Untitled Document

Venäjä kysyy retorisen kysymyksen: Onko Yhdysvallat julistamassa sodan Venäjää vastaan? (osa 2/2)

Alaotsikko: Kun amerikkalaiset vakoilulentokoneet jatkavat partioimistaan lähellä Venäjän rajoja, ja kun on käymässä yhä selvemmäksi että Venäjä on joutumassa vastakkain USA:n kanssa Irakin sodan vuoksi, mahdottomalta kuulostava konflikti USA:n ja Venäjän välillä näyttää tulevan mahdolliseksi!


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä

Missä ovat Irakin lentokoneet?

Oletko sinä huomannut että Irakin ilmavoimista ei ole kuulunut mitään? Me emme ole kuulleet yhtään uutista jossa me olisimme menestyksekkäästi hyökänneet irakilaisia lentokoneita vastaan tai irakilaisiin sotilaslentokenttiin tai bunkkereihin! Me emme ole kuulleet että Irak olisi yrittänyt haastaa meidän koneitamme ilmataisteluihin kun me lennämme kohteiden yllä, emme myöskään ole kuulleet että vihollisen lentokone olisi iskenyt yhdenkään meidän sotilaamme kimppuun.


Itse asiassa, Irakin ilmavoimista ei ole kuulunut yhtäkään uutista! Kuinka Irakin ilmavoimat voivat näin vain kadota? Me ajattelemme olevan mahdollista että Irak on venäläisten avulla räätälöinyt koneitansa niin että ne toimisivat kuten "köyhän miehen Harrierit"! Salli meidän selittää:


Olen kysynyt itseltäni että missä Irakin ilmavoimat ovat, odottaen kuulevani ilmataisteluista päivittäin. Sinä voisit odottaa kuulevasi ja näkeväsi kuvia siitä kun meidän parhaimmat aseemme ottavat kohteekseen maassa olevat vihollisen lentokoneet kuten Kosovon konfliktissa tai tuhoavan vihollisen lentokoneet lennosta.


Kuitenkaan, me emme ole nähneet tällaisia uutisia...


Minä kysyin että mitä minä tekisin jos tietäisin että maailman kehittynein armeija ottaisi pian kohteekseen minun (leikin nyt irakilaista päällikköä) armeijani ja varsinkin lentokoneeni? Vastaus on selvä: minä siirtäisin lentokoneeni pois tieltä. Mutta, entäpä jos minä edelleen haluaisin käyttää niitä tai halusisin välttää tilanteen jossa toinen maa takavarikoisi koneeni sen jälkeen kun minä olisin lennättänyt ne sinne? Tai jos minulla ei olisi mahdollisuutta lähettää näitä koneita kolmanteen maahan?


Lopuksi, entäpä jos minulla olisi jonkin varran aikaa valmistautua tämän konfliktin varalle sekä joitakin tekniikan hyvin osaavia ystäviä (Venäjä, Kiina) jotka olisivat halukkaita auttamaan tässä ongelmassa?


Vastaus saattaisi hyvinkin olla "ZEL" (=Zero Length Launch) -konsepti jossa suihkuhävittäjä voi nousta suoraan kuorma-auton lavaltakiinteän polttoaineen kantorakettien avulla. ZELMAL tai ZEL kehitettiin itse asiassa Yhdysvalloissa 1950-luvun keskivaiheilla. Mene tälle sivulle (http://vectorsite.net/avzel.html) nähdäksesi kuinka tämä teknologia kehitettiin, kuinka sitä kokeiltiin menestyksellisesti ja kuinka se sitten hylättiin.


Itse asiassa, sekä Yhdysvallat että Venäjä testasivat laajasti tätä konseptia 1950-luvun jälkipuoliskolla.


Sitten kun testikone, Republic F-84G THunderjet ammuttaisiin taivaalle suurella kantoraketilla, se voisi laskeutua suurella ilmatäytteiselle patjalle jonka mitat olisivat 25 x 245 x 1 metri. Ensimmäinen lentoonlähtö sujui hyvin mutta laskeutumisessa oli ongelmia. Vaikka laskeutuminen patjalle oli huono ajatus, nousu toimi hyvin ja vuonna 1957 ilmavoimat päätti parannella tätä ensimmäistä osaa. Ajatuksena oli laukaista ydinaseilla varustettu lentokone kuorma-auton perävaunusta, pommittaa kohdetta ja sitten pudottaa lentäjä laskuvarjon kanssa ystävällismieliselle maaperälle. Akronyymi lyhennettiin sanalla "ZEL". Ensimmäiset kaksi lentoa sujuivat melko hyvin.


Vuoden 1958 maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana suoritettiin 14 lentoa lisää. Kaikki lennot sujuivat hyvin ja niistä tuli rutiinia. Tekniikassa ei ollut mitään vikaa. Pian tämän jälkeen myös muut maat alkoivat tutkia ZEL:in mahdollisuuksia. Saksan ja Neuvostoliiton ilmavoimat alkoivat tehdä työtä tämän konseptin parissa ja jatkoivat sitä 1960-luvun lopulle asti. Lopuksi, tämä konsepti ei johtanut mihinkään. Ajatus oli hyvä ja se toimi hyvin, mutta se oli kallis ja siinä ongelmia logistiikan ja turvallisuuden kanssa.


USA:n ohjelma lopetettiin koska taisteluohjukset ja Harrier VTOL "Jump Jet" -kone joka ei tarvinnut kantorakettia korvasi tämän. Lopulta ZEL:iä pidettiin toimimattomana, varsinkin kun muut asejärjestelmät korvasivat sen.


Kuten tyypillistä, minkä amerikkalaiset panivat alulle sen venäläiset kopioivat. Siksi, ei ole yllättävää että venäläiset tekivät omia ZEL-kokeitaan käyttäen MiG-19 -koneita. Venäläisten motivaatio oli erilainen. Sen sijaan että lähettäisivät ydinaseilla varustettuja hyökkäyslentokoneita suojelemaan itseään ensi-iskulta, venäläiset halusivat laukaista ilmatorjuntahävittäjiä etäisistä kohteista kohti taistelualueita. Tätä konseptia ehdotti Mikojan-Gurevich (MiG) suunnitteluvirastosta, ja MiG-19 -koneiden laukaisualustan kehittäminen hyväksyttiin vuonna 1955.


Kuten amerikkalaisten ZEL-järjestelmien kanssa, laukaisut onnistuivat hyvin. Laskeutumiset olivat vaikeampia.


Nyt me tiedämme että laskeutumiset eivät sujuneet suunnitelmien mukaan, mutta voitko sinä nähdä tämän konseptin käyttökelpoisuuden tässä tilanteessa joka Irakilla on edessään? Edelleen, voitko sinä nähdä että ei ole tarvetta löytää laskeutumispaikkaa koska lentäjällä ei kenties ole kuin muutama minuutti elinaikaa, sillä meillä on niin suuri ilmaylivoima?


Meidän Bagdadiin hyökkäävät joukkomme voisivat yllättyä pahan kerran jos sata tai enemmän taistelupommittajia yhtäkkiä ilmestyy "tyhjästä" pommittaen meitä kemiallisilla tai biologisilla ammuksilla. Menetykset olisivat huomattavia!


Tämä järjestelmä antaisi sinulle kyvyn iskeä maakohteisiin lähellä etulinjoja sellaisella nopeudella ja sellaisen yllätyksen kanssa että amerikkalaiset eivät pystyisi torjumaan hyökkäystä. Irakilla raportoidaan olevan ainakin 96 MiG-19 taistelupommittajaa jotka voitaisiin helposti muuttaa kantoraketilla laukaistaviksi.


Juuri nyt, kun me puhumme, nämä lentokoneet voivat olla kankaalla peitetyissä kuorma-autoissa odottamassa hetkeä jolloin kangas vedetään syrjään ja koneet ammutaan ilmaan, aivan etulinjojen lähellä.

Onko Venäjän sota-retoriikka todellista?

Me tutkimme kaikkein mielenkiintoisinta artikkelia joka ilmestyi Pravdassa 25.3.2003, ja jpssa Venäjän johtajat ottavat kantaa tähän Irakin sotaan. Nämä johtajat myös sanoivat ymmärtävänsä että USA:n päämääriin Lähi-Idässä saattaa kuulua sota Venäjää vastaan.


Artikkelin alussa toistetaan amerikkalaisten syytös että Venäjän hallitus toimitti korkean teknologian välineitä Irakiin juuri ennen sotaa. Minä uskon että todellisuus on hieman erilainen: minä ajattelen että venäläiset yhtiöt kuljettivat nämä korkean teknologian aseet Irakiin jo jonkin aikaa sitten, ainakin niin varhain että irakilaiset voitaisiin kouluttaa käyttämään näitä aseita tehokkaasti.


Tämä tausta mielessäsi, salli meidän tutkia tämän Pravdan artikkelin tärkeimmät kohdat.


UUTISKATSAUS: "Julistaako USA:n hallitus sodan Venäjälle? Amerikkalaiset viranomaiset ajattelevat että Venäjä on syyllinen heidän huonosti sujuneeseen sotaansa", Pravda, 24.3.2003.

"On ilmiselvää tänään että tämä sota Irakissa ei ole sellainen sota jollaiseksi USA:n hallitus tämän sodan suunnitteli. Irakilaisten voimakas vastarinta, Irakin ABM-järjestelmä sekä panssarintorjuntalaitteet olivat yllätys amerikkalaisille. Kuten USA:n hallitus uskoo, sodasta tuli vaikeampi siksi että Venäjän puolustusteollisuus toimitti panssarintorjuntaohjuksia Irakille kolmansien maiden kautta. Kuten sanottiin, Venäjän puolustusvälineteollisuus varusti Irakia myös pimeännäkölaitteilla sekä ainutlaatuisella Kolchuga-panssarintorjuntajärjestelmällä."

Venäjä ymmärtää että hänet voitaisiin vetää mukaan tähän sotaan, joko vahingossa tai tarkoituksella. Vanhalla Neuvostoliitolla oli puolustussopimus Irakin kanssa, mutta sitä ei ole uusittu sen jälkeen kun maasta tuli Venäjä. Kuitenkin, Venäjä on uusinut puolustussopimuksensa Iranin kanssa, sopimuksen joka vaatii suoraa sotilaallista asioihin puuttumista jos Irania vastaan hyökättäisiin. Koska Bush on tehnyt selväksi että hän hyökkää Iraniin sitten kun Irak on valloitettu, Venäjä toimii kun me puhumme. Uutiset pari päivää sitten osoittavat että venäjä antaa "humanitaarista apua" Iranin ja Irakin rajaseudulle, vaikka Iran myönsi myöhemmin että he eivät ole nähneet suuria pakolaismääriä jotka olisivat tulossa kohti Irania. Venäjä yksinkertaisesti yrittää naamioida sotamateriaalin virran Iraniin, Irakin vastaiselle rajalle.


Nyt, salli meidän tarkastella toimia joilla Venäjän sotilasjohto varautuu konfliktiin:


  1. Laivaston komentaja sai päätökseen laivaston sukellusveneiden torjuntalaitteiden tarkastuksen Kamchatkan niemimaalla.
  2. Sotilaallisia harjoituksia suoritettiin amiraliteetin läsnäollessa.
  3. Käsky taistelulaivoilla siirtyä Intian valtamerelle ja Persianlahdelle peruutettiin.
  4. Venäjän laivaston dieselkäyttöiset sukellusveneet suorittivat perus-sotaharjoituksia merellä.
  5. Sotilasyksiköt Venäjän Kauko-idässä valmiina mahdollisten rajakonfliktien varalta.
  6. "Näyttää siltä että Venäjän armeijan ylin johtaja, Presidentti Vladimir Putin, ymmärtää USA:n aggressiiviset venäläisvastaiset tavoitteet. Putin nostaa venäläisten joukkojen hälytysvalmiutta raja-alueilla. Venäjän armeijan ja laivaston komentajat pitivät salaisen istunnon eilen Moskovassa, jota korkeat sotapäälliköt pitivät mahdollisena vastauksena Lähi-Idässä kehittyvälle tilanteelle. Amerikkalaiset vakoilulentokoneet ovat suorittaneet tiedustelulentoja Venäjän rajoilla jo useita päiviä."

    Täten, Venäjä ei pelkää USA:n uhkailuja ja miksi hänen pitäisi? Hänellä kerrotaan olevan kaikkein voimakkaimmat aseet, aseet jotka voivat päihittää USA:n kaikkein parhaimmat aseet. [Lue uutinen 1776 lukeaksesi näistä aseista].

PROFETIA: Venäjä valmistautuu hyökkäämään Antikristusta vastaan

Ilmestyskirja 17:17 paljastaa, että Venäjä ja Kiina tekevät yhteistyötä USA:n kanssa siihen saakka kunnes Antikristus on kunnolla kotiutunut maapallolle. Kuitenkin, Daniel 7:7-8 paljastaa että kolme alkuperäisestä kymmenestä kansakunnasta tuhotaan täysin sitten kun Antikristus tulee maailman näyttämölle. Tämä kohta tuntuu osoittavan että Antikristuksella on sormensa pelissä näiden kolmen valtion tuhossa.


Sitten kun sinä ymmärrät kommunistin sydämen ja mielen, sinä näet todennäköisen skenaarion.


Ensiksi, ymmärrä että Venäjän tämänhetkiset johtajat ovat edelleen kommunisteja syvällä sydämessään. Esimerkiksi Putin on entinen KGB:n päällikkö.


Lenin omaksui hyvin mielenkiintoisen konseptin siitä kuinka kommunismin voima voisi ottaa maan haltuunsa.


Aluksi, näin Lenin neuvoi, kommunistit olisivat niin vähälukuisia että he eivät koskaan voisi syrjäyttää olemassaolevaa hallitusta omin voimin. Siksi, he riisuisivat kommunistin vaatteensa ja heistä tulisi yksinkertaisesti vallankumouksellisia taistelijoita, jotka olisivat halukkaita liittymään mihin tahansa ryhmään joka sotii hallitusta vastaan. Nämä valepukuiset kommunistit sitten tekisivät ahkerasti töitä noustakseen vallankumouksellisten ylimpään johtoon. Oikealla hetkellä, kun nämä kaikki vallankumoukselliset ryhmät yhdistävät voimansa kaataakseen hallituksen, nämä valepukuiset kommunistit saavat korkean aseman uudessa hallituksessa: armeijan ylin johto, ylin poliisijohto sekä julkisten palveluiden johto.


Kommunistit jatkavat todellisten aikeidensa peittelyä jonkin aikaa vallankumouksen jälkeen, niin että maailma pitää tätä uutta hallitusta ei-kommunistisena. Tämä juoni estää ulkomaisten voimien asettumisen tätä uutta hallitusta vastaan kuten he tekisivät jos he tajuaisivat sen olevan kommunistinen.


Sitten kun tällä uudella hallituksella on tiukka jalansija, ja kun monet suuret valtiot ovat tunnustaneet sen, valepukuiset kommunistit pukevat päällensä todelliste vaatteensa ja suorittavat uuden avllankaappauksen tätä uutta hallitusta vastaan. Tämän jälkeen kommunistiset viranomaiset paljastavat todellisen identiteettinsä, ja kaikki edellisen hallituksen takaamat vapaudet peruutetaan.


Kuuban Fidel Castro käytti tätä menetelmää taitavasti.


Nyt, salli meidän lisätä tämä periaate yritykseen kaataa Antikristuksen tuleva maailmanhallitus.


Vuonna 1917, Lenin ja hänen toverinsa tiesivät täysin että Läntinen Iluminaatti rahoitti heitä, erityisesti saksalainen haara. He tiesivät että Venäjän oli tarkoitus esittää suurta roolia 1900-luvulla, "antiteesiä" vastavoimana Läntiselle "teesille". Lenin tiesi että päämääränä oli asteittaisesti kaataa yksilöllisyyden globaali järjestelmä, itsenäiset kansakunnat, ja korvata se globalisaatiolla jota Antikristus tulisi johtamaan.


Siksi, Lenin ja hänen seuraajansa esittivät hyvää illuministista sotilasta joka on täysin tämän globaalin suunnitelman takana. Vaikka Venäjällä on ollut skalaariaseita 1970-luvun alusta lähtien -- aseita jotka voisivat tuhota Amerikan ilman pelkoa vastaiskusta -- Venäjän johtajat edelleen leikkivät hyvää illuministista sotilasta.


Tänään, Putin näyttää edelleen pelaavan tätä peliä. Kuitenkin, syvällä sisimmässään hän on kommunisti. Hän tietää, että kun Antikristus ilmestyy, hän liittyy muiden kohtajien joukkoon ja "luovuttaa valtansa Pedolle", Antikristuksen johtamalle YK:lle.


Nyt, venäläiset odottavat hetkeä jolloin he voisivat syrjäyttää Antikristuksen ja anastaa täydellisen vallan itselleen. Taistelut alkavat ja kolme kymmenestä supervaltiosta tuhotaan mutta ei luultavasti samalla kertaa. Ainakaan Raamattu ei tue tällaista näkemystä.


Kun Venäjä on valmis syrjäyttämään Antikristuksen, heidän täytyy marssia Jerusalemia vastaan koska siellä on Antikristuksen virallinen päämäja. AC:llä menee jonkin aikaa että hän voi "toteuttaa" kaikki Vanhan Testamentin Messias-profetiat, niin että juutalaiset voisivat julistaa hänet Messiaakseen. Vasta sen jälkeen Antikristus voi "vahvistaa liiton" Israelin kanssa ja aloittaa näin seitsemän vuotta kestävän Ahdistuksen ajan.


Mutta, ennenkuin Venäjä voi hyökätä Israelia vastaan, hänen täytyy tuhota Israelin arvokkain ystävä, Yhdysvallat. Minä uskon että Amerikka tuhoutuu samalla kun Daniel 7:7-8 toteutuu, kun Venäjä lopettaa teeskentelynsä ja maasta tulee jälleen kommunistinen.


Kun Venäjä hyökkää Antikristusta vastaan, hän kokoaa armeijan maista jotka Hesekiel 38 mainitsee. Kun tämä yhdistetty armeija marssii Israelia vastaan, Venäjä johtaa pohjoista ryhmää ja Libya/Etiopia tulee etelästä, täten saartaen Israelin.


Kun Jumala tuhoaa Venäjän armeijan Israelin rajoilla, Antikristus ottaa tästä hyödyn itselleen ja juutalaiset uskovat häntä. Eräs juutalaisten odotuksista on, että Messias pelastaa vihollisen saartaman Jerusalemin (Sakarja 12). Täytettyään kaikki muut Messiaaniset profetiat, Antikristus ottaa hyödyn itselleen JUmalan antamasta suojelusta.


Israelilaiset nousevat yhdessä, kiittäen Antikristusta suojelusta ja kutsuvat hänet "vahvistamaan liiton" (Daniel 9:27).


Täten, Antikristus aloittaa seitsenvuotisen ahdistuksen ajan vain seitsemän supervaltion kanssa, ei alkuperäisten kymmenen. Venäjästä tulee hänen (Antikristuksen) uran kohokohta juuri ennen Ahdistuksen aikaa, aivan niinkuin Hesekiel 39:9-10 kertoo:

"Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät niitä polttoaineina seitsemän vuotta; eivät he kanna puita kedolta eivätkä hakkaa metsistä, vaan pitävät polttoaineina aseita. Näin he saalistavat saalistajiaan ja ryöstävät ryöstäjiään, sanoo Herra, Herra."

Jos me uskomme olevamme lähellä Antikristuksen ilmestymistä, Venäjä saattaa "haistella tuulia" sen suhteen että milloin ryhtyä toimiin. Vaikka hän ei voi vielä tuhota Amerikkaa, hän saattaa varmistaa että me menetämme tarpeeksi miehiä ja materiaalia niin että me tulemme ulos tästä sodasta supervaltaa vähäisempänä.


MInä uskon tämän olevan todellinen syy miksi Venäjä aseistaa Irakia. Venäjä sotii nyt meitä vastaan Irakissa Irakin edustajana. Kun taistelu Bagdadista toden teolla alkaa, Venäjä saattaa pudottaa meidän lentokoneemme helposti, käyttäen ylivoimaista skalaari-teknologiaansa.


Totisesti, nämä ovat vaikeita aikoja.Tämä artikkeli on suomennettu Tallinnan Park-hotellissa, http://www.revalhotels.fi.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.


Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1790b


Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin