Untitled Document

Seuraava sota arabien ja juutalaisten välillä hyvin lähellä!

YDINASEIDEN KÄYTTÖ TODENNÄKÖISTÄ TÄSSÄ SODASSA VARKAIDEN KESKUUDESSA EI TUNNETA KUNNIAA VALMISTAUDU UUTEEN ÖLJYKRIISIIN OLETKO VALMISTAUTUNUT ENNENNÄKEMÄTTÖMIIN ARABIEN HYÖKKÄYKSIIN KAUPUNKEJAMME VASTAAN?

Kun yhdistetyt arabiarmeijat ovat saaneet Israelin tuhotuksi, heidän suunnitelmansa edellyttää palestiinalaisten arabien tuhoamista! Varkaiden, eli arabien, kesken ei tunneta kunniaa. Osa Israelin tuhoamissuunnitelmaa on myös luoda uusi öljykriisi kuten vuosina 1972-1973 ja mahdollisesti hyökätä kaupunkejamme vastaan ennennäkemättömällä terrorismilla.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Seuraavassa: UMJ = Uusi Maailman Järjestys


UUTISKATSAUS: "1997: The Next Arab-Israeli War (Seuraava Arabien ja Israelin välinen sota)",

by Emanuel A. Winston, A Middle East Analyst and Commentator, The Jewish Press, Week of January 31, 1997, Vol. XLVII, No. 5, p. 43 and 53.

UUTISESSA 1056 me käsittelimme perustavaa suunnitelmaa aloittaa uusi sota Israelia vastaan, meidän laskelmiemme mukaan sota numero 6, juutalaisvaltion täydellisesti tuhoamiseksi.


Arabijohtajat Syyriasta, Irakista, Iranista ja Egyptistä ovat päätelleet, että Israel on ainutlaatuisen altis hyökkäykselle juuri nyt ja pysyy niin haavoittuvana lyhyen ajan. Kehotamme sinua lukemaan tämän artikkelin, sillä on hätkähdyttävää nähdä, kuinka haavoittuva Israel näyttää olevan ja todeta, että tärkein syy, että se on niin haavoittuva, on vasta luotu Yassir Arafat'in johtama palestiinalainen valtio.


Lähteemme tälle informaatiolle oli em. Jewish Press'in artikkeli, mutta heidän tietonsa oli koottu USA:n tiedustelusta!! Se on päivätty joulukuun 10. päivälle ja sen on koonnut ja tutkinut U.S. House of Representatives' Task Force On Terrorism And Unconventional Warfare (USA:n kongressin edustajainhuoneen terrorismin ja ei-konventionaalisen sodankäynnin erikoisyksikkö).


Tämä tiedusteluraportti on otsikoitu 'Approaching the New Cycle of Arab-Israeli Fighting (Arabien ja Israelin taistelun uusi erä lähestyy)'.


Suunnitelma edellyttää sodan alkavan Arafat'in palestiinalaisten nousulla, jota johtaa raskaasti aseistettu puolisotilaallinen poliisi. Nämä poliisit tulevat taistelemaan raskailla konepistooleilla, olalta laukaistavilla panssarintorjuntaohjuksilla ja ilmatorjuntaohjuksilla. He tulevat asettamaan pommeja pääteille ja risteyksiin ja yrittävät estää israelilaisia reservin sotilaita pääsemästä tukikohtiinsa tai taisteluasemiinsa.


Palestiinalaiset aikovat myös yrittää luoda niin rajun taistelun, että Israelin panssari- ja muu raskas kalusto vedetään keskelle maata pois rajoilta. Tässä vaiheessa Syyria ja Egypti laukaisevat Scud 3 ohjuksensa Israeliin mahdollisesti varustettuina konventionaalisilla ja ei-konventionaalisilla aseilla. Ei-konventionaaliset ovat joko ydin-, biologisia tai kemiallisia aseita. Israel tulee kohtaamaan kaikkein vakavimman ja kuolemanvaarallisimman hyökkäyksen lyhyen modernin historiansa aikana. Koska arabit ovat tällä kertaa varustautuneet länsimaisin (eurooppalaisin) asein ja länsimaisella taktiikalla ja koska heillä jälleen on ylivoimainen miesvoima, he todellakin uskovat voivansa hävittää – tuhota – Israelin.


Siirrymme nyt alkuperäiseen kongressin edustajainhuoneen dokumenttiin, johon tämä Jewish Press'in artikkeli perustuu. Teemme näin, koska alkuperäinen teksti antaa tarkemman kuvan, jota ei voi saada Jewish Press'in artikkelista, tietoa, joka on ratkaisevan tärkeää ymmärtääksemme, kuinka äärimmäisen vakava ja hyvin suunniteltu tämä sota todella on. Aluksi me keskitymme kysymykseen Palestiinan arabien osallistumisesta tähän sotaan.


Kuuntele omaa tiedusteluraporttiamme: ”Syyskuun lopulla 1996 palestiinalainen tekijä lisättiin yhteisiin valmisteluihin, kun Palestiinan hallinto (PA) pääsi tärkeään sotilaalliseen sopimukseen Syyrian kanssa. On merkittävää, että tämä sopimus on PA:n – ei PLO:n – ja Syyrian välillä siten selkeästi alistaen palestiinalaiset joukot maakunnissa. Sopimuksen ydin on, että palestiinalaiset 'poliisijoukot' ja muut aseistetut ryhmät (terroristijärjestöt) 'sytyttävät Israelin tuleen sisältä' ... Syyrian ja PLO:n tiedustelut perustivat yhteydenpitolohkon, joka koostuu vanhemmista syyrialaisista ja palestiinalaisista tiedustelu-upseereista päämajana Beirut, Damasko ja Gaza. Syyria puolestaan antaa aseita ja pitkälle vietyä koulutusta PLO:n yksiköissä pakolaisleireillä eteläisessä Libanonissa – yksiköissä, jotka riisuttiin aseista osana israelilais-libanonilaisia sopimuksia.” [HUOM. Näetkö kuinka räikeästi arabit halveksivat jokaista Israelin kanssa tekemäänsä ”sopimusta”? Tässä he suostuivat riisumaan aseista PLO:n joukot Libanonissa vain hyväksyäkseen, että Syyria aseistaa ne uudelleen.]


”Samanaikaisesti PLO:n valmistelut välittömään sotaan ovat ilmeisiä. Gazassa Arafat määräsi huomattavasti nopeuttamaan neljä kerrosta syvän oman komentobunkkerinsa rakennustöitä. Lisäksi PLO rakentaa kiireellä kaikkialla Gazassa komentobunkkereiden, ammus- ja asevarikoiden ketjua – kaikki maanalaisia ja hyvin vahvistettuja kestämään Israelin pommitukset ja tykkituli. PA:n turvallisuuspalvelut ovat myös kokoamassa suuria varastoja panssari- ja ilmatorjunta-aseita, mukaanlukien ohjuksia, vaikka ne on kielletty Oslon sopimuksella.”


Pysähtykäämme tässä hetkeksi kysymään, miksi me koskaan yleensä laskimme mitään sen varaan, mitä arabit ”lupaavat” neuvotteluissa ”sopimuksesta”. Nämä arabit ymmärtävät sopimuksen samalla tavalla, kuin kommunistit ovat aina sen nähneet. Toisen osapuolen odotetaan noudattavan sopimusta kirjaimellisesti, kun taas arabeilla ei koskaan ole aikomusta noudattaa omia lupauksiaan. Sen sijaan he vain käyttävät rauhan aikaa ja resursseja valmistautuakseen iskemään uudelleen. He valehtelevat, pettävät ja röyhkeästi katsovat sopimuskumppaneitaan nenänvarttaan pitkin toivoen pian voivansa antaa kuoliniskun.


Jos taistelusuunnitelma menee, kuten on kaavailtu, niin voittoisat arabiarmeijat tulevat olemaan suuressa kiitollisuudenvelassa Palestiinan arabeille. Palestiinalaiset ovat silloin täyttäneet tehtävänsä hyvin vetäessään israelilaiset resurssit pois rajoilta, estäen reservin sotilaita saavuttamasta taisteluasemiaan ja aiheuttamalla aluksi suunnattomat tappiot Israelin sotilaiden ja siviilien keskuudessa.


Koska tämä tulee olemaan totta, että jos arabien taistelusuunnitelma tuhota Israel onnistuu, niin meille voi olla yllätys havaita, että arabit eivät aio kunnioittaa Palestiinan arabeja, eivätkä edes kiittää heitä, vaan sen sijaan me havaitsemme, että he suunnittelevat kääntyä palestiinalaisia veljiään vastaan ja tuhota heidät!! Palatkaamme nyt Jewish Press'in artikkeliin.


”Arabien sotasuunnitelma todella edellyttää juutalaisvaltion tuhoa, mutta sillä on toinenkin päämäärä. Palestiinan arabit ovat olleet vihattu pistin suurimmalle osalle arabimaailmaa. Vaikka arabidiktaattorit käyttivät Palestiinan arabeja terroristirintamana palauttamaan arabien menneistä sotatappioista kärsineen ylpeyden, he eivät koskaan antaneet heidän asettua asumaan kansalaisina omiin valtioihinsa. He tietävät, että kun nämä älykkäät, vihamieliset ihmiset saavat toimivan valtion, he voivat aiheuttaa sekasortoa arabimaailmassa. He tulevat jatkuvasti vaatimaan rahaa käyttäen 'tai muutoin' -kiristysmenetelmää kuten ennenkin. Siksipä tässä tulevassa sodassa kaksi kohdetta ovat sekä juutalaiset että Palestiinan arabit.”


Mitä pidät siitä? Tämä heidän suunnitelmansa osa on hyvin paljastava meille, koska se osoittaa täsmälleen millaista väkeä nämä arabit todella ovat. Heitä ei aja minkäänlainen jalo periaate. He vihaavat juutalaisia rotuvihalla, joka juontaa juurensa 4000 vuoden takaa ja he vihaavat toisiaan vain hieman vähemmän kuin juutalaisia. Hyvin todella Jumala kuvaili heitä noin 4000 vuotta sitten heidän kansansa syntyhetkillä.


Genesis 16:9-12 kertoo, että arabikansat saivat alkunsa Aabrahamin ja hänen piikansa Haagarin välisestä sukupuoliyhteydestä. Tämä syntinen sikiäminen tuotti pojan, jolle Haagarille ilmestynyt Herran enkeli käski häntä antamaan nimen Ismael. Ismael merkitsee ”Jumala kuulee.” Monet arabit väittävät häntä esi-isäkseen ja siksi Palestiinaa heidän maakseen (cf. 17:20 and 25:12-18). [Ryrenias Study Bible, Genesis 16:11]


Sitten enkeli kuvaili Ismaelin ja hänestä polveutuvien arabikansojen henkilökohtaisia luonteenpiirteitä. Kuvaillessaan Ismaelia Jumala kuvaili täydellisesti arabeja kautta aikojen: ”Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa."


Eikö tämä kuvaakin arabeja täydellisesti, sekä nyt, että kautta historian? Arabit ovat todella villejä ja heidän tekonsa näyttävät länsimaalaisista täysin järjettömiltä. Kun he eivät vihaa juutalaisia tai länttä, he kääntävät myrkkynsä toisiinsa!


Palatkaamme nyt tähän artikkeliin nähdäksemme, kuinka Palestiinan arabit voitaisiin teurastaa heidän arabiveljiensä toimesta, kun vihattu juutalaisvaltio on tuhottu. Muista, että palestiinalaisten puolisotilaallisten joukkojen odotetaan kärsineen raskaita menetyksiä taistellessaan Israelin joukkoja vastaan, menetyksiä, jotka todennäköisesti ovat lähes täystuho. Siten ainoa jäljellä oleva 'kohde' tapettavaksi ovat Palestiinan kansa, s.o. vanhat miehet, naiset, lapset, vauvat.


Lainaamme edelleen Jewish Press'iä sivulta 53. ”Kuten Saddam kaasutti kurdeja ja iranilaisia, niin myös Paestiinan arabit tapetaan heidän veljiensä toimesta sekä Jordanin itä- että länsipuolella. Arafat saattaa jo tietää tästä jotakin. Hän rakentaa Gazassa betonilla ympäröityjä bunkkereita, jotka ovat neljä kerrosta syvällä kalliossa.”


Meillä on siis mahdollisuus, että todellinen Palestiinan arabien tuho sellaisena, kuin se on ennustettu useissa kohdissa Raamatussa [ks. NEWS1026] voisi todella tulla Israelin asemesta toisista arabivaltioista, Syyriasta, Irakista ja Iranista!! Sillä ei kuitenkaan ole väliä, kuinka se tapahtuu, täydellinen Palestiinan arabien, Raamatun Eesaun heimon, tuho tulee tapahtumaan, koska Raamatun Herra Jumala on julistanut tuomion. [Lue UUTINEN 1056 , siinä on perusteellisempi näiden jakeiden soveltamisen tarkastelu].


Tämä Obadjan kohta näyttää kuitenkin osoittavan, että 'Eesaun heimon', palestiinalaisten, tuho tulee Israelin käden kautta, eikä toisten arabien. ”Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.” (Ob.1:18) Kun yhdistämme Jaakobin heimon Joosefin heimoon, niin meillä on täydellinen, moderni Israelin valtio; siksi Jumala näyttää sanovan tässä, että tuli on nouseva Israelin valtiossa ja äkisti räjähtävä ulospäin täydellisesti tuhoten 'Eesaun heimon' eli palestiinalaiset.


Sitten kongressin edustajainhuoneen tiedusteluraportti puhuu ”ydinasetekijästä” tässä sodassa. Kun luen tätä raporttia, olen täysin vakuuttunut, että Jumalan on TODELLA pantava voimansa peliin Israelin puolesta, koska tilanne näyttää todella kammottavalta. Pikkuisen Israelin kaula on giljotiinin terällä. Ennenkuin olin lukenut tätä tiedusteluraporttia, luulin, että vain Israelilla olisi ydinaseita. Nyt ymmärrän, että niitä on myös arabeilla. Tarkastelkaamme amerikkalaisen tiedusteluraportin yksityiskohtia.


"Ydinaseista on tullut ratkaiseva tekijä Lähi-Idässä. Iranilla on ydinaseita ja niin myös Pakistanilla. Ylimmät johtajat Teheranissa ovat vakuuttuneita, että entisen Neuvostoliiton Keski-Aasiasta ostetut taistelukärjet ovat toimivia ... Lisäksi on todisteita pakistanilaisesta sopimuksesta, kiinalaisten suostumuksella, 'edesauttaa' muslimien ydinpelotetta. Eikä ole epäilystä, että Pakistanilla on toimivia ydinaseita.”


"Arabeilla on hyvin määritelty ydindoktriini. Jo 1970-luvun lopulla syyrialaiset esittelivät opin, että koska Israel ei voi kestää edes muutamaa ydiniskua, kun taas muslimimaailma voi selvitä jopa niin massiivisesta iskusta, kuin yhdistetään Israelin ydinaseiden kapasiteettiin, niin ydinasetekijä on olennaisesti soveltumaton niin kauan kuin arabijohtajat voivat pitää kiinni strategiastaan ottaa äärimmäisiä riskejä ydinaseillaan. Vaikka Teheran ja Damasko ovat valmiita pelaamaan sellaista uhkapeliä, niin Jerusalemilla ei ole varaa erehtyä – Israel ei voi jäädä elinkelpoiseksi valtioksi edes niillä muutamilla taistelukärjillä, jotka Iranilla on, suoritetun iskun jälkeen. Siksi pelkkä uskottavan ydinuhkan olemassaolo tosiasiassa tekee tyhjäksi Israelin 'pelotustekijän' ainakin strategisesti ratkaisevan sodan jakson ajaksi – ajaksi, kun arabi-iranilaiset joukot toimeenpanevat strategisen kaappauksensa samalla, kun Israelin hallitus tuskailee päätöstä kuinka reagoida ydinaseuhkavaatimukseen ja äkilliseen sotaan. Lisäksi Washington on mitä vastahakoisin asettamaan amerikkalaisia joukkoja ja resursseja olosuhteisiin, joissa ne voivat joutua alttiiksi ydinkemiallisille ja biologisille aseille ... Tämän vuoksi arabit ja iranilaiset voivat myös estää amerikkalaisia suojelemasta Israelia.”


Tämä on arabien ajatusmalli ja sotasuunnitelma. He ovat saaneet ydinaseita kahdesta lähteestä: Entisen Neuvostoliiton arabitasavalloista ja Pakistanista, joka on kehittänyt niitä yhteistyössä äärimmäisen vaarallisten kiinalaisten kanssa. Tulet näkemään, kuinka tämä arabien ajatusmalli toteutuu sodan skenariossa, jonka kertaamme seuraavassa, mutta minusta on mielenkiintoista, että arabit suunnattomasti uskovat ”mahdollisuuteen”, että Israel voi toimia epäröivästi eikä ehkä ole tietoinen, että arabeilla on suursota suunniteltuna. Minusta on uskomattoman naivia heiltä luulla, ettei Israel ymmärtäisi, että sitä vastaan ollaan hyökkäämässä ja että sille olisi yllätys, että arabit suunnittelevat ryhtyä 'äkkisotaan' heitä vastaan. Arabit kuitenkin uskovat olevan varmaa, että amerikkalaisia joukkoja ei panna asialle, koska amerikkalaisia johtaa ”sotasankari”, presidentti Clinton ja he kärvistelevät vasta julistetun öljysaarron alla ja lisäksi arabien terrori-iskut heidän kaupunkejaan vastaan antavat heille muuta ajateltavaa.


Tämä on arabien ajatusmalli ja minun mielestäni siinä meillä voisi olla täydellisen tuhon siemenet arabi-armeijoille. Muista, että Jumala hallitsee tässä täydellisesti, jopa siinä määrin, että hämmentää arabijohtajien ja sotilaiden mielet. Lisäksi Jumala on ennustanut, että Israel tulee tuhoamaan palestiinalaiset tulella, joka lähtee Israelista; Hän on ennustanut Damaskon, Syyrian pääkaupungin, täystuhon; Hän on ennustanut Egyptin ja Jordanian täystuhon. Näyttämö näyttää nyt olevan pystytettynä tälle tuomiolle.


Edelleen, kuten olen edellä esittänyt, UMJ:en suunnittelijat ovat kauan perustaneet Antikristuksensa ilmestymisen siihen, että Israel selviää tästä suunnitellusta kolmannesta maailmansodasta vahingoittumattomana. Kun Antikristus nousee, hän yrittää saada koko maailman uskomaan, että hän on heidän Messiaansa, mutta varsinkin hän yrittää 'täyttää' VT:n profetiat Messiaasta, jota ortodoksijuutalaiset odottavat. Ortodoksijuutalaiset todellakaan eivät suostu julistamaan Antikristusta Messiaakseen, elleivät näe hänen 'täyttävän' kaikkia näitä messiaanisia profetioita. SIKSI: Jos arabit voittavat tämän sodan ja tuhoavat Israelin, niin UMJ:en suunnitelma on täysin sekaisin JA Jumalan profetiat on todistettu täysin vääriksi. Tämä sota tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen, koska jo tiedämme sen lopputuloksen!


Palatkaamme nyt USA:n kongressin edustajainhuoneen tiedusteluraporttiin:

"Kysymys ydinaseista ei ole teoreettinen, akateeminen eikä spekulatiivinen kysymys. Marraskuun viimeisinä päivinä Teheran 'päätti', että Israel oli jo pannut ohjuksensa 'ydinasevalmiuteen' ... Teheran teki niin osittain Venäjällä ja Keski-Aasiassa hankitun tiedustelumateriaalin (valokuvia ja salakuuntelua) perusteella. Tämän 'tiedon' perusteella Teheran ryhtyi 'sopiviin vastatoimiin'.”

Minusta on hyvin mielenkiintoista, että tämän tiedusteluraportin amerikkalaiset kirjoittajat katsoivat sopivaksi panna sanat ”päätti” ja ”tiedon” lainausmerkkeihin. Tämä johtaa minut päättelemään, että he eivät ehkä usko, että Venäjän iranilaisille syöttämä ”tieto” olisi oikeaa; kenties tämä ”tieto” on huijausta, harhatietoa, jonka tarkoitus on harhauttaa iranilaiset ja heidän arabiliittolaisensa. Muista, että Venäjä on aina ollut lojaali sotilas kamppailussa UMJ:en tuomiseksi. Siksi venäläiset voivat vain noudattaa käsikirjoitusta, paljolti kuten USA, Eurooppa ja ehkä Israel noudattavat samaa käsikirjoitusta. Ainoat, jotka eivät noudata käsikirjoitusta, ovat arabiraukat, jotka on määrä tuhota, ennenkuin UMJ toteutetaan.


Minä uskon, että Jumala on johtamassa arabeja kohtalokkaaseen virhearviointiin, joka saa aikaan heidän täydellisen tuhonsa, kun Raamatun profetia toteutuu täydellisesti. UUTISESSA 1056 (Suomennettu) me tarkastelimme tätä profetiaa. Tarkoituksiamme varten tässä haluaisin vain tarkastella joitakin yleisiä Raamatun periaatteita, jotka Jumala on asettanut pahoille ihmisille, jotka vehkeilevät tuhoa Jumalan voidelluille – Israel todella on sellainen tänä päivänä.


  • "Jumalaton miettii vanhurskaalle pahaa ja kiristelee hänelle hampaitansa; mutta Herra nauraa hänelle, sillä hän näkee hänen päivänsä joutuvan. Jumalattomat paljastavat miekkansa ja jännittävät jousensa, kaataaksensa kurjan ja köyhän, teurastaaksensa ne, jotka ovat oikealla tiellä. Mutta heidän miekkansa käy heidän omaan sydämeensä, ja heidän jousensa särkyvät.” (Ps. 37:12-15) ”Mutta heidän miekkansa käy heidän omaan sydämeensä, ja heidän jousensa särkyvät” on varoitus, josta näiden arabien tulisi ottaa vaari ynnä kaikista niistä Raamatun varoituksista, joista puhutaan UUTISESSA 1056.

  • "Katso, tuo hautoo turmiota, kantaa tuhoa kohdussaan, mutta hän synnyttää pettymyksen. Hän kaivoi haudan ja koversi sen, mutta itse hän kaatuu tekemäänsä kuoppaan. Hänen turmionhankkeensa kääntyy hänen omaan päähänsä, ja hänen vääryytensä lankeaa hänen päälaelleen."

  • [Ps. 7:14-16]

Lue tämä kappale ja lue se uudelleen hyvin huolellisesti, sillä tämä on olennaisesti se, mitä tulee tapahtumaan arabeille tässä sodassa. He eivät taistele vain Jumalan Israelin suojelemista vastaan näinä Ajan Viimeisinä Päivinä, kuten osoitimme UUTISESSA 1056, vaan he tekevät syntiä suunnitellen tuhoa valtiolle, joka on vain halunnut elää rauhassa, ei ole koskaan aloittanut vihollisuuksia, paitsi ennaltaehkäisevänä iskuna ja on perustanut ainoan todellisen demokratian Lähi-Idässä. Siksi Jumalan yleisperiaate em. Kirjoituksissa pitää paikkansa. Arabit ovat valmistelleet ja kovertaneet kuopan, johon heillä on suunnitelma langettaa Israel. Sen sijaan Jumala tulee vapauttamaan Israelin ja varmistamaan, että arabit lankeavat itse kaivamaansa kuoppaan.


Lukekaamme nyt tämän kongressin edustajainhuoneen raportin "Sodan skenario":

Syyrialla on varasuunnitelma suurta sotaa varten.


"Ensimmäinen askel on Libanonista laukaistava provokaatio – 'libanonilainen' hyökkäys israelilaista strategista kohdetta vastaan ja/tai erityinen terrori-isku Israelin sydämeen. Kuten on tarkoituskin, sellainen provokaatio nostattaa suuren israelilaisen 'reaktion' Libanonissa. Johtuen Etelä-Libanonissa olevien syyrialaisten joukkojen luonteesta, syyrialaisia tulee kuolemaan jokaisessa Israelin kosto-iskussa ja Damaskolla on perusteita pitää Israelin toimia aggressiona ja uhkana, jota ei voi hyväksyä.”


"Syyrialaisilla on silloin 'oikeutus' 'kostaa' laukaisemalla sarja maaohjuksia Israelin kaupunkeja ja tärkeitä armeijan laitoksia vastaan. Samanaikaisesti solidaarisuudesta palestiinalaisten uhrien kanssa ... PLO:n 50000 'poliisia' ja 'avustajaa' aloittavat massiivisen 'intifadan' ja terrori-aallon turvapaikoistaan maakunnissa. Yhdistettynä nämä toimet riittävät estämään Israelin reservien viemisen ajoissa Golanille ... Lisäksi kasvava paine arabi- ja muslimimaailmassa kaikkien hallitusten ja kansojen liittymiseksi Jihadiin, elleivät halua kohdata suosittuja mellakoita 'islaminvastaisen' asenteensa vuoksi, mitä todennäköisemmin houkuttelee sellaiset hallitukset, kuin Egyptin ja Jordanian, liittymään mieluummin sotaan, kuin ottamaan kaatumisriskin.


Samanaikaisesti muslimimaailma Saudi-Arabian johdolla julistaa öljysaarron. Kaikkialla Lännessä on riittävästi islamilaisia terroristeja laukaisemaan terrori-aallon Euroopassa ja USA:ssa estämään ja viivyttämään USA:n apua Israelille.”


Ihania uutisia meille amerikkalaisille, vai mitä? Sen lisäksi, että joudumme läpikäymään suunnitellun sodan Lähi-Idässä, me joudumme maksamaan öljysaarrosta ja kestämään islamilaisten militanttien terrori-iskuja. Jos Iran on saanut ydinlaitteita entisen Neuvostoliiton arabivaltioista, eivätkö he voisi järjestää muutamia niistä terroristeille? Jos näin kävisi, niin Yhdysvallat ja Eurooppa olisivat todella tähtäimessä! Katsokaamme, missä Tom Clancy'n romaaneista oli tämä juoni? Luulenpa, että se oli "Kaikkien pelkojen summa", jossa arabiterroristit räjäyttävät Denver'in Mile High-stadionin Super Bowl-kisojen aikana. Olemme saaneet kylliksi varoituksia muidenkin medialähteiden [kuten TV-dokumenttien] kautta, että meidän ei pitäisi olla kovin yllättyneitä, jos tämän kaltaista ydinaseterrorismia todella tapahtuu.


Voisiko tämä olla aikaa, jolloin muut ”tehdyt” kriisit tulevat esiin? Voisiko meillä olla tuo suunniteltu ydinasekriisi Pohjois-Koreasta? Voisiko meillä olla tuo suunniteltu mellakoiden sarja kaupungeissamme? Voisivatko maanjäristykset keinuttaa Kaliforniaa? Voisivatko arabit jälleen räjäyttää öljykenttänsä, kuten Lemesurier'in "Harmageddonin käsikirjoitus” edellyttää? Voisiko presidenttimme seisoa TV-kameroiden edessä tänä aikana selittämässä, miksi hänen ”täytyy” lakkauttaa kansalaisvapautemme ja perustuslaillinen suojamme voidakseen paremmin hoitaa yhtä aikaa käynnissä olevien kriisien ennennäkemätöntä sarjaa? Meidän täytyy vain odottaa ja katsoa pysyen valveilla ja hengellisesti valppaina kaikkina aikoina.


Nyt, kun tämä amerikkalainen tiedusteluraportti on tehnyt hyvän työn kuvaillessaan suunniteltua skenariota sodalle koko 250 miljoonan vahvuisen arabimaailman ja pikkuisen, 4.5 miljoonaa heikon Israelin, välillä, esiin nousee kysymys: ”Milloin”? Vaikka emme tiedä tarkkaa aikataulua, voimme vahvasti väittää, että sellaisen sodan aika on, kun Jumalan aikatauluun sopii täydellisesti lopettaa seurakunnan armon aika ja aloittaa Jumalan koston aika [Jes. 61:2]. Kun sinä näet, että Palestiinan arabit tuhotaan, niin tiedät, että Obadja 15-18 on toteutunut silmiesi edessä ja Antikristuksen ilmestyminen ei ole kovin kaukana takana päin!


Tämän vuosisadan kysymys on: Lankeaako Israel arabien niin huolella asettamaan ansaan, vai paneeko Jumalat arabit lankeamaan omaan ansaansa? Puuttuuko Jumala itse tähän sotaan antaakseen Israelille voiton ylivoimaa vastaan ja siten antaen kunniaa Jumalalle? Olemme jo tarkastelleet Raamatun kirjoituksia, joissa Jumala lupaa tehdä täsmälleen näin. Emme tiedä tässä vaiheessa, milloin se tapahtuu, joten voimme vain valvoa, rukoilla Israelin puolesta ja että Jumalan Nimi ja Hänen kaikkivoiva voimansa saisivat kaiken kunnian.


Toistan, mitä olen jo sanonut. UMJ:en suunnittelijat kaavailevat, että Israel tulee selviämään suunnitellusta sodasta ja että arabit ovat ne, jotka tuhotaan. Heidän antikristussuunnitelmansa edellyttävät hänen tulevan tämän kolmannen maailmansodan sekasorrosta, savusta ja tuhosta merkkien ja ihmeiden keskellä pettääkseen maailman kansat. UMJ:en suunnitelma edellyttää erityisesti, että Antikristus ponnistelee erikoisen ankarasti pettääkseen ortodoksijuutalaiset uskomaan, että hän on heidän Messiaansa. On selvää, että jos Israel tuhottaisiin, niin Antikristuksen olisi muutettava suunnitelmaansa dramaattisesti. Siksi arabeja johdetaan tässä jättiläismäiseen ansaan, juuri kun he luulevat olevansa ansan asettajia!


Voit olla varma, että Jumalan suunnitelma Israelille ja lopun ajalle ei tule raukeamaan tyhjiin. Joka ainoa Jumalan profetia toteutuu täsmällisesti. Jos olet uudestisyntynyt, sinulla ei ole mitään pelkoa. Israelin kansana ei tarvitse pelätä tuhoa, vaikkakin monet tulevat kuolemaan. Jos sinä tunnet Herran Jeesuksen Kristuksen Vapahtajasi, tai jos olet juutalainen ja huolestunut Israelin selviämisestä, voit lohduttautua Jumalan varjeluksen lupauksilla Psalmissa 91. Lue se huolella ja uudelleen ja uudelleen, niin löydät lohdutuksen sielullesi.


Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos olet jo vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti. Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Takaisin