Untitled Document

Sharon vetää Israelin kaaokseen! Ottaa varhaisia, röyhkeitä, odottamattomia askelia aloittaakseen vetäytymisen!


Alaotsikko: Sharonin vetäytymispolitiikan arvostelijat ovat aliarvioineet luihun vanhan kenraalin. Hän on juuri ottanut useita uskomattoman röyhkeitä askelia aloittaaksesi tämän prosessin. Israel ei uskoa mitä he näkevät!


"Sisällissota" -keskustelu leijuu ohuena ilmassa Israelissa.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge ministeriössä

Nyt kuukausien ajan, israelilaiset uudisasukkaat ja kovan linjan ryhmät ovat täyttäneet radioaallot uhkauksilla Sharonin kovasti kaipaamaa vetäytymissuunnitelmaa vastaan. He ovat astuneet julkisuuteen kun taas Sharon -- käyttäen mestarillista taktiikkaa jonka ansiosta hän oli kuuluisa jo armeijassa -- pysyy aivan hiljaa. Mutta, sitten eilen, Sharon otti uskaliaan ja voimakkaan toimenpiteen lannistaakseen uudisasukkaat.


Sharonin toimet olivat niin voimakkaita ja niin odottamattomia että Israel on kollektiivisen järkytyksen tilassa!


UUTISKATSAUS: "Puolustusministeri Mofaz erottaa Kenraaliluutnantti Yaalonin juuri ennen vetäytymistä", Israel National News, 16.2.2005, http://israelnationalnews.com/news.php3?id=76997.

"Päätöksellään joka on herättänyt opposition poliittisen kentän molemmilla laidoilla, puolustusministeri Mofaz on ilmoittanut että Kenraaliluutnantti Yaalonin toimikautta IDF:n päällikkönä ei jatketa. Yaalonin kausi päättyy vain päiviä ennen kuin vetäytymisen on tarkoitus alkaa. Mofazin lyhytsanainen liike nähdään läimäytyksenä vasten Yaalonin kuten myös muiden IDF:n johtajien kasvoja. Lähellä Mofazia olevat lähteet sanoivat että päätös oli 'ammattimainen olosuhteisiin nähden ja pitää armeijan järjestyksessä'."

Menneiden kuukausien aikana, Kenraali Yaalon on puhunut julkisesti, varoittaen että Sharonin suunnitelma yksipuolisesta vetäytymisestä vaarantaa Israelin valtion olemassaolon. Hän varoitti että koko vapautuneesta alueesta tulisi välittömästi palestiinalaisen terrorismin pesäpaikka, antaen terroristeille turvasataman josta käsin he voisivat ampua raketteja suojaamattomiin israelilaisiin kohteisiin.


Yaalon varoitti myös että Hizbollah ja Syyria luultavasti tekisivät parhaansa saadakseen hallintaansa hajanaiset terroristiryhmät aivan kuten he ovat tehneet Libanonissa. Tämä varoitus tarkoittaa sitä että eräänä aamuna Israel herää siihen todellisuuteen että heillä on Syyrian armeija omalla takapihallaan!


Tämän vuoksi, Kenraali Yaalonista on tullut toivon ikoni siirtokuntalaisille sekä konservatiivisille ryhmille. Toisin ajattelevat IDF:n sotilaat ovat myös rynnänneet Yaalonin puolelle, ilmoittaen julkisesti kieltäytyvänsä ottamasta osaa siirtokuntalaisten pois siirtämiseen. Juuri viime viikolla, IDF:n täytyi kamppailla anomuksen kanssa jonka allekirjoitti 10.000 sotilasta jossa ilmoitettiin että he eivät tule noudattamaan määräyksiä evakuoida juutalaisia uudisasukkaita.


Kenraali Yaalon ei kenties itse halunnut nousta tällaiseksi symboliksi, mutta hänen varoituksensa olivat voimakkaita ja ne herättivät paljon huomiota. Tästä syystä Sharonin täytyi erottaa hänet, ennenkuin evakuoinnit itse asiassa alkavat.


Reaktio oli välitön ja voimakas.

"Kansanedustaja Tzvi Hendel (National Union) sanoi: 'Tämä on jälleen uusi todiste Sharonin johtamasta diktatuurista. Jokainen joka ei kävele samaa polkua hänen kanssaan joutuu eroamaan. Näin tapahtui ministereiden kohdalla jotka erotettiin ja samoin kävi erinomaiselle armeijan johtajalle jonka ainoa synti oli se että hän sanoi totuuden ja varoitti että vetäytyminen lisäisi terrorismia. Meidän täytyy lopettaa tämä tyrannia.'" [Idib.]


"Kansanedustaja Yossi Sarid sanoi: 'Ei ole epäilystäkään etteikö Yaalon olisi ollut suoraselkäisempi komentaja kuin hänene edeltäjänsä Shaul Mofaz. Ja vielä hänet lähetettiin kotiin hyvin outoon aikaan... Tämä nostattaa esiin monia epäilyksiä.'" [Ibid.]


"Vasemman laidan kansanedustajat Shinui- ja Meretz-puolueesta samoin muin Työväenpuolueen ministeri Chaim Ramon ilmaisivat vastalauseensa Mofazin päätökselle." [Ibid.]


"Entinen Mossadin päällikkö Danny Yatom (Työväenpuolue) sanoi että Mofazin päätös 'vetäytymisen aattona osoittaa vastuuttomuutta ja järjen köyhyyttä sekä on skandaalimaista'." [Ibid.]

Me olemme eri mieltä Danny Yatomin kanssa päätöksen vastuuttomuudesta sillä me uskomme tämän päätöksen erottaa Kenraali Yaalon olleen huolellisesti suunniteltu sekä oli varmasti linjassa Sharonin lopullisen suunnitelman kanssa jonka avulla hän aikoo suorittaa loppuun tavoitellun vetäytymisensä.


Kuitenkin, seuraava pommi oli putoamassa kun Israelin tiedustelupalvelun päällikkö myös erotettiin.


UUTISKATSAUS: "Kaksi kyvykästä Israelin puolustusvoimien johtajaa poistettiin evakuoinnin edellä", DEBKAfile, 16.2.2005, http://www.debka.com/article.php?aid=985.

"Kenraaluluutnantti Moshe Ayalonin viran jatkokauden evääminen Israelin armeijan ylipäällikkönä oli ennenkuulumatonta. Vuoden jatkoaika on aina ollut automaattinen hänen jokaiselle edeltäjälleen. Nämä tosiasialliset potkut iskivät Israeliin ukkosenjyrinän lailla keskiyön jälkeen, tiistaina 15.2.2005. Vielä järkyttävämpää on se että tämä ilmoitus tuli pian sen jälkeen kun Shin Beitin johtajaa -- toinen terrorismin vastaisen sodan ylipäällikkö -- ei pyydetty jatkamaan virassaan kun hänen virkakautensa päättyy toukokuussa."


"Nämä molemmat kokeneet veteraanit, joita arvostetaan laajalti heidän saavutuksistaan, pudotetaan pois israelilaisten siviilien ja sotilaiden Gazasta ja Länsirannan pohjoisosista evakuoinnin edellä, joka tapahtuu tulevan heinäkuun aikana. Molemmat ovat puhuneet tätä askelta vastaan, kumpikin omasta kokemuspiiristään lähtien."

Me olemme jo puhuneet ennenkuulumattomasta suuttumuksesta ja mielipahasta jota näiden potkujen antaminen on herättänyt Israelissa -- puoluekentän laidasta laitaan. Monet ihmiset puhuivat vetäytymisen vastaisista pyrkimyksistään, kun taas jotkut jopa puhuvat "sisällissodasta", aiheesta johon me pian palaamme. Tosiasiat pysyvät selkeinä: kaksi kansallista huippujohtajaa erotettiin koska he vastustivat julkisesti Sharonin suunnitelmia. Käsikirjoitus on seinällä jokaiselle joka voisi ajatella julkisesti vastustavansa Sharonia: käy häntä vastaan ja sinun urasi on päättynyt!


Mutta, organisaatio joka saattaa kokea raskaimman iskun on Israelin armeija.

"Vihainen väristys kulkee läpi IDF:n korkean komentoketjun. Korkea-arvoiset vaikkakin nimettömänä pysyvät viranomaiset pelkäävät että armeijan vakaus kärsii. Näiden huippusotilaiden eläkkeelle jääminen luo välittömästi kierroksen uusia nimityksiä jotka vaikeuttavat vaarallista ja tuskallista vetäytymistä Gazan kaistalta. Monet komentajat odottavat että vetäytymisen jälkeinen palestiinalaisalue muuttuu nopeasti ruutitynnyriksi." [Ibid.]

Piilossa erotusten saaman julkisen närkästyksen alla on se realiteetti että Sharon myös määräsi IDF:n ryhtymään toimiin evakuoitavia siirtokuntalaisia vastaan, toimiin jotka toteutuivat ennenkuin mitkään opposition suunnitelmat voisivat materialisoitua. Salli meidän palata Tähän DEBKAfile:n raporttiin.

"Mutta Sharon ja Mofaz eivät tuhlaa aikaa... DEBKAfile on saanut selville että he ovat määränneet Gush Katifin (siirtokunnan) eteläisellä Gazan kaistalla sekä siirtokunnat tämän territorion pohjoisosassa suljettaviksi välittömästi sen jälkeen kun Kabinetti hyväksyy niiden evakuoinnin sunnuntaina 20. helmikuuta. Uusien määräysten alla, israelilaisten siviilien ei sallita astuvan suljetuille alueille ja jopa asukkaat tarvitsevat erityisluvan joka rajoittaa sitä aikaa jonka he saavat viettää kotinsa ulkopuolella. Käytännössä, 10.000 Israelin kansalaista joutuu elämään näiden poikkeuslakien alla." [Ibid.]

Israelin hallitusta lähellä olevat lähteet ovat jo pitkään väittäneet väittäneet pääministeri Sharonin aikovan olla hyvin ankara kaikkia Israelin kansalaisia kohtaan jotka vastustavat hänen vetäytymissuunnitelmiaan, jopa siihen pisteeseen asti että kielletään heidän perustuslailliset oikeutensa kansalaisina. 10.000 kansalaisen asettaminen poikkeuslakien alaisuuteen edustaa varmasti tällaista peräänantamattomuutta. Kuuntele lisää.

"Yaalon ja Halutz ovat saaneet määräyksensä tehdä kaikki tarpeelliset valmistelut 'sulkemista' varten kahden seuraavan viikon aikana, ja juuri näin he tekevät. On tarkoitus tehdä tyhjäksi uudisasukkaiden suunnitelma tuoda kymmeniä tuhansia tukijoita Gazan kaistalle pysäyttämään evakuoinnit." [Ibid.]

Eilen, me postitimme artikkelin jossa kerrottiin opposition aikeista tuoda 90.000 protestoijaa evakuointia odottaviin siirtokuntiin (http://jnewswire.com/library/article.php?articleid=437). Ilmeisesti, Sharonin on täytynyt nopeasti tehdä se johtopäätös että on paljon helpompi käsitellä 10.000 vihaista uudisasukasta kuin että jos näiden lisäksi paikalla olisi 90.000 mielenosoittajaa. Mielipidemittaukset ovat toistuvasti osoittaneet että juutalaiset hyväksyvät laajalti Sharonin vetäytymissuunnitelman mutta pääministerin täytyy olla huolellinen siitä kuinka hän toteuttaa suunnitelmansa. Jos sotilaiden nähdään kohtelevan julmasti suurta määrää israelilaisia, tuki voisi kadota yhdessä yössä. Sharonin täytyy estää opposition kasvaminen merkittäväksi voimaksi häntä vastaan. 90.000 mielenosoittajan estäminen saapumasta paikalle on varmasti askel oikeaan suuntaan tältä pääministeriltä.


Nyt, meidän täytyy palata tähän DEBKAfile:n artikkeliin:

"Tämä valvonnan kiristyminen vaikuttaa myös mediaan, mukaanlukien julkaisut jotka kannattavat Sharonin vetäytymissuunnitelmaa. Toimittajia ei päästetä poliisiketjun läpi, ja heidän täytyy tehdä hallituksen valvomat uutiskatsaukset armeijan suhdetoiminnan johtamista mediakeskuksista käsin. Vain armeijan kameraryhmät saavat kuvata evakuointeja ja ne alistetaan sotilas-sensuurille. Median, samoin kuin uudisasukkaidenkin, suut tukitaan tehokkaasti kaikki Sharonin hallituksen maineen säilyttämiseksi. 'Jokainen joka puhuu tai kirjoittaa vetäytymissuunnitelmaa vastaan syyllistyy kiihotukseen', Sharon julisti viikottaisessa Kabinetin kokouksessa sunnuntaina."

Samalla kun väittelyn tuulet pyyhkivät yli Israelin, mittarit osoittavat että Sharon saattaa olla suunnittelemassa ennaltaehkäisevää propagandaiskua oikeistolaisia uudisasukkaita vastaan halventaakseen heitä tavallisten kansalaisten silmissä.


UUTISKATSAUS: "Sisällissota-puheet kiihtyvät", Israel National News, 13.2.2005, http://www.israelnationalnews.com/news.php3?id=76835.

"Kun jännitys vetäytymissuunnitelman ympärillä kiristyy, puheet sisällissodasta tai väkivallasta juutalaisten välillä kuumenevat myös. Jotkut pelkäävät Avishai Raviv -tyyppistä provokaatiota oikeistosiipeä vastaan. Seuraavat asiat on huomioitu viime päivinä:"
  • "Itamarin asukasta Samariassa syytettiin perjantaina yrityksestä ajaa utolla poliisin yli. Silminnäkijöiden mukaan mitään tällaista ei yritetty paitsi että asukas ei pysähtynyt kun poliisi käski."

  • "Samanlainen syyte tehtiin kaksi kuukautta sitten seurauksena yhteenotosta lähellä Yitzharia, myös Samariassa: viranomainen väitti että asukas yritti hyökätä kun sotilaat tuhosivat kaksi tyhjää traileri-kotia. Myöhemmin tapaus suljettiin."

  • "Radioasema 'Israelin ääni' omisti huomattavan osan tämän aamun ohjelmasta keskusteluun 'yhtäläisyyksistä' tämän viikon tapahtumien ja niiden tapahtumien välillä jotka edelsivät Rabinin murhaa. Isäntä kysyi että miksi poliisi ja lainvalvojat eivät tee enemmän pidättääkseen agitaattoreita."

Koska "Israelin ääni" on hallituksen virallinen äänenkannattaja, tällainen keskustelu on järkyttävä sillä se näyttää valmentavan ihmisiä toisen salamurhan varalta -- tai salamurhayrityksen -- jonka uhrina olisi Sharon tai joku hänen viranomaisistaan. Me olemme kuulleet monia kertomuksia että Sharon saa yhä enenevässä määrin tappouhkauksia. Kuitenkin, joka kerta kun kerrotaan uudesta uhkauksesta, Shin Beit:in turvallisuuspäällikkö ilmoittaa etä hän ei ole havainnut tappouhkauksien lisääntymistä. Kenties hänet erotettiin koska hän kieltäytyi osallistumasta Sharonin peliin.


Jos pääministeri Sharon tai joku hänen viranomaisistaan murhataan, sinä voit olla varma siitä että hallituksen provokaattoro on murhan takana. Tällainen salamurha halventaisi välittömästi uudisasukkaat niin että Sharonin olisi paljon helpompi mobilisoida julkinen mielipide toimenpiteiden taakse jotka hänen mielestään tarvitsee tehdä toteuttaakseen hänen yksipuolisen vetäytymisensä.


Salli meidän nyt katsastaa joitakin muita esimerkkejä joissa hallitus yrittää paisutella juttua.

  • "Viime viikolla, ryhmä mielenosoittajia prorestoi opetusministeri Limor Livnatia vastaan hänen tuestaan vetäytymissuunnitelmalle. Monet otsikot sanoivat että häntä vastaan 'hyökättiin' vaikka tosiasiassa ei hyökätty." [Ibid.]

  • "Liikenneministeri Meir Sheetrit, vetäytymistä kannattava Likudin jäsen kertoi saaneensa kirjeen jossa uhattiin hänen perhettään." [Ibid.]

  • "Raportoitiin laajalti että Chabad:in nuoret (siirtokunta?) hyökkäsivät talousministeri Benjamin Netanyahua vastaan heittäen jotakin hänen päälleen ja puhkoen renkaat hänen autostaan. Myöhemmin kerrottiin vaivihkaa että tällaista ei tapahtunut. Netanyahun autonkuljettaja näki että ilma renkaissa oli vähissä mutta rikosta ei epäilty." [Ibid.]

Fiksu kansanedustaja eräästä evakuointiuhan alla olevasta siirtokunnasta ymmärsi mitä oli meneillään, sekä mitä osaa hallitus esittää tässä propagandakampanjassa uudisasukkaita vastaan.

"Kansanedustaja Tzvi Hendel, Gush Katif:in asukas, sanoi että niin sanotut hyökkäykset 'eivät aiheuta haittaa ainoastaan meidän asiallemme vaan myös koko maalle. Mutta he ovat ainoastaan vähäinen osa koko väestöstä ja heitä pitää kohdella siihen tapaan. Se on itse asiassa pääministeri joka näkee sopivaksi mainita Juudean, Samarian ja Gazan sekä äärimmäisyyksiin menevät Kach-jäsenet samaan hengenvetoon. Kansalainen joka kuulee pääministerin vetävän tällaisia yhtäläisyyksiä luultavasti uskoo häntä. Olen alkanut ajatella että tämä on toinen Avishai Raviv -tyyppinen tapaus ja että nämä tapahtumat palvelevat Sharonin lopullista päämäärää tehdä meistä kaikista lainsuojattomia." [Ibid.]

Koska tehtiin vertaus Avishai Raviviin, jota syytettiin osallisuudesta Rabinin murhaan, salli meidän käyttää hiukan aikaa tutkiaksemme nämä historialliset faktat jotta sinä voisit kunnolla ymmärtää millaista propagandakampanjaa ollaan rakentamassa uudisasukkaita vastaan.

"Avishai Ravivin uskotaan rohkaisseen Yigal Amir:ia murhaamaan Yitzhak Rabin vuonna 1995. Muiden todisteiden lisäksi, kaksi lukiotyttöä sanoi kuulleensa Ravivin yllyttävän Amiria surmaamaan Rabin. Raviv oli samaan tapaan johtava voima kuvitteellisen Eyal-organisaation takana, joka 'otti itselleen kunnian' olemattomista hyökkäyksistä arabeja vastaan -- tämä johti siihen että Kansallinen leiri sai huonon maineen monien silmissä." [Ibid.]

Kuten juutalainen kirjailija Barry Chamish huomautti kirjassaan "Kuka todella murhasi Yitzhak Rabinin?", Israelin hallitus itse asiassa perusti täysin kuvitteellisen "Eyal-organisaation" tarkoituksenaan saada yleisö uskomaan että joku Kansallisessa leirissä oli suunnitellut ja toteuttanut pääministeri Rabinin salamurhan. Täydellinen provokatiivinen operaatio!


Näyttää siltä että pääministeri Sharonin suunnitelma vetäytyä yksipuolisesti palestiinalaisalueilta on lopultakin toteutumassa. Asteittainen, heltymätön marssi kohti Obadja 15-18:n ja Hesekiel 35:n toteutumista jatkuu eikä käänny takaisin. Lopullinen päämäärä on erottaa palestiinalaiset juutalaisista niin että lopullinen tuhoaminen voi toteutua; sitten kun juutalaisten vetäytyminen on valmis ja sitten kun turva-aita on valmis, 99,3% kaikista palestiinalaisista on eristetty juutalaisista. Profeetta Obadjan ja Hesekielin ennustama tuho voi toteutua. Me olemme kirjoittaneet useita valaisevia artikkeleita tästä aiheesta. Jos sinä et ole lukenut näitä artikkeleita, uhraa muutama hetki ja tee niin nyt. Me luetteloimme ne uutisessa 2007 (suomennettu).


Uskomaton profetia on toteutumassa. Maailman tapahtumat huutavat pelastumattomille että heidän ei pitäisi enää ylenkatsoa Pyhän Hengen kutsua parannukseen.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge ministeriön artikkeli numero 2009Käännetty Cutting Edge ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin