Untitled Document

Presidentti Bush näyttää oikean värinsä nimittämällä huippu-illuminaatti Henry Kissingerin 9/11 -tutkimuskomission johtajaksi (osa 5/6)

Alaotsikko: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kissinger, Bilderberg-ryhmän jäsen

Kissinger on Bilderbergin jäsen ("Unseen Hand", s. 207). Bilderberg on mustan magian ryhmä jonka Alankomaiden prinssi Bernhard perusti pian Toisen maailmansodan jälkeen. Bernhardin perhe on hyvin vaikutusvaltainen, uskomattoman rikas ja täydellinen esimerkki sukupolvien noituudesta. Tämä ryhmä sai nimensä siitä kun he pitivät ensimmäisen kokouksensa hotelli Bilderbergissä, Oosterbeekissa, Hollannissa. Prinssi Bernhard selitti Bilderbergien filosofiaa:

"Sillä vapaiden kansakuntien hallitukset ovat ihmisten valitsemia, ja jos nämä johtajat tekevät jotakin sellaista mistä ihmiset eivät pidä, heidät heitetään pois. On vaikeaa kouluttaa ihmiset ajatukseen luovuttaa osa heidän itsenäisyydestään ylikansalliselle järjestelmälle..." [s. 206].

Täten, Bilderberg-ryhmä perustettiin samojen latujen mukaan kuin amerikkalainen CFR (Ulkomaansuhteiden neuvosto), eli varmistaakseen että politiikan jatkuvuus etenisi häiriintymättä kaikkialla maailmassa huolimatta siitä että hallitusvastuussa olevat puolueet vaihtuvat vapaissa vaaleissa. Ei väliä mikä puolue tai kuka johtaja on kulloinkin vallassa, liike kohti Uutta maailmanjärjestystä etenee häiriintymättä.


Tämä Bilderbergien periaate on järkyttävä sillä se täyttää Thomas Jeffersonin kuuluisan salaliiton määritelmän! Kuuntele:

"Yksittäiset tyrannimaiset toimet voidaan laittaa päivän onnettomien yhteensattumien tiliin, mutta jatkuva sorto joka alkaa jonakin jaksona ja jatkuu muuttumattomana jokaisen hallituksen aikana, todistaa liiankin selvästi systemaattisesta suunnitelmasta vetää meidät orjuuteen." [Epperson, "Unseen Hand", s. 196].

Jos sinulla on epäilyksiä siitä onko todella olemassa Uuden maailmanjärjestyksen perustamiseen tähtäävä salaliitto, sinä voit katsoa dollarin setelin selkäpuolelle ja tutkia tätä keskeneräisen pyramidin symbolia. Sanat "Novus Ordo Seclorum" ovat käännettynä "New World Order". Kuten me selitämme Seminaari 2:ssa, "America Determines The Flow of History", tästä symbolista päätettiin salaisessa istunnossa vuonna 1789, mutta se salattiin yleisöltä vuoteen 1935 asti, jolloin Presidentti Rooseveltin henkiopas käski laittaa sen dollarin setelin selkäpuolelle.


Tämä symboli tarkoittaa että meidän hallituksemme on aktiivisesti toiminut Antikristuksen suunnitelman toteuttamisen puolesta vuodesta 1935 lähtien. Muistaen Thomas Jeffersonin kuvauksen siitä kuinka sinä tunnistat salaliiton, salli meidän katsastaa hallitukset vuodesta 1935 lähtien:

 • Presidentti Franklin Roosevelt -- Demokraatti
 • Presidentti Harry S. Truman -- Demokraatti
 • Presidentti Dwight Eisenhower -- Republikaani
 • Presidentti John F. Kennedy -- Demokraatti
 • Presidentti Lyndon Johnson -- Demokraatti
 • Presidentti Richard Nixon -- Republikaani
 • Presidentti Gerald Ford -- Republikaani
 • Presidentti Jimmy Carter -- Demokraatti
 • Presidentti Ronald Reagan -- Republikaani
 • Presidentti George H. W. Bush -- Republikaani
 • Presidentti William Clinton -- Demokraatti
 • Presidentti George W. Bush -- Republikaani

Täten, Amerikka on käynyt läpi 12 hallituksen vaihdosta siitä lähtien kun "Novus Ordo Seclorum" -symboli laitettiin yhden dollarin seteliin. Meillä on ollut siitä lähtien kuusi demokraattista ja kuusi republikaanista presidenttiä. Tässä symbolissa Luciferin silmä leijuu keskeneräisen pyramidin yllä ja se selvästi edustaa Antikristuksen maailmanhallitusta.


Määritelmällään Thomas Jefferson huutaa meille historian kammioista: "Varokaa salaliittoa!"


Toisen maailmansodan ajoista lähtien, Henry Kissinger on ollut tämän salaliiton eturintamassa, tehden monet kriittisistä päätöksistä, kriittisellä hetkellä.


Kissinger, Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) jäsen

"Kissinger on Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR) jäsen." [Cathy Burns, "Billy Graham And His Friends", s. 389].

CFR:n jatkuvuus siitä lähtien kun se oli perustettu 29.7.1921, on taas uusi selkeä todiste meidän hallituksemme salaliitosta saada aikaan maailmanhallitus nimeltään Uusi maailmanjärjestys. Kuuntele kun Epperson kertoo CFR:n tarkoituksen:

"CFR:n perusti ryhmä 'intellektuaaleja' jotka tunsivat, että oli tarvetta maailmanhallitukselle ja että amerikkalaiset eivät olleet tähän valmiita. Sen jälkeen kun Kansainliitto epäonnistui, CFR:n perustajat perustivat tämän järjestön tarkoituksenaan valmentaa ihmiset hyväksymään maailmanhallitus ratkaisuna maailman ongelmiin." [s. 196].

Tietysti, seuraten okkultistista oppia nimeltään "Hegeliläinen doktriini kontrolloiduista konflikteista", Illuminati yleisesti sekä CFR erityisesti luovat tuhoisia ongelmia ja sitten esittävät "ratkaisunsa" -- lisää hallintoa, maailmanhallitus, yhteinen kansa jota hallitsee "Viisaiden miesten neuvosto".


CFR perustettiin samasta syystä kuin Bilderberg-ryhmäkin, eli varmistaakseen että Illuminatin suunnitelma menee eteenpäin huolimatta siitä mikä puolue kulloinkin on vallassa. Vuodesta 1952 lähtien, sekä demokraattiset että republikaaniset presidenttiehdokkaat olivat CFR:n jäseniä; poikkeus oli vuosi 1964. Vuonna 1980, Presidentti Reagan ei ollut jäsen, mutta hänen varapresidenttinsä George Bush oli korkea-arvoinen jäsen. Tämän vuoksi, ei ole väliä kenet me valitsemme, sillä me saamma yhä alistavamman hallituksen kunnes lopulta, Antikristus ilmestyy.


Henry Kissinger on ollut CFR:n todellinen voimatekijä viimeiset 60 vuotta!


Kissinger -- etsintäkuulutettu sotarikoksista sekä rikoksista ihmisyyttä vastaan?

Haig ja Kissinger kehittivät äärimmäisyyksiin menevän maailman väestönvähentämis-politiikan. [Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 169]. Tämä horjumaton Kissingerin usko johti joihinkin dramaattisiin menettelytapoihin. Nämä Kissingerin äärimmäiset askeleet voidaan jakaa kahteen laajaan kategoriaan.

 1. AIDS -- Kissinger uskoi intohimoisesti väestön määrän kontrolloinnin ehdottomaan tarpeellisuuteen. Kuten fanaatikoilla usein on tapana, väestöräjähdyksestä tuli Kissingerille pakkomielle samoin kuin tarpeesta saada tämä kontrolliin. "Kissinger epäilemättä antoi USA:n Puolustusministeriölle määrärahan kehittää AIDS:in kaltaisia viruksia." [Tri. Horowitz, s. 237].


  Tohtori Horowitz omisti huomattavan osan kirjastaan "Emerging Viruses: AIDS and Ebola" osoittaakseen että Kissinger oli tärkeimpiä taustavaikuttajia HIV-viruksen kehittämisessä, ja että hän valitsi Afrikan viruksen levittämispaikaksi YK:n rokotusohjelman kautta, samoin kuin hän muotoili suunnitelman tartuttaa AIDS USA:n homoseksuaaliseen populaatioon (sivut 137-255).


  New Age -kirjailija Bill Cooper sanoo paljolti saman asian: "Bilderberg-ryhmän poliittinen komitea antoi määräyksen päästää AIDS irti... asia jonka sinä pystyt tarkastamaan helpoiten on Haig-Kissingerin depopulaatio-politiikka jota johtaa Ulkoministeriö." ["Behold A Pale Horse", s. 168-169].


  Nyt sinä tiedät yhden syyn miksi monet ihmiset tämän päivän maailmassa pitävät Kissingeriä sotarikollisena.


 2. Tarkoituksella aikaansaadut sodat -- Bill Cooper kertoi myös, että Kissinger-Haigin depopulaatio-politiikka vaatii myös tarkoituksella aikaansaatuja sisällissotia niissä Kolmannen maailman valtioissa jotka kieltäytyvät noudattamasta USA:n väestönvähentämis-politiikkaa. Kuuntele Cooperia:

  "Jos Kolmannen maailman valtiot kieltäytyvät, sisällissota puhkeaa ja kapinallisia kouluttaa, aseistaa ja rahoittaa CIA. Tämän vuoksi enemmän siviilejä kuin sotilaita (varsinkin nuoria naisia) kuin sotilaita on kuollut El Salvadorissa, Nicaraguassa ja muissa paikoissa... Tämä Haig-Kissingerin depopulaatio-politiikka on vallannut monet hallinnon tasot ja se tosiasiassa säätelee USA:n ulkopolitiikkaa. Tämä suunnittelu-organisaatio toimii Valkoisen Talon ulkopuolella ja se suuntaa koko voimansa vähentääkseen maailman väkilukua kahdella miljardilla sotien, nälänhädän, tautien ja muiden tarpeellisiksi katsottujen keinojen kautta." ["Behold A Pale Horse", s. 168-169].

  Eikö tämä Haigin ja Kissingerin politiikka kuulosta illuministisilta toimilta jotka toteuttavat tämän Raamatun profetian? Kuuntele:

  "Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: 'Tule!' Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta." [Ilm. 6: 7-8].

Henry Kissinger esittää suurta roolia Jumalan tuomioiden toteuttamisessa, jotka pian kohtaavat maailmaa![Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1748eKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin