Untitled Document

Presidentti Bush näyttää oikean värinsä nimittämällä huippu-illuminaatti Henry Kissingerin 9/11 -tutkimuskomission johtajaksi (osa 3/6)

Alaotsikko: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kissinger -- "P2" -vapaamuurarilooshin jäsen

"Kissinger on P2-vapaamuurarilooshin jäsen... hän on keskellä sitä mitä Illuminati tekee." [Wheeler, "The Illuminati Mind Control Formula", s. 139].

Jotta tämä paljastus kertoisi sinulle mitään, sinun täytyy ymmärtää P2-vapaamuurarilooshin salainen luonne; tämä on eräs kaikkein vaikutusvaltaisimpia illuministisia salaseuroja. P2 on osa "Priory de Sion":ia joka on hajautettu kolmeen erilliseen osaan -- P1, P2 ja P3. P2 koostuu ihmisistä jotka yrittävät hallita pankkeja, rahaa ja CIA:ta. Sen lempinimi on "Propaganda Due".


P2:n muodosti alunperin Gelli-niminen italialainen mies; hänellä oli läheiset suhteet Vatikaaniin ja hän teki työtä myös USA:n tiedustelupalvelulle. Gelli muodosti P2-vapaamuurarilooshin -- joka ei noudata yhdenkään suurlooshin ohjeita -- ja CIA avusti sitä 10 miljoonalla dollarilla joka vuosi. P2:lla oli korkeantason yhteydet Italian tiedustelupalveluun, armeijaan, johtaviin rahoittajiin sekä teollisuuspomoihin. P2:n jäsenet olivat sekaantuneet melkein jokaiseen suureen poliittiseen skandaaliin jotka ovat järisyttäneet Italiaa 1960-luvun puolivälistä lähtien, mukaanlukien uusfasistien pommi-iskut, vallankaappausvehkeilyt sekä suuret salakuljetusoperaatiot jotka keskittyivät aseisiin ja huumeisiin, kun taas rahanpesu hoidettiin Vatikaanin Pankin omistamien yhtiöiden kautta.


Täten, sinulla on taas selvä yhteys Illuminatin äärioikeistolaisten puolueiden sekä Vatikaanin välillä. Kuten me kerroimme uutisessa 1052, Illuminati valitsi roomalaiskatolisen Paavin Vääräksi profeetaksi, eikä se ole ihme! Vatikaani on tehnyt yhteistyötä Illuminaatin kanssa vuosikymmeniä.


Me haluamme kiinnittää huomiomme ylemmässä kappaleessa mainittuihin P2:een liittyviin toimiin: " uusfasistien pommi-iskut, vallankaappausvehkeilyt sekä suuret salakuljetusoperaatiot jotka keskittyivät aseisiin ja huumeisiin, kun taas rahanpesu hoidettiin Vatikaanin Pankin omistamien yhtiöiden kautta."


Tämä mielessämme, salli meidän tutkia artikkelia joka luettelee Kissingerin rikoksia.


UUTISKATSAUS: "Viimeisin Kissinger-suuttumus: miksi valehtelija ja etsintäkuulutettu mies 9/11 -komissioon?", Christopher Hitches, MSN.com, 27.11.2002.

"Henry Kissinger on nyt, ja on aina ollut hairahtunut poika"


"Ollessaan virassa, Henry Kissinger organisoi Kongresin ja julkisen mielipiteen harhautusta. Kaikkein pahin tapaus koski Kambodzhan ja Laosin "salaisia pommituksia" sekä Nixonin ja Kissingerin perustuslainvastaisia toimia tukahduttaa niiden mielipiteet jotka olivat tätä laitonta ja raakalaismaista politiikkaa vastaan. Kissinger antoi myös väärää ja harhaanjohtavaa tietoa senaattori Frank Churchin johtamalle tutkimuskomissiolle joka tutki USA:n tiedustelupalvelun suorittamia salamurhia sekä pyrkimyksiä saada aikaan vallankumous demokraattisissa valtioissa, esimerkiksi Chilessä. Toisin sanoen, 9/11 -tutkimuskomissiota johtaa mies jolla on pitkä historia todisteiden piilottamisessa sekä valehtelussa Kongressille, lehdistölle ja yleisölle."


"Kissinger takavarikoi kansiot jotka koskivat hänen aikakauttaan ulkoministeriössä, ja kuljetti ne kuorma-autolla Rockefellerien taloon New Yorkissa. Hän on oikeusteitse estänyt suurimman osan tämän materiaalin julkistamista... Useissa tärkeissä tapauksissa, kuten niissä jotka koskivat Kissinger johtamaa USA:n diplomatiaa Kiina - Vietnam -kysymyksessä, Etelä-Afrikka - Angola kysymyksessä sekä Indonesia - itä-Timor -kysymyksessä, julkisuuteen päästetyt asiakirjat ovat osoittaneet hänet valehtelijaksi. Ansaitseeko hän kolmannen yrityksen nyt kun hän on jäänyt kiinni kaksi kertaa väärentämisestä?"


"Kissingerin liiketoimet Kiinan kommunistijohdon kanssa sopivat hyvin yhteen hänen julkisten lausuntojensa kanssa sellaisista asioista kuten kiinalaisten opiskelijoiden joukkomurha (Tiananmenin aukiolla vuonna 1989)."


"Kansallisena muistopäivänä vuonna 2001, poliisi vieraili Kissingerin huoneessa Pariisin Ritz-hotellissa ja antoi määräyksen saapua oikeuteen todistamaan asiassa joka koski Pinochetin Chilessä kadonneita Ranskan kansalaisia. Rauhantuomarit Chilessä ja Argentiinassa -- jotka tutkivat kansainvälistä terroristiverkostoa joka toimi nimellä "Operaatio Condor" ja joka suoritti salamurhia, sieppauksia ja pommi-iskuja -- ovat siitä lähtien määränneet hänet todistajaksi. Kaikkein huomiota herättävin tällainen tapaus sattui Washington D.C:n liikenneruuhkassa vuonna 1976, kun surmattiin chileläinen toisinajattelija ja hänen amerikkalainen seuralaisensa. Viime aikoihin asti, tämä oli pahin ulkopuolisen rahoittama terroriteko USA:n maaperällä. Tappokäskyn antoi Kenraali Augusto Pinochet jota Henry Kissinger on voimakkaasti puolustanut."


"Edelleen, Washingtonin Liittovaltion oikeusistuimessa Henry Kissingeriä vastaan nostettiin siviilikanne murhasta. Tämän kanteen nostivat chileläisen Kenraali Rene Schneiderin omaiset vakuuttaen, että Kissinger antoi käskyn eliminoida hänet koska hän kieltäytyi ottamasta osaa vallankaappaukseen."


"Loppuvuonna 2001, Brasilian hallitus peruutti kutsun Kissingerille saapua Brasiliaan ja puhua Sao Paolossa, koska he eivät voineet taata hänen koskemattomuuttaan. Aikaisemmin sinä vuonna, lontoolainen oikeusistuin suostui ottamaan käsitelyyn vaatimuksen Kissingerin vangitsemisesta sotarikoksista syytettynä. On tunnettua että on monta maata jonne hän ei voi matkustaa ollenkaan, ja on myös tunnettua että hän ottaa vastaan lainsäädännöllisiä neuvoja ennenkuin hän matkustaa minnekään. Tunteeko Bushin hallinto ylpeyttä nimittäessään miehen joka on etsintäkuulutettu niin monessa paikassa yhteyksistään terrorismiin ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan?"-- Tämä artikkeli on suomennettu Viru-hotellissa --[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1748cKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin