Untitled Document

Miksi Antikristuksen symbolit ovat niin vallitsevasti esillä filmissä "the passion"?

Me näemme Antikristuksen symbolismin kahdessa tilanteessa filmissä Passion. Kun ymmärrät Jeesuksen paljaiden pakaroiden symbolismin viimeisessä kohtauksessa, ymmärrät, että filmi esittää illuministisen "allekirjoituksen" toisen suoremman Antikristuksen symbolin lisäksi.


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Kun journalistinen tutkimuksemme ennen "Passion'in" julkistamista oli paljastanut vahvoja katolisia vaikutteita filmin tekemisessä ja ohjauksessa [NEWS1895], minusta tuntui, että meidän pitäisi nähdä voimakas Illuminaatin allekirjoitus esitettynä jossakin filmillä. Okkultistit kun aina haluavat jättää puumerkkinsä työhönsä, jotta kollegat kautta maailman ymmärtäisivät, että työ on okkultistin suorittama okkulttisin tarkoituksin, samalla kun ihmismassoilla ilman okkulttista viritystä ei ole harmaata aavistusta, että olisivat nähneet jonkin symbolin! Tällaista symbolia kutsutaan "maagiseksi symboliksi". Kuuntele, kun eräs okkultisti selittää sen koko merkityksen:


"Aito maaginen symboli on kuva, joka peittää sisemmän tarkoituksen. Tämä tarkoitus on peitetty muodolla, jonka useimmat luulevat heti ymmärtävänsä." ["Magic Symbols", by Frederick Goodman, Brian Todd Publishing House, Ltd., p. 6]


Okkultisti voi nähdä paljon vaivaa peittääkseen sen tosiasian, että hän esittää jotakin symbolia, mutta ekspertit (adept) näkevät sen heti! Eräs menetelmä symbolin peittämiseksi käynnissä olevassa työssä on esittää avaintekijät eri aikoina, jolloin vain ekspertti havaitsee sen tosiasian, että tekijät on yhdistettävä päästäkseen tarkoitettuun johtopäätökseen! Pidä mielessäsi tämä, kun etenemme tässä artikkelissa.

Antikristuksen symbolismi filmissä "the passion"

Saatanallinen Neitsyt-äiti ja "jumalallinen" Antikristus-lapsi

Getsemanen puutarhassa, aivan filmin alussa, meille esitellään Saatana naisen muodossa! Tämä on tietysti epäraamatullista, sillä Jumalahan lähetti enkelin palvelemaan Jeesusta Hänen tuskassaan puutarhassa [Luuk. 22:43]; eikä missään evankeliumeissa sanota, että Saatana olisi tullut Getsemaneen kiusaamaan Jeesusta. Jonkin verran kiistaa on noussut, pitäisikö Saatanan olettaa olevan nainen vai kaksineuvoinen. Eräs katolinen kirjoittaja Belief Net'issä huomautti tästä ristiriidasta sanoen, että sillä todellisuudessa ei ole väliä. Me kuitenkin uskomme tämän filmin kuvaavan Saatanaa naisena, johtuen siitä demonisesta väärennetystä kuvasta Neitsyt-äidistä ja Jumal-lapsesta, josta puhumme kohta. Tämä kuva edellyttää, että Saatana on nainen, aivan kuten hänet näytettiin vastaavassa Neitsyt Maria/Jeesus -asetelmassa.


 


Kuitenkin ennen kuin menemme tähän kohtaukseen "Passion'issa", tutkikaamme uskonnonhistoriaa nähdäksemme, kuinka Saatana väärensi kuvan Neitsyt-äidistä ja Jumal-lapsesta lähes 1000 vuotta ennen kuin Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä Marian kohdussa! Älä ylläty, että Saatana innokkaasti väärensi tämän käsitteen, sillä Jumala oli paljastanut sen aivan selvästi Eedenin puutarhassa:
 
"Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle ... Minä panen vihollisuuden sinun ja naisen välille ja sinun jälkeläistesi ja hänen jälkeläistensä välille; Hän on murskaava ja tallaava sinun pääsi jalkojensa alle ja sinä makaat paikallasi ja runtelet Hänen kantapäänsä." [1.Moos. 3:15; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]


Jos Saatana ei aikaisemmin tiennyt, että Jumalan tarkoitus oli tuoda luvattu Messias lihaan neitsyen kautta, hän tiesi sen silloin. Siksi hän istutti tämän käsitteen moniin pakanauskontoihin kaikkialla maailmassa. Kun lähestymme aikaa, jolloin katolisesta Paavista tulee Väärä Profeetta [NEWS1052], joka yhdistää kaikki maailman uskonnot Roomaan, tämä Neitsyt-äidin ja Jumal-lapsen palvonta on suorittanut tärkeän osansa.


Kuuntele tämä lyhyt historia:


"Paavillisessa Italiassa, kuten matkailijat yleisesti myöntävät ... kaikki Ikuisen Kuninkaan ja Näkymättömän palvonnan ilmeneminen on lähes kadonnut, kun taas Äiti ja Lapsi ovat palvonnan suuria kohteita. Mitä tulee viimeksi mainittuun, juuri näin oli myös muinaisessa Babylonissa. Suosituissa uskonnoissaan babylonialaiset palvoivat ylimpänä Jumalatar-äitiä ja Poikaa, joka kuvattiin vauvana tai lapsena äitinsä käsivarsilla. Babylonista tämä Äidin ja Lapsen palvonta levisi maan ääriin. Egyptissä Äitiä ja Lasta palvottiin nimillä Isis ja Osiris. Intiassa, vielä tänäkin päivänä, nimillä Isi ja Iswara. Aasiassa nimillä Cybele ja Deoius. Pakanallisessa Roomassa nimillä Fortuna ja Jupiter. Kreikassa nimellä Ceres, vauva rinnoillaan, tai nimellä Irene, rauhan jumalatar, poika Plutus käsivarsillaan ja jopa Tiibetissä, Kiinassa ja Japanissa jesuiittalähetyssaarnaajat yllättyivät, kun löysivät Madonnan ja hänen lapsensa vastineen, jota kumarrettiin yhtä hartaasti kuin paavillisessa Roomassa konsanaan. Shing Moo, Pyhä Äiti Kiinassa, lapsi käsivarsillaan ja kirkkaus ympärillään, aivan kuin katolinen taiteilija olisi palkattu kuvaamaan häntä." ["The Two Babylons", by Rev. Alexander Hislop, p. 20-21]


Voit siis nähdä, että satoja vuosia ennen kuin Jeesus tuli lihaksi, Saatana oli jo väärentänyt neitseellisen syntymän kaikkialla maailmassa niin monissa pakanauskonnoissa. Siksi tänä päivänä on helpompi tuoda nämä eri pakanauskonnot Roomaan.


Kun olemme nyt lukeneet taustatiedot, tarkastelkaamme demonista Neitsyt-äiti/Antikristus -kohtausta filmissä "Passion".


Kun Herodes kieltäytyi tuomitsemasta Jeesusta, ylipappi Kaifas ei voinut muuta kuin lähettää Hänet takaisin Pilatukselle. Peläten ylipapin lietsovan verisen kapinan, jos hän ei rankaisisi Jeesusta, Pilatus määräsi komentajansa ruoskittamaan Herramme. Pilatus määräsi, että ruoskinnan tuli olla "ankara", mutta ei niin, että se tappaisi Hänet. Jeesus johdetaan karkeasti pois pihalle, jossa on muutamia kannatuspylväitä. Tämä piha oli ilmeisesti se virallinen paikka, jossa kaikki ruoskinta tapahtui.


Pilatuksen sotilaat alkoivat pieksää Jeesusta ohuilla puisilla kepeillä, jotka muistuttivat bamburuokoja; ne varmasti taipuivat murtumatta ja kuitenkin olivat kyllin ohuita repimään auki lihan iskeytyessään vankiin. Jeesusta lyötiin 32 kertaa näillä kepeillä, ennen kuin komentaja määrää heidät lopettamaan ja vaihtamaan "yhdeksän häntäiseen kissaan ", pelottavaan aseeseen, jossa on luun siruja päissään, niin että lihan palasia voidaan repiä ulos, kun kiduttaja vetää ruoskan takaisin.


Kun tämä kidutus on käynnissä Jeesuksen tuskanhuutojen kaikuessa Neitsyt Maria ja Maria Magdaleena sekä apostoli Johannes katselivat toivottomalla kauhulla. Täysin sopusoinnussa sisar Emmerich'in kirjoitusten kanssa, Maria oli hengellisesti yhdistetty Jeesukseen ja tunsi kaiken tuskan, mitä Hänkin tunsi. Kerran toisensa jälkeen Jeesus katsoi äitiinsä, sai fyysistä voimaa katsekontaktista, joka teki Hänelle mahdolliseksi jatkaa. Getsemanen puutarhasta ristiinnaulitsemisen päättymiseen tämä filmi kuvaa tarkalleen sitä, mitä katolinen kirkko opettaa, nimittäin, että Maria oli kanssalunastajatar ja että hänen kärsimyksensä täyttivät sen, mitä Jeesuksen kärsimyksistä puuttui. Kuuntele katolisen Katekismuksen oppia tästä aiheesta, kun Maria puhuu:


"... KESTETTÄVÄT KÄRSIMYKSET VOIVAT TARKOITTAA, ETTÄ LIHASSANI MINÄ TÄYTÄN, MITÄ PUUTTUU KRISTUKSEN AHDISTUKSISTA HÄNEN RUUMIINSA VUOKSI, JOKA ON SEURAKUNTA." [The Catechism of the Catholic Church # 1508]


Kohta 1508 sisältää viittauksen katekismuksen kohtaan 618, joka sanoo:


"... Tämä toteutuu suurenmoisesti Hänen äitinsä kohdalla, joka oli liitetty läheisemmin, kuin kukaan toinen, Hänen lunastavan kärsimyksensä salaisuuteen."


Vihdoin katekismuksen kohta 964 opettaa:


"'Marian rooli seurakunnassa on EROTTAMATON HÄNEN YHTEYDESTÄÄN KRISTUKSEN KANSSA ja sen välitön seuraus. 'TÄMÄ ÄIDIN YHTEYS POJAN KANSSA PELASTUKSEN TYÖSSÄ on ilmeinen Kristuksen neitseellisen sikiämisen hetkestä Hänen kuolemaansa', SE ON ILMEINEN ENNEN KAIKKEA HÄNEN KÄRSIMYKSENSÄ HETKELLÄ."


Marian hengellinen yhteys Jeesuksen kanssa on filmin ydin eikä voi jäädä huomaamatta vakavalta tarkkailijalta.


Palatkaamme nyt ankaraan ruoskintakohtaukseen. Neitsyt Maria ja Maria Magdalena ovat pylvästä ympäröivän joukon toisella puolella. Äkkiä vastakkaisella puolella naispuolisen Saatanan uhkaava hahmo näyttää liitävän joukon läpi. Ensin kun näin hänet, mieleeni tuli ajatus, että tämä Saatana oli Neitsyt Marian vastakkaisella puolella, koska nuo kaksi ovat hengellisiä vastakohtia. Neitsyt Maria nähdään hengellisesti hyvänä, katolisena kanssalunastajana, kun taas Saatana on selkeä vastakohta Neitsyt Marialle, äärimmäisen paha.


Kamera keskittyy jälleen Saatanaan, kun hän siirtyy ruoskintaa valvovan roomalaisen virkamiehen taakse. Heti, kun hänen hahmonsa tulee esiin hänen edessään olevan sotilaan takaa, voit nähdä, että hän kantaa hyvin valkoista, lähes albiinoa, lasta. Ensi silmäyksellä et voi nähdä tämän pahan "Jumal-lapsen" kasvoja, mutta hänen päänsä on valtavan suuri verrattuna hänen ruumiiseensa ja hänen kätensä hyväilee naispuolisen Saatanan poskea.


Välittömästi mieleeni tuli ajatus, että tämä kohtaus on niin vastakkainen sille niin suositulle kuvalle katolisuudessa, jossa Neitsyt Maria kantaa Jumal-lasta Jeesusta. Siis jos Saatana on Neitsyt Äiti, hän on todella naispuolinen eikä kaksineuvoinen. Sitä paitsi tämän pahan Neitsyt Äidin -- Neitsyt Marian hengellisen vastakohdan --täytyy kantaa lasta, joka on Jeesuksen vastakohta! Kuka on se, joka Raamatun mukaan tulee ihmiskunnan luokse "Kristukseksi pukeutuneena" --  Antikristus!


Tähän ei ole muuta selitystä. Vauva on Antikristus!


Hitaasti paha Neitsyt Äiti siirtää vaatteen pois vauvan olkapäältä ja paljastaa mustat hiukset, jollaiset voisi odottaa olevan aikuisella miehellä. Sitten tämä vauva kääntää hitaasti kasvonsa kohti Jeesusta ja irvistää halveksivasti. Kohtaus tahtoo sanoa, että hän näki Jeesuksen verisen ruoskinnan  ja oli hyvin tyytyväinen. Tämän vauvan kasvot olivat kauhistuttavan ilkeät -- kuitenkin ne olivat ihmiskasvot, eivät demonin kasvot.


Miksi Mel Gibson sisällyttää selvän viittauksen Antikristukseen tähän elokuvaan? Me kehotimme muistamaan, ennen kuin tämä filmi julkistettiin, että Illuminaatti on ajamassa maailmaa kohti aikaa, jolloin Antikristus nousee suunnitellun kolmannen maailmansodan kuolemasta ja tuhosta. Kaikki tähän viittaavat profetiat ovat joko jo toteutuneet, tai ovat siinä vaiheessa, että näyttämöä niiden toteutumiseksi ollaan pystyttämässä. Illuminaatin tärkein päämäärä on lavastaa heidän Antikristuksensa, aivan kuten Ilm.17:12-17 ennustaa.


Siis, jos tämä filmi tehtiin todella edistämään kristillisten uskonsuuntien globaalia kokoamista Roomaan, meidän pitääkin odottaa näkevämme Antikristuksen symboli tässä filmissä! Tämä kohtaus oli kaikkein julkein, mutta ei suinkaan ainoa symboli.

Yksisilmäinen Jeesus ja Hänen alastomuutensa


Getsemanessa Jeesusta toistuvasti isketään nyrkeillä kasvoihin Kaifaan vartijoiden toimesta. Tämän julman hakkaamisen jälkeen Jeesuksen kasvot ovat hyvin turvoksissa. Itse asiassa Hänen oikea silmänsä on täysin ummessa. Filmin loppuun asti Jeesuksen esitetään pystyvän näkemään vain vasemmalla silmällään, kuten viereinen kuva selvästi osoittaa. Aina kuolemansa hetkeen saakka ristillä Jeesus pystyy näkemään vain yhdellä silmällä. Toisin sanoen Jeesus on yksisilmäinen Messias melkein koko ajan tässä filmissä. Pidä mielessäsi tämä harkittu sanamuoto, koska sillä on vielä suurempi merkitys myöhemmin tässä artikkelissa.Mutta Gibson on pannut vielä enemmän painoa yksisilmäisen kuvaukselle, sillä hän on valinnut yhtä ihmissilmää esittävän kuvan omaan liiketoimintaansa, Icon Productions. Tämä kuva esittää ihmiskasvoja, joissa nenä ja vasen silmä ovat tärkeimmät. Oheinen Gibson'in Icon Productions'in symboli on otettu osoitteesta:  http://www.iconmovies.net/


Kun Jeesus riippuu ristillä filmissä, Hän kääntää päänsä vähän sivulle ja kamera keskittyy tarkalleen sille alueelle Hänen kasvoillaan, joka on kuvattu Gibson'in Icon Productions'in symbolissa! Jeesuksen nenä on kankaalla vasemmalla alhaalla samalla, kun Hänen verinen silmänsä on ylhäällä oikealla. Tämä kameran otos kestää vain muutaman sekunnin, mutta näkymä on identtinen hänen yhtiönsä logon kanssa.


Myös näkymässä hautakammiosta, jossa Jeesus istuu holvin lattialla pitäen putoavia hautausvaatteita, kamera keskittyy hyvin huolellisesti vain kasvojen yhdelle puolelle niin, että koko kuvaus haudassa esittää edelleen yksisilmäistä Messiasta. Katsoin tämän elokuvan lopun uudelleen juuri tänään vain siksi, että näkisin tämän hautakohtauksen varmistaakseni, että olin nähnyt sen kaiken oikein.


Siis ajankohtainen kysymys kuuluu: Miksi "Passion" korostaa yhtä silmää? Tämä filmi voimakkaasti kuvaa Jeesusta Messiaana, jolla on vain yksi silmä ja vasen on se, joka on vahingoittumaton. Miksi?Kun katsoin tätä elokuvaa kolmatta kertaa, pyysin mukaani Mac Dominick'in, koska hän ei ollut vielä nähnyt sitä. Filmin jälkeen puhelimme, kun ajoimme pois teatterista. Kun Mac oli jakanut pari havaintoa, hän sanoi: "Se, mikä vaivasi minua eniten, oli, että Jeesus kuvattiin melkein koko filmin ajan yksisilmäisenä ja mehän tiedämme, kuinka paljon Illuminaatti rakastaa yhtä silmää."


Mac oli oikeassa ja minä olin hämmästynyt, etten ollut sisäistänyt sen tärkeyttä. Jeesus esitettiin yksisilmäisenä suurimmassa osassa tätä filmiä. Oliko se Valaistuneen Vapaamuurariuden Kaikkinäkevä Silmä, Kaitselmuksen Yksisilmäinen Viisaus ja Hyvyys? Tämä varmasti näytti mahdolliselta ja hyvin kiinnostavalta.


Sitten sanoin Mac'ille, että eräs asia, jota todellakaan en arvostanut, tapahtui filmin lopussa. Kun Jeesus nousi istuimeltaan hautakiven päässä lähellä hautausvaatteita ja kun Hän alkoi kävellä pois, kamera näytti Hänen paljaita pakaroitaan. Ilman tätä filmiä minulta olisi saattanut mennä koko elämä näkemättä "Jeesuksen" paljaita pakaroita! Tämä kohtaus oli aivan viimeinen, joka näytettiin, ennen kuin elokuvan tekijöiden kiittely alkoi.


Ajattele huolellisesti sitä tosiasiaa, että kuvaus oli täysin tarpeeton filmin kannalta! Evankeliumeissa ei ilmoiteta, että Jeesus olisi lähtenyt haudasta alastomana. Sisar Anne Emmeric ei nähnyt "näyissänsä", että Jeesus oli alaston haudasta lähtiessään. Siis miksi Gibson ja hänen jesuiittakäsikirjoittajansa kehittivät sellaisen lopetuksen?  Koska Gibson'in kerrotaan käyttäneen 50 miljoonaa dollaria omia rahojaan tämän filmin tekemiseen ja levittämiseen ja koska hän on koeteltu ammattiohjaaja, voit olla varma, että hän kiinnitti huomiota pienimpäänkin yksityiskohtaan. Voit olla varma, että hän tiesi, että tämä filmi päättyisi Jeesuksen paljaaseen alapäähän, joten tämän on täytynyt olla suunnitelma.


Mutta miksi?


Tänä aamuna sain puhelun tri Cathy Burns'ilta, Sharing Ministries'istä. Kerroin hänelle saman, minkä juuri kerroin sinulle edellä. Kun olin kertonut hänelle "Jeesuksen" paljaista pakaroista, hän yhtäkkiä innostui kovasti! Hän sanoi:"Tarkoitatko, että meillä on yksisilmäinen Messias, joka on alaston"?


Kun vastasin myöntävästi, tri Burns sanoi: "David, mene ja hae kirjani "Masonic and Occult Symbols Illustrated". Laskin puhelimen ja menin kirjahyllylleni. Kun taas istuuduin ja otin puhelimen, Cathy pyysi minua ottamaan esiin sivun 205. Hän sanoi: "Huomaa, että C.F.R. (Council on Foreign Relations), kuvaa Antikristusta yksi- ja vasensilmäisenä alastomana messiaana, joka ratsastaa valkealla hevosella!"


Kuten voit nähdä, tri Burns oli täysin oikeassa! Muista, että sanoin tämän artikkelin alussa, että joskus Illuminaatti luo "maagisen symbolin", joka koostuu kahdesta tai useammasta osasta tietäen, että vain ekspertit tajuavat yhteyden, kun taas tietämättömät massat eivät milloinkaan ymmärrä. Tässä filmissä okkultisti tunnistaa toistuvat yksisilmäisen Messiaan kuvaukset. Sitten aivan filmin lopussa okkultisti näkee paljaat pakarat ja varmistaa johtopäätöksensä! Hän päättelee, että elokuva esittää CFR:n Antikristus Messiasta!


Mutta tässä symbolissa on muutakin Antikristukseen viittaavaa, joten tarkastelkaamme lisämateriaalia, jota tri Burns tuo esiin kirjassaan.


Myös CFR ajaa yhden maailman järjestystä. CFR julkaisee lehteä nimeltä Foreign Affairs sekä printing 'position papers' (???) ... heillä on mielenkiintoinen logo. Se esittää alastonta miestä valkealla ratsulla. Näyttää, kuin hänen kätensä mahdollisesti tekisi sarvipäisen paholaisen merkkiä ... Mielenkiintoinen tieto koskien kirjaimia CFR löytyy tietoteoksesta Encyclopaedia Britannica. Muslimit uskovat, että on ilmestyvä Antikristus, jolla on 'yksi silmä'." [Ibid.]


Huomaa, että tässä CFR:n Antikristuslogossa tämä väärä Messias näyttää vain vasemman silmänsä! Aivan kuten "Jeesus" filmissä "Passion"!


Voit siis nyt päätellä, että syy miksi Gibson näyttää "Jeesuksen" paljaat pakarat, on, että hän esittää Antikristuksen symbolin toisen osan - yksisilmäinen Messias, joka on alaston!
RAAMATTU SANOO, ETTÄ ANTIKRISTUKSEN OIKEA SILMÄ ON SOKEA!


Päättääksemme Passion-filmiä koskevan tyrmistyttävän paljastuksemme, meidän on tarkastettava eräs VT:n profetia koskien "Hullua paimenta" -- Antikristusta.


Ennen kuin esitämme tämän profetian Antikristuksesta, muistutamme  sinua tosiasioista, kuinka Jeesuksen silmiä kuvataan tässä filmissä. Lyöntien vuoksi, jotka hän sai Kaifaan vartijoilta Getsemanessa, Jeesuksen oikea silmä oli täysin ummessa filmin loppuun saakka. Hän saattoi nähdä vain vasemmalla silmällään. Tutkikaamme nyt tätä profetiaa:


 "Voi hullua paimenta (engl. idol shepherd = epäjumalapaimen), joka lampaat hylkää! Käyköön miekka hänen käsivarteensa ja oikeaan silmäänsä. Hänen käsivartensa kuivettukoon, ja hänen oikea silmänsä soetkoon." [Zech 11:17]


Tämä filmi siis kuvaa "Messiasta", joka on yhteensopiva tämän VT:n antikristusprofetian kanssa ja myös yhteensopiva CFR:n yksi- ja vasensilmäisen Antikristuksen kanssa!


Epäilemättä "Passion" kuvaa Antikristuksen kahta varmaa symbolia ja näyttää tämän "Jeesuksen" sellaisena, jonka Raamattu ennustaa tulevan "Kristukseksi naamioituneena" -- Antikristuksena.

JOHTOPÄÄTÖS

Passion-artikkeleidemme alusta lähtien me olemme sanoneet, että tämä filmi ei johda tyhjiöön; ennemminkin maailma on siirtymässä vakaasti kohti ennustettua Yhden Maailman Hallitusta, Taloutta ja Uskontoa. Koska kaikki nämä kolme yhteiskunnan segmenttiä täytyy tulla globaaliin kliimaksiin samalla hetkellä, niin onko nyt aika kaikkien uskontojen liittyä Väärän Profeetan Kirkkoon (NEWS1052), eli roomalaiskatolisuuteen?


Jos näin on, niin olisiko tämä filmi erityisesti suunniteltu viemään protestanttiset kirkot lähemmäksi Rooman alttaria? Elokuva varmasti esittää Neitsyt Marian myötätuntoisesti kanssalunastajattarena. Elokuva varmasti voimakkaasti kuvaa Jeesuksen kärsimystä sellaisella tavalla, että se voimakkaasti esittää sen perinteisen roomalaiskatolisen version mukaan.


Totesimme, että tässä filmissä on kaksi Antikristuksen symbolia! Tämä katala filmi todellakin näyttää olevan tarkoitettu liittämään protestantismi katolisuuteen, joka jo on liittynyt muslimeihin, hinduihin, buddhisteihin, wiccalaisiin ja Gaian palvojiin johtuen heidän samaistumisestaan jumalatar Neitsyt Mariaan!


Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156Takaisin