Untitled Document

Kestävän kehityksen suunnitelman päämäärä saattaa olla "Tuleva supermyrsky" (osa 3/5)


Alaotsikko: "On mahdotonta keskustella sosiaalisesta rakentamisesta ilman että toteutettaisiin sosiaalisen kontrollin laajoja tavoitteita sekä ihmiselämän tuhoamista. Toisin sanoen, orjuutta ja hyväntahtoista kansanmurhaa... Kun hiljaista asetta käytetään asteittaisesti, ihmiset tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään sen aiheuttamaa kiusaa kunnes paina kasvaa liian suureksi ja he romahtavat." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 36, 40].


Vuosia riivanneiden väkivaltaisten tappavien myrskyjen jälkeen, lopullinen isku saattaisi olla historian suurin "täydellinen myrsky". Sen seurauksena ihmiset sallisivat sen, että heidät määrättäisiin muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Siitä huolimatta, Presidentit, poliitikot ja oppineet ovat vieneet kansakuntansa tälle polulle! Tämän tosiasian pitäisi kertoa sinulle heidän salaisesta agendastaan sulkea juuri se sivilisaatio jossa he ja heidän maanmiehensä elävät.

"Äkkiä, alkaa uusi kylmempi kausi... mutta ei edes tiede ole vielä ymmärtänyt sitä tosiasiaa, että tätä muutosta seuraa valtavan energiamäärän vapautuminen, kun maan ilmasto yrittää uudelleen organisoida itsensä. Toisin sanoen, tätä suurta ilmastonmuutosta seuraa melkein varmasti suuri myrsky tai myrskyjen sarja, sään mullistus joka on ennenkokematon... Me uskomme että se tulee äkisti ja että se on niin tuhoisa että sillä on potentiaalia lopettaa meidän sivilisaatiomme."

"...niin tuhoisa että sillä on potentiaalia lopettaa meidän sivilisaatiomme."


Toistamiseen samalla sivulle me kuulemme tämän mantran: sivilisaatiomme lopettamisen!

"Kaikki tekijät jotka ovat saaneet aikaan äkkinäisen ilmastonmuutoksen menneisyydessä ovat nyt odottamassa oikeaa hetkeä. Tämä muutos, jonka me nyt esitämme on osa luonnollista kiertokulkua, mutta tällä kertaa ihmisen toiminta häiritsee sitä." [s. 12].

"...tällä kertaa ihmisen toiminta häiritsee sitä."


Me olemme tulleet takaisin heidän suosikkitermiinsä, "ihmisen toiminta". Nyt sinä tiedät, kuinka suuri merkitys sillä on, että Bushin hallitus myönsi, että "ihmisen toiminta" on syynä ilmaston muutokseen! Näin, meidän hallituksemme on samaa mieltä kaikkein radikaaleimpien ympäristökiihkoilijoiden kanssa jotka toivat näkemyksiään esille Johannesburgin taannoisessa kokouksessa.

"Kun lämpimät merivirrat, jotka virtaavat nyt pohjoiseen, lakkaavat tekemästä näin, koko ilmasto muuttuu. Energiaa, joka on välttämätöntä supermyrskyn syntymiselle, alkaa silloin kerääntyä. Tämä kestää vain viikon tai enemmän, voima vain kasvaa. Kaikkialla pohjoisilla alueilla aletaan mitata tuulia joiden nopeus puuskissa ylittää 160 kilometriä tunnissa. Me uskomme että tilanne vielä pahenee..." [s. 12-13].

Artikkelissa 1695d me osoitamme että suihkuvirtauksia pystytään ohjaamaan ja tuomaan jopa maan päälle. Suihkuvirtauksissa tuulet puhaltavat jopa 235 kilometriä tunnissa, ja ne voisivat nopeasti tehdä elämästä sietämättömän. Bell ja Strieber tekevät tämän asian selväksi seuraavassa kappaleessa.

"Euroopasta Aasiaan ja Amerikkaan, kokonaiset kansanjoukot yrittävät epätoivoisesti siirtyä etelään. Myrskyt tuhoaisivat tämän mantereen eteläisiä rannikkoja. Taifuunit jotka nousevat äkisti, iskisivät Filippiineille, Japaniin ja Tyynenmeren saarille... kaikkialla Pohjois-Amerikassa tapahtuisi suuria väestönsiirtoja, olisi suurta epäjärjestystä ja monet, monet ihmiset jäisivät tämän supermyrskyn jalkoihin." [s. 13].

Aivan alussa me sanoimme että tämä supermyrsky uhkaa kahden miljardin ihmisen henkeä. Totisesti, suurin osa niistä jotka "jäävät tämän supermyrskyn jalkoihin" kuolisivat. Eloonjääneet eivät jaksaisi vastustaa puhdistus-toimenpiteitä joissa heidät uudelleen asutetaan tätä tarkoitusta varten varatuille alueille. Jos kolmasosa amerikkalaisista kuolisi tässä supermyrskyssä, jäljelle jääneet voitaisiin aidata pienelle alueelle; tämä saattaa selittää, miksi tässä kartassa vain kaakkoisosassa ihmisten sallitaan asua suuremmassa määrin.

Suomantajan kommentti: Cutting Edge Ministeriö siirsi hiljattain (syyskuussa 2002) päämajansa Massachusettsista Etelä-Carolinaan. He sanoivat syyksi sen, että heidän webmasterinsa asuu Etelä-Carolinassa. Mutta onko todellinen syy muuttoon se, että he päättivät jo hyvissä ajoin siirtyä etelään pakoon tätä supermyrskyä? Jos näin, he eivät itsekään usko kovin pikaiseen tempaukseen, vaan että osa Lopun ajan ahdistuksista lankeaisi heidän päälleen.


Nyt, takaisin tähän kirjaan:

"Maan pinnalla, ympäristön tilanne jossa me nyt elämme muuttuu pahemmaksi, mutta ei välittömän vaaralliseksi... Me elämme ratkaisevia hetkiä ihmisen ja maan kohtalon suhteen... Tässä mittakaavassa, menneet 15000 vuotta voidaan nähdä nykyisen sukupuuton terminaalivaiheena, ja sadan vuoden ajanjakso teollisesta vallankumouksesta lähtien on pelottavan samankaltainen vaikutuksiltaan asteroidin kanssa joka tappoi dinosaurukset..." [s. 124-125].


"Joka kerta kun se (maapallo) saa osuman, näyttää siltä että maapallo palaa takaisin paremmin muovailtuna. Fossiiliaineisto osoittaa tämän selvästi. On vaikea nähdä kuinka muutos voi olla ainoa asia joka toimii täällä. Maa-kuu -järjestelmä on elämää luova kone, ja ajoittaiset sukupuuttoon kuolemiset näyttävät itse asiassa nopeuttavan evoluutio-prosessia."

Raamattu määrittelee pakanan sellaiseksi joka "palvelee luotua enemmän kuin Luojaa" [Room. 1:25]. Tässä järjettömässä lausahduksessa Bell ja Strieber itse asiassa uskovat, että tämän maailman luoja on Maan ja kuun yhdistelmä sen vaikutuksen tähden joka kuulla on maapallolle. Mutta, suurin vaara tässä on lause, että jokainen globaali katastrofi itseasiassa nopeuttaa evoluutio-prosessia! Täten, sen sijaan että Illuminati pelkäisi kokeilujensa tekevän Maasta täysin elottoman, se entistä rohkeammin laittaa sään muokkauksen entistä suuremmalle vaihteelle saadakseen aikaan sellaisen globaalin katastrofin joka tuhoaisi teollistuneen sivilisaatiomme.

Lyhyt kertaus tämän supermyrskyn kehittymisestä

"Normaalit ilmavirtaukset ovat tyrehtyneet tuntien aikana." [s. 24].


"Pohjoisnapa on korvautunut sinisellä vedellä ensimmäistä kertaa 250 000 vuoteen..." [s. 26].


"Satelliitin ottama valokuva kertoi meteorologeille Sydneyssä että jopa voimakkaampi myrsky -- kuin se joka oli aiheuttanut kaikki nämä vahingot Uudessa Seelannissa -- oli muodostumassa... Uusi myrskyrintama oli kehittynyt sellaista reittiä jollaista ei ole ennen nähty. Se oli pidempi ja voimakkaampi kuin mikään aikaisemmin nähty... Kesä oli äkkiä muuttunut talveksi Eteläisellä pallonpuoliskolla." [s. 26-27].


Arveltiin, että 20 prosenttia puista 80 kilometriä rantaviivasta sisämaahan päin vahingoittuisi. Sitten 50 prosenttia. Sitten, kun jäämyrsky voimistui, kaikki."

Japanin ennennäkemätön katastrofi

"Kukaan ei ymmärtänyt, että tapahtumat Eteläisellä valtamerellä ja Pohjanmerellä kumpuaisivat samasta lähteestä... Mitä tapahtuisi kun 350 kilometrin tuntinopeudella puhaltava myrsky iskee Tokioon?" [s. 29].


"Japani oli jotenkin valmistautunut 5. luokan supertaifuuniin jossa tuulet puhaltaisivat 235 kilometriä tunnissa. Mitä he kokisivat, jos tuulen nopeus ylittäisi 330 km/h pitkän aikaa? Se oli Japanin pahin painajainen, neitseellinen taifuuni iskemässä saarille täydellä voimallaan... Se sai aikaan maanvyörymiä jo muutaman päivän kuluttua, eikä ollut keinoa evakuoida rannikkoa jota asutti 50 miljoonaa ihmistä... Aallot olivat 10 metriä korkeita. Miljoonat ihmiset olivat hukkumassa..."


"Ensimmäinen varoitus äärimmäisestä vaarasta tuli kun pieni rannikkokaupunki Shizukoassa raportoi, että aallot moukaroivat kaupungintaloa. Meteorologit ymmärsivät nopeasti, että aaltojen täytyi olla melkein 13 metriä korkeita... Tämä oli, totisesti, kautta aikojen hirvittävin taifuuni... Tuulet olivat hirvittäviä. Ne repivät koko kansakuntaa, tuhoten taloja, lennättäen autoja ja rekkoja ilman halki, repien alumiinipaneeleita pilvenpiirtäjistä ja särkien ikkunoita tehden lasinsiruista tappavia tikareita. Kaikkialla maassa, ihmiset ryhmittyivät patterikäyttöisten radioidensa ääreen... Sähköverkko kaatui ensimmäisenä yönä juuri keskiyön jälkeen."


"ja sitten myrsky nousi maihin... vesi nousi pitkin Tokionlahtea ja asukkaat kauhistuivat huomatessaan että meri täytti kadut... Nouseva vesi pakotti tuhannet kaduille, vain kuljettaakseen heidät pois... Supertaifuuni Max: Tuulen nopeus voimakkaimmillaan 335 km/h; uhrien lukumäärä 1 288 704. Historian pahin myrsky -- toistaiseksi."


"Se oli vasta esinäytös... Pariisi, Lontoo, Berliini, Tukholma ja Bryssel -- kaikki näyttivät Tokiolta ja henkäisivät hiljaisen rukouksen. New York, myös. Ainakaan New Yorkissa ei voisi tapahtua mitään näin kauheaa. Tai niin he ajattelivat: supermyrsky oli vasta tulossa." [s. 59-64].


[Jatkuu...]
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
100 Old Cherokee Road Ste F-1
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1696cKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen

patato@mantta.fiTakaisin