Untitled Document

M.M.E.A. - Multiple micro electrode array implanttisiru: Onko se uusi "Saatanallinen asete", joita noitapiirit ovat käyttäneet yli 4000 vuotta? Osa 4

Saatanistit käyttävät laajalti erityisiä asetteita henkilössä, joka on noituudessa, tai henkilössä, jota he haluavat kontrolloida. Raamatun Pedonmerkki voisi olla luonnollinen "asete (insert)" kaikkien aikojen mahtavimmalle Saatanistiselle noidalle koko maailman väestön kontrolloimiseksi. Voit odottaa järkyttäviä paljastuksia!


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Tässä artikkelisarjassa esiintyviä käsitteitä:


D.A.R.P.A. = Defense Advanced Research Projects Agency (USA:n puolustusvoimien pitkälle kehitettyjen tutkimusprojektien virasto, joka synnytti mm. Internetin ja tutkassa näkymättömien lentokoneiden teknologian).


M.M.E.A. = Multiple Micro Electrode Array (Moniosainen mikroelektrodijärjestelmä)


BMI = Brain Machine Interface (Aivolaiteliittymä)
 


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Edelliset kolme artikkelia ovat tuoneet esiin mitä jännittävimmän teorian: että ylivertaisen etevä M.M.E.A. implanttisiru täyttää kaikki Ilm. 13:16-18 edellytykset ja on ainoa implanttisiru, jonka rahoitus tulee kokonaan DARPA:lta (Defense Advanced Research Projects Agency).  Seuraavassa on näiden artikkeleiden esittely ja kehotamme sinua lukemaan ne ensin.


* NEWS1875 - " D.A.R.P.A. ON RAHOITTAMASSA PALJON KEHITTYNEEMPÄÄ IMPLANTTISIRUA KUIN NS. "DIGITAALINEN ENKELI"!  M.M.E.A. - MULTIPLE MICRO ELECTRODE ARRAY ON NIIN KEHITTYNYT, ETTÄ SE VOI TOTEUTTAA ILM. 13:16-18! Osa 1 - Selitämme tämän istutettavan sirun periaatteen.


* NEWS1875b - " D.A.R.P.A. ON RAHOITTAMASSA PALJON KEHITTYNEEMPÄÄ IMPLANTTISIRUA KUIN NS. "DIGITAALINEN ENKELI"!  M.M.E.A. - MULTIPLE MICRO ELECTRODE ARRAY, Osa 2 - Se tosiasia, että tätä uskomatonta sirua rahoittaa juuri se hallituksen osasto, joka eräänä päivänä ottaa meiltä vapautemme ja jonka lopullinen päämäärä on Uusi Maailman Järjestys, kertoo meille, että tämä siru on todennäköisesti juuri se siru, jonka Vapaamuurarien Kristus ja hänen Väärä profeettansa eräänä päivänä pakottavat jokaiseen ihmiseen maan päällä uskollisuuden osoituksena hänelle!


* NEWS1875c -- OKKULTISTIT NÄKEVÄT MMEA-SIRUN "TRANSKENDENTTISENA" ELI YLIVERTAISENA, JONKA AVULLA IHMISKUNTA SUORITTAA TIETOISUUDEN "PARADIGMAHYPYN" TULLA JUMALAKSI! Osa 3 - Tätä Aivolaiteliittymää (BMI) ylistetään jo "palvonnan" välineenä, joka on Pedonmerkin yksi edellytys Ilm. 13:16-18:ssa.

Noitapiireissä on kauan käytetty Saatanistisia asetteita

Tässä artikkelissa puhumme mitä jännittävimmästä -- mutta hyvin vähän tunnetusta tosiasiasta -- että saatanistit ovat kauan käyttäneet "asetteita (inserts)" ihmisen ihon sisäpuolelle istutettuna! Voisiko "Pedonmerkki" olla vain uusi saatanistinen asete? Voit itse päättää luettuasi tämän artikkelin, mutta ainakin olet huomaava, että Jumalan profetia ihon sisään istutettavasta Pedonmerkistä on vanha uutinen saatanistille, koska he ovat tehneet sitä jo 4000 vuotta.

" Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. [666]".

Muutamien menneiden vuosien ajan monet ovat ajatelleet, että Pedonmerkki pannaan iholle, kuten jokin tatuointi, eikä niinkään ihon sisäpuolelle, kuten King James Raamattu esittää (to receive a mark in their right hand, or in their foreheads). Itseasiassa uusimmat käännökset käyttävät muotoa "on" the skin (ihon päälle). Vaikka tämä voi olla totta, niin minusta on hyvin opettavaa, että saatanistit jatkuvasti käyttävät "asetteita"  ruumiin sisällä kontrolloidakseen seuraajiaan. Seminaarissamme Seminar 1 me osoitimme, että eläinlääkintäteollisuus käyttää asetteita eläinten nahan sisäpuolella eläinten valvontaan ja tunnistamiseen. Tätä käytäntöä mainostetaan nyt voimakkaasti ihmisten vakuuttamiseksi, että se on hyvä ja normaali asia ja vaikka Raamatussa ei ole mitään varoitusta transponderien asentamista vastaan eläimiin, niin minusta se näyttää olevan täydellistä ihmisten valmistamista saada heidät ottamaan saman kaltainen asete omaan nahkaansa.


Tarkastelkaamme saatanistien asetteiden käyttöä ihmisiin ja sitten päätelkäämme, voisiko Antikristus, jonka on ennustettu olevan voimakkain kaikista Mustan Magian noidista maailman historiassa, harkita, että Pedonmerkki olisikin lopullinen saatanistinen "asete". Seuraavassa on painettu sinisellä kaikki lainaukset tri Brown'ilta ja sen lisäksi, että ne ovat lainausmerkkien sisällä.


"Asetteet ovat jotakin sellaista, joka työnnetään ihon alle tai ruumiiseen, ja johon on kiinnitetty demoni, tai joskus fyysisiä myrkkyjä (yleisin on syanidi tai elohopea)." ["Becoming A Vessel Of Honor In The Master's Service", p. 103].


Pysähtykäämme tässä hetkeksi pohtimaan tyrmistyttävää tietoa, jonka juuri olemme saaneet tältä lääkäriltä, joka on palvellut erityisesti saatanismista vapautuneita ihmisiä Jeesuksen Kristuksen evankeliumilla. Ennen asetteen työntämistä ruumiiseen, se on vastaanottanut manauksen tai loitsun, joka kiinnittää asetteeseen demonin! Kun joku siis vastaanottaa tällaisen asetteen, hän saa demonin ruumiisensa, joka on maagisesti, yliluonnollisesti kiinnitetty asetteeseen. Jos Antikristus käyttäisi tämän kaltaista asetetta panemalla sen ihmisten oikeaan käteen tai otsaan, hänellä olisi mitä voimakkain työkalu, jolla valvoa kaikkia ihmisiä tuosta hetkestä alkaen! Ehkä tässä on tärkein syy, että ihmiset kumartavat Antikristusta niin täydellisesti ja vastustavat Jumalan tuomioita, jotka on tarkoitettu tuomaan heidät parannukseen. Nyt yhtäkkiä ymmärrän Suurta Ahdistuksen Aikaa koko lailla paremmin, etkö sinäkin?

Erilaisia asetteita

Sitten tri Brown kuvailee hyvin erikoista "asetetta", jota sanotaan työntöneulaksi (push-pin). "Ne ovat pieniä metallineuloja, jotka työnnetään ihon alle erikoisessa rituaalissa. Demonit kiinnitetään neuloihin erilaisia toimintoja varten ... Ne tulevat henkilöön, kun neula on asetettu ... ne toimivat eräänlaisena tutkan maaliin ohjauslaitteena ... ja myös tuhon tarkoituksessa. Neuloihin liitettyjen demonien oletetaan tuhoavan henkilön, jos hän milloinkaan jättää sopimuksen." Seminaarissa Seminar 1 me kuvailimme uudenaikaisimman ihmistransponderin vaikutuksia ja mahdollisuuksia ja  sanoimme, että se on sekä passiivinen transponderi että aktiivinen maaliinohjauslaite, joka voi tarkasti jäljittää jokaisen  ihmisen maailmassa milloin tahansa. Me spekuloimme, että koska Antikristuksen valtakunnan on ennustettu olevan kaikkein tukahduttavin ja kontrolloivin maailman historiassa, niin tällainen maaliinohjauslaite istutettuna jokaisen maapallon asukkaan ihon alle olisi hyvin tarkoituksenmukainen. Tässä kuitenkin näemme, että saatanistit ovat käyttäneet tällaisia saatanallisella voimalla toimivia laitteita jo vuosia!


Tri Brown jatkaa näiden työntöneulojen kuvausta. "Tarkoitus on sama, vaikka se on kontrollia varten ... Kun jollakin on työntöneula, ihmiset noituudessa tietävät aina, missä he ovat JA kun he lähtevät, neulaan kiinnitetyt demonit nousevat ja yrittävät tappaa ihmisen fyysisesti."


Saatanistit ovat aina varuillaan vastustaen jokaista, joka aikoo lähteä ulos sopimuksesta, varsinkin uudestisyntymällä Jeesuksen Kristuksen kautta. Kuten tri Brown selittää, ainoa tapa, jolla nämä asetteet voidaan eliminoida ja tehdä tyhjäksi se voima, jota ne käyttävät demonisen possession kautta, on rukous, öljyllä voiteleminen ja paljon uskoa. Tällä menetelmällä Herra Jeesus Kristus kirjaimellisesti polttaa asetteet ulos ihosta, tavallisesti saaden sen nousemaan ihon läpi ja se voidaan poistaa metallipinseteillä.


Tri Brown edelleen selittää, että tätä asetemenetelmää käytetään kulttuurisesti monissa pakanamaissa ympäri maailman. "Toisissa maissa he käyttävät erilaisia esineitä metallin asemesta. Joskus pieniä kiven siruja, pieniä puun palasia, hammas, palanen ihmisluuta ... Jos katsot toisia kulttuureja ympäri maailman, löydät asetteiden käyttöä kaikkialla. Esimerkiksi hindu-naiset Intiassa säännöllisesti pitävät tiettyä jalokiveä tai kiveä ihoon upotettuna keskellä otsaansa. Tämä on 'kolmannen silmän' paikka. Tämä yhdistää heidät heidän jumalaansa ja oletettavasti antaa heille erikoisen näkökyvyn henkimaailmaan. Eri afrikkalaiset heimot tunnetaan hyvin luunpaloista nenässään, korvissaan tai huulissaan."


Kun luin tämän kappaleen järkytyin tavattomasti. Monta vuotta olin pohdiskellut, että kun Antikristus nousee, niin maailman ihmisten suuri enemmistö seuraa häntä kuin sopulit toisiaan rotkon reunan yli. Kuinka näin voi olla, varsinkin teknologisesti niin kehittyneissä maissa kuin USA, Kanada, Australia tai Eurooppa? Nyt ymmärrän paremmin tätä dilemmaa; jos suunnattomat määrät ihmisiä jokaisella maailman mantereella, omistavat saatanistisen asetteen ruumiissaan Antikristuksen ilmestymisen aikaan, niin he ovat ainakin yhden demonin vaikutuksen alaisia. Nämä demonit voisivat sitten kohdistaa vahvan voiman eli vaikutuksen sen henkilön ajatteluun ja tunteisiin, jossa ne asuvat. Siten demonit, jotka asuvat kymmenissä miljoonissa ihmisissä maailmanlaajuisesti, nousevat vaatimaan, että kukin henkilö seuraa Antikristusta; tai todennäköisemmin demonit saavat kunkin henkilön kokemaan valtavia rakkauden ja kiintymyksen tunteita Antikristusta kohtaan, siten tehden heidän uskollisuutensa paljon helpommaksi.


Nyt jo vuosikymmenen ajan olen pohtinut havaintoani, että Uuden Ajan kannattajat ja ne, jotka ovat vastaanottaneet oman "Henkioppaansa", ovat demonien valtaamia. Nämä "Henkiopaat" ovat demoneita, vaikka uusiaikalainen ei tiedä ollenkaan olevansa possessiossa. Heidät on sekä vallattu että petetty! Koska Uuden Ajan liike väittää, että yli 30 miljoonaa amerikkalaista ovat aktiiveja siinä, niin demonisesti vallatun vähemmistön vaikutus Antikristuksen ilmestyessä on mahdollista olla valtavan suuri. Nyt huomaan, että tämän asian totuus on paljon laajempi, koska niin monilla voi olla tällaisia saatanistisia asetteita. Tri Brown jatkaa kuvaillen tämän "saatanististen asetteiden" kauhistuksen laajuutta.


"Luulen, että ei ole sattuma, että gay-liike on popolarisoinut miesten korvarenkaat. Mikä vaikutus sellaisen korvarenkaan asettamisella on nuoreen mieheen, joka ei ole homo? Itse olisin siitä hyvin huolestunut, jos olisin nuori mies. En väitä, että kaikki korut ovat demonisia. Jotkut niistä kuitenkin ovat." Jos korvan, silmäluomen, tai jonkin muun ruumiinosan lävistyksen suorittava henkilö on saatanisti, hän on voinut etukäteen "siunata" jokaisen "asetteen" niin, että vastaanottajan tietämättä demonit on rituaalisesti kiinnitetty asetteeseen. Tuo nuori mies voi sitten joutua demonien vaikutuksen alle tietämättään!


Tässä on myös hypnoosin suurin vaara, kun hypnoosia suorittavalla henkilöllä on vastaanottajan koko mieli täydellisesti valvontansa alla ja hän voi varmistaa, että vastaanottaja ei muista mitään tehtyä ja sanottua siltä ajalta, kun he olivat hypnoottisen loitsun alaisina. Siten hypnoosin suosio tarjoaa Saatanalle suurenmoisen mahdollisuuden levittää vaikutustaan väestön keskuudessa.


Tri Brown jatkaa selitystään asetteista. "Asetteita on ainakin seitsemää lajia:"


1. Työntöneulat -- selitetty edellä.


2. Kirousneulat -- ovat hyvin saman kaltaisia kuin työntöneulat, mutta niillä on enemmän tietty tarkoitus. Ne on aina tarkoitettu vahingoittamaan tai tappamaan vihollinen. Ne on kirottu ennen käyttöön ottoa erikoisessa rituaalissa. Työntöneulat voivat olla tarkoitetut vain vaikuttamaan tai tuomaan kuolemaa pienemmän tuhon. Kirousneulat sensijaan on tarkoitettu tappamaan.
 
3. "Kynsineulat ovat perusteiltaan sama kuin työtöneulat. Ne työnnetään sormien tai varpaiden kynsien pohjiin. Useimmiten sormien. Niillä on samat vaikutukset kuin työntöneuloilla."


4. "Saatanan verkko on pala hienoa silkin kaltaista kangasta pari kolme tuumaa kanttiinsa. Se niellään rituaalissa. Verkko asetetaan eräänlaiseksi aikapommiksi, joka räjähtää, jos henkilö joskus kääntyy Saatanaa vastaan. Se tuottaa vatsassa voimakkaan hapon ja lopulta tuhoaa vatsan täysin. Se tuottaa kaikenlaisia ankaria vatsakipuja ja jopa verenvuotoa, mutta fyysinen tutkimus ei paljasta juuri mitään, koska prosessi on puhtaasti demoninen."


5. "Kristallit ovat äärimmäisen pieniä ja todellisuudessa demonisia loisia. Vaikka ne ovat kristallin kaltaisia, ne ovat elävä loinen. Olen itse nähnyt sellaisen mikroskoopissa. Ne asetetaan tavallisesti korvakalvon taakse, verisuoneen tai yksinkertaisesti vain ihon alle. Kooltaan ne vastaavat yhdestä kolmeen grammaan suolaa. Jotkut ovat punaisia ja jotkut valkoisia. Noituudessa punaisia kristalleja usein kutsutaan 'punaisen paholaisen kristalleiksi'. Jos naisella on vauva, joka on synnytetty saatanistisella alttarilla tai toisten saatanistien läsnä ollessa, niin nämä kristallit usein työnnetään vauvan napanuoran valtimoihin ja verisuoniin. Kristallit vaikuttavat demonisesti sekä vauvaan että äitiin ... Ne voivat luoda tuhoavan sairauden, jopa kuoleman, neljästä kuuteen kuukauteen kuluttua siitä, kun ne on asetettu."


6. "Demoniset kohdun sisäiset ehkäisylaitteet (I.U.D. = Intra Uterine Device) asetetaan usein eri menetelmillä. Ne voivat olla metallia, mutta niissä on aina demoninen komponentti ... Useammat korkea-arvoiset uskoon tulleet saatanistit ovat kertoneet minulle, että koko kohdun sisäisen ehkäisylaitteen ovat kehittäneet pääasiassa saatanistilääkärit. Kohdun sisäinen laite ei estä sikiämistä. Se estää sikiön kiinnittymisen kohtuun. Itse asiassa se aiheuttaa abortin. Saatanistiset lääkärit katsoivatkin näiden IUD:stä johtuvien aborttien olevan uhreja Saatanalle." Doc Marquis, entinen illuministinen saatanisti, kertoi minulle, että saatanistit pitävät kaikkia abortteja uhreina Saatanalle, joten tri Brown vahvistaa Doc'in tiedon. Tri Brown huomautti, että vaikka IUD:t olivat aluksi hyvin suosittuja, ne alkoivat pian aiheuttaa niin vakavia ongelmia, että lopulta niin käyttö lähes loppui. Tri Brown sanoi, että suurin syy moniin ongelmiin oli laitteen demoninen komponentti. Sitten tri Brown antoi viisaan neuvon kristitylle naiselle, jolla on IUD. "Jokaisen kristityn naisen, jolla on IUD, pitäisi poistaa se fyysisesti ja siten sulkea pääsy. Muista, että kaikki abortit ovat ihmisuhreja Saatanalle. Jos sinulla on ollut IUD, sinun pitäisi pyytää Herralta anteeksiantamusta ja puhdistusta ja sitten käskeä kaikkia demoneja, jotka tulivat sinuun IUD:n kautta ja sen aiheuttamien aborttien kautta, jättämään sinut heti Jeesuksen nimessä."


7. "Hammasasetteet ovat yleisiä korkea-arvoisempien saatanistien keskuudessa. Ne ovat tavallisesti tietokonesiruja, joita voidaan kirjaimellisesti jäljittää satelliitin avulla. Siten, ellei niitä poisteta, henkilöä voidaan seurata missä tahansa maailmassa. Hänen sijaintinsa tiedetään joka hetki. Näitä erilaisia siruja esitellään nykyisin yleisölle USA:ssa ja muissa maissa.  Niitä on käytetty eläimissä jo useita vuosia. Talvella 1989-1990 saatanismi alkoi ajaa tietokonemikrosirun istuttamista lapsiin joko ihon alle oikeaan käteen tai otsaan. Tarkoituksena sanotaan olevan estää monet kidnappaukset täällä USA:ssa. ... Eri 'Child Finding' -järjestöt ovat jo joissakin valtioissa alkamassa ajaa tätä."


"Kuulin myös joiltakin saatanismin korkeammilta jäseniltä, jotka aivan äsken ovat tulleet uskoon, että näitä tietokonesiruja tullaan asettamaan ajokortteihin ja luottokortteihin lähitulevaisuudessa ... Ovatko nämä mikrosirut 'pedon merkki'? Luulen, että ne aivan hyvin voisivat olla ... Ota huomioon, että Raamattu sanoo, että merkki otetaan käteen (IN the hand) ei kädelle (ON the hand) ja otsaan eikä otsalle. Voisiko näin olla, koska Herra tiesi, että tultaisiin käyttämään asetetta eikä vain pintamerkintää.? Minä oletan, että 'pedon merkki' on lopullinen asete."


Jälleen me näemme vahvoja todistuksia siitä, että yhteiskuntaamme valmistetaan hyväksymään Antikristuksen Mustan Magian Saatanismi. Näyttää kuin "asetteita" olisi kaikkialla tämän päivän yhteiskunnassamme. Näemme korvarenkaita ylenpalttisesti, ynnä renkaita nenässä, silmäluomissa, kielessä, navassa ja jonkin verran jopa sukukalleuksissa. Jos se henkilö, joka on asettanut nämä laitteet, on aktiivinen saatanisti, niin demonit voivat vaikuttaa häneen ja ehkä jopa vallata hänet ilman, että hän edes on siitä tietoinen. Muista, että vaikka kukaan, jossa Pyhä Henki asuu, ei voi olla demonien valtaama, niin epäuskoisella ei ole tällaista suojaa. Jokainen, joka suostuu lävistykseen, antaa Saatanalle ja hänen demoneilleen "laillisen tontin" tulla ja vallata itsensä.


Lopuksi muista, että demoninen possessio ei yleensä näy  ihmisessä sellaisena hallitsemattomana kaatumisena ja tuskaisen vääntelehtivänä käytöksenä, jonka useimmat yhdistävät demonivaltaukseen. Useimmat vallatut ihmiset toimivat enimmäkseen aivan normaalisti, mutta silloin, kun demoni haluaa, vallattu henkilö yhtäkkiä joutuu demonin hallintaan. Luulen, että historian paras aika tälle äkilliselle kontrollille on juuri silloin, kun Antikristus nousee ja vaikuttaa hyvin voimakkaasti maailman ihmisten suunnattomassa enemmistössä, joka hyväksyy hänet. Tuossa hetkessä kaikki vallatut ihmiset ovat yhtäkkiä demoni-isäntiensä kontrollin alla.


Silloin toteutuu profetia: "Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" [Ilm. 13:3-4]


Nyt ymmärrän, kuinka on mahdollista, että niin monet miljardit ihmiset kaatuvat kaikkialla palvoakseen Antikristusta. Monet tulevat olemaan vallattuja eri tavoilla, mutta vallattuja siitä huolimatta. Ja kun demoni sisällä sanoo "kumarra häntä", niin kurja, petetty ja pelastumaton ihmisolento tottelee.


Minä myös uskon, että kiista siitä, tuleeko Pedonmerkki ihoon vai iholle (IN or ON) saattaa nyt olla ratkaistu. Pedonmerkki on oleva viimeinen "saatanististen asetteiden" pitkässä ketjussa, ja niistä kaikkein tehokkain. Lisäksi sen takana on äärimmäinen Saatanistisen Mustan Magian voima. Todellakin, Ajan Loppu on hyvin lähellä.


=======================================================================


Erikoishuomautus: Me lainaamme tri Rebecca Brown'in teosta nimeltä "Becoming A Vessel Of Honor In The Master's Service" tässä artikkelissa. Tässä kirjassa tri Brown kuvailee saatanismin monia käytäntöjä orjuuttaa ja valvoa harjoittajiaan ja tuhota vihollisensa. Luvussa "Demonic Wounds", tyrmistyin, kun luin, että saatanistit käyttävät laajalti fyysisiä asetteita kannattajiensa ruumiissa. Lähes välittömästi ymmärsin tämän mahdollisen soveltuvuuden Ilmestyskirjan Pedonmerkkiin. Samalla kun olen tietoinen, että Rebecca Brown'illa on suuria ongelmia teologiassaan, hän kuitenkin kuvailee saatanismia hyvin; Olen tarkistanut hänen kuvauksensa kahden entisen saatanistin kanssa (Doc Marquis ja Cisco Wheeler). Siis kun lainaan hänen materiaaliaan, teen sen vain, koska hänellä on tarkkaa tietoa saatanismista ja sen käytännöistä. En kannata hänen teologiaansa.


=======================================================================

Nyt sinä tiedät, että tämä M.M.E.A. implanttisiru on luultavasti juuri se viimeisin ja lopullinen saatanististen asetteiden pitkässä, pitkässä ketjussa. Todellakin, Ajan Loppu on yllämme!


Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page


Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156Takaisin