Untitled Document

Hurrikaani Katrina näyttää seuraavan 5.6.2005 esitetyn Öljymyrsky -elokuvan käsikirjoitusta -- näyttää saavan aikaan mitä suunnitelma vaatii: Martial Law, FEMA, Homeland Security ja Pentagon harjoittelevat tulevaa maailmanlaajuista katastrofia

Alaotsikko: "Järjestystä kaaokseen" -- illuminati aina luo kaaoksen, sitten "ratkaisun". Tämän hurrikaanin ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä kenellekään jolle on tuttu tämä suunnitelma luoda kaaos jotta meidän perustuslaillinen järjestelmä voitaisiin kumota. Tämä Illuminati Card Game kertoi hurrikaanien käyttämisestä tuhoamiseen (uutinen 1856) ajaakseen alas vanhan maailmanjärjestyksen.

Taas kerran, tämä suuri onnettomuus sisälsi numeerisen okkultistisen allekirjoituksen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä

Säänhallinta ja sääsodankäynti -- esittely

Tämä artikkeli käsittelee säänhallintaa ja sääsodankäyntiä, joten jos sinä et vielä ole tietoinen siitä että tiedemiehet jotka työskentelevät suurvalloille, kykenevät -- ja tekevät näin -- hallitsemaan säätä, ole hyvä ja vietä aikaa Weather Control -osion parissa joka sisältää artikkeleita, lainauksia asiantuntijoilta sekä kirjoja.

Salli meidän nyt luetella joitakin avain-faktoja ja/tai -lainauksia:

 • "Tiedemiehet ovat mukana ekoterrorismin tyyppisessä toiminnassa muokkaamalla ilmastoa, järjestämällä maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia kauko-ohjauksella sähkömagneettisia aaltoja käyttämällä." [Clintonin puolustusministeri William Cohen (http://www.fas.org/news/usa/1997/04/bmd970429d.htm), puhuessaan Sam Nunn Policy Foorumilla aiheesta "Terrorismi, joukkotuhoaseet ja USA:n strategia".]
  Vaikka Herra Cohen ei erityisesti maininnut hurrikaaneja, näiden hallinta on osa hänen mainitsemaansa sääsodankäyntiä; edelleen, hurrikaaneja ohjataan sähkömagneettisilla aalloilla.
 • Scott Stevens, NBC Weatherman, KPVI, Channel 6, Potacello, Idaho: "Vuonna 2004 me astuimme sisään kaksivuotiseen 'lopulliseen valmisteluvaiheeseen'. Nämä operaatiot ovat voimistuneet ja jatkavat voimistumistaan, aiheuttaen suurta taloudellista tuhoa. Hurrikaanit Charlie, Frances, Ivan ja Jeanne eivät ole poikkeuksia tämän Yakuza-tyyppisen säänhallinnan suhteen, johon sisältyy suora hurrikaanin voiman ja käyttäytymisen hallinta, kuten myös sen kurssin ja nopeuden ohjaaminen. Itse asiassa, Ivan teki 180 asteen käännöksen ja Jeanne 360 asteen silmukan ennen rantautumistaan Floridaan. Tämä osoittaa säänhallinnan mahdollisuudet." [http://www.weatherwars.info]
  Herra Stevens saattaa olla ainoa NBC:n säämies joka tunnustaa että skalaari-sähkömagneettisia aaltoja käytetään sään kontrolloimiseen 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. Kuitenkin, hänen maineensa terkkojen sääennusteiden tekijänä on todiste siitä että hän tietää mistä puhuu!

  Alla on kuva myrskystä. Keltaiset nuolet ovat hänen mielestään kohtia jotka todistavat skalaariaseiden käytöstä.

 • Uutisessa 1198 me raportoimme Malesian vuokranneen venäläiseltä säänmuokkaus yhtiöltä apua luomaan taifuuni ja ohjaamaan sen rannikon lähelle puhaltamaan metsäpalojen savu pois kaupunkien yltä, ja sen jälkeen siirtämään tämä myrsky ulos merelle jossa se kuihtui pois. Wall Street Journal kertoi tästä 13.11.1997.

 • Tässä samassa artikkelissa me mainitsimme myös, että YK on hyväksynyt lain joka kieltää tuhoisan sään luomisen ja käyttämisen vierasta valtiota vastaan; tämä julistus osoittaa että sään hallinta on totta. Kuitenkaan, tämä sopimus ei kiellä valtioiden johtajia käyttämästä säätä omia kansalaisiaan vastaan.

  Hurrikaani Katrina näyttää seuraavan Öljymyrsky -elokuvan käsikirjoitusta

  Kiehtova piirre Valaistuneiden (=Illumined Ones) käyttäytymisessä on, että he kertovat suunnitelmistaan juuri ennenkuin he toteuttavat nämä. Huomioi hiljattain tapahtuneet katastrofit ja tapa jolla niistä kerrottiin yleisölle juuri ennen niiden toteutumista:

  • Joitakin kuukausia ennen 9/11 iskua Foxilta tuli elokuva nimeltään "Lone Gunman" jossa kauko-ohjatut lentokoneet törmäävät World Trade Centerin kaksoistorneihin.

  • Samaan aikaan kun 9/11 -iskut tapahtuivat, amerikkalaisilla terrorisminvastaisilla yksiköillä oli koneita ilmassa, "simuloiden" lentokoneilla tehtäviä hyökkäyksiä korkeita rakennuksia vastaan. Tämä niin kutsuttu "simuloitu" skenaario oli nimeltään "Vigilant Guardian" (http://www.oilempire.us/wargames.html). Toinen artikkeli joka paljastaa yksityiskohtia on otsikoitu nimellä "Agency Planned Drill for Plane Crash Last Sept. 11", ja AP julkaisi sen 22.8.2002. [http://thememoryhole.org/911/cia-simulation.htm]

  • Lontoon iskujen aikana, 7.7.2005, MI5 myönsi että heidän agenttinsa olivat juuri sillä alueella jolla iskut tapahtuivat, suorittamassa simuloitua iskua metroa vastaan pommeilla. Illuminati kertoo asioista etukäteen, tietäen olevansa ylivoimaisia tavalliseen kansalaiseen nähden sekä luottaen siihen että tavallinen kansalainen ei kuitenkaan sulattaisi totuutta.
  Samaan tapaan, FX TV lähetti elokuvan "Oil Storm" 5.6.2005; tämä elokuva näyttää paljastavan Hurrikaani Katrinan käsikirjoituksen. Salli meidän nopeasti paljastaa tämä juoni joka on kerrottu FX:n www-sivuilla.

  Lyhyt yhteenveto -- "Öljymyrsky"

  "'Öljymyrsky' tutkii mitä tapahtuu kun kategorian 6 hurrikaani Meksikonlahdelta iskee Louisianaan, tuhoten New Orleansin kaupungin ja murskaten tärkeän Port Fourchonin öljyputken. Se tutkii tämän tapahtuman jälkivaikutuksia, viranomaisten, bensa-aseman omistavan teksasilaisen perheen, bostonilaisen EMS-työntekijän sekä Etelä-Dakotassa asuvan maanviljelijäperheen silmin. Ohjelmassa kysytään, että tarvitsemmeko me öljyä selviytyäksemme."

  "Samalla kun maa laskee ihmishenkien ja energiavarastojen menetystä, öljyn hinta nousee ja USA:n hallitus ryhtyy välttämättömiin toimiin. Se käynnistää ponnistuksen jälleenrakentaa Port Fourchonin infrastruktuuri (kestää vähintään kahdeksan kuukautta) sekä korjata vaurioituneet öljynporauslautat Meksikonlahdella (myös kahdeksan kuukauden urakka). Se siirtää Port Fourchonin öljynjalostamolle normaalisti kuuluvat tehtävät Houstoniin, ja pakottaa Houstonin toimimaan ympäri vuorokauden jotta öljy saataisiin jalostettua."
  Nyt, salli meidän kerrata tämän elokuvan yksityiskohdat ja verrata niitä Hurrikaani Katrinaan.
  • 'Öljymyrsky' tutkii mitä tapahtuu kun katogorian 6 hurrikaani Meksikonlahdelta iskee Louisianaan, tuhoten New Orleansin kaupungin...
  Tässä kohden, sinä saatat sanoa että Katrina heikkeni kategoriaan 4 ennen iskeytymistään New Orleansiin. Kuitenkin, venäläiset tiedemiehet raportoivat että Katrina iski New Orleansiin kera tuulten joiden voimakkuus oli 350 km/h, tehden siitä kategorian 6 hurrikaanin. ["Russian Scientists Report Hurricane Katrina Packed Winds of 217 MPH", http://www.cuttingedge.org/news_updates/nz1975.htm]

  Kun sinä luet lehdistä mitä tuhoa Katrina sai aikaan, tuntuu mahdottomalta että se olisi ollut luokkaa 4. Esimerkiksi, Astrodomen katto vaurioitui pahoin, järkyttäen tarkkailijat jotka uskoivat että Astrodome olisi ainoa turvallinen paikka New Orleansissa. Tuulten jotka repivät kattoa auki täytyi olla hyvin voimakkaita.

  • ...ja murskaten tärkeän Port Fourchonin öljyputken.
  Tuho kulki läpi 80 kilometriä pitkän Eteläisen Louisianan sataman.
  • Se käynnistää ponnistuksen jälleenrakentaa Port Fourchonin infrastruktuuri (kestää vähintään kahdeksan kuukautta)...
  Puheessaan eilen, Presidentti Bush painotti että eräs hänen hallintonsa ensisijaisia tehtäviä olisi infrastruktuurin jälleenrakantaminen. Hän mainitsi että tämä työ kestäisi vuosia.
  • Se tutkii tämän tapahtuman jälkivaikutuksia...
  Jo nyt, medioissa pohditaan öljynsaannin katkeamisen jälkivaikutuksia. Näitä voisivat olla:
  1. Nousevat kuljetuskustannukset jotka saattavat siirtyä hintoihin.

  2. Polttoaineen säännöstely saattaa aiheuttaa sen, että joistakin tuotteista on pulaa. Elintarvike valikoima saattaa supistua kaupoissa, saattaa syntyä jonoja bensa-asemille, vuodenaikoihin sidotut tuotteet eivät kenties tule kauppoihin ajallaan, tehtaat saattavat joutua supistamaan tuotantoaan koska ne eivät saa tarvitsemiaan osia alihankkijoilta, tuotteet jotka tarvitsevat kylmäsäilytystiloilla varustettuja rekka-autoja voivat pilaantua ja farmarit eivät saa satoaan kuljetettua satamiin.
  • Se siirtää Port Fourchonin öljynjalostamolle normaalisti kuuluvat tehtävät Houstoniin, ja pakottaa Houstonin toimimaan ympäri vuorokauden jotta öljy saataisiin jalostettua.
  Eilen, Presidentti Bush ilmoitti avaavansa strategiset varastot, sallien raakaöljyn virrata jalostamoihin.

  Nyt, salli meidän tutkia sellaisia Öljymyrsky -elokuvassa mainittuja asioita joista heidän www-sivunsa ei kerro; eräs Cutting Edgen lukija katsoi tämän elokuvan.

  • Presidentti avaa öljyn hätävarastot.
  Kuten yläpuolella mainittiin, Presidentti Bush toteutti tämän toimenpiteen eilen.
  • Saudi-Arabia suostuu lisäämään öljyntuotantoaan miljoonalla barrelilla päivässä.
  Saudi-Arabia on lisäämässä tuotantoaan 1,5 miljoonalla barrelilla. Kuitenkin, bensiinin hinnan nousu johtuu jalostuskapasiteetin puutteesta, joten lisääntynyt öljyntuotanto ei ratkaise ongelmaa.
  • Saudiarabialaiset terroristit iskevät kotimaassaan, vihoissaan siitä että maa auttaa Amerikkaa.
  Me emme ole kuulleet tällaisesta terrorista Saudi-Arabiassa mutta emme yllättyisi jos näin tapahtuisi.
  • Öljyn ja bensiinin hinta nousee uusiin ennätyksiin.

  • Homeland Security ja FEMA ottavat tilanteen hoitaakseen.

  • Suurta ryöstelyä.

  • Ihmisiä siirretään urheilu-stadioneille.

  • Bensa-asemille kerääntyy pitkiä jonoja.

  • Miljoonilta katkeaa sähkö.

  • Martial Law julistetaan myrskyn runtelemille alueille.
  Kuten sinä voit nähdä, Oli Storm kuvaa hyvin tarkasti Hurrikaani Katrinan todellisia tapahtumia. Koska tiedemiehet jotka tekevät töitä suurvalloille -- valtioille jotka ovat omistautuneet Vanhan maailmanjärjestyksen syrjäyttämiseen -- hallitsevat luontoa (mukaanlukien hurrikaanit), he voivat luoda huolellisesti suunnitellun skenaarion.

  Hurrikaani Katrinan numeerinen okkultistinen allekirjoitus

  Hurrikaani Katrina toteutettiin seuraavanlaisten okkulttisten pyhien lukujen mukaan:

  • Katrina rantautui 29.8.2005 -- 2 + 9 = 11 (antikristuksen luku).

  • Katrina oli kauden 11. nimetty myrsky.

  • Katrina oli 6. hurrikaani joka iski Floridaan tänä kesänä.

  • Katrina rantautui New Orleansiin - Mississippille kello 06:07 - 06:11. Koska aurinko nousi kello 06:36, tämä myrsky kirjaimellisesti tervehti auringonnousua. Pakanisteille, joiden ensisijainen jumala on aurinko, tämä oli suuri asia. Tällöin myös vuorovesi oli korkeimmillaan.

  • Ensimmäisessä uutisessa kerrottiin 55 ihmisen kuolleen sekä hyökyaallon korkeuden olleen 22 jalkaa (8 metriä).

  • 9.11.2001 - 29.8.2005 = 3 vuotta, 11 kuukautta ja 18 päivää.
  Globaali aikataulu on paikallaan ja Illuminati noudattaa sitä. Sekä Israel että tapahtumat kuten Hurrikaani Katrina marssivat tämän aikataulun mukaan. Aikaa näyttää olevan hyvin vähän jäljellä.


  Suomentajan kommentti:

  Olen aika paljon haukkunut Cutting Edgeä viime aikoina, ja on totta että jotkin heidän ennustuksistaa ovat menneet pieleen. Mutta joskus he kirjoittavat asiaa kuten tässä artikkelissa.

  Cutting Edge ennustaa että kolmas maailmansota tuo antikristuksen, ja että noin seitsemän vuotta myöhemmin Jeesus Kristus palaa maan päälle ja perustaa 1000-vuotisen valtakunnan. Olen osittain eri mieltä Cutting Edgen kanssa.

  Uskon että aika "kuolleet astuvat ulos haudoistaan" (Nostradamuksen ennustus) voi koittaa piankin, ja että "suuri verilöyly" jonka aikana tämä tapahtuu voi olla sama kuin CE:n kolmas maailmansota. Mutta seitsenvuotiseen ahdistukseen minä en usko. En voi mitenkään jättää huomioimatta Nostradamuksen sanoja, että 1000-vuotinen valtakunta alkaisi vasta vuonna 2797. CE jättää Nostradamuksen ennustukset täysin ilman huomiota. Joko kuolleet nousevat haudoistaan vasta vuonna 2790 (tähän en oikein usko) tai sitten suuri ahdistus kestää liki 800 vuotta (mielestäni todennäköisempi vaihtoehto).

  ---------------------------------

  Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

  Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

  Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

  Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

  Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

  Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

  Cutting Edge Ministries
  11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
  North Attleboro, MA 02763-1156

  Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

  Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2069


  Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

  Kääntäjä: Pasi Toivonen
  patato@mantta.fi


  Takaisin


 •