Untitled Document

Puoliksi laiton salainen pidätys New Yorkin osavaltiossa ilman syytteitä sekä sulkeminen psykiatriseen hoitolaitokseen


Alaotsikko: Toimiko poliisi Patriot Act I ja II pohjalta? Pidätettiinkö tämä nainen "kotimaisena terroristina" uuden määritelmän mukaisesti? Aiheuttiko hänen tietämyksensä perustuslaillisista oikeuksistaan hänen pidätyksensä?


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

9/11 -iskuista lähtien Cutting Edge Ministeriö on varoittanut että Bushin hallinto on noudattanut Illuminaatin käsikirjoitusta laatiessaan diktatuurisia lakeja jotka perustuvat tämän yhden iskun aikaansaamaan pelkoon. On dokumentoitu että kongressiedustajien ei sallittu likea näitä Patriot Act -asetuksia ennenkuin he äänestivät niistä.


Edelleen, Bushin hallinnon viranomaiset suunnittelivat hyvin hienovaraisen mutta tehokkaan juonen jolla tuudittaa kansalaiset uneen koskien tämän lain vaaroja. Kun lait hyväksyttiin, niitä ei otettu välittömästi käyttöön. Vielä tänäänkin, ne ovat vasta uinuva uhka vapauksillemme. Sitten kun suunniteltu paniikki iskee, nämä lait otetaan käyttöön ja ne johtavat vapauksiemme ja oikeuksiemme täydelliseen menetykseen.


Kuitenkin, vaikka näitä asetuksia ei ole otettu vielä käyttöön, on hyvin todennäköistä että osavaltion ja paikallisen poliisin päälliköt on hyvin informoitu tämän lain suomista uusista valtuuksista. Jos näin, silloin he tuntevat uudet, laajennetut valtuutensa ja riittävästi provosoituina voisivat käyttää näitä diktatuurisia valtuuksiaan epäonnista uhriaan vastaan.


Tämän uutisen faktat näyttävät sopivan ehdotettuun skenaarioomme. Ole hyvä ja lue huolellisesti.

Suuttumusta -- kyllä mutta mahdollisesti laillista

UUTISKATSAUS: "Poliittinen vanki vai rikollinen hullu? New Yorkin osavaltiossa asuva nainen pakotettiin lääkehoitoon protestoituaan Department of Motor Vehicles:in asetuksia vastaan", The Empire Journal, 16.12.2004.

"Albanyn asukkaat varokaa. Se mitä tapahtui Bliss Alexandralle voisi tapahtua sinulle. Suututa poliisipäällikkö James Turley niin sinä saatat päätyä osavaltion mielisairaalaan väkivaltaisesti käyttäytyvän hullun leima otsassa, satojen mailien päähän perheestäsi ja ystävistäsi, ja sinuun saatetaan työntää neulalla psyykenlääkkeitä. Bliss Alexandra vapautettiin keskiviikkona hänen oltuaan Kirby Forensic Psychiatric Center:issä Manhattanilla, Albanyn kaupunginoikeuden tuomarin Thomas Keefe:n passittamana, sen jälkeen kun syytetty oli vedonnut perustuslaillisiin oikeuksiinsa."

Salli meidän pysähtyä juuri tässä katsastaaksemme mitä me olemme juuri lukeneet. Sen sijaan että meillä olisi tässä katastrofissa vain yksi viranomainen, niitä onkin kaksi: poliisipäällikkö James Turley sekä kaupunginoikeuden tuomari Thomas Keefe. Tämä nainen vangittiin perustuslaillisten oikeuksiensa vastaisesti näiden molempien viranomaisten yhteistyön seurauksena. He molemmat toimivat tätä naista vastaan.


Koska oikeuslaitoksen kuuluu varmistaa että toimeenpaneva viranomainen noudattaa lakia, tämä tilanne näyttä osoittaneen että Albanyn poliisipäällikön toimet olivat laillisia; toisin sanoen, on todella olemassa laki joka sallii hänelle vallan ajaa Perustuslain yli. Ennenkuin me alamme käsittelemään tätä, meidän täytyy palata taaksepäin saadaksemme lisää informaatiota. Tämä seuraava kappale kertoo kuinka tilanne kehittyi. Valmistaudu järkyttymään.

"Sen jälkeen kun Alexandra soitti Albany Department of Public Safety:yn (= Albanyn julkisen turvallisuuden osasto) valittaakseen siitä että poliisi oli hinannut hänen henkilökohtaista omaisuuttaan yksityiseltä tieltä, poliisipäällikkö Turley vastasi kertoen hänelle että hänet joko pidätettäisiin tai passitettaisiin mielisairaalaan. Ja tämän hän teki. Hän ei ainoastaan pidätyttänyt häntä kolmen rikossyytteen nojalla vaan lisäksi hän sai samanlaisen kohtelun kuin ne joita syytetään murhista tai raiskauksista (ei vapaaksi takuita vastaan). Lisäksi häneen työnnettiin neulalla psyykenlääkkeitä. Hänen väitetty rikoksensa -- vapaan puheoikeuden käyttäminen yksityisen omaisuuden puolesta."

Meidän perustuslaillisiin oikeuksiimme on aina kuulunut sekä "vapaa puheoikeus" että "yksityisomistus". Kuitenkin, kuten me olemme toistuvasti kertoneet viimeisten kymmenen vuoden aikana, Illuminaatin suunnitelma näkee että nämä molemmat Perustuslain takaamat oikeudet tulevat häviämään. Suuren kansallisen kriisin varjolla, nämä sekä kaikki muutkin oikeutemme tullaan poistamaan mitä epäseremoniallisimmalla tavalla.


Patriot -lait I ja II ovat vieneet nämä oikeudet -- paperilla. Kuitenkin, amerikkalaisten suuren enemmistön kohdalla, näiden lakien lopullinen täytäntöönpano saa odottaa lopullista kriisiä. Mutta, Bliss Alexandran tapauksessa, laki on jo saatettu ottaa käyttöön. On meidän väitteemme että Bliss Alexandra on saatettu julistaa "kotimaiseksi terroristiksi" tämän poliisipäällikön toimesta, sekä joutua pidätetyksi tällä perusteella. Kuten sinä voit nähdä myöhemmin, "kotimaisen terroristin" määritelmä koskee erityisesti niitä ihmisiä jotka vetoavat perustuslaillisiin oikeuksiinsa. Tämä tosiasia mielessäsi, lue seuraava kappale.

"Albanyn poliisi on syyttänyt Alexandraa kiellettyjen instrumenttien hallussapidosta, mutta vangitsemisraportit eivät ainoastaan sisällä vääriä todistuksia ja informaatiota, vaan lisäksi näyttää siltä että hänen perustuslaillisia oikeuksiaan on loukattu ennenkuulumattomalla tavalla kun hänet määrättiin pakkohoitoon ja lääkitykseen sekä kiellettiin hänen oikeutensa asianajajaan. Esiintyy kiusallisia kysymyksiä miksi ja kuinka hänet vietiin pois perheensä, ystäviensä sekä asianajajansa luota ja lähetettiin Kirbyyn; sekä väitetystä oikeuksien polkemisesta. Kenties hänen tietämyksensä Perustuslaista ja oikeusjärjestelmästä on syy miksi hänet ensinnäkin pidätettiin ---- ja hänen valituksensa Department of Motor Vehicles:iä vastaan ja mikä hän väittää että on osavaltion Perustuslain vastainen rajoitus oikeudesta matkustaa... Pidätyksestään ja sairaalaan sulkemisestaan lähtien, hän on ollut häädettynä virka-asunnostaan, vaikka on epäselvää onko häätöprosessi ollut laillinen."

Nyt me alamme ymmärtää: Alexandra soitti New York State Motor Vehicle Department:iin valittaakseen että auto hänen yksityiseltä maa-alueeltaa oli laittomasti hinattu pois. Jatkokeskusteluissa hän paljasti tietämyksensä Perustuslain suomista oikeuksistaan kun hän riitautti asiansa. Äkkiä, hän sai puhelun hyvin odottamattomalta taholta: Albanyn poliisipäälliköltä.


Kuinka päällikkö uhkasi häntä? Artikkelista me luemme:

"Poliisipäällikkö Turley vastasi kertomalla hänelle että hän joko pidättäisi hänet tai passittaisi Capital District Psychiatric Centeriin."

Itse asiassa, poliisipäällikkö Turley toteutti molemmat uhkauksensa. Edelleen, Albanyn kaupunginoikeuden tuomari omilla toimenpiteillään tuki hänen pidätystään.


Alexandra kärsi lisää perustuslaillisten oikeuksiensa puutteesta. Kuuntele:


"Alexandra ei soittanut poliisilaitokselle enää. Sen sijaan hän täytti virallisen valituksen Turtley:tä vastaan seuraavana päivänä. Vuorokautta myöhemmin, 26.8. hänet pidätettiin. 27.8. hänelle luettiin syyte ilman että asianajaja olisi ollut paikalla. 30.8., kuten laki olisi sallinut, ystävä yritti lähettää valituksen oikeudelle mutta sitä ei otettu vastaan. Vaikka osavaltion laki vaati esikäsittelyä 72 tunnin kuluessa pidätyksestä (siinä tapauksessa että pidätettyä ei päästetä vapaaksi takuita vastaan), esikäsittelyä ei pidetty."

Alatko sinä ymmärtää konseptia jonka mukaan Alexandran normaalit oikeudet Yhdysvaltain kansalaisena täysin sivuutettiin.


Takaisin eilispäivään

Kuinka tällaista voi tapahtua tässä maassa? Kuten me olemme aikaisemmin kertoneet, Patriot Act I ja II sallii tällaisen pidätyksen ja vangitsemisen, ja se on nyt laki tässä maassa. Kuitenkin, tämä yksilön oikeuksien alasajo alkoi jo vuosia sitten Clintonin aloittaessa prosessin. Kuuntele kun me menemme ajassa takaisin päin.


UUTISKATSAUS: "Sinä saatat olla terroristi", Brad Edmonds, LewRockwell.com, 15.11.2001.

»H.R. 3162, "The Patriot Bill", tai terrorisminvastainen laki, saattaisi tehdä sinusta terroristin... Tämä Kongressin ja Valkoisen Talon niin rakastama terrorisminvastainen laki on uudelleen määritellyt terrorismin. Kohta 802 sanoo: "Termi 'kotimainen terroristi' tarkoittaa aktiviteettia jonka näyttää olevan tarkoitus vaikuttaa hallituksen politiikkaan pelottelulla tai pakottamalla." Uudestaan: jos on toimintaa joka näyttää siltä että on tarkoitus vaikuttaa hallituksen politiikkaan -- ei vain Yhdysvaltain hallitukseen -- pelottelulla, se on kotimaista terrorismia. Kaikkein tärkeintä: koska kaikki mitä me tarvitsemme on pelottelu, kuinka me määrittelemme sen?»

Kotimainen terrorismi näyttää olevan koodisana hallituksen suunnitelmille oikeuttaa patrioottien ja fundamentalististen kristittyjen ratsaaminen ja vainoaminen. Kun sinä kuulet FBI:n julistavan että terrori-isku oli "kotimaisten terroristien" työtä, sinä voit olla varma että patrioottien fundamentalististen kristittyjen kokoamisen aika on lähellä. 3.10.2001, me julkaisimme varoituksen että suuri uudelleenmääritys sanalle "terroristi" oli välittömässä läheisyydessä. Kuinka me toivoimmekaan olevamme väärässä! Tämä uudelleenmääritys tuli pian, mutta se ei silti vähentänyt shokkia siitä että se on nyt täällä kirjoitettuna laiksi Patriot Bill:iin.

Muistutukseksi, ennenkuin me menemme pidemmälle, Cutting Edge Ministeriö EI sovi edes tähän "kotimaisen terroristin" epämääräiseen määritelmään. Alusta alkaen, me emme ole koskaan pyrkineet "vaikuttamaan hallituksen politiikkaan". Jos sinä et ole koskaan yrittänyt vaikuttaa hallituksen politiikkaan, sinä et ole syyllistynyt "pelotteluun" tai "pakottamiseen".


Cutting Edge Ministeriötä ohjaa tiukan raamatullinen doktriini ja profetia. Me ymmärrämme että Lopun aikojen aloituspiste on Israelin paluu omaan maahansa (Matteus 24 ja Jooel 3:1). Raamatuntutkijat ovat tunteneet vuosisatojen ajan että vasta silloin kun Israel palaa muinaiseen maahansa, Lopun aika voi alkaa.


Mutta, sitten, kun Israel tulee takaisin -- ja sitten kun Lopun aika alkaa -- Raamattu opettaa tiukasti että mikään ei voi estää profetioita toteutumasta ja että niiden täytyy toteutua Jeesuksen asettamissa aika-kehyksissä.

"Kotimaisen terroristin" määritelmä

Nyt, salli meidän palata tähän pää-artikkeliimme. Me löydämme että avainsana -- "pelottelu" -- ei ole määritelty Patriot Act:issa. Yllätys! Tämä tarkan määritelmän puute on hyväksi havaittu propagandistin työkalu. Kuuntele kun me lainaamme uudestaan tätä lainkohtaa:

»"Pelottelua" ei ole määritelty säädöksessä H.R. 3162... Koska pelottelu on heikko kriteeri, aivan liian köykäinen jotta sen pohjalta voisi tuomita ihmisiä, sinun ei edes tarvitse perustella syytöstäsi sillä että syytetyllä on ollut aikomus pelotella jotakuta, tai että hän olisi onnistunut pelottelemaan. Sinun, syyttäjän, täytyy perustella syytöksesi ainoastaan sillä että näyttää siltä että syytetyllä on ollut aikomus peloitella mitä tahansa hallitusta, ja sinä voit syyttää ketä hyvänsä kotimaisesta terrorismista. Joten, ne jotka ovat julkisesti eri mieltä hallituksen vastauksesta 9/11 -tapahtumiin -- varsinkin jos mielipide on hyvin perusteltu -- ovat määritelmän mukaan terroristeja. Ainoa vaatimus on että jinkun, jossain, täytyy uskoa että me yritämme "pelotella" hallitusta. Tämä on pahaenteinen uhka oikeudelle puhua vapaasti.»

Totisesti, tämä informaatio heittää pitkän synkän varjon Amerikan mantereen ylle, rannikolta rannikolle. Tällainen epämääräinen määritelmä voi tarkoittaa mitä tahansa mitä viranomaiset haluavat sen tarkoittavan. Salli meidän palata pää-artikkeliimme viimeistä kertaa.

»Muista että ulkomaalaiset eivät ole yksin. Asetus H.R. 3162 koskee jokaista. Ainoa ero ulkomaalaisten ja kansalaisten välillä on optio sotilastuomioistuimen käyttöön.»

Usko minua, tämä pieni ero ei merkitse juuri mitään silloin kun "kotimaisten terroristien" vangitsemiset alkavat. Amerikan kansalaiset vedetään salaiseen siviilioikeuteen, FISA:an (uutinen 1576) jossa myös oikeudenkäynnit ovat salaisia. Oletettavasti, tämä salainen siviilioikeus toimii kuten kaikki salaiset oikeusistuimet. Puolustajan nimi on salainen; syytteet ovat salaisia; todistajat ovat salaisia; todistusaineisto on salaista. Tällaisissa salaisissa oikeudenkäynneissä melkein kaikki syytetyt todetaan syyllisiksi!


Clinton käynnisti termin "kotimainen terroristi"

Alle kaksi vuotta ennenkuin Clinton jätti virkansa, FBI lähetti esitteen kaikille FBI:n viranomaisille maanlaajuisesti, joka käsitteli aihetta "kotimainen terrorismi". Esitteen etusivulla sanottiin: "FBI:n yhteiset terrorisminvastaiset joukot pyrkivät tunnistamaan rikollisen toiminnan sekä kotimaiset terroristit. Tätä koskien, tämän informaatiolehtisen tarkoitus on auttaa kenttätyöntekijöitä tunnistamaan kotimainen potentiaalinen terrorismi. Kotimaiset terroristit määritellään seuraavasti: ryhmät tai yksilöt, täysin USA:n rajojen sisäpuolella, jotka yrittävät vaikuttaa USA:n hallitukseen tai väestöön, pyrkimyksenään saada aikaan poliittinen tai sosiaalinen muutos rikollisella toiminnalla."


www.keepandbeararms.com/images/FBI-MCSOTerroristFlyer-Front.jpg

Huomioi kuinka nopeasti ja hämärällä tavalla tämä terroristin määritelmä on muuttunut tässä "informaatiolehtisessä". Eräs seikka joka välittömästi hyppää minun silmilleni on se että tähän määritelmään ei sisälly varsinaiset tuhotyöt. Paremminkin, FBI uudelleen määritteli terrorismin miksikä tahansa ryhmäksi yksilöitä jotka ovat pelkästään sekaantuneet "yritykseen vaikuttaa USA:n hallitukseen tai väestöön". Edelleen, nämä "vaikuttamis" -toimenpiteet muodostavat "rikollisen toiminnan". Täten, tämän määritelmän mukaan, mikä tahansa kristillinen järjestö joka yrittää "vaikuttaa" USA:n hallitukseen asioissa kuten abortti on syyllistynyt "kotimaiseen terrorismiin". Jokainen kristitty joka "yrittää vaikuttaa populaatioon" millä tahansa tavalla, vaikka vain todistamalla heille Jeesuksesta Kristuksesta ja Hänen pelastussuunnitelmastaan on syyllistynyt "kotimaiseen terrorismiin".


Täten, tällainen "vaikuttamaan pyrkivä" aktiviteetti tulkitaan helposti "sekaantumiseksi rikolliseen toimintaan". Amerikkalaiset luistelevat heikolla jäällä, monet henkensä kaupalla. Jokainen poikkeuslaki joka riisuu yksilön oikeuksia heikentää jäätä edelleen.


"Kotimaisen terrorismin" lajit

Mutta, tämä FBI:n lentolehtinen sisältää jopa vieläkin enemmän kauhuja. Kun sinä katsot lehden takasivulle, sinä näet "kotimaisten terroristien" erilaiset tyypit


www.keepandbeararms.com/images/FBI-MCSOTerroristFlyer-Front.jpg

Sinä huomaat kuuluvasi johonkin näistä kategorioista.

 • "Oikeistolaiset äärimmäisyysainekset -- määritelty seuraavasti:

  1. USA:n Perustuslain puolustajat Liittovaltiota ja YK:ta vastaan;

  2. Ryhmät tai yksilöt jotka ovat mukana puolisotilaallisissa harjoituksissa."

Huomioi että määritelmä numero 1 asettaa sekä Liittovaltion että YK:n Yhdysvaltain Perustuslain yläpuolelle. Vaikka kaikki meidän viranomaisemme vannovat "puolustavansa ja tottelevansa" USA:n Perustuslakia, me voimme nähdä että he inhoavat sitä, ja ovat valmiita julistamaan "kotimaiseksi terroristiksi" jokaisen joka uskaltaa vedota Perustuslakiin. Presidentti Bush on toistuvasti kertonut meille että hänen Liittovaltionsa on "sodassa" terrorismia vastaan; täten, sen täytyy tarkoittaa että Liittovaltio ottaa itselleen vapauden käydä sotaa omia kansalaisiaan vastaan, niitä joille on annettu leima "kotimainen terroristi".


New Age -kirjailija Bill Cooper kutsui tätä sotaa "hiljaiseksi sodaksi" -- hallituksen hiljaiseksi sodaksi omia kansalaisiaan vastaan. ["Behold A Pale Horse"]


 • "Vasemmistolainen terrorismi -- poliittinen motivaatio on tavallisesti Marxisti/Leninistinen filosofia. Meidän hallituksemme lietsoo antikommunistista henkeä Hitlerin esimerkin pohjalta. Hitler sai oikeistolaisten tuen kommunisminvastaisella asenteellaan."

Mikä tahansa äärimmäisyysaines, kummalta laidalta hyvänsä, on ei-tervetullutta.

 • "Hate Groups -- määritelty seuraavasti:

  1. Nahkapäät, natsit, uusnatsit (tunnistetaan usein tatuoinneista);

  2. Mustat separatistit;

  3. KKK (Ku Klux Klan);

  4. Christian Identity;

  5. Valkoiset nationalistit."

Tähän "viharyhmään" ei kuulu yksikään fundamantalistinen uudestisyntynyt kristitty sillä me emme sovi näihin määritelmiin. Kuitenkin, meidät sekoitetaan oikeistolaisiin äärimmäisyysaineksiin sekä pariin muuhun kategoriaan jolle on annettu leima "viharyhmä", joten ei liene pitkäkään aika siihen kun meidät yhdistetään tähänkin ryhmään.

 • "Vapaan liikkumisen kannattajat (Common Law Movement Proponents) -- määritelty seuraavasti:

  1. Tekaistut rekisterikilvet;

  2. Ei rekisterikilpiä;

  3. Tekaistu ajokortti;

  4. Kieltäytyvät kertomasta keitä he ovat;

  5. Kyseenalaistavat viranomaisen oikeuden pysäyttää heidät;

  6. Vetoavat useasti USA:n perustuslakiin;

  7. Väittävät että autolla ajaminen on oikeus, ei erivapaus;

  8. Yrittävät valvoa poliisia."

Niille joille termi "vapaan liikkumisen kannattajat" ei ole tuttu, he kieltäytyvät tunnustamasta Liittovaltion sekä osavaltioiden hallitusten valtaa. Täten, he saattavat kieltäytyä hankkimasta ajokorttia, tai he hankkivat väärennetyn kortin; he saattavat laittaa tekaistun rekisterikilven ajoneuvoihinsa tai ajavat ajoneuvoaan ilman kilpeä. Kun heidät pysäytetään, he saattavat kieltäytyä kertomasta keitä he ovat sillä he eivät tunnusta heidät pysäyttäneen poliisin auktoriteettia. Tällaiset ihmiset ovat nyt "kotimaisia terroristeja".


Amerikkalaisilla on aina ollut luontainen, vahvistettu oikeus varmistaa että heidät pysäyttäneellä henkilöllä on oikeus -- tuomiovalta -- pysäyttää ja kuulustella heitä. Amerikan kansalaisilla on aina ollut oikeus varmistaa että mihin toimiin poliisi ryhtyykin, se tapahtuu sopusoinnuss USA:n Perustuslain kanssa! Nyt, suuntaa käännetään 180 astetta; jokainen joka vetoaa USA:n Perustuslakiin on "kotimainen terroristi". Jos mahdollista, meidän perustaja-isämme nousisivat haudoistaan protestoimaan nykymenoa! Juuri tämä Perustuslaki jonka vuoksi he antoivat henkensä on nyt WC-paperin arvoinen! Nyt, juuri ne kansalaiset jota he yrittivät niin kovasti suojella ovat rikollisia -- terroristeja -- edes mainitessaan sanan "Perustuslaki" kun heidät pysäytetään ja heitä kuulustellaan.


Amerikkalaiset ovat aina hyödyntäneet USA:n Perustuslakia "valvoakseen poliisia" ja hyvästä historiallisesta syystä. Kun tällainen dokumentti ei enää hillitse poliisia, nämä pian kylvävät kauhua ihmisten keskuudessa. Historia on täynnä esimerkkejä tästä. Meidän perustaja-isämme olivat väsyneitä siihen kun Kuninkaan poliisi tunkeutui koteihin, pidätti hatun pudottamisesta sekä heitti ihmisiä pahimpiin kuviteltavissa oleviin vankiloihin, odottamaan joko pitkää vankeutta tai kuolemaa. Nyt, FBI halventaa meidän kallisarvoista Perustuslakiamme eikä kukaan tunnu tietävän tai välittävän.


"Väittävät että autolla ajaminen on oikeus, ei erivapaus" pitäisi olla muodossa "väittävät että vapaus liikkumiseen on oikeus, ei erivapaus". Meidän perustaja-isämme ymmärsivät että henkilökohtainen vapaus edellytti liikkumisen vapautta, muiden asioiden lisäksi. Ymmärtääksemme kuinka tärkeä tämä vapaus on, käy Kommunistisessa Kiinassa niinkuin minä kävin muutama vuosi sitten. Vaikka me olimme kiertoajelulla linja-autolla joka oli kommunistisen hallinnon tunnustama, bussin täytyi pysähtyä tiesululla kymmenen mailin välein; tämä tiesulku oli sotilaiden miehittämä, ja täysin aseistettu sotilas astui bussiin tarkastaakseen kuljettajan paperit. Hän olisi halutessaan voinut kyseenalaistaa kenen tahansa yksilön paperit. Missä tahansa pisteessä bussi olisi voitu käännyttää takaisin sekä mahdollisesti takavarikoida. Me amerikkalaiset otamme vapautemme matkustaa -- millä kulkuvälineellä tahansa -- itsestäänselvyytenä. Pian, meiltä otetaan pois tämä oikeus, terrorisminvastaisen sodan nojalla, olen tästä varma.


Bliss Alexandran tapaus sopii tähän kuvaukseen "vapaan liikkumisen kannattajista". Hän teki lukuisia viittauksia perustuslaillisiin oikeuksiinsa, hänellä oli autossaan tekaistu rekisterikilpi, ja hän kyseenalaisti poliisin oikeuden hinata hänen autonsa pois hänen yksityiseltä maa-alueeltaan. Tämän määritelmän mukaan, Alexandra määriteltiin "kotimaiseksi terroristiksi".


Suomentajan kommentti: Kysyin David Bay:ltä että eikö Bliss Alexandra syyllistynyt rikokseen ja ansainnut rangaistuksensa koska hänellä oli tekaistu rekisterikilpi. David vastasi: "Koska kilpi oli tekaistu, ei voi todistaa että hän olisi laittanut sen kilven autoonsa. Joten hän oli lain mukaan syytön."

»While Bliss had a fake license plate, there is no evidence she ever put it on her car. Therefore, she is guilty of no crime.»

Nyt me voimme paremmin ymmärtää miksi hänet pidätettiin sekä kohdeltiin tällä tavalla -- ja se on nyt laillista, kiitos Patriot Act:in.

 • "Yhden asian terroristit -- määritelty seuraavasti:

  1. Kohdistavat iskunsa poliisia ja pelastushenkilöstöä vastaan;

  2. Eläinten oikeuksien puolustajat;

  3. Eko-terrorismi;

  4. Väkivaltaiset abortin vastustajat;

  5. Kaupunki-levottomuuksien yllyttäjät;

  6. Cyber Penetration(?);

  7. Liittoutumattomat terroristit;

  8. Tuomiopäivän kultit;

  9. Kapinalliset;

  10. Yksinäiset individualistit."

Nyt, kuka amerikkalainen tänä päivänä EI kuulu mihinkään näistä epämääräisistä ryhmistä? Vaikka useimmat kristityt eivät kuulu kategoriaan 1-6, numerot 7, 8 ja 10 ovat sellaisia että meidät voitaisiin lukea kuuluviksi näihin. Esimerkiksi numero 7 -- koko määritelmä roikkuu sanan "liittoutumaton" varassa. Koska Cutting Edge Ministeriö ei ole mihinkään kirkkokuntaan kuuluva, tekeekö se meistä "liittoutumattomia terroristeja"?


Entäpä numero 8 -- tuomiopäivän kultti? Vaikka tämä määritelmä viittaa erityisesti David Koreshin kaltaisiin ryhmiin, minä muistan hyvin kun Presidentti Clinton sanoi vain pari päivää Waco:n tapahtumien huipentuman jälkeen: "Kenties meidän täytyy syynätä tarkkaan jokainen joka uskoo Ilmestyskirjaan kirjaimellisesti." Olen vakuuttunut että juuri näin on tämän määritelmän laita. Aika tulee osoittamaan että fundamentalistinen kristitty joka kirjaimellisesti uskoo ja opettaa Ilmestyskirjaa sekä muita Raamatun profetioita, on määritelty terroristiksi.


Kategoria numero 10 on naurettava. Minä tunnen lukuisia "yksinäisiä individualisteja" jotka vain haluavat elää rauhassa ja jättää muut rauhaan. He haluavat vain pysyä yhteiskunnan ulkopuolella. Joillakin heistä on maatila, joillakin on aseita metsästystä varten. Nyt me näemme että Liittovaltio on luetellut heidät "kotimaisiksi terroristeiksi". Kenties hallitus vain ei pidä niistä jotka eivät tarvitse sitä.


Nyt, minä voin kuulla jonkun teistä sanovan että tämä FBI:n lehtinen jaettiin Bill Clintonin aikakaudella Janet Reno:n ollessa oikeusministeri, siksi ei ole todisteita että joko Bush tai Ashcroft uskoisivat näihin "kotimainen terroristi" -väitteisiin.

Jollei meillä olisi tätä uutista, minun olisi vaikea olla eri mieltä sinun kanssasi. Mutta, tämä uutinen julkaistiin 1.11.2001, Bushin ja Ashcroftin aikakaudella; edelleen, tämä uutinen vahvistaa että FBI on jo saanut valmiiksi tehtävänsä terroristien uudelleenmäärittelemiseksi.

Korkein oikeus leikkaa yksilöiden oikeuksia

Kun sinä lisäät tähän tulenarkaan sekoitukseen sen tosiseikan että USA:n Korkein oikeus on juuri päättänyt että poliisin ei tarvitse antaa syytä tehdessään pidätystä, senä voit miettiä kuinka heikkoa tämä jää todella on. Salli meidän katsastaa nopeasti tämä Korkeimman oikeuden päätös.


UUTISKATSAUS: "Poliisin ei tarvitse enää kertoa syytä pidätykseen", Bloomberg News Service, 15.12.2004.

"Poliisiviranomaisten ei tarvitse antaa syytä sillä hetkellä kun he pidättävät jonkun, USA:n Korkein oikeus julisti päätöksessään joka suojelee viranomaisia väärien pidätysten syytteiltä. Tuomarit, äänin 8 - 0 hylkäsivät syytteen washingtonilaista poliisiviranomaista vastaan joka pysäytti motoristin ja kertoi hänelle sitten pidättäneensä tämän koska tämä oli nauhoittanut heidän keskustelunsa. Vaikka nauhoittaminen oli laillista, Korkein oikeus sanoi että pidätys oli laillinen koska tämä mies olisi voitu pidättää myös siitä että hän esiintyi poliisiviranomaisena. Tuomari Antonin Scalia sanoi että viranomaisten ei olisi tarvinnut antaa syytä pidätykselle ollenkaan, niin kauan kuin heillä oli uskottavan tuntuinen syy tehdä niin."

Pysähdy hetkeksi tähän. Ymmärsitkö sinä että "konservatiivinen" tuomari Antonin Scalia ei ainoastaan äänestänyt tämän diktatuurisen esimerkin puolesta, vaan lisäksi hän puki sanoiksi enemmistön mielipiteen. "Konservatiivinen" Presidentti Ronald Reagan nimitti Scalian virkaansa 25.9.1986. Monet aidot konservatiivit tuntevat Scalian siitä että hän on puolustanut yksilöiden oikeuksia "Isoa veljeä" vastaan. Kuitenkin, tässä me näemme hänen istuvan enemmistön puolella eräässä kaikkein pahimmassa esimerkissä yksilöiden oikeuksien leikkaamisessa.

Johtopäätös

Nyt me voimme olla kohtuullisen varmoja siitä että Bliss Alexandra pidätettiin ja vangittiin koska hän otti osaa toimintaa jonka laki-viranomaiset tulkitsivat "pelotteluksi", tehden hänestä "kotimaisen terroristin".


Pidä silmät ja korvat suunnattuina uutisiin. Kun sinä kuulet sanat "kotimainen terrori" tai "kotimainen terroristi", sinä tiedät tarkkaan mitä tapahtuu ja miksi. Amerikka on ilmeisesti siinä pisteessä jossa meidän paikallisen, osavaltion ja Liittovaltion poliisin johtoa on informoitu heidän uusista valtuuksistaan Patriot Act:in suhteen. "Yksinäiset sudet" voidaan helposti poimia esille sekä kohdella tähän tapaan niinkuin tämä uusi, diktatuurinen lainsäädäntö sallii. Useimmat ihmiset kohauttavat olkapäitään kun heille kerrotaan että kansalaista on kohdeltu tähän tapaan, eli on riistetty perustuslailliset oikeudet. Tämä välinpitämättömyys siksi koska se ei tapahdu heille itselleen -- vielä.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1988


Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin