Untitled Document

Kestävän kehityksen suunnitelman päämäärä saattaa olla "Tuleva supermyrsky" (osa 1/5)


Alaotsikko: "On mahdotonta keskustella sosiaalisesta rakentamisesta ilman että toteutettaisiin sosiaalisen kontrollin laajoja tavoitteita sekä ihmiselämän tuhoamista. Toisin sanoen, orjuutta ja hyväntahtoista kansanmurhaa... Kun hiljaista asetta käytetään asteittaisesti, ihmiset tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään sen aiheuttamaa kiusaa kunnes paina kasvaa liian suureksi ja he romahtavat." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 36, 40].

Vuosia riivanneiden väkivaltaisten tappavien myrskyjen jälkeen, lopullinen isku saattaisi olla historian suurin "täydellinen myrsky". Sen seurauksena ihmiset sallisivat sen, että heidät määrättäisiin muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Propagandan taide vaatii joskus sellaisen kirjan kirjoittamisen, joka valmentaa ihmiset tulevaisuuden tapahtumaa varten. Tällainen "sopeuttava väline" saa varta vasten suunnitellun tapahtuman näyttämään luonnolliselta -- sitten kun se tapahtuu -- niin että kukaan ei jälkikäteen edes ajattele että se oli suunniteltu. Vuosikymmeniä, lasten sarjakuvat ovat kuvailleet joitakin kaikkein kaukaisimpia ja huomiota herättävimpiä kuviteltavissa olevia skenaarioita valmentaen nuoret mielet tapahtumiin jotka ovat tulossa.


Tässä uskomattomassa säänmuokkaus-skenaariossa, on mahdollista että lopullinen suunniteltu tapahtuma saattaisi olla mantereen laajuinen myrsky joka saisi aikaan sellaisen tuhon, että eloonjääneet olisivat paniikissa. Heidän johtajansa vakuuttelisivat heille, että tämä "supermyrsky" oli luonnollinen seuraus ilmaston lämpenemisestä ja että Äiti Maa yksinkertaisesti puhdisti itseään siitä sietämättömästä painolastista jonka liikakansoitus ja nykyinen teollistunut sivilisaatio aiheuttivat. Täten, kun Presidentti tai FEMA:n pääjohtaja ilmestyy radioon ja televisioon tarjoamaan suunnitelmaansa harmonisesta elämästä luonnon kanssa, ihmiset kuuntelevat ja tottelevat. Tällä hetkellä, tämä vastenmielinen biodiversiteetti-kartta toteutettaisiin.


Minä en yllättynyt kun näin tämän kirjan ilmestyvän, sillä olin odottanut tällaista propagandaa siitä lähtien kun olin lukenut viestin jonka Ruth Montgomeryn demoninen henkiopas oli ihmiskunnalle antanut. Ennenkuin me aloitamme tutkia tätä kirjaa "The Coming Global Superstorm", salli meidän kertoa mitä Montgomeryn demoninen henkiopas ennusti melkein 20 vuotta sitten:

"Tämä globaali katastrofi puhdistaa maan saasteista ja pahoista ihmisistä, sekä jouduttaa pitkään odotettua Uuden ajan tuhatvuotista rauhaa... Se mikä odottaa tulevaisuudessa on maailmanlaajuinen katastrofi jonka Ruthin henkioppaat näkevät massiivisempana kuin mikään jonka tämä planeetta on käynyt läpi moneen tuhanteen vuoteen. Pitkään odotettua muutosta Maan akselissa ei voida välttää, sillä luonnolliset voimat laukaisevat tämän kompensoivan liikkeen jotta tasapaino palautuisi." [Ruth Montgomery, "Herald of A New Age", s. 234, 254].

Nämä ovat väkivaltaisia, kuoleman sanoja! Ne ovat puhtaasti apokalyptisiä, ja kun ne käyvät toteen, miljardit kuolevat. Sitten kun me tarkastelemme Art Bellin ja Whitley Strieberin kirjaa, muista nämä sanat. Sinä tulet näkemään, että tämä tuleva globaali supermyrsky toimii kompensoivana voimana, niin että maa voidaan "palauttaa tasapainoon".


"Tuleva globaali supermyrsky" ei kenties ole fiktiota; se saattaa olla käsikirjoitus tulevalle myrskylle joka saadaan aikaan sään muokkauksella.

"Tuleva globaali supermyrsky" -- Bellin ja Strieberin novelli

Radion puheohjelmien isäntä, Art Bell ja New Age -kirjailija Whitley Strieber ovat yhdessä kirjoittaneet kirjan nimeltään "Tuleva globaali supermyrsky", julkaistu vuonna 2000. Art Bell on puheohjelmien juontaja joka isännöi ohjelmaa nimeltä "The Quickening" -- tarinoita jotka osoittavat että tapahtumat tällä planeetalla ovat nopeutumassa ja kulkemassa kohti suurta huipentumaa. Monet kristityt ovat vakuuttuneita että Bellin "Quickening" -tarinat ovat toteutumassa olevia Raamatun profetioita, mutta Bell ei tee tällaisia johtopäätöksiä. Kuitenkin, uskon että hänen "Quickeninsa" huipentuu skenaarioon joka on kuvailtu tässä novellissa: globaalissa supermyrskyssä jonka on saanut aikaan käsistä riistäytynyt kasvihuoneilmiö sekä muut "epätasapainoa aiheuttavat tekijät" jotka meidän teollistunut yhteiskuntamme on saanut aikaan.


Whitley Strieber on New Age -kirjailija ja UFO-intoilija. Hän on kirjoittanut useita kirjoja tästä aiheesta mukaanluettuna hänen bestsellerinsä "Communion". Kirjassaan Strieber väittää joutuneensa humanoidien sieppaamaksi ja että hänet alistettiin tuskallisiin kokeisiin, jotkut niistä seksuaalisia. Kirjan julkaisemisen jälkeen Strieber kokosi "Communion" -tukiryhmiä kautta maan ihmisille joilla on samanlaisia kokemuksia. Strieberin tyyli lähestyä UFO-ilmiötä sopii hyvin New Agelle, koska se on hyvin samankaltainen kuin Shirley MacLainella. Strieber kutsuu alieneita "vierailijoiksi jotka ovat hallinneet hänen ruumistaan". Ja, hän sanoo että ne eivät ole välttämättä avaruusolentoja lainkaan vaan "mieluumminkin ulottuvuuksien välisiä olentoja jotka ovat tulleet tänne ottaakseen ihmisen matkalle läpi hänen oman tietoisuutensa planeetan parhaaksi." [Christian Research Journal, http://www.iclnet.org/pub/resources/text/cri/cri-jrnl/web/crj0073a.html].


Kirjassaan "Ufo Abductions: A Dangerous Game" ufotutkija Phil Klass kirjoittaa: "Strieberin huomautukset viittaavat siihen että hän näkee itsensä nykyajan messiaana joka on valittu varoittamaan ihmisiä, ei tuomaan heitä Jumalan Sanan ääreen, vaan kaikkitietävien ufonauttien."

Omistuskirjoitus ja alkusanat paljastavat kirjan agendan

"Minun seuraajilleni jotka elävät niin kauan että näkevät ihmisen käden jäljen paljastettuna kun luonto tasapainottaa planeetan" -- Art Bell

Art Bell paljastaa okkultistisen uskomuksensa näissä alkusanoissa; hänen sanansa paljastavat meille hänen uskomuksensa, että luonto pyörii "tasapainon" ympärillä. Tämä näkemys on selkeän okkultistinen. Kun tähän lisätään uskomus että Äiti Maa on jumalatar Gaia, me ymmärrämme kuinka newagelaiset uskovat meidän nykyisen sivilisaatiomme olevan niin haitallinen, että meidän alkuperäinen "tasapaino luonnon kanssa" on täysin menetetty.


Itse asiassa, New Agen kannattajat uskovat, että valkoinen mies ei ole elänyt yhteydessä luontoon enää satoihin vuosiin. New Age -kirjakaupoista sinä löydät paljon kirjoja joissa ihaillaan Amerikan intiaaneja, joiden okkultistit uskovat eläneen yhteydessä luonnon kanssa.


Art bell vihjaa, että aika on tullut jolloin luonto -- Äiti Maa -- palauttaa väkivalloin ihmiskunnan takaisin luontoon. Kun tämä palauttaminen tapahtuu, ihmisen "kädenjälki" tuhotaan ja ne jotka jäävät henkiin elävät tasapainossa luonnon kanssa.


New Age -kiihkoilijat kuvailevat tätä "tasapainossa elämistä" paratiisimaisena olotilana. Kuitenkin, vilkaisu biodiversiteetti-karttaan paljastaa että kyseessä on kaikkien aikojen hirvittävin diktatuuri jonka maailma on koskaan nähnyt!


Muista varoituksemme, että kaikki okkultistit vihaavat meidän teollistunutta sivilisaatiotamme. Sinä näet tämän vihamielisyyden tulevan esiin tässä kirjassa räikeästi; jo alkusanat paljastavat tämän -- "Luonto tasapainottaa planeetan".

"Katsokoon huomisen lapset takaisin meidän aikakauteemme sellaisena jossa Maa-planeetan parantuminen alkoi" -- Whitley Strieber

Strieberin teema kuulostaa hieman erilaiselta: Äiti Maa on niin haavoittunut teollisen sivilisaation seurauksena että hänet täytyy parantaa, ja dramaattisella tavalla. Hän on niin haavoittunut, että jos hän ei puolustaudu ja palauta "tasapainoa", hän todennäköisesti kuolee. New Age -kirjallisuudessa toistuu tämä teema, että tasapaino voidaan saavuttaa ainoastaan tuhon kautta, ja sitten kun sivilisaatio on mennyt, tasapaino voidaan palauttaa ja parantaminen aloittaa.


Kuuntele Alice Baileyta, kun hän sallii Mestari D.K:n kirjoittavan hänen lauttaan, puhuen tästä sivilisaation tuhoamisesta jotta "luonnon tasapaino" voitaisiin palauttaa:

"Tänään me katsomme sivilisaation kuolemaa... tällainen muutos tulee nopeasti, ja jotkut pitävät sitä kuolemana -- hirvittävänä ja sellaisena jota tulee mahdollisuuksien mukaan välttää. Se on kuolema, totisesti, mutta se on hyväntahtoinen ja tarpeellinen... yksilön ja ihmiskunnan sielun kehityksen kannalta kuolema on väistämätön, hyvä ja tarpeellinen." ["The Externalisation of The Hierarchy", s. 114-115].

Otteita kirjasta "Tuleva globaali supermyrsky"

"Ensimmäinen varoitus oli niin pieni että sitä tuskin noteerattiin. National Data Buoy Centerin poiju 44011 joka oli ankkuroituna 270 kilometriä Massachusettsin rannikon itäpuolella antoi väärältä kuulostavan signaalin. Se oli ainoa signaali tieteelliseltä instrumentilta joka kertoi, että kaksi miljardia ihmistä oli hengenvaarassa. Mitä tapahtui?"


"Veden lämpötila putosi äkkiä 8,9 Celsius-astetta 2,4 asteeseen. Tämä suuri pudotus veden lämpötilassa tapahtui yön aikana, ja se sai National Data Buoy Centerin arvioimaan että poiju oli rikki. Muutamaa päivää myöhemmin toinenkin poiju näytti menevän rikki, tällä kertaa 1600 kilometriä Etelämantereelta... Taas kerran, mittaustuloksia tuskin noteerattiin."


"Ihmiskunnalla oli ainoastaan muutama viikko elinaikaa."[Jatkuu...]
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
100 Old Cherokee Road Ste F-1
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1696aKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen

patato@mantta.fiTakaisin