Untitled Document

Oklahoma on nyt geologisesti aktiivinen! Ruokkiiko maasta nouseva kaasu näitä raivokkaita, lähes hallitsemattomia tulipaloja tällä geologisesta aktiivisella alueella?


Alaotsikko: Palomiehet Oklahomassa ja viereisessä Teksasin osavaltiossa taistelevat tulta vastaan joka raivoaa uskomattomalla voimalla. Eräs Okhamomassa asuva ystävä huomautti TV-kuvien paljastaneen että yksittäisiä kuumia pisteitä suurempien tulipalojen sisällä. Onko maasta nouseva kaasu saanut aikaan tämän katastrofin? Onko Yellowstonen kalderasta peräisin oleva magma nousemassa esiin kaikkialla Yhdysvalloissa?


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge MinisteriössäMaakaasu työntää ylös mutaista vettä ammottavasta aukosta Kingfister County -maantien varrella maanantaina.

Maakaasu syöksyy ylös maasta Oklahomassa

Maakaasu purkautuu suoraan ylös maaperästä, Kingfisher Countyssa, Oklahomassa. Kuva ylhäällä osoittaa millä voimalla tämä kaasu purkautuu. Kun lisäät tähän, että myös kuumia mutalähteitä ja geysireitä pursuaa maasta, sinulle jää vaihtoehdoksi vain hätkähdyttävä oivallus: tämä alue on muuttunut äkkiä geologisesti kuumaksi. Magma on noussut niin lähelle maanpintaa että se näyttää jo "käyntikorttiaan"; toisin sanoen, maakaasu purkautuu maasta, saaden aikaan kuumia mutalähteitä ja geysireitä.


Ennenkuin me tutkimme asioita tarkemmin, muista että tämä paikkakunta, Enid, Oklahoma, on vain 1966 kilometriä Yellowstonen kansallispuistosta, hyvin lyhyt matka geologisesti puhuen. Muistatko artikkelin tulevasta super-purkauksesta nimeltään Yellowstone? Salli meidän ottaa joitakin lainauksia tästä artikkelista.


Uutinen 1852 -- julkaistu elokuussa 2003 -- otsikko "Tulivuori Yellowstonessa saattaa olla purkautumassa":

"Yksinkertaisesti, jokainen joka asuu ale 1.000 kilometrin etäisyydellä Yellowstonesta istuu mahdollisesti modernin ajan Pompeijissa. Tämän lisäksi, myös niille jotka asuvat tämän alueen ulkopuolella Mississippi-joen länsipuolella, seuraukset voivat olla tuskallisia, sillä prosessit jotka ovat käynnistymässä Yellowstonen alapuolella maalaavat hyvin selkeän kuvan varhaisessa vaiheessa olevasta suuresta purkauksesta."

Tämä tarkoittaa sitä että alueet 1.000 kilometrin säteen sisällä Missippi-joelle asti voivat altistua kuumalle magmalle, räjähtäville kaasuille, sekä maaperän epämuodostumille, jotka ovat niin tyypillisiä vulkaaniselle aktiivisuudelle.


Nyt, kuuntele kuinka tärkeä seikka tämä epämuodostuma on.

"...tämä valtava maan epämuodostuma tällä alueella on suuri merkki että valtavankokoinen 'hiljainen maanjäristys' on nyt meneillään. Mikä on 'maan epämuodostuma'? Kun tulivuori kerää kuumaa magmaa kraatteriinsa, tämä magma työntää kiveä edellään saaden aikaan 'maan epämuodostumista'. Kun St. Helens purkautui 18.5.1980, tätä räjähdystä edelsi näkyvä maan epämuodostuma (pullistuma) joka oli 162 metrin korkuinen.

Salli meidän lainata kappale tästä artikkelista:

"Toukokuun 17. päivään mennessä, yli 10.000 maanjäristystä oli ravistellut tulivuorta ja pohjoisrinteelle oli kasvanut ainakin 450 jalkaa korkea pullistuma. Tämä dramaattinen epämuodostuma oli vahva todiste siitä että sulaa kiviainesta on noussut tulivuoren sisälle." ["Mount St. Helens -- From the 1980 Eruption to 2000", USGS, http://geopubs.wr.usgs.gov/fact-sheet/fs036-00/.]

Tästä USGS:n dokumentista, sinä voit nähdä heidän myöntävän että kraaterin epämuodostuma oli "vahva todiste siitä että sulaa kiviainesta on noussut tulivuoren sisälle". Totisesti, tämä on geologisen professorin mielipide.


Kuuntele:

"Tulivuorenpurkaukset ovat esitys luonnonvoimien pelottavista voimista. Sentähden on tärkeää seurata niitä jotta voitaisiin ennustaa mahdolliset purkaukset. Maan epämuodostumat antavat vihjeitä magman kerääntymisestä ja lähestyvästä purkauksesta." ["GPS On The Web: GPS Volcano Deformation Monitoring", Volker Janssen, School of Surveying and Information Systems, The University of South Wales.]

Nyt, salli meidän kääntää huomiomme maan epämuodostumiin joita arvoituksellisesti tapahtuu Oklahomassa!

Maan epämuodostumista Oklahomassa

Maakaasu saa veden nousemaan ilmaan vehnäpellolla Kingfisherin lounaispuolella maanantaina. Tämä on suurin lukuisista geysireistä joita alueella on havaittu.


Uutiskatsaus: "Arvoitukselliset Kingfisherin alueen geysirit ovat saaneet viranomaiset ymmälleen.", Cass Rains, The Enid News and Eagle, 13.12.2005, http://www.mapquest.com.

"KINGFISHER -- Arvoituksellinen jalostamattoman kaasun vuoto Kingfisher Countissa on saanut viranomaiset ymmälleen. 'Ensin me luulimme että putki oli räjähtänyt', sanoi Matt Skinner, Oklahoma Corporation Commission public information manager. Me laskimme kaasun paineen nollaan, ja vuoto näytti vain kasvavan. Joten tämä ei ole sitä.'"


"Skinner sanoi lehdistötilaisuudessa maanantaina, että geologit ovat alkaneet tutkia alueen maaperän karttoja löytääkseen selityksen. 'Me olemme syrjäyttäneet todennäköisimmät vaihtoehdot ja me tutkimme nyt muita vaihtoehtoja', hän sanoi. 'Me emme ole koskaan nähneet mitään tämänkaltaista. Sellaista joka kattaa tällaisen laajan alueen.' Skinner sanoi, että 'vuoto oli epätavallinen kooltaan ja että se liikkuu käsittämättömästi'."Sitten Matt Skinner kertoo tästä alueesta jolla kaasuräjähdyksiä tapahtuu.

"Skinner sanoi että vuodot ja geyrisit esiintyvät lähellä Winer Camp Creekiä (=poukama). Sunnuntai-iltana, yksi purkaus havaittiin Kingfisher Creekissä, maili kaupungin ulkopuolella. Winter Camp Creek virtaa Kingfisher Crekiin, mikä voisi selittää miksi purkaus tapahtui lähellä kaupunkia, hän sanoi. Kingfisherin palopäällikkö Jack Crawford sanoi että vuoto, jota kattaa 20 kilometrin suuruisen alueen Kingfisherin ja Okarchen välisen alueen, 'ei ollut edennyt kohti Kingfisheriä' sunnuntai-iltapäivän jälkeen. 'Se on yksi pitkä jatkuva vuoto'."

"Yksi pitkä jatkuva vuoto" 20 kilometrin mittaisella alueella on totisesti yksi hyvin, hyvin pitkä halkeama maassa!


Sinä voit nähdä tästä kartasta että Kingfisher County sijaitsee Oklahoma Cityn pohjoispuolella.


Kun me palaamme takaisin artikkeliimme, me opimme lisää tästä epätavanomaisesta kaasuvuodosta tällä alueella.

"Skinner sanoi että raportteja geysireistä saatiin ensin perjantaina metsästäjiltä jotka raportoivat pursuavista kaasu- ja mutarei'istä paikalliselle metsänvartijalle, joka sitten otti yhteyttä Corporation Komissioon. Maanantaihin mennessä, pienempiä geysireitä oli ilmestynyt 14 kilometriä länteen ja 2 kilometriä pohjoiseen Okarcheen. 50 metrin matkalla, pieniä geyrirejä oli ilmaantunut tien varrelle, pursuten kaasua ja mutaa. Ne kuulostavat kattiloilta joissa on kiehuvaa vettä. Muut geysirit, tien eteläpuolella, noin 20 metrin matkalla, käyttäytyvät samoin. Jotkin geysirit ovat vain 10 senttimetriä korkeita, mutta toiset jopa 70 senttimetriä."

Tämä aktiivisuus on hyvin samanlaista kuin geysirit ja mutalähteet Yellowstonen Kalderassa, jotka ovat viehättäneet lukemattomia miljoonia vierailijoita menneiden vuosisatojen aikana. Geysirit ja mutalähteet kirjaimellisesti pilkuttavat maan Yellowstonen kansallispuistossa; jokainen ymmärtää että tämä aktiviteetti tarkoittaa että kuuma magma virtaa koko tämän alueen alla ja läpi. Ei pitäisi olla vaikeuksia ymmärtää että kuuma magma virtaa myös Oklahoman alla ja läpi.


Viranomaiset tyrmäävät ajatuksen, että tämä maakaasu voisi syttyä. Kuitenkin, nämä samat viranomaiset myöntävät että on pieni mahdollisuus että näin kävisi.

"Alueet missä geysirejä on esiintynyt on eristetty, ja Crawford neuvoi ihmisiä pysymään poissa. 'Ei voi tietää tuleeko se 3 metriä vai 50 metriä maanpinnan alapuolelta', hän sanoi. 'Se on hyvin vaarallista.' Viranomaiset ovat sanoneet että todennäköisyys kaasun syttymiselle on pieni. Loftis sanoi että syttyminen olisi mahdollista vain silloin jos olisi suora kontaksi tuleen, kuten maastopalo tai propaani-soihdun käyttö. 'Se on tulenarkaa vain jos sinä olet aivan lähteen ääressä', Loftis sanoi."

Huomioi että tämä viranomainen myöntää olevan mahdolista että tämä maakaasu voisi syttyä, mutta hän heti perään lausuu sen olevan hyvin epätodennäköistä. Kuitenkin, me mietimme että voisivatko nämä tuhoisat tulipalot olla seurausta siitä että avoin tuli on koskettanut tätä jalostamatonta maakaasua. Myöhemmin tässä artikkelissa me kerromme uutisesta, että paikalliset asukkaat Coloradossa ovat olleet polttamassa maastoa alueella jossa maastopalot ovat raivonneet. Tällainen maaston polttaminen voisi varmasti sytyttää nämä kaasutaskut.Suuri kysymys on, että missä näitä tuhoisia tulipaloja esiintyy; onko tämä palava alue lähellä Kingfisher Countya? Paikallinen ministeriömme ystävä kertoo meille:

"Olen liittänyt mukaan kuvan Oklahoman maakunnista jotta sinä voisit nähdä missä Kingfisher on -- tulipaloja on ollut Oklahoma Cityn länsi- ja eteläpuolella jossa on ollut näitä maanjäristyksiä..."

Maanjäristykset eivät ole harvinaisia Oklahoma Cityn ympäristössä, kuten Oklahoma Seismic Hazard Map näyttää sinulle.Juuri nyt, Teksas, Oklahoma, Uusi Meksiko ja Colorado ovat yhtä kuivia kuin ne ovat olleet vuosikymmeniä. Maastopaloja on raportoitu kaikkialla tällä alueella. Nyt, samalla kun me myönnämme että nämä maastopalot ovat yleisiä ja että salamaniskut ja huolimattomuus saa niitä aikaan, tämä metaanin purkaus juuri näillä alueilla joilla tulipaloja esiintyy, saa meidät epäilemään että viranomaiset peittelevät tosiasioita, että maasta tuleva kaasu ruokkii näitä tulipaloja.


Kuukausien ajan, venäläinen uutiskirje on varoittanut että Pohjois-Amerikan laatta on murtumassa, ja se vapauttaa metaani-kaasua. Me emme ole julkaisseet tätä venäläistä uutista, sillä me emme voi olla varmoja ettei tämä kaasu tule jostain muusta lähteestä. Kuitenkin, tämä seuraava uutinen The Enid News and Eagle -lehdestä on hälventänyt meidän epäilyksiämme. Siksi, salli meidän jakaa mitä tämä venäläinen lähde sanoo.


UUTISKATSAUS: "Massiivinen Pohjois-Amerikan laatan repeäminen ruokkii hirvittäviä tulipaloja Oklahomassa ja Teksasissa toista kertaa kuuden viikon aikana", Sorcha Faal, What Does it Mean, 28.12.2005, http://www.whatdoesitmean.com/index866.htm.

"Venäläiset tiedemiehet raportoivat tänään että murtumat Pohjois-Amerikan laatassa kasvavat, ja saavat aikaan maan sisäisten metaanivarastojen hajoamisen, jotka ruokkivat massiivisia tulipaloja Oklahomassa ja Teksasissa toista kertaa kuuden viikon aikana. CNN kertoi näistä tulipaloista 28.11.2005 otsikolla 'Tuulet ruokkivat maastopaloja Oklahomassa, Teksasissa'. Uutisessa kerrottiin: 'Voimakkaat tuulet maanantaina vaikeuttivat palomiesten työtä jotka jo toista päivää taistelivat maastopaloja vastaan, jotka tuhosivat koteja, pakottivat sadat evakkoon ja aiheuttivat vammoja palomiehille osissa Oklahomaa ja Teksasia.'"


"Myös MSNBC News kertoi näistä tulipaloista artikkelissaan otsikolla 'Oklahoma, Teksas odottaa uusia tulipaloja': 'Teksasin kuvernööri Rick Perry julisti hätätilan tiistaina sen jälkeen kun yli 70 tulipaloa raportoitiin osavaltion pohjois- ja keskiosissa. Palomiehiä ympäröivistä osavaltioista kutsuttiin apuun. Ainakin 50 kotia tuhoutui Teksasissa, ja ainakin 5 kotia ja kaksi tusinaa muuta rakennusta Oklahomassa.'"


"Näiden massiivisten palojen syystä me kerroimme 14.12.2005 otsikolla 'Pohjois-Amerikan laatan repeytymistä raportoitiin kun suuri US Hydro Electric Dam murtuu ja Oklahoman Meerin kaasuvuoto kasvaa' (http://www.whatdoesitmean.com/index862.htm). Artikkelissa sanottiin: ' Tämän padon murtuminen on myös yhteydessä raportteihin lähellä Meerin murtumaa Oklahomassa jossa on käynnissä suuri kaasuvuoto parhaillaan...'"

Samanlaisia halkeamia avautuu myös Teksasissa:

"Ouachitan tektonisen laatan länsilaidalla, Teksasissa, me voimme lukea kuten First Coast News Service raportoi 22.6.2005 otsikolla 'Massiivinen halkeama avautuu Teksasissa'. Artikkelissa sanottiin: 'Suuri halkeama maassa avautui viime viikolla Claudesa, Teksasissa ja se saa aikaan suurta keskustelua geologien joukossa. Geologit sanoivat tiistaina että tämä halkeama oli sauma maan kuoressa. He uskovat että avautuminen on seurausta liitoksen heikosta kohdasta jossa yksi kohta liukuu pois toisen luota. Joissakin osin halkeama on kymmenen metriä syvä. Asiantuntijat sanovat että maan halkeamat ovat tavallisia mutta tämänkokoinen halkeama kuten Claudessa ei ole.' Ouachitan tektonisen laatan itälaidalla, myös Teksasissa, me voimme lukea kuten KLTV News Service raportoi 26.6.2005 otsikolla 'Valtava karstivajoama on arvoitus'. Artikkelissa sanottiin: 'Historiallisen suuri karstivajoama Smith Countyssa, ja sen syy on edelleen arvoitus. Tänä aamuna, autoilija joka ajoi tietä 724 näki karstivajoaman keskellä tietä. Se on noin kolme kilometriä pohjoiseen Tyler Poundsin lentokentältä, aivan New Harmonyn alkupuolella. Aukko on kasvanut tasaisesti.He sanovat että se on 14-15 metriä läpimitaltaan ja jopa 36 metriä syvä. DPS-helikopteri Garlandista lensi aukon yllä yrittäen hahmottaa mitä oli tapahtunut. Valtatiet 64 ja 100 suljetaan epämääräiseksi ajaksi.'"

Daily News Updates -osastolla, me olemme huomauttaneet että metaania näyttää tulevan ylös muuallakin, jopa Mississippi-joen itäpuolella.


UUTISKATSAUS: "Lake Erie kuplii ja lähistön ihmiset haistavat sen", Post-Gazette, 30.9.2005, http://www.post-gazette.com/pg/05273/580563.stm.

"ERIE, Pennsylvania -- Osavaltion ja Liittovaltion ympäristöviranomaiset yrittävät selvittää syytä voimakkaaseen hajuun josta on raportoitu pitkin Erie-järveä. Sadat asukkaat soittivat Ilmatieteen laitokselle eilen raportoidakseen tästä hajusta jota on kuvailtu bensiiniksi, maakaasuksi, tai jopa kaatopaikan tai pilaantuneiden kananmunien hajuksi..."

UUTISKATSAUS: "Arvoituksellinen haju kuvottaa koillisosaa", The Washington Post, 29.9.2005, http://www.washingtonpost.com.

"Olive Taylor havaitsi tuoksun ensiksi tiistai-iltana Washingtonin kotinsa ulkopuolella. Eiliseen aamuun mennessä, haju oli muuttunut niin pahaksi että se herätti hänet. 'Haju oli sellainen että se ei voinut tulla asuntoni sisältä', sanoi Taylor, 71. ' Se ei ollut oikein kaasun hajua. Poikani sanoi että se ei ollut propaanin hajua.' Lukuisat ihmiset alueella soittivat viranomaisille eilen ja valittivat samanlaisesta hajusta kotonaan, yrityksissään, kymmenessä koulussa ja kahdella poliisiasemalla. Monet ajattelivat että kyseessä olisi ollut kaasuvuoto..."

Huomioi että ihmiset raportoivat haistaneensa hirvittävää lemua minkä he uskoivat olleen maakaasua. Huomioi myös että viranomaiset reagoivat ikäänkuin se olisi ollut luonnollinen kaasuvuoto. Käytännöllisesti katsoen kukaan ei ajatellut että luonnonkaasu olisi ollut tämän hajun takana, kuten The End News and Eagle raportoi.


Myös Thunder Bayssa, Ontariossa, ihmiset raportoivat kaasun hajusta.


UUTISKATSAUS: "Outoa hajua Longlacissa", TB Television, 27.9.2005, http://www.tbtv.com/Localnews/index.asp?cid=77361.

"Kunnalliset viranomaiset kehoittavat Longlacin asukkaita olemaan varovaisia kun he tutkivat raportteja 'bensiinin tyyppisestä' hajusta kaupungin viemärijärjestelmässä. Ongelma näyttäytyi ensimmäisen kerran kymmenen päivää sitten lukuisissa kodeissa ja liikeyrityksissä. Viranomaiset sanovat että he eivät edelleenkään tiedä onko haju viemärikaasua, maakaasua vai teollisuusjätettä."

Sitten tämä venäläinen uutiskirje selittää mikä ero on jalostetun metaani-kaasun ja maasta tulevan luonnonkaasun välillä, joka seurausta vulkaanisesta aktiviteetista.

"Metaani jota käytetään teollisuudessa on melkein aina hajutonta, mutta metaani joka tulee tektoonisen laatan halkeamista sisältää hajua joka on peräisin lahoavasta orgaanisesta materiaalista."

Takaisin Oklahomaan

Tilanne tulipalojen suhteen Oklahomassa on muuttunut niin pahaksi että Presidentti Bush on julistanut osavaltioon hätätilan. Huomioi että FEMA:lla on nyt lupa näyttää kyntensä tämän katastrofin seurauksena.


UUTISKATSAUS: "Oklahoman viranomaiset osoittavat suosiota Bushin katastrofi-julistukselle", KLTV News, http://www.kltv.com/Global/story.asp?S=4347473.

"OKLAHOMA CITY -- Hätätilaviranomaiset Oklahomassa sanovat saaneensa Presidentti Bushin määräyksen hätätilasta seurauksena sarjasta maastopaloja."


"Yli 200.000 hehtaaria on palanut Oklahomassa marraskuun alusta lähtien, tuhoten yli 200 kotia ja surmaten kaksi ihmistä. FEMA sanoo presidentin julistuksen tarkoittavan että 12 Oklahoman piirikuntaa saa Liittovaltion rahaa."


"Osavaltion viranomaiset ovat kritisoineet FEMA:a siitä että he eivät jakaneet Liittovaltion rahaa aikaisemmin. Eilen kuvernööri Brad Henry luonehti viivytystä 'byrokraattiseksi sekasotkuksi'."

Joskus, mitä enemmän asiat muuttuvat, sitä enemmän ne pysyvät samoina.


Tammikuun ensimmäisen viikon lopussa, metsäpalot alkoivat levitä Coloradoon ja Arkansasiin. Tässä kohden, me emme voi varmasti sanoa että metsäpalot ovat seurausta kaasun purkauksista, mutta ne näyttävät seuraavan samoja kaavoja kuin Oklahomassa ja Teksasissa.


UUTISKATSAUS: "Tasankojen tulipalot siirtyvät Coloradoon, Arkansasiin", News 11, 8.1.2006, http://www.11alive.com/news/usnews_article.aspx?storyid=74292.

"AGUILAR, Colorado (AP) -- Maastopalot jotka ovat kiusanneet kuivia eteläisiä tasankoja pitkin Teksasia ja Oklahomaa levisivät Arkansasiin sunnuntaina, jossa tuulen lietsomat palot tuhosivat ainakin yhdeksän kotia ja pakottivat sadat ihmiset evakkoon. Näitä evakuointeja eteläisessä Coloradossa lietsoivat kaksi tulipaloa jotka olivat tuhonneet viisi kotia ja polttaneet ainakin 3.000 hehtaaria maata Huerfanon ja Las Animasin piirikunnissa, ei kaukana Uuden Meksikon rajalta. Coloradossa, palomiehet uskovat että ihmiset ovat sytyttäneet nämä suuret tulipalot, vaikkakin he kieltäytyivät kertomasta enempää. Asukkaat sanoivat että siellä on kulotettu maastoa, alueella jossa maastoa peittää ruoho ja marunapensaat, ja jossa kukkuloilla kasvaa ponderosa-mäntyjä."

Huomioi että asukkaat puhuvat maaston kulottamisesta tällä alueella. Avoin liekki joka on seurausta kulottamisesta voisi sytyttää maasta nousevan kaasunm kuten The Enid News and Eaglessa raportoitiin. Taas kerran, me painotamme: geologisessa mittakaavassa, etäisyys Oklahoman ja Teksasin palojen sekä eteläisen Coloradon palojen välillä on hyvin pieni. Jos luonnonkaasu purkautuu voimakkaasti Kingfisherin piirikunnassa Oklahomassa, se voisi purkautua myös eteläisessä Coloradossa. Etäisyys Oklahoman Kingfisherin ja Coloradon Las Animasin välillä on vain 672 kilometriä.


Taas kerran, minä palaan puhelinkeskusteluun joka minulla oli oklahomalaisen ystävän kanssa. Tämä ystävä raportoi, että kun TV:ssä näytettiin kuvaa maastopaloista, hän näki yksittäisiä kirkkaasti palavia pisteitä suuremman palon keskellä. Hän ihmetteli että mitä nämä kirkkaasti palavat pisteet mahtoivat olla, mutta tunsi olevan järkeä uskoa että ne olivat palavan maakaasun taskuja.


Tämä selitys voisi myös vastata kysymykseen kuinka vaikeaa palomiesten on sammuttaa näitä paloja. Ei ainoastaan kuiva kasvillisuus vaan myös kaasutaskut jotka ruokkivat näitä paloja. Eräs keino sammuttamiseen voisi olla raivata koneilla koko alue niin että kaasutaskut täyttyisivät. Me huomasimme että todellakin, jotkin palomiehet käyttävät raivaustraktoreita.


Eräs toinenkin huomio on paikallaan. Jokainen on tuskaillut niiden 13 kaivosmiesten puolesta jotka jäivät loukkoon Länsi-Virginiassa. Aluksi, viranomaiset julistivat että 12 näistä kaivosmiehistä oli elossa, mutta myöhemmin he myönsivät että kaikki olivat kuolleet. Tässä uutisessa, huomioi että räjähdykset ja myrkylliset kaasut olivat osallisina tässä tragediassa.


UUTISKATSAUS: "Eloonjääneellä saattaa olla aivovaurio", My Way News, 5.1.2006, http://apnews.myway.com/article/20060105/D8EUM8V87.html.

"Ben Hatfield, International Coal Groupin puheenjohtaja, joka omistaa tämän kaivoksen, arvioi että McCoy on saattanut olla syvemmällä aidatulla alueella kuin hän ja 11 muuta kaivosmiestä räjähdyksen jälkeen varhain maanantaina, ja siksi kauempana myrkyllisistä kaasuista."

Jos tämä venäläinen uutiskirje on oikeassa kertoessaan että koko Pohjois-Amerikan laatan tektoniset liikkeet saavat kaasun purkautumaan, tällöin Länsi-Virginia ei olisi poikkeus. Kenties syy miksi viranomaiset aluksi raportoivat 12 kaivosmiehen olleen elossa kolme tuntia -- kunnes luulo osoittautui vääräksi -- oli se että metaani-kaasu valui alueelle jossa kaivosmiehet olivat, sen jälkeen kun he olivat ottaneet yhteyttä viranomaisiin.


Eräs asia on varma: tektoninen laatta siirtyy, kuuma magma liikkuu, ja luonnonkaasu purkautuu ylös maasta -- tästä raportoidaan melkein kaikkialla maassa.

Johtopäätös

Me emme voi olla täysin varmoja että maakaasu ruokkii näitä tulipaloja. Mutta tätä mahdollisuutta ei pitäisi myöskään hylätä suoralta kädeltä. Olettaen että skalaari-aseet jotka pehmentävät maaperää Yellowstonen alueella (uutinen 1852b) saavat aikaan vulkaanista aktiivisuutta kaikkialla Pohjois-Amerikassa -- me voimme helposti ymmärtää missä vaarassa koko manner on.


Cutting Edge on opettanut että Ilmestyskirjan luvun 18 taloudellinen supervalta on Amerikka. Koska me uskomme tähän, kuuntele mitä Raamattu tästä valtiosta sanoo: "...sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut." [Ilm. 18:8]


Koska me uskomme että Amerikka on tämä taloudellinen supervalta, meistä on hyvin loogista että todisteet tektonisen laatan ja sulan magman liikkeistä tulevat ilmi juuri nyt, kaikkialla Yhdysvalloissa. Sillä monista syistä Amerikka ansaitsee Jumalan tuimion. Todisteet vihjaavat että näiden laattojen liikkeisiin liittyy voimakas kuumuus -- "ja hän joutuu tulessa poltettavaksi", "yhtenä päivänä".

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2102Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen

patato@mantta.fiTakaisin