Untitled Document

Kestävän kehityksen suunnitelman päämäärä saattaa olla "Tuleva supermyrsky" (osa 5/5)

Alaotsikko: "On mahdotonta keskustella sosiaalisesta rakentamisesta ilman että toteutettaisiin sosiaalisen kontrollin laajoja tavoitteita sekä ihmiselämän tuhoamista. Toisin sanoen, orjuutta ja hyväntahtoista kansanmurhaa... Kun hiljaista asetta käytetään asteittaisesti, ihmiset tottuvat sen läsnäoloon ja oppivat sietämään sen aiheuttamaa kiusaa kunnes paina kasvaa liian suureksi ja he romahtavat." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 36, 40].


Vuosia riivanneiden väkivaltaisten tappavien myrskyjen jälkeen, lopullinen isku saattaisi olla historian suurin "täydellinen myrsky". Sen seurauksena ihmiset sallisivat sen, että heidät määrättäisiin muuttamaan pois mailtaan ja kaupungeistaan.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Teollistunut sivilisaatio kuolee Yhdysvalloissa -- "Lempeä kuolema"

"Myrsky saa näkyvän muodon ensiksi satelliittikuvissa sarjana pilvipyörteitä jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. Sitten alkoi muodostua rakenteellisempia myrskyjä... supersolut alkoivat purkautua myrskyn sisällä, kun arktinen viima jatkoi yhteentörmäystä eteläisen lauhkean ilmavirtauksen kanssa. Tämä tapahtuu ilmakehässä joka on ylikylläinen kaikesta sulavasta lumesta ja jäästä tulleesta vesihöyrystä... Juneau:hun iski myrsky jossa tuulet puhalsivat 130 kilometriä tunnissa ja joka hautasi kadut metrin paksuiseen raekerrokseen... satelliitit paljastivat uuden ilmiön: suuret alueet planeetasta olivat pilvien peitossa ja paksuimpia ne olivat pohjoisnavalla..."


"Pilvet peittivät nyt koko Pohjoisen pallonpuoliskon, kun miljardit tonnit jäätä ja lunta muuttuivat vesihöyryksi... ilman Golfvirran hillitsevää vaikutusta mikään ei voinut estää korkealla olevaa kylmää ilmaa syöksymästä alaspäin lämpimämpää ilmaa vastaan... se ei voinut löytää tasapainoa..."


"Meteorologot National Weather Centerissä seurasivat tilannetta pelonsekaisin tuntein. Lähellä Kansas Cityä, tutka havaitsi tornadon joka pysyi koossa kolme tuntia. Yhdeksänsataa ihmistä oli kateissa neljälläkymmenekllä rekkojen taukopaikalla... tuuli jonka nopeus oli 160 km/h pyyhki läpi Uuden Englannin tuoden rakeita kaatamalla. Alapuolella mustan taivaan, lämpötila joka oli epätavallisen korkea alkoi nyt laskea..."


"Puolen tusinaa myrskyä alkoi järjestäytyä laajemmaksi järjestelmäksi... erittäin kylmä ilmamassa laskeutuu maahan niin nopeasti että sillä ei ole aikaa lämmetä. Mikä tahansa jota tämä kylmä viima koskettaa jäätyy minuuteissa... satelliitit eivät näe mitä pilvien alla tapahtuu, mutta uhrit -- jotkut niistä jäätyivät niin nopeasti että ruoka oli yhä heidän suussaan -- pysyivätv kadoksissa tuhansia vuosia..."


"Kun myrsky katkaa järjestäytymistään, trooppisesta virtauksesta itsessään tulee vaarallinen. Jatkuvasti puhaltavat tuulet joiden nopeus on yli 220 km/h alkavat puhaltaa etelästä Kalliovuoria mukaillen tuhoten kaiken asutuksen matkan varrelta... tuulen nopeus Washington D.C:ssä ylittää 160 km/h. Venäjälle ei ole enää puhelinyhteyksiä. Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa raportoidaan epätavallisista lumisateista joita saattelee 200 km/h puhaltava tuuli..."


"Presidentti julistaa hätätilan ja poikkeuslait. Hän kutsuu Kansalliskaartin, mutta tapahtumat etenevät niin nopeasti että vain muutamia yksikköjä kyetään organisoimaan. Valtatiet ovat täynnä autoja jotka suuntaavat etelään... veden yllä, tuulen nopeus ylittää jo 330 km/h. Myrsky on nyt täysin järjestäytynyt yhdeksi massiiviseksi sykloniksi, se toimii mittakaavassa joka on paljon suurempi kuin mihin olisi koskaan uskottu..."


"Kiina on liittynyt Venäjän kanssa samaan hiljaisuuden kuoroon..."


"Uskomattomalla tavalla, myrsky jatkaa kasvuaan. Myrskyn ulkopuolella ilmanpaine laskee alemmaksi kuin on uskottu olevan mahdollista. Planeetan ilmakehä itsessään on sekasorrossa. Kun tämä tapahtuu, myrsky pudottaa kantamansa vesihöyryn valtaisan mantereen kattavan lumisateen muodossa..."


"Myrskyn jälkeen, maasto on täysin muuttunut. Yhtäkään puuta ei ole pystyssä Oklahoman pohjoispuolella. Maa on häikäisevän valkoisen jääkerroksen peitossa. Kanadan rajalla jääkerron on koome metriä paksu, tundralla sen paksuus on 12 metriä... kun maaliskuu kääntyy huhtikuuksi, jään eteläreuna alkaa sulaa. Kuukautta myöhemmin Mississippi on 16 kilometriä leveä. New Orleans hukkuu..."


"Kesän aikana koetaan suurin tulva jonka ihmiskunta on koskaan nähnyt. Ne alueet jotka pelastuivat myrskyltä joutuvat nyt kohtaamaan sen jälkiseuraukset... kokonaisia kaupunkeja hukkuu... pohjoisten asukkaiden sivilisaatio, jolla on ollut keskeinen merkitys ihmiskunnalle vuosituhansia, kokee hämmästyttävän iskun. Miljardi ihmistä kuoli siellä mikä oli planeetan tuottavin, koulutetuin ja sivistynein alue. Sirpaleiksi isketty Yhdysvallat, joka on nyt kutistunut muutamaksi vahingoittumattomaksi osavaltioksi Atlanttin ja Meksikonlahden ympärille, alkaa hävitä perusteellisella tavalla... Läntinen sivilisaatio sellaisena kuin me sen tunnemme, katoaa historiaan." [s. 131-145].

Johtopäätös

"Läntinen sivilisaatio sellaisena kuin me sen tunnemme, katoaa historiaan."


Tämä uskomaton johtopäätös ei ole ainoastaan tärkein teema tässä kirjassa, vaan se on myös tärkein teema tämänhetkiselle menolle kohti "kestävää kehitystä". Koska meidän teollinen sivilisaatiomme on "kestämätön", sen täytyy kadota historiaan. Se täytyy korvata sellaisella maatalousvaltaisella sivilisaatiolla joka oli olemassa Euroopassa ja Amerikassa 300 vuotta sitten.


Ihmiskunta tulee olemaan hyvin rajoitettu, se pakotetaan asumaan tietyillä alueilla ja sitä kielletään asumasta muilla alueilla; "reservit" ja "puskurivyöhykkeet" erottavat heidät, aivan niinkuin biodiversiteetti-kartta näyttää.


Kuitenkaan, biodiversiteetti-karttaa ei luultavasti toteuteta täysimääräisenä ennenkuin kaikki voima joka lobbaa yksityisen omaisuuden säilyttämiseksi murskataan. Ja, tämä ei todennäköisesti tapahdu ennenkuin tämä kansakunta kohtaa historian pahimman kriisin.


Juuri tässä tämä kirja "The Coming Global Superstorm" tulee esiin. Se fiktionalisoi ja tekee uskottavaksi "pahimman mahdollisen skenaarion" jolla äälaidan ympäristökiihkoilijat ovat peloitelleet, jollei äärimmäisiä menetelmiä oteta käyttöön.


Mutta, tämä kirja ei ole ainoastaan lento mielikuvitukseen. Koska tiedemiehet jotka tekevät töitä Illuminatille pystyvät kontrolloimaan säätä, valtavat supermyrskyt -- kuten sellainen joka on kuvattu tässä kirjassa -- voivat käydä toteen. Tässä tapauksessa, tämä kirja edustaa todellista uhkaa: tulevan globaalin supermyrskyn salajuoni voisi esittää lopullista skenaariota joka hävittäisi Läntisen teollistuneen sivilisaation lopullisesti, juuri niin kuin Illuminati haluaa.


Kuitenkin, myös Raamatun profetiat voidaan nähdä tässä. Minusta on hyvin mielenkiintoista havaita että täsä supermyrsky saattaisi toteuttaa monta Ilmestyskirjan profetiaa.

**********************************


Suomentajan kommentti: Olen joutunut jonkin verran muuttamaan käsitystäni tempauksesta; olen joutunut alistumaan sen tosiasian edessä, että tempauksia on ainakin kaksi, mahdollisesti kolme kappaletta. Ensimmäinen näistä tempauksista melko pian Antikristuksen ilmestymisen jälkeen ja se on näkymätön. Matteus 24:37-51 ja Matteus 25:1-13 kertovat tästä tempauksesta, kuten myös 1 Tess. 4:13-18, 1 Tess. 5:1-5 ja 2 Tess. 1-12. Kuten Matt 24:44 sanoo, se tapahtuu "hetkenä, jona ette luule". Jeesus puhuu tässä opetuslapsilleen eli uudestisyntyneille kristityille. Ei-uskovalle maailmalle Jeesus tulee kuin varas; heille tempaus tulee täytenä yllätyksenä. Myös kuolleet temmataan tässä ensimmäisessä tempauksessa.


Kuitenkin, suhteellisen harvat pääsevät mukaan tähän tempaukseen. "Filadelfian" seurakunta joka koostuu valvovista kristityistä ympäri maailmaa, on ainoa seurakunta jonka Jeesus hyväksyy ja joka temmataan tässä vaiheessa. Mutta, Ilm. 3:8 sanoo että tämä seurakunta on pieni ("...tosin on sinun voimasi vähäinen..."); kenties siihen kuuluu ainoastaan 10 miljoonaa ihmistä. Seuraava tempaus on suurempi, se on näkyvä ja se tapahtuu suurinpiirtein ahdistuksen ajan keskivaiheilla sen jälkeen "kun aurinko pimenee aikä kuu anna valoansa". Matteus 24:27-33 puhuu tästä toisesta tempauksesta, kuten myös Ilm. 6:12-17 ja Ilm. 7:9-17. Tämä tempaus tapahtuu siis kuudennen sinetin avaamisen jälkeen. Voi olla että tulee vielä kolmas tempaus juuri ennen Jeesuksen näkyvää paluuta öljymäelle Harmageddoninm taistelun aikana.


On läsen 100% varmaa että tämä supermyrsky tapahtuu ennen tätä keskimmäistä tempausta, mutta miljoonan dollarin kysymys on se, että tapahtuuko se ennen ensimmäistä tempausta. Jos ei, niin kovia aikoja on edessä. Kanadassa lämpötila laskee niin alas että jopa hengittäminen ulkoilmassa on kohtalokasta. Haluan tässä mainita, että pari vuotta sitten Kemerovossa, MOskovan leveysasteilla lämpötila laski -70 asteeseen Celsiusta! Kokeilivatko Illuminaatit mihin heidän laitteensa pystyvät? Ja jos 2000 kilometriä Moskovasta itään lämpötila oli -70 astetta, kuinka alas se voisi laskea pohjois-Suomessa? -80:een?!! Näin vuosia sitten unta jossa TV-uutisten meteorologi lupasi Oulun seudulle 65 asteen pakkasta. Se oli kauhea painajainen! Tosin täytyy muistaa, että Bellin ja Strieberin näitä pakkasia luvataan nimenomaan Kanadaan. Etelä-Suomi sijaitsee suurinpiirtein samoilla leveysasteilla kuin Kanadan keskiosat, mutta täällä talvet ovat leudompia. Tammikuun keskilämpötila 60:llä leveysasteella on pohjois-Amerikassa jopa -30 astetta ja esimerkiksi Winnipegissä 50oN se on -18,6 astetta. Syy tähän on se, että Skandinaviaa ympäröi lämmin meri kun taas pohjois-Amerikassa manner ulottuu napajäätikölle asti. Mikäli kirjassa kuvatun kaltainen supermyrsky tulee, lämpötila Suomessa ei ehkä laske niin alas kuin pohjois-Amerikassa. Kehoitan lainaamaan kirjastosta kartaston ja tutkimaan sitä. Pidän mahdollisena että tällainen supermyrsky todella tulee, sillä Artin ja Strieberin henkioppaat ovat saattaneet paljastaa heille asioita joista tavalliset ihmiset ovat autuaan tietämättömiä. Olen myös ihmetellyt syytä siihen miksi Suomen yllä on ollut pysyvä korkeapaine jo puoli vuotta. Mietin, onko sen tarkoitus häiritä Golfvirran kulkua niin että kirjassa kuvatun kaltainen prosessi syntyisi; viime aikoinahan tuulet ovat puhaltaneet pohjoisesta, juuri Golfvirran suunnan vastaisesti. Yritetäänkö tällä mahdollisesti kääntää tämä virta toiseen suuntaan? Vai onko tämä merkki siitä että supermyrskyn synnyttävä prosessi on jo alkanut? Mutta, tämä on vain spekulaatiota. Kysyin Cutting Edgen David Bay:ltä, että tietääkö hän miksi Suomessa on ollut niin kuivaa. Hän vastasi, että tiedemiehet tekevät kovasti töitä jotta syntyisi Kuudennen sinetin mukainen nälänhätä. Viime päivien valossa tosin näyttäisi siltä, että sateeton jakso olisi loppumassa. Toivotaan että näin todella tapahtuisi.


Kuinkahan kauan minun sallitaan kertoa näitä juttuja?

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
100 Old Cherokee Road Ste F-1
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1696eKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen

patato@mantta.fiTakaisin