Untitled Document

USA:n "Psykologisten operaatioiden" propaganda käyttää samaa taktiikkaa Irania vastaan kuin mitä he käyttivät Irakia vastaan oikeuttaakseen hyökkäyksen!

Alaotsikko: Historialliset ja loogiset syyt miksi Iran ja Pohjois-Korea niin peräänantamattomasti vastustavat USA:n pyrkimyksiä riisua heidät ydinaseista. Sinä yllätyt, sillä et ole luultavasti koskaan ajatellut asioita tältä kannalta.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge MinisteriössäTämä pelottava uutinen sekä sen lähde saivat hälytyskellot soimaan minun päässäni viime viikolla. Sinä ymmärrät, minä toistuvasti näin tällaista propagandaa aikaisemmin, niiden 1,5 vuoden aikana jotka edelsivät Irakin miehitystä. Lainaten "oppositioryhmien lähteitä", amerikkalaiset tiedusteluverkostot pitivät yllä rummutusta että Saddamilla olisi joukkotuhoaseita.


Tämä taktiikka toimi, ja julkinen mielipide Amerikassa taipui tukemaan hyökkäystä. Viime viikolla, me näimme samanlaisia valheellisia "uutisia" jotka varoittavat Iranin ydinohjelmasta, ja nämä raportit perustuvat iranilaisiin "oppositiolähteisiin". Historia näyttää toistavan itseään!


UUTISKATSAUS: "Teheran suunnittelee ydinkoetta 20.3.2006 mennessä, siirtää Shahab-3 -ohjuksia iskuetäisyydelle Israelista", DEBKAfile, 22.1.2006, http://www.debka.com/headline.php?hid=1696.

"Teheran suunnittelee ydinkoetta ennen maaliskuun 20. päivää, joka on iranilainen uudenvuoden päivä, siirtäen Shahab-3 -ohjuksia iskuetäisyydelle Israelista. Iranin Demokraattinen liitto (FDI), joka raportoi tästä, on USA:n perustama oppositioliike, joka hyödyntää amerikkalaisia ja iranilaisia uutislähteitä. FDI täsmentää: '16.6.2005, Vallankumouskaartin komentaja määräsi nopeuttamaan Shahab-3 -ohjusyksikön siirtoa liikuteltaville laukaisualustoille. Tämä tehtiin koska pelättiin Yhdysvaltain tai Israelin ennaltaehkäisevää iskua. Uudenaikaiset Shahab-3 -yksiköt on sijoitettu Kermanshahiin ja Hamadiin, iskuetäisyydelle Israelista. Reservissä olevat alustat on siirretty Isfahaniin ja Farsiin. Kerrotaan, että näitä ohjusyksiköitä siirrellään öisin paikasta toiseen 30-35 kilometrin säteellä.'"


"Länsimaiset ja israelialiset tiedusteluelimet ovat tienneet jo yli puolen vuoden ajan että Iranin ydinohjelma on saavuttanut kyvyn suorittaa ydinräjäytys, vaikkakin maan alla. Räjähde on luultavasti sijoitettu autiomaahan tai vuoristoon, ja sen aktivointi tapahtuisi etäisestä valvontakeskuksesta käsin. Teheranilla voisi olla tarkoituksena työntää Yhdysvallat, Eurooppa ja Israel selkä seinää vasten. Samaan aikaan, tällainen räjäytys osoittaisi että Iran ei kykene vielä rakentamaan ydinpommia jota lentokone tai ohjus pystyisi kuljettamaan. Vaihe jonka Iran on nyt saavuttanut on verrannollinen Pakistaniin, kun se suoritti ensimmäisen ydinkokeensa 1990-luvulla ja Pohjois-Koreaan vuonna 2001. Iranin maanalainen ydinräjäytys, joka todennäköisesti tapahtuu maaliskuun 22. päivänä, kääntäisi päälaelleen kaikkien osapuolten strategisen aseman sekä Lähi-idän kokonaisuudessaan."


"Kysymys kuuluu, että aikooko Yhdysvallat, Israel tai molemmat suorittaa ennaltaehkäisevän iskun ennen Iranin maanalaista ydinkoetta -- tai myöhemmin? Vai aikooko Washington vaihtoehtoisesti tämän tapahtuman varjolla vaatia taloudellisia pakotteita YK:n Turvallisuusneuvostossa? Iran on jo varautunut pakotteiden varalle. Israelille, aika käy tukalaksi siinä mielessä että vaalit ovat tulossa maaliskuun 28. päivä. Pääministeri Ehud Olmertin täytyy ottaa huomioon, että hallitseva puolue joka sallii Iranin tekevän ydinkokeen kuusi päivää ennen vaaleja todennäköisesti kokee tappion."

Tämä tarina on pelottava, totisesti. Jos se olisi totta, läntiset armeijat -- Bushin hallituksen johdolla -- olisivat törmäyskurssilla Iranin kanssa tässä asiassa.


Jos tämä tarina olisi totta, maailman voitaisiin nähdä olevan kuilun partaalla, lähellä täysimittaista sotaa.


Kuitenkin, eräs tekijä pisti minua silmään tässä artikkelissa: nämä faktat perustuvat iranilaiseen oppositioryhmään nimeltään "Iranin Demokraattinen liitto". Minä muistan uutiset joita pidettiin esillä 18 kuukauden ajan ennen hyökkäystä Irakiin 20.3.2003. Yhä uudestaan, kerrottiin kuinka kehittyneitä ja vaarallisia Saddamin joukkotuhoaseet olivat. Itse asiassa, jotkin kaikkein pelottavimmista uutisista tulivat näiltä "oppositioryhmiltä".


Ja, kun David Kay, Irakin joukkotuhoaseiden etsinnän päällikkö myönsi että Irakilla ei ole koskaan ollut tällaisia, se tosiasia että suurin osa näistä uutisista tuli niinsanotuilta "oppositioryhmiltä" unohdettiin vaivihkaa. Totuus on se, että CIA keksi nämä oppositioryhmät eikä niitä todellisuudessa ole koskaan edes ollut olemassa! Pyysin Cutting Edgen webmasteria tarkistamaan tämän DEBKAfile:n uutisen lähteen, ja me löysimme joitakin mielenkiintoisia seikkoja tästä oppositioryhmästä nimeltään "Iranin Demokraattinen liitto" (http://www.iran.org):

 • Registrant: Foundation for Democracy in Iran, 10400 Connecticut Avenue, Kensington, MD 20895, USA

 • Domain Name:IRAN.ORG

 • IP Adderss: 205.178.145.65 (ARIN & RIPE IP search)

 • IP Location: US-KANSAS-FT.LEAVENWORTH

 • Record Type: Domain Name

 • Server Type: Apache 1

Kuten sinä näet, tämän "oppositioryhmän" oikea fyysinen osoite on Kensingtonissa, Marylandissa. Mutta palvelin, joka isännöi tämä web-sivua on amerikkalaisessa sotilastukikohdassa Fort Leavenworthissa, Kansasissa! Tämä koko DEBKAfile:n artikkeli ei ole muuta kuin yritys pettää sinut, USA:n kansalainen. Tämän uutisen tarkoitus on saada tavallinen amerikkalainen kannattamaan sotilaallista iskua Iranin ydinlaitoksia vastaan. On hyvin todennäköistä että muutkin toimittajat lainaavat tätä DEBKAfile:n uutista kun he kirjoittavat oman tarinansa omiin sanomalehtiinsä, ja tämä valheellinen uutinen leviää kaikkialle maahan.


Taktiikkana on yksinkertainen ja puhdas valheinformaatio. Jo pitkän aikaa me olemme suhtautuneet DEBKAfileen skeptisesti, sillä me uskomme että Israelin Mossad on tämän takana. Kuitenkin, muistaen että hyvässä valhe-informaatiossa 90-95% on totta, me tarkkailemme DEBKAfileä huolellisesti. Tämä Iranin tilanne on eräs niistä alueista joissa eliitti haluaa antaa sinulle väärää tietoa. On hyvin todennäköistä että tämä oppositioryhmä, Iranin Demokraattinen liitto, on CIA:n luoma, aivan kuten CIA loi Talibanin ja Al-Qaidan kauan sitten jotta näistä valheeseen perustuvista terroristi-järjestöistä voisi tulla "olkinukkeja" sitten kun 9/11-iskut toteutettaisiin edistämään Bushin "terrorisminvastaista" sotaa.


Nyrkkisääntönä, aina kun sinä näet sanat "oppositioryhmä" tai vain "oppositio" näiden pelottavien uutisten lähteenä, sinä voit olla varma että amerikkalaiset "psykologisten operaatioiden" ammattilaiset loivat tämän tarinan tarkoituksenaan pettää sinut.

Todellinen syy miksi Iran ja Pohjois-Korea haluavat omistaa ydinaseita

Iranin ja Pohjois-Korean hallitsijoilla on hyvin käytännöllinen, järkevä syy olla luovuttamatta ydinaseitaan huolimatta amerikkalaisten ja eurooppalaisten painostuksesta: he ovat vakuuttuneita siitä että Presidentti Bush antaisi välittömästi käskyn hyökätä mikäli ydinaseet olisivat pois pelistä.


Lue huolellisesti tämä uutinen.


UUTISKATSAUS: "Mitä hän ajattelee? Ydinaseettoman Irakin miehitys osoitti Iranille että maa tarvitsee pommin ollakseen turvassa", NewsDay.com, 22.1.2006.

"Sillä, että Presidentti Bush yhdisti terrorismin ja joukkotuhoaseet terrorisminvastaiseen sotaansa, sekä oikeuttaakseen Irakin miehityksen, on ollut ainakin yksi katastrofaalinen seuraus. Iranilaiset, hälytystilassa maansa turvallisuuden tähden, tekivät ainoan rationaalisen johtopäätöksen: Yhdysvallat hyökkäsi Irakiin koska he tiesivät että Saddamilla ei ollut joukkotuhoaseita, ja sentähden maa näytti helpolta kohteelta. Suojellakseen itseään, Iran tarvitsi ydinpommin."

Pohjois-Korea teki samanlaisen johtopäätöksen vuosi sitten. Johtajat tutkivat Irakin sotaa edeltänyttä tilannetta ja ymmärsivät että tapahtumat seurasivat loogista kaavaa joka johti yllä kerrottuun mielipiteeseen. Ota huomioon seuraavat askeleet jotka Pohjois-Korean johtajien mielestä ovat toteutuneet -- näiden vaiheiden jälkeen Yhdysvallat miehitti Irakin.

 1. Pohjois-Korean johtajat arvelivat että Bush oli päättänyt hyökätä Irakiin pian 9/11 jälkeen. [Huomioi: Cutting Edge raportoi että Bilderberg-ryhmä oli päättänyt vuonna 1954 että Amerikka hyökkäisi Irakiin ajan loppua kohti kuljettaessa. Joten, tässä tapauksessa, Pohjois-Korean johtajat olivat enemmän oikeassa kuin väärässä. Presidentti Bush oli päättänyt hyökätä Irakiin jo kauan ennen 9/11-iskuja, yksinkertaisesti sentähden että Bilderberg oli näin päättänyt.]

 2. USA:n johtajien miehitys-suunnitelmia hidasti pelko Saddamin mahdollisista joukkotuhoaseista (WMD).

 3. Siksi, Bushin hallituksen viranomaiset alkoivat nostattaa "tiedustelu" -hälyä että Saddamilla olisi joukkotuhoaseita jotka uhkaisivat koko Lähi-itää. Edelleen, jos Saddamilla oli joukkotuhoaseita, hän voisi antaa niitä Osama bin Ladenille joka käyttäisi niitä Länsimaiden kaupunkeja vastaan.

 4. Presidentti Bush ja hänen viranomaisensa toistuvasti kehoittivat YK:n tarkastajia vierailemaan Irakissa ja katsomaan onko saddamilla näitä aseita.

 5. Ankaran painostuksen jälkeen, Saddam suostui yhteistyöhön YK:n asetarkastajien kanssa. Iranilaiset ja pohjoiskorealaiset näkivät YK:n yksinkertaisesti nukkena amerikkalaisten käsissä.

 6. Useissa tapauksissa, YK:n tarkastajat raportoivat vierailunsa jälkeen että Irakilla ei ole ydinaseita. Jokaisen WMD-raportin jälkeen, amerikkalaiset viranomaiset kaatoivat kylmää vettä YK:n raportin päälle ja vaativat tarkastajia tulemaan uudestaan.

 7. Samalla kun Yhdysvallat väitteli YK:n kanssa siitä että oliko Saddamilla joukkotuhoaseita, Presidentti Bush ja Pääministeri Blair kokosivat sotilaita hyökkäykseen.

 8. Lopulta, vain päiviä ennenkuin hyökkäys alkoi, julkaistiin YK:n asetarkastajien lopullinen raportti. Tässä raportissa sanottiin että Saddamilla ei ole joukkotuhoaseita.

 9. Presidentti oli tyytyväinen siihen että Irakilla ei ollut joukkotuhoaseita, ja oli siten altis Liittouman hyökkäykselle. Toisin sanoen, tosiasia että Saddamilla ei ollut joukkotuhoaseita, teki hyökkäyksen väistämättömäksi. Jos USA olisi vakavasti uskonut että heitä vastaan hyökättäisiin joukkotuhoaseilla, he eivät olisi koskaan hyökänneet!

Siten, eräs tapa varmistaa että Presidentti Bush ei hyökkää maahan on omistaa ydinase, olla luopumatta siitä ja olla päästämättä YK:n asetarkastajia maahan.


Me uskomme että tässä selityksessä on järkeä, sillä maailma on tiennyt vuoden 2002 kesäkuusta lähtien että Iranilla on ydinkärkiä ja ohjuksia joilla kuljettaa niitä (uutinen 1600). Sitten kun me ymmärrämme tämän ajattelutavan, me voimme ymmärtää paremmin miksi Presidentti Bush on hönkäillyt tulta ja tulikiveä Irania vastaan vuoden 2003 kesästä lähtien mutta perääntynyt joka kerta. Presidentti ei yksinkertaisesti halua viedä amerikkalaisia joukkoja taisteluun vihollista vastaan jolla on biologisia, kemiallisia tai ydinaseita; tällainen laskisi entisestään hänen suosiotaan.


Iranin ja Pohjois-Korean johto ajattelee näin. Nyt sinä tiedät miksi he ovat niin järkkymättömiä päätöksessään olla luovuttamatta niitä amerikkalaisten tai YK:n vaatimuksesta huolimatta.


Kysymys kuuluu, että miksi Presidentti Bush ja eurooppalaiset johtajat niin itsepintaisesti julistavat tätä propagandistista valhetta. He tietävät että Iran ei tavoittele omaa ydinohjelmaansa, sillä hän voi -- ja on tehnyt näin -- ostaa ydinkärkiä Pakistanilta. Myös Kiina on luultavasti halukas tarjoamaan ydinkärkiä. Me uskomme että tämä taukoamaton puhe sodasta jatkuu useista syistä:

 1. Koska illuministiset johtajat tulevat sikamaisen rikkaiksi korkean öljyn hinnan ansiosta, sotaisat puheet ovat oiva keino pitää öljyn hinta korkealla. Tarkoitus on pitää se sen verran korkealla että he saavat hyvän voiton mutta ei kuitenkaan liian korkealla jotta Länsimaiden talous ei kärsisi.

 2. "Sanomia sodasta" -strategiaa noudatetaan. Illuminati tietää että sodalla pelottelu on melkein sodan veroinen keino saada ihmiset suostumaan vapautensa menettämiseen.

 3. Aika on lähellä jolloin Illuminati siirtyy viimeiseen vaiheeseen eli täysimittaiseen sotaan Lähi-idässä joka sitten laajenee kattamaan koko maailman. Sitten Kolmannen maailmansodan tuhkasta nousee tämä Vapaamuurari-Kristus. Amerikkalaisten tai israelilaisten hyökkäys voisi merkitä että on tullut aika käynnistää Kolmas maailmansota.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2106Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen

patato@mantta.fiTakaisin