Untitled Document

NAFTA – Hätkähdyttävä “tarinan loppu”

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Alaotsikko:

NAFTA myytiin amerikkalaiselle yleisölle briljanttina taloudellisena suunnitelmana. Hyvin harvat tiedostavat juuri saaneensa todistaa Raamatun profetian toteutuvan silmiensä edessä -- päivän uutisissa!!


UUTISKATSAUS
"Viranomaisten hyväksyntä: Amerikkalaisten, Meksikolaisten ja Kanadalaisten hallintoviranomaisten tutkimus osoittaa, että heidän mielestään Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus, NAFTA, on ollut menestys, joka parantaa kauppaa ja logistiikkaa. Pääjohtajat ja muut vanhemmat johtajat 250 yhdysvaltalaisessa, kanadalaisessa ja meksikolaisessa yhtiössä näkevät paljon enemmän myönteisiä kuin kielteisiä kaksi vuotta vanhaan NAFTA-sopimukseen liittyviä seikkoja." {Industry Week, April 1, 1996, V245, N. 7, page 48}.


"Ne olivat ajoista parhaita, ne olivat ajoista pahimpia". Näillä sanoilla alkoi klassinen novelli "Tarina kahdesta kaupungista", novelli keskeltä Ranskan vallankumousta. Sama voitaisiin sanoa tämän päivän kristityille. Samalla kun elämme Amerikan historian pahinta aikaa, mitä tulee laskeviin moraalinormeihin, taantuvaan perinteiseen uskoon ja taloudelliseen ahdinkoon, niin me elämme myös historian jännittävintä aikaa. Siitä lähtien kun Israel syntyi jälleen kansakunnaksi vuonna 1948 siten aloittaen lopun ajan lähtölaskennan, kaikki lopun ajan merkit ovat esiintyneet yhdessä. Menneisyydessä näitä merkkejä nähtiin yksitellen, kuten riehuvia sotia, laajalle levinneitä sairauksia, maanjäristyksiä, mutta ne eivät koskaan esiintyneet yhtä aikaa, kuten nyt näemme niiden esiintyvän. Kristittyjen, jotka tuntevat Raamattunsa, pitäisi olla todella innostuneita, koska kaikki meidän käsityksemme Raamatun tarkkuudesta ovat toteutumassa päivittäisissä uutisissa aivan silmiemme edessä.


Tämä on Cutting Edge'n tarkoitus, osoittaa sinulle, kuinka voit nähdä tämän etenevän Ahdistuksen aikaan aivan silmiesi edessä päivittäisissä uutisissasi. Raamatullisella käsitteellä "Ahdistus (Tribulation)" tai "Suuri Ahdistus" on nyt sekulaari nimi, Uusi Maailman Järjestys. Heidän suunnitelmansa saavuttaa tämä uusi järjestys on niin Raamatun profetian mukainen, että jos sinun olisi visualisoitava kaikki Raamatun profetiat lopun ajasta valokuvaksi, niin Uutta Maailman Järjestystä voitaisiin ajatella negatiivina, joka tuottaa positiivikuvan!


Tämän päivän uutiset koskevat NAFTA:a (North American Free Trade Agreement), joka luotiin kaksi vuotta sitten ja joka taloudellisesti liitti yhteen Kanadan, USA:n ka Meksikon. Useimmat amerikkalaiset ajattelevat NAFTA:a vain taloudellisena yhteisönä, koska se on ainoa konteksti, jossa media on sitä koskaan kuvaillut. UMJ:n johtajat ovat kuitenkin jo kauan seuranneet suunnitelmaa luoda uudelleen maailman monet valtiot 10 supervaltioksi. Eikä ole yllätys, että tämä suunnitelma toteuttaa Raamatun profetian!

Aloittakaamme UMJ:n suunnitelmasta luoda 10 supervaltiota.

Vuonna 1957 Alice Bailey silloinen teosofisen seuran (House of Theosophy) johtaja kirjoitti kirjoitustensa kokoelmassa, "The Externalisation of the Hierarchy", että maailma täytyy ensin järjestää uudelleen vaikutuspiireiksi (Spheres of Influence) ennenkuin se voitaisiin järjestää globaaliseksi hallinnoksi (sivu 209). Hän teki hyvin selväksi, että tämä uudelleen järjestäminen ei noudattaisi kansallisia rajoja, vaan olisi täysin erilainen järjestely.


Bailey ei eritellyt kuinka monta "vaikutuspiiriä" luotaisiin, mutta hänen suunnitelmansa konkretisoitiin vuonna 1974 UMJ:n kirjailijoiden, Mihajlo Mesarovic ja Eduard Pestel, toimesta kirjassa nimeltä "Mankind At The Turning Point (Ihmiskunta käännepisteessä)". He kirjoittivat, että maailma tultaisiin järjestämään uudelleen 10 supervaltioksi, jotka on lueteltu alla:

10 VAIKUTUSPIIRIÄ (SPHERES OF INFLUENCE) -- KANSALLINEN UUDELLEEN JÄRJESTELY

  1. Pohjois-Amerikka


  2. Läntinen Eurooppa


  3. Japani


  4. Australia, Etelä-Afrikka ja loput kehittyneen maailman markkinataloudesta.


  5. Itäinen Eurooppa, Venäjä mukaan lukien


  6. Latinalainen Amerikka


  7. Pohjois-Afrikka ja Lähi-Itä


  8. Trooppinen Afrikka


  9. Etelä- ja Kaakkois-Aasia


  10. Kiina

Muista, että tämä UMJ:n suunnitelma julkaistiin vuonna 1974. Paina tämä vuosiluku mieleesi, sillä siitä tulee hyvin tärkeä muutamassa kappaleessa. Ensimmäinen kysymys on: "Miksi juuri 10 valtiota?" Vastaus on okkultismin hengellisten käsitysten tuntemisessa. He uskovat, että ihmisen on määrä tulla hengellisesti "täydelliseksi" läpikäymällä "valaistuksen" prosessi saavuttamalla "Kätketyn Totuuden" pitkä ja työläs tutkimus. Kun ihminen kerran on täydellistetty, hänet kuvataan seisomassa "pystyasennossa" maailmansa vieressä, mutta siitä riippumattomana. Tätä täydellistä ihmistä kuvataan numerolla 1, samalla kun maailma on nolla (0). Siten tämä luku 10 muodostaa kuvan täydellistetystä ihmisestä, joka seisoo erillään omasta maailmastaan. Luku 10 on okkultistille hyvin tärkeä symbolinen luku. ("Magic Symbols", Frederick Goodman, Brian Todd Publishing House, London, 1989, p. 46-47).


Kun UMJ:n okkulttiset johtajat siis kehittivät suunnitelmansa uudelleen järjestää maailma vaikutuspiireiksi, he toimivat okkulttisten uskomustensa mukaan päättäen luoda 10 supervaltiota. He olivat luomassa UMJ:tä, joka rakenteensa kautta kirkui maailman ihmisille: "Me olemme luoneet 10 supervaltion "täydellistetyn" maailmanjärjestön. Symboliikka on voimakas: He ovat "täydellistettyjä" ihmisiä, seisoen erillään, mutta kontrolloiden maailmaa. Luvun oli oltava 10. Okkulttinen Oppi edellytti sitä.


Tämä oppi kuitenkin toteuttaa mitä tärkeimmän Raamatun profetian. Tämä profetia annettiin profeetta Danielille noin 2500 vuotta sitten ja se on ainoa profetia, joka esittää tapahtumien järjestyksen, jonka Jumala ennusti tulevan virtaamaan tästä 10 valtion luomuksesta. Pidä kiinni hatustasi, sillä nyt lähdemme jännittävälle matkalle.


Tarkastelkaamme ensin profetioita. Raamattu ennustaa Danielin kirjassa, että on tapahtumasarja, joka ennustaa Antikristuksen ilmestymisen. Katsokaamme Dan. 7:7-8 ja muistakaamme, että Daniel puhuu tässä lopun ajasta:

"Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui."

Näitä 10 sarvea selitetään enemmän Dan. 2:41 ja Ilm. 17:12.


Nämä profetiat ovat täysin selviä ja ennustavat, että ajan viimeisinä päivinä Suuren Ahdistuksen aikana maailma uudelleen järjestetään 10 supervaltioksi eli alueeksi. Tämä on hätkähdyttävä paljastus, koska yksittäiset itsenäiset valtiot ovat aina valvoneet maailmaa aina Baabelin tornista saakka 5000 vuotta sitten. Tänä päivänä maailmassa on yli 170 itsenäistä valtiota. Uutta hallintorakennetta ollaan hiljaisuudessa pystyttämässä näiden yli 170 valtion yli. Aivan silmiemme edessä uutta hallintoa pystytetään. Tätä suunnitelmaa, joka alunperin julkaistiin vuonna 1974 kirjassa "Mankind At The Turning Point", ollaan toteuttamassa. Ja kun se on lopullisesti toteutettu, se täyttää Raamatun profetian 10 valtiosta lopun ajalla.


Siis kuten näet, NAFTA ei ole vain taloudellinen supervaltio, vaan ennemminkin se on tämän 10 valtion UMJ:en valtio numero yksi. Hyvin harvat ymmärtävät tämän, koska kansallinen johtomme on valmistanut heidät kansallisen massamediamme avustaessa. Ei kukaan ole milloinkaan selittänyt tätä aikaisemmin. Nyt voit ymmärtää miksi presidentit, joilla on niin erilainen maailmankatsomus, tyyli ja filosofia, kuin presidenteillä Bush ja Clinton, saattoivat kannattaa NAFTA:n luomista. Presidentti George Bush alkoi ponnistelun NAFTA:n luomiseksi, mutta ei nähnyt sitä valmiina, ennen kuin jätti viran. Presidentti Clinton kannatti NAFTA:a, vaikka vastusti melkein kaikkia muita asioita, joita Bush kannatti.


Tässä vaiheessa aion julistaa totuuden, jota olen huolellisesti muotoillut radio-ohjelmissani ja jonka pian julistan uudelleen: UMJ:en suunnitelma luotiin virallisesti vuonna 1776 ja presidentit ovat johdonmukaisesti kannattaneet sitä siitä saakka. Tällä 20. vuosisadalla melkein jokainen presidentti, sekä demokraatti että republikaani, on salaisesti kannattanut UMJ:en suunnitelmaa. Sillä ei ole ollut väliä, kenet olemme valinneet, koska molemmat poliittiset puolueet ovat yhtyneet tässä pyrkimyksessä toteuttaa tämä Suunnitelma. Republikaaniset presidentit ovat yleensä keskittyneet muutoksiin ulkopolitiikan alueella, kun taas demokraattiset presidentit ovat keskittyneet tarvittaviin muutoksiin kotimaan politiikassa. Olipa meillä republikaaninen tai demokraattinen presidentti, niin UMJ:en suunnitelma jatkuu täysillä. NAFTA on yksi esimerkki republikaanisen presidentin aloittamasta ja demokraattisen presidentin jatkamasta ulkopolitiikan muutoksesta.


Ajattele, kuinka etuoikeutettu olet saadessasi nähdä 2500 vuotta vanhan Raamatun profetian toteutuvan silmiesi edessä, vaikkakin sinulla sillä hetkellä ei ollut käsitystä sen tärkeydestä mitä tapahtui. Tämä on vain yksi esimerkki tämän UMJ:n suunnitelman mukaan toteutuvasta Raamatun profetiasta. Raamatun profetia julistaa Ilm.17:12-13, että tämä uudelleen järjestäminen tulee tapahtumaan salaliiton tuloksena näiden 10 hallitsijan keskuudessa tarkoituksella luovuttaa heidän vasta hankittu valtansa Antikristukselle. Ajattele tarkkaa sanoitusta: "Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa. Näillä on yksi ja sama mieli, ja he antavat voimansa ja valtansa pedolle."


Raamattu siis ilmoittaa, että maailman 10 supervaltioksi järjestämisen yksi tarkoitus on luovuttaa niiden valta Antikristukselle. Ja minkä sitten UMJ:n suunnitelma ilmoittaa olevan heidän tarkoituksensa tässä UMJ:n saavuttamisessa? Luovuttaa heidän valtansa Uuden ajan Kristukselle, jota monet kirjoittajat kutsuvat nimellä "Maitreya Kristus". ("The Reappearance Of The Christ", Alice A. Bailey, Lucis Press, New York, 1948, p. 5-35; also "The Externalisation Of The Hierarchy", Alice A. Bailey, Lucis Press, 1957, p. 556-557; also "Revelation: The Birth Of The New Age", David Spangler, The Rainbow Bridge Publishers, San Francisco, 1976, p. 156-157).


Jotkut kirjoittajat ovat kuitenkin niin rohkeita, että kutsuvat häntä "Antikristukseksi". Voitko kuvitella, että näiden kirjoittajien pitäisi olla niin rohkeita, että kutsuvat supermiestään Antikristukseksi? He tekevät sen kuitenkin ja usein. ("The Armageddon Script", Peter Lemesurier, St. Martin's Press, New York, 1981, p. 239-241; also, "Herald Of The New Age", Ruth Montgomery, Fawcett Crest, New York, 1986, p. 200-201).


Et voi jättää ottamatta huomioon tätä valtaisaa kirjoitusten määrää, jotka kaavailevat niin yksityiskohtaisesti, kuinka maailma tulee järjestää, jotta Kristus eli Antikristus voi ilmestyä ja ottaa hallinnan. Viimeinen mies, joka nousi valtaan luullen olevansa Antikristus oli Adolf Hitler. Hitlerin näky maailmasta oli, että Saksa yhdistäisi pakolla maailman hänen johtoonsa ja aivan kuten Jeesus Kristus on hallitseva 1000 vuotta, niin Hitlerilläkin oli väärennetty suunnitelmansa, jota hän kutsui 1000-vuotiseksi valtakunnaksi. Ja myös Hitler kutsui suunnitelmaansa Uudeksi Maailman Järjestykseksi!!!


Eräs tärkeä seikka, jota haluan painottaa, on, että tämä profetia Dan. 7:7-8 julistaa, että kun 10 valtiota on noussut, niin Antikristus ilmestyy. Ajattele tätä Kirjoitusta uudelleen:

"Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä ... sillä oli kymmenen sarvea. ... Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä...”

Tässä Kirjoituksessa Antikristusta kutsutaan “muuksi pieneksi sarveksi.” Seuraava profeetallinen tapahtuma 10 supervaltion muodostumisen jälkeen on antikristuksen ilmestyminen!! Ymmärrä, että tämä kaikkien maailman valtioiden muodostaminen 10 supervaltioksi on ennennäkemätöntä koko maailmanhistoriassa!! Sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut ja se on tapahtunut vasta, kun Israel palasi maahansa kansana. Ja tämä profetian täyttymys on tapahtunut yhdessä kymmenien lopun ajan profetioiden kanssa kaikki tapahtuen yhdessä!! Jeesuksella on avainsanat tähän: “Tämä sukupolvi ei katoa ennenkuin kaikki nämä asiat tapahtuvat.” Alkukielessä sanat “kaikki nämä asiat” merkitsee kirjaimellisesti “kaikki nämä asiat yhteen tuotuina”. Painotamme tätä: kaikki nämä profetiat ovat poikkeuksellisesti toteutumassa vain tänä aikana Israelin tultua jälleen valtioksi. Milloinkaan ennen ei maailma ole nähnyt sellaista ainutlaatuista profeetallisten tapahtumien yhteen tulemista.


Tämän Kirjoituksen, Daniel 7:7-8, viimeinen osa, josta täytyy puhua, on viimeinen lause sen jälkeen, kun Antikristus on noussut ottaakseen valvontaansa 10 uudelleen järjestettyä valtiota. Kirjoitus sanoo: “Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä...” Tämä sanonta “reväistiin pois juurineen (KJV-käännöksen mukaan: plucked up by the roots)” on kuva puutarhurista, joka perusteellisesti nyhtää rikkaruohon, juuret ja kaiken pehmeästä viljelysmaasta. Tuo rikkaruoho on täysin kuollut ilman mitään mahdollisuutta enää kasvaa. Toisin sanoen, heti Antikristuksen noustua kolme alkuperäisistä 10 supervaltiosta tuhotaan täydellisesti. Jooelin selostus lopun ajasta luvuissa 2-3 sekä Ilmestyskirjan luku 18 puhuvat sellaisesta valtavien savu- ja tulipatsaiden säestämästä kansallisesta tuhosta, jossa kokonaiset kansat tuhotaan yhdessä hetkessä! Silti tätä täysimittaista sotaa edelsivät jatkuvat lupaukset “rauhasta ja turvallisuudesta”. Jos olet seurannut tämän UMJ:en neuvotteluja säestävää retoriikkaa, niin tiedät, että sen puolustajat ovat mainostaneet sitä ainoana tienä saavuttaa globaali “rauha ja turvallisuus”.


Jälleen kerran profeetallinen Sana ampuu suoraan maaliin. Raamattu ennustaa (Dan. 8:25), että "rauhalla hän tuhoaa monet (KJV:käännös: by peace [he] shall destroy many)". Älä anna pettää itseäsi. Tämä maailman uudelleen järjestäminen vain 10 supervaltioksi täyttää Raamatun profetian ainutlaatuisella tavalla. Seuraava profeetallinen tapahtuma on Antikristuksen lavastettu ilmestyminen, jota seuraa täysimittainen sota, jossa kolme kymmenestä alkuperäisestä supervaltiosta tuhotaan täydellisesti.


Näetkö nyt kuinka kiihottavan jännittävä on NAFTA? Se on valtio numero yksi 10 valtion uudelleen järjestämisen suunnitelmassa! Kaikki tärkeät valtiot tässä suunnitelmassa on nyt luotu. Pienet valtioiden ryhmittelyt [supervaltiot 4, 7 ja 8] on myös todennäköisesti luotu salaisesti.


Raamattu tekee hyvin selväksi, että kun profeetallinen lähtölaskenta alkaa – kun Israel on palautettu maallensa – kaikki nämä tapahtumat tulevat toteutumaan.Kukaan ei voi tehdä yhtään mitään sen estämiseksi, ei kasvatuksen keinoin eikä aseiden voimalla. Ainoa valmius, joka sinulla voi olla, on olla oikeassa suhteessa Jeesukseen Kristukseen olemalla “uudestisyntynyt”. Jos et ole koskaan syntynyt uudelleen hengellisesti, niin kirjoita meille tai mene fundamentalistiseen kristilliseen seurakuntaan, jossa joku voi johtaa sinut tähän siunattuun kokemukseen. Sitten sinä voit katsoa tätä tulevaa globaalia katastrofia silmästä silmään täysin varmana, että sinulla on iankaikkinen elämä. Raamattu antaa myös varmuuden, että uudestisyntyneet uskovat ja kaikki viattomat säästyvät tämän hirvittävän ajan läpikäymisen tuskasta, mutta se onkin jo uuden ohjelman aihe.


Ja jos olet jo uudestisyntynyt, sinun täytyy uudelleen kaksinkertaistaa ponnistuksesi todistaa muille ympärilläsi Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen tarjoamastaan pelastuksesta ja rukoilla joka päivä erikoisen rukouslistan mukaisesti läheistesi ja uskomattomien puolesta. Paavali julisti tämän totuuden Ef. 5:16, jossa hän kehottaa uskovia “ottamaan vaarin oikeasta hetkestä, sillä aika on paha.”Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.


Voitte lähettää meille joko etana tai sähköpostia.


Jumala siunatkoon teitä!


Takaisin