Untitled Document

M.M.E.A. - Multiple micro electrode array implanttisiru: Ostaminen ja myyminen helpompaa kuin luulitkaan! - Osa 5

Teknologia "ostaa ja myydä" MMEA - sirulla on sekä yksinkertaista että käytössä jo nyt! Liian monet luulevat, että teknologia "ostaminen ja myyminen" implanttisirulla olisi monimutkaista ja että sirun olisi oltava päivitettävä -- tämä ei pidä paikkaansa, kuten tulet pian näkemään!


Tässä artikkelisarjassa esiintyviä käsitteitä:


D.A.R.P.A. = Defense Advanced Research Projects Agency (USA:n puolustusvoimien pitkälle kehitettyjen tutkimusprojektien virasto, joka synnytti mm. Internetin ja tutkassa näkymättömien lentokoneiden teknologian).


M.M.E.A. = Multiple Micro Electrode Array (Moniosainen mikroelektrodijärjestelmä)


BMI = Brain Machine Interface (Aivolaiteliittymä)


 


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Olemme postittaneet tästä aiheesta neljä edellistä artikkelia, ihmiseen istutettavasta sirusta "M.M.E.A. - MULTIPLE MICRO ELECTRODE ARRAY". Tämä siru ei ole vain hyvin paljon monimutkaisempi kuin mikään toinen siru markkinoilla, se on ainoa siru jonka tutkimusta ja kehittämistä Liittovaltion hallitus rahoittaa -- mitä paljastavin tosiasia! Olemme aina huolellisesti tarkkailleet hallituksen rahoitusta saadaksemme siitä salaisen signaalin, tietäen että hallitus rahoittaa vakavissaan vain sellaista tutkimusta, joka on välttämätön tuomaan vain yksi lopullinen siru valmiiksi, jotta Antikristus voisi käyttää sitä, kuten on ennustettu. 


Tarkastelkaamme ensin neljää aikaisempaa artikkelia tästä aiheesta: jos et ole lukenut niitä, kehotamme sinua tekemään sen nyt.


* NEWS1875 - " D.A.R.P.A. ON RAHOITTAMASSA PALJON KEHITTYNEEMPÄÄ IMPLANTTISIRUA KUIN NS. "DIGITAALINEN ENKELI"!  M.M.E.A. - MULTIPLE MICRO ELECTRODE ARRAY ON NIIN KEHITTYNYT, ETTÄ SE VOI TOTEUTTAA ILM. 13:16-18! Osa 1 - Selitämme tämän istutettavan sirun periaatteen, jotta voit nähdä kuinka kaikkia ihmisiä maan päällä voidaan täysin kontrolloida tällä implanttisirulla! Tunteita - pelkoa, riemua, masennusta -- sekä hyvää oloa ja kipua voidaan kontrolloida ja myös aiheuttaa radiotaajuussignaalin avulla!


* NEWS1875b - " D.A.R.P.A. ON RAHOITTAMASSA PALJON KEHITTYNEEMPÄÄ IMPLANTTISIRUA KUIN NS. "DIGITAALINEN ENKELI"!  M.M.E.A. - MULTIPLE MICRO ELECTRODE ARRAY, Osa 2 - Lopullisten tutkimus ja kehitysvarojen lähde on aina salainen merkki mitä tulee tuotteen lopulliseen tarkoitukseen, joten tässä puhumme DARPA:n draconisesta (julma, ankara) luonteesta.


* NEWS1875c -- OKKULTISTIT NÄKEVÄT MMEA-SIRUN "TRANSKENDENTTISENA" ELI YLIVERTAISENA, JONKA AVULLA IHMISKUNTA SUORITTAA TIETOISUUDEN "PARADIGMAHYPYN" TULLA JUMALAKSI! Osa 3 - Tätä Aivolaiteliittymää (BMI) ylistetään jo "palvonnan" välineenä, joka on Pedonmerkin yksi edellytys Ilm. 13:16-18:ssa.


* NEWS1875d  M.M.E.A. - MULTIPLE MICRO ELECTRODE ARRAY IMPLANTTISIRU: ONKO SE UUSI "SAATANALLINEN ASETE", JOITA NOITAPIIRIT OVAT KÄYTTÄNEET YLI 4000 VUOTTA? Osa 4 - Saatanistit käyttävät laajalti asetteita noituudessa olevan ihmisen ruumiissa, tai ihmisessä, jota haluavat valvoa. Raamatun Pedonmerkki voisi olla luonnollinen "asete" kaikkein voimakkaimmalle saatanistiselle noidalle maailman historiassa käytettäväksi kontrolloimaan maailman koko väestöä.


Kun nyt olet lukenut nämä edelliset artikkelit, olet valmis keskustelemaan tämän MMEA-sirun "osto- ja myyntiominaisuuksista", jotta voit nähdä, kuinka helposti ja nopeasti koko talousmaailma voidaan viedä sen suunnattoman vallan alle. Tarkastelkaamme profetiaa:


"Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku."  [Ilm. 13:16-17]


Siis jos tämä implanttisiru on se, jonka Antikristus ja hänen Väärä Profeettansa pakottavat maailmalle, kun em. Kirjoitus toteutuu, niin sirun täytyy pystyä helposti ja nopeasti mahdollistamaan rahattomat ostot toisaalla  ja samalla olla jollakin tavalla yksilöllinen maailman jokaiselle 6.6 miljardille ihmiselle. Useimmat luulevat, että sirun täytyy olla "ylikirjoitettava (re-writable)", jotta siihen varastoitua tietoa voitaisiin muuttaa uudelleen ja uudelleen. Jos näin olisi, niin tämän sirun täytyisi pystyä varastoimaan suuri määrä tietoa, niin paljon, että se olisi kallis valmistaa, ehkä niin kallis, että sirun tuottaminen maailman jokaiselle ihmiselle voisi tulla liian kalliiksi jopa Illuminaatille.


Toinen harhakäsitys on, että jokainen siru täytyy valmistaa tehtaalla sen ihmisen nimellä, johon se lopulta asennetaan. Jos näin olisi, niin Illuminaatti ei voisi aloittaa 6.6 miljardin sirun tuotantoa ennenkuin niiden asettamisaika olisi hyvin lähellä.


Kumpikaan näistä oletuksista ei pidä paikkaansa, kuten nyt osoitamme.


Yksinkertainen tekniikka on jo käytössä

Teknologia, jota tämä MMEA-siru käyttää "ostamiseen ja myymiseen", on yksinkertainen ja sitä ollaan lisääntyvästi hyödyntämässä jo nyt! Tarkastelkaamme kuitenkin ensin tämän sirun kolmea osaa, joiden on toimittavat keskenään oikein, jotta lukemattomat "ostot ja myynnit" voisivat helposti ja saumattomasti tapahtua.


Toimiakseen oikein (lähettää ja vastaanottaa)  MMEA-sirun täytyy muodostua kolmesta osasta.


OSA 1 -- Moniosainen mikroelektrodijärjestelmä (Multiple Micro Electrode Array M.M.E.A.) -- Tämä on todellinen laite (hardware) Lihan ja Piin (Silicon) välillä. Tämä on laite, joka näyttää kuin pieniltä neuloilta [Kuva uutisessa NEWS1875b] ja se asetetaan hermoon tai aivoihin ja on suunniteltu tunnistamaan tai siirtämään todellista sähköistä signaalia. Yksinkertaisesti ilmaistuna se on kuin sähkökaapeli, joka on liitetty seinäpistorasiaan.


OSA 2 - Tämä on itse siru. Tämä yksikkö on prosessori, joka kertoo yksittäiselle Elektrodille (osassa 1) mitä sen tulee tehdä; se myös siirtää elektrodien havaitsemia signaaleja. MMEA-sirulle on tehty useita erilaisia kokeita. Joissakin kokeissa on käytetty suurempia ruumiin ulkopuolisia prosessorisiruja (Larger External Processor Chips), kun taas joissakin on käytetty ruumiin sisäisiä prosessorisiruja (Internal Processor Chips). Professori Kevin Warwick'in suorittamissa kokeissa käytettiin pienempiä sisäisiä siruja. Näissä siruissa ei ole mitään todella erikoista, ne kun voivat olla aivan kuin matkapuhelimen GSM-siru. Tämä siru kertoo laitteelle mitä tehdä, ynnä sisältää pieniä määriä tietoa, joka mahdollistaa sille yhteyden laajempaan verkostoon. Sirun sisältämä rajoitettu tietomäärä on tarkoitettu vain kertomaan verkostolle, kuka se on ja vastaanottamaan lisää juuri tätä laitetta koskevaa tietoa; sitten siru käskee verkoston tietokonetta avaamaan siellä olevan henkilökohtaisen tiedoston ja valmistautumaan joko "ostamiseen ja myymiseen" tai tietojen päivittämiseen. Tämä tieto säilytetään verkoston tietokoneessa. Jos esim. ostat K-marketista, sinun sirusi lähettää henkilökohtaisen 18-numeroisen tunnuslukusi K-marketin tietokoneelle, saaden K-marketin tietokoneen vetämään sinun tiedostosi (verkoston tietokoneessa) ostotapahtumaa varten. Jos olet lääkärisi toimistossa, sirusi lähettää tunnuslukusi siihen verkostoon, johon lääkärisi kuuluu ja saa lääkärien verkoston tietokoneen avaamaan sinun tiedostosi (verkoston tietokoneessa) tietojen päivitystä varten.


Näiden sirujen massatuotanto todennäköisimmin toteutettaisiin PROM tai EPROM -teknologialla eikä ROM,  koska tämä teknologia sallii massatuotannon ilman, että jokaiselle planeetan asukkaalle täytyisi tehdä henkilökohtainen siru jo tehtaalla. Kun nämä sirut ovat valmiita, ne voidaan ohjelmoida erikseen kullekin yksilölle ajankohtana, jolloin yksilö suostuu sen asettamiseen. Siru sisältää tietoa, kuten henkilökohtaisia tunnistuskoodeja (Personal ID Codes), joista olemme puhuneet osassa 1. Tämä henkilökohtainen tunnistuskoodi voi sisältää kaikenlaisia tunnuslukuja (ID Numbers), lääkintätietokantatunnuksia (Medical Database Numbers) tai pankkien tunnuslukuja (Banking Numbers).


Toistamme vielä kerran: kun tähän siruun on ohjelmoitu sinun yksilöllinen tunnuslukusi, tuosta luvusta tulee "Kultainen Avain", joka avaa verkostotietokoneen jokaisessa liikkeessä, jossa haluat asioida. Yksilön jokainen liiketoimi päivitetään verkostotietokoneeseen, eikä siitä jää mitään jälkeä heidän omaan siruunsa! Tämä seikka on hyvin tärkeä, joten kehotamme sinua pohtimaan sitä niin kauan, että kunnolla ymmärrät sen.


OSA 3 -- on välittäjä (medium)(kun kaksi em. laitetta kommunikoivat muiden laitteiden tai verkoston kanssa). Kokeissa, joita ollaan suorittamassa, on käytetty kahta menetelmää: 1) Internal and External Wireless RF (sisäinen ja ulkopuolinen langaton radiotaajuus) ; sekä 2) Wired (Langallinen). Professori Kevin Warwick’in koe suoritettiin käytten sisäistä langatonta radiotaajuuslähetintä ja vastaanotinta (Internal Wireless RF Transmitter and Receiver). Tämä teknologia mahdollisti kahden em. laitteen liittämisen verkostoon tarkkailua (monitoring) ja vuorovaikutusta (interaction) varten.

Ostaminen, myyminen ja maksaminen tällä teknologialla

Maksaminen tässä systeemissä olisi hyvin yksinkertaista; se olisi samanlaista kuin radiotunnistamiseen perustuvissa (RF ID) maksusysteemeissä, joita käyttävät jo nyt monet luottokorttifirmat, kännykkäfirmat ja puolustuslaitos (Department Of Defense). Näissä siruissa - em. osa 2 - olisi tietty yksilöllinen tunnistuskoodiluku ohjelmoituna, esim. sosiaaliturvatunnus, tämä luku on jo pankkien tietosysteemeissä liitettynä kunkin henkilön tiliin. Kun henkilö on päättänyt ostaa jotakin tavaratalossa, hänen taytyy vain pitää oikeaa kättään kassan RF-vastaanottimella. Kassa saa oikeat pankkitilitiedot sirusta asiakkaan kädessä ja siten automaattisesti pääsee hänen tililleen verkostossa. Lähes välittömästi ostos vähennetään automaattisesti asiakkaan tililtä.


Koko prosessi on hyvin yksinkertainen ja nopea JA sitä käytetään jo RF-luottokorteissa ja kännyköissä. Periaate on sama; ainoa ero on, että asiakas ei voi kadottaa sirua, eikä sitä voi varastaa. Tämän seikka käy vielä selvemmäksi, kun tietää, että kännykät on rakennettu kommunikoimaan täsmälleen samoin kuin MMEA; niillä on vain kyky tallentaa henkilökohtaista tietoa. Asiakas voi nyt tehdä ostoksia pelkällä kännykällä! Tämä teknologia tuskin on tarkoitettu käytettäväksi vain maksutapahtumiin, eikä kukaan ole saamassa rahojaan suoraan käsiinsä. Aina kun joku suorittaa elektronisen siirron asiakkaan pankkitilille, jossa hänen virtuaalinen rahansa on talletettu, tämä laite on linkki asiakkaan ja hänen numerollisen tilinsä välillä. Sama teknologia toimii myös lääkintä/sotilas/rikos/työ/koulutus-rekisteritietojen suhteen.


Tarkastelkaamme nyt joitakin nykyisiä uutiskertomuksia nähdäksemme, kuinka tätä teknologiaa jo käytetään valmistamaan ihmisiä hyväksymään tämän kaltainen liiketoiminta ja saamaan vastaanottajat täysin tietoisiksi siitä kaikkialla taloudessamme.


LYHYT UUTINEN: "R.F.I.D. U.S.A:ssa", by Ivan Schneider, Bank Systems and Technology Online, September 1, 2003.


"Oletko koskaan ollut kärsimätön seisoessasi kaupan jonossa jonkun takana, joka välttämättä haluaa maksaa shekillä? ... Kosketuksettomat (contactless) kortit, joita jo käytetään Aasiassa monissa transit- ja maksusysteemeissä, on esitelty USA:ssa American Express'in and MasterCard'in sponsoroimien testiohjelmien kautta. Nämä ''proximity payment (lähimaksu)' -systeemit käyttävät RFID -tekniikkaa, joka olennaisesti edellyttää kuluttajalta kannettavaa antennia, joka lähettää koodatun tunnusluvun, kun se tuodaan varmennetun kaupan päätteen lähelle."


Kuten edellä esitimme (missä? suom.huom.) MMEA-siru sisältää pikkuisen antennin, joka käskystä lähettää ulos henkilön yksilöllisen tunnusluvun myyjän antenniin. Nämä kaksi RFID-systeemiä alkavat sitten kommunikoida keskenään. Osto -- eli suoritettava maksu -- lähetetään myyjän verkostotietokoneeseen sen jälkeen, kun asiakkaan yksilöllinen tunnusluku on "avannut asiakkaan tiedoston". Jos kysymyksessä on tämän asiakkaan ensimmäinen ostos tältä myyjältä, luodaan nopeasti uusi tiedosto tälle asiakkaalle. Sitten tapahtuma lähetetään myyjän "varmennetulta kaupan päätteltä" tuon myyjän päätietokoneelle ja muutamassa sekunnin tuhannesosassa tapahtuma on tallennettu ja vastaava määrä rahaa on vähennetty asiakkaan pankkitililtä ja samalla talletettu myyjän pankkitilille.


Palatkaamme nyt takaisin uutisartikkeliimme saadaksemme paremmin asiaan liittyvää tietoa:


Säästä aikaa, kuluta enemmän

"Alusta lähtien teollisuus on tehnyt yhteistyötä -- ainakin kun kysymyksessä ovat kaupan päätteet. Kauppias haluaa ostaa vain yhden lukijan," sanoo David Bonalle American Express'in varapresidentti ja edistyneen maksuliikennekehityksen johtaja. 'He eivät halua neljää eri laitetta nurkkiinsa' ... Tulokset ovat osoittaneet, kuinka nopeutuva maksuliikenne on auttanut kauppiaita leikkaamaan kustannuksia ja nostamaan voittoja. American Express'in time-and-motion -tutkimusten mukaan ExpressPay-systeemi vei ihmiset läpi 30 - 40% nopeammin kuin käteismaksusysteemi, sanoo Bonalle. Sitäpaitsi asiakkaat testiohjelmissa tuhlasivat keskimäärin 20-30% enemmän ostoksiinsa ..."


Tämän rahattoman sähköisen systeemin edut ovat nyt kyllä sitä luokkaa, että se kiinnittää kauppiaiden huomion ja äkkiä! Eipä ihme, että Wal-Mart on niin lujasti päättänyt saada tämän radiotaajuustunnistamissysteemin (RFID) asennetuksi koko heidän valtavaan järjestelmäänsä! Saadakseen RFID:n lupaamat edut ja haluttomina antamaan Wal-Mart'ille vielä lisäetua heidän ylitseen, kaiken sortin kauppiaat tulevat kiireesti tuomaan tämän systeemin verkostoonsa. Tämä kilpailutekijä on saava RFID:n ryntäämään koko talouteemme ennätysajassa. Sitäpaitsi jokainen kuljetusyhtiö ja jokainen Wal-Mart'in ja muiden myyjien tavaran toimittaja tulee nopeasti perustamaan RFID:n. Koko maailmantalous on pian oleva "on line" (verkossa).

Palatkaamme jälleen uutisartikkeliimme:

"ExpressPay -laitteen mukana, joka on saatavana joko avainperänä tai standardikorttina, tulee toinenkin mielenkiintoinen piirre -- ei tarvita mitään allekirjoitusta. American Express soveltaa esittelyssään 150 dollarin "päivittäistä tuhlausrajaa" ja se on käytettävissä vain valituissa myyntipisteissä. 'On mahdollisuus mennä kalliimpiin ostoksiin, jos pystyy todistamaan luotettavuutensa,' sanoo Bonalle. 'Jokin tuhlausrajojen ja PIN:in yhdistelmä on mielestämme hyvin järkevä. Lopullisesti voisin nähdä vielä korkeamman tason turvallisuuden, jos käytettäisiin bio-tunnistusta,' sanoo Bill Allen, RFID Systeemien markkinointipäällikkö, Texas Instruments (Dallas)."


Vaatimus varmistaa tämän kaltainen uusi ostosysteemi ylittää kaiken muun, jos asiakkaiden kaikkialla maailmassa odotetaan ottavan sen vastaan innokkaasti. Siksi voit nähdä, kuinka American Express rajoittaa päivittäisiä ostoksia, kunnes se saa poistettua kaikki "kinkit" systeemistään. "Luotettavuuden todistamista" varmasti tarvitaan ja sitä saadaan tuhlausrajoilla ja PIN - koodeilla; teollisuus kuitenkin tutkii "bio-tunnistuksen" käyttöä, s.o. sormenjälkiä, silmäpohjan skannausta. Lopullinen tapa "varmistaa" tämä uusi  systeemi olisi tietenkin istuttaa siru henkilön ruumiiseen, joko otsaan tai oikeaan käteen.


Kun implanttisiru alkaa kommunikoida "varmennetun kaupan päätteen" kanssa, täytyy pitää huoli siitä, ettei joku sieppaa tietovirtaa ja käytä sitä saadakseen selville asiakkaan yksilöllisen numeron. Teollisuus tekee töitä myös tämän varmistamiseksi.  


" ... suurin petosten lähde on varastettujen korttien laiton käyttö - se on varastettujen korttien numeroiden laitonta käyttöä. Siksi RFID:n toteutukseen kuuluu sirun valvoja (chip controller), joka varmistaa maksutiedon lähettämisen. Teollisuuden standardi ISO/IEC 14443 'varmistaa tiedon siirron kortilta lukijaan ja lukijalta kortille', sanoo Allen. 'Jos joku sieppaisi siirtotapahtuman, hänen olisi äärimmäisen vaikea murtaa matemaattinen ohjelma (algorithm). Sen lisäksi kukin siru ExpressPay -laitteessa suorittaa satunnaislukuohjelman (random number algorithm), joka lähettää yksilöllisen koodin kaupan päätteen kautta American Express'in takapään systeemeille (back-end systems) varmistusta varten."


Kuten voit nähdä tämä RFID -systeemi on huolellisesti mietitty alusta loppuun. Kun yksityinen teollisuus on näin perusteellisesti ja hartaasti panostanut tutkimukseen, sinä voit levätä "varmuudessa", että tapahtumat tulevat etenemään hyvin, hyvin nopeasti. Ja koska liittovaltion hallitus rahoittaa MMEA - sirua Homeland Security'n DARPA:n kautta, voit edelleen levätä varmana siitä, että tämä implanttisiru tulee olemaan täysin yhteensopiva tämän RFID-systeemin kanssa; MMEA:ta epäilemättä tullaan toitottamaan viimeisimpänä kehityksenä koko systeemissä, joka täysin korvaa kaikki käytössä olevat kortit.


Kun ottaa huomioon kaikki tämän systeemin tarjoamat taloudelliset edut, niin kuka pelastumaton ihminen EI haluaisi ottaa tätä implanttisirua?


Kuitenkin silloin, kun tämä siru annetaan kaikille ihmisille kaikkialla maailmassa, se tullaan esittelemään kahdella tarkoituksella; jokaiselle ihmiselle sanotaan, että ottaessaan tämän MMEA - sirun, he sitoutuvat uskollisuuteen ja palvontaan äskettäin noussutta Antikristusta kohtaan. Tässä on MMEA - sirun ikuisesti tappava ansa. Jokainen, joka ottaa tämän vasta voidellun messiaan antaman MMEA - sirun, heitetään tuliseen järveen, joka palaa iankaikkisesti. Kuuntele Jumalan varoitusta:


"Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle." Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa." [Ilm.16:1-2]


Siis kun ihminen ottaa MMEA - sirun hän on pian saava "pahoja ja ilkeitä paiseita" ruumiiseensa, todennäköisesti paikkaan johon he ottivat sirun. Kuinka tuskallisia nämä paiseet ovatkaan, ne tuskat ovat mitättömiä verrattuna siihen tuskaan, jonka Jumala on suunnitellut ikuiseksi. Kuuntele vielä:


"Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin." [Ilm.14:9-11]


Muista, että sirun ottaminen on synti, jota ei voi saada anteeksi! Ei kukaan voi ottaa merkkiä ja sitten kääntyä Jumalan puoleen kyynelehtien ja sydän särkyneenä anoen anteeksiantoa. Kun ihminen ottaa tämän sirun, hänen ikuinen kohtalonsa helvetissä on sinetöity. Raamattu ei sano missään eikä milloinkaan, että ihminen voisi ottaa Pedonmerkin ja kuitenkin päästä taivaaseen. Tulemme kirjoittamaan tästä aiheesta artikkelin lähiaikoina, siihen asti riittäköön, kun sanomme, että kukaan ei voi milloinkaan ottaa Pedonmerkkiä ja silti päästä taivaaseen, olivat olosuhteet sitten millaiset tahansa!


Jumala lupaa myös pyhilleen aivan erikoisen palkinnon, kun he kieltäytyvät tästä sirusta, vaikka tietävät, että heidät mestataan välittömästi.


"... ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta." [Ilm.20:4]

JOHTOPÄÄTÖS

Olemme osoittaneet kuinka helposti, yksinkertaisesti ja tehokkaasti MMEA - sirulla voidaan "ostaa ja myydä" globaaleilla markkinoilla, aivan kuten Raamatun profetia Ilm.13:16-18 edellyttää. Sitäpaitsi tämä on siru, jota liittovaltion hallitus tukee suurilla dollarimäärillä saadakseen päätökseen sen tutkimus- ja kehitystyön, joka tarvitaan tuomaan tämä teknologia koko maailmaan nopeasti.


Raamattu ei ilmoita milloin Antikristus ja Väärä Profeetta pakottaa tämän implanttisirun jokaiseen ihmiseen, mutta useimmat tutkijat uskovat, että se tapahtuu lähellä Ahdistuksen ajan puoliväliä, 3 1/2 vuotta sen alusta. Siis vaikka Antikristus heti nousisi, hänen tiedemiehillään on ainakin 3 1/2 vuotta aikaa viimeistellä tätä tuotetta ja saada se tekemään, mitä Saatana haluaa sen tekevän.


Kun pohdit tämän teknologian kauhistuttavaa luonnetta, voit tulla vain yhteen johtopäätökseen, Ajan Loppu on todella yllämme.


Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.Takaisin