Untitled Document

Presidentti Bush näyttää oikean värinsä nimittämällä huippu-illuminaatti Henry Kissingerin 9/11 -tutkimuskomission johtajaksi (osa 1/6)

Alaotsikko: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kun Presidentti Bush nimitti illuministisen Dick Cheneyn sekä muita CFR:n jäseniä vuoden 2000 vaalivoittonsa jälkeen, me tiesimme välittömästi että hän on aivan yhtä illuministinen kuin hänen isänsä ja isoisänsä olivat olleet (lue uutinen 1451). Vieläkin, liian monet kristityt pastorit, televankelistit sekä kansalaiset jatkavat uskomista että George W. on uudestisyntynyt.


Presidentti Bush paljastaa nyt todellisen illuministisen luonteensa valitsemalla maailman kaikkein illuministisimman (valaistuneimman) henkilön 9/11 -tutkimuskomission johtoon. Me osoitamme sinulle että Henry Kissinger on eräs kaikkein "valaistuneimpia" ihmisiä maailman historiassa ja että hänellä on hirvittävän likainen menneisyys. Kun Presidentti Bush valitsi Kissingerin, hän teki niin koska hänen sydämensä ja mielensä kulkee täysin samoja latuja Henryn kanssa. Kuinka minä tiedän tämän? Raamattu todistaa:

"Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].

Tämä mielessämme, salli meidän tutkia Henry Kissingeriä.


UUTISKATSAUS: "Kissinger syyskuun yhdennentoista tutkimusten johtoon", Reuters, 27.11.2002.

"WASHINGTON (Reuters) -- huolimatta aluksi tulleista vastalauseista, Presidentti Bush hyväksyi itsenäisen komission muodostamisen tutkimaan hallituksen epäonnistumista estää syyskuun 11. päivän hyökkäys, sekä nimitti entisen ulkoministerin Henry Kissingerin johtamaan näitä pyrkimyksiä."


Henry Kissinger?! Presidentti Bush nimitti koko maailman illuminaatti numero ykkösen tämän komitean johtoon. Tämä on kaikkein jännittävin ja kuumin uutinen pitkään aikaan, sillä se selvästi ja kovaa huutaa julki, että Presidentti Bush on tämä illuministinen presidentti jonka me olemme aina sanoneet hänen olevan! Sitten kun sinä ymmärrät Henry Kissingeriä, sinä ymmärrät tämän lausunnon arvon; edelleen, jos sinä olet luullut tähän asti [Leo Meller, huomio!] että Presidentti Bush on kristitty, sinun silmäsi avautuu täydellisesti luettuasi tämän artikkelin.


Itse asiassa, sinnten kun sinä ymmärrät kuka Henry Kissinger on, sinä ymmärrät että Presidentti Bush ottaa käskynsä suoraan häneltä. Tutkikaamme nyt todisteita.

Henry Kissinger -- eräs kaikkein korkeimpia illuminatin ranking-listalla!


Entiset satanistit Cisco Wheeler sekä Doc Marquis ovat kertoneet jo pitkän, pitkän aikaa että Henry Kissinger on globaalin illuministisen "Yhdeksänjäsenisen neuvoston" (Council of Nine) jäsen. Jotta ymmärtäisit tämän paljastuksen merkityksen, meidän täytyy keskustella Illuminatin globaalista hierarkiasta. Saatana on organisoinut pyrkimyksensä tuoda Antikristus kolmeen tasoon tai neuvostoon:

  • Council of Three

  • Council of Nine

  • Council of Twenty-one

Nyt, salli meidän tutkia jokaista näitä kolmea neuvostoa.


Council of Three -- Lucifer, Antikristus ja Väärä profeetta. Tämä on saatanallinen kolminaisuus ja se on selvästi nähtävillä Teosofisen seuran kokouksesta tehdyissä muistiinpanoissa; olin mukana tässä kokouksessa 18.8.1991. Sinä voit lukea nämä muistiinpanot uutisesta 1052.


Tämä huippu-illuministinen rakenne on myös selvästi nähtävissä Raamatun profetioissa kuten alla oleva esimerkki osoittaa.

"Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista." [Ilm. 16:13].

Tässä jakeessa esiintyvät kaikki saatanallisen kolminaisuuden henkilöt:


  • Lucifer -- lohikäärme

  • Antikristus -- peto

  • Väärä profeetta

Huomoio tämäntyyppinen vihertävä demoninen olomuoto joka virtaa Luciferin suusta, menee sitten Petoon ja Väärään profeettaan, halliten heitä samalla tavalla. Okkultistisissa ympyröissä on olemassa sen tyyppinen demoni joka ottaa vihertävän mömmön muodon, ja joka kulkee ilman halki kunnes se saavuttaa meditoivan ihmisen suun. Kun vihreä mömmö katoaa tämän henkilön suuhun, tämä henkilö kouristelee hetken kunnes demoni on asettunut häneen asumaan.


Mikä on tämän vihertävän mömmön tarkoitus Lopun aikoina? Me näemme näiden demonisten olentojen päämäärän Ilmestyskirjan kohdassa 16:14: "Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan suurena päivänä."


Nämä vihertävät demonit kokoavat kaikki maailman johtajat yhdessä sotaan! Kaikki maailman armeijoiden liikkeet -- tästä hetkestä Ilmestyskirjan loppuun saakka -- syntyvät siitä kun demonit manipuloivat hallitsijoiden ja johtajien mieliä jotta he ryhtyisivät niihin toimiin jotka toteuttavat täydellisesti Raamatun profetiat. Johtajat tarkoituksellisesti tekevät päätöksiä jotka johtavat heidän itsensä ja heidän kansakuntiensa tuhoon, saaden ihmiset ravistelemaan päitään hämmästyksestä. Demonit saavat aikaan nämä itsetuhoisat päätökset. Tällainen on tyypillistä Lopun ajalle ja me ilmeisesti olemme siinä juuri nyt.


Ilmestyskirja 19:20 -- "Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta... ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."


Vaikka Saatanasta (luciferista) ei puhuta yllä olevassa jakeessa, hän on esillä seuraavassa profeetallisessa jakeessa:


Ilmestyskirja 20:10 -- "Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti."


Illuministista hierarkiaa kontrolloi tämä saatanallinen kolminaisuus jota illuminaatit ja mustan magian ihmiset kutsuvat nimellä "Council of Three". Tämä Kolmen neuvosto toimii tänään vaikkakaan Antikristusta ja Väärää profeettaa ei ole vielä paljastettu. Tämä Kolmen neuvosto on kaikkein mielenkiintoisin seuraavilla alueilla.


  • Politiikka -- Kuten me kerroimme uutisessa 1002, maailma on uudelleen organisoitu kymmeneksi super-kansakunnaksi vuonna 1996. Nyt maailma seisoo profeetallisesti kymmenen supervaltion luomisen ja Antikristuksen ilmestymisen välissä (Daniel 7:7-8). Tätä periodia kutsutaan "lopullisiksi synnytyskivuiksi" (Matteus 24:8). Illuminati kutsuu näitä lopullisia synnytyskipuja Kolmanneksi maailmansodaksi.

  • Uskonto -- Maailma seisoo tänään pisteessä jossa jokin kriisi voisi pakottaa kaikki maailman uskonnot yhdeksi Väärän profeetan kontrolloimaksi uskonnoksi. Roomalaiskatolinen Paavi on valittu Vääräksi profeetaksi (uutinen 1052) ja hän on käyttänyt Neitsyt Maria -jumalattaren palvontaa yhdistääkseen roomalaiskatolilaisuuden nimellä tunnetun kristillisyyden muodon buddhalaisuuteen, hindulaisuuteen sekä pienempiin polyteistisiin ryhmiin. Evankelinen kristillisyys on myyty Väärälle profeetalle sellaisten johtajien kautta jotka eksyttävät heidän hengellisesti nukkuvat seuraajansa. Maailma on siinä pisteessä jossa kaikki maailman uskonnot liittyvät yhdeksi globaaliksi uskonnoksi josta pysyy erossa vain vähäinen jäännös uudestisyntyneitä, Raamattuun uskovia fundamentalistisia kristittyjä.

  • Talous -- Maailma on tänään globaali, ja se on riippuvainen tietokoneista suuremmin kuin koskaan aikaisemmin. Y2K-hysterian todellinen tarkoitus oli pakottaa hallitukset maailmanlaajuisesti päivittämään tietokoneensa niin että ne voivat olla osallisia talouteen jossa kukaan ei voi ostaa tai myydä ellei hänellä ole Pedon merkkiä (Ilm. 13:16-17).

Council of Nine -- Tätä kontrolloi Kolmen neuvosto. Tämän neuvoston jäsenet ovat keikkein vaikutusvaltaisimpia ihmisi' maailmassa. Okkultistit pitävät näitä ihmisiä puolijumalina. Heidän vaikutusvaltansa on suunnaton, ja he tekevät suurimman osan päätöksistä jotka vievät maailmaa kohti Uutta maailmanjärjestystä. Prinssi Charles johtaa tätä Yhdeksän neuvostoa; hän on kaikkein korkein illuminaatti maailmassa, ja suurin osa mustan magian satanisteista pitää häntä tulevaisuuden Antikristuksena, aivan niinkuin Tim Cohen kertoo kirjassaan "Antikristus ja kuppi teetä".


Henry Kissinger on tämän Yhdeksän neuvoston jäsen. Sekä Doc Marquis että Cisco Wheeler ovat todenneet tämän omissa tutkimuksissaan joiden aikaero on melkein kymmenen vuotta. Henry Kissinger on eräs kaikkein vaikutusvaltaisimmista yhdeksästä illuminaatista tänä päivänä. Täten, kun Illuminati suunnitteli toteuttavansa "keinotekoisen uhan" skenaarion joka suunniteltiin vuonna 1917, Henry Kissinger oli päätekijä, "liikuttaja ja järisyttäjä" tämän suunnitelman toteuttamisessa. Mikä oli tämä vuoden 1917 visio?

"Salaseurat suunnittelivat jo vuonna 1917 sellaista keinotekoista uhkaa jotta saataisiin ihmiskunta yhteen maailmanhallituksen alaisuuteen jota he kutsuvat nimellä Uusi maailmanjärjestys." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse, s. 27].

Tämän keinotekoisen uhan muodon otti globaali terrorismi 1970-luvun loppupuolelta lähtien; islamilaisesta Jihadista tehtiin aktiivinen uhkatekijä 1980-luvun alkuvuosina, kun Jasser Arafat ja hänen miehensä kaappasivat lentokoneita. Sitten, 11.9.2001, tapahtui historian suurin terrori-isku joka vei maailmaa kohti Kolmatta maailmansotaa.


9/11 -isku oli eräs suuri lopputulos tälle suunnitelmalle joka käynnistyi vuonna 1917!


Henry Kissingerillä täytyi olla keskeinen osa 9/11 -tapahtumien suunnittelussa, sillä hänhän on Council of Nine:n jäsen! Vielä, Presidentti Bush pyytää Kissingeriä "tutkimaan" tätä iskua? Tämä on kuin pyytäisi kettua vahtimaan kanalaa! Presidentti Bush on juuri pyytänyt 9/11 -iskujen suunnittelijaa tutkimaan, miksi hallitus epäonnistui hyökkäyksen estämisessä!


Jos sinä ajattelet että tämä on naurettavaa, odota kunnes me tutkimme illuministisen hierarkian seuraavaa ryhmää.-- Tämä artikkeli on suomennettu Viru-hotellissa --[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.


Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1748aKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin