Untitled Document

ISRAELIN ARMEIJA USKOO, ETTÄ LOKAKUUSSA 2005 YOM KIPPUR-SOTA SYTTYY

JOS jokin erikoinen tapahtuma sattuu juutalaisten “Tish B’av”- muistopäivänä (elokuun 14), niin silloin on seurattu uskomatonta historiallista numeerista allekirjoitusta! Silloin voit käsittää tuon Sharonin hallituksen virkamiehen täyden tarkoituksen, joka sanoi, että tapahtumat Israelissa etenevät ”aikataulussa”.


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Jumalan Hengellä täytetyt ihmiset voivat tuntea, että aika on käymässä vähiin. Koska Jeesus kehotti meitä olemaan huolehtivia, valvovia ja tarkkaavaisia, kun näemme Ajan Lopun merkkien lähestyvän (Lk.21:36), niin oikeat erotuskykyiset kristityt tietävät, että lopullisten synnytyskipujen sota, eli kolmas maailmansota, on lähellä. Edelleen tiedämme, että Antikristuksen on suunniteltu tulevan harppoen tämän 91-päiväisen sodan savusta, kuolemasta ja tuhosta.


Eräs tärkeä päivämäärä aivan lähitulevaisuudessa näyttää olevan Tish B'Av (tunnetaan myös Av-kuun 9. päivänä), juutalaisen kansan surun ja mietiskelyn aika. Toukokuussa pääministeri Sharon sanoi lykkäävänsä yksipuolisen vetäytymisensä alkua Tish B'Avin jälkeiseen aikaan, samalla kun arkeologi Vendyl Jones ilmoitti, että tuntematon kabbalistipappi oli kertonut hänelle, että “nyt olisi oikea aika löytää” liiton arkki, löytö, jonka Jones tunsi voivansa tehdä Tish B'Avin aikaan tai sitä ennen  (Newsletter of May 21, 2005, Paragraph II).


Huomautimme, että Tish B'Av oli näiden molempien ilmoitusten polttopiste. Pidä tämä fakta mielessä kun palaamme tähän asiaan myöhemmin.

YOM KIPPUR -SOTA LOKAKUUSSA 2005?

Israelin armeija odottaa täysimittaisen sodan syttyvän Yom Kippurina tänä vuonna, mikä sattuu lokakuun 13. päivälle. Käykö todella näin, sitä voi kukin arvailla, mutta Israelin tiedustelu odottaa sellaista sotaa, mikä selittää, miksi Sharonin hallitus yhtäkkiä painostaa niin kovasti IDF:ää saamaan turva-aidan valmiiksi (ilman budjettirajoituksia) ja IDF:ää sekä poliisia suorittamaan yksipuolisen vetäytymisen monta kuukautta etuajassa.


Aloittakaamme kertomuksella, että IDF odottaa olevansa sodassa Yom Kippurina 2005 lokakuun 13. päivänä.


UUTISKATSAUS: : "Uutispommi: Egypti voi vapaasti aseistaa PLO:ta vetäytymisen jälkeen", Jerusalem News Wire, August 9, 2005


”Israelin tappioiden odotetaan olevan vakavia kaikissa vetäytymisen jälkeisissä kahakoissa, jos palestiinalaiset arabit saavat raskasta ja edistynyttä aseistusta. ’On järkyttävää, että Israelin valtio etenee tietoisesti ja silmät avoinna kohti tätä kuoleman ansaa. Yom Kippur -sota lokakuussa 1973 oli yllätys, mutta lokakuun 2005 sota on täysin edeltä tunnettu’, kirjoittaa HaTzofeh’in sotilaskirjeenvaihtaja Haggai Huberman.”

Käsititkö viimeisen lauseen? Toistakaamme asiaan liittyvät osat vielä:

"Yom Kippur -sota ... lokakuussa 2005 on täysin edeltä tunnettu.”


Toisin sanoen “sotilaskirjeenvaihtaja Haggai Huberman” on tullut tietämään, että IDF uskoo Israelin olevan sodassa Yom Kippurina tänä vuonna, mikä sattuu lokakuun 13. päivälle. Olen lukenut Haggai Hubermanin artikkeleita monta vuotta ja aina uskonut, että hänen sotilaalliset yhteytensä liittyvät Mossadiin. Jos näin on, niin Hubermanin paljastus on kauhistuttava, mutta ei yllättävä. Cutting Edge on opettanut melkein viisi vuotta, että Oslon rauhansopimuksen todellinen tarkoitus on johtaa palestiinalaiset suunnattomaan, ovelasti asetettuun ansaan. Oslon oli määrä johtaa Israel pisteeseen, johon Sharon on viemässä juutalaisia uudisasukkaita parhaillaan, s.o. poistaa heidät “vahinkojen tieltä”, niin että IDF voisi aloittaa massiivisen iskun palestiinalaisia siviilejä vastaan toteuttaen Obadjan profetian (Ob. 15-18) sekä samankaltaisen profetian Jesaja 34 (Read NEWS1422, NEWS1620, NEWS1625, and NEWS2058 for full details).

VETÄYTYMISEN AIKATAULUA SIIRRETÄÄN ETUKÄTEEN

Koko menneen vuoden, kun pääministeri Sharon vähitellen johti Israelin kansan hyväksymään hänen yksipuolisen vetäytymissuunnitelmansa, hän on johdonmukaisesti julistanut, että prosessi olisi pitkä, vaikea ja vaarallinen. Kohti vuoden 2005 alkua Sharonin virkamiehet ovat vihjailleet, että he odottavat vetäytymisen olevan valmis kalenterivuoden 2005 lopulla - joulukuun 31. päivään mennessä.


Kuitenkin muutamien viime viikkojen aikana Sharonin virkamiehet ovat lyhentäneet tuota ajan jaksoa. Tarkastelkaamme asiaan liittyviä uutisia.


UUTISKATSAUS: "Karkotusprosessin tiivistäminen saa kannatusta", Israel National News, July 25, 2005


“Armeijan upseerit ja virkamiehet sanovat nyt, että karkotusta ei pitäisi toteuttaa neljässä erillisessä vaiheessa, kuten hallitus on päättänyt, vaan ennemmin yhdessä rysäyksessä kahdesta neljään viikkoon .... Kenraalimajuri Dan Harel kertoi Knessetin ulkomaan asioiden ja puolustuksen komitealle tänään, että karkotus/vetäytymissuunnitelma Gazassa alkaa pohjoisesta ja etenee kohti etelää.”

Tämä “sydämen vaihto” tarkoittaa että, kun vetäytymisprosessi alkaa Gazassa ja valituissa Länsirannan asutuksissa elokuun 17. päivänä 2005, se on oleva valmis elokuun 31. päivänä. Tämä aikataulun kiristäminen on todennäköisesti enemmän alkuperäisen, nyt julkiseksi tehdyn, suunnitelman heijastusta kuin mitään muuta yksilöllistä harkintaa. Toisin sanoen Sharon ja IDF:n johto todennäköisesti suunnittelivat kaksiviikkoisen vetäytymisen jo alussa, mutta eivät koskaan sanoneet sitä propagandasyistä. Nyt, kun toteutuksen aika lähestyy, on tullut aika julkistaa totuus.


Pääministeri Sharon on tehnyt täysin selväksi, että Länsirannan asutukset evakuoidaan heti, kun Gazan kaista on valmis. Miltä tämä aikataulu nyt näyttää, sillä alkuperäinen ilmoitus vain muutamia kuukausia sitten oli, että Länsirannan pakkoevakuointi ei voisi alkaa ennen kuin lokakuun lopulla?


UUTISKATSAUS: "Israelilainen virkamies sanoo Länsirannan evakuoinnin alkavan syyskuun 4. päivänä", Jewish Toronto Federation, 08/03/2005

"JENIN, Länsiranta - Israelin suunniteltu vetäytyminen neljästä Länsirannan asutuksesta alkaa syyskuun 4. päivänä, israelilainen armeijan virkamies sanoi keskiviikkona. Fuad Halhal, virkamies armeijan siviilihallinnossa, sanoi vetäytymisen tapahtuvan kuudessa päivässä ... Rajoitettu vetäytyminen Länsirannalta tapahtuu yhdessä Israelin suunnitellun vetäytymisen kanssa koko Gazan kaistalta, jonka on määrä alkaa elokuun puolessa välissä.

Tämä kertomus tarkoittaa, että neljän valitun Länsirannan asutuksen pakkoevakuointi on valmis syyskuun 10. päivänä.


Tarkoittaako tämä, että loput pakkoevakuoitavat Länsirannan asutukset voisivat olla valmiita lokakuun 13. päivänä? Emme ole kuulleet mitään uutisia tästä mahdollisuudesta, sillä Sharonin hallitus keskittää koko huomionsa vaiheeseen yksi - vetäytymiseen Gazan kaistalta ja neljästä valitusta Länsirannan asutuksesta. Kuitenkin näyttää todennäköiseltä, että he varmasti voisivat saavuttaa tämän viimeisen määräajan, varsinkin, jos heidän kovakouraiset menettelytapansa mielenosoittajia ja vastustajia kohtaan pelottaa Länsirannan asukkaita niin paljon, että he lähtevät nöyrästi ja rauhallisesti.


Sharonin hallitus varmasti voisi käyttää jonkinlaista uskonnollista kiihoketta, joka suostuttelisi asukkaat pakkaamaan tavaransa ja lähtemään rauhallisesti.


Samaan aikaan palestiinalaiset ovat äkkiä yhteistyöhaluisia.


UUTISKATSAUS:  "Kvartetin rahamies painostaa arabeja rauhalliseen karkotukseen", Israel National News, July 31, 2005

"James Wolfensohn, Kvartetin edustaja ja entinen Maailmanpankin presidentti, tapasi Abu Mazen'in lauantaina neuvotellakseen kolmen miljardin dollarin luvatusta avusta. PA sanoi, että terroristit suostuivat rauhalliseen karkotukseen ... Wolfensohn edustaa kvartettia, johon kuuluvat Yhdysvallat, EU, Venäjä ja YK. Kolmen miljardin kansainvälisillä investoinneilla infrastruktuuriin uusien työpaikkojen luomiseksi hän on pystynyt voittamaan arabit yhteistyöhön ... PA:n puheenjohtaja Abu Mazen (Mahmoud Abbas) lupasi Wolfensohn'ille lauantaina, että PA tulisi varmistamaan rauhan juutalaisten asukkaiden karkotuksen aikana elokuun puolessa välissä ja sen jälkeisessä IDF:n vetäytymisessä.”

Eikö tämä ole aivan uskomatonta? Sharon teki täysin selväksi monien kuukausien ajan antaessaan monia varoituksia, ettei hän tulisi määräämään IDF:ää vetäytymään ja pakkoevakuoimaan asukkaita, jos palestiinalaiset tulittaisivat hänen joukkojaan heidän lähtiessään. Hän käytti termiä, “withdrawing under fire".


Juuri viime viikolla Sharon varoitti, että hän voisi perua yksipuolisen vetäytymisen, jos palestiinalaiset jatkaisivat hyökkäyksiä.


Nyt me sitten näemmekin Illuminaatin “Rahareppujen” ryntäävään avuksi hätään. Palestiinalaiset ovat aina asettaneet käytännöllisen hyödyn periaatteen yläpuolelle, kuten tämäkin tilanne niin konkreettisesti osoittaa. Nyt kuitenkin palestiinalaiset ovat äkkiä muuttuneet yhteistyöhaluisiksi Sharonin hallituksen kanssa vielä toisellakin tavalla ajan rientäessä kohti yksipuolisen vetäytymisen alkua.


UUTISKATSAUS: "Palestiinalaisten pitäisi sallia rauhallinen vetäytyminen: Abbas", Bahrain Tribune, August 10, 2005

"GAZA CITY: Mahmoud Abbas vaati palestiinan kansaa eilen osoittamaan maailmalle, että se ansaitsee itsenäisyytensä varmistamalla, että Israelin vetäytyminen tässä kuussa Gazan kaistalta tapahtuu vapaana väkivallasta. 'Vetäytymisen täytyy tapahtua vastuullisella tavalla', PA:n presidentti sanoi avauspuheessa parlamentissa kahdeksan päivää ennen suunnitellun vetäytymisen alkua. 'Tämä on jaettu vastuu, ei vain Palestiinan hallituksen, vaan koko kansamme, jotta turvallisuus säilyisi sivistyneellä tavalla ja siten voisimme vakuuttaa maailmalle ja antaa ulos viestin, että me ansaitsemme valtiomme.'”

Palestiinalaiset olivat tähän saakka uhanneet tulittaa IDF:n sotilaita ja poliiseja, jotka pakkoevakuoisivat asukkaita, uhka, jonka Sharon otti niin vakavasti, että toistuvasti uhkasi pysäyttää yksipuolisen vetäytymisen kokonaan. Kolmen miljardin dollarin rahatarjouksen ja diplomaattisen kädenväännön välissä palestiinalaiset aikovat virallisesti pidättää tulitustaan kyllin kauan Gazan kaistan evakuoimiseksi. Ainut kysymys on nyt, pidättävätkö palestiinalaiset tulitustaan kyllin kauan Gazan kaistalta vetäytymisen lopun ja koko Länsirannalta vetäytymisen lopun välisenä aikana. Maksaakohan tämä myönnytys Illuminaatille toiset $3 miljardia?

MIELENKIINTOISIA LUKUJA - ”AIKATAULUSSA” PYSYMINEN

Helmikuussa 2005 Sharonin hallinnon virkamies antoi lipsahtaa ulos totuuden, että pääministeri noudatti tapahtumien “aikataulua”. Tarkastelkaamme tätä tarinaa.


UUTISKATSAUS: "'Kansanäänestys voi viedä USA:n tuen' ", The Jerusalem Post, Feb. 11, 2005

“Israel voisi menettää jalansijaa Washingtonissa, jos se toteuttaisi kansanäänestyksen vetäytymisestä, mikä lykkäisi suunnitelman toteuttamista ... 'Käsitykseni mukaan mitään, mikä hidastaa tai häiritsee aikataulua tai järjestynyttä vetäytymistä, ei katsota suopeasti Washingtonissa', ulkoministeri Ayalon kertoi Jerusalem Post'ille ... ' he (Bush'in hallitus) ovat painottaneet toistuvasti kaikissa tapaamisissaan Jerusalemissa ja sanoneet sen julkisesti, että aikataulu pitäisi pitää ja on tärkeää toteuttaa vetäytyminen aikataulun mukaan  ja ilman mitään esteitä', hän sanoi.”

Näissä Israelin ulkoministerin huomautuksissa meille on tässä kerrottu jotakin hyvin, hyvin merkittävää!


Avainsana on AIKATAULU - Meille on juuri kerrottu, että tärkein amerikkalaisten huoli on, että “aikataulussa” on pysyttävä! En ole koskaan enkä milloinkaan aikaisemmin nähnyt mitään merkkiä, että Israelin yksipuolinen vetäytyminen olisi sidottu mihinkään aikatauluun. Cutting Edge on toistuvasti sanonut, että Jumalan profeetallinen aikataulu ajaa näitä tapahtumia ja että Illuminaatti ei voi toteuttaa mitään osaa suunnitelmastaan, ellei Jumalan ajoitus salli sitä.


Tässä me kuitenkin toteamme, että näkymätön - mutta vahva - aikataulu todellakin on olemassa ja presidentti Bush odottaa pääministeri Sharonin pysyvän siinä. Jos hän suostuisi alistamaan yksipuolisen vetäytymisen Israelin äänestäjien hyväksyttäväksi, vaali itsessään aiheuttaisi myöhästymisen vetäytymisen aikataulussa.


Nyt me siis ymmärrämme, että tärkein syy Bush'in hallinnon huoleen koskien kansanäänestystä on noudatetaanko aikataulua. Kuten Cutting Edge on sanonut kaiken aikaa, niin on olemassa aikataulu näille suunnitelluille tapahtumille Israelissa, tapahtumille, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä liukumisen aloittamiselle suunniteltuun kolmanteen maailmansotaan. Tarkkaile Israelia ja sen suunniteltua vetäytymistä ja kun näet, että 99.3 % palestiinalaisesta väestöstä on nyt erotettu juutalaisesta, sinä tiedät, että viimeisten synnytyskipujen sodan aika on käsillä.


Palatkaamme nyt aiheeseemme äkillisestä kiinnostuksesta juutalaiseen Tish B'Av -muistojuhlaan (Av-kuun 9. päivä), jonka edellä mainitsimme. Sharonhan lykkäsi vetäytymisen virallista alkua Tish B'Avin jälkeiseen aikaan ja amerikkalainen arkeologi Vendyl Jones sanoi toivovansa, että “löytäisi” liiton arkin Tish B'Avin aikoihin.


Jos jotakin merkittävää todella tapahtuu Tish B'Avina, niin hätkähdyttävää aikataulua tullaan noudattamaan. Koska tämä koko yksipuolisen vetäytymisen ja väestön erottamisen murheellinen skenario alkoi Oslon sopimuksesta, niin salli meidän palata sinne ja raivata tiemme takaisin nykyhetkeen.


UUTISKATSAUS: "Oslon sopimus", From Wikipedia, the Free Encyclopedia

“Oslon sopimus, virallisesti Declaration of Principles on Interim Self-Government Arrangements  = DOP  (suom. Periaatteiden julistus koskien väliaikaisia itsehallintojärjstelyjä), viimeistelty Oslossa Norjassa elokuun 20. päivänä 1993 ja sen jälkeen virallisesti allekirjoitettu Washingtonissa syyskuun 13. päivänä 1993, allekirjoittajina Mahmoud Abbas PLO:n puolesta ja Shimon Peres Israelin valtion puolesta, todistajina Warren Christopher Yhdysvaltain puolesta ja Andrei Kozyrev Venäjän puolesta, Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin ja Israelin pääministerin Yitzhak Rabinin läsnä ollessa PLO:n puhemiehen Yasser Arafatin kanssa."


“Oslon sopimus oli huipentuma sarjalle salaisia ja julkisia sopimuksia, alkaen erityisesti Madridin konferenssista 1991 eteenpäin, neuvoteltu Israelin hallituksen ja PLO:n (toimien Palestiinan kansan edustajina) välillä vuonna 1993 osana rauhanprosessia, joka pyrkii ratkaisemaan Israelilais-palestiinalaisen konfliktin.”

Tässä vaiheessa salli minun kertoa henkilökohtainen tarina koskien tätä juttua. Luin kommentin Jewish Press’istä, jossa kirjoittaja ilmoitti, että päätös oli juuri tehty Israelin hallituksen korkeimmilla tasoilla, sekä poliittisilla että sotilaallisilla. Tämä päätös julisti, että seuraavan arabien ja israelilaisten välisen sodan aikana IDF:n suunnitelma on tuhota kaikki väestöt joka puolella, jotka uhkaavat Israelia.


Kun luin tätä artikkelia niskavillani alkoivat nousta pystyyn, sillä muistin erään Lopun Ajan profetian, joka julistaa, että Israel tulisi suorittamaan täsmälleen tämän kaltaisen teon: tuhoten leppymättömät vihollisensa. Kuuntele:


"Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta … " [Sakarja 12:6]

Saatoin nähdä tulen lähtevän Israelista polttaen ihmisiä kuten viljalyhteitä ”oikealta ja vasemmalta”. Samalla, kun minulla ei ehdottomasti ole mitään halua nähdä kenenkään kuolevan, olen kuitenkin tyytyväinen, että maailman tapahtumat tulevat esiin täsmälleen, kuten Raamatun profetia on julistanut niiden tulevan, sillä tämä antaa Jumalalle suuren kirkkauden ja kunnian iankaikkisesti, Aamen!


Siispä kesäkuussa 1990 aloin tarkkailla ja kuunnella huolellisesti kaikkia merkkejä, että Israel siirtyisi kohti tätä profetoitua skenariota. Kuvittele hämmästystäni, kun ensimmäinen tärkeä esiin tuleva tapahtuma oli ”rauhansuunnitelma”, jota kutsuttiin Oslon sopimukseksi (engl. Oslo Accords), joka esiteltiin ensi kerran puolivälissä vuotta 1992. Koska Raamattu puhuu vain sodasta sen jälkeen, kun Israel palaa maahansa, olin hyvin skeptinen sen suhteen, että tämä suunnitelma todella toisi rauhan. Edelleen tunnen toisen profetian, joka julistaa, että Antikristuksen voimat tulevat tuhoamaan monia väärien rauhan lupausten kautta.

"Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille...."

KJV-käännös: "…through his policy also he shall cause craft to prosper in his hand; and he shall magnify himself in his heart, and by peace shall destroy many." [Dan 8:25]

Sharon on selvästikin johtamassa Israelia alaspäin tällä petollisella tiellä, kuten voit nähdä, jos luet  uutisen 1911, joka on mitä valaisevin.

Syyskuun 29. päivänä 2000 Arafat aloitti hirvittävän Intifadansa, joka hukutti kaiken toivon, että ”Rauhan” päämäärä palestiinalaisten kanssa koskaan saavutettaisiin. Arafat oli juuri kieltäytynyt presidentti Clinton’in ja pääministeri Barak’in tarjouksesta, joka olisi antanut hänelle 95 % Länsirannasta. Kuten voit nähdä tästä kalenterikalkylaattorista, niin aika Oslon allekirjoituksesta Intifadan alkuun oli tarkalleen 7 vuotta ja 16 päivää.


Koska okkultisti aina “redusoi” tärkeän numeroyhdistelmän yksittäiseksi luvuksi, niin hän laskee yhteen ”1+6” saadakseen ”7”. Siten väliaika Oslon sopimuksen virallisesta allekirjoittamisesta syyskuun 13. päivänä 1993 palestiinalaisen Intifadan alkuun syyskuun 29. päivänä 2000 muodostaa luvun ”77”. Okkulttisessa numerologiassa ”77” muodostetaan kertolaskulla ”11x7”. Yksitoista on vapaamuurarien Kristuksen tulemisen luku ja ”7” on täydelliseksi tulemisen luku.


Koska Israelin illuministinen hallitus suunnittelee juutalaisten Messiaan (vapaamuurarien Kristuksen) esiin tulemisen lavastamista, ei ole yllättävää, että he ajaisivat pitkän tähtäyksen suunnitelmaa, joka pyörii lukujen ”77” tai ”777” ympärillä.


Muista, että myös alkuperäinen hyökkäys Lontoota vastaan muodosti luvut “77” ja “777” -- NEWS2054


Arafatin Intifada raivosi taukoamatta syyskuun 29. päivästä 2000 sen julistettuun päätökseen kesäkuun 29. päivänä 2003. Kuten voit todeta kalenterikalkylaattorista, tämä jakso on tarkalleen 2 vuotta  ja 9 kuukautta, eli ”33” kuukautta. Uutisessa 1778 me osoitimme, kuinka tärkeä luku ”333” oli Illuminaatille, kun puhuimme okkulttisesta kutsusta globaaliseen rukoukseen, joka on rakennettu luvun ”333” perustukselle ja on murheellista, että tämä oli myös tapahtuma, jossa laajasti karismaattisen WPT:n (World Prayer Team) verkoston johto edisti okkultistien suunnitelmia.


Sitten uutisessa 1809 me osoitimme, kuinka presidentti Bush on saanut asioita tapahtumaan, jotka loivat kaksi luvun ”333” sarjaa. Ensimmäinen näistä kahdesta luvun ”333” tapahtumista oli rakennettu ”Tiekartan” luovutukselle presidentti Bush’ilta pääministeri Sharonille. Siten tämä nykyinen tilanne palestiinalaisten ja israelilaisten välillä, josta nyt olemme puhumassa, on rakennettu luvun ”333” ympärille.


Siis on myös hyvin merkittävää todeta, että e.m. Arafatin suunnitelma on myös rakennettu luvulle ”333”! Ajattele:


Syyskuun 29. päivänä 2000, Arafat aloitti Intifadansa Israelia vastaan. Me tiedämme, että tämä Intifada oli askel kaksi uuden Jerusalemin liiton projektissa (New Jerusalem Covenant Project plan) [Read NEWS1842 for full details]. Tämä Intifada kesti täsmälleen 33 kuukautta kesäkuun 29. päivään 2003. Tämä antaa meille luvun ”33”.


* Kesäkuun 29. päivänä 2003, Palestiinalaiset terroriryhmät suostuivat “Hudnaan” kolmeksi kuukaudeksi aina syyskuun 29. päivään asti. Se antaa vielä yhden luvun ”3”. Siten Arafatin suunnitelma on rakennettu luvuille ”33” ja ”333”.


Lopuksi ajan jakso Arafatin Intifadan lopusta kesäkuun 29. päivänä 2003 Tish B’Aviin elokuun 14. päivänä 2005 on täsmälleen ”777” päivää. Samalla kun emme ole ennustamassa mitään merkittävää tapahtuvan elokuun 14. päiväksi 2005 Israelissa, me emme voi jättää kiinnittämättä huomiota siihen, että tämä päivä voi olla hyvin merkittävä, koska se edustaa 777 päivän väliaikaa Arafatin Intifadan lopusta.


Kerratkaamme vielä:


  1. Väliaika Oslon sopimuksen allekirjoittamisesta syyskuun 13. päivänä 1993 Arafatin Intifadan alkuun syyskuun 29. päivänä 2000 oli 7 vuotta, 16 päivää, joka voidaan redusoida - ”1+6” vastaten lukua seitsemän, jolloin 7 vuotta 16 päivää vastaa lukua ”77”.


  2. Arafatin Intifadan aika, joka alkoi syyskuun 29. päivänä 2000 ja loppui kesäkuun 29. päivänä 2003, on täsmälleen ”33” kuukautta.


  3. Väliaika Arafatin Intifadan loppumisesta kesäkuun 29. päivänä 2003 Tish B’Aviin elokuun 14. päivänä 2005 on ”777” päivää.


Meidän on odotettava nähdäksemme mitä -- jos yleensä mitään -- tapahtuu Israelissa Tish B’Avina, mutta numerot ovat hämmästyttäviä. Kaksi ensimmäistä väliaikaa ovat historian kirjoissa, eivätkä enää muutu. Voimme vain odottaa nähdäksemme, mitä tapahtuu Tish B’Avina elokuun 14. päivänä 2005.


Kuitenkin on TOTTA, että Israelin sotilaspiirit uskovat, että Israelia vastaan hyökätään Yom Kippurina tänä vuonna lokakuun 13. päivänä. Tämän tietäen Israel käyttää kaikkia resurssejaan saadakseen Gazan ja Länsirannan asutukset pakkoevakuoitua ennen Yom Kippuria. Cutting Edge on aina sanonut, että kun Israel on vetänyt väkensä turvamuurin taakse ja kun se on vetänyt uudisasukkaansa pois vahinkojen tieltä palestiinalaisalueilta, se ei voi odottaa liian kauan sodan aloittamista toteuttaakseen Obadjan profetian jakeet 15-18 sekä Jesajan luvun 34, koska maailman mielipide tulee nopeasti kääntymään sitä vastaan, kun nähdään Palestiinan kansan ahdingon pahenevan.


Voisiko Israel itse asiassa aloittaa tämän sodan siten, että näyttäisi siltä, kuin arabit olisivat ensiksi hyökänneet? Tietysti se voisi. Niitä, jotka ovat niin sinisilmäisiä, että uskovat, ettei vastuullinen hallitus voisi koskaan tehdä sellaista, kehotamme ottamaan vähän aikaa ja lukemaan uutisen 1595 otsikolla "Operation Northwoods: Proof Positive That American Government Leaders Are Willing To Create A Plan That Will Kill Fellow Americans".


Tässä suunnitelmassa Pentagon tahtoi hyökätä Fidel Castroa vastaan, suunnitelmassa, jolla oli nimi ”Operaatio Northwoods”. He loivat tämän tyrmistyttävän suunnitelman tarkoituksella lavastaa terrori-iskuja, pommittaa amerikkalaisia laivoja, sabotoida muita laivoja, panna ”ystävälliset” kuubalaiset valtaamaan meidän Guantanamo Bay’n tukikohtamme, väärentää siviililentokoneen alas ampuminen, upottaa venelastillinen kuubalaisia pakolaisia ja väärentää yhden hävittäjistämme alas ampuminen - kaikki tämä Kuuban piikkiin, jotta sitä voitaisiin väärin syyttää hyökkäämisestä Amerikkaa vastaan. Kuinka monia tuhansia amerikkalaisia ja kuubalaisia olisikaan kuollut, jos presidentti Kennedy olisi vahvistanut tämän suunnitelman?


Kyllä, Israelin hallitus kyllä kykenee lavastamaan sellaisen petollisen hyökkäyksen omia asemiaan vastaan ja syyttämään siitä palestiinalaisia ja/tai syyrialaisia, jordanialaisia ja egyptiläisiä.


Siihen mennessä Israel pyrkii pakolla poistamaan kansalaisensa, sen pääministeri jatkaa egyptiläisten sallimista aseistaa palestiinalaisia, jatkaa suunnitelmaa sallia egyptiläisten sotilaiden läsnäolo aivan Gazan Siinain rajalla, sekä sallii muita toimia, jotka päältä katsoen näyttävät heikentävän Israelia siihen pisteeseen, ettei se enää voi puolustaa itseään.


Kuitenkin kun sota alkaa, Israel tulee käyttämään suunnattoman ylivoimaista aseistustaan - mahdollisesti mukaan lukien skalaari-aseet (NEWS1776 and NEWS1776b) - tuhotakseen vihollisen, joka näennäisesti on lähes valmis lopullisesti tuhoamaan Israelin.


Lisäksi Israelilla on Jumalan monien lupausten lohdutus, ettei Hän koskaan salli uudelleen syntynyttä Lopun Ajan Israelia lyötävän ja tuhottavan, kun se kerran on palannut maahansa. Ota vähän aikaa ja lue meidän artikkelimme NEWS1010, "Modern Day Miracle of Israel's Rebirth". tästä aiheesta kesäkuulta 1996


Totisesti nämä ovat vakavia aikoja.


Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries


11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393

North Attleboro, MA 02763-1156Takaisin