Untitled Document

Kestävän kehityksen suunnitelman päämäärä saattaa olla "Tuleva supermyrsky" (osa 4/5)

Alaotsikko: "On mahdotonta keskustella sosiaalisesta rakentamisesta ilman että toteutettaisiin sosiaalisen kontrollin laajoja tavoitteita sekä ihmiselämän tuhoamista. Toisin sanoen, orjuutta ja hyväntahtoista kansanmurhaa... Kun hiljaista asetta käytetään asteittaisesti, ihmiset tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään sen aiheuttamaa kiusaa kunnes paina kasvaa liian suureksi ja he romahtavat." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 36, 40].

Vuosia riivanneiden väkivaltaisten tappavien myrskyjen jälkeen, lopullinen isku saattaisi olla historian suurin "täydellinen myrsky". Sen seurauksena ihmiset sallisivat sen, että heidät määrättäisiin muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Veitsenterällä

"Kuuden viikon tuhon jälkeen -- joka saisi ydinsodan näyttämään kesyltä -- uusi jääkausi on hyvin saattanut alkaa... Ja niin pian kuin mekanismi -- joka voi tuoda tarpeeksi energiaa ilmakehään -- laukeaa, se tapahtuu. Supermyrsky voisi kattaa koko Pallonpuoliskon. Sen tuulet voisivat saavuttaa äärimmäisen voiman, mahdollisesti 310 kilometriä tunnissa. Äkkinäinen lämpötilan nousu lämpimän ilmavirtauksen seurauksena arktisilla alueilla voisi laukaista tämän myrskyn -- sellainen nousu, joka voisi tapahtua millä hetkellä tahansa sellaisena kasvihuoneilmiön sivuvaikutuksena jota ei tällä hetkellä tunneta, yhdistettynä hyvin korkealla olevaan äärimmäisen kylmään ilmaan. Tämä lämmin ilmavirtaus voisi lämmittää meren pintaa joka on jo nyt vähäsuolaista napajäätikön ja Grönlannin sulamisen seurauksena. Suolan puute saisi veden lämpenemään nopeasti. Siinä vaiheessa, Golf-virran reitti muuttuisi eteläisemmäksi."


Kun tämä tapahtuu, erittäin kylmä ilmamassa POhjoisnavalta siirtyisi etelään päin väkivaltaisin seurauksin. Tämä myrsky kestäisi siihen saakka kunnes meri viilenisi tarpeeksi jotta merivirran reitti palautuisi ennalleen. Ennenkuin tämä tapahtuu, tulisi suuri lumimyrsky tai lumimyrskyjen sarja josta tulisi miljardeja tonneja lunta niin että se kattaisi viidenneksen maapallon pinnasta." [s. 101-102].


Itse asiassa, kuten me aiomme näyttää, me olemme veitsen terällä sen tilanteen suhteen jossa riittävä määrä energiaa olisi läsnä jotta se saisi aikaan tämän massiivisen myrskyn... Se tulee suurella todennäköisyydellä olemaan toinen supermyrsky viimeisen 10 000 vuoden aikana." [s. 104].

Kanada huutaa apua

"Lumimyrskyjä syntyy silloin kun lämmin ja kylmä ilma muodostaa sekoituksen ja yrittää tasapainottaa lämpötilaerot. Vesihöyrystä tulee sadetta, joka muuttuu lumeksi, joka sataa hiljalleen tai rajusti; jättäen maailman taianomaiseen lumipeitteeseen tai menehtymään tuskallisen jääpeitteen alle. Tällä kertaa, nämä myrskyt eivät ole tavallisia lumimyrskyjä. Ja jokainen meteorologi joka katsoi monitoria, tiesi että jokin oli pahasti vialla napapiirin yllä."


"Ensiksikin, pilvet ylsivät paljon korkeammalle kuin normaalisti. Ne nousivat pitkälle stratosfääriin asti, saaden erittäin kylmän ilmamassan laskeutumaan maan pinnalle. NASA:n uutta satelliittikäyttöistä tuulen mittausjärjestelmää tuskin pystyttiin uskomaan: tulenpuuskien voima ylitti 320 kilometriä tunnissa joissakin noissa soluissa."


"Nämä myrskyt olivat lyhytaikaisia, pyyhkien tasaisen maan ja meren yli niin nopeasti, että niiden oma nopeus repi ne kappaleiksi. Maailman meteorologien yhteisö teki kovasti töitä ymmärtääkseen... jotakin oli tapahtunut tärkeälle Golf-virralle, jotakin jolle ei ole esimerkkiä jistoriassa... oli tapahtunut perusteellinen muutos valtamerten välisissä merivirroissa. Myrskyt jotka riepottelivat Australiaa ja Uutta Seelantia merkitsivät vain yhtä asiaa... muutos merivirroissa oli voimakas. Se vaikutti koko planeettaan."


"Toinen pelottava taifuuni oli jo muodostumassa keskisellä Tyynellä merellä, kulkien kohti Japania, joka oli edelleen toipumassa Maxin tuhoista..."


"Elämä Kanadassa oli nyt hiuskarvan varassa... kukaan kirjatussa historiassa ei ollut nähnyt luontoa näin väkivaltaisena. Kukaan ei voinut käsittää mitä tämä itse asiassa merkitsi. Mutta sitten tapahtui jotakin joka toi jokaisen tämän ongelman ääreen määrätyn tiedemiehen lähelle sydänhalvausta. Ihmiset olivat lamaantuneita hämmästyksestä heti kun he ymmärsivät tämän informaation. Pienessä inuiitti-kylässä pohjois-Kanadassa lämpötila oli pudonnut yli 100 Fahrenheit-astetta muutamassa tunnissa."


"Tämä saattoi merkitä vain yhtä asiaa, mutta ajatus siitä että myrsky-solut voisivat olla niin voimakkaita että ne toisivat super-kylmää ilmaa maan pinnalle oli ollut vain spekulaation aihe... tiedemiehet useissa NOAA:n laitoksissa Yhdysvaltain pohjoisosissa alkoivat kaikessa hiljaisuudessa siirtää perheitään etelään, etsien suojaa sukulaisiltaan Teksasissa, lounaisosien aavikoilta, Floridasta ja eteläisestä Kaliforniasta."


"Täten, suurin muuttoaalto ihmiskunnan historiassa alkoi... tuulen nopeus kaikkialla arktisilla alueilla nousi kun toinen ultra-väkivaltainen myrsky toisensa perästä ilmestyi; niihin liittyvät pilvet nousivat jopa entistä uskomattomampiin korkeuksiin; maanpäälliset tuulet muuttuivat yhä voimakkaammiksi..."


"Edelleen, kukaan ei todella ymmärtänyt. Ei vieläkään..."


"Valtavia määriä lunta satoi alas tukahduttaen eläimiä ja romahduttaen taloja jotka olivat jääneet pystyyn tuulelta. Lämpötila putosi niin alas että suojaamaton iho jäätyi välittömästi. Hengittäminen ulkoilmassa oli hengenvaarallista. Peurat ja harmaakarhut alkoivat kuolla, ja sitten ihmiset..."


"Ihmiset, joiden esivanhemmat olivat asuneet tämän maan maaseudulla kymmenentuhatta vuotta alkoivat kuolla joukoittain... kaikki kuolivat lopuksi, kun ympäristö ylitti rajan jonka takana mitkään muut kuin yksinkertaiset elolliset kuten jäkälä pystyivät jäämään eloon..."


"Ja sitten sarja sopersoluja, jotka saivat aikaan tämän myrskyn, järjestäytyivät edelleen. Näytti siltä kuin myrskyt olisivat olleet eläviä olentoja kun ne kasvattivat itseään suuremmiksi, jotakin kauhusta syntyneitä. Ne kutsuivat myrsky-legioonan, joista ne muodostivat yhden."

"...näytti siltä kuin myrskyt olisivat olleet eläviä olentoja..."


Taas kerran, käytetty kieli heijastaa heidän teologista uskomustaan: Äiti Maa on elävä, toimiva jumalatar. He uskovat että tämä planeetta on elävä olento ja että häntä palvomalla ihmiskunta "eläisi harmoniassa" hänen kanssaan ja jäisi henkiin. Tämä supermyrsky kuvattiin alkavaksi Kanadasta ilmaston lämpenemisen vuoksi, ja tuomaan niin paljon lunta ja niin nopeasti että rakennukset sortuivat ja ihmiset kuolivat.

"Kansdan viranomaiset näkivät että myrsky oli tulossa etelään muutaman päivän sisällä... oli vain yksi asia tehtävänä... sinun täytyi lähteä etelään ja välittömästi. Muuten sinä kuolisit." [s. 107-119].
Ja, nyt se oli tulossa Yhdysvaltoihin."


[Jatkuu...]


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
100 Old Cherokee Road Ste F-1
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1696dKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen

patato@mantta.fiTakaisin