Untitled Document

Skalaari-aseet

Uunituore todistus että Jumalan profetiat hallitsevat maailman tapahtumia! Kun Bush johtaa USA:n sotaan Lähi-Idässä, on tyrmistyttävää todellisuutta, että oma armeijamme ei omistakaan maailman tehokkaimpia aseita. Venäläiset kylläkin ja kiinalaiset ja ehkä israelilaiset. Eversti Weeks oli oikeassa: Meillä ei ole sellaisia aseita, kuin globaali mahtailumme edellyttää. Tämä sota voi muuttua täystuhoksi.


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA"Keisarilla ei ole vaatteita!"

Niille jotka eivät ole lukeneet Andersen'in satua "Keisarin uusi puku", tarkastelkaamme tarinan opetuksia, jotta voit nähdä sen sovelluksen Bush'in UMJ:en sotaan Lähi-Itää vastaan.


"Kauan, kauan sitten eli keisari, joka ajatteli niin paljon uusia vaatteita, että hän tuhlasi kaikki rahansa niitä saadakseen; hänen ainoa halunsa oli olla aina hyvin puettu. Hän ei välittänyt sotilaistaan ja teatteri ei häntä huvittanut; ainoa asia todella, jota hän ajatteli oli ajaa ulos ja näytellä uusia vaatteitaan. Hänellä oli takki päivän joka tunnille ja kun joku sanoi kuninkaasta 'Hän on hallituksessaan', niin hänestä saattoi sanoa: 'Keisari on pukuhuoneessaan.'"


"Eräänä päivänä kaksi huijaria tuli tähän kaupunkiin saaden ihmiset uskomaan, että he olivat kutojia julistaen, että he voivat valmistaa hienointa kangasta, mitä kuvitella saattaa. Heidän värinsä ja mallinsa, he sanoivat, eivät olleet vain poikkeuksellisen kauniita, vaan heidän aineistaan valmistetut vaatteet omistivat ihmeellisen ominaisuuden olla näkymättömiä jokaiselle, joka oli virkaansa sopimaton tai anteeksiantamattoman typerä."


Tämän tarinan avainsanat ovat "virkaansa sopimaton" ja "anteeksiantamattoman typerä".


Keisaria pelotti mennä huijareiden luokse tutkimaan heidän ihmeellistä kangastaan, ettei hän paljastuisi " anteeksiantamattoman typeräksi" ja sen vuoksi " virkaansa sopimattomaksi". Hän lähetti puolestaan "rehellisen vanhan ministerinsä" katsomaan kangasta. Kun ministeri katsoi kangaspuita, eikä nähnyt mitään, hän hermostui ja oli varma, että hän paljastuisi sopimattomaksi ja hyvin typeräksi. Siksi hän teeskenteli näkevänsä kankaan; kiiteltyään huijareita niin ihmeellisestä kankaasta, hän matkusti takaisin keisarin luokse yksityiskohtaisesti kuvailemaan hänelle tätä ihmekangasta.


Keisari lähetti sitten toisen "uskollisen lähetin" kutojien luokse ja kun hänkään ei nähnyt kangasta, hän tuli samaan tulokseen kuin ensimmäinen ministeri. Kerrottuaan huijareille, että kangas oli verrattoman hieno, hän palasi keisarin luokse, jolle hän antoi innostuneen raportin.


Tässä vaiheessa koko kaupunki oli kiihdyksissä näiden kahden rehellisen ja kunnioitetun keisarin ministerin raporteista. Kaikki kaupunkilaiset lörpöttelivät sanoen, etteivät voisi odottaa sitä, että omin silmin näkisivät tämän ihmeellisen kankaan, josta keisarin vaatteita oltiin ompelemassa. Keisari vedettiin tähän näytelmäpeliin ja lopulta sai kylliksi rohkeutta ja meni itse katsomaan kangasta.


Kun hän ei nähnyt mitään, hän hermostui! Mieluummin kuin olisi paljastanut olevansa "sopimaton virkaansa" tai "anteeksiantamattoman typerä" hän teeskenteli näkevänsä kankaan tuhlaten paljon ihailua huijareille. Hän näki kutojien tekevän ankarasti työtä täysin tyhjillä kangaspuilla ja oli niin häpeissään, että vain teeskenteli näkevänsä kankaan.


Työskenneltyään kuumeisesti koko illan ennenkuin keisarin oli määrä esitellä uusia vaatteitaan ihmisten edessä, huijarit saivat ihmiset vakuutetuiksi, että heidän olisi työskenneltävä koko yö saadakseen vaatteet valmiiksi keisarin määräämässä ajassa.


Vihdoin seuraavana aamuna huijarit määräsivät keisarin riisuutumaan, jotta he voisivat panna hänen yllensä puvun, joka oli "kevyt kuin lukin verkko". Vielä kun hän tuijotti alastomuuttaan suuren peilin edessä, hän teeskenteli näkevänsä itsensä puettuna suurenmoiseen pukuun.


Heti kun keisari astui esiin ilkosen alasti, ihmiset puhkesivat huokauksiin! He näkivät hänen alastomuutensa, mutta pelkäsivät tunnustaa sitä, koska silloin heitä olisi pidetty "anteeksiantamattoman typerinä". He huusivat rohkaisua ja ylistystä keisarille, kertoen kuinka ihmeelliset värit olivat ja kuinka kallista kangas. Ei kukaan -- keisarista ministereihin ja tavalliseen kadun mieheen -- rohjennut sanoa, mitä heidän silmänsä heille kertoivat, nimittäin, että keisari oli ilkosen alasti! Hänellä ei ollut vaatteita ollenkaan.


Lopulta pieni lapsi, ilmeisesti ei vielä "kasvatettu" ja joka ei välittänyt siitä, että joku pitäisi häntä "anteeksiantamattoman typeränä", huudahti totuuden ilmoille.


"Mutta hänellähän ei ole mitään yllään", tämä viaton lapsi huudahti. Heti kansa rohkaistui ja alkoi huutaa samaa asiaa nyt jo kauhistuneelle keisarille. Koska huijarit olivat täysin petkuttaneet häntä ja ministereitä ja koska ylpeys ja itseluottamuksen puute esti heitä näkemästä, mitä heidän silmänsä heille kertoivat, he kaikki osoittivat olevansa "virkaansa sopimattomia" ja "anteeksiantamattoman typeriä".


Kun keisari piti yllä teeskentelyä kyllin kauan päästäkseen takaisin linnaansa, koko valtakunta oli vapautunut tämän lapsen viattoman rehellisyyden kautta. Tällä keisarilla todellakaan ei ollut vaatteita ollenkaan.

Amerikan ylimielinen johto 11.9 jälkeen

Juuri nyt koko maailma on läpikäymässä samanlaista harjoitusta kuin presidentti Bush ja hänen UMJ:en sotansa, sota jota on suunniteltu vuodesta 1870 [NEWS1056] ja jonka tulee laukaisemaan hyökkäys Irakiin.


Tässä sarjassa me keskitymme tämän aiheen asetekniseen puoleen; näemme, että kun Bush ajaa maailman tarpeettomaan sotaan, hän kirjaimellisesti toteuttaa Andersenin sadun tarkalleen. Kun tutkit tosiasioita, voit nähdä, että Amerikka on ilman vaatteita koko hommassa. Palatkaamme ajassa taaksepäin syyskuun 13. päivään 2001, aikaan kun oli kulunut kaksi päivää WTC:n ja Pentagonin hyökkäyksistä. Kuuntele apulaispuolustussihteeri Paul Wolfowitz'in ylimielisyyttä, kun hän kuvaili Amerikan suunniteltua vastausta syyskuun hyökkäyksiin.

UUTISKATSAUS: "Stage Set For Attack", (Näyttämä valmis hyökkäykselle) by Susanne M. Schafer, Associated Press, The Sun Chronicle, Friday, September 14, 2001.


"Kaikkein tarkimmassa Bush'in hallituksen suunnitelmien kuvauksessa apulaispuolustussihteeri Wolfowitz sanoi torstaina, että kosto jatkuisi kunnes terrorismin juuret on tuhottu. Nämä ihmiset yrittävät piiloutua. He eivät pysty piiloutumaan ikuisesti ... He luulevat, että heidän kätköpaikkansa ovat turvallisia, mutta he eivät voi olla turvassa ikuisesti ... ei ole vain kysymys ihmisten kiinni ottamisesta ja vastuuseen asettamisesta, vaan pyhäkköjen poistamisesta, tukijärjestelmien poistamisesta, terrorismia tukevien valtioiden lopettamisesta."

[Page 2; Covered in detail in NEWS1542]

Amerikka oli juuri vannonut -- hyvin korkealla tasolla -- että se aikoi hyökätä jokaista valtiota vastaan, joka suojelee, kouluttaa ja edistää terrorismia, päämääränä sen "valtion lopettaminen".


Toisin sanoen Amerikka aikoi ruveta globaaliksi poliisiksi, joka tuo kaikki nämä kansainväliset gangsterit oikeuteen; edelleen, me aioimme asettaa itsemme globaaleiksi tuomareiksi ja lautamiehistöksi, jotka mielivaltaisesti päättäisivät kuka on syyllinen ja yksipuolisesti päättäisivät oliko todistusaineisto kyllin vahva myönteiseen johtopäätökseen. Näiden sanojen merkitys on selvä: Amerikka aikoi päättää, mitä todisteita oli olemassa, jotka kyllin vahvasti oikeuttaisivat tuomaan määrätyn valtion oikeuteen.


Lopulta apulaispuolustussihteeri Wolfowitz julisti, että Amerikka aikoi toimia kuolemantuomion toimeenpanijana.


Vaikka olemme koonneet merkittäviä valtioita tukemaan hyökkäystämme Irakiin, lukuisat muut valtiot ovat olleet kyllin lujatahtoisia ja huutaneet: "Todistusaineisto eivät ole vahva, se ei ole ratkaiseva ja se ei varmasti ole suursodan arvoinen, varsinkaan sodan, joka sytyttäisi Lähi-Idässä alueellisen suurpalon."


Nämä valtiot näyttelevät viattoman lapsen osaa sadussamme; ne huutavat kaikin voimin:


"Keisarilla ei ole vaatteita".

Ylivertainen aseteknologia

Jos valtion johtajat ovat näin hirveän ylimielisiä ja rohkeita, että julistavat maailmalle, että me "lopetamme valtiot", jotka sponsoroivat terrorismia, sinä varmaan ajattelet, että nämä johtajat antavat tämän julistuksen ehdottoman sotilaallisen voiman asemasta. Ajattelet varmaan, että tämä ylimielisyys on tulos siitä, että johtajamme tietävät, että me olemme koko maailman sotilaallinen King Kong. Todellakin massamedia on kertonut meille yli 10 vuotta, että USA on maailman ainoa supervalta nyt, kun SNTL on hajoitettu.Olemme lukeneet monia kerskailevia artikkeleita kaikista niistä uusista aseista, joita voisimme käyttää Irakia vastaan; jotkut niistä eivät olleet vielä edes olemassa 11.9.2001. Vahva sisältö on, että meillä on maailman voimakkain armeija. Jos jokin valtio rohkenee vastustaa meitä, he saavat tuntea kaikkivoivan armeijamme ruoskan. Kuten Bush on sanonut monta kertaa: "Jos ette ole kanssamme, te olette meitä vastaan". Tämä artikkelin ensimmäinen osa käsittelee mitä tyrmistyttävintä aihetta: Amerikka ei omista voimakkainta, pisimmälle kehitettyä aseteknologiaa maailmassa! Vihollisillamme on sellaista teknologiaa! Ainakin viisi valtiota maailmassa omistaa sellaista teknologiaa, joka voisi alistaa Amerikan sotavoimat tuhoon muutamassa tunnissa, jos he päättäisivät laukaista sen meitä vastaan!


"Amerikka tulee palamaan"


Tässä artikkelissa puhumme yhdestä sellaisesta asejärjestelmästä: skalaari-aseteknologiasta. Suuren osan tiedoistamme olemme saaneet eversti Thomas E. Bearden'in kirjasta: "Fer De Lance",viimeksi päivitetty 2002.


Mutta ensiksi haluamme lainata eversti Byron Weeks'in (MD, USAF, MC, Retired Reserve) varoitusta, jonka hän antoi 5.10.2002. Julkaisimme sen nettisivullamme Daily News Updates useita kertoja. Kuuntele mitä hän sanoo:

"Niin sanottu imperialistinen Amerikka ei todennäköisesti omista välineitä, joilla se voisi perustella yrityksiään hallita maailmaa. Me olemme nyt heikompia, kuin milloinkaan olemme olleet. Bush'in mahtailu on tyhjää ja vaikka meillä onkin Teslan haupitsi, niin sellainen on myös Venäjällä ja Kiinalla ja Venäjällä on ollut skalaarisia EM-aseita kauemmin -- kyllin kauan, että he ovat kokeilleet ja testanneet niiden eri muotoja monta kertaa. Mutta vaikka meillä ilmeisesti on joitakin HAARP-voimaisia aseita, fyysikko LTC Thomas Beardon sanoo, että meillä ei ole paljon, jos yhtään ja meidän skalaariaseemme ei ole vielä valmis sijoitettavaksi tehokkaasti ..."


"Jos kimppuumme hyökätään, maavoimamme ovat yhtä haavoittuvat kuin istuva ankka kuumassa hiekkaerämaassa ilman mitään pakopaikkaa. Amerikan kaupungit ja vanhanaikaiset ABM-systeemit eivät suojele meitä. Jos me hyökkäämme Irakiin, mikä nyt näyttää väistämättömältä, voimme odottaa, että kimppumme hyökätään joka puolelta ydinpommein, neutronipommein, EMP-asein ja pituussuuntaisin sähkömagneettisin interferenssi-aalloin, jotka tulevat alas päällemme kuin tuli taivaasta. Amerikka tulee palamaan ..."


"Amerikka tulee palamaan"!

Mielessäni hätkähdin, kun luin nämä sanat, mutta en voinut kieltää okkulttisia tosiasioita: UMJ:en suunnitelma ennakoi, että Amerikka tulee palamaan kuten Feeniks-lintu, tuo egyptiläinen myyttinen lintu, joka kuolee vapaaehtoisesti ja roihahtaa sellaiseen kauheaan paloon, että sen ruumis muuttuu tuhkaksi. Demoniset henkioppaat kertoivat okkulttisille Amerikan perustaja-isille, että meidän todellinen kansallislintumme oli legendaarinen Feenikslintu. Oikealla hetkellä maamme tulee palamaan kuten Feenikslintu ja sen tuhkasta nousee UMJ ja Antikristus maailman näyttämölle. Tämä on suunnitelma.


Saadaksesi lisää tieota Feeniks linnusta ja sen sopivuudesta yhdysvalloille, lue seuraavat uutiset:


NEWS1259 -- Hillary Clinton Wearing A New Pin, The Phoenix Bird (February, 1998)


NEWS1399 -- U.S. Government Mall Created In Design Of Sephiroth Tree of Life


Koska okkulttinen muurarisuunnitelma tälle maalle oli esittää Feeniks-lintua, eversti Weeks'in varoitus iski syvälle minuun, mutta edelleen kysyin: kuinka on mahdollista, että Venäjällä ja Kiinalla voisi olla aseita, jotka ovat niin paljon edellä meistä, kun me olemme perinteisesti omistaneet teknologian korkeimman tason maailmassa? Tämä artikkeli vastaa näihin kysymyksiin.

Skalaari-aseet

Skalaari-aseet ovat sähkömagneettisia aaltoja, joita lähetetään erikoisrakenteisten antennien kautta. Kun USA nyt lähes vuosikymmenen ajan on rakentanut HAARP-antenneja, tämä teknologia epäilemättä ei vedä vertoja venäläiselle teknologialle, ja voi edustaa jättiläismäistä ponnistusta venäläisen aseteknologian tason saavuttamiseksi. Kuunnelkaamme eversti Beardon'ia:

"Jonkin aikaa Venäjä ja muutamat muut maat ovat omistaneet pitkälle kehitettyjä 'laajennettuja sähkömagneettisia (extended-electromagnetics)' (energiaoppiin perustuvia, energetics) hyvin uusia ja outoja (of a very novel kind) aseita, jotka soveltavat dramaattisesti laajennettua sähködynamiikan (fysiikan haara, joka tutkii sähkömagneettisten ja mekaanisten ilmiöiden välistä suhdetta, suom.huom.) teoriaa ... Suurin osa näistä energiaoppiin perustuvista aseista on pitemmälle kehitetty, kuin mitä USA:n armeija, tiedustelu ja tiedeyhteisöt ovat tähän mennessä tienneet ... Tärkeä syy USA:n jälkeenjääneisyyteen on, että Maxwell'in teorian virheellisiä oletuksia vuodelta 1865 ei ole muutettu läntisessä tiedeyhteisössä."


"Koska USA on olennaisesti jäljessä näissä 'uusissa' strategisissa super-aseissa, uusi Manhattan-projekti näyttäisi olevan suositeltava ja oikeutettu ... Vakava kehitys, joka ilmeni alkuvuodesta 2002 oli, kun Kiina otti käyttöön sekä QP-aseet (quantum potential) että EMP-aseet (negative energy electromagnetic pulse) (niitä kutsuttiin alunperin nimellä MindSnapper niiden todellisen luonteen salaamiseksi. QP-aseet ovat hallitsevia aseita maan päällä tänä päivänä, ja heti niiden jälkeen tulevat negatiivisen energian EMP-aseet ... Emme ole pystyneet varmistamaan tarkalleen, kuinka moni valtio omistaa negatiivisen energian EMP-aseita, mutta niitä on ainakin viisi ... USA on vielä pahasti jäljessä ..."). [Fer De Lance, p. 4-5]

Tämä on tyrmistyttävää tietoa ja täydellisesti tukee eversti Byron Weeks'in epätoivoista varoitusta 5.10.2002. "Amerikka tulee palamaan" hän sanoo, koska meillä ei ole maailman tehokkainta aseistusta; meillä ei ole aseistusta, joka tukisi presidentti Bush'in, puolustussihteeri Rumsfeld'in ja apulaispuolustussihteeri Wolfowitz'in mahtailua.Eversti Weeks kuvailee erityistä asetta, jota kutsutaan Teslan kupoliksi (Tesla Dome). Tässä vaiheessa salli meidän selvittää, mikä Teslan kupoli on, kuinka se toimii ja miksi sellaisen omistaminen on niin tärkeää nykyaikaissa sodankäynnissä. Tulet näkemään, että yhdenkään laivaston ei pitäisi lähteä liikkeelle, jos sen tiedemiehet eivät voi sijoittaa toimivaa Teslan kupolia; yhdenkään armeijan ei pitäisi marssia ja yhtään ilmavoimien yksikköä ei pitäisi sijoittaa ilman tätä kupolia.


Kuten voit nähdä tiedoista kuvan alapuolella, tämä on kuva testistä, jonka venäläiset tekivät Atlantan yllä Georgiassa, ajanjaksolla, jota ei ole tarkemmin määritelty. Poimikaamme tarkempi selvitys eversti Beardon'ilta.

"Marraskuun 12. päivänä 1986 venäläiset jopa sijoittivat valtavan 'mallinukkesuojan' (dummy shield) Atlantan ylle. Jos suoja olisi ollut oikea eikä vain harjoitussellainen, jokainen siihen lentänyt ilma-alus ja ohjus olisi heti räjähtänyt ja tuhoutunut. Tämä moodi -- 'strategisen asealueen 'pullottaminen' -- tekee mahdolliseksi neutralisoida kokonainen mannertenvälisten ohjusten laukaisukompleksi tai suuri pommikoneiden tukikohta jne. Se pystyy myös "pullottamaan" suuren laivastoyksikön merellä mukaan lukien lentokoneet ja Tomahawk-ohjukset, meritykkien ammukset jne. Kun kyseessä on oikea suoja, niin siihen lentävät lentokoneet tai ohjukset (joko sisä- tai ulkopuolelta) räjähtävät ja tuhoutuvat." [Fe De Lance, p. 135] Tämä Teslan kupoli on ehdottomasti tehokkain aseistus, mistä milloinkaan olen kuullut! Jos Bush sijoittaa laivastomme, ilmavoimamme ja armeijamme ilman toimivaa Teslan kupolia, niin kaikki meidän yksikkömme voitaisiin 'pullottaa' niin, että ne eivät voisi hyökätä vihollista vastaan, niinkuin me ajattelemme niiden aikovan tehdä!

Edelleen jos Venäjä pystyttäisi Teslan kupolin esim. Bagdadin ylle, ei yksikään aseemme voisi koskettaa kaupunkia! Emme voi sulkea pois tätä mahdollisuutta, paitsi syistä, joista puhumme artikkelimme osassa 2.


Itseasiassa vuodesta 1985 lähtien, kun Venäjä alkoi testata uusia aseitaan, he tekivät useita testejä ilma-aluksia ja ohjuksia vastaan ja sitten seurasivat reaktioitamme huolellisesti. Eversti Beardon sanoi: "Jälleen brittien reaktio -- kuten myös USA:n -- oli ennustetun kaltainen. Jälleen me paljastimme täydellisen tietämättömyytemme sähkömagneettisista aseista emmekä tunnistaneet ainuttakaan, kun törmäsimme niiden vaikutuksiin." [Fer De Lance, p. 271]Voit nähdä, että jokaisen aselajin tänä päivänä tänä päivänä täytyy liikkua Teslan kupolin suojeluksessa. Toisin sanoen kupolin täytyy aina liikua laivojen, lentokoneiden ja joukkojen yläpuolella ja ympärillä kohti niiden päämäärää. Kuten voit kuvitella tästä taiteilijan esityksestä kupoli voidaan saada jatkuvasti liikumaan lentokoneen mukana samalla nopeudella, joten se koko ajan ympäröi lentokoneen. Erään kaupallisen lentokoneen pilotit näkivät tämän esityksen ja raportoivat siitä sanomalehdelle Ashai Evening News, Tokyo, 22.6.1982. Huomaa kuinka vanhaa tämä teknologia on venäläisille!


Taas kerran voimme nähdä, kuinka tätä asetta voidaan käyttää puolustukseen tai hyökkäykseen.


Jos Teslan kupoli sijoitetaan lentokoneiden ympärille ja se liikkuu niiden mukana, mikään vihollisvoima ei voi tuhota niitä; kääntäen, jos Teslan kupoli pystytetään jonkin kohteen ympärille, mikään aseemme ei toimi sitä vastaan. Tänä päivänä mikään aselaji ei voi liikkua maalla, merellä eikä ilmassa, ellei se ole jatkuvasti suojattu tehokkaalla Teslan kupolilla.


Mutta sitten uutiset vain pahenevat. Esityksessä valtavan suuren Teslan kupolin hirmuisista vaikutuksista sanotaan:

"Kuten kuvasta näkyy ... luodaan kaksi puolipallopintaa käyttäen monitaajuuslähettimiä ja katkaistuja Fourier-sarjan laajennuksia. Kahden skalaarisen puolipallon keskinäinen häiriö luo suuren, hehkuvan puolipallokuoren, joka on tavallista sähkömagneettista energiaa. Tässä kuoressa energiatiheys on riittävän suuri nostamaan Dirac'in ainetta Dirac'isesta tyhjiön merestä. (Dirac oli fyysikko, suom.huom.)


"Tällainen kuori voi olla halkaisijaltaan useita satoja maileja pohjatasossa. Vaadittava suunnaton energiamäärä tällaisen kuoren muodostamiseksi saadaan 'skalaarisen voimahanan' avulla itsensä maaplaneetan sulasta ytimestä, kuten aikaisemmin on selitetty. Huhti- toukokuun vaihteessa vuonna 1985, 27 tällaista 'voimahanaa' asetettiin paikoilleen (were placed) maa-planeettaan venäläisten toimesta. Kukin hana pystyy synnyttämään lämpöräjähdyksiä (exothermic explosions), pakkasräjähdyksiä (endothermic explosions), muokkaamaan säätä (engineering the weather), paikantamaan ja tuhoamaan vedenalaisia aluksia, havaitsemaan ja tuhoamaan mannertenväliset ohjukset kohta laukaisun jälkeen, havaitsemaan ja tuhoamaan pitkän matkan strategiset pommikoneet heti, kun ne ovat ilmassa jne."


"Kaikissa tapauksissa jättiläismäinen Teslan kuori on hyödyllinen kaikkia tulevia hyökkäyksiä vastaan .... Ei tarvitse erotella oikeaa taistelukärkeä kantavia paluukuljettimia (re-entry vehicles) valemaaleista, akanoista (lentokoneesta tutkien harhauttamiseksi päästettyjä metallin kappaleita, suom.huom.) jne. Koko 'sotku' kuoren sisällä yksinkertaisesti 'putsataan' ja 'steriloidaan' tai tuhotaan. Kuori huolehtii ICBM/IRBM - ohjuksista (mannertenvälisistä ja keskimatkan) ja niiden ydinkärjistä, strategisista pommikoneista ydinpommeineen, risteilyohjuksista ydinkärkineen, paluukuljettimista kärkineen, valemaaleista, akanoista jne." [Fer De Lance, p. 258-9]

Täysin käsittääksemme kuinka hallituksemme valehtelee meille, meidän on vain muistettava, että meille jatkuvasti syötetään uutisia, kuinka muka 'ohjuspuolustuskokeissa' ilmavoimamme pyrkivät fyysisesti tuhoamaan ohjuksen toisella ohjuksella! Nämä ns. testit -- jos niitä edes todella tehdään -- ovat täydellisiä esimerkkejä puhtaasta propagandasta! Tällaiset 'testit' on vain tarkoitettu salaamaan meiltä teknologian todellinen luonne. Jos me katselemme teknologiaa, joka vanheni 30 vuotta sitten, ja meidät pannaan uskomaan, että tämä on nyt viimeisintä teknologiaa, emme ikinä tule näkemään oikean teknologian olemassaoloa. Ja kun meidät tuhotaan tällä teknologialla taistelukentällä tai kaupungeissamme, emme ikinä tiedä, mikä meidät tappoi!


Muista, että jopa HAARP antaa jonkin verran rajoitetun, suhteellisen alkeellisen, ohjuksiin perustuvan suojausjärjestelmän. Siksi armeijamme ja hallituksemme taatusti tietävät, että he valehtelevat meille, kun he lavastavat näitä 'ohjuspuolustuskokeita', joissa ohjuskontakti toiseen ohjukseen on ilmeisesti päämäärä.


Lyhyt luettelo skalaariaseteknologiasta


Venäläiset "lähettimet voivat siirtää skalaarisia komponentteja, joita biologisten iskujen lisäksi voidaan käyttää moniin muihin tarkoituksiin, kuten:


1. Vaikuttaa säähän tai hallita sitä.


2. Muuttaa ylemmän ilmakehän suurten suihkuvirtojen (jetstreams) kulkureittiä.


3. Havaita, jäljittää ja tuhota ohjuksia kohta laukaisun jälkeen.


4. Havaita, jäljittää ja tuhota strategisia pommikoneita ja muita ilma-aluksia.5. Hyökätä maa- ja merikohteita vastaan käyttäen suuria ilmassa tapahtuvia sähkömagneettisia räjähdyksiä: EM-räjähdys aikaan saa ydinräjähdykseen verrattavan tulipallon, lämpövaikutuksen ja paineaallon ilman säteilyä ja radioaktiivista saastelaskeumaa. HUOMAUTUS: Tämä skalaari-ase aikaan saa myös tunnusomaisen sienipilven, joka yleensä liitetään vain ydinaseisiin; siten profeetta Joelin maininta 'savupatsaista', voi viitata skalaari-aseisiin eikä ydinaseisiin!


6. Hyökätä maa- ja merikohteita vastaan käyttäen 'pakkasräjähdyksiä', jolloin kaikki elollinen jäätyy miltei silmän räpäyksessä, jättäen laitokset ja varusteet ehjiksi. HUOMAUTUS: Tulemme käsittelemään tätä aihetta myöhemmin, koska aika ja tila ei salli sitä tässä.


7. Hyökätä maa- ja merikohteita vastaan käyttäen voimakasta sisäistä sähkömagneettista häirintää niin, että kaikki elektroniikka mykistyy. HUOMAUTUS: Skalaari-aseet voivat tuhota sähkömagneettisia systeemejä, vaikka ne olisivat 'kovetettuja' (hardened)!


8. Hyökätä henkilöstöä vastaan maalla ja merellä suoraan tuhoamalla heidän hermojärjestelmänsä sisäisesti aiheutetulla voimakkaalla sähkömagneettisella pulssilla (EMP).


9. Häiritä kaukaisten laitosten, laitteiden ja henkilökuntien toimintaa tai tuhota sadot laajoilla alueilla ankaralla kylmällä tai ankaralla kuumuudella tai jopa käynnistämällä kylmän ja kuuman välinen vaihtelu.


10. Aiheuttaa kaukaisia maanjäristyksiä kaukaisella siirrosvyöhykkeellä sijoittamalla sinne energiaa kallioihin lisäämään laattajännitystä, kunnes liikahdus tapahtuu siirrosvyöhykkeessä. HUOMAUTUS: New Age-kirjailija Bill Cooper huomauttaa, että suunnitellun paniikin aikana Los Angeles'iin aiotaan iskeä ennenkuulumattomalla 9.0 Richter-asteen maanjäristyksellä. Nyt ainakin tiedämme, mistä maanjäristys on tulossa!


11. Aiheuttaa kokonaisen laatan tai laajan alueen voimakas, epätavallinen keinuminen sijoittamalla ja poistamalla energiaa vuorotellen alueilta ja aiheuttaen laajan kalliolaatan käyristymisen (buckling). HUOMAUTUS: Albert Einstein huomautti, että koko Pohjois-Amerikan mannerlaatta voitaisiin saada käyristymään ja katoamaan valtamerten alle käyttämällä oikeisiin siirroslinjoihin (fault lines) kautta mantereen sijoitettuja ydinvoimalaitteita.


12. Perustaa vedenalainen häiriöverkko (interference grid) niin, että sukellusveneet voidaan havaita, jäljittää ja tuhota paikalleen ja ohjukset laukaisemattomina. HUOMAUTUS: Tämä merkitsee, että kaikki meidän hienot ja kalliit sukellusveneemme ovat mitään tekemättömiä! Muista, että me suuresti lisäsimme riippuvuuttamme sukellusveneistä, juuri koska niitä ei voinut havaita.


13. Hyökätä merialuksia ja yksiköitä vastaan veden ja alusten runkojen läpi ilman varoitusta.


14. Hyökätä ohjussiiloja ja ydinvarastoja vastaan 'ennen laukaisua' suoraan itse maaplaneetan läpi.


15. Aloittaa täydellinen sisäänpäin suuntautuva taistelukärkien ydinräjähdys lastatuissa ohjuksissa taisteluasemissa. (Initiate the full nuclear explosion of implosion-type nuclear warheads on-board missiles on battle stations.)


16. Aloittaa täydellinen sisäänpäin suuntautuva taistelukärkien ydinräjähdys varastoissa ja valmiusvarastoissa. (Initiate the full nuclear explosion of implosion-type nuclear warheads in storage sites and in ready reserve.)


17. Tuhota kelluvia ja pohjaan kiinnitettyjä miinoja ja vedenalaisia tunnistimia, jopa kokonaisia 'kenttiä'.


18. Havaita ja tuhota vihollisen torpedoja, laivasta sukellusveneeseen ammuttuja ohjuksia ja dumpattuja sukellusveneammuksia ja latauksia. HUOMAUTUS: Nämä kyvyt 15-18 tarkoittavat, että skalaari-aseet voivat lähes hetkessä räjäyttää jokaisen taistelukärjen, sekä ydin että konventionaalisen, meidän arsenaalissamme maailmanlaajuisesti. Hetkessä, silmänräpäyksessä me voimme olla voimattomia!


19. 'Pumpata' kaukaisten sähkövoimaverkostojen ja tuotantojärjestelmien sähköisen maadoituksen niin, että järjestelmä pettää tuhoisin seurauksin.


20. 'Pumpata' kaukaisten sähkövoimajärjestelmien sähköisen maadoituksen niin, että radio- ja TV-lähettimet, voimaverkot ja johdotukset rakennuksissa ja laitoksissa säteilevät haluttua skalaarista aaltokomponenttia tai signaaliyhdistelmää varusteisiin ja henkilökuntaan.


Sitten LTC Beardon vakavasti päättää:

"Kaiken kaikkiaan tikka (skalaariset) lähetinyhdistelmät ja muut niihin liittyvät EM-aseet ovat hyödyllisiä sodan suurissa tehtävissä." [Fer De Lance Index]

Toisin sanoen, jokainen asejärjestelmä, jota me niin vaivalla laivaamme sotaan ja niitä käyttävät ihmiset, ovat täystuhon suuressa vaarassa sellaisen asejärjestelmän kautta, joka meillä on vielä ottamatta käyttöön, ainakin tehokkaasti. Kuuntele vielä, mitä eversti Weeks sanoo:

" Me olemme nyt heikompia, kuin milloinkaan olemme olleet. Bush'in mahtailu on tyhjää ja vaikka meillä onkin Teslan haupitsi, niin sellainen on myös Venäjällä ja Kiinalla ja Venäjällä on ollut skalaarisia EM-aseita kauemmin -- kyllin kauan, että he ovat kokeilleet ja testanneet niiden eri muotoja monta kertaa. Mutta vaikka meillä ilmeisesti on joitakin HAARP-voimaisia aseita, fyysikko LTC Thomas Beardon sanoo, että meillä ei ole paljon, jos yhtään ja meidän skalaariaseemme ei ole vielä valmis sijoitettavaksi tehokkaasti ..."

Entä meidän superaseemme?

Tällä kohtaa sinun kiihtynyt mielesi luultavasti protestoi sanoen: "Mutta olemmehan me kehittäneet omat superaseemme! Ne eivät saata olla skalaari-aseita, mutta ne ovat uusia ja tehokkaita ja voivat tasapainottaa näitä skalaariasejärjestelmiä. Eversti Beardon vastaa tähän kysymykseen.

"Meillä on maatutkia, ilmakehänsisäisiä sieppaajia (endoatmospheric interceptors), ilmakehän ulkopuolisia sieppaajia (exoatmospheric interceptors), ilmassa kelluvia tunnistimia, avaruustunnistimia, kemiallisesti liikkuvia sieppaajia (chemically propelled interceptors), sähkömagneettisia raidetykkejä (electromagnetic railguns). Tyrmistyttävän voimakkaita ydinvoima lasereita (nuclear-pumped lasers). Ehkä jopa röntgen- ja gammasädelasereita (x-ray and gamma ray lasers). Suunnatun energian RF-aseita. Suunnattomia raidetykkejä. Tunnistimia kaikkialla. Valtavia kommunikaatioverkkoja. Valtavasti tietokoneita ja valvontajärjestelmiä. "


"Ja se on täydellisesti haavoittuvaa skalaarisille EM-aseille. Jättiläismäiset skalaariset sähkömagneettiset (EM) 'tutkat' vaivat yksinkertaisesti pyyhkäistä tuon kaiken kuin viikate läpiseisovan heinän." [Ibi., p. 331]

Ja entäpä meidän skalaari-aseemme: "Meidän skalaariaseemme ei ole vielä valmis sijoitettavaksi tehokkaasti".


Keisari Bush'illa ei ole vaatteita!

Miksi olemme vielä elossa?

Venäläiset ilmeisesti saavuttivat läpimurtonsa 1960 luvun alussa neuvostopääministeri Hrusthev'in aikana. Tämän läpimurron perusteella Hrutshev kerskaili, että Venäjä omisti mielikuvituksellisia aseita, jotka saisivat aikan vallankumouksen sodankäynnissä, kun maailma ymmärtäisi sen; ylimielinen hallituksemme ja yhtä ylimielinen lehdistömme sivuutti hänen väitteensä, heittäen ne yli laidan puhtaana propagandana.


Tähän aikaan Hrutshev myös takoi kenkäänsä pöytään YK:ssa ja kerskaili: "Me tulemme hautaamaan teidät"!


Vuonna 1963 Neuvostoliiton skalaaritekniikka jumiutti niin perusteellisesti USA:n sukellusvene Thresher'in, että se haaksirikkoutui ja upposi. [Fer De Lance, p. 12]


Vuosina 1985-1986 venäläiset alkoivat viimeistellä asettaan. He parantelivat monia edellä lueteltuja kykyjä, tiputellen koneita taivaalta prosessin edetessä. Joka kerran 'onnettomuuden' jälkeen heidän tiedustelunsa kuunteli huolellisesti armeijaamme nähdäkseen oliko meillä aavistustakaan, mikä oli saanut koneen putoamaan; yhdessäkään tapauksessa meillä ei ollut mitään johtolankaa.


Koko 1990-luvun ajan venäläiset jatkoivat läpimurtotenologiansa parantamista edeten kvanttiaseisiin (Quantum Potential) ja negatiivisen energian EMP-aseisiin (Negative Energy EMP weapons), joista kutakin tulemme käsittelemään erillisessä artikkelissa. Siis kun eversti Weeks puhuu tosiasiasta, että tiedeyhteisömme ei ole vielä kehittänyt tehokkaita skalaari-aseita, hän tarkoittaa, että me emme ole vielä kehittäneet ensimmäisen sukupolven skalaari-aseita! Venäläiset ovat kaukana, kaukana ensimmäisen sukupolven tuolla puolella jo ainakin kolmannessa sukupolvessa.


Venäläiset voivat tehokkaasti tuhota USA:n ja Englannin kärsimällä itse vain vähän tai ei ollenkaan! Varmistaakseen eloonjäämisensä, jos joku meidän aseemme sattuisi pääsemään heidän Teslan kupolinsa läpi, venäläiset ovat luoneet hyvin pitkälle kehitetyn väestönsuojeluohjelman; juuri viime viikolla uutiset Venäjältä kertoivat, että siellä on käynnissä siviilien sotaharjoitukset, samaan aikaan kun kiinalaisilla on ilmahyökkäysharjoitukset ensi kertaa sitten vuoden 1950.


Miksi olemme vielä elossa?


Pantterit eivät muuta pilkkujaan


Useimmat uskovat, että kommunismi on lopullisesti kuollut. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Nykyinen Venäjän presidentti Putin on entinen KGB:n upseeri, joka on vain pukeutunut uudelleen länsimaisiin vaatteisiin. Hänen virkanimityksensä ei ole enää "Premier" (pääministeri), vaan "presidentti", koska se kuulostaa läntisemmältä, eikä niin kommunistiselta eikä siksi uhkaavalta. Kuitenkin Putin'in rinnassa sykkii entisen kommunistin sydän, sydän joka edelleen ikävöi sitä päivää, jolloin venäläinen kommunismi hallitsee maailmaa ja läntinen kapitalismi on savuavina raunioina.


Kiinalainen kommunismi elää ja voi hyvin ja sen todellisen luonnon suhteen harvat on petetty. Jotkut heidän kenraalinsa ovat uhanneet, että jos USA lähettää merivoimansa puolustamaan Taiwania, niin Kiina tulee tuhoamaan tuon merivoiman. Nyt kun tiedämme, että Kiinalla on ensimmäisen ja toisen sukupolven skalaari-aseita, osaamme arvioida tuota uhkausta.


Kommunistinen henki hallitsee Venäjää ja Kiinaa tänä päivänä ja ne ovat varustautuneet aseilla, joita ei voi pysäyttää!


Siis miksi vielä olemme elossa?


Minulle yksi suurimmista yllätyksistä, kun pohdiskelin tämän tiedon seurauksia, koski pääministeri Mihail Gorbachov'ia, joka nousi virkaan vuonna 1985. Gorba oli nuori, energinen pääministeri, joka toimi, kuin hänellä hänellä todella olisi ollut suunnitelmia kuolevalle Neuvostoliitolle. Hänen on täytynyt olla virassa hyvin lyhyen ajan, kun hänelle esiteltiin uusi venäläinen skalaari-aseeksi kutsuttu ase, jos hän ei jo aikaisemmissa viroissaan ollut tutustunut siihen. Hänen on täytynyt olla innoissaan nähdessään koko tämän uuden asejärjestelmän kyvyt, järjestelmän, joka asetti länsivallat täysin alttiiksi tuholle. Ensi kertaa milloinkaan venäläiset voisivat tuhota Lännen tarvitsematta pelätä itse tuhoutuvansa. Eivätkä vain läntisten kansojen syvät rivit olleet tietämättömiä venäläisten läpimurrosta, vaan myös läntisillä hallituksilla ja tiedustelumiehillä yhtä lailla ei ollut hajuakaan siitä, mitä venäläiset olivat saaneet aikaan.


Gorba tullaan aina muistamaan Afganistanin teurastajana, kun hän johti venäläiset joukot sotaan, jossa tätä uutta asetta testattiin, mutta se oli sota, jonka Venäjä sai näyttämään, kuin se olisi lyöty ja se olisi joutunut vetäytymään kuin koira häntä koipien välissä! Lukemattomia kymmeniä tuhansia afgaaneja kuoli tai haavoittui näiden uusien tarunhohtoisten aseiden edessä.


Jos Gorballa oli tällainen teurastajan sydän, niin miksi hän ei käyttänyt näitä aseita tullakseen maailman ensimmäiseksi diktaattoriksi?


Mennäksemme syvemmälle, miksi Gorba seurasi Illuminaatin suunnitelmaa hajoittaa Neuvostoliitto liittyen 10 valtion uudelleenjärjestelysuunnitelmaan, jossa Venäjästä tuli supervaltion numero 5 osa. [Seminar 2, "America Determined The True Flow of History].


Gorba jätti nöyrästi maailman voimakkaimman sotilaallisen vallan aseman -- aseistettuna käsittämättömillä aseilla -- tullakseen UMJ:en puhemieheksi, kun hän olisi voinut tuhota läntiset vihollisensa ja tulla maailman ylimmäksi johtajaksi! Kun Gorba seurasi nöyrästi Illuminaatin suunnitelmaa, hän teki vastoin ihmisluontoa -- luonnostaan pahaa -- sekä kommunistista perusoppia, johon hän oli täysin sitoutunut. Hänen toimissaan ei ole mitään mieltä, ainakaan pintapuolisesti katsottuna.


Miksi me vielä olemme elossa?


Jumalan profetia edelleen ohjaa maailman tapahtumia


Jos Neuvostoliitto olisi käyttänyt uutta skalaari-asettaan lännen tuhoksi, monet Raamatun profetiat eivät olisi tulleet esiin:

1.Maailma ei olisi uudelleen järjestetty kymmeneksi supervaltioksi -- [Seminar 2 and NEWS1002]


2. Länsi-Euroopasta ei olisi tullut tämän suunnitelman mukaan valtio numero 2 siten elvyttäen muinaisen Rooman maailmanvallan. Antikristus on tuleva tästä valtiosta.


3. Ihmiseen istutettava siru ei ollut valmis vuonna 1985 eikä 1995, mutta on valmis nyt. Pedon merkin kehitys olisi pysähtynyt, kenties pysyvästi.


4. Ekumeeninen uskonto, joka vetää yhteen kaikki maailman väärät uskonnot -- mukaan lukien luopioprotestantismin -- Yhdeksi Maailmanuskonnoksi (One World Religion), joka palvelee Antikristusta ja Väärää Profeettaa, ei olisi tullut esiin. Vasta tänä päivänä ekumeeninen liike (Ecumenical Religious Movement) on kypsynyt siihen tilaan, että se voi nyt yhdistyä tämän yhden maailman uskonnollisen lipun alla.


5. Tietokonejärjestelmät eivät olleet kyllin pitkälle kehitettyjä ennen Y2K-kriisiä 1999-2000, jotta ne voisivat selviytyä rahaliikenteestä siten, että ostaminen ja myyminen voisi olla tietokonevalvonnassa istutettavan sirun avulla. Y2K pakotti maailman joka ainoan hallituksen päivittämään tietokonejärjestelmänsä.


6. Maailman talous ei ollut kehittynyt siksi Yhden Maailman Taloudeksi, joka se on tänä päivänä. Globalisaatio on edennyt suunnattomin harppauksin talouden kaikilla osa-alueilla, jotta Antikristus voisi valvoa sitä ja viedä sen tilaan, jossa "kukaan ei voi ostaa tai myydä ottamatta merkkiä". Ilm.13:17


7. Evankeliumin saarnaaminen koko maailmalle on edennyt suurin harppauksin vuodesta 1985. Käyttäen tietokoneita, radiota, TV:tä ja internettiä vuodesta 1985 lähtien on ehkä kylvetty enemmän evankeliumia kuin koko maailmanhistoriassa sitä ennen. On edetty suurin harppauksin Raamatun kääntämisessä uusille kielille, joita puhuvat ihmiset eivät milloinkaan ole kuulleet evankeliumia. Muista Jeesuksen profeetalliset sanat:

"Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu."

Matt 24:14

8. Antikristus olisi ollut estetty tulemasta maailman näyttämölle, koska Venäjä olisi hallinnut globaalia kanatarhaa rautaisella kädellä armeijan tukemana, hallussaan sellainen ase, jota ihmiskunta ei olisi voinut käsittää.

Varmaan voit ajatella monia muita asioita, joissa maailman näyttämö profeetalliselle täyttymykselle ei ollut valmis vuonna 1985, mutta näyttää valmiilta juuri nyt. Jos Gorba olisi aloittanut tuhoamissodan sen sijaan, että nöyrästi seurasi Illuminaatin suunnitelmaa hajoittaa Neuvostoliitto, hän olisi ollut Kaikkivaltiaan yläpuolella, koska olisi estänyt niin monia Raamatun profetioita kypsymästä pisteeseen, jossa ne voidaan lopullisesti toteuttaa.


Kuinka Jumala ehkäisi Gorban johtaman hyökkäyksen 1980-luvun lopulla? Kuinka Jumala esti Jeltsinin tulemasta maailman hallitsijaksi ja kuinka Jumala estää Putin'ia aloittamasta tätä sotaa ennen kuin Antikristus nousee? Vastaus on sekä syvällinen että hätkähdyttävän paljastava. Kun ymmärrät tämän periaatteen, sinun uskosi Raamatun profetiaan ja Jumalaan, joka sen antoi, on räjähtävä eksponentiaalisesti!


Avatkaamme Ilm.17:17 saadaksemme vastaus kysymykseemme:

" Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät."

Jeesus itse esti venäläisiä käyttämästä tätä suunnatonta teknologista etumatkaa meihin nähden, pidätti heidät tuhoamasta meidät, jotta Raamatun profetian sallittaisiin kypsyä ja tulla täyttymykseensä. Gorban nöyryys "toimia yksimielisesti" ja seurata Illuminaatin suunnitelmaa hajoittaa Neuvostoliitto, vaikka hänellä oli valta ottaa globaali hallinta itselleen, osoittaa ratkaisevasti, että Jumala on pannut oman suunnitelmansa Gorban, Jeltsin'in ja Putin'in mieliin -- jatkaa toimimista Illuminaatin uskollisina sotilaina, vaikka heidän armeijallaan oli kiistämätön kyky maailmanvalloitukseen.


Edelleen Jumala on asettanut ajatuksen näiden nykyisten Venäjän ja Kiinan johtajien mieliin "toimia yksimielisesti" "Pedon" tuomiseksi. Nämä johtajat tulevat jatkamaan samalla tavalla, kunnes "Jumalan profeetalliset sanat toteutuvat." Tämä on artikkelimme toisen osan aihe.

Johtopäätös

Tässä on tämän artikkelin suunnattoman jännittävä opetus: jos Jumala istutti tämän idean näiden Venäjän johtajien mieliin, nöyrästi jatkaa Illuminaatin suunnitelmaa maailman järjestämiseksi, jotta Antikristus voisi nousta, niin etkö usko, että Hän kyllä toimii varmistaen, että joka ainoa Hänen suunnitelmansa yksityiskohta toteutuu? Tietysti Hän on sen tekevä. Tämä ilmestys on innostanut minua suuresti, sillä minä näen, että Jeesus Kristus varmasti hallitsee, jopa ylitse pahojen inhimillisten tunne- ja ajatusprosessien.


Osassa 2 tutkimme tätä jännittävää aihetta tarkemmin, mutta sanoma kaikille pelastumattomille ja luopuneille kristityille on karu ja selvä: sinä voit tuhoutua millä hetkellä tahansa ja ainoa syy, että vielä olet elossa, on koska kaikkivaltias Jeesus Kristus varmistaa, että Hänen profetiansa toteutuvat kirjaimellisesti. Jos asiasi eivät ole kunnossa Jeesuksen Kristuksen kanssa, et saa enää viivytellä, sillä "sielujemme vihollinen" on antanut kaikkein turmeltuneimmille ja verenjanoisimmille hallituksille, mitä maailma on milloinkaan nähnyt -- Venäjälle ja Kiinalle -- sen asejärjestelmän, joka voi tuhota jokaisen ihmisen ja jokaisen valtion, joka uskaltaa asettua heidän tielleen.


Tämän paljastuksen pitäisi vakuuttaa sinut siitä, että Ajan Loppu on todella lähellä.Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt.


Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries

35 Elizabeth Street

Attleboro, MA 02703-2031

God bless you.


Takaisin