Untitled Document

Bagdad kukistuu! Toteutuuko Jesaja 13 sinun päivittäisissä uutisissasi?


Alaotsikko: Yhdysvaltain joukot hallitsevat Bagdadin katuja, vaikka taistelut jatkuvat bunkkereiden ja tunnelien labyrintissä joita Bagdadissa on runsaasti. Jotkin näistä tunneleista on rakennettu 24-36 metrin syvyydelle.


Tuore löytö voimakkaasti radioaktiivisesta, vain muutama päivä sitten hylätystä laboratoriosta vahvistaa arveluja että Saddam olisi taktisesti vetäytynyt Bagdadista jatkaakseen sotaa epätavanomaisilla aseilla! Onko Basra se kaupunki josta maailmanhallitus nousee?


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä

UUTISKATSAUS: "Bagdad antautuu USA:n joukoille", BBC News, 9.4.2003.

"Saddam Husseinen hallinto on menettänyt Bagdadin sen jälkeen kun amerikkalaiset joukot etenivät kaupungin keskustaan. Amerikkalaiset tankit ajoivat vastarintaa kohtaamatta Togris-joen itäpuolisille aukioille ensimmäistä kertaa, mukaanlukien alue joka ympäröi Palestiina-hotellia jonne kansainvälinen media on sijoittunut. Vertauksuvallisella hetkellä, amerikkalainen panssaroitu ajoneuvo auttoi joukkoa hurraavia irakilaisia kaatamaan valtavan Saddam Husseinin patsaan Fardus-aukiolla hotellin edessä. Kymmenet riemuitsevat ihmiset hyppivät kaatuneen patsaan päällä huutaen: 'Kuolema Saddamille!'."


"Ulkoministeri Donald Rumsfeld kuvasi tilannetta 'hengähdystauoksi'. Hän sanoi että Saddam Hussein 'on ottamassa paikansa kaatuneiden hirmuhallitsijoiden pyhätössä'."

Mikä hämmästyttävä tapahtumien käänne! Taisteltuaan hyvin Basrassa sekä muissa etelän kaupungeissa, Tasavaltalaiskaarti sekä muut joukot äkkiä katoavat tyhjyyteen! Samalla kun jotkin yksiköt taistelivat eri paikoissa ja jatkavat taisteluaan, Irakin joukot eivät ryhtyneet mihinkään yhtenäiseen yritykseen puolustaa pääkaupunkiaan. Kun USA:n joukot aloittivat hyökkäyksensä kaupunkiin, he saivat vastaansa tällaista paperinohutta puolustusta niin että komentajat rohkaistuivat jatkamaan hyökkäystä. Se mitä he löysivät järkytti meitä kaikkia: Irakilaiset olivat kadonneet sen sijaan että olisivat määrätietoisesti puolustaneet kaupunkiaan.


Itse asiassa, tämä äkkinäinen romahdus on niin järkyttävää, että täytyy miettiä että ovatko meidän joukkomme kävelemässä ansaan. Presidentti Bushin lehdistösihteeri Ari Fleisherillä oli varoittava äänensävy. Kuuntele:

"Presidentti George W. Bush sanoi että tämä on historiallinen hetki. Kuitenkin, hänen puhemiehensä Ari Fleisher sanoi: 'Niin paljon kuin Presidentti on hyvillään nähdessään sodan edistymisen, hän on hyvin varovainen koska hän tietää että edessä on yhä suuria vaaroja.'"

DEBKAfile:n tiedusteluraportti vihjaa tällaisista vaaroista.


UUTISKATSAUS: "Bagdad paloiteltu", 9.4.2003.

"DEBKAfile:n sotilaslähteet painottavat että salainen operaatio joka on ollut käynnissä maan alla ja poissa muiden katseilta viikon alusta lähtien saattaa olla sekä tärkeä että uskalias. Siellä amerikkalaiset joukot taistelevat tiensä läpi bunkkereiden ja tunnelien joista jotkut ovat 24-36 metriä syvällä.

Jo useiden päivien ajan, amerikkalaiset joukot ovat kalunneet valtavia maanalaisia laitoksia joita Saddam on rakennuttanut. Nämä uskomattomat kaupungit ovat 24-36 metrin syvyydessä ja Bagdad on niitä läpeensä täynnä. Nämä koostuvat valtavista bunkkereista ja tunneleista ja niitä on 4-6:ssa kerroksessa. Me emme tiedä että käydäänkö näissä tunneleissa kiivaita taisteluja, mutta ne ovat erittäin vaarallisia amerikkalaisille sotilaille. Meidän suuri teknologinen ylivoimamme kirjaimellisesti haihtuu tällaisissa maanalaisissa laitoksissa, joten meidän ei auta muuta kuin rukoilla.


Ydintutkimuslaitos löydetty!

Vain muutama tunti sitten putosi taivaalta sellainen uutispommi, että se näyttää valaisevan tätä kehittyvää tilannetta.


UUTISKATSAUS: "Merijalkaväki miehittää ydinasepaikkaa", Pittsburgh Tribune Review, 9.4.2003.

"BAGDADISTA ETELÄÄN -- Ihmisen muovaamassa laaksossa, palmujen ja ruusujen katveessa seisoo valtaisa marmori- ja teräskaupunki joka tunnetaan nimellä al-Tuwaitha. Noin 18 mailia etelään kaupungin esikaupunkialueista on toinen esikaupunki joka koostuu melkein sadasta rakennuksesta -- on työpajoja, laboratorioita, jäähdytystorneja, ydinreaktoreita, kirjastoja ja sotilaskasarmeja jotka kuuluvat Irakin ydinenergia-komissiolle. Mutta, tiistaina tutkijat huomasivat että al-Tuwaithan alla piileksii toinenkin kaupunki. Tämä maanalainen laboratorioiden, varastojen ja pommin kestävien toimistojen verkosto oli piilossa julkisuudelta sekä kenties myös kansainvälisiltä ydintutkijoilta jotka kolusivat kaupungin vain kaksi kuukautta sitten. Lopulta USA:n merijalkaväen insinöörit löysivät paikan kolme päivää sitten."

Kun sinä luet tämän tarinan kaikki yksityiskohdat, sinä ymmärrät millaista näytelmää juuri nyt pelataan.

"Toistaiseksi, merijalkaväen ydinase- ja tiedusteluekspertit ovat löytäneet 14 rakennusta jotka ovat erittäin radioaktiivisia. Jotkin lukemat ovat niin suuria että näissä rakennuksissa viipyminen olisi kohtalokasta. Muutama sata metriä rakennuskompleksin ulkopuolella jossa talonpojat sanovat varastoidun 'ohjusvettä' valtavissa luolissa, merijalkaväen sätelymittarien neulat hyvähtivät asteikon ulkopuolelle... Amerikkalaisille ydinase-eksperteille, maanalaisen kompleksin löytyminen on erittäin mielenkiintoista, kenties juuri sellainen 'savuava ase' jollaista he ovat etsineet. Viime syksynä, CIA kannusti kansainvälisiä tutkijoita luotaamaan al-Tuwaithin joukkotuhoaseiden varalta. Tutkijat eivät löytäneet mitään."


"'He kävivät läpi tämän paikan useita kertoja, mutta menivätkö he maan alle? Minä en ole koskaan kuullut mitään tällaista', sanoi fyysikko David Albright, mies joka oli IAEA:n tutkijana Irakissa vuosina 1992-1997. IAEA:n virkailijoita ei tavoitettu kommenttia varten. 'Merijalkaväen pitäisi olla erityisen varovaisia noiden huikeiden lukemien vuoksi. Kolme tuntia ja ihminen alkaa voida pahoin. Tämä panee minut ihmettelemään, että jätettiinkö radioaktiivinen materiaali sinne tarkoituksella. Sinä et voi tehdä tieteellistä työtä siellä. Sinä kuolisit.'"

Juuri näin! Tämä on ilmeisesti paikka jossa tehtiin työtä atomien parissa. Tätä ei todista niinkään säteilyn korkea taso vaan kyläläisten kertomukset 'ohjusvedestä'. Tällaista raskasta vettä nähtävästi tarvittiin radioaktiivisen materiaalin käsittelyyn. Täten, vaikka me emme pääse sisään laitokseen tekemään tarkkaa tutkimusta, tämä laitos näyttää olevan ydintutkimuslaitos.


Kuitenkaan, työntekijät ja tiedemiehet eivät voisi työskennellä voimakkaassa säteilyssä. Tämän vuoksi on tapana tehdä mittauksia jotta varmistuttaisiin että mistään ei vuoda radioaktiivista ainetta. Siksi, jos tämä paikka on hyvin radioaktiivinen, se on sitä koska laitos tarkoituksella tehtiin radioaktiiviseksi viimeisen paikalla olleen ihmisen toimesta. Nyt, salli meidän palata takaisin tämän artikkelin pariin saadaksemme lisää informaatiota.

"Nämä atomeihin perehtyneet tiedemiehet, insinöörit ja teknikot jotka asuivat ylellisessä naapurustossa kampuksen lähellä, ovat lähteneet pois yhdessä Baath-puolueelle uskollisten kanssa... 'Vaatii päteviä ihmisiä sekä pitkän ajan jotta koko paikka voitaisiin siivilöidä', sanoi Flick. 'Kaikki nämä koneet. Kaikki tämä teknologia. He voisivat saada aikaan paljon pahaa tällä kaikella.' ...'Kolme viikkoa sitten, tiedemiehet nähtävästi hylkäsivät tämän kompleksin', sanoi Seegar. 'Näin kyläläiset sanovat. Paikkaa suojeli Tasavaltalaiskaartin erikoisyksikkö, mutta myös he hylkäsivät sen. Neljä päivää sitten, jokainen oli lähtenyt.'"

Neljä päivää sitten -- huhtikuun viides -- oli se päivä jolloin eräät tiedustelulähteet raportoivat Saddamin ja hänen miestensä lähteneen Bagdadista. Olisiko mahdollista että he lähtivät liittyäkseen salaisiin joukkoihin jotka pian tulisivat taistelemaan meidän miehiämme vastaan? Olisiko mahdollista että Saddamilla olisi joukkotuhoaseita, sittenkin, ja että hän suunnittelisi käyttävänsä niitä meidän joukkojamme vastaan? Tätäkö meidän Presidenttimme tarkoitti kun hän varoitti lehdistösihteerinsä kautta, että edessä on yhä suuria vaaroja.


Samaan aikaan kun meidän joukkomme yhä haravoivat Bagdadia, iloisina siitä ettei heidän tarvitse taistella kortteli korttelilta ja talo talolta, meidän komentajamme murehtivat että millainen yllätys odottaa meitä lähitulevaisuudessa. huhtikuun neljäntenä päivänä, irakilainen puhemies varoitti että "ei-sotilaallinen" yllätys odottaisi amerikkalaisia (Skolnick Report, 6.4.2003).


Näyttää olevan mahdollista että puolustuksen vähäisyys Bagdadissa saattaa olla "strateginen vetäytyminen" koska Saddam aikoo käydä lopullisen taistelun jossain muualla.


Lopuksi, meidän täytyy olla huolissaan Basrasta, sillä vuonna 1933 H. G. Wells kirjoitti kirjan "The Shape of Things To Come" jossa hän paljastaa osan illuminatin suunnitelmista aloittaa Kolmas maailmansota joka johtaisi "moderniin maailmanhallitukseen" jota "Kristus" (=Antikristus) johtaisi. Kuuntele huolellisesti tätä suunnitelman osaa, sillä me saatamme nähdä sen toteutuvan päivittäisissä uutisissamme:

"...tämä 'modernin maailmanhallituksen' suunnitelma onnistuisi kolmannella yrittämällä (kolme maailmansotaa) ja se nousisi pintaan jostakin sellaisesta joka tapahtuisi Basrassa, Irakissa." ["The Globalists: The Power Elite Exposed", Tri. Dennis Cuddy, s. 50].

Tänään, Liittoutuneiden joukot kontrolloivat melkein koko Basraa, mutta silloin kun tämä artikkeli julkaistiin, me emme kontrolloi aivan koko kaupunkia. Onko energinen tapahtuma, levottomuutta lietsova asia tapahtumassa Basrassa? Onko Basra -- ei Bagdad avain? Me voimme vain odottaa ja katsoa kun asiat paljastuvat meidän edessämme.


Mutta yksi asia on varma. Meidän sotavoimamme jotka on koottu "taivaan ääristä" on nyt "ottamassa haltuunsa koko [Irakin] maata". Me saatamme olla näkemässä Lopun ajan profetian toteutuvan päivittäisissä uutisissamme. Onko lopullinen osio, Matteus 24:8:n "lopullinen synnytyskipu" toteutumassa meidän edessämme? Me näemme sen pian.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.


Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1798Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin