Untitled Document

Maanjäristys Iranissa 26.12.2003 ja Aasian maanjäristys 26.12.2004 sisältävät okkultistisen allekirjoituksen: olivatko ne HAARP- tai skalaariaseilla aiheutettuja?


Alaotsikko: Kun sinä ymmärrät näiden tuhoisien maanjäristysten okkultistiset numerot ja luonteen, sinä kykenet päättelemään itse että käytettiinkö HAARP- tai skalaariaaltoja näiden luomiseksi. Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Ennenkuin sinä voit sisäistää informaation jonka me aiomme esittää, sinun täytyy ymmärtää alkeet kahdesta seikasta: sään kontrollointi ja sää-sodankäynti, sekä se kuinka okkultistit palvovat lukuja ja järjestävät elämänsä sekä globaalit suunnitelmansa okkultismin "pyhien lukujen" mukaan. Me tarjoamme seuraavanlaiset resurssit jotta sinä voisit ymmärtää nämä kaksi kaikkein mielenkiintoisinta aihetta.

Sään kontrollointi ja sääsodankäynti

Koska useimmat ihmiset yhä uskovat että vain Jumala voi kontrolloida säätä, meidän on vaikea vakuuttaa ihmiset siitä että tiedemiehet tänään voivat -- ja tekevät näin -- kontrolloida säätä ja käyttävät tällaista voimaa toteuttaakseen suunnitelmansa tuoda hengellinen supermies jota he kutsuvat "Kristukseksi" ja jota kristityt kutsuvat "antikristukseksi". Tällaiset globaalit suunnitelmat toteuttavat Raamatun profetiat ja vievät maailmaa kohti viimeisiä synnytystuskia (Matteus 24:6-8) joiden keskeltä antikristus nousee.

Sääsodankäynti on hyvin tärkeä osa heidän globaalia suunnitelmaansa mutta se täytyy piilottaa tavallisilta ihmisiltä. Me tarjoamme seuraavanlaiset resurssit auttaaksemme sinua ymmärtämään tätä kaikkein tärkeintä aihetta.

 • Uutinen 1207 -- suomennettu

 • Uutinen 1206 -- suomennettu

 • Uutinen 1852a -- suomennettu

 • Uutinen 1852b -- suomennettu

 • Weapons of the New World Order Video (http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=637) -- Tri. Nick Begich, HAARP on kaikkein hyödyllisin ase Illuminaatin käsissä! Tällä aseella, tiedemiehet voivat muuttaa ja kontrolloida säätä, luoda maanjäristyksiä sekä kaikkein väkivaltaisimpia myrskyjä, luoda ydinräjähdysten suuruisia räjähdyksiä missä tahansa maapallolla valon nopeudella, sekä kontrolloida kokonaisten populaatioiden mieliä. Tri. Begich, "Angels Don't Play This HAARP" -kirjan kirjoittaja esittää tämän kaikkein pelottavimman teknologian tuoreimmat uutuudet.

 • Puolustusministeri William Cohen (http://www.fas.org/news/usa/1997/04/bmd970429d.htm) -- Puheessaan 28.4.1997, Georgian Yliopistolla Cohen puhui "terrorismista, joukkotuhoaseista ja USA:n strategiasta". Puheen aikana, Cohen lausui että meidän vihollisillamme on sähkömagneettista teknologiaa joka voisi "ilmaston jälkeen tehostaa maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia kauko-ohjauksella sähkömagneettisten aaltojen kautta".
Mitä Cohen ei maininnut on, että Amerikalla on samanlaista teknologiaa.
 • Weather Wars (http://www.weatherwars.info) -- Kirjoittanut Scott Stevens, NBC:n säämies, KPVI, Channel 6, Potacello, Idaho. Uutiskirjeessämme 9.10.2004 (http://www.cuttingedge.org/newsletters/100904.html) me esittelimme tämän NBC:n säämiehen ja kerroimme kuinka hän oli voittanut palkinnon parhaista ennustuksista yksinkertaisesti siksi että hän oli kiinnittänyt huomiota pilvissä esiintyviin merkkeihin jotka kertoivat että skalaariase-teknologiaa käytettiin parhaillaan sään muokkaamiseen. Vaikka Herra Stevensin huomio on kiinnittynyt aiheeseen sään kontrollointi, hän allekirjoittaa täysin Luutnantti Beardonin väitteet; tämä puhuu skalaariase-teknologian kyvystä luoda maanjäristyksiä.

Pyhien lukujen palvonta

Yksikään okkultisti ei yritä mitään suurta ellei hän määrittele ensin kaikkein sopivinta ajankohtaa suorittaa tämä teko. Hyvä esimerkki tästä on Adolf Hitlerin itsemurha. Hitler valitsi päivän, 30.4.1945 sillä se oli pakanallisen kevään juhlapäivistä ensimmäinen. Hän valitsi ajan 3:30 iltapäivällä, koska okkultistisen opin mukaan, kolmen kolmosen yhdistelmä antoi hänelle kaikkein suosiollisimman hetken lähteä jälleensyntymisen kiertokulkuun. Hitler toimi tyypillisen okkultistisen kaavan mukaan ajoittaen kuolemansa tarkasti numeroiden mukaan.


Miksi okkultistit tekevät näin? Koska he palvovat luotua mieluummin kuin Luojaa. Apostoli Paavali kertoi tämän totuuden Roomalaiskirjeessä 1:25. Okkultistit eivät palvo ainoastaan luotua, he palvovat voimien jumalaa, kuten Daniel 11:38 sanoo. Täten, okkultistit palvovat tiedettä, erityisesti matematiikkaa. He uskovat että tietyissä luvuissa on maagista voimaa; jopa vieläkin enemmän kun lukuja käytetään tiettyinä yhdistelminä. Okkultistinen kirjailija Westcott lausui: "Luvut ovat avain muinaiseen kosmogoniaan (=oppi universumista)... Hengellisesti samoin kuin fyysisestikin. Kaikki uskonnollisen mystiikan järjestelmät perustuvat lukuihin." [s. 15] Edelleen, okkultistit uskovat että "luvuissa on salainen avain universumiin". [Van Buren, s. 42]


Numeroita palvotaan siis aivan kirjaimellisesti. Avainluvut ovat 3, 6, 9, 11 ja 13, sekä näiden lukujen kerrannaiset. Lisäksi, lukua "18" käytetään piilottamaan paljon loukkaavampi "666", koska 6+6+6 = 18.


Luku "11" nähdään usein Illuminaatin luomissa tapahtumissa sillä se on antikristuksen luku kuten me kerromme uutisessa 1789. Sitten kun sinä ymmärrät kuinka tärkeitä tällaiset "pyhät luvut" ovat okkultisteille, sinä pystyt ymmärtämään tämänhetkiset tapahtumat paljon selvemmin.

Yksi päivä + yksi vuosi

Vielä viimeinen huomio puhuessamme tapahtumien "okkultistisesta allekirjoituksesta". Meidän täytyy puhua aikajaksosta joka on erityisen tärkeä illuminaateille -- "yksi vuosi + yksi päivä". Pastori David Meyer kertoo, että vanhassa englantilaisessa noituudessa, jos kristillisen taustan omaava henkilö halusi liittyä noitapiiriin, hänen täytyi kieltää uskonsa ja odottaa sitten vuosi ja yksi päivä ennenkuin hän sai liittyä piiriin. Tämä ajanjakso kuului käyttää "hengelliseen puhdistautumiseen", jotta kristillisyys poistuisi kunnolla tämän ehdokkaan elämästä.


Täten, kuten me kerroimme uutisessa 1789, 9/11 -iskut olivat seurausta Uuden maailmanjärjestyksen virallisesta "syntymisestä" 10.9.2000, paitsi että ne tapahtuivat vuosi ja yksi päivä myöhemmin. Tämä realiteetti tarkoittaa että 9/11 tapahtui noitien oppien mukaan ja että kohteena oli Kristinusko.


Jos sinä et ole vielä lukenut meidän Illuminati Card Game artikkeleita, erityisesti artikkelia 1753 -- "SMOKING GUN PROOF THAT ILLUMINATI PLAN TO ATTACK ON 9/11 AND BEYOND WAS WELL KNOWN AS FAR BACK AS 1995" -- me kehoitamme sinua tekemään näin. Tämä on toinen todiste että 9/11 oli Illuminaatin huolellisesti suunnittelema ja toteuttama. Militantit muslimit olivat vain shakkinappuloita globaalien suunnittelijoiden käsissä.


HUOMIOI: Kaikki Illuminati-korttipelin artikkelit löytyvät osoitteesta http://www.cuttingedge.org/articles/ICG.html. Tämä ymmärtämys mielessäsi, salli meidän tutkia näiden kahden maanjäristyksen okkultistista allekirjoitusta.


Aikajakso Iranin maanjäristyksen ja eteläisen Aasian maanjäristyksen välillä oli 366 päivää, vuosi ja yksi päivä jollei lasketa mukaan karkausvuotta.


Nyt, salli meidän tutkia näiden kahden järistyksen muitakin "allekirjoituksia".


Voimakkuus:
 • Iranin maanjäristys oli voimakkuudeltaan 6,6 Richterin asteikolla (http://wnd.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=42151).

 • Eteläisen Aasian maanjäristyksen voimakkuudeksi mitattiin aluksi 8,9 mutta se määriteltiin myöhemmin lukemaan 9,2 (http://216.132.172.240/indiadaily/editorial/12-27-04.asp). Kun sinä lasket 9+2. sinä saat luvun 11.
Kuukausi - päivä:
 • 26/12 = 11.

 • 2003 + 2004 = 11.
Kuun asema:
 • 26.12.2004 oli täysikuu. Noituudessa, täysikuu ja täydenkuun aika ovat aikoja jolloin noidat ja velhot suorittavat kaikkein voimakkaimmat taikansa ja loitsunsa. Uutiset raportoivat että maapallo itse asiassa huojui akselinsa varassa.

Johtopäätös

Nämä okkultistiset luvut jotka liittyvät näihin kahteen maanjäristykseen kertovat "okkultistisesta allekirjoituksesta" mikä tarkoittaa sitä että tämä tapahtuma oli tarkoituksella aikaansaatu. Mutta, sinä saatat kysyä, miksi Illuminati olisi niin kiinnostunut luomaan tällaisia tuhoisia maanjäristyksiä? Iranin tapauksessa, Presidentti Bush on pitkään kaipaillut "hallituksen vaihdosta", toisin sanoen, vanhan kovan linjan hallituksen vaihtamista. Järistystä seuranneiden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana uutiset kertoivat että hallitus todellakin huojui ja oli vaarassa kaatua. Tämän jälkeen kovan linjan kannattajat ovat tiukentaneet otettaan.


Tarkastele näitä maita jotka kärsivät järistyksen seurauksista. Muutamaa rikasta turistialuetta lukuun ottamatta, suurimman iskun kokivat köyhät ihmiset Indonesiassa, Sri Lankassa ja Intiassa. Nämä olivat "ei-integroituneen huipun" valtioita joiden taloudet eivät kykene ingegroitumaan rahattomaan globaaliin talouteen "jossa kukaan ei voi ostaa eikä myydä jollei omista merkkiä" (Ilm. 13:16-18).


Jos sinä et ole lukenut Pentagonin strategiasta, varaa hetki aikaa ja tee niin.

 • Uutinen 1833 "U.S. - E.U: INVADING AFRICA AND ALL OTHER 'NON-INTEGRATING GAP' COUNTRIES"

 • Uutinen 1906 "BUSH ADMINISTRATION IS DEADLY SERIOUS ABOUT 'SHRINKING THE GAP' -- HAS THE WORLD WAR II ERA O.S.S. BEEN RE-CREATED?" -- suomennettu
Sitten kun sinä ymmärrät Pentagonin strategian eliminoida "ei-integroituneet" valtiot, sinä näet miksi köyhimmät valtiot raunioitettiin tällä maanjäristyksellä. Jokainen katastrofi -- sota tai luonnononnettomuus -- voi johtaa senhetkisen hallinnon kaatumiseen. Meidän täytyy vain odottaa ja nähdä kuinka tämä skenaario toteutuu. Mutta yhdestä asiasta me voimme olla varmoja -- Raamatun profetia toteutuu.
"Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin." [Matteus 24:7]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1992


Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin