Untitled Document

Retoriikka, joka uhkailee sivilisaation lopulla johtuen globaalista ilmaston lämpenemisestä, on alkanut kuulua

Pitkällä tiellä kohti olosuhteita, jossa ihmiset uskovat että globaali ilmaston lämpeneminen on todellista ja niin vaarallista että meidän täytyy purkaa meidän nykyinen teollinen sivilisaatio estääksemme planeettamme tuhon, on tullut aika, jolloin ihmisille kerrotaan että heidän täytyy luopua nykyisestä elämäntyylistään. Voiko tämä jonkun mielestä enteillä ”absoluuttista diktatuuria”?

Mitä sanoo suunnitelma Uudesta Maailman Järjestyksestä?


”… salaiset yhteisöt suunnittelivat jo vuonna 1917 sepitelmää keinotekoisesta uhasta … tarkoituksenaan yhdistää ihmiskunta yhden maailmanhallituksen alle jota he kutsuvat UMJ:ksi.”

[ ”Behold A Pale Horse, s. 27 ]


”Kun me kuljemme kohti kuningaskuntaamme, meidän juhlapuhujamme esittävät suuria ongelmia kääntämään ihmiskunta ylösalaisin tarkoituksena päästä päämääräämme, lopun aikana, meidän hyväntekeväisyytemme nojalla. Kuka koskaan tulee sitten epäilemään, että näitä ihmisiä johdettiin meidän kauttamme perustuen suunnitelmaan, josta kenelläkään ei ole ollut paljon tietoa monien vuosisatojen saatossa?”

[ End of Protocol No. 13 ]


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on, ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2007 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

Johdanto

Cutting Edge on kuulostellut äärimmäistä ympäristöhälytystä nyt yli vuosikymmenen ajan. Jos haluat lukea tätä materiaalia, ole hyvä ja mene sivuille jotka käsittelevät sääkontrollia ja sääsodankäynnin aluetta <../articles/weather.cfm> lukeaksesi meidän artikkeleita, ja katsele lukuisia kirjavarastomme lähteitä tästä aiheesta.


Minä muistan hyvin ensimmäisen villityksen, jonka aiheutti ”puunhalaajat” -liike (”tree-huggers”) 1970-luvun lopulla, juuri sen jälkeen kun New Age -liike tuli julkisuuteen vuonna 1976. Tuona aikana ympäristövillitsijät puhuivat massiivisista metsien hakkuista ja globaalista ilmaston viilenemisestä, joissa molemmissa he todistettavasti olivat väärässä.


Lopettaakseen pelottelun, ympäristönsuojelijat vaihtoivat heidän varoituksensa massiivisista metsien hakkuista ideaan säästää ”vanhat” metsät kirveeltä; ja he vaihtoivat ilmaston globaalin viilenemisen varoitukset varoituksiin globaalista ilmaston lämpenemisestä. Nyt kaksi vuosikymmentä myöhemmin, globaalista ilmaston lämpenemisestä on tullut mantra niille jotka tuhoaisivat teollisen sivilisaation, pakottaen ihmiskunnan menemään 300-400 vuotta taaksepäin maatalousyhteiskunnan aikakaudelle - lukuun ottamatta tietenkin globaalia eliittiä.


Pieni likainen salaisuus on se että saavuttaakseen tämän päämääränsä, kaksi kolmasosaa ihmiskunnasta pitää kuolla, jäljelle jäävien asuttaessa merkittyjä alueita joka tunnetaan maapallon ”re-wilding” -asuttamisena (uudelleen luonnonvaraistaminen). Jos sinä muistelet meidän aikaisempia artikkeleita, YK loi ”re-wilding” -kartat jokaiselle maailman kansalle. Me näytämme uudelleenasuttamiskartan USA:n osalta uutisessa 1368 .


1990-luvun aikana, presidentti Bush, Sr. viittasi Kioton sopimukseen jonka suunniteltiin olevan perusta tällaiselle ääripään ympäristönsuojelu liikehdinnälle. Kuitenkin, USA:n senaatti kieltäytyi ratifioimasta tätä sopimusta, koska sen ehdot painaisivat välittömästi Amerikan talouden syvään lamaan!


Al Gore kirjoitti kirjan ”Maapallo tasapainossa” <../ce1055.html>, joka täydellisesti nosti sitä hysteriaa että ihmisen toimet aiheuttaisivat korvaamatonta vahinkoa ilmastolle, niin paljon vahinkoa, että ihmiskunta voisi pian huomata että se ei voi enää asua Äiti Maassa. New Agen kannattajat rummuttivat tätä sanomaa äänekkäästi ja kauniisti, käärien sen okkultiikkaan, Äiti Maan palvonnan terminologiaan.


Yksi Goren kirjaan kuuluva osuus ilmentää sellaista hysteriaa mitä tämä radikaali liike on huutamassa ihmisille. Gore toteaa että sisäinen polttomoottori (sinun autosi) on suurempi uhka kuin ydinaseet ihmiskunnan tulevaisuudessa. (sivu 325). Sivua myöhemmin, hän vaatii polttomoottorin eliminoimista suosiakseen enemmän energiatehokkaita kulkuneuvoja.


Muut kirjailijat, kuten Jeremy Rifkin , vaativat meidän nykyisen elämäntapamme karsimista.


Presidentti Bush näennäisesti piti kiinni republikaanien periaatteesta vastustamalla Kioton sopimusta, kannasta jossa kielletään että mitään todellista todistetta olisi olemassa joka selvästi näyttäisi että ihmisen toimet aiheuttaisivat jonkinlaista ympäristövahinkoa. Kuitenkin, vuonna 2002, Bush teki todellisen takinkäännön, muutoksen hänen hallintonsa suhtautumisessa joka suututti jopa republikaanien puolestapuhujan Rush Limbaughin. Rush kutsui presidentti Bushia jopa nimellä, ”George W. Al Gore” !


Me lähetimme artikkelin presidentti Bushin dramaattisesta takinkäännöstä, uutisessa 1663 , otsikolla: ”PRESIDENTTI BUSHIN KUUSIPORTAINEN (SIX-STEPPING) AMERIKKA LIITTYEN GLOBAALIIN ILMASTON LÄMPENEMISEEN”. Ensimmäistä kertaa koskaan, republikaanipresidentti - pidetty ”konservatiivina” - salli hallintonsa olla yhtä mieltä YK:n kanssa siitä että ”ihmisen toimet” ovat syypäitä globaaliin ilmaston lämpenemiseen. Sillä aikaa kun presidentti Bush oli tylysti eri mieltä tietyistä toimenpiteistä, kuten Kiotosta, hän loi filosofisen pohjan jotakin presidenttiä varten jossakin tulevaisuuden ajassa ilmoittaen että USA aikoi liittyä muuhun maailmaan ”taistelussa” tässä ihmistekoisessa kriisissä.


Tämä uusin juttu jota jaamme kanssanne kuvastaa, meidän mielestämme, ”paradigman muutosta” keskustelussa koskien globaalia ilmaston lämpenemistä. Ensimmäistä kertaa koskaan, raportti kirjoitettiin ja levitettiin kaikkialle maailmaan joka rohkeasti toteaa lopputuloksen olevan erittäin ankara päämäärä, päämäärä, jota New Age -kirjailijat ovat tähän mennessä piilotelleet huolellisesti kirjojensa sisällä, piilotettu näkymä koskien 99,9 prosenttia maailman populaatiosta. Mutta, tämä juttu tullaan lähettämään kaikille maailmassa, ja se kertoo todellisen suunnitelman jota eliitti on suunnitellut ihmiskuntaa varten.

Peli on pelattu!

UUTISKATSAUS: ”Peli on ohi globaalin ilmaston lämpenemisen osalta?”


Alan Zarembo, Times Staffin kirjoittaja, L. A. Times, 5.2.2007


”Jokainen USA:ssa voisi vaihtaa autonsa polkupyöriin.


Kiinalaiset voisivat sulkea tehtaansa.


Eurooppa voisi luopua sähköstä ja palata lyhtyjen aikakauteen.


Mutta nuo kaikki askeleet yhdessä eivät tulisi lopullisesti pysäyttämään ilmaston lämpenemistä.”


Panitko merkille kaikkein tärkeimmän lauseen? Kaikki nämä äärimmäiset askeleet yhdessä eivät pysäyttäisi ilmaston lämpenemistä! Tämä kirjailija listaa sitten muita askeleita joita täytyisi ottaa jos ihmiskunta toivoo Äiti Maan palautumista ”tasapainoon”, siihen utopistiseen tilaan missä ihmisen olisi helpompi huolehtia itsestään koska hänen koko olemassaolonsa tällä planeetalla riippuu siitä (Tämä on tapa jolla tämän propagandan juoni kulkee).


Nämä ovat niitä muita askeleita joita ihmisen täytyy suorittaa välttääkseen sukupuuttoon kuolemisen:


. ”Kaikki kuorma-autot, junat, lentokoneet, autot, moottoripyörät ja laivat USA:ssa täytyisi eliminoida - se on 7,3 prosenttia globaaleista päästöistä.”


. ”Sulkemalla kaikki fossiilisilla polttoaineilla käyvät sähkövoimalat maailmanlaajuisesti ja korvaamalla ne tuulimyllyillä, aurinkopaneeleilla ja ydinvoimaloilla tehtäisiin huomattava muutos - 39 prosentin vähennys päästöihin globaalisti.”


. ”Puita voitaisiin asettaa imemään itseensä enemmän hiilidioksidia. Mutta vaikka jokainen käytettävissä oleva tila USA:ssa muutettaisiin metsämaaksi, Marland sanoi, että se ei tulisi lähellekään tasoittamaan USA:n päästöjä. ’Ei ole tarpeeksi maa-alueita’, hän sanoi.”


Tämä sattuu olemaan roskapuhetta, sillä Pohjois-Amerikalla on nyt enemmän puita kuin koskaan sen historiassa, kiitos puiden istutus toimien lähtien suuresta lama-ajasta (1929-36).


· ”USA:n osuus on lähes neljännes maailman hiilidioksidipäästöistä joka vuosi, hallituksen tilastotietojen mukaan. Kiina on toisena noin 15 prosentilla ja osuus kasvaa nopeasti.”


· ”Jos hybridiautot korvaisivat kaikki 245 miljoonaa autoa USA:ssa - joka on enemmän kuin kolmannes autoista maailmassa - hiilidioksidi säästöt olisivat vähemmän kuin 3 prosenttia tarvittavista vähennyksistä.”


Nyt, salli meidän katsastaa joitakin kaikkein naurettavimpia väitteitä. Jokainen kansalainen, jolla on vähänkin järkeä päässä, tajuaisi että nämä väitteet eivät mitenkään voi olla totta, sillä ne koettelevat ymmärryksen rajoja:


· ”Siirtymällä energiaa säästäviin lamppuihin jokaisessa kodissa USA:ssa vähennettäisiin kasvihuonekaasuja joka vastaisi lähes 800 000 auton päästöjä vuosittain.”

Jannen kommentti: Olen kyllä vahvasti samaa mieltä ylläolevasta väitteestä. Vaikkakin luvut kuulostavat tuossa kohtaa hulluilta uskon, että energiansäästölampuilla voidaan saada kuvattu säästö aikaiseksi. USA on sähkönkuluttajien paratiisi, siellä ei varmasti tunneta käsitettä sähkön säästö tai järkevä sähkön kulutus. Sähkö on aina tuotettua energiaa ja sen tuottamiseen liittyy aina ongelmia, joko suuria tai pienempiä tuotantotavasta riippuen.


"Energiansäästölamppu on usein kalliimpi kuin hehkulamppu. Elinikänsä aikana energiansäästölamppu kuitenkin korvaa monta hehkulamppua ja kuluttaa vain noin viidesosan vastaavan hehkulampun virrasta. Elinkaarensa aikana energiansäästölamppu maksaa itsensä takaisin. Niillä voidaan saavuttaa jopa 80 prosentin säästö kuluissa (sähkö ja polttimoiden uusiminen) verrattuna valaisuun hehkulampuilla. Myös ilmastonmuutoksen ehkäisyssä energiansäästölamput ovat avainasemassa."

Lähdeviite


· ”Energiatehokkaat kodinkoneet ja muut laitteet energiansäästö -ohjelmassa (Energy Star program) vähensivät viime vuonna kasvihuonekaasujen päästöjä saman verran kuin 23 miljoonaa henkilöautoa antavat saastetta.”


· ”Ottamalla pois käytöstä perheen tukankuivaaja voitaisiin säästää sähköä joka vastaisi 1,016 naulaa (painoyksikkö, 1 naula = 454 grammaa) hiilidioksidia vuodessa.”


Minun kuivaajani muka aiheuttaisi 1,016 naulan verran hiilidioksidia vuodessa päästöinä ilmakehään?! Taas, mitä hölynpölyä.

Jannen kommentti: Ei se ole hölynpölyä. Sähkön tuotanto voi tuottaa ilmakehään hiilidioksidipäästöjä. Täten hiustenkuivaajasi käyttäminen voi olla osallisena hiilidioksidipäästöissä kuluttamalla sähköä, jonka tuottamisessa ilmakehään on vapautunut hiilidioksidia.


· ”USA:sta täytyisi tehdä hiilidioksidivapaa.”


Uutiset vain pahenevat, kuitenkin, kuten tämä pelottava artikkeli sanoo, Äiti Maa on melkein ilman toivoa ja käytännössä emme voi tehdä mitään ratkaistaksemme tämän ongelman ajoissa. Mieti näitä puolustavia, mutta ei-todistettuja lausuntoja:


· ”Maakohtainen raportti YK:n hallitustenvälisessä ilmastopaneelissa, julkaistu perjantaina (helmikuu 2007), varoittaa että ilmakehässä on niin paljon hiilidioksidia ja muita kasvihuonekaasuja että vaikka päästöt pidettäisiin nykyisillä tasoilla, vaikutukset ilmaston lämpenemiseen jatkuisivat vuosisatoja.”


· ”Jotta ilmakehän hiilidioksiditasot vakiinnutettaisiin - ensisijainen apu ilmaston lämpenemiseen - CO2 päästöjen pitäisi pudota 70-80 prosenttia … Sellainen vähennys saattaisi päästöt tasapainoon planeettamme kyvyn kanssa imeä itseensä hiilidioksidia. Viimeksi planeettamme oli tasapainossa yli 150 vuotta sitten, ennen kuin hiilellä ja höyryllä käyvien koneiden käyttö levisi kaikkialle.”


Sinun täytyy kiinnittää huomiota avainsanaan ”tasapaino” (”balance”), koska se on koko okkulttisen maailman perustava ”supattelusana” (”buzz word”).


· ”Vaikka koko maailma palaisi kivikautiseen aikaan, hiilidioksidipäästöt silti kasvaisivat.”


Todellisuudessa, Illuminatin suunnittelijat eivät tahdo ihmiskunnan menevän takaisin kivikauteen, juuri aikakauteen ennen maataloussivilisaatiota joka oli olemassa 300-400 vuotta sitten! Tietenkin, globaali eliitti eläisi mieluummin tätä 21. vuosisadan elämäntyyliä!


· ”Säilyttämällä nykyiset tasot, se vaatisi maailmanlaajuisten hiilidioksidipäästöjen vähentämistä enemmän kuin 20 miljardilla tonnilla vuodessa.”


· ”Nopea teollinen kehitys joissakin kaikkein väkirikkaimmissa kansakunnissa on mutkistanut ongelmaa. Heidän kasvavat päästönsä voisivat peittää alleen ympäristönsuojelu lisäykset muissa maissa.”


Nyt, tutkikaamme sitä tosiseikka miksi luciferistinen Illuminati vihaa tätä teollista sivilisaatiota niin paljon ja miksi he ovat niin määrätietoisia tuhotakseen sen täydellisesti.

Luciferistinen perusta meidän teollisen sivilisaatiomme tuhoamiselle

Ymmärtääksemme kuinka meidän johtajamme voisivat vihata tätä teollista sivilisaatiota niin paljon että he asteittain tuhoaisivat sen, meidän täytyy aloittaa uskonnolliselta tasolta - okkultismin uskonnosta. Muista, meidän nykyiset entiset kansalliset johtajamme eivät vain kontrolloi armeijoita, merivoimia ja ilmavoimia sananmukaisesti, vaan he kontrolloivat meidän kansallista ympäristöpolitiikkaa yhtä hyvin. Sekä republikaanien että demokraattien johto - Clintonista Bushiin - on täysin omistautunut huolehtimaan tästä politiikasta.


Kuunnelkaamme Illuminatin vihaa ihmisiä ja meidän teollista sivilisaatiotamme kohtaan:


· ”Tämä julkaisu osoittaa kolmannen maailmansodan 25. vuosipäivää [1979], sota jota kutsutaan ’hiljaiseksi sodaksi’, johon liittyy subjektiivinen biologinen sodankäynti, taistelu ’hiljaisilla aseilla’ … On ilmiselvästi mahdotonta keskustella yhteiskunnallisesta järjestelystä … ilman että viitataan yhteiskunnallisen kontrollin laaja-alaisiin tavoitteisiin ja ihmiselämän tuhoamiseen, toisin sanoen, orjuuteen ja hyväntahtoiseen kansanmurhaan.” [ William Cooper, Behold A Pale Horse , s. 36-37, julkaistu elokuussa 1990; Cooper on New Age -kirjailija. Tämän “kolmannen maailmansodan” alun raportoidaan olevan 1954 ]


Panitko merkille asenteen kaikkia ihmisiä kohtaan: ”hyväntahtoinen kansanmurha”?


Käskikö presidentti Bush hyökätä Afganistaniin ja Irakiin yksinkertaisesti levittääkseen kuolettavaa köyhdytettyä uraania joka myrkyttää läpikotaisin Lähi-idän? Pidettäisiinkö sitä ”hyväntahtoisena kansanmurhana”?


· ”Määritelmä ’hiljaisille aseille’: ”Kun hiljaista asetta käytetään asteittain, yleisö sopeutuu tai mukautuu sen läsnäoloon ja oppii sietämään sen tunkeutumista heidän elämäänsä kunnes paine (henkinen kautta taloudellinen) tulee liian suureksi ja he sekoavat. Siksi, hiljainen ase on eräänlaista biologista sodankäyntiä. Se hyökkää yhteiskunnan yksilöiden elinvoimaisuutta, mahdollisuuksia ja liikkuvuutta vastaan tuntemalla, ymmärtämällä ja manipuloimalla heitä sekä hyökkää heidän luonnonlahjojaan ja sosiaalista energiaansa, ja heidän fysiikkaansa, psyykettään, ja heidän tunnevoimiaan ja heikkouksiaan vastaan.” [ Ibid., sivut 40-41 ]


Pane merkille tämä lainaus New Age -kirjailijalta joka uskoi todella olevansa ”Walk-In” (demonisesti riivattu):


· ”Tiedä että nyt on aika lopettaa se ajattelu että ei ole välttämätöntä tehdä jotakin tosiaktiivista itsellesi ja maapallolle … Me tarvitsemme kuulla tämän kutsun nyt aloittaen korjaamalla vahingot ja laiminlyönnit joita olemme tehneet, usko tai älä, käytännöllisesti katsoen kaikki viimeisen sadan vuoden aikana tällä maapallolla, joka on selvinnyt miljardeja ja miljardeja vuosia aivan hyvin, kunnes ihminen tuli mukaan kuvioihin. Tällä vahinkojen tasolla kuinka pitkään sinä ajattelet että menee ennen kuin me kaikki olemme muovisessa kupolissa, hengittäen keinotekoista ilmaa, juoden keinotekoista vettä, ja syöden keinotekoista ruokaa? Ei mene pitkään enää.”


· ”Jo luonnonnähtävyydet ja -puistot pilataan turistien liikakansoituksella. Koska säilytetty luonto on tulossa harvinaisemmaksi ja harvinaisemmaksi, on vähemmän paikkoja minne mennä, joten enemmän ja enemmän ihmisiä liikakansoittaa niitä alueita joita on jäljellä, ja ylikuormitusta tapahtuu johtuen myrkyllisestä hiilidioksidista jota hengitämme ulos, saasteesta jota tuotamme, ja liian monien ihmisten ahtautumisesta liian pienelle alueelle. Hyvin pian, nämä luonnonnähtävyydet tullaan pitämään köysien takana, kuten on museoissa. Eikö tämä inhota sinua?”


”Doesn’t that disgust you”? [ “The Diary of a Walk-In: Your Personal Wake-up Call” (”Walk-In:n päiväkirja: Sinun henkilökohtainen herätyskutsusi”), by Susan Elaine, Starlight Communications, Vero Beach, Florida, 1996, sivu 37 ]


Tämä ilmaisu esittää lyhyesti yleisen asenteen useimpien New Age -ihmisten keskuudessa, kun he ovat uskoneet kakistelematta sen valheen että “Äiti Maa” on niin hauras että ihminen voi tuhota sen, ja että ihminen todella on tuhoamassa sitä. Melkein kaikki okkultistit pitävät Äiti Maata - tätä planeettaa - elävänä, hengittävänä, ja ajattelevana jumalattarena. He kutsuvat häntä Äiti Gaiaksi. Ja, he uskovat että Äiti Maata ylikansoitetaan 4 miljardilla ihmisellä, ja että se on kuolemaisillaan, elleivät he onnistuneesti saa päätökseen heidän ”hiljaisten aseiden” sotaansa.


Linkki. Nyt, salli meidän tutkia jotakin New Agen vihamielisyydestä meidän nykyistä teollista sivilisaatiotamme kohtaan, täysin erilaisesta lähteestä, joka koskee New Agen tiedemiehiä.


”Tohtorit Elizabeth Rauscher ja William van Bise saivat päätökseen tieteellisen tutkimuksen osoittamalla että useimmat viimeaikaiset teknologiat ovat loitontaneet luonnon kauaksi ihmisistä. Liian monien teknologien pyrkimys näyttää olevan suojata meitä luonnolta, hallita ja kontrolloida sitä sillä aikaa kun suunnittelemme yhä vaarallisempia asejärjestelmiä jotka tehokkaammin riisuvat kaiken elämän tältä planeetalta…” [ "Angels Don't Play This HAARP: Advances In Tesla Technology" (Enkelit eivät leiki HAARP-aseilla: Edistysaskeleet Tesla-teknologiassa) , Dr. Nick Begich and Jeane Manning, Earthpulse Press, Anchorage, Alaska, 1995, sivu 186 ]Jos sinä luet huolellisesti ja tarkasti tätä lausuntoa, sinä huomaat että osalla näistä tiedemiehistä on uskomus että “Äiti Luonto” on elävä, toimiva organismi, jumalatar-hahmo. Todella, tämän kirjan mukaan, nämä tiedemiehet uskovat juuri tähän, ja tämän Äiti Maan nimi on okkultistinen nimi, Gaia. Myös, voitko nähdä heidän kiihkeän halun ”työntää takaisin” (”roll back”) nykyinen teknologia ja nykyinen sivilisaatio? Kuten Susan Elaine valitti, edellä mainitussa, sitä että ihmisten tarvitsee mennä takaisin luontoon, takaisin meidän alkujuurille, niin nämä tiedemiehet uskovat juuri tähän. He mielellään siirtäisivät kelloa taaksepäin aikaan, missä meidän sivilisaatiomme olisi alkukantaisempi ja enemmän ’sopusoinnussa’ luonnon kanssa. He voimakkaasti tuntevat vastenmielisyyttä meidän nykyistä teollista sivilisaatiota kohtaan. Kuuntele:


”Kun me katselemme taaksepäin sotkuja joita ihmiskunta teki samalla kun teollisti tätä maailmaa, etulinjan ajattelu on kehittynyt myöhemmin päämääräksi dominoida luontoa. Sen sijaan, esiin tuleva näkymä kunnioittaa kutakin elämänmuotoa joilla on oma yhtenäisyytensä vaikka samaan aikaan lajit ovat keskinäisessä yhteydessä toisiinsa.” [ Begich, Ibid. ]


Koska ihminen on aiheuttanut niin paljon ”sotkuja” sillä aikaa kun me olimme teollistamassa tätä maailmaa, 20. vuosisadan vaihteesta lähtien, se juuri antaa näille okkultisteille syyn, jotka uskovat tähän, haluta sivilisaatiomme tuhoamista. Koska ihminen on barbaarisin olento maan pinnalla, se myös antaa syyn ”valaistuneille” ihmisille kontrolloida muita ihmisiä jotka eivät ole valaistuneita. Tämä tuo meidät suoraan takaisin New Agen tai UMJ:n suunnitelmaan asettaa syrjään valtavia alueita Amerikassa, ja muussa maailmassa, jotka olisivat kiellettyjä alueita ihmiselämälle ja kaupankäynnille. Tämä on suunnitelma, jota me esittelemme tämän sarjan eri osissa.


”Valaistuneet” ihmiset molemmissa kongressin kamareissa ja Valkoisessa talossa tekevät kovasti töitä toteuttaakseen tämän ohjelman harmittomien nimien ja hahmojen alla, tietenkin. Ja, kun aika on oikea, massiiviset ”kriisit” räjähtävät kaikkialla maailmassa aiheuttaen paniikkia jokaiselle, myöskin amerikkalaisille, salliakseen hallitusten ”väliaikaisesti” ottaa pois meidän perusoikeutemme jotta meitä voitaisiin suojella. Tämä toteutuu luultavasti silloin kun ”ympäristöystävällinen” presidentti julkisesti esittelee hänen ”viisaan” ja ”hyväntahtoisen” suunnitelmansa rajoittaa kaikki ihmiset tietyille maa-alueille, ja asettamalla loput alueet tästä suuresta maasta täysin kielletyiksi alueiksi. Ja, hänelle tullaan osoittamaan suosiota näistä toimista, median taholta ensisijaisesti, ja toisaalta muiden julkisviranomaisten taholta, ja lopuksi keskiverto kadunmiesten taholta.


· Alice Bailey, kirjoittaessaan kirjaansa, ”The Externalisation of the Hierarchy” (”Hierarkian ulkoistaminen”), marraskuussa 1939 - Baileyn henkiopas aloitti keskittyen ’taloudelliseen ongelmaan’. ”On riittävästi lähteitä ihmiselämän ravintoa varten, ja näitä (lähteitä) tiede voi lisätä ja kehittää… Ihminen kontrolloi kaikkea sitä, ja ne kuuluvat jokaiselle ja eivät ole minkään ryhmän, kansakunnan tai rodun omaisuutta. Se johtuu yksinomaan ihmisen itsekkyydestä että…tuhannet näkevät nälkää sillä aikaa kun ruokaa mädäntyy tai heitetään pois; se johtuu yksinomaan ahneista ajatustavoista ja taloudellisista vääryyksistä joita ihminen tekee että planeettamme resurssit eivät ole kaikkialla käytettävissä jonkun viisaan jakamissysteemin alaisuudessa.”


Vuonna 1981, New Age -johtaja Jeremy Rifkin ehdotti uutta tasoa vaurauden uusjaolle kirjassaan, ”Entropy: A New World View” (”Entropia: Uusi maailmankatsomus”). Tässä kirjassa, Rifkin väittää että maailma käyttää liian paljon resursseja luodakseen liian monia aineellisia asioita. Vaikkakin, New Age uskoo että energia ei koskaan häviä, se ainoastaan muuntuu yhdestä energiamuodosta toiseen, Rifkin esittää että kun energiaa käytetään ensimmäistä kertaa, se heikkenee niin että sen myöhempi käyttö on vähemmän tehokkaampaa kuin sen alkuperäinen käyttö. Rifkin selittää näkemystään, ”Ihminen, pilvenpiirtäjä, auto, ja ruohonkorsi, kaikki edustavat energiaa …siirretty yhdestä tilasta toiseen…energia jonka ne sisältävät ei häviä. Se ainoastaan siirtyy takaisin jonnekin muualle ympäristöön.”


Kuitenkin, tämä siirtynyt energia heikkenee, Rifkin sanoo, joten se ”ei ole enää muuntumiskykyinen työntekoon…Energiaa voidaan vain siirtää lepotilaan (dissipated state).” Siksi, Rifkin uskoo että maailma tuottaa nykyisin liian paljon aineellista tavaraa jotka alkujaan kuluttavat liian paljon resursseja. Jos maailma ei pian löydä itseään tilassa jossa sen käytettävissä oleva energia on loppumassa, Rifkin ehdottaa että meidän täytyy muuttaa elämäntapojamme dramaattisesti. Meidän täytyy siirtyä valtiojohtoiseen talouteen joka sääntelisi kaikkien aineellisten tavaroiden tuotantoa niin että maailman käytettävissä oleva energia ei lopu. Tätä elämäntapaa kutsutaan nimellä ”alhainen entropia” (”Low Entropy”)


Tämä muutos, Rifkin sanoo, vaatii radikaalia ”uutta maailmankatsomusta”, ja hän kehottaa tekemään ankaria toimenpiteitä jotta tämä uusi ajattelutapa saavuttaisi menestystä.


Hän sanoo, ”Radikaali muutos maailmankatsomuksessa joka vaaditaan tähän siirtymään, täytyy toteuttaa yhdessä yössä. Ei ole aikaa poliittiseen keskusteluun, taitavaan kompromissiin, tai rahalliseen kaksimielisyyteen (monetary equivocation). Onnistuminen vaatii innokasta päättäväisyyttä, taistelutahtoa (aggressiivisuutta), ja jos haluat, herkulesmaisissa mittasuhteissa.” (Ibid., sivu 186, korostukset lisätty).


Panitko merkille avainsanat tässä?


”yhden yön” muutos

”taistelutahto” (”militancy”)

”herkulesmaiset mittasuhteet” (”Herculean proportions”)

Ei poliittista keskustelua, taitavaa sovitteluratkaisua, tai rahallista kaksimielisyyttä. Me tiedämme nyt että Rifkin ei suunnittele kongressia sekaantumaan tähän muutokseen. Todella, monet New Age -johtajat ovat toistuvasti kirjoittaneet että meidän perustuslaillinen hallitusjärjestelmämme täytyy lakkauttaa ja korvata USA:n ”valaistuneiden” diktatuurilla. Vain siten, he väittävät, voidaan ankarat askeleet ottaa käyttöön jotka ovat välttämättömiä ”luonnon palauttamiseksi tasapainoon”. Muista nämä sanat kun sinä luet loput tästä artikkelista. Avaintiedemiehet ovat tehneet työnsä, työskennelleet globaalisti ”aggressiivisuudella herkulesmaisissa mittasuhteissa”! Pian, aika on tulossa jolloin presidentti ilmoittaa ehdottoman tarpeen saavuttaa ”yhden yön” muutos. Tai, ehkäpä, uusi, voimakas myrsky suunnitellaan tapahtuvaksi joka muuttaisi mielet yhdessä yössä, yhtäkkiä tehden mahdolliseksi sen mikä oli aikaisemmin mahdotonta. Me kirjoitamme tästä aiheesta osassa 4 tässä sarjassa.


Edellä mainittu ”yhden yön” aikaperiodi, saattaa olla käsillä.


Muista, skalaariaaltojen teknologia voi aiheuttaa jokaisen yksittäisen muutoksen ja jokaisen yksittäisen myrskyn joista tiedemiehet ovat varoitelleet pitkän aikaa, ja mistä viimeaikaiset propagandaelokuvat ovat varoittaneet (Lue uutinen 1924 ). Eurooppa on juuri kokenut supermyrskyn joka kosketti suurta osaa mannerta, ja muu maailma kokee sääilmiöitä jotka ovat kummallisia tuolle osalle maailmaa. Lunta sataa leudoilla paikoilla samalla kun normaalisti ankarilla talvialueilla koetaan leutoa säätä.


Mutta, salli meidän nyt tarkastella lopullista suunnitelmaa josta me edellä huomautimme, nimittäin teollisen sivilisaation purkamista. Valmistaudu järkyttymään.

”Meidän nykyisen sivilisaation täytyy kuolla”!

Voimakas salaseura Rooman Klubi listaa yhden sen neljästä suunnitelmastaan koskien tulevaisuuden maailmaa näillä sanoilla: Uusi aineellisten resurssien käytön etiikka täytyy kehittää jonka seurauksena elämäntapa on yhteensopiva tulevan pula-ajan kanssa. (”Mankind At The Turning Point” (”Ihmiskunta murrosvaiheessa”), Mesarovic and Pestal, 1974, sivu 147).


Mestaridemoni D.K., kirjoittaa Baileyn kautta kirjassa, ”The Externalisation of the Hierarchy”, todeten, ”Tänään me katselemme sivilisaation kuolemaa… Sellainen muutos on nopeasti tapahtumassa ja se nähdään joidenkin kuolemantapausten kautta (George W. Bush?, Suom. huom.) - kauhea, ja vältettävissä oleva jos mahdollista. Se on todellakin kuolema, mutta se on hyväntahtoinen ja tarvitaan…yksilön ja ihmiskunnan sielun kehittymistä varten, kuolema on väistämätön, hyvä, ja välttämätön.” (Sivut 114-115; Korostukset lisätty).


Kun meidän nykyiset poliittiset johtajamme hallitsevat meidän sivilisaatiotamme kuoleman aikana, he näkevät sen ”hyväntahtoisena kuolemana”.


· ”Tämä globaali katastrofi, henkioppaat väittävät, tulee puhdistamaan maapallon saasteesta ja pahoista ihmisistä ja vie kauan odotetun uuden ajan tuhatvuotiseen rauhaan.” [ ”Herald of A New Age” (”New Agen sanansaattaja”), Ruth Montgomery, sivu 234 ]


“Se mitä valheita kohdistuu tulevaisuuteen ... on globaali katastrofi, jonka Ruthin henkiopas näkee ennakolta massiivisempana kuin mitään tämä planeetta on kokenut tuhansien vuosien aikana. Pitkään odotettu maan akselin muutos ei ole vältettävissä, he tähdentävät, koska luonnonvoimat jotka ovat saaneet aikaan epätasapainoja, laukaisevat tämän kompensoivan liikkeen tarkoituksena palauttaa maan tasapaino.” [Ibid., sivu 254 ]


· ”Tänään, tämän hävityksen keskellä, kaoottisessa ja onnettomassa maailmassa, ihmiskunnalla on tuore tilaisuus hylätä itsekeskeisyytensä, materialistinen elämänsä ja aloittaa kulkeminen valaistuneella tiellä. Hetki vielä niin ihmiskunta näyttää halukkuuttaan tehdä tätä, sitten kristus tulee …Ennen kuin kristus voisi tulla opetuslastensa kanssa, meidän nykyisen sivilisaation täytyisi kuolla.” [ “Reappearance of the Christ”, (”Kristuksen takaisintulo”), by Foster Bailey, sivut 21-23 ]


· “Avataarit [ Maailmanopettajia, kuten antikristus tulee olemaan ] luovat tiheästi kriisejä tarkoituksena lakkauttaa vanha ja ei-toivottava ja tehdä tietä uusille ja sopivammille muodoille kehittynyttä elämää luonnossa jossa Jumala asuu (God Immanent in Nature). ” [ Ibid., sivu 8 ]


Panitko merkille avainlausunnon? Avataarit ”tiheästi luovat kriisejä tarkoituksena lakkauttaa vanha ja ei-toivottava”.


Tämä on Illuminatin lopullinen päämäärä kun he yrittävät käyttää ”hiljaisia aseita” joista meillä ei ole hajuakaan vaikka ne ovat olemassa tarkoituksenaan asteittain tuhota meidän koko elämäntapamme, tasoittaen tietä maatalousyhteiskunnalle, samanlaiselle joka oli olemassa 300 vuotta sitten.

Johtopäätös

Tästä eteenpäin, kun sinä kuulet PETA:n, Sierra Klubin, Greenpeacen, tai jonkun muun radikaalin luonnonsuojeluryhmän ehdottamassa suojatoimia kalastukselle tai villieläimille joka kuulostaa täysin naurettavalta, sinä tiedät heidän lopullisen päämääränsä: meidän teollisen sivilisaatiomme tuho!


Aina kun näet hallituksen dokumentin käyttävän sanoja ”kestävyys” (”sustainability”), ”kestämätön”, tai ”kestävä”, sinä voit rauhassa olla vakuuttunut siitä että tämä hallitus on täysin synkassa Rifkinin Alhainen Entropia -näyn (Low Entropy vision) kanssa. Tämä tuleva kestävän kehityksen maailmankonferenssi joka pidetään Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa, järjestetään juuri kehittämään taktiikoita ensimmäiselle ryöstölle joka koskee teollistuneiden kansakuntien rahavaroja, jota seuraa kansakuntien tuhoaminen.


Meidän nykyinen hallituksemme jota johtaa presidentti Bush myös tukee tätä radikaalia näkemystä, vaikkakin poliittiset paineet oikealta ovat nyt pakottamassa häntä omaksumaan edestakaisen dialektisen lähestymistavan koskien hänen julkista retoriikkaansa. Kun Bush kieltäytyi mitätöimästä Clintonin lukuisia toimeenpanomääräyksiä jotka edistävät radikaalia ympäristöasiaa, hän näytti todelliset värinsä; samoin, kun Bush salli hallintonsa myöntyä YK:n radikaaliin kestävän kehityksen raporttiin joka yhdistää ”ihmisen toiminnan” oletettuun listaan maailmaa kohtaavia ympäristökriisejä, hän näytti todellisen luonteensa.


Nyt kun me olemme näyttäneet toteen okkulttisen uskonnon perustukset koskien meidän teollisen sivilisaatiomme tuhoamista, me voimme tajuta sen syvän vihan jota okkulttisilla johtajilla ja heidän seuraajillaan on koskien meidän elämäntapaamme. Avain on poliittisilla johtajilla jotka ovat salaisesti okkultistisia käyttäen asteittain ”hiljaisia aseita” jotka pakottavat ihmiset lopullisesti murtumaan tahallisen paineen alla niin että he sallivat itseään alistettavan juuri niin kuin Illuminati haluaa heidän kohdallaan olevan. Kuitenkin, Illuminati haluaa meidän olevan tietämättömiä siitä mitä meille vähitellen tapahtuu, vuodesta toiseen, vuosikymmenestä toiseen. Mitä New Age -kirjailija, Bill Cooper, sanoikaan?


”Kirjanpitäjä voi olla kuningas, jos yleisö voidaan pitää tietämättömänä kirjanpidon metodologiasta.” [ Behold A Pale Horse , sivu 39]


“Kokemus on osoittanut että yksinkertaisin metodi suojata hiljainen ase ja saavuttaa yleisön kontrolli on pitää yleisö epäjärjestyksessä ja tietämättömänä perussysteemien periaatteista yhtäältä, samalla kun yleisö pidetään sekasorrossa, epäorganisoituneena, ja kääntämällä huomio pois asioihin joilla ei ole todellista merkitystä toisaalta.” [ Ibid., sivut 56-57 ]


Kuten tiedetään kokemuksesta, Illuminati suunnitteli toteuttavan tämän hiljaisen väestökontrollin ”vapauttamalla heidän mielensä; sabotoimalla heidän henkisiä toimintojaan; järjestämällä alhaisen tason ohjelman yleisön kouluttamiseksi matematiikassa, logiikassa, systeemisuunnittelussa ja talousasioissa sekä torjumalla teknistä luovuutta.” [ Ibid. ]


Kun sellainen huonosti koulutettu yleisö kohtaa ”hiljaisia aseita” jotka on suunniteltu liikuttelemaan ja muovaamaan heitä Illuminatin erittäin ankariin menettelytapoihin, he eivät kykene ymmärtämään että jotkut tärkeimmistä hiljaisista aseista jotka työskentelevät heitä vastaan ovat luonnonvoimat, toisin sanoen, sään kontrollointi.


Sellainen yleisö tulee olemaan täysin valmistautumaton hyväksymään uuden todellisuuden: meidän tiedemiehemme voivat ja suorittavatkin sään muokkausta niin tehokkaasti että myrskyjä ja kuivuutta voidaan käyttää tuhoisasti aseena vihollista vastaan. Suurin vihollinen jonka Illuminati uskoo kohtaavansa, on meidän teollinen sivilisaatiomme.


Tästä syystä, on naurettavaa väittää että syy miksi presidentti Bush hyökkäsi Afganistaniin ja Irakiin olisi ollut suuri öljy! Päinvastoin, Bush hyökkäsi näihin maihin käynnistääkseen harkitun kuoleman koskien meidän teollista sivilisaatiotamme ja nostaakseen esiin näyttämölle tulevan maailmanopettajan, vapaamuurarikristuksen.


Suomentajan kommentti: Epäilen kyllä vähän näitä David Bayn väitteitä, että Bush tietoisesti teollisen sivilisaatiomme kuoleman takia olisi hyökännyt Afganistaniin ja Irakiin. Kyllä Bush ajatteli enemmänkin USA:n imperialistisia maailmanhallinta pyrkimyksiä jotta tiettyjä osia maailmassa voitaisiin valvoa Illuminatin taholta ja tietysti jenkkien hyväksi. Toisaalta voidaan ajatella Illuminatin pitkän tähtäimen suunnitelmaa, joka luo sekasortoa maailmaan ja näin edesauttaa vapaamuurarikristuksen esiinmarssia. Bush on Illuminatin sätkynukke joka vain toteuttaa tiettyä ennalta suunniteltua kaavaa. Pitää kuitenkin muistaa että Jumala sallii tämän kaiken jotta Raamatun profetiat täyttyisivät. Perkele on Jumalan perkele.


Pasin kommentti: Seuraavassa on taulukko joka osoittaa että 1940-luvulla hiilidioksidipäästöt olivat paljon korkeammat kuin nykyään. IPCC vääristelee tuloksia.Lähde: http://www.rense.com/general75/0223_inconvenient_gore.pdfOletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries

11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393

North Attleboro, MA 02763-1156


Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.


Jumala siunatkoon sinua.


Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2186


Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)


Takaisin