Untitled Document

Kestävän kehityksen suunnitelman päämäärä saattaa olla "Tuleva supermyrsky" (osa 2/5)


Alaotsikko: "On mahdotonta keskustella sosiaalisesta rakentamisesta ilman että toteutettaisiin sosiaalisen kontrollin laajoja tavoitteita sekä ihmiselämän tuhoamista. Toisin sanoen, orjuutta ja hyväntahtoista kansanmurhaa... Kun hiljaista asetta käytetään asteittaisesti, ihmiset tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään sen aiheuttamaa kiusaa kunnes paina kasvaa liian suureksi ja he romahtavat." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 36, 40].

Vuosia riivanneiden väkivaltaisten tappavien myrskyjen jälkeen, lopullinen isku saattaisi olla historian suurin "täydellinen myrsky". Sen seurauksena ihmiset sallisivat sen, että heidät määrättäisiin muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


"Jos tiedemiehet olisivat tienneet mitä oli tapahtumassa, he olisivat olleet huolissaan... New Yorkissa oli ollut lämpimin helmikuu kautta aikojen. Kaikkialla Yhdysvaltain etelärannikolla, Teksasista Pohjois-Carolinaan. alkoi puhaltaa epätavallinen eteläinen ilmavirtaus. Myös koillisosassa lämpötila ja kosteus nousi. Vaikka oli keskitalvi, kesä oli alkanut."


"Australiassa ja Uudessa Seelannissa kävi päinvastoin. Kesä, joka oli alkanut melko normaalina alkoi näyttää epätavallista muutosta helmikuussa, kun lunta alkoi sataa Uuden Seelannin Eteläsaaren vuorille. Ennätyksellinen kylmyys iski Aucklandiin. Australian pohjoisosia vaivasi ennätyksellinen helle, mutta oli selvää että sää muuttuisi pian."


"Venäjän ilmatieteen laitoksella Obninskissa, ENVISAT-satelliitilta saatu tieto vahvisti sen mistä maan pinnalla olevat mittausasemat olivat kertoneet: erittäin epätavallinen myrsky oli äkkiä muodostunut Venäjän pohjoisosiin. Tällaisia sääjärjestelmiä oli nähty ainoastaan muutaman kerran aikaisemmin. Ensimmäinen, joka oli muodostunut Pohjois-Carolinaan 15.4.1999 oli massiivinen tornadoja muodostava supersolu. Tuuli oli saavuttanut 265 kilometrin tuntinopeuden..."

Tämä myrsky todella tapahtui! Supermyrsky on jo onnistuttu luomaan pienessä mittakaavassa!

Myrsky on kuvattuna tässä: http://www.spc.noaa.gov/coolimg/nc_storm/ncloop.htm


Kun minä ensimmäisen kerran luin tästä 15.4.1999 tapahtuneesta supermyrskystä, minä ajattelin että tämä oli satua niinkuin kaikki muukin tässä kirjassa. Kuitenkin, minä pyysin ystävää -- joka on internetin asiantuntija -- etsimään tietoa, josko tällainen myrsky olisi todellakin tapahtunut kyseisenä yönä ja kyseisellä paikalla. Hän teki työtä käskettyä ja huomasi että tämä "Minikokoinen supermyrsky" todellakin tapahtui! Me kutsumme sitä "minikokoiseksi" koska se oli rajoittunut pienelle alueelle sen sijaan että olisi kattanut koko Pohjois-Amerikan kuten kirjassa kerrottu myrsky!


Olin kauhistunut luettuani että tällä myrskyllä (15.4.1999) oli kaikki tulevan supermyrskyn ominaispiirteet! Toisin sanoen, tiedemiehet loivat menestyksekkäästi tulevan supermyrskyn kaltaisen sääilmiön suhteellisen pienelle alueelle osoittaakseen että he pystyvät paljon "parempaankin". Nyt, kaikki mitä heidän tarvitsee tehdä on luoda sellainen mantereen laajuinen supermyrsky josta tämä kirja kertoo.


Salli meidän nyt katsoa tilastot tästä vuoden 1999 minikokoisesta supermyrskystä:

"Huhtikuun 15. päivän iltana, eräs kaikkein omituisimmista supersolu-ukkosmyrskyistä riehui läpi kaakkoisen Etelä-Carolinan. Se sai aikaan useita tuhoisia tornadoja, yksi tappava; ja puuskissa tuulen nopeus ylsi 265 kilometriin tunnissa. Eräs tornado sai aikaan 48 kilometriä pitkän tuhoalueen läpi Duplin Countryn..."

Sinä voit nähdä valokuvia tuhosta: http://www.dem.dcc.state.nc.us/JUSTPIX/1999/April/Duplin/0415tornado/0415tornado.html


Lue kuvernöörin hätätilan julistus: http://dem.dcc.state.ne.us/Events1999/041599govdec.pdf


Salli meidän keskittyä tosiasioihin. Tiedemiehet ovat luoneet onnistuneesti sellaisen supermyrskyn johon tämän kirjan kuvaus sopii! Tämä myrsky myös luotiin aikana jolloin Art Bell ja Whitley Strieber olivat lopettelemassa tätä kirjaa, niin että silloin kun kirja meni painoon, he tiesivät että Globaali supermyrsky voitaisiin luoda silloin kun Illuminati haluaa.


Nyt, salli meidän palata tähän kirjaan:

Supermyrsky rakentuu

"Välittömästi sen jälkeen kun he tajusivat, kuinka epätavallinen tämä myrsky oli, venäläiset tiedemiehet raportoivat siitä Maailman meteorologien järjestölle (WMO). Kiinan FY-1 napaseutuja kiertävä satelliitti myös seurasi myrskyn kehittymistä. He lähettivät WMO:lle kiireellisen viestin: myrskyn voima kasvoi nopeasti."


Mitä tällainen myrsky teki siellä ja siihen aikaan, kukaan ei tiennyt. Kaikkialla Euroopassa voimakas, kuiva tuuli puhalsi etelästä. New Yorkissa, vetiset pilvet purjehtivat pohjoiseen kahden päivän ajan. Atlantassa, keskimääräinen tuulen nopeus oli 47 kilometriä tunnissa; Houstonissa se oli 62 km/h."


"Kaikkialla maailmassa meteorologit seurasivat tilannetta. Toistaiseksi, kuitenkaan, kukaan ei ollut osannut yhdistää eri puolilla maailmaa tapahtuneita asioita toisiinsa, vaikka lukuisat tutkimuslaitokset tutkivat informaatiota jota venäläiset ja kiinalaiset satelliitit olivat ottaneet."


"Sitten taifuuni ilmestyi keskiselle Tyynelle valtamerelle. Sen muodostumiseen kului vain tunteja -- se muodostui nopeammin kuin mikään taifuuni. Viikon sisällä, tämä massiivinen myrsky aiheutti harmia Filippiineiltä Japaniin. Se luokiteltiin super-taifuuniksi luokkaan 4 ja sille annettiin nimi 'Max'."


"Lähellä myrskyn keskusta tuulen voima ylsi 310 kilometriin tunnissa... Australian meteorologian laitos tutki toista samanlaista myrskyä Tasmanian lounaispuolella. Tämä myrsky kulki sellaista reittiä jota ei ole aikaisemmin nähty."


"Ymmärtäen viimeinkin vastaanottavansa tietoa kolmesta erittäin epätavallisesta myrskystä eri puolilta maailmaa, WMO pyysi U.S. National Severe Storms laboratoryltä apua tilanteen tulkitsemisessa. Kun tuulen voima ylsi 310 kilometriin tunnissa, Max nostettiin luokkaan 5. Oli mahdollista että siitä tulisi kaikkien aikojen voimakkain myrsky. Tornadosta Venäjän arktisilla alueilla oli tulossa osa samanlaisten myrskyjen sarjaa jotka kiersivät Pohjoisnapaa... Kaikkialla Euroopassa myrskyt alkoivat raivota, ja salamat valaisivat 50 eurooppalaisen kaupungin taivasta."


"Vihdoinkin, meteorologit ympäri maailmaa tajusivat että planeetan sää oli sekasorrossa. U.S. National Severe Storm Laboratoriossa kysyttiin ensimmäisenä ratkaiseva kysymys: 'Miksi'?" [Sivut 1-8].

Vastauksia kysymykseen "Miksi" tämä supermyrsky muodostui -- vihaa teollistunutta sivilisaatiotamme kohtaan

Kun me kerromme niistä syistä joita Bell ja Strieber antavat tälle myrskylle, me pyydämme sinua lukemaan artikkelin 1695. Tosiasiassa, jokaisesta seikasta joista me kerromme näissä artikkeleissa, Bell ja Strieber ovat tehneet tämän supermyrskyn kuvauksen.


Salli meidän nyt tutkia niitä "syitä" miksi tämä supermyrsky kehittyi.

"Vuosi 1999 oli kaikkein väkivaltaisin vuosi säiden historiassa. Niin oli myös vuosi 1998, 1997 ja 1996. Jokainen joka vilkaisee sääraportteja aika ajoin voi nähdä että jotain epätavanomaista tapahtuu... 20 vuoden ajan meitä on pommitettu varoituksilla että kasvihuoneilmiö on todellinen ja läsnäoleva uhka... Se mitä on tapahtunut, on että 900 vuotta jatkunut viilenevä trendi on äkkiä ja ratkaisevasti kääntynyt viimeisen 50 vuoden aikana. Seurauksena kasvihuonekaasuista, raivokas lämpeneminen on meneillään. Tiedemiehet ennustivat että maapallo on pian lämpimämpi kuin miljooniin vuosiin."


"Ilmastollinen painajainen on keskellämme. Se on melkein varmasti kaikkein vaarallisin asia joka on koskaan tapahtunut historiassamme... Ilmakehän pilaaminen -- itse asiassa, koko biosfäärin -- etenee paljon nopeammin kuin mitä edes kaikkein huolestuneimmat ilmastontutkijat uskalsivat ennustaa vain vähän aikaa sitten... Voisimmeko me olla sen tilanteen partaalla jossa ilmastonmuutos karkaa käsistä -- tapahtuman joka on niin tuhoisa että se jättää maapallon tilaan jossa se ei voi ruokkia itse itseään, kenties mielikuvituksellisen tuhon säestyksellä."

"Pelottava varoitus" on matkalla! Koska amerikkalaiset, venäläiset, kiinalaiset ja eurooppalaiset EFL-antennit toimivat joka päivä, onko ihme jos ilmasto lämpenee? Nämä tornit tunnetaan myös "biosfäärin lämmittäjinä" koska ne lämmittävät ilmakehää lähettäessään ELF-radioaaltoja. Jos sinä haluaisit "todistaa" että meidän teollistunut sivilisaatiomme vahingoittaa maapalloa, mikä olisi parempi keino kuin laitteet jotka toteuttavat sinun varoituksesi? Joka kerta kun kasvihuoneilmiöstä varoitetaan, miksi et lisäisi torniesi tehoa niin että ne tuottaisivat entistä enemmän lämpöä?


Jos sinun profeettasi varoittivat mahdollisuudesta että ilmaston lämpeneminen saa aikaan sellaisen supermyrskyn joka lopettaa sivilisaation sellaisena kuin me sen tunnemme, niin miksi et laittaisi tiedemiehiäsi töihin jotta he loisivat tällaisen myrskyn?


Salli meidän palata tähän kirjaan, kun he vastaavat kysymykseen "miksi" tällainen supermyrsky muodostui:

"Tällä hetkellä, melkein mikä tahansa väkivaltainen ilmastonmuutos saa aikaan tuhoa meidän sivilisaatiossamme koska se on niin valtava ja vaatii paljon ympäristöltä. Voisi tapahtua jopa uskomaton asia: meidän sivilisaatiomme voisi romahtaa." [s. 11].

"Meidän sivilisaatiomme voisi romahtaa". Aina uudestaan Uuden maailmanjärjestyksen kirjoituksissa minä luen tästä vihasta meidän teollistunutta sivilisaatiotamme kohtaan. Tarvitsee kuulla tämä varoitus vain riittävän monta kertaa, niin ymmärtää että nämä varoitukset teollistuneen sivilisaatiomme täydellisestä romahduksesta on heidän suunnitelmansa tärkein asia. He suunnittelevat lopettavansa tämän sivilisaation; jos sinä tutkisit Kioton pöytäkirjoja, sinä ymmärtäisit että yksikään teollistunut sivilisaatio ei pystyisi noudattamaan näitä vaatimuksia ja jäädä henkiin.


[Jatkuu...]


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
100 Old Cherokee Road Ste F-1
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1696bKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen

patato@mantta.fiTakaisin