PAAVI BENEDICT XVI PITI EDESSÄÄN "VÄÄNNETYN RISTIN KRUSIFIKSIA"
Untitled Document

PAAVI BENEDICT XVI PITI EDESSÄÄN “VÄÄNNETYN RISTIN KRUSIFIKSIA” VIRKAAN ASTUJAISISSAAN - IHAILEVAT KANSANJOUKOT KUMARSIVAT TÄLLE SAATANALLISELLE SYMBOLILLE

Uusi paavi ei tuhlaa aikaa illuminististen ansioittensa todistamiseen, kun hän pitää edessään okkulttista ”väännetyn ristin krusifiksia” virallisissa virkaanastujaisissaan. Edelleen paavi Benedict XVI oli puettu viittaan, joka oli koristettu okkulttisella merisimpukkasymbolilla, joka johtaa suoraan Lusiferiin.


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Koko molempien paavien, Paavali VI ja Johannes Paavali II, hallinnon ajan, saatanallista väännetyn ristin krusifiksia pidettiin jatkuvasti ihailevien uskollisten katolisten massojen edessä, eivätkä he mitenkään tienneet kunnioittavansa Antikristuksen symbolia. Tämä asetelma oli pelottavan samankaltainen Ilmestyskirjan 13. luvun kanssa, tuon suurenmoisen luvun, jossa puhutaan pedosta numero 1 (Antikristus) ja pedosta numero 2 (Väärä profeetta).

Paavi ja

Tässä luvussa meille kerrotaan, että Väärä profeetta on tekevä työtä Antikristuksen hyväksi, on omistava saman okkulttisen voiman kuin Antikristus ja on pakottava koko ihmiskunnan joko ottamaan “Pedonmerkin” ihon alle tai tulemaan mestatuksi. Kaikki tämä tehdään ensimmäisen pedon, Antikristuksen, nimissä.


Yksi tärkeimmistä jakeista on se, jossa puhutaan sekä ensimmäisen että toisen pedon suunnattomasta suosiosta. Kuuntele sanoja, joista voisi päätellä, että ihmiset ovat jonkinlaisen yliluonnollisen lumouksen alaisia, mikä saa heidät suunnattomasti rakastamaan näitä kahta maailman johtajaa:


"…Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen….”


Vaikka se varsinainen tapahtuma, joka laukaisee rakkauden ja ihailun virrat, on oleva yritys salamurhata Antikristus, niin minä uskon, että tämä jae paljastaa sen rakkauden syvyyden, joka maailman ihmisillä on oleva sekä Antikristusta että Väärää profeettaa kohtaan jo ennen yritystä salamurhata Antikristus. Maailman ihmiset tulevat todella rakastamaan näitä kahta miestä!


Minä uskon, että heitä tullaan etukäteen valmistelemaan sellaisella yliluonnollisella voimalla, jota tuotetaan käyttämällä sellaista voimakasta symbolia kuin “Väännetty Risti”. Mikä sitten on tämä Väännetty Risti ja milloin se tuotiin lusiferistiseen maailmaan ja kenen toimesta?


Saadakseemme kysymykseemme vastauksen käännymme katolisen kirjailijan Piers Compton’in puoleen, joka kirjoittaa kirjassaan "The Broken Cross: Hidden Hand In the Vatican", (Channel Islands, Neville Spearman, 1981.)


Tämä taivutettu krusifiksi on  ”… kammottava symboli, jota saatanistit käyttivät kuudennella vuosisadalla ja joka otettiin uudelleen käyttöön Vatikaani kahden aikoihin. Tämä on taivutettu eli murrettu risti, jolle on asetettu vastenmielinen ja vääristetty Kristuksen hahmo, jota keskiajan mustan magian ja noituuden harjoittajat olivat käyttäneet esittämään raamatullista ”Pedonmerkin käsitettä ”. Siitä huolimatta ei vain Paavali VI vaan myös hänen seuraajansa, kaksi Johannes Paavalia, kantoivat tuota esinettä ja kohottivat sen kunnioitettavaksi joukkojen edessä, joilla ei ollut aavistustakaan, että se seisoi siinä Antikristuksen puolesta.”
Sivulla 56 Comton esittää kuvan, jossa nykyinen paavi Johannes Paavali II pitää tätä taivutettua eli murrettua ristiä juuri kuten olemme näyttäneet paavi Benediktuksen tekevän edellä.


Siten molemmat paavit - Johannes Paavali II ja Benediktus - kertovat okkultisteille yli maailman, että hän ei ole perinteinen paavi, vaan paavi, joka on sitoutunut ”Maailman Uskonnollisen Johtajan” rooliin, kuten UMJ:en suunnitelma vaatii. Toinenkin katolinen kirjailija, Malachi Martin, esitti saman väitteen, että paavi Johannes Paavali II on sitoutunut UMJ:en suunnitelmaan kirjassaan "The Keys To This Blood".


Kuten voit nähdä, niin se krusifiksi, jota paavi Johannes Paavali kohottaa joukkojen ihailtavaksi ei ole perinteinen krusifiksi, vaan ‘taivutettu’ eli ‘murrettu risti’! Tämä taivutettu risti luotiin saatanistien toimesta kuvaamaan Antikristusta ja hänen Pedonmerkkiään! Perinteinen krusifiksi esittää Jeesuksen Kristuksen täyden hahmon ristillä riippumassa, mikä on tarpeeksi pahaa raamattuun uskovalle, mutta tämä krusifiksi esittää hyvin laihan ja kuihtuneen Jeesuksen, joka näyttää ikään kuin nälänhädän uhrilta riippuen säälittävästi ristiltä käsivarret ja jalat tuskallisen laihoina ja kuihtuneina. Pane myös merkille, että ristin vaakapuu taipuu päistään alaspäin melko dramaattisesti.


Tämä “Väännetty Risti” syntyi saatanistien toimesta keskiajalla ja Valaistuksen Mestarit (Masters of the Illuminati) omaksuivat sen joitakin vuosia vuoden 1776 jälkeen ja Johannes Paavali VI näytti sen ensi kerran vuonna 1963. Symbolismi oli hyvin selkeä: Illuminaatti oli ottanut Vatikaanin valvontaansa ja mustan magian noituus oli nyt Vatikaanin virallinen uskonto! Tästä hetkestä Vatikaani alkoi todella elää nimensä alkuperäistä merkitystä:  "Divine the Future (Näe tulevaisuuteen)".
Hyvin pian sinä olet näkevä itseään Kristukseksi kutsuvan maailmanjohtajan ilmestymisen, joka väittää olevansa takaisin tullut Jeesus Kristus, juutalaisten Messias ja Avatar-hahmo, jota kaikki suuret uskonnot odottavat, kaikki yhdessä miehessä. Hän on oleva Antikristus. Sitten hyvin pian sen jälkeen globaali uskonnollinen johtaja astuu esiin Antikristuksen avuksi; tämä globaali uskonnollinen johtaja omistaa saman ihmeitä tekevän voiman kuin Antikristus. Silloin Ilm.13:11-14 profetia toteutuu; tämä globaali uskonnollinen johtaja on oleva raamatun Väärä Profeetta.


UMJ:en suunnitelma edellyttää, että tämä globaali uskonnollinen johtaja on roomalaiskatolinen paavi (NEWS1052) ja epäilemättä se, että Johannes Paavali II käytti tätä saatanallista taivutettua ristiä, on johdonmukaista Suunnitelman tämän osan kanssa.

PAAVI  BENEDIKTUKSEN VIRKAANASTUJAISMESSU

Katso nyt tarkasti tätä kuvaa paavi Benedict XVI:sta ihailemassa Väännettyä Ristiä virkaanastujaisseremonioidensa aikana ("World Photos: Pope Benedict XVI At His Installment Mass", Yahoo News, April 25, 2005].


Paavi Benedict näyttää palvovan tätä Väännettyä Ristiä paljon samalla tavoin kuin pappi palvoo ehtoollisleipää ehtoollisseremonian aikana. Ehtoollisessa sekä papin että uskovaisen tulee mietiskellä pitkään ja hartaasti sitä tosiasiaa, että ainutlaatuisen roomalaiskatolisen kirkon mysteerin kautta ehtoollisleipä on juuri muuttunut Jeesuksen Kristuksen ruumiiksi; ihmettelen, mitä paavi Benediktus mahtaa mietiskellä, kun hän ihailee tätä Väännetyn Ristin krusifiksia? Hän ei voi palvoa todellista Jeesusta Kristusta, sillä hän ei ole enää ristillä eikä voi hyväksyä messua, koska se uhraa Hänet uudelleen ja uudelleen ja Hän istuu nyt Isän oikealla puolella taivaassa!


Toinen näkyvä merkki pakanuudesta on hänen piispan hattunsa (mitre), joka ei ole mikään muu kuin vanha filistealaisten Daagon-jumalan kalahattu, kalajumalan, joka täysin tuhottiin pyhän raamatun Jumalan toimesta! Yksi selvimmistä symboleista, että roomalaiskatolisuus on juuri muinaista kirottua saatanismia kristinuskon valepuvussa, on tämä hullunkurinen saatanallinen Daagonin kalahattu (mitre). Saatat kysyä, kuka on Daagon ja mikä tämä hänen hattunsa? Tutkikaamme raamattua.

"Niin filistealaisten ruhtinaat kokoontuivat uhraamaan suurta uhria jumalalleen Daagonille ja iloa pitämään, sillä he sanoivat: "Meidän jumalamme on antanut vihollisemme Simsonin meidän käsiimme"
[Tuom.16:23]

Sitten Jumala teki täysin selväksi, että Daagon oli vain väärä, tyhjä ja voimaton Jumala!


"Ja filistealaiset ottivat Jumalan arkin ja veivät sen Daagonin temppeliin ja asettivat sen Daagonin rinnalle. Kun asdodilaiset nousivat varhain seuraavana päivänä, niin katso: Daagon makasi kasvoillaan maassa Herran arkin edessä. Mutta he ottivat Daagonin ja asettivat sen takaisin paikoillensa.  Kun he taas nousivat varhain seuraavana aamuna, niin katso: Daagon makasi kasvoillaan maassa Herran arkin edessä, mutta Daagonin pää ja molemmat kädet olivat katkaistuina kynnyksellä, ja ainoastaan muu ruumis oli jäljellä. Sentähden eivät Daagonin papit eikä kukaan, joka menee Daagonin temppeliin, astu Daagonin kynnykselle Asdodissa vielä tänäkään päivänä. Mutta Herran käsi painoi asdodilaisia, ja hän tuhosi heitä: hän löi heitä ajoksilla, sekä Asdodia että sen aluetta. Kun Asdodin miehet näkivät, miten oli, sanoivat he: "Älköön Israelin Jumalan arkki jääkö meidän luoksemme, sillä hänen kätensä on käynyt raskaaksi meille ja meidän jumalallemme Daagonille." [1 Samuel 6:1-7]


On kauheaa, että “Hänen Pyhyytensä”, paavi, pitää päässään Daagonin kalanpäämitraa. Hän ylistää samaa heikkoa voimatonta, mykkää, sokeaa epäjumalaa, jonka oikea raamatun Jumala kirosi ja hävitti ja sitten kosti tuskallisesti filistealaisten maalle ja kansalle! Ja tämä paavi pitää tuota kirottua Daagonin mitraa! Tämä yhden ainoan symbolin pitäisi riittää vakuuttamaan oikeamieliselle, raittiille henkilölle, että koko roomalaiskatolinen systeemi on kirottu, koska se on herättänyt eloon muinaisen saatanismin monissa muodoissaan, joista vähäisin ei ole Daagonin kalahattu.
Ennen kuin jätämme tämän aiheen, meidän täytyy oppia vielä joitakin tosiasioita.

  1. "Daagon - Pieni kala; diminutiivi sanasta dag = kala, kalajumala; filistealaisten kansallisjumala (Tuom. 16:23). Tällä jumalalla oli kalan ruumis ja ihmisen pää ja kädet. Se oli assyyrialais-babylonialainen jumaluus." [Easton's Illustrated Dictionary]. Daagon on alkuperältään babylonialainen. Ilm. 17. luku on todella oikeassa, kun se kutsuu Väärän Profeetan kirkkoa “salaisuus Babyloniksi”.
  2. Kun tutkit kuvaa näet eri esityksiä tavoista pitää Daagonin mitraa. Äärivasemmalla on Daagonin pappi mitra päässä pirskottamassa pyhää vettä toisella kädellään samalla pitäen pyhän veden säiliötä toisessa kädessään.
  3. Kuva yläoikealla esittää kahta Daagonin pappia pirskottamassa pyhää vettä samalla katsoen ylöspäin auringonpalvonnan egyptiläiseen symboliin.
  4. Tämä kuva esittää jumalatar Cybele’ä Daagonin mitra päässään pirskottamassa pyhää vettä. Cybele’ä palvottiin Roomassa ja kutsuttiin suureksi kuningataräitijumalattareksi. Jotkut tutkijat sanovat, että Pyhän Pietarin basilica tosiasiassa seisoo Cybelen päätemppelin entisellä paikalla. [ http://www.fortunecity.com/greenfield/bp/890/dagon.html]

Termi “kuningataräitijumalatar” on suora vastine pahamaineiselle “Taivaan Kuningattarelle”. (Jer 7:18; Jer 44:17, 25)
On hyvin todennäköistä, että Neitsyt Marian käsite on otettu jumalatar Cybelestä, varsinkin ottaen huomioon mitran käytön ja Pyhän Pietarin basilican sijainnin Cybelen päätemppelin entisellä paikalla. (Ibid.)


Se tosiasia, että paavi Benediktus XVI sekä pitää Väännettyä Ristiä, että Daagonin kalahattua, todistaa hänen jatkuvan lojaalisuutensa Väärän Profeetan uskonnolliselle systeemille, josta todellinen Väärä Profeetta tulee nousemaan.


Paavi Benediktuksen vairkaanastujaisissa on kuitenkin vieläkin enemmän symbolismia!

PAAVI BENEDIKTUS PUKEUTUU LUSIFERIN VIITTOIHIN!

Katso tarkasti kultaista viittaa paavi Benediktus XVI:n yllä ("World Photos: Golden Robe of Pope Benedict XVI", Yahoo News, April 25, 2005]


Se asia, johon haluan sinun kiinnittävän huomiosi ovat kaksi suurta simpukkakuviota, jotka näkyvät niin silmään pistävinä paavin kullanväristen viittojen etumuksessa. Yleensä ihmiset eivät ajattele kahta kertaa simpukkakuvioita, sillä ne ovat yleisiä koristeita kodeissa kaikkialla maailmassa. Epäilemättä monilla teistä on jonkinlainen simpukkakoriste jossakin kodissanne tai toimistossanne.


Kuitenkin koska tätä viittaa - jota uskonnollinen johtaja käyttää niin silmäänpistävänä koristeena kruunajaismessussa - käytetään pakanallisessa uskonnollisessa seremoniassa, niin meidän on etsittävä selitystä pakanallisesta uskonnollisesta systeemistä.


Kun todella menemme pakanauskontojen maailmaan nähdäksemme simpukkakuvioiden salaisen esoteerisen merkityksen, niin hyvin shokeeraava paljastus tulee selkeästi esiin. Mihin pakanat yhdistävät simpukkakuviot? He yhdistävät ne Lusiferiin!!


Simpukkakuvio vastaa itämaista lootusta ja sellaisena edustaa sekä Venusta että Afroditea, syvimmällä merkityksellään viitaten suoraan Lusiferiin! Okkulttisen perinteen mukaan ”Buddha syntyi lootuksesta (pedme) kun taas Afrodite syntyi merisimpukasta.” (“Universe In Chinese - Japanese - Buddhism”)


Katso kuvaa alla. Siinä näkyy Afrodite/Venus tulossa ulos merisimpukasta syntyen olemassaoloon paljolti samalla tavalla, kuin budhismi opettaa Budhan syntyneen Lootuksesta. Kuitenkin em. tekstistämme opimme, että okkulttisen perinteen mukaan Venus on Lusifer. Tämän tosiasian vahvistaa Webster’s Unabridged Dictionary sekä eräs mustan magian verkkosivu nimeltä “The Aspect of Lucifer”.


Myös tri. Cathy Burns vahvasti liittää Afroditen Venukseen - ne ovat samankaltaisia jumalattaria!


"Venuksen (Afrodite) poika oli Cupid (Eros). Erokselta olemme saaneet sanan ‘eroottinen’ ja Venusta pidettiin myös eroottisen rakkauden roomalaisena Jumalana.” "Masonic And Occult Symbols Illustrated", p. 168]


Sitten tri. Cathy Burns esittää olennaisen osan tästä muinaisten - ja myös nykyajan - okkultistien käsityksestä, että Venus on Lusifer.


" 'Lusifer valmistaa ihmistä kaikin tavoin Kristuksen kokemiseen ja Kristus valmistaa ihmistä Jumalan kokemiseen, mutta valo joka paljastaa meille Kristuksen läsnäolon tulee Lusiferilta. Hän on valon tuoja. Hänet on sattuvasti nimetty Aamutähdeksi, koska se on hänen valonsa, joka julistaa ihmiselle suuremman tietoisuuden koittoa. Hän on läsnä, kun tuo koitto tiedostetaan… Kristus on sama voima kuin Lusifer, mutta näyttäen liikkuvan vastakkaiseen suuntaan’.” [Dr. Burns, quoting David Spangler, "Finding Heaven On Earth", New Age Journal, January/February 1988, Vol. 4, Issue 1, reprinted in "Masonic And Occult Symbols Illustrated", p. 188]


Sitten tri Burns päättää: “Tietenkään tämän kaltaiset lainaukset eivät ole ollenkaan yllättäviä, koska vapaamuurarit itse … kertovat meille, että Lusifer (eli Venus) on valontuoja ja Aamutähti. Blavatsky kirjoittaa druideista, mageista ja zoroasterilaisista, jotka tervehtivät Aamutähteä - kaunista Venus-Lusiferia.  [Ibid.]
Siis merisimpukan symbolismi on täysin selvä:


Merisimpukka = Afrodite = Venus = Lusifer


Nyt me tunnemme näiden merisimpukoiden karmean totuuden, joita paavi Benediktus piti yllään 24.4.2005 virkaanastujaismessussaan: hän pukeutuu Lusiferin viittoihin.


Miksi meidän kuitenkaan pitäisi yllättyä? Hän pitää ylhäällä inhottavaa Lusiferin ”Väännettyä Ristiä” ja hänen päässään on kauhistuttava Daagon kalajumalan mitra! Edelleen kun hän toitottaa maailmalle symboleilla sitä todellisuutta, että hän palvelee Lusiferia, niin sinisilmäiset katolisten uskovaiset joukot kannustavat häntä eteenpäin kulkien ”pedon jäljessä hämmästyksessä ja ihailussa. He lankesivat maahan ja osoittivat kunniaa…”


Sinua on edeltä varoitettu. Yksi kuva vastaa tuhatta sanaa ja nämä Taivutetun Ristin kuvat leimaavat paavi Benediktus XVI:n uudeksi Illuminaattia palvelevaksi paaviksi jonossa Paavali VI:n ja Johannes Paavali II:n jälkeen.


Kun nähtävissä on näin karmea ja selkeä Antikristusta ja Väärää Profeettaa koskeva symboliikka, niin erottelukykyinen kristitty voi varmasti tietää, että Antikristuksen ilmestymissuunnitelmasuunnitelma on lähellä toteutumistaan. Muista, että St. Malachy’n profetioiden mukaan koskien 112 viimeistä paavia, Benediktus XVI on numero 111.


Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi?


Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156Takaisin