Untitled Document

Presidentti Bush näyttää oikean värinsä nimittämällä huippu-illuminaatti Henry Kissingerin 9/11 -tutkimuskomission johtajaksi (osa 6/6)

Alaotsikko: "Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Kuitenkin, Kissinger on sekaantunut toiseenkin hyvin ongelmalliseen ohjelmaan joka saattaa laskeutua meidän yksilölliselle tasollemme eräänä päivänä.


Mielenhallinta -- Kissinger johti CIA:n mielenhallinta-ohjelmaa kuten MK-ULTRA -- huume ja mielenhallinta -- sekä "laittomia biologisia sovelluksia joita käytettiin sodankäyntiin sekä Kolmannen maailman ihmisille tehdyissä kokeissa." [Horowitz, s. 233]. Eräs Kissingerin hallinnassa olivista virastoista oli USAID, jonka julkinen politiikka oli "auttaa steriloimaan neljännes maailman naisista". [Horowitz, s. 234].


Entinen mielenhallinan uhri kertoo kokemuksistaan mielenhallinnan orjana:

"Uusi maailmanjärjestys on yritys tuoda maailmanhallitus jossa eliittiperheet omistavat kaiken. Heidän uskomuksensa oli, että maailma on liikakansoitettu ja että jotakin täytyisi tehdä: psykologinen ja biologinen sodankäynti. He pitivät mielenhallintaa työkaluna, sellaisena jota voisi käyttää näkymättömänä aseena. Toipuessaan, Brice Taylorilla oli muistikuvia siitä että Henry Kissinger oli käyttänyt häntä mielenhallinta-kuriirina. 'Jos sinä ohjelmoit jonkin sellaisen jolla on valokuvamuisti ja täydellinen mieliinpalauttamiskyky, sinulla on silloin kyky tehdä monia eri tehtäviä ja asioita samanaikaisesti', hän selittää. 'Henry Kissinger loi eräänlaisen mielitiedoston pääni sisälle. Minut lähetettäisiin kaikkialle kaikkien näiden johtajien luokse säilyttämään heidän tietonsa -- projekteistaan tai mikä heidän agendansa olikaan -- lajiteltuina. Kun he tapasivat ihmisiä, joko Kissinger tai Nelson Rockefeller olisi ohjelmoinut minut. Tämä tapahtui 1960-luvun puolivälissä.'"

Tämän vuoksi, Kissingerillä oli suuri osuus CIA:n saatanalliseen mielenhallinta-järjestelmään. Hän käytti tämän erityisen mielenhallinnan tarjoamia mahdollisuuksia suorittaakseen kuriiritehtäviä joita ei voinut suorittaa millään muulla tavalla. KUitenkin, koska mielenhallintaa on tulevaisuudessa tarkoitus käyttää koko väestöön, me voimme nähdä kuinka Kissinger in johtava rooli tällä alueella saattaa tehdä hänestä sotarikollisen.


Mutta sitten, tältä mielenhallinnan uhrilta kysyttiin Kissingerin hierarkioista. KUn sinä luet tämän, muista meidän aikaisempi selontekomme siitä kuinka Saatana on muotoillut Uuden maailmanjärjestelmänsä suunnitelmansa kolmeen eri neuvostoon, ja paljastuksemme että Kissinger kuuluu "Yhdeksänjäseniseen neuvostoon". Kuuntele:

"Mutta kuka johtaa tätä show:ta?"


"Minä luulen että on olemassa toinen taso jota minä kutsun kirjassani 'neuvostoksi', Taylor selitti. 'Min' tiedän että tämä on sellaisten miesten ryhmä jotka seisovat jopa Kissingeriä ja Rockefellereitä ylempänä. Heidät on geneettisesti muunneltu niin että heillä on [tässä vaiheessa hän epäröi yrittäessään löytää oikeaa sanaa] kyky johtaa tätä kaikkea, ja että he ovat itseasiassa niitä jotka ohjaavat tätä suunnitelmaa.'"


"He viittaavat itseensä 'neuvostona'?"


"Kyllä. Kun minä kerroin tiedusteluyhteisön muille ihmisille siitä että he olivat mukana tässä, nämä sanoivat että he kutsuvat itseään neuvostoksi. CIA:lla on kaikki nämä mielenhallinnan käyttäjät jotka tekevät töitä hallitukselle. Sitten, on olemassa sellainen neuvosto joka myös ymmärtää mielenhallinta-projektia. Mutta tämä neuvosto ei ole CIA:n kontrolloima."

Taylor on aivan oikeassa! Yhdeksänjäseninen neuvosto ja kaksikymmentäyksijäseninen neuvosto ovat vastuussa kaikista Uuden maailmanjärjestyksen aspekteista! Taylor on oikeassa siinäkin kun hän kertoo että on olemassa neuvosto jopa Kissingerin ja Rockefellerien yläpuolella; tämä on Kolmijäseninen neuvosto.


Taylor on edelleen oikeassa siinä kun hän lausuu että tämän ylimmän neuvoston miehet eivät ole ihmisiä. Hän on kenties puhunut erityiskäsittelijöistä, tai "Kuninkaista" jotka hallitsevat kaksikymmentäyksijäsenisen neuvoston jokaista kolmen ryhmää.

Kissinger johtaa jo hallitusta

Tutkijoilla jotka ovat kaivautuneet syvälle löytääkseen piilotetun totuuden, ei ole ongelmia nähdä että Henry Kissinger on tämä salainen valta presidentin takana, ja ollut sitä jo monta vuotta. Kuuntele heidän todistustaan:

"Vuoden 1973 toukokuuhun mennessä, kun kansainvälinen huomio kiinnittyi Nixoniin, varjohallitus otti Amerikan hallintaansa. Tämä sisäinen hallinto -- joka muodostettiin ennen Presidentti Fordin virkavalaa -- oli suurelta osin Rockefellerin ansiota ja sitä komensivat Haig ja Kissinger." [Horowitz, s. 233].


"Kissingeriä edelleen pidetään maailman voimakkaimpana ulkopolitiikan neuvojana." [Horowitz, s. 226].


"Presidentinvaalikampanjansa aikana, Carter ylisti Kissingeriä todelliseksi ulkopolitiikan johtajaksi tässä maassa." [Horowitz, s. 234].

Johtopäätös

Me emme ole ainoita jotka näemme tämän 9/11 -komission olevan pintasilausta. Sarjakuvapiirtäjä Tony Auth on piirtänyt jännittävän sarjakuvan nimeltään "The Fog of War On Terror". Jos sarjakuvapiirtäjä Tony Auth pystyy näkemään tämän pintasilauksen lävitse, miksi eivät sitten muut ihmiset?


Kuitenkin, miksi Presidentti Bush vajoaisi niin alas että nimittäisi erään kaikkein suurimmista illuminaateista 9/11 -tutkimuskomiteaan? Vastaus löytyy Raamatusta, tekstistä jota me käytimme aivan artikkelimme alussa:

"Kulkeeko kaksi yhdessä, elleivät ole keskenänsä sopineet?" [Aamos 3:3].

Presidentti Bush valitsi illuministisen mestarinsa, Henry Kissingerin yksinkertaisesti siksi koska Presidentti Bush on se illuminaatti jonka me olemme sanoneet hänen olevan jo kauan aikaa. Tämä nimitys on vedenjakaja! Minä pyydän jokaista kristittyä, joka uskoo Presidentti Bushin olevan uudestisyntynyt kristitty, harkitsemaan uudestaan näkemystään, välittömästi. Tämä illuministinen presidentti on toteuttanut jokaisen Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman osan tuoda Antikristus, siitä lähtien kun hänet oli valittu; hän on täydellisesti toteuttanut "illuministista suunnitelmaa" viedä Amerikka diktatuuriin sitten kun tämä suunniteltu kriisi toteutuu.


Kiitos Sinulle, Jumala, siitä kun näytit meille kaikille totuuden tavalla josta kukaan ei voi erehtyä. Sinä olet todella uskollinen Sanallesi, sillä Sinä varoitit meitä:

"Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." [Matteus 24:24].

JUmala on luvannut että Hän ei salli valittujensa eksyä Antikristuksen aikana. Edelleen, Hän lupasi suojella meitä eksytykseltä joka tulee poliittisesta valtakunnasta -- Antikristuksen virka on poliittinen -- sekä hengellisestä valtakunnasta käsin (väärät profeetat).


Lopuksi, Presidentti Bush on ottanut sellaisen askeleen joka riisuu hunnun hänen eksytykseltään; hän valitsi illuministisen Kissingerin, sillä "kaksi ei voi kulkea yhdessä elleivät he ole keskenänsä sopineet"!


Suomentajan kommentti: En tiedä, onko kyseessä onnekas sattuma vai ei, mutta "nokialaisen" kirjoitukset eivät ole täysin vailla todellisuuspohjaa. Nokialla on myös pimeä puolensa josta vain harvat ovat tietoisia. Eräs lukija lähetti minulle linkin sivulle jossa sanottiin, että Jorma Ollila on ollut Bilderberg-vapaamuurarien kokouksissa ainakin 11 kertaa vuosien 1994 ja 2002 välillä. Myös Kissinger on osallistunut näihin kokouksiin. Jos Kissinger oli järjestämässä syyskuun 11. päivän iskuja, niin tiesikä Ollila niistä etukäteen? Kannattaa muistaa, että juuri samaisena päivänä (11.9.2001) Nokia kertoi myönteisistä tulevaisuudennäkymistä ja kurssi lähti jyrkkään nousuun. Kello 16:n jälkeen iskujen tapahduttua kurssi kääntyi jyrkkään alamäkeen. Joku olisi voinut tienata suuria omaisuuksia näiden kurssi-heilahteluiden avulla.---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1748fKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin