Untitled Document

Presidentti Bush näyttää oikean värinsä nimittämällä huippu-illuminaatti Henry Kissingerin 9/11 -tutkimuskomission johtajaksi (osa 4/6)

Alaotsikko: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kissinger -- asiaankuuluvat faktat ja historialliset totuudet

Kissinger pakenee perheensä kanssa juuri ennen Toista maailmansotaa

"Henry Kissinger oli saksanjuutalaisten vanhempiensa -- Louisin ja Paulan -- vanhin poika. Perhe pakeni elokuussa 1938, kolme kuukautta ennenkuin Kristalliyön mellakat tuhisivat suurimman osan juutalaisten instituutioista Natsi-Saksassa..." [Tri. Horowitz, "Emerging Viruses: AIDS & Ebola", s. 189-191].

Kissinger välittömästi Toisen maailmansodan jälkeen (1945+)

"Henry Kissinger oli sotilastiedustelun johdossa Toisen maailmansodan jälkeen. natsi-virkamiehillä arveltiin olevan potentiaalia palvella amerikkalaisissa sotilas- ja teollisuuslaitoksissa... nämä olivat sellaisia natsi-tiedemiehiä joilla oli asiantuntemusta raketti-teknologiassa, biologisessa sodankäynnissä ja muilla sotilaslääketieteen alueilla. Yli 900 natsi-tiedemiestä värvättiin tämän "Projekti 63" -nimellä kulkevan osaston palvelukseen." [s. 193-195].

Kissinger oli merkittävä tekijä projektissa tuoda natsi-virkamiehiä ja -tiedemiehiä tähän maahan. Tämä on maamme pahimpia skandaaleita, sillä me suojelimme monia saksalaisia okkultisteja ja tiedemiehiä yksinkertaisesti sen vuoksi koska me ymärsimme heidän olevan arvokkaita Uuden maailmanjärjestyksen perustamisessa!


Kissinger ja Harvard "lahjakkuus" (1950+)b

Kissingerin 383-sivuinen väitöskirja "Meaning of History" kertoo pessimistisestä maailmankuvasta: "Elämä on kärsimystä, syntymä ja kuolema kietoutuvat yhteen..." Kissingerin mukaan parannuskeino tähän surkuteltavaan olotilaan on "henkilökohtaisen tietoisuuden kehittäminen sekä sisäinen oivallus jokaisen yksilön vapaudesta. Karl Marx sekä ranskalainen eksistentialisti Jean Paul Sartre jakoivat tämän näkemyksen yksilö vastaan yhteiskunta." [s. 197].


Sanat "tietoisuuden kehittäminen" ja "sisäinen oivallus" ovat New Age -termejä jotka tarkoittavat yksilön hengellisen tietoisuuden kehittämistä okkultistisen meditaation kautta. Kirjaimellisesti, Kissinger etsi voimaa okkultismin maailmasta parantaakseen pessimistisen maailmankuvansa, aivan niinkuin tyypillisen okkultistin odottaisi tekevän.


Harvardin vuosien aikana Kissinger hämmästytti monia luokkatovereitaan sillä hän vastusti voimakkaasti Israelin perustamista. Itse asiassa, Henry teki parhaansa peittääkseen juutalaisen taustansa. Kuinka tämä on mahdollista? Kissinger oli enemmän mustan magian asialla kuin juutalainen. Raamattu kertoo meille että Antikristuksen sydän Israelia kohtaan on kahtiajakautunut. Ensimmäisen 3½ vuoden aikana Antikristus aktiivisesti uskottelee Juutalaisille että hän on heidän kauan odotettu Messiaansa. Mutta, ahdistuksen ajan puolivälissä Antikristus paljastaa todellisen saatanallisen sydämensä, vihansa juutalaisia kohtaan. Hän astuu uuteen Temppeliin, menee Kaikkeinpyhimpään ja halventaa sitä niin pahasti että Jumalan viha nousee. Kun hän astuu Temppeliin, hänen joukkonsa alkavat hyökätä juutalaisia vastaan kaikkialla, tarkoituksenaan surmata heidät kaikki.


Koska Henry Kissinger omistaa mustan magian sydämen, me voimme odottaa hänen salaisesti inhoavan tai vihaavan juutalaisia.


Henry ei ole todellinen juutalainen Jumalan silmissä! Ilmestyskirjassa Jeesus kertoo meille, että hyvin ainutlaatuinen joukko juutalaisia olisi olemassa Lopun aikoina. Kuuntele:

"Minä tiedän sinun ahdistuksesi... ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga." [Ilm. 2:9].


"Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan." [Ilm. 3:9].

Kissinger, Presidenttien Nixon ja Ford ulkoministeri (1968 - 1976)


Henry Kissinger omaksui hirvittävän ja moraalittoman käsitteen nimeltään "realipolitiikka" palvellessaan Nixonin ja Fordin hallinnossa. Tämä käsite juontaa juurensa illuministisesta saksalaisesta diktaattori Bismarckista. Realipolitiikka määritellään seuraavasti:

"Säilyttää järjestys voimien tasapainon kautta ja tahto käyttää voimaa diplomatian keinona... antamalla vaihtoehdoiksi järjestyksen tai oikeudenmukaisuuden hän valitsisi järjestyksen... moraaliset standardit täytyy unohtaa... Kissinger yhdisti moraalin heikkouteen." [Horowitz, s. 192].

Realipolitiikka johtaa suoraan Uuteen maailmanjärjestykseen. Kissinger halusi perustaa Uuden maailmanjärjestyken joka toisi stabiliteetin voimien tasapainon kautta, hyljäten kaikki moraaliset ohjeet. [Horowitz, s. 200].


Hänen ylenkatseensa moraalisista standardeista, yhdistettynä realipolitiikkaa noudattavien diktaattorien ihailuun selittää joitakin Henryn uskomuksia:


* Kissinger rakasti verenhimoisia kiinalaisia kommunisteja:

"Minä ihailen Tsou En-Lai:ta hyvin paljon." ["Unseen Hand", s. 218].


"Mao oli eräs aikamme titaaneista." ["Unseen Hand", s. 219].

* Kissinger oli äärimmäinen globalisti:

"Kissingerin ajatusmaailma on tullut siihen pisteeseen jossa hän uskoo USA:n suurvalta-aseman olevan mennyttä, ja että pitäisi neuvotella jotta sillä olisi mahdollisimman hyvät välit kilpailijoidensa, erityisesti Neuvostoliiton kanssa." ["Unseen Hand", s. 407].


"Kissinger Kissinger on Aspen-instituutin luottamusmies; tämä on organisaatio joka ehdotti, että maailmaa hallitsisi Viisaiden miesten neuvosto." [Tri. Cathy Burns, "Billy Graham and His Friends", s. 42-43]. Ehdotus Viisaiden miesten neuvostosta on luonnollinen seuraus sille että Kissinger on Yhdeksänjäsenisen neuvoston jäsen!


"Kissinger on kannattanut USA:n liittymistä Atlantin liittoon, joka olisi merkinnyt itsenäisyytemme luovuttamista tälle yhteisölle." [Burns, s. 45].
[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1748dKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin