Untitled Document

Tarkempi silmäys Irakin "vapaisiin" vaaleihin osoittaa että on määrätty säännöt jotka tuottavat mahdollisesti vilpillisen tuloksen: suunniteltu varmistamaan USA:n miehityksen jatkuminen


Alaotsikko: Presidentti Bush ja kaikki hänen tukijansa ovat huutaneet maailmalle Irakin vaalien todistavan että hänen hyökkäyspolitiikkansa on ollut oikea. TV-kuvat näyttävät kun rohkeat irakilaiset menevät uurnille kuolemankin uhalla.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Kuultuamme Irakista kahden vuoden ajan vain huonoja uutisia, Presidentti Bush on lopulta saanut kaksi voittoa julkisella propaganda-areenalla.


Ensiksi, hänet valittiin uudelleen presidentiksi marraskuun 2004 vaaleissa. Välittömästi tämän jälkeen Presidentti ja hänen kannattajansa alkoivat toitottaa vaalivoiton osoittaneen että hänen politiikkansa on ollut oikea.


Toiseksi, Irakin vaalit osoittautuivat myönteisen julkisuuskuvan kaappaukseksi. TV-kamerat näyttivät tauotta miljoonien äänestäjien matkaavan äänestyspaikoille, huolimatta opposition pelottelusta iskeä heidän kimppuunsa. Nämä kapinalliset toki iskivätkin, surmaten joitakin ihmisiä; mutta päivän päättyessä, tämän "demokraattisen prosessin" sanottiin olleen voittoisa. "Ihmihillisen hengen", jonka sanottiin antaneen voiman tälle demokraattiselle prosessille, pysyi korkealla, ikäänkuin se olisi antanut oikeutuksen Bushin hyökkäykselle, pyyhkien pois väärät todisteet joukkotuhoaseista tai Saddamin ja Osama bin Ladenin yhteyksistä.


Kuitenkin, meidän täytyy katsoa tätä prosessia lähempää. Me muistamme pahamaineisen illuministisen diktaattorin Josif Stalinin sanat: "Se joka antaa äänen ei ole mitään, vaan se joka laskee äänet."


Stalinin sanat mielessämme, salli meidän nyt tutkia Irakin vaaleja tarkemmin.


Irakin vaalit -- tammikuu 30, 2005

UUTISKATSAUS: "Irakin vaalit, demokratiaa vai tekopyhyyttä", Tri. Minhaj Qudwai, The Palestine Chronicle, 3.2.2005, http://palestinechronicle.com/story.php?sid=20050203113940880.

"Vastoin sitä mitä toimittajat Irakissa ovat kertoneet maailmalle, nämä Irakin vaalit ovat pelkkää tekopyhyyttä joka voi johtaa maan hajoamiseen. Mutta irakilaiset tulevat ymmärtämään myöhemmin mikä on ollut pelisuunnitelma näiden vaalien takana. Keitä varten nämä vaalit todellisuudessa ovat? Irakilaisia vai Bushin hallituksen PR-konetta varten? Mikä on näiden vaalien todellinen tarkoitus? Irakin yhdistäminen vai hajottaminen?"

Sitten Tri. Qudwai luettelee syitä miksi hän epäilee näiden vaalien olleen vapaita tai johtavan Irakin vapautumiseen.

  • "Irakilaiset eivät äänestä puoluetta tai yksilöä vaan listaa -- on vain muutama itsenäinen ehdokas tai puolue; enemmistö ehdokkaista on erilaisilla listoilla. Nämä listat sisältävät yli 7.000 ehdokasta joista monia ei ole turvallisuussyistä johtuen edes nimetty."

Amerikkalaisilla on tapana äänestää yksilöitä, ja oletettiin että nämä vaalit olisi järjestetty tähän tapaan. Me emme ymmärtäneet että äänestäjien täytyi äänestää puoluetta joiden sisältä valitaan edustajat. Ja kuka nimitti nämä kasvottomat ehdokkaat jotka ottaisivat vallan sitten kun heidän puolueensa voittaa? Tietysti amerikkalaiset!

  • "Irakilaisilla ei ole mahdollisuutta valita presidenttiään tai pääministeriään... Äänestäjät valitsevat 275-jäsenisen Kansalliskokouksen joka valitsee 3-jäsenisen Presidentin neuvoston, joka vuorostaan valitsee pääministerin. Oletetaan -- mutta 'siirtymäkauden laki' ei määrää -- että valitut tulisivat näiden 275 kansanedustajan joukosta."

Toinen yllätys! Vain viikko sitten me mietimme että mitä tapahtuisi pääministeri Allawille kun hänelle ennustettiin vain 8% äänistä. Nyt me tiedämme että hän voisi jatkaa pääministerinä jos 275-jäseninen Kansalliskokous valitsee 3-jäsenisen Presidentin neuvoston joka sitten valitsee Herra Allawin!


Jos sinä ajattelet että tämä on amerikkalaisten juoni, sinä olet täysin oikeassa. Vaalien varjolla, joista useimmat amerikkalaiset ajattelevat että ne ovat meidän vaaliemme kaltaiset, Presidentti Bush on "peukaloinut korttipakkaa" saadakseen virkaan amerikkalaismyönteisen ehdokkaan, samalla kun useimmat ihmiset uskovat että irakilaiset äänestivät heidät virkaan. Nämä 7.000 ehdokasta valittiin epäilemättä siksi että he ovat uskollisia USA:n johtamalle liittoumalle. Nyt me tiedämme totuuden: amerikkalaismyönteiset ehdokkaat nostetaan virkaan samalla kun massat nukkuvat.


  • "Kukaan Kansalliskokoukseen valituista ei edusta paikallisuutta. Entinen Irakin väliaikaishallinnon johtaja Paul Bremer päätti että koko maa olisi yksi vaalipiiri joten vaalijärjestelmä luo kansallisen osuuksiin perustuvan edustajiston. Jokainen joka saa riittävän määrän ääniä saa paikan riippumatta siitä kuinka moni muu on valittu tästä kaupungista tai provinssista. Tämä järjestelmä todennäköisesti luo yli-edustuksen ryhmille joilla on hyvä menestys."

Tämä järjestelmä todella rankaisee niitä ryhmiä -- kuten sunnit -- jotka päättivät olla äänestämättä. He voivat löytää itsensä "enemmistön tyrannian" alta, ja shiiat ja kurdit voivat itse asiassa vainota heitä. Koska Lähi-idän jokainen ryhmä ja kansakunta inhoaa kurdeja, ja jos kurdit saavat osuuttaan suuremman edustuksen Irakin uuteen hallitukseen, saattaa puhjeta sisällissota.


  • "Suuret alueet eivät ole vaalikelpoisia, tähän kuuluu kenties puolet äänestäjistä!"

Meille on kerrottu että isoilla alueilla äänestystä ei voida järjestää lainkaan, alueilla joiden "turvallisuutta" ei voida varmistaa kunnolla. Koska me emme tiedä tarkkaan mikä osa väestöstä ei voi äänestää, me emme voi olla varmoja vaalien vaikutuksesta. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä, alueet joissa ei voida äänestää ovat hyvin amerikkalaisvastaisia; nämä olisivat äänestäneet amerikkalaisvastaisia ehdokkaita.


  • "Itsenäinen Irakin vaalikomissio laati vaalien säännöt sekä määräsi kuka saa olla ehdokkaana ja kuka ei. Tämä ryhmä oli Paul Bremerin nimittämä, ennenkuin hän luopui virastaan kesäkuussa. Tällä komissiolla on ehdoton valta sulkea pois kuka tahansa ehdokas tai organisaatio. Se on kieltänyt lukuisia ehdokkaita mutta se on niin salaista että ei tiedetä keiltä on kielletty ehdokkuus ja mistä syystä. Ei ole valitusprosessia. Ehdokkaiden ja organisaatioiden täytyy vannoa uskollisuutta Bremerin laille."

Salli meidän toistaa tämä tärkeä lause: "Ehdokkaiden ja organisaatioiden täytyy vannoa uskollisuutta Bremerin laille."


Taas kerran, me ymmärrämme että tätä salaista valintaprosessia voidaan käyttää ketä tahansa laillista ehdokasta vastaan joka vastustaa amerikkalaista agendaa. Tämä prosessi voi toimia loistavasti tuottaessaan jatkuvaa amerikkalaismyönteistä hallintoa, ja saattaisi tuottaa "valitun" hallituksen joka ei pyydä amerikkalaisia lähtemään Irakista tultuaan valtaan. Nyt, sinä näet kuinka Presidentti Bush ja hänen viranomaisensa voivat rohkeasti sanoa että he lähtevät pois jos uusi "valittu" hallitus käskee heidän lähteä.


Sitten kun tämä huolellisesti valittu ryhmä amerikkalaismyönteisiä irakilaisia johtajia ottaa vallan "vaalien" antamalla oikeutuksella, Presidentti Bush voi puolustella invaasiotaan sillä että tämä uusi hallitus ei pyydä heitä lähtemään pois. Kuten James Carroll sanoi Boston Globessa 2.2.2005, tämä uusi hallitus todistaa laillisuutensa vain "jos vaalit tuovat Irakiin hallituksen joka pyrkii nopeasti hylkäämään Washingtonin; ainoa merkitys vapaudelle joka irakilaisilla voi nyt olla on vapaus USA:n miehityksestä."


  • "Ulkomailla asuvien äänestäjien odotetaan ratkaisevan vaalien tuloksen. Suuri määrän Irakin ulkopuolella asuvia ihmisiä saa äänestää. YK vastusti ulkomailla asuvien äänestystä sillä tulos voidaan helposti väärentää, mutta vaalien suunnittelijat valitsivat olla kuuntelematta."

YK vastusti tätä ulkomailla asuvien äänestysoikeutta yksinkertaisesti sen takia koska sitä voidaan niin helposti manipuloida. Mutta, jos Washington haluaa kaunistella omien ehdokkaidensa äänimääriä, niin mikä olisi parempi tapa kuin manipuloida lukuja Irakin ulkopuolella.


  • "Tietyt puolueet ja yksilöt ovat saaneet amerikkalaista rahaa."

Taas kerran, me näemme hiljaisen, melkein näkymättömän amerikkalaisten viranomaisten käden näissä vaaleissa. Samalla kun USA:n rahoittamilla ehdokkailla on varaa käydä julkista kampanjaa, opposition ehdokkailla oli kaksi ongelmaa: 1) Heillä ei ollut rahaa; 2) He elivät kapinallisten hyökkäysten pelossa.


  • "Kuka tahansa voittaakin, miehitys jatkuu."

Me olemme jo kertoneet mekaniikasta kuinka tämä huolellisesti valittu 275-jäseninen Kansalliskokous voisi sitten mahdollisesti nimetä kolme yksilöä jotka sitten valitsevat mieleisensä pääministerin. Tämä vaalijärjestelmä näyttää olevan tehty varmistamaan että amerikkalaismyönteinen hallitus nousee vaalien jälkeen, laillisuuden hunnun takana.


  • "Tämä uusi hallitus on sidottu 'Bremerin lakiin'."

Tarkoittaako tämä sitä että uusi hallitus, vaikka sitä johtaa vihamielinen shiialaisjohto, ei voi pyytää julkisesti amerikkalaisia lähtemään? Meidän täytyy odottaa nähdäksemme kuinka tämä mahdollinen skenaario toteutuu, mutta julkisesti vihamielinen uskonnollinen puolue näyttää saavan vallan tässä uudessa hallituksessa, joka ei kuitenkaan voi vaatia amerikkalaisia lähtemään maasta. Kun aika kuluu eikä lähtöpyyntöä kuulu, maailma päättelee että irakilaiset loppujen lopuksi hyväksyvät meidän politiikkamme ja miehityksen.


  • "Irakissa ei ole vapaata lehdistöä."

"Vaalit eivät lopeta peliä. Amerikkalaisten ei nähdä lähtevän pois maasta. Väkivalta jatkuu vaalien jälkeen. Maa saattaa jakautua kolmeen osaan: sunneihin, shiioihin ja kurdeihin."


"Uskonto tulee näyttelemään merkittävää roolia. Iranilainen mallisesta shiia-uskonnosta tulee hallitsevampi, ja kurdit vaativat itsenäistä kotimaata. Amerikkalais-brittiläisen miehityksen päättyminen näyttää yhä kaukaisemmalta." (Ibid.)


Nyt sinä tiedät millaista "vapautta" Presidentti Bush tarkoittaa kun hän lupaa levittää sitä kauas Irakin ulkopuolelle, maailman jäljellä oleviin ei-integroituneisiin valtioihin (uutinen 1833). Vaikka hänen sanansa kuulostavat hienoilta ja inspiroivilta, Presidentti ei ole kertonut kenellekään että hän on uudelleen määritellyt nämä sanat.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2005


Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin