Untitled Document

Venäjä kysyy retorisen kysymyksen: Onko Yhdysvallat julistamassa sodan Venäjää vastaan? (osa 1/2)


Alaotsikko: Kun amerikkalaiset vakoilulentokoneet jatkavat partioimistaan lähellä Venäjän rajoja, ja kun on käymässä yhä selvemmäksi että Venäjä on joutumassa vastakkain USA:n kanssa Irakin sodan vuoksi, mahdottomalta kuulostava konflikti USA:n ja Venäjän välillä näyttää tulevan mahdolliseksi!


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä

Kun Neuvostoliitto hajosi vuosien 1989 ja 1991 välillä, tavallinen Yhdysvaltain kansalainen huokaisi helpotuksesta sillä näytti siltä kuin me olimme juuri voittaneet Kylmän sodan sekä päässeet eroon vihollisesta joka uhkasi olemassaoloamme. Tietenkin, vain muutamat kuuntelivat Konservatiivejä kun me varoitimme että Venäjällä on edelleen ydinaseita ja että hän on yhä meidän vihollisemme. Illuminati varmisti tämän hyväuskoisen sokeuden pudottamalla suunnitelmansa seuraavan osan hyväuskoisten kansalaisten päälle.


Suunnitelman tähän osaan kuuluu että Venäjä näennäisesti riisuu ydinaseistustaan sekä radikaalisti vähentää sotilaidensa määrää. Koko 1990-luvun alkupuolen me näimmekuvia siitä kun Venäjä tuhoaa ydinkärkiään sekä ohjuksia jotka pystyvät kuljettamaan niitä, ymmärtämättä sitä että syy näiden aseiden tuhoamiseen on se, että heidän skalaari-aseensa ovat tehneet ohjuksista vanhanaikaisia (lue uutinen 1776).


Mutta, Länsi nukkuu naiviudessaan!


Sitten, venäläiset kuuluttivat että he olivat radikaalisti vähentämässä sotilaidensa määrää. Eräät raportit osoittivat että jopa 40% sotilaista oltaisiin vapauttamassa tehtävistään, ja monet tarinat kertoivat näiden hädästä kun he joutuivat kohtaamaan taloudellisen kurjuuden.


Hyvin vähän tarinoita ilmestyi vuosina 1997-1998 kun Venäjä vaivihkaa alkoi kutsua monia vapautettuja miehiä takaisin palvelukseen. Mitä oli tekeillä? Venäjä oli vapauttanut nämä miehet säästääkseen rahaa. He käyttivät nämä säästyneet rahat ilmavoimien, merivoimien ja maavoimien aseistuksen modernisoimiseen. Sitten kin nämä uudet aseet olivat valmiita, Venäjä kutsui miehensä takaisin palvelukseen jotta he voisivat perehtyä näihin uusiin aseisiin.


Edelleen, Länsi nukkuu.


Nyt, Amerikka havahtuu siihen että hän on sodassa Venäläisiä aseita vastaan Irakissa, eikä tämä ole lainkaan hyvä asia! Onko Venäjän Karhu herännyt talviunestaan?


Salli meidän tarkastaa muutama tosiseikka.


Venäjä varustaa Irakin aseilla sekä taistelusuunnitelmalla

UUTISKATSAUS: "Yhdysvallat protestoi Venäjän asemyyntiä Irakille: Venäjää varusti Irakin korkean teknologian laitteilla, aseilla", Reuters, 23.3.2003.

"WASHINGTON -- Yhdysvallat kertoi sunnuntaina protestoineensa Moskovalle siitä että venäläiset yritykset olivat myyneet Irakille panssarintorjuntaohjuksia, yönäkölaseja sekä häirintälaitteita. Ulkoministeriön puhemies sanoi että Moskovan vastaus ei ollut riittävä. Eräs venäläinen yhtiö oli auttanut Irakin armeijaa varustautumaan elektronisilla häirintälaitteilla, ja kaksi muuta yhtiötä oli myynyt panssarintorjuntaohjuksia sekä tuhansia yönäkölaseja rikkoen YK:n pakotteita."

Ilmasodan alkuvaiheessa, joka alkoi 13. maaliskuuta, DEBKAfile huomautti että USA:n tiedustelupalvelu sekä meidän sotilaskomentajamme olivat hyvin yllättyneitä siitä kuinka nopeasti Irakin armeija tiesi minne meidän erikoisjoukkomme olivat laskeutuneet ja minne he olivat menossa. Melkein välittömästi, alueella majailevat Irakin armeijan yksiköt järjestäytyivät uudelleen niin että he olisivat taisteluasemissa. DEBKAfile kertoi että me emme tienneet Irakin tiedustelun olevan niin hyvä että se pystyisi reagoimaan "realiaikaisiin" taisteluasetelmiin. Hiljattain vapautettu armeijan majuri kertoi minulle että yksin Irakin armeija ei olisi niin hyvä; jos he mukauttivat joukkojensa sijainnin välittömästi taisteluiden alettua, niin venäläisten oli täytynyt auttaa heitä.


Meidän armeijamme todistettavasti ajatteli että he joutuisivat taistelemaan Saddamin omaa armeijaa vastaan. He eivät ymmärtäneet että he tulisivat taistelemaan venäläisiä aseita vastaan jotka olisivat irakilaisten sotilaiden ja teknikoiden käsissä! Salli meidän jatkaa tarkastelemalla tätä asiaa.


UUTISKATSAUS: "Irak käyttämässä venäläisten yhtiöiden toimittamaa kiellettyä sotakalustoa", Jerusalem Post, 24.3.2003.

"Ulkoministeriö protestoi sitä että venäläiset yhtiöt toimittivat herkkiä sotilaslaitteita Irakiin silloin kun sota näytti jo väistämättömältä... lehti tunnisti kaksi näistä firmoista, KBP Tula ja Aviaconversiya... KBP tarjosi panssarintorjuntaohjuksia ja Aviaconversiya tarjosi häirintälaitteita."


"Kymmenen vuotta sitten perustettu yhtiö, Aviaconversiya, kehittää ja valmistaa laitteita jotka vaimentavat radiojärjestelmiä mukaan lukien GPS-järjestelmän jota käytetään lentokoneissa ja pommeissa. GPS-vastaanottimet käyttävät apunaan satelliiteista tulevia signaaleja. Viime vuonna Yhdysvaltain hallitus asetti pakotteita KBP:lle sen myytyä panssarintorjuntaohjuksia Syyrialle. KBP:n laser-ohjatut ohjukset on suunniteltu tuhoamaan panssarivaunuja, autoja ja tankkeja 5,5, kilometrin etäisyydeltä asti."

Nyt, tämä on hätkähdyttävää informaatiota! Salli meidän tarkastaa näiden laitteiden kykyjä joita venäläisten firmojen kerrotaan myyneen Irakin armeijalle.

 1. GPS-häirintälaite -- Jos Irak voi häiritä meidän GPS-teknologiaamme, meidän risteilyohjuksemme eivät osu kohteisiinsa. Muutkaan aseet kuten lentokoneista ammuttavat ohjukset eivät osu kohteisiinsa. Tämä tarkoittaa sitä että monet Bagdadia vavisuttaneista pommeista eivät ole osuneet kohteisiinsa. Kuitenkin, televisiossa näytettiin kuvaa vaikuttavista räjähdyksistä.

 2. Tämä tarkoittaa myös sitä että meidän joukkomme eivät ole tuhonneet niin paljon Irakin puolustuslaitteistoa kuin mitä me uskoimme. Me olemme jo kohdanneet paljon odotettua kovempaa vastarintaa Basrassa, al-Nasiriyahissa ja Umm Qasrissa. Olisivatko nämä häirintälaitteet voineet saada aikaan sen että meidän ohjuksemme olisivat osuneet harhaan. Tähän mennessä, viisi amerikkalaista risteilyohjusta on mennyt harhaan ja kulkeutuneet Iraniin. Tämä on voinut tapahtua ainoastaan näiden häirintälaitteiden takia. Nämä laitteet mahtuvat avolava-pakettiautoon kunhan auto on riittävän suuri niin että se pystyy kuljettamaan tarvittavan voimanlähteen.

  Nämä GPS-häirintälaitteet voidaan säätää myös siten että meidän satelliittimme uskovat maalin olevan monen mailin päässä paikasta jossa se todellisuudessa on. Itse asiassa, nämä häirintälaitteet ovat niin hyviä että aasialainen verkkojulkaisu kertoo niiden tekevän meidän ohjuksistamme hyödyttömiä. [Russian Weapons And Foreign Rogues", Asia Online, 26.3.2003, http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/EC26Ak04.html].

 3. panssarintorjuntaohjukset -- Koska venäläiste yhtiöt myivät näitä panssarintorjuntaohjuksia viimeisen vuoden aikana, me voimme olettaa että ne toimivat myös yöllä. Tämä tarkoittaa sitä että yö ei suojaa meitä, erityisesti kun sinä huomioit että Irakilla on myös yönäkölaseja.

  Nyt, huomioi että näillä ohjuksilla on 5,5 kilometrin kantomatka. Tämä ohjus voidaan laukaista joko kuorma-autosta tai sotilaan olalta. Jokainen kokenut sotilas voi kertoa sinulle että paras ase tankkia vastaan ei ole toinen tankki vaan yksittäinen sotilas joka ampuu panssarintorjuntaohjuksen; yksinkertaisesti siitä syystä että sotilas tarjoaa pienemmän kohteen tankille kuin toinen panssarivaunu. Tämä on hyvin vakava asia. Armeijamme ei saanut Basraa ja muita kohteita haltuunsa kenties juuri tästä syystä.

 4. Radio-häirintälaitteet -- Me olemme kuulleet raportteja siitä että amerikkalaiset yksiköt ovat eksyneet taistelukentällä ja tämä saattaa olla syynä. Kommunikaatio on niin tärkeä taistelutilanteessa että jos vihollinen pystyy häiritsemään tai estämään lähetyksen, hän on saavuttanut suuren edun.

  Nykyään käytetään laajalti kuituoptisia linjoja. Tämän vuoksi, suurin mahdollisuus häirintään on ruohonjuuritasolla, erityisesti itse taistelukentällä. Jos sinä voit ottaa pois kyvyn nopeaan ja tehokkaaseen radio-kommunikaatioon kentällä tai itse taistelutilanteessa, sinä olet kulkenut pitkän matkan kohti voittoa.

 5. Yönäkölasit -- Yli vuosikymmenen ajan, amerikkalaisilla yksiköillä on ollut paras yö-taistelukyky. Me pystyimme näkemään vihollisen pimeimpinäkin öinä kun taas he eivät kyenneet näkemään meitä hyvin. Täten, vuonna 1991 me käynnistimme ilmahyökkäyksemme Uuden kuun aikaan. Meille kerrottiin että meillä olisi yhä tämä etu.

  Mutta, me emme aloittaneet tätä sotaa Uuden kuun aikaan, joka oli maaliskuun 3. päivänä. Me käynnistimme ilmasodan 13.3 (Uutinen 1784). Onko Irakin yötaistelukyky syy miksi me emme käynnistäneet hyökkäystämme Uuden kuun aikoihin? Me uskomme että tämä on eräs syy. Kuitenkin, me uskomme että todellinen syy miksi me aloitimme hyökkäyksemme 13.3 on se että maaliskuun 13. ja maaliskuun 20. antavat juuri sellaiset okkulttiset numerot joita Illuminati hakee.

 6. Liikuteltava ohjustentorjuntajärjestelmä -- Salli meidän mennä nyt hiljattain ilmestyneeseen uutiseen jossa kerrotaan tästä asejärjestelmästä.

  UUTISKATSAUS: "Mitä amerikkalaiset kenraalit pelkäävät Irakissa", Pravda, 19.3.2003.
  "Saddamin hallituksen kaataminen vaatii hänen pääkaupunkinsa miehittämisen ja tämä vaatii ehdottoman ilmaherruuden samalla kun maajoukot aloittavat ratkaisevan hyökkäyksen tai tunkeutuvat kaupunkiin jonka vihollinen on jo jättänyt. Ollen täysin tietoinen USA:n suunnitelmista, Hussein keskitti käytännössä kaikki resurssinsa Bagdadiin, erityisesti ilmatorjuntayksiköt, päättäen, itse asiassa, olla puolustamatta maansa muita osia."

  "Bagdadin ilmapuolustus huolettaa amerikkalaisia kaikkein eniten. KIrjaimellisesti, hyökkäyksen aattona, Liittoutuneiden ilmavoimien komentaja Kenraalimajuri Dan Leaf kertoi journalisteille että Bagdadin ilmapuolustusjoukoilla on sellainen tulivoima että 'jokainen joka tunkeutuu kantomatkan sisäpuolelle tulee kärsimään. Tämä kaikki tekee Bagdadista vakavan ongelman'. Arvioiden Bagdadin ilmapuolustusjärjestelmää yleisesti, tämä kenraali on suorapuheinen sotilas: 'Bagdadin ulkopuolella on enemmän ilmatorjuntayksikköjä kuin koko Irakissa vuonna 1991. Ja silloinkin niitä oli paljon.'"

  "Toisin sanoen, näyttää siltä kuin tappioita ei voitaisi välttää... Koko territorio Irakin pääkaupungin ympärillä on saarrettu tiheällä verkostolla öljyllä täytettyjä juoksuhautoja. Tämä öljy sytytetään palamaan heti kun operaation maa-osuus alkaa. Joten, taistelut tullaan käymään sakeassa savussa. Komentajan erityinen huolenaihe on se, että kenties amerikkalaiset joukot eivät pysty tuhoamaan Irakilaisten Scud- ja Ahabil-100 -ohjusten laukaisualustoja."

  Siksi, sinä voit lisätä tämän ilmapuolustusjärjestelmän niiden muiden asioiden joukkoon joiden rakentamista Venäjä on avustanut. Jos Irakin ilmapuolustusjärjestelmä on näin voimakas, voitko sinä nähdä miksi amerikkalaiset komentajat ovat niin järkyttyneitä tästä GPS-häirintäjärjestelmästä joka estää ohjuksia löytämästä kohteitaan?

Nyt kun me olemme tutkineet miten venäläiset ovat avustaneet irakilaisia, herää pari kysymystä, eikö niin?


 1. Miksi meidän tiedustelumme ei kertonut meille että irakilaisilla on tällainen puolustuskyky?
 2. Jos meidän tiedustelumme tiesi tämän tilanteen, miksi Presidentti Bush jatkoi suunnitelmiaan hyökätä Irakiin vaikka suurin osa liittolaisistamme oli sotaa vastaan?

Presidentti Bush on saattanut asettaa Yhdysvallat hirvittävän tilanteen eteen. Sitten kun meidän armeijamme on täysin juuttuneena taisteluun Bagdadista, meillä ei ole riittävästi resursseja puolustaa Etelä-Koreaa, Taiwania, Israelia tai Intiaa jos näihin maihin hyökätään.

Tämä artikkeli on suomennettu Tallinnan Park-hotellissa (http://www.revalhotels.fi).


[Jatkuu...]

---------------------------------


Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.


Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156


Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1790


Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin