Untitled Document

Presidentti Bush näyttää oikean värinsä nimittämällä huippu-illuminaatti Henry Kissingerin 9/11 -tutkimuskomission johtajaksi (osa 2/6)

Alaotsikko: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Council of 21 -- Tämä neuvosto koostuu kortkea-arvoisista illuminaateista; jokainen näistä on sellaisen huomattavan valtion johtaja joista kymmenen super-kansakuntaa koostuu. Kuva alapuolella kertoo tämän Council of 21:n rakenteen. Tämä neuvosto koostuu viidestä kolmen jäsenen ryhmästä, jossa jokaista ryhmää hallitsee "käsittelijä" jota kutsutaan "Kuninkaaksi". Jokainen "kuningas" raportoi suoraan Council of Nine:lle. Prinssi Charles on tämän neuvoston 21. jäsen ja hallitsee koko järjestelmää tiukasti. Kuitenkin, hän usein antaa käskyjä erityiskäsittelijälle joka sitten välittää viestin kolmelle alaiselleen.


Illuminaatit antavat suuren painoarvon kolmen ryhmille, sillä tällainen tyhmä muodostaa pyramidin jonka kautta saatanallisen kolminaisuuden voima voi virrata. Meidän täytyy nopeasti käydä läpi erään suuren illuministisen kirjailijan kirjoituksia; hän myöntää että hänen kirjoituksensa on saatu automaattisesti demoniselta henkiolennolta nimeltään Mestari D.K. Me tulemme näkemään, kuinka tärkeä "kolmen johtajan" ryhmä on illuminaateille ja kuinka tärkeä tällainen ryhmä on ollut nykyajan historialle.


Me tutkimme merkittävää kolmen poliitikon ryhmää Toisen maailmansodan ajalta -- Yhdysvaltain, Ison Britannian ja Venäjän. Tämä ryhmä raportoi näkymättömälle käsittelijälle, "kuninkaalle". Eräs erittäin tärkeä kokous on merkitty muistiin Mestari D.K:n toimesta, joka kirjoittaa Alice Baileyn kautta. Nämä muistiinpanot auttavat suuresti ymmärtämään nykyistä tilannetta.


Jaltan konferenssi -- 4-11.2.1945.

"Eräs näistä alkuperäisistä konferensseista pidettiin Jaltalla. Kolme miestä, muodostaen perus-kolmion, tapasivat hyvässä yhteisymmärryksessä ja ponnistelivat tehdäkseen perustuksen tuleville maailman tapahtumille. Kaikissa todellisissa liikkeissä, jotka määräävät pitkäsyklisistä maailman tapahtumista, on keskellään kolmio jonka läpi energia voi virrata ja tietyt ehdottomat päämäärät voidaan toteuttaa." [Alice Bailey, "Externalisation of The Hierarchy", s. 448].

Me tiedämme, että Jaltan konferenssiin osallistui kolme suurta johtajaa, eikö niin? 4-11.2.1945, Presidentti Roosevelt, pääministeri Churchill ja generalissimus Josif Stalin tapasivat Jaltalla Mustanmeren rannikolla. He tapasivat jakaakseen sodassa saadun ryöstösaaliin, eivätkä historijoitsijat vieläkään pysty ymmärtämään miksi Roosevelt ja Churchill antoivat Itä-Euroopan Venäjälle vaikka mikään sotilaallinen, poliittinen tai taloudellinen seikka ei pakottanut tällaiseen myönnytykseen.


Kirjailija Ralph Epperson selittää tätä Jaltan massiivista luovuttamista kirjassaan "The Unseen Hand":

"...Jaltalla hän (Roosevelt) antoi venäläisille Itä-Euroopan lisäksi Port Arthurin Keltaisellamerellä, Kuriilien saaret, Ulko-Mongolian sekä puolet Sahalinen saaresta." [Epperson, s. 288].


"Churchill, paperien mukaan joista tehtiin julkisia vuonna 1973, myöntyi. Vuonna 1944, Venäjän hallinnassa ollut Puola tuki brittien intressejä Kauko-idässä ja Välimerellä... on omituista että Churchill:llä, miehellä joka loi termin "rautaesirippu", oli osuutensa muurin rakentamisessa."


"Kirjassaan "Triumph and Tragedy" Churchill itse vahvistaa että hän oli osallisena saman Rautaesiripun rakentamisessa. Hän kirjoitti: 'Minä sanoin Stalinille: salli meidän selvittää välimme; miten olisi jos minä antaisin sinulle 90% hallinnan Romaniasta ja sinä minulle 90% hallinnan Kreikasta, sekä 50% Jugoslaviasta... Stalin otti kynän ja teki suuren merkinnän sillä ja ojensi sen sitten minulle. Asia selvitettiin siltä istumalta."

Yhdysvaltain suurlähettiläs William C. Bullitt, sen jälkeen kun hänelle selvisi mitä Jaltalla oli tapahtunut, kirjoitti: "Näin tarpeetonta ja häpeällistä dokumenttia ei ole koskaan kirjoitettu USA:n presidentin toimesta."


Jos historijoitsijat tietäisivät salaisesta visiosta jonka Albert Piken demoninen henkiopas antoi hänelle vuonna 1870, he tietäisivät miksi Stalinilla oli niin korkea asema Jaltalla. Ruusuristiläinen Churchill ja vapaamuurari Roosevelt olivat pelkästään kuuliaisia tälle demoniselle vapaamuurari-visiolle siitä kuinka Antikristus (lue uutinen 1056). Täten, sadat miljoonat viattomat ihmiset joutuivat kommunismin rautaisen vallan alle, illuminaatin pettäminä.


Täten, toisen maailmansodan aikana, Liittoutuneiden kolme valtaa -- Venäjä, Iso-Britannia ja Yhdysvallat -- muodostivat valkoisen magian kolmion. Mutta, myös akselivallat -- Saksa, Italia ja Japani -- muodostivat mustan magian pyramidin!


Toinen maailmansota käytiin kahden pyramidimaisen valtaryhmittymän välillä!


Sinä voit helposti nähdä kuinka tämä vahva saatanallinen usko "vallan kolmikulmioon" on määrännyt maailman historiasta! Siinä kun tarkkaan määritetty "kolmiovaltojen" koostumus vaihtaa aikakaudesta toiseen, Illuminati pitää yllä okkulttista menoa järjestämällä suurvallat viiteen kolmikulmioon; jokaista näitä kontrolloi erityinen illuministinen "käsittelijä", ihminen jota hallitsee hyvin voimakas demoni.

Katsaus "kuninkaaseen", jokaisen kolmen ryhmän "käsittelijään"

Nyt, salli meidän palata Alice Baileyhin nähdäksemme kuinka tämä käsittelijä toimii. Mestari D.K. aloittaa selityksensä välittömästi alapuolella olevan lainauksen jälkeen. Varmistaaksemme ajatuksen pehmeän etenemisen, minä toistan tämän viimeisen lauseen, sillä se johtaa suoraan "käsittelijän" toimien selitykseen.

"Kaikissa todellisissa liikkeissä, jotka määräävät pitkäsyklisistä maailman tapahtumista, on keskellään kolmio jonka läpi energia voi virrata ja tietyt ehdottomat päämäärät voidaan toteuttaa. On huonosti ymmärretty tehtävän luonne joka täytyy tehdä, tai minkälainen mies on se joka toimii ensimmäisen säteen ryhmässä ja Ashramissa, ja jonka käsissä on ihmisten poliittinen kohtalo." [Bailey, s. 448].

New Age -sanakirja määrittelee "Ashramin" hengelliseksi valtakunnaksi tai "ruokakunnaksi". Täten, Mestari D.K. katsoo ihmiskäsittelijän ulkopuolelle hengelliseen valtakuntaan josta demonin hallitsema illuministinen käsittelijä tulee. Satanistit uskovat edelleen, että on olemassa seitsemän "sädettä -- kanavaa -- joiden kautta kaikki Aurinkokunnan olennot virtaavat." [New Age Dictionary]. Ensimmäinen säde joka tässä mainitaan, on tahdon ja voiman säde, poliittinen valtakunta. Täten, Mestari D.K. puhuu kuninkaista jotka toimivat Ashramin valtakunnassa ja kuuluvat Ensimmäisen säteen poliitikkoihin. Nämä "Kuninkaat" kontrolloivat suoraan kolmionsa kolmea poliittista johtajaa.


Seuraavalla sivulla, Mestari D.K. päättää selontekonsa Jaltasta, puhuen suoraan näistä käsittelijöistä, "Kuninkaista".

"He, kuitenkin, tekevät työtä hengellisen ohjauksen alla yhtä paljon kuin kuka tahansa uskonnollinen johtaja... historia oikeuttaa heidän toimensa... se mitä he tekevät herättää usein keskustelua sekä vastustusta, kuten Jaltalla tehdyt päätökset... Täten, ihmiskunta voidaan saada ymmärtämään. Nämä ovat niitä asioita joita Jaltan kolmio pyrki tekemään." [Bailey, s. 449].

Nykyisissä tapahtumissa, me olemme kertoneet että erityinen "kolmiovalta" ohjaa maailman tapahtumia, erityisesti Lähi-Idässä. Nämä kolme valtiota ovat Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Israel (lue uutinen 1643).


Tässä nykyisessä Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman osassa, tälle erityiselle troikalle on annettu ylin valta.


Tämän troikan johtaja on Presidentti George Bush Vanhempi! Entisen okkultistin mukaan, Bush Vanhempi on ollut tämän johtava voima siitä lähtien kun hän jätti virkansa. Siksi, sekä Clinton että Bush Niorempi ottavat käskynsä Bush Vanhemmalta.


Tämän pinon huipulla istuu Henry Kissinger, Council of Nine:n jäsenenä! Presidentti Bush on juuri nimittänyt hänet huippuvirkaan 9/11 -tutkimuskomission johtoon!-- Tämä artikkeli on suomennettu Viru-hotellissa --[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1748bKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin