Untitled Document

D.A.R.P.A. on rahoittamassa paljon kehittyneempää implanttisirua kuin ns. "digitaalinen enkeli"!  M.M.E.A. - MULTIPLE MICRO ELECTRODE ARRAY, Osa 2

Rahoituksen lähde paljastaa sen lopullisen päämäärän, joka Illuminaatilla on tälle ihmiseen istutettavalle sirulle. Amerikka johtaa suurimman ja tukahduttavimman kuviteltavissa olevan globaalisen diktatuurin perustamista, joka tulee toteuttamaan Raamatun profetian "Pedon Merkistä".Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Tässä artikkelisarjassa esiintyviä käsitteitä:


D.A.R.P.A. = Defense Advanced Research Projects Agency (USA:n puolustusvoimien pitkälle kehitettyjen tutkimusprojektien virasto, joka synnytti mm. Internetin ja tutkassa näkymättömien lentokoneiden teknologian).


M.M.E.A. = Multiple Micro Electrode Array (Moniosainen mikroelektrodijärjestelmä)


BMI = Brain Machine Interface (Aivolaiteliittymä)


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Tämän artikkelin 1. osassa me raportoimme, että johtavat tiedemiehet ovat luoneet kaikkien aikojen kehittyneimmän istutettavan sirun, sellaisen sirun, joka voi valvoa ihmiskuntaa juuri sellaisella tavalla, jonka "Pedon Merkki"-siru näkee ennalta Ilm. 13:16-18:ssa.Osassa 1 me raportoimme, että professori Kevin Warwick Englannista on maailman johtava tiedemies, joka kehittää tämän sirun tulevaa käyttöä. Menkäämme nyt hänen verkkosivulleen tehdäksemme lyhyt tarkastelu sirun periaatteisiin.


"Liittymä professorin hermosysteemiin oli mikroelektrodijärjestelmä, joka sisältää 100 erillistä elektrodia istutettuna vasemman käsivarren tavalliseen hermoon. 25-kanavainen hermosignaalivahvistin vahvistaa signaalit kustakin elektrodista 5000-kertaisiksi ja suodattaa signaalit rajataajuuksin 250 Hz ja 7.5 kHz. Vahvistetut ja suodatetut elektrodien signaalit siirretään sitten hermosignaaliprosessoriin, jossa ne digitoidaan at 30,000 samples/second/electrode (???)  ja skannataan verkossa onko niissä hermotapahtumapiikkejä (scanned online for neural spike events). " ["The Neural Interface", Kevin Warwick]


Tärkeä tekijä tässä on, että tämä istutettava siru on suunniteltu asennettavaksi ruumiin avainhermojen alueille! Joskus tulevaisuudessa laaja skaala inhimillisiä tunteita ja tuntemuksia tallennetaan hallituksen tietokoneeseen, valmiiksi lähetettäväksi ulos RF:n (radiotaajuus) kautta yksilöön tai kokonaiseen ihmisryhmään. Nämä ihmiset tuntevat täsmälleen sen, mitä hallitus haluaa heidän tuntevan -- kaikki ne, jotka ovat RF-signaalin kuuluvuusalueella. Tällä tavalla kokonainen kaupunki saadaan tuntemaan sama tunne tai tuntemus! Esim. kokonainen kaupunki voidaan rauhoittaa, jos jokaisella kaupungissa on aikaisemmin istutettuna tämä MMEA - siru!
Voitko kuvitella, kuinka tehokkaasti hallitus voisi ottaa aseet pois väestöltä, johon tämä siru on istutettu? Viranomaisten tarvitsisi vain lähettää tietty RF-signaali ja koko kaupunki nukkuisi. Kaikkien nukkuessa -- jopa päiviä jos tarpeellista -- viranomaiset voisivat rauhassa ajaa talosta taloon ja kerätä kaikki aseet ja kuljettaa ne pois.


Ja kääntäen, jos johtajat ja/tai tietyn kaupungin asukkaat osoittautuisivat liian hankaliksi hallituksen kannalta, niin voitaisiin lähettää RF-signaali, joka aiheuttaisi jokaisessa hirvittäviä tuskia! Kaupunkilaiset voitaisiin jättää äärimmäisiin tuskiin niin pitkäksi aikaa, että he varmasti luopuisivat oppositiosta ja suostuisivat yhteistoimintaan!


Hallituksen mahdollisuudet kontrolliin näyttävät rajattomilta! Tämä istutettava siru antaa kaikkein uskomattomimman laajuuden kontrollia ja kontrollin uhkaa, mitä maailma milloinkaan on nähnyt ja tämä on täsmälleen sellaista kontrollia, kuin Ilmestyskirjan 13. luku ennakoi, aivan kuten esitimme artikkelimme ensimmäisessä osassa.

D.A.R.P.A. -Rahoitus

Kuten hyvin lyhyesti selitämme, USA:n hallituksen tuleva diktatorinen käsivarsi -- Homeland Security -- on työntämässä valtavia dollarimääriä DARPA:n (Defense Advanced Research Projects Agency) kautta tähän projektiin. Homeland Security luotiin välittömänä seurauksena syyskuun terrori-iskuille ja se on suunniteltu tulevaisuuden Gestapo -tyyppiseksi poliisivaltion työkaluksi, joka tulee alistamaan jokaisen amerikkalaisen ja sillä ei ole väliä, onko kansalainen hallituksen ystävä tai vihollinen.


Tarkastelkaamme aluksi pikaisesti tätä virastoa, että voit nähdä, kuinka vaarallista on, että sellainen hallituksen yksikkö työntää miljoonia dollareita istutettavaan siruun, jolla on ilmeisiä Antikristus - yhteyksiä. Olemme aikaisemmin kirjoittaneet muutamia tärkeitä artikkeleita Homeland Security'sta, joten tarkastelkaamme niitä ensin:


* NEWS1691 - "PRESIDENTTI BUSH VAHVISTAA "YHDYSVALTAIN VIHOLLISTEN" PIKATELOITUKSET SEKÄ MAASSA ETTÄ MAAN ULKOPUOLELLA. Reuters


OIKEUSASIAMIES ASHCROFT SUUNNITTELEE KESKITYSLEIREJÄ YHDYSVALTAIN KANSALAISILLE, JOTKA KATSOTAAN "VIHOLLISIKSI" -- L.A. Times


HOMELAND SECURITY'n PÄÄLLIKKÖ TOM RIDGE MÄÄRITTELEE UUDELLEEN TERRORISTIN AMERIKKALAISENA! -- Associated Press


 * NEWS1743 -- "HOMELAND SECURITY ON NYT TODELLISUUTTA -- VIELÄ VALITSEMATTOMALLA HOMELAND SECURITY'n JOHTAJALLA ON JO TÄYDELLINEN VALTA! POLIISIVALTIO U.S.A. MUODOSTUMASSA"


"... nykyinen Kotimaan turvallisuuslaki (Homeland Security Act) ei ole hyvä asia maalle. Se on taitavasti muotoiltuna, syvästi virheellinen, vaarallinen ja sairautta pahempi parannuskeino, kuten New York Times'in kolumnisti William Safire osoitti äskettäisessä kolumnissaan, 'Olet epäilty' ... Se ei ole mitään muuta kuin resepti täydelliselle poliisivaltiolle USA:ssa." ["Police State, U.S.A.", by Joseph Farah, WorldNetDaily, 11/19/2002]


Me näytämme Homeland Security'n tarkan organisaatiokaavion ja kehotamme sinua tutkimaan sitä huolellisesti. Olet huomaava, että Tom Ridge, jolla on suunnaton toimintavalta, valvoo jokaista hallituksen jäsentä, joilla ennen oli tapana raportoida suoraan presidentille. Nyt Tom Ridge on heidän päällikkönsä ja hän raportoi suoraan presidentille -- valtavan suuri muutos. Jopa CIA, Oikeusosasto (Department of Justice), ja Puolustusosasto (Department of Defense) raportoivat Ridge'lle.


Vapauksien "suojelemisen" varjolla johtajamme ovat ottamassa niitä pois ja amerikkalaisten suuri enemmistö on täysin tietämätön, mitä todella tapahtuu! VT:ssa kun Israel lähestyi "miekanterän" tuomiota, jonka Jumala oli valmistanut heille Nebukadnessarin Babylonin kuninkaan kätten kautta, ihmisten hengellinen pimeys ja apaattisuus lisääntyi; pienten ja suurten profeettojen tarkka tutkimus osoittaa, että Jumala salli alati lisääntyvän hengellisen sokeuden langeta käytännöllisesti katsoen koko väestön ylle, aina siihen asti, että he eivät voineet nähdä, mitä oli tulossa.


Amerikan ongelma näyttää olevan sama tänä päivänä, jopa monille vilpittömille, aidosti pelastuneille pastoreillr, opettajille ja professoreille! Voiko Jumalan tuomio olla kaukana?


Ajankohtainen kysymys on:


"Miksi autoritaarinen poliisivaltio-organisaatio on niin kovin kiinnostunut voimakkaasti rahoittamaan kaikkein kehittyneintä ihmiseen istutettavaa sirua, joka pystyy tiukasti kontrolloimaan jokaista yksilöä maan päällä täsmälleen siten, kuin Raamatun profetia ennustaa."?


Tarkastelkaamme nyt joitakin tärkeimpiä yksityisiä ja koulutuksellisia tutkimusyksiköitä, jotka työskentelevät MMEA:n ja BMI:n parissa ja myöntävät saavansa rahoituksensa DARPA:lta (Defense Advanced Research Projects Agency).

Hermotekniikkalaboratorio (Neural Engineering Laboratory = NEL)

"NEL Aivolaiteliittymä (BMI) -tutkimus on DARPAN:n laajan tutkimussopimuksen eräs komponentti nimeltä: "Human Augmentation Through Advanced Brain-Machine Interface Systems (Ihmisen Täydentäminen Aivolaiteliittymäjärjestelmien Avulla)" ". ["Brain Machine Interface Systems", Neural Engineering Laboratory, Department of Biomedical Engineering, Research, http://nelab.engin.umich.edu/Global/Content.aspx?ModMenuID=1 ]

Brown'in yliopisto, Providence, Rhode Island

"Tutkimuskohteet: Tutkimuksemme on biologisiin, kemiallisiin ja fysikaalisiin tieteisiin liittyvillä alueilla. Me hyödynnämme röntgen-valonhajoitustekniikoita biologisten makromolekyylien atomien rakenteen päättelemiseksi ja käytämme näitä tuloksia lääketieteellisiin ja laskennallisiin sovelluksiin. Projektit Yeh'in laboratoriossa ovat laajalti kolmea pääkategoriaa: kristallirakennetutkimukset (crystal structure studies), nanoelektroninen tunnistus ja signaalin hajoitus (nanoelectronic detection and signal propagation) ja laskennallinen/matemaattinen (computational / algorithmic development) kehitys.


I. Kolmiulotteiset kristallirakennetutkimukset (Three Dimensional Crystal Structure Studies): Laboratoriomme keskittyy selittämään makromolekyylien biologista toimintaa tarkkojen rakenteellisten, molekyylisten ja biokemiallisten tutkimusten avulla ...


II. Laskennallinen biologia: Atomiset rakenteet eivät vain tarjoa suurenmoista näköalaa toimintaan, vaan myös käytännöllisiä sovelluksia lääketieteessä ja farmakologiassa ...

III. Nanoelektroninen havaitseminen ja tunnistaminen: Eräs tutkimusala Yeh'in laboratoriossa on biologisten tunnistimien ja nanoelektronisten piirien suunnittelussa ja niiden yhdistämisessä käyttäen biomolekyylien erilaista järjestystä ja perustuen innovatiivisiin yhdistäjiin biologisten systeemien ja nanolaitteiden välillä. Tämä on yhteistyöprojekti, joka tuo yhteen tiedemiehiä fysikaaliselta, tekniseltä ja biomolekyyliseltä alalta keksimään ja suunnittelemaan uusia materiaaleja ultraherkkää tunnistamista ja signaalin hajoittamista varten. Päämäärämme on valjastaa biomolekyylien ainutlaatuiset ja valtavat ominaisuudet ja yhdistää nämä viimeistä huutoa olevaan nanoelektroniseen tunnistamiseen ja valvontaan ...'


"Rahoittajat: National Institutes of Health, DARPA, March of Dimes Foundation, Markey and Rhode Island Foundation." ["WELCOME TO THE YEH LAB!", Brown University, http://www.brown.edu/Research/Yeh_Lab/]

Duke'n yliopisto

LYHYT UUTINEN: "Neurobiologist uses brain to restore mobility (Neurobiologi käyttää aivoja palauttaakseen liikuntakyvyn)", The Chronicle Online, The Independent Daily At Duke University, by Liana Wyler, September 30, 2003.


"... Tri Miguel Nicolelis ... on saavuttanut suurta edistystä pyrkimyksissään palauttaa motorinen toiminta halvauspotilaissa. Hermotekniikkakeskuksen toinen johtaja, neurobiologian professori ja ihmisystävä Nicolelis on saavuttamassa erään unelmansa ja saamassa kansainvälisen tiedeyhteisön huomion. 'Unelmani on ymmärtää kuinka laajat aivojaksot toimivat luodessaan motorisia toimintoja ja käyttää tätä tietoa halvauksen kliiniseen hoitoon,' sanoi Nicolelis."


Useimmat tutkijat tänä päivänä uskovat lujasti, että he pyrkivät teknologiaan, joka hyödyttää ihmiskuntaa ja päättävästi kieltäytyvät edes harkitsemasta, että heidän keksintöjään ja käytännön sovelluksiaan voitaisiin käyttää mihinkään pimeään, pahaan tarkoitukseen. Olet näkevä tämän tosiasian vähän myöhemmin tässä artikkelissa. Palatkaamme nyt katsomaan DARPA:n rahoituksen vaikutusta.


"DARPA palkitsi Nicolelis'in ja hänen tutkimusryhmänsä ennenkuulumattomalla 26 milj. dollarin summalla vuonna 2002 aivolaiteliittymäohjelman suunnittelemiseksi sen testaamiseksi, voitaisiinko hermoja korvaavia laitteita (neuroprosthetic devices) käyttää palauttamaan motorinen toiminta halvausuhreissa. Seuraavalla viikolla ... Science Journal'in vastaperustettu julkinen kirjasto ... aloittaa esittelemällä kliinistä tietoa hermoproteesilaitteista (neuroprosthetic devices), joita voidaan hallita pelkin ajatuksin. Viime vuonna Nicolelis'in ryhmä keksi, että apinat pystyvät sisällyttämään robottikäden ajatuksiinsa ja hallitsemaan sitä."


Tämä tutkimuksen linja on DARPA:n kiinnostuksen ydin; he haluavat laitteen, joka pystyy yhteistoimintaan aivojen kanssa -- Aivolaiteliittymän eli BMI:n -- jota voidaan käyttää tiukasti kontrolloimaan sitä yksilöä, johon siru on istutettu; pystyykö tämä teknologia joskus luomaan ajatuksia ja/tai kontrolloimaan kaikkia ajatuksia ja käsiterakenteita, se jää nähtäväksi. Me oletamme, että DARPA ei voi odottaa vastauksen löytämistä myöskään tähän kysymykseen.

Uskomattomia etuja

"Nicolelis'in tutkimuksen seuraukset ovat kauas kantoiset. Nykyisin on yli 200000 ihmistä, joilla on halvaus ja joka vuosi tulee 10000 uutta halvaustapausta. Mahdollisuus palauttaa liikuntakyky merkitsisi vallankumousta. 'Tämä on yrittämistä luoda jotakin, jota ei ole olemassa', sanoi Nocolelis. 'Olen koulutukseltani lääkäri ja minulle mahdollisuus palauttaa motorinen toiminta luomalla exoskeleton (???) robotti -- tai sivuuttamalla vaurio selkäytimessä -- on uskomatonta'."


Jälleen kerran me näemme, että tutkijat ovat täydellisesti halvaantuneille koituvien etujen lumoissa. Kun tämä teknologia tulee laajemmalti hyväksytyksi ja täysin ymmärretyksi, näitä etuja tullaan toitottamaan maailmanlaajuisesti ja vain hyvin harvat urheat sielut koskaan ajattelevat tämän hopeisen pilven synkkää reunaa. Sitten tämä artikkelee etenee tähän synkkään reunaan, mutta ennenkuin edes on mainittu mitään tämän teknologian vähemmän mukavista puolista, ne jo hyljätään, kun journalisti kutsuukin niitä "huhumyllyksi". Kuuntele:


"Hannah Hoag, lääkäriopiskelija (intern) Nature-lehdessä, kirjoitti tästä aiheesta sensaatiomaisen artikkelin kesäkuussa, paljastaen että DARPA:n päämäärä on pitemmällä, kuin vain pyrkiä kuntouttamaan halvaantuneita veteraaneja ja luomaan laitteita 'laajentamaan normaaleja inhimillisiä toimintoja' ja 'mahdollistamaan kuvien siirto suoraan sotilashenkilökunnan aivoihin' kuten tarussa "The Matrix". Puolustaen tutkimustaan Nicolelis viittasi tosiasiaan, että hänen (Hoag) 'synkemmät tulkintansa eivät olisi mahdollisia' toteutua lähitulevaisuudessa ja että hänen sopimuksensa DARPA:n kanssa ei ole salainen."


Eipä tietenkään hyvä tohtori Nicolelis käsittelisi salaista tietoa, koska hänen tutkimuksensa on paljon johtokunnan ja yleisön yläpuolella (because his research is very above board and public). Se mitä DARPA todennäköisesti tulee tekemään, on että he ottavat hänen huippu-saavutuksensa ja antavat ne omille tutkijoilleen saavuttaakseen todellisen päämääränsä, jota Hannah Hoag on luultavasti tarkasti kuvaillut. DARPA on hyvin kiinnostunut istuttamaan ajatuksia uhriensa mieleen, eikä vain sotilashenkilökunnan, vaan myös laajojen väestöjen. New Age -kirjailija Bill Cooper kirjoitti Illuminaatin päämäärästä kontrolloida kokonaisia ihmismassoja kaikkialla maailmassa. Kuuntele:


"Ohjauksessaan nämä kolme keksintöä vallassa olijat lujasti kuvittelivat, että heille oli nahdollista kontrolloida koko maailmaa nappia painamalla." ["Behold A Pale Horse (Katso hallava hevonen)", Bill Cooper, p. 38]


DARPA näyttää laskevan sen varaan, että tämä "Aivolaiteliittymä", istutettava sirusysteemi, sallii heidän "kontrolloida koko maailmaa nappia painamalla."


Siksi voit nähdä kammottavan tulevaisuuden, kun hyvin pelottava tulevaisuuden poliisivaltiokone on niin kiinnostunut ihmiseen istutettavasta sirusta, joka tiukasti kontrolloi jokaista yksilöä maan päällä tarkalleen kuten Raamattu ennustaa. Jokainen kommunistisesta poliisivaltiosta eloonjäänyt on heti varpaillaan kuullessaan tästä sirusta ja siitä tosiasiasta, että sellainen laitos, joka alunperin on suunniteltu tukahduttavaksi, on tätä tutkimusta rahoittava laitos.


Raamattu ei tarkasti sano milloin Pedonmerkki tulee; näyttäisi kuitenkin, että ajankohta olisi aikaisintaan vuosi ahdistuksen ajan alusta ja viimeistään sen puolivälissä. Siksi hetkestä, jolloin Antikristus nousee, aikaan jolloin Pedonmerkki pakotetaan maailman ihmisiin,  näyttää, että ainakin vuosi täytyy kulua, ehkä jopa 3 1/2 vuotta, ennenkuin siru otettaisiin käyttöön. Koska tieteellinen tieto tuplaantuu 18-24 kuukauden välein, tämä aikavaraus on tärkeä. Tämä aikavaraus tarkoittaa, että sirun kehittämisen ei tarvitse olla täysin valmis, silloin, kun Antikristus nousee.


Selvästikin tämä M.M.E.A. Multiple Micro Electrode Array (Moniosainen mikroelektrodijärjestelmä)- istutettava siru näyttää olevan se ainoa siru, joka täyttää joka ainoan vaatimuksen, mitä profetia vaatii "Pedonmerkiltä". Päätämme tällä profetialla:
 

"Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku."  [Ilm. 13:16-17]

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page


Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156Takaisin