisen brittiläisen turvallisuuspalvelun ansiosta.


  2. Kun Hamas brutaalisti kukisti Fatahin Gazan kaistaleella, he saivat haltuunsa aarrelöydön koskien tiedusteluasiakirjoja jotka on päivätty Arafatin alkupäiville (1980-luvun alku). Nämä tiedusteluasiakirjat osoittavat kuinka läheisesti maltilliset, länsimieliset johtajat ja/tai maat salaisesti tekivät yhteistyötä amerikkalaisten ja jopa Israelin tiedustelutoimistojen kanssa joka kohdistui tavallisia arabikansalaisia vastaan.

Vihan puuska tämän tiedon julkistamisesta voisi johtaa länsimielisten arabihallitusten kukistumiseen koko alueella ja myöhemmin, purkautuisi rajattomaksi sodaksi.


Salli meidän nyt tutkia näitä kahta tapausta hieman syvemmin.

Brittiläisen ritariuden suominen Salman Rushdielle

UUTISKATSAUS: ”Pelot Rushdien turvallisuudesta ritariuden jälkeen suututtaa Iranin”, The Scotsman, 18.6.2007


”Britannian entinen Iranin suurlähettiläs varoitti ’vakavista huolenaiheista’ koskien Salman Rushdien turvallisuutta sen jälkeen kun uutiset kirjailijan saamasta ritariudesta sytyttivät metelin Iranissa viikonlopun aikana. Sir Salman tuomittiin Iranin ulkoministeriön tiedottajan, Mohammad Ali Hosseinin, taholta ’yhdeksi islamilaisen maailman vihatuimmaksi hahmoksi’ … Hän sanoi: ’Kunnioitettu ja kiitelty luopio ja vihattu hahmo asettaa ehdottomasti brittiläiset virkamiehet [asemassa olevat] vastatusten islamilaisten yhteisöjen kanssa’.”


Iranin ulkoministeriön tiedottaja ymmärtää oikein hyvin vakavat seuraukset tästä mielettömästä teosta; suomalla ritarius Rushdielle asetettiin Iso-Britannia yhteenottokurssille islamilaisten yhteisöjen kanssa. Ja, koska Iso-Britannia on vetämäisillään vähäiset joukkonsa pois Basran alueelta Irakista, toiselta puolelta rajaa Iranin joukkoja joita on kuulemma enemmän kuin 200 000, tämä ritariuden älyttömyys juuri saattaisi edesauttaa rajattoman uskonnollisen sodan syttymistä.


Miksi minä sanon että tämä ritariuden tilanne Rushdien suhteen on älytön? Siksi koska tästä toimenpiteestä ei ole lainkaan hyötyä Iso-Britannialle, mutta se perinpohjaisesti suututtaa 1,4 miljardia muslimia. Ja, se ehdottomasti siirtää maailman lähemmäksi viimeistä ”verta kaduilla” -sodan jaksoa.

CIA hukkaa satojatuhansia tiedusteluasiakirjoja radikaalille Hamasille

UUTISKATSAUS: ”CIA ja Fatah; vakoilijoita, maanpettureita ja Palestiinan viranomaiset”, by Mike Whitney, Global research, 21.6.2007


”Kun Hamasin asemiehet valloittivat Fatahin turvallisuusalueet Gazassa viime viikolla, he löysivät suuria määriä amerikkalaista aseistusta sisältäen 7 400 M-16 rynnäkkökivääriä, tusinoittain asennettuja konekiväärejä, rakettien laukaisualustoja, 7 varustettua armeijan jeeppiä, 800 000 luotierää ja 18 USA-valmisteista varusteltua miehistön kuljetusajoneuvoa. He myös löysivät jotakin paljon arvokkaampaa – CIA-asiakirjoja, jotka kuten väitetään sisältävät ’Fatahin salamurhahankkeita koskien Hamasin ja muiden järjestöjen jäseniä; ja amerikkalaisia tutkimuksia Gazan turvallisuustilanteesta … yhteistyöstä Fatahin ja Israelin sekä Amerikan turvallisuusjärjestöjen välillä …’ ”


Ei voi olla muuta tapaa kuvailla tätä hirvittävää menetystä koskien tavattoman arkoja tiedusteluasiakirjoja sinun pahimmalle vihollisellesi kuin ”pelottavasti katastrofaalinen”!


Kun minä palvelin USA:n armeijan tiedustelussa, minulle annettiin korkeimman tason turvallisuuslupa joka hallituksella on – huippusalainen salasana (Top Secret Crypto) – ja minut sijoitettiin Pentagonin alaiseen laitokseen Okinawassa, Japanissa. Minun harjoittelukurssillani ja kun suoritin tehtäviäni, minä voin vakuuttaa sinulle että tiedusteluasiakirjojen fyysinen suoja kantaa korkeinta kuviteltavissa olevaa turvatarkastuksen tasoa. Salaiset ja huippusalaiset asiakirjat olivat raskaasti ja tarkasti vartioituja. Niiden menettämistä viholliselle oli yksinkertaisesti mahdotonta kuvitella ja sitä ei suvaittu. Pitkät vankilajaksot odottivat jokaista yksilöä tiedustelussa joka rikkoi turvallisuusprotokollia.


Sen tähden, on hyvin epätodennäköistä että näiden tiedusteluasiakirjojen menetys oli vahinko. Sinä ymmärrät, tämäntyyppisiä asiakirjoja ei pitäisi koskaan, koskaan olla uskottu luonnostaan epävakaan Palestiinan virkavallan huostaan. Koska sen perustajaa, Yassir Arafatia, vankasti kontrolloitiin Illuminati KGB:n toimesta, useimmat palestiinalaiset eivät luottaneet häneen ja vihasivat häntä suuresti. Arafatin suunniteltiin olevan ”palestiinalainen” petturivuohi (Judas Goat) joka johtaisi kansansa ylös teurastusrampille (slaughter ramp) heti kun aika koittaisi.


Monet Palestiinan johtajat ymmärsivät tämän roolin, ja vihasivat Arafatia suuresti. Heti kun Arafat kuoli, Mohammad Abbasia ruvettiin käyttämään hänen sijaisenaan. Hänen asemansa vaikutusvaltaisena arabi-vapaamuurarina tunnettiin hyvin kautta Lähi-idän (”Codex Magica”, s. 152). Sisällissota Abbasin Fatah-ryhmän ja Hamasin välillä on ollut käynnissä nyt jo vuosia. Koska Abbas oli aina niin horjuva, mitään tiedusteluasiakirjoja ei olisi koskaan pitänyt pitää Abbasin hallinnassa Gazan kaistaleella.


Lisäksi, koska sisällissota Gazassa heikkeni johdonmukaisesti viikkojen jaksoksi, CIA:n aseistettujen eliittiagenttien on täytynyt lentää Mr. Abbasin päämajaan siepatakseen nämä tiedusteluasiakirjat. Tosiasia että yhtäkään sivua ei oltu revitty tai poltettu on yksinkertaisesti anteeksiantamatonta ja sitä ei voida ymmärtää normaalein termein.


Nyt, Hamas voi osoittaa maailmalle melkoisen määrän tosiasioita:

  1. Että Abbas ja Arafat olivat KGB:n, CIA:n, ja Israelin Mossadin maksettuja pellejä;


  2. Että Abbas ja Arafat sekä heidän alemmat käskynhaltijansa tietoisesti tekivät yhteistyötä Mossadin ja CIA:n kanssa salamurhatakseen Palestiinan patrioottisia avainjohtajia;


  3. Näiden kätyreiden henkilöllisyys tunnetaan nyt Hamasin piirissä, joten odota sarjan teloituksia alkavan. Mossad on aina ylläpitänyt erinomaisia yhteyksiä israelilais/arabi -väestöön, värväämällä merkittävän määrän miehiä ja naisia työskentelemään populaation sisällä kaksoisagentteina. Hamasilla on nyt pelätty lista joka sisältää näiden kaksoisagenttien nimiä ja osoitteita, ihmisiä joita luonnollisesti tullaan pitämään maanpettureina Palestiinan kannalta.


  4. Hamas voi nyt osoittaa että maltillisten arabimaiden johtajat todellakin työskentelevät maanpetollisesti amerikkalaisten ja israelilaisten järjestöjen kanssa. Lisäksi, nämä asiakirjat luultavasti sisältävät yksityiskohtaisia selostuksia pidetyistä kokouksista, ja selontekoja joita on tehty, joka tullaan näkemään muiden muslimien taholta maanpetturuutena. Virkailijoita Egyptistä, Jordaniasta, Libanonista, Saudi-Arabiasta, Kuwaitista ja Yhdistyneistä Arabiemiirikunnista, saatetaan pian pitää islamilaisten johtajien ja muslimiväestöjen taholta maanpettureina jotka ansaitsevat välittömän kuoleman.


Minä odotan että kokonaiset muslimien populaatiot saattaisivat kääntyä yhdessä heidän ”maltillisia” islamilaisia hallituksiaan vastaan. Kansakunta kansakunnan jälkeen Lähi-idässä saattaisi pudota ulos länsimaisesta elämänpiiristä radikaaliin islamilaiseen elämänpiiriin. Voisiko tämä tosiseikka olla yksi syistä että Egyptin presidentti Mubarak yhtäkkiä vaihtoi asemaansa vastustamasta Hamasia tukeakseen sitä, ja tekemällä sen päivää ennen kuin Egyptin sponsoroima kokous Sharm el-Sheikissä sovittiin alkavaksi? Yrittääkö Mubarak yksinkertaisesti lepyttää hänen muslimiväestöään, vai yrittääkö hän pidätellä Hamasia heittämästä lokaa hänen viimeisimmälle yhteistyölle Amerikan ja Israelin kanssa?


Koska näiden satojentuhansien tiedusteludokumenttien menetys saattaa hyvinkin olla hyödyllistä rajattoman uskonnollisen sodan aloittamisessa ja joka saattaa levitä maailmansodaksi, minä en voi uskoa että kukaan vallankahvassa toimiva tässä ajassa anastaisi nämä dokumentit ja sujauttaisi ne pois turvasäilytykseen. Sen vuoksi, yhden täytyy kuuluttaa kysymys, halusivatko Amerikan ja Israelin viranomaiset näiden tiedustelupapereiden putoavan Hamasin käsiin?


Olettaen Illuminatin rakkaudesta ”verta kaduilla” -strategiaan, ja olettaen suuresta kuilusta lännen ja islamististen voimien välillä, me emme voi sivuuttaa tätä ajatusta suoraan.


Huolimatta kaikista aikaisemmista väärinkäytöksistä ja häväistyksistä, jotka kohdistuivat erityisesti muslimeihin, nämä kaksi äskettäistä loukkausta todennäköisesti ovat kaikkein vahingoittavimpia. Tulemalla aikaan jolloin koko Lähi-itä vapisee ja armeijat ovat sijoittamassa itsensä avainasemiin, nämä kaksi ärsytystä voisivat kirjaimellisesti puhaltaa kannen pois Lähi-idän noidankattilasta. Tiedustelukaappaus on, tietenkin, kaikkein vakavin aikoihin.


Milloin tämä suunniteltu suuri tulipalo alkaa? Me voimme vain antaa ajan kulua. Mutta, yksi asia on varma: tätä tulitikkua on viritelty jo hyvin kauan aikaa ja nyt annetaan päivittäistä todistusta rakennuksesta kohti peruuttamatonta pistettä. Kolmas maailmansota on sitten alkava, josta esiin marssii vapaamuurarikristus. Raamattu kutsuu häntä, ”antikristukseksi”.Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries 
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393 
North Attleboro, MA 02763-1156 

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.


Jumala siunatkoon sinua.


Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2217.


Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)


Takaisin