Untitled Document

Sanoistaan heidät tunnetaan


Alaotsikko: Adolf Hitler väitti olevansa kristitty! Evankeliset kristilliset johtajat tukivat häntä innokkaasti; jopa baptistit jakautuivat sen suhteen että oliko Hitler aidosti uudestisyntynyt. Kuuntele Adolfin Todistus:
"Minun tunteeni kristittynä saumaa minut Herraani ja Vapahtajaani." -- Puhe 12.4.1921.
Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Liian monet kristityt tänä päivänä edelleen uskovat että Presidentti George Bush on uudestisyntynyt kristitty, perustuen hänen laimeaan uskontunnustukseensa sekä siihen että hän tehosti monia lauseitaan sanoilla Jumala, Herra ja usko. Tässä sarjan neljännessä osassa me opiskelemme kaikkein järkyttävintä historiallista totuutta: Adolf Hitler tunnusti uskonsa Jeesukseen Kristukseen ja väitti olevansa kristitty! Hän vakuutti kristillistä uskoaan, ei koskaan sulkenut kristillistä kirkkoa (ennen kuin oli liian myöhäistä) sekä väitti että hänen toimensa Toisen maailmansodan aikana olivat täysin sopusoinnussa Raamatun opetusten ja käskyjen kanssa.


Useimmat kristityt tänä päivänä kavahtavat tällaista väitettä, perustuen Toisen maailmansodan jälkeiseen mielenlaatuumme. Me tiedämme että Hitlerin hedelmät olivat hirvittävän pahoja. Me tiedäme että hän teurasti 6 miljoonaa juutalaista ja 12 miljoonaa muuta "ala-arvoista" ihmistä. Hän tietoisesti aloitti erään ihmiskunnan kaikkein verisimmistä sodista. Me tiedämme että hän oli saatananpalvoja, luultavasti niin paha ettei sille ole vertailukohtaa nykypäivän maailmassa. Me tiedämme että hän rukoili säännöllisesti Antikristuksen henkeä sisäänsä Thule-seuran rituaaleissa ja istunnoissa; tämä on sama Kuoleman veljeskunnan järjestö kuin George Bushin Skull and Bones. Me tiedämme että Hitler toteutti Illuminaatin suunnitelman täydellisesti sekä perusti samanlaisen veljeskunnan jollaisen Antikristus lopullisesti pystyttää.


Meidän Toisen maailmansodan jälkeisestä perspektiivistämme, me tiedämme että Hitler ei olisi koskaan voinut olla aidosti uudestisyntynyt kristitty.


Kuitenkin, vuosina 1933-1939 saksalaiset kristityt katsoivat Adolf Hitleriin täysin toisenlaisin silmin. Hän väitti olevansa kristitty. Hän vetosi säännöllisesti "Jumalan" ja "Herran" nimeen. Hän säännöllisesti kääntyi "uskossa Kaikkivaltiaan puoleen" ja hän säännöllisesti tähdensi kristillisen uskon tärkeyttä kansakunnan perustana. Hitler huiputti niin monia vilpittömiä saksalaisia kristittyjä ainakin Toisen maailmansodan alkuun saakka. Kuitenkin, vielä tämän hirvittävän ja verisen sodan aikana liian monet kristityt tukivat häntä yhä.


Lyhyt lainaus auttaa meitä saamaan mielemme virkeiksi ennenkuin me aloitamme opiskelumme. Saksalainen kristitty nainen kirjoitti kirjeen ystävälleen vain viikkoja ennen kuin Hitler surmasi itsensä vuonna 1945. Tämä nainen ilmaisi suuttumustaan ja emotionaalista hätäänsä, sillä hänelle oli viimeinkin valjennut totuus että SS oli systemaattisesti murhannut juutalaisia kokotämän sodan aikana. Tämä nainen sanoi: "Tämä on täysin raivostuttavaa ja sen täytyy loppua. Jonkun pitäisi kertoa Adolfille!"

"Jonkun pitäisi kertoa Adolfille!"

Hitlerin väitteet että hän on kristitty

Hitler rukoilee...

Hitler rukoilee

 • "Minun tunteeni kristittynä saumaa minut Herraani ja Vapahtajaani... Minä taistelen tehdäkseni Herran töitä." -- Puhe 12.4.1921. ["Adolf Hitler: A Preverted Christian?", Terry Mattingly On Religion] -- Hitler tunnustaa Jeesuksen "Herrakseen ja Vapahtajakseen".

 • "Hitlerin on raportoitu puhuneen tunteisiin vetoavasti 'Elävän kristityn aarteiden nostamisesta pinnalle', vainosta joka kohdistuu 'todellisia kristittyjä sekä pyhää seurakuntaa vastaan jotka ovat asettaneet itsensä ihmisen ja Jumalan väliin sekä kääntyneet pois antikristillisestä, menneisyydenomahyväisestä individualismista' ja jotka 'kouluttavat nuoria erityisesti heidän henkeään Kristuksen sanoin että meidän täytyy tulkita uudesti: rakastaa toinen toisiamme; olla huomaavainen lähimäistämme kohtaan; muistaa että kukaan teistä ei ole yksin Jumalan luoma; vaan että te kaikki olette veljiä keskenänne'." [Turner, "In Hitler -- Memoirs of a Confidant", luku 23]

Minä haastan jokaisen teistä esittämään minulle yhdenkin todistuksen George W. Bushista, joka on yhtä voimakas kuin Hitlerin todistus.

 • "Rajattomassa rakkaudessani kristittynä ja ihmisenä minä luen läpi lainauksen joka kertoo minulle että kuinka Herra viimeinkin nousi voimassaan..." ["Catholicism & Fascism: A Brief Retrospective", Robert E. Nordlander, huhtikuu 1990]

 • "Tänään kahdentuhannen vuoden jälkeen, kaikkein syvimpien tuntemusteni vallassa, minä tunnustan syvällisemmin kuin koskaan aikaisemmin sen tosiasian että oli niin että Hänen täytyi vuodattaa verensä ristillä." [Ibid.]

 • "Kristittynä..." [Ibid.; toistettu monta kertaa]

 • "Kristittynä minulla on myös velvollisuuksia omaa kansaani kohtaan." [Ibid.]

 • "Kun minä menen ulos aamulla ja näen nämä ihmiset seisomassa jonoissaan ja katson heidän kireisiin kasvoihinsa, sitten, en usko että voisin olla kristitty vaan aivan paholainen, jollen tuntisi sääliä heidän vuokseen, jos en tekisi niin kuin teki meidän Herramme kaksituhatta vuotta sitten, kääntyisi niitä vastaan jotka tänään ryöstävät ja riistävät näitä köyhiä ihmisiä." [Ibid.]

 • "Kirkko on ehdottoman tarpeellinen ihmisille. Se on vahva ja konservatiivinen elementti." [Memoirs", Albert Speer, s. 95]
Myöhemmin tällä samalla sivulla, Albert Speer mainitsi Hitlerin uskoneen voimakkaasti että kristuksen Kirkko oli kiistämätön tekijä poliittisessa elämässä.
 • "Me emme halua kouluttaa ketään ateismiin." ["Hitler's Table-Talk", s. 6]

 • "Jumala on meidän kanssamme ." [Calic, Edouard, Ed, "Secret Conversations With Hitler", The John Day Company, s. 6]
HUOMIOI: Hitler toisti tämän lauseen hyvin usein puheissaan ja sai aina suosionosoitukset.
 • "Me emme unohda seurakuntien vaikutusvaltaa." [Ibid. s. 79]

 • "Tästä päivästä alkaen minä uskon että minä toimin Kaikkivaltiaan Luojan tahdon mukaisesti." [Hitler, "Mein Kampf"]

Kuten Prtesidentti Bush, Hitler vetosi "Kaikkivaltiaaseen" toistuvasti puheissaan; myös kuten Bush, Hitler ei puhunut Raamatun Kaikkivaltiaasta Jumalasta, universumin Luojasta. Mieluumminkin, Hitler ja Bush molemmat ajattelivat "Kaikkivaltiasta Voimaa" -- voiman, tai linnoitusten Jumalaa (Daniel 11:38).

Hitler vilauttaa Martti Lutherin Uutta Testamenttia

 • "Metodisti-seurakunnan lehti, Friedensglocke, vakuutti Hitlerin uskon aitoutta uutisessa jossa Hitler kutsui ryhmän diakoneja Bethel Instituutista kotiinsa Obersalzbergiin... Nämä diakonit astuivat kamariin ja olivat tyrmistyneitä nähdessään kuvat Frederick Suuresta, Lutherista ja Bismarckista seinällä... Eräs sisar ei voinut olla sanomatta: 'Herra Valtakunnankansleri, mistä sinä saat rohkeuden toteuttaa nämä suuret muutokset koko Valtakunnassa?' Hitler otti taskustaan Martti Lutherin Uuden Testamentin josta näki että sitä oli luettu ahkerasti ja sanoi rehellisesti: 'Jumalan Sanasta.' " [Helmreich, Ernst Christian, "The German Churches Under Hitler", Wayne State University Press, 1979, s. 139]

George W. Bush rakastaa ottaa lainauksia Vanhasta Testamentista saadakseen ihmiset uskomaan että hän on uudestisyntynyt kristitty. Samoin, Hitler hankki tämän Martti Lutherin Uuden Testamentin samaa tarkoitusta varten. Nämä diakonit olettivat Hitlerin lukevan tätä kulunutta Uutta Testamenttia, kuten olettivat lukemattomat muut kristityt tänä aikana. Mutta, huomaa että Hitler itse ei väitä tekevänsä näin; hän on vaiti tietäen mitä ihmiset ajattelevat.


Hitler lähtee kirkosta jumalanpalveluksen jälkeen...


Hitler poistuu kirkosta
 • "Tämä kansallissosialistinen valtio ei ole koskaan sulkenut kirkkoa, eikä se ole koskaan estänyt pitämästä jumalanpalvelusta, eikä se ole myöskään pyrkinyt puuttumaan jumalanpalveluksen sisältöön. Se ei ole painostanut omaksumaan mitään oppia. Kansallissosialistisessa valtiossa jokainen on vapaa etsimään siunaustaan oman mieltymyksensä mukaan..." [Hitler, puhe valtiopäivillä 30.1.1939]

Tämä lainaus edelleen korvissani, minun on vaikea hillitä suuttumustani siitä kun Presidentti Bush ja oikeusministeri Ashcroft sulkivat Indianapolisin Baptistikirkon (uutinen 1472) 13.2.2001, kun he lähettivät sinne joukkueittain sotilaskiväärein aseistautuneina sotilaita. Bush/Ashcroft eivät vain ylittäneet linjaa joka erottaa Kirkon valtiosta, vaan sen lisäksi he ylittivät viivan jota edes Adolf Hitler ei ylittänyt! Nyt sinä voit ymmärtää kuinka halveksittava tämä Bushin toimenpide todella oli.


Huomaa että Hitler antoi tämän lausunnon 30.1.1939, melkein kahdeksan kuukautta ennen kuin hän aloitti Toisen maailmansodan. Käyttäen sotaa tekosyynä, Hitler tämän jälkeen ratsasi kirkkoja, sulki niitä sekä heitti pappeja ja avainjohtajia vankeuteen josta monet eivät koskaan palanneet.

 • "Olen ehdottoman vakuuttunut kristillisen uskon suuresta voimasta ja syvästä merkityksestä, ja seurauksena minä en salli ketään muuta uskonnon perustajia (Religionsstifter)... Minä tulen suojelemaan kirkon oikeuksia ja vapautta, enkä salli että niihin kosketaan. Sinun ei tarvitse olla huolissasi seurakunnan vapaudesta." ["The German Churches Under Hitler", s. 241]

 • "Maallisia kouluja ei tulla koskaan suvaitsemaan sillä tällaisessa koulussa ei ole uskonnollista opetusta, ja yleinen moraalinen opetus ilman uskonnollista perustaa on ilmaan rakennettu; seurauksena, kaikki luonteen harjoittaminen ja uskonto täytyy olla peräisin uskosta. Meidän näkökannaltamme valtion edustajina, me tarvitsemme suvaitsevaisia ihmisiä." [Ibid. s. 241]

Täten, Hitler näyttää säilyttäneen saksalaisissa kouluissa korkeamman tason kuin mitä meillä on tänään amerikkalaisissa julkisissa kouluissa. Oltuaan Presidenttinä 2,5 vuotta Busi ei ole tehnyt ainuttakaan muutosta sekulaariin, humanistiseen, yhä homomyönteisemmäksi käyvään ja okkultistiseen agendaan joka tunkeutuu julkisten koulujen opetusohjelmaan! Saksa Hitlerin aikoihin oli "ylivoimaisen protestanttinen", siitä voidaan käyttää nimitystä Preussilainen protestanttisuus. Täten, Hitler ymmärsi että hänen piti näyttää ei-uhkaavalta preussilaisten protestanttien silmissä.


Itse asiassa, preussilaisuus oli Saksassa niin suosittu että Hitler adoptoi preussilaisen kenraalin sotilasuniformun. Meille, Hitler näyttää hölmöltä uniformussaan ja pienien viiksiensä kanssa, mutta hän näytti hyvin preussilaiselta, hyvin normaalilta aikalaisilleen.

 • "'Jos Herra ei huonetta rakenna, niin sen rakentajat turhaan vaivaa näkevät.' -- Tämä teksti osoittautui paikkansa pitäväksi, jos katsoo huonetta jonka perustukset laskettiin vuonna 1918 ja jota on siitä lähtien rakennettu... Maailma ei auta, ihmisten täytyy auttaa itse itseään. Oma voima on elämän lähde. Tämä voima jonka Kaikkivaltias on antanut meille käytettäväksi; sen avulla me voimme käydä sotaa elämämme puolesta. Toisilla menneinä vuosina ei ollut Kaikiivaltiaan siunausta -- Hänen, joka huolimatta siitä mitä ihminen tekee, pitää lopullistä päätöstä käsissään. Herra Jumala, älköön koskaan salliko meidän epäröidä tahi esittää pelkuria, älköön koskaan antako meidän unohtaa velvollisuuttamme... Me olemme kaikki ylpeitä siitä että Jumalan voimallisen avin kautta meistä on tullut taas kerran todellisia saksalaisia." [Adolf Hitler, maaliskuu 1933]

Huomaa Adolfin viittaus Psalmiin 127:1 sekä hänen selityksensä joka kuulostaa hyvin raamatulliselta. Hitler käytti näitä termejä paljon useammin kuin mitä Presidentti George W. Bush on koskaan tehnyt.

 • "...ihmisen lankeemusta paratiisista on aina seurannut hänen karkoituksensa." [Adolf Hitler, "Mein Kampf"]

 • "...tämän vuoksi profeettaa on harvoin kunnioitettu hänen omassa maassaan." ["Mein Kampf"], Hitler viittaa Jeesuksen sanoihin, Johannes 4:44]

 • "Samaa rataa ruumiinharjoituksen kanssa, kamppailun sielun myrkyttymistä vastaan täytyy alkaa. Meidän koko julkinen elämämme tänään on täynnä seksuaalisia ajatuksia ja simulaatioita. Katso vain julisteita elokuvissa ja teattereissa, ja sinun on vaikea kieltää sitä ettei tämä ole oikeanlaista ravintoa, erityisesti nuorisolle. Teatterit, taide kirjallisuus, elokuvat, sanomalehdet, julisteet ja näyteikkunat täytyy kaikki puhdistaa kaikesta mädäntyneen maailmamme ilmenemismuodoista ja laittaa ne palvelemaan moralisia, poliittisia ja kulttuurillisia ajatuksia." ["Mein Kampf"]

Historia osoittaa että monet evankeliset ja jopa baptistiset, saarnaajat, opettajat ja johtajat joutuivat Hitlerin "moraalisuuden" eksyttämiksi varhaisina päivinä, kuten me selitämme laajemmin alempana. Tänään, me tiedämme koko totuuden Hitleristä sekä olemme selvillä hänen hirvittävän pahoista hedelmistään, mutta vuosina 1921-1939 Hitler näytti olevan raikkaan ilman tuulahdus kun hän taisteli löyhää moraalia vastaan. Moni evankelinen ja baptistinen johtaja puhui julkisesti Hitlerin johtajuudesta tällä alueella, ja perusti hyväksyntänsä ainoastaan hänen moraalisuuteensa.


Tekeekö Hitleristä uudestisyntyneen kristityn se, että hän pitää kiinni kristillis-tyyppisestä moraalisuudesta? Tekeekö sanojen "Jumala", "Herra", "Kaikkivaltias" ja "Jeesus" käyttö hänestä totisesti ja aidosti uudestisyntyneen? Tietysti ei, sinä sanot ja olet aivan oikeassa! Mutta, tämän päivän evankeliset ja jotkin baptistiset johtajat puolustavat Presidentti Bushia paljolti samoin perustein. Historia osoittaa miten paljon yhteistä George Bushilla on Adolf Hitlerin kanssa.


On olemassa kaksi illuministista, Kuoleman veljeskuntaan kuuluvaa järjestöä: Bushin Skull and Bones ja Hitlerin Thule Society.

Evankeliset ja baptistiset kristilliset johtajat vahvistavat Hitlerin kristillisyyden

Natsit jumalanpalveluksessa kristillisessä kirkossa...


Natsit istuvat kirkossa
 • "Jos joku väittää Jumalan auttaneen häntä, se on Hitler sillä ilman Jumalan hyväntahtoista Isän kättä, ilman Hänen siunaustaan tämä kansakunta ei olisi siinä missä se on tänään. On uskomaton ihme että Jumala on armahtanut meitä." [Evankelinen pastori Rust, puheessaan saksalaisten kristittyjen joukkotapaamisessa 29.6.1933. [Helmreich, Ernst Christian, "The German Churches Under Hitler", Wayne State University Press, 1979, s. 138]

 • "Muut pastorit toivottivat natsit tervetulleiksi uskoen että hallituksen takaisin tuominen kristillisten viranomaisten toimesta osoitti oikeaksi Paavalin Kirjeen roomalaisille luvun 13:1 väitteen että 'esivalta on Jumalan asettama.'" ["Christianity in Europe During WWII", Jim Walker, 1.7.2000]

Tänään, monet pastorit vetoavat tähän Raamatun kohtaan yrityksessään oikeuttaa tukensa Bushin illuministiselle sodalle Irakissa. Muista, Kolmatta maailmansotaa on jo suunniteltu vuodesta 1870 asti. Kenties Raamatun kohta johon meidän pitäisi keskittyä on: "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä." [Ap. t. 5:29]

 • "Lukuisa joukko USA:n baptisteja kirjoitti myötätuntoisesti Hitlerin Saksasta. Tulin tähän johtopäätökseen kirkoittaessani artikkelia Baptistien maailmanliiton kongressista joka pidettiin Berliinissä vuonna 1934. Suunnattoman suuri natsi-lippu, riippumassa kokouspaikalla, oli elävä muistutus verisestä puhdistuksesta joka toimeenpantiin vain muutama viikko aikaisemmin antisemiittisten fasistien toimesta." ["USA:n baptistit sanoivat yllättävän kauniita asioita Hitleristä", Baptist Standard, Professor Lloyd Allen, Church History at Southern Baptist Theological Seminar in Louisville, Kentucky, 27.5.2002]

 • "John Sampey, Etelän Baptistien Teologisen Seminaarin Presidentti varoitti antamasta liian nopeita tuomioita johtajasta (Hitleristä) joka oli lopettanut saksalaisten naisten tupakanpolton sekä huulipunan käytön. Kongressille hän kirjoitti: 'Oli suuri helpotus olla maassa jossa rietasta seksuaalista kirjallisuutta ei voida myydä; missä mädäntyneitä toimintakuvia ja gangsterifilmejä ei voida esittää.'"

Toisen maailmansodan jälkeen, kun tiedämme Adolf Hitlerin saatanallisesta hirviömäisyydestä, voidaan vain hämmästellä kuinka helposti höynäytettäviä nämä baptistiset johtajat ja pastorit olivat Adolf Hitlerin suhteen; he huolettomasti unohtivat kaikki Hitlerin varhaiset kirjoitukset kuten Mein Kampf sekä hänen tuliset antisemiittiset puheensa vuosilta 1921-1934 joissa hän rohkeasti osoitti että hän aikoi "laittaa juutalaiset riviin seinää vasten" teloitettaviksi! Ja, miksi he niin unohtivat nämä vahvat todisteet Hitlerin todellisesta luonteesta? Koska hän ei sallinut pornografisia tai gangsterifilmejä, eikä naisten polttavan tupakkaa tai käyttävän huulipunaa.


Tätä Hitlerin varhaista hyväksyntää johtavien baptistien taholta vuonna 1934 vuidaan verrata ainoastaan tämän päivän evankelisiin ja baptistisiin johtajiin jotka kannattavat Presidentti George W. Bushia huolimatta hänen rohkeasta gay-agendastaan, hänenjulkisesta hyökkäyksestään jossa suljettiin baptistikirkko, hänen ilmiselvästä yrityksestään saada diktaattorin valtuudet käyttäen terroria tekosyynä, sekä tusinasta muita selkeitä indikaattoreita jotka osoittavat että hän tuottaa vain pilaantuneita hengen hedelmiä.


Professori Allen luetteloi joitakin muita syitä miksi nämä baptistijohtajat antoivat Hitlerille tällaisen passin huolimatta hengellisen katastrofin selkeistä todisteista:

 • "Tämä keskittyy [Hitlerin] henkilökohtaiseen hurskauteen joka oli osittain seurausta rajaseudun uskonnollisesta etiikasta. Amerikkalaisella rajaseudulla, jossa baptistien voima nousi Toisen suuren herätyksen myötä, kaikkein merkittävimmät eettiset ratkaisut olivat henkilökohtaisia -- alkoholismi ja väkivalta. Baptistit yhdistettiin lihan syntien eliminointiin kristillisen elämän avulla."

 • "Massojen evankeliointi oli toinen tekijä miksi baptistit olivat sokeita natsien pahuudelle. Jotkin baptistit uskoivat että evankelisuus ja maailmanjärjestys olivat kaksi ympyrää jotka eivät koskaan leikanneet toisiaan... 'Evankelinen kristillisyys ylittää kaikki poliittiset ja sosiaaliset järjestelmät' -- Alabaman baptistilehden artikkelin mukaan joka ilmestyi samana vuonna. 'Niin kauan kuin hallitus, edes fasistinen hallitus, ei sekaannu sielujen voittamiseen, sitä voidaan suvaita.'" [Ibid.]

Miten Jeesus vastaisi tähän järjettömään puolusteluun?

"Te sokeat taluttajat, jotka siivilöitte hyttysen, mutta nielette kamelin!"
[Matteus 23:24]

Kristilliset johtajat tänään jotka taputtavat Presidentti Bushille ovat syyllisiä samaan tuhoisaan ajattelutapaan: he nielevät kamelin kieltäytymällä tunnustamasta presidentin katastrofaalisen huonoja hengen hedelmiä. Historia toistaa itseään silloin kun ihmiset eivät seuraa Pyhää Henkeä huolellisesti, eivätkä uutisia, eivätkä tee kunnollisia johtopäätöksiä.


Mutta, uutiset siitä miksi baptisti-johtajat taputtivat Hitlerille käyvät jopa vielä katastrofaalisemmiksi. Kuuntele kun Professori Allen selittää toisessa artikkelissa nimeltään "Kuinka baptistit arvioivat Hitlerin", kirjoitettu syyskuussa vuonna 1982:

 • "Varmasti, johtaja joka ei polta eikä juo, joka haluaa naisten olevan vaatimattomia, ja joka on pornografiaa vastaan, ei voi olla täysin paha, tai näin järkeiltiin. Kuten englantilainen M. E. Aubrey kirjoitti Baptist Times -lehdessä, Hitler oli 'tuonut melkein uuden puritanismin, joka viehättää baptistisia ystäviämme, ja tämän vuoksi he saavat olla huomaamatta paljon sellaista mikä soti heidän luontoaan vastaan'. Baptistit Yhdysvalloissa ylenkatsoivat sen tosiasian että tulkkien ei edes sallittu mainitsevan sanaa 'demokratia' heidän tulkitessaan Aubreyn puhetta. Etusija oli annettu henkilökohtaisille tavoille, tärkeimpien asioiden tappioksi." [Ibid.]

Sanan "puritanismi" mainitseminen Adolf Hitlerin yhteydessä on suurta hengellistä sokeutta! M. E. Aubrey jopa myönsi että Hitlerissä oli paljon sellaista joka huoletti kristittyjä mutta hän pehmensi tätä ongelmaa lausumalla että Hitlerin "uusi puritaanisuus" on niin voimakasta että kristityt voivat olla huomaamatta paljon" sellaista hänestä joka huolestuttaa! Toisin sanoen, kristitty joka oli henkilökohtaisesti verrannut Hitlerin hengen hedelmiä Raamatun opetukseen ja tullut siihen johtopäätökseen että hän on paha, saisi luvan olla huomioimatta johtopäätöstään koska Hitler oli olevinaan uuspuritaaninen! Tänään, me näemme juuri tällaista kieroutunutta logiikkaa toiminnassa.


Sitten Professori Allen osoittaa jälkipolville että niiden baptistien määrä jotka tunsivat myötätuntoa Hitleriä kohtaan oli suurempi kuin vain muutama radikaali äärimmäisyystyyppi:

 • "'Suuri määrä Etelän baptistien kirjeenvaihtajia jotka olivat Baptistien maailmankonferenssissa näyttivät saaneen hyvän vaikutelman ja heillä oli hyvää sanottavaa Hitleristä ja hänen hallinnostaan', kirjoitti R. H. Pitt Religious Herald -lehdestä." [Ibid.]

 • "Victoria I. Masters Western Recorder -lehdestä meni vielä pidemmälle, kirjoittaessaan: 'Suurin osa todistuksista joita meillä on veljiltämme jotka menivät [1934] Baptistien Maailmankonferenssiin Berliiniin osoittaa suurta välittömyyttä sekä valmiutta hyväksyä mielipide että kaikki on hyvin Saksassa." [Ibid.]

Huomasitko: "Kaikki hyvin Saksassa" vaikka Hitler oli aloittamassa juutalaisten salaiset murhat.


Keskittyen pintapuolisesti yhteen asiaan

Sitten Professori Allen pudottaa pommin tunnistamalla tärkeän asian joka sokeutti baptistit Hitlerin suhteen. Kuuntele:

 • "Lopullinen syy baptistien haavoittuvuudelle Hitlerin politiikan suhteen jonka nojalla tuomittiin hallitukset, oli antikommunismi. Vuonna 1934, jos hallitus oli antikommunistinen, se ansaitsi tunnustuksen ja tuen. Tri. Leek kirjoitti: 'Meidän huomautuksemme on, että vaikka hitlerismi epäilemättä ei ole loppu Saksalle suoraan eikä Euroopalle epäsuorasti, se on Saksalle turvallinen askel oikeaan suuntaan. Natsismi on ollut ainakin este bolshevismin universaalille leviämiselle.' [Alabama Baptist, 6.9.1934]."

Toinen baptisti-johtaja, Tri. Daddy lausui: "Hitler ei ollut täydellinen mutta ainakin hän oli antikommunistinen." [Ibid.]


Täten, koska Hitler voimakkaasti vastusti kommunismia, kuten tekivät baptistitkin, oli oikein ylenkatsoa Hitlerin ja hänen kansallissosialistisen hallituksensa mädäntyneet hedelmät! Me näemme tämän tapahtuvan ekumeenisissa piireissä! Tänään, liberaali kristillisyys sallii itsensä tulla vedetyksi Väärän profeetan maailmanuskontoon, sen valheen kautta että uskontojen täytyy keskittyä siihen mistä ne voivat olla samaa mieltä; unohtaen sen mistä ne ovat eri mieltä! Tämä on Ekumeenisen liikkeen sisin tänään, lopullinen päämäärä joka muodostaa uskonnon joka palvelee Ilmestyskirjan luvun 13 kahta petoa.


Juuri nyt, Amerikassa, Presidentti Bush hyödyntää aivan samaa "yhteen asiaan keskittyvää" tekniikkaa joka estää kristittyjä näkemästä hänen pilaantuneita hengen hedelmiään! Mikä on tämä Yhteen asiaan keskittyminen? Se on terrorismi! Bush on herättänyt meidät uskomaan globaalia terrorismia vastaan taistelemisen tärkeyteen sekä sitä tukevien valtioiden tuhoamiseen, niin että hän on sokeuttanut liian monet kristityt näkemästä hänen todellista hengellistä luonnettaan.


Historia toistaa itseään!


Kaikkia baptisteja ei huiputettu

 • "Onneksi, useimmat baptistit vuonna 1934 valitsivat toisen tien, kannattaen sielun vapautta, kaikkien ihmisten sukulaisuutta sekä Kirkon ja valtion eroa. Silti, kaikkien kristittyjen tänään täyty muistaa mikä oli se tie vuonna 1934, joka johti toiset nöyryyttävään umpikujaan." [Ibid.]

Kiitos Jumalan, useimmat baptistit vuonna 1934 tunnistivat oikeat hengelliset asiat jotka vaativat heidän huomionsa eivätkä langenneet ansaan tukemaan Adolf Hitleriä. Kuitenkin, baptisti-johtajat jotka tukivat Hitleriä johtivat monet, monet kristityt harhaan sinä maailmanhistorian vakavimpana aikana. Tänään kristityt ovat samassa pisteessä kuin Berliinissä vuonna 1934. Liian monet arvostetut evankeliset johtajat vaativat laumaansa tukemaan Presidentti Bushia, vaikka suuri määrä todisteita osoittaa hänen todellisen hengellisen luonteensa, ja vaikka vielä suuremman määrän todisteita pitäisi vakuuttaa ihmiset että tämä hyökkäys Irakiin ei perustu juuri mihinkään. Miksi kymmenet miljoonat ihmiset marssivat sotaa vastaan lauantaina, 15. helmikuuta [2003]? He olivat lukeneet uutiset että meidän "todisteemme" Irakia vastaan olivat parhaimmillaankin köykäisiä ja pahimmillaan väärennettyjä.


Vielä, koska kristityt ovat patrioottisia, koska he eivät halua uskoa että meidän presidenttimme on Illuminaatin talutusnuorassa, ja koska he keskittyvät ainoastaan globaaliin terrorismiin, he ovat halukkaita antamaan tukensa Presidentti Bushille.


Roomalaiskatolisten tuki Hitlerille

 • "Munchenin Kardinaali Faulhaber joka vieraili Hitlerin loma-asunnossa Obersalzburgissa todisti: 'Ilman epäilystäkään, tämä kansleri elää uskossa Jumalaan. Hän tunnustaa kristinuskon länsimaisen kulttuurin perustana.'" [Helmreich, s. 279]

 • "En muista yhtäkään tapausta jolloin Hitler olisi antanut yhtäkään käskyä joka olisi sotinut todellista kristillistä henkeä ja humaanisuutta vastaan." ["Hitler -- Memoirs of a Confidant", Yale University Press, 1978, s. 147]

 • "Katoliset ja protestanttiset johtajat olivat vakuuttuneita Hitlerin uskosta. Esimerkkinä, Munchenin roomalaiskatolinen Kardinaali Faulhaber vieraili Hitlerin loma-asunnossa Obersalzburgissa marraskuussa 1936. Faulheber totesi: 'Ilman epäilystäkään, tämä kansleri elää uskossa Jumalaan. Hän tunnustaa kristinuskon länsimaisen kulttuurin perustana.'" ["The German Churches Under Hitler", s. 279]

 • "Paavi Pius XII käski Kardinaali Bertramia lähettämään syntymäpäivä onnittelut Hitlerille: 'Lämpöisimmät onnittelut Fuhrerille Saksan piispojen ja hiippakuntien nimissä.' Johon oli lisätty 'Hartaat rukoukset jotka Saksan katoliset lähettävät Taivaaseen alttareiltaan.' Näistä onnentoivotuksista tuli traditio ja ne lähetettiin aina 20. huhtikuuta." ["Hitler Compared to God/Jesus/Christians", Jim Walker]

Adolf Hitler kasvatettiin katolilaiseksi ja hän kävi jesuiittojen johtamaa katolista koulua. Kuolemaansa asti, Hitler piti itseään hyvänä katolilaisena! Kuuntele:

 • "Adolf Hitler todellisuudessa pani vireille ristiretkensä kristinuskon puolustajana. Vaikka on niitä jotka kyseenalaistavat hänen kristillisen (roomalaiskatolisen) vakaumuksensa vilpittömyyden, Roomalaiskatolinen kirkko ei koskaan nähnyt aihetta erottaa häntä; sen sijaan RKK ja Vatikaani tukivat häntä innokkaasti, erityisesti hänen hyökättyään Neuvostoliittoon kesäkuussa 1941... Ansaitsee mainita tässä dokumentissa, että RKK ei epäröinyt tukea fasismia ristiretken nimissä 'jumalatonta ateistista kommunismia vastaan.'" ["Catholicism and Fascism, Robert F. Nordlander, Free Thought Magazine, huhtikuu 1990]

Tutkikaamme nyt Hitlerin katolista puolta.

 • "Pius XI:n kuoleman jälkeen alkoi prosessi seuraajan valitsemiseksi. Maaliskuun 1939 vaali suosi Pacellia, ja neljä päivää myöhemmin, Pacelli teki selväksi että hän käsittelisi kaikki Saksaa koskevat asiat henkilökohtaisesti. Hän ehdotti seuraavaa lausumaa Hitleristä:
  'Maineikkaalle Herra Adolf Hitlerille, Fuhrerille ja Saksan valtakunnankanslerille! Tässä virkakautemme alussa me toivomme voivamme vakuuttaa sinulle että me olemme edelleen omistautuneita Saksan kansan hengelliselle hyvinvoinnille, jotka luottavat sinun johtajuuteesi... Niiden monien vuosien aikana jotka me vietimme Saksassa, me teimme kaiken voitavamme perustaaksemme harmonisen suhteen Kirkon ja valtion välille. Nyt kun meidän pastoraalisten toimiemme vastuut ovat lisänneet meidän mahdollisuuksiamme, kuinka paljon tulisemmin me rukoilemme saavuttaaksemme tämän päämäärän. Nouskoon Saksan kansan vauraus ja edistys kukoistukseen Jumalan avulla!'"
 • "Pacelli kruunattiin Paaviksi 12.3.1939 (Pius XII). 20.4.1939, Pacellin erityisestä toivomuksesta, Arkkipiispa Orsenigo avasi juhlavastaanoton Hitlerin 50-vuotispäivän kunniaksi. Tästä Pacellin aloittamasta toimesta tuli traditio; jokaisena huhtikuun 20. päivänä niiden vuosien ajan jotka Hitlerillä oli elinaikaa, Berliinin Kardinaali Bertram lähetti 'Lämpöisimmät onnittelut Fuhrerille Saksan piispojen ja hiippakuntien nimissä.' Johon lisättiin: 'Kiihkeimmät rukoukset jotka Saksan katoliset lähettävät taivaaseen alttareiltaan.'" [Cornwell, John, "Hitler's Pope: The Secret History of Pius XII", Viking, 1999, s. 209]

Adolf Hitler kuoli katolisena, RKK:n jäsenenä, eikä häntä koskaan erotettu/julistettu kirkonkiroukseen, ja Vatikaani tuki häntä jopa sodan jälkeen! Rooma järjesti pakoreitin Italian läpi entisille natsi-viranomaisille; tämä tuli tunnetuksi nimellä 'Vatican Rat Lines'." ["Unholy Trinity", Mark Aarons and John Loftus]


Historiallinen tosiasia on että Adolf Hitler ei olisi voinut käydä sotaansa eikä suorittaa Holokaustiaan ilman Rooman aktiivista tukea. Papeissa ja nunnissa oli yksilöitä jotka vastustivat Hitleriä sodan aikana, suuressa määrin ja omaksi vahingokseen; kuitenkin, Rooman virallinen politiikka tuki Hitleriä.

Todistava seurakunta

 • "...valtion valvoma kansallinen kirkko saattaisi merkitä pastorien hallinnon vähenemistä. Luonnollisesti monet pastorit huolestuivat; Jotkut protestoivat hiljaa itsekseen ja toiset avoimesti muodostaen Todistavan seurakunnan. Siitä huolimatta, useimmat pastorit liittoutuivat natsipuolueen kanssa ja heidän antisemiittiset näkemyksensä julkaistiin protestanttien lehdissä jopa ennen Hitlerin valtaannousua... Hitler halusi yhdistää kaikki alueelliset protestanttiset kirkot yhdeksi ja yhdistyneeksi Valtionkirkoksi. Tietystikin, tämä merkitsi valtion valvontaa ja vähemmistö luterilaisista pastoreista näki vaaran. Vuonna 1933, muutamat protestanttiset pastorit, nimeltään Martin Niemöller, Dietrich Bonhoeffer, Karl Barth ja muut muodostivat 'Pastorien hätäjoukkueen', joka tuli myöhemmin tunnetuksi nimellä "Todistava seurakunta", vastustamaan valtion kontrolloimaa Natsi-kirkkoa.

 • "...Natsi-saksa ei tunnistanut Todistavaa seurakuntaa virallisena kirkkona. Eivät ainoastaan natsit, vaan myös kaikki muut protestanttiset kirkot tuomitsivat Todistavan seurakunnan. He pitivät sitä vähäisenä oppositiona jolla on vain vähän voimaa. Huomattava enemmistö Saksan kirkoista tuki Hitleriä sekä hänen politiikkaansa juutalaisia vastaan." ["Christianity In Europe During World War II", John Walker, kesäkuu 2002]

Taas kerran, oli lukuisia yksilöitä jotka vaaransivat elämänsä sekä rakkaimpiensa elämän, vastustaen Hitleriä ja pelastaessaan monia juutalaisia; kuitenkin, huomattava enemmistö Saksan kirkoista tuki Hitleriäja hänen politiikkaansa juutalaisia vastaan. Liian moni evankelinen ja baptistinen johtaja tuki Hitleriä, erityisesti varhaisina vuosina jolloin määrätietoinen vastustus olisi vielä voinut saada aikaan muutoksen.

Johtopäätös

 • "Jos sinä yrität ymmärtää Hitleriä, viimeinen asia johon sinä voit uskoa ovat hänen sanansa."
  [Mattingly, Ibid.]

Tämä lainaus tuo meidät suoraan "sanoihin", eikö niin? Aivan kuten liian monet evankeliset ja baptistit tukivat Hitleriä pelkästään joidenkin hänen sanojensa perusteella, ylenkatsoen muut sanat sekä teot jotka olisivat paljastaneet hänen todellisen luontonsa; niin tekevät monet kristityt tänään tukien Presidentti Bushia samoin perustein. Osissa 1-3 [ei suomennettu] me olemme osoittaneet sinulle Presidentti Bushin todellisen luonteen.


Kun Bush johtaa maailman sisään uuteen maailmanjärjestykseen, muista että tämä järjestelmä jota hän on perustamassa YK:n kanssa on Antikristuksen valtakunta. Edelleen, Bushin Uusi maailmanjärjestys on identtinen Adolf Hitlerin kanssa. Kun sinä mietit että miten suhtautua tulevaan sotaan, muista että se käydään Antikristuksen pystyttämiseksi.


Kaksi illuminaattia maailman historian avain hetkinä esittivät "kristityn" roolia kansalleen, eksyttäen monet, mukaanlukien kristityt joiden olisi pitänyt paljastaa hänet.

 • Adolf Hitler -- Illuminaatti, koulutettu Kuoleman Veljeskunnan Saksan järjestössä, tunnetaan nimellä The Thule Society.

 • George W. Bush -- Illuminaatti, koulutettu Kuoleman Veljeskunnan Amerikan järjestössä, tunnetaan nimellä Skull and Bones.

Molemmilla miehillä oli keskeinen asema aikana jolloin Antikristus yritti nousta maailman herruuteen. Molemmat miehet väittivät Jeesusta Herraksi ja Vapahtajaksi. Hitlerin pyrkimys tuoda Antikristus epäonnistui koska Jumalan aika ei ollut oikea. Jos Bush onnistuu, se tapahtuu koska Jumalan aika on oikea.


Mutta, molemmat miehet eksyttivät moniaat.


Totisesti, Jeesus oli oikeassakun Hän kertoi suunnattomasta poliittisesta ja hengellisestä eksytyksestä Lopun aikana.

"Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
[Matteus 24:24]
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1770dKäännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin