Untitled Document

Presidentti Bush on jatkamassa Clintonin aloitetta muuttaa amerikkalainen talousjärjestelmä suunnitelluksi fasistiseksi talousjärjestelmäksi

Alaotsikko: Vain muutamat ihmiset käsittelevät ”fasismia” taloudellisin termein, mutta se on sen ensisijainen merkitys. Illuminati suunnittelee UMJ:n talousjärjestelmän olevan fasistinen. Clinton ja Bush ovat ajamassa taloutta siihen suuntaan, kuten tämä uutisartikkeli osoittaa.


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on, ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2007 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.Ennen kuin me tarkastelemme tätä uutisjuttuamme, menkäämme ajassa taaksepäin, talouden ja historian oppitunnille.

UUTISKATSAUS: ”Japani kieltäytyy pitämästä pinnalla rahalaitoksiaan (to float financials)”, kirjoittaja Joji Sakurai, Associated Press, The Providence Journal, tiistai, 25.11.1997, s. E-1-2.


”Yamaichi Securities - yksi Japanin neljästä suurimmasta pörssivälitysyhtiöstä - sulki ovensa eilen kykenemättömänä selviytyäkseen sen 24 miljardin dollarin veloista. Tekemällä niin, siitä tuli kolmas japanilainen finanssiyhtiö joka romahti kuukauden aikana. Mieluummin kuin pelastaakseen Yamaichin ja välttääkseen työpaikkojen menetykset, hallitus sanoi että finanssilaitokset ovat suureksi osaksi omillaan. Tuloksena saattaa olla kilpailukykyisempi talous. ’Pitkäaikaisten invalidien tukeminen ei todellakaan ole uskottavaa. Japanin viranomaiset ovat alkaneet hyväksyä tämän tosiseikan’, sanoo Arthur Alexander, Japanin taloudellisen instituutin presidentti Washingtonissa.” [s. E-1]

Niille ihmisille jotka tuntevat taloutensa, tämä uutinen on järkyttävä tosiaankin. Sinä näet, että Japani on jatkanut taloutensa toteuttamista fasistisena taloutena, jopa toisessa maailmansodassa kärsimänsä tappion jälkeen. Monet teistä olette luultavasti hämmentyneitä, tästä lausunnosta, koska sinä rinnastat termin fasismi Hitlerin, Mussolinin ja imperialistisen Japanin hallituksiin; useimmat ihmiset ajattelevat fasismia eräänlaisena ”oikean siiven” diktatuurina. Kuitenkin, fasismi on taloudellinen termi, tarkoittaen sellaista taloutta missä tuotantovälineet [tehtaat, yhtiöt] ja raaka-aineiden [kaivokset, öljylähteet] omistus pysyvät yksityisten henkilöiden käsissä, mutta missä valtio tulee väliin määräämään kuinka paljon tuotetaan, ja millä hinnoilla voidaan laskuttaa. Tämä on fasismia, ja Japani on jatkanut operoimistaan sen alla lähtien toisen maailmansodan loppumisesta. Toisilla sanoilla, fasismi on sellaista taloutta missä valtio ja yksityinen yritys tekevät yhteistyötä, mieluummin kuin ollen huonoissa väleissä koskien meidän taloutta.


Milloin tahansa sinä näet valtion virkamiehen, tai valtion viraston, sekaantuvan joko itse tai valtion viraston linjauksilla, liikeasioihin jotka normaalisti kuuluvat yksityiselle yritykselle, sinä tiedät että sinä olet katsomassa fasistisen talousjärjestelmän harjoitusta. Minkä tyyppinen talousjärjestelmä meillä on? Amerikka on pitkään toteuttanut kapitalistista taloutta. Tämänkaltaisen talousjärjestelmän alla, yksityiset henkilöt omistavat tuotantovälineet ja raaka-aineet. Nämä samat yksityiset henkilöt määräävät mitä heidän tehtaansa aikovat tuottaa ja kuinka paljon jokaista yksittäistä tuotetta valmistetaan. Yksityisomistajat myös määräävät hinnan jonka he laskuttavat tuotteestaan. Kapitalismin alla, yksityisomistajat kiinnittävät paljon huomiota pohjimmaisen kuluttajan tarpeisiin ja haluihin, määräämällä kuinka paljon mitäkin tuotteita tuotetaan ja missä määrässä niitä tuotetaan. Valtio ei voi määrätä kuinka monta kilpailijaa saa tehdä samantyyppisiä tuotteita; siksi kilpailu samantyyppisten tuotteiden valmistajien välillä pitää hinnat alhaalla ja laadun korkealla. Lopuksi, valtio kapitalistisessa taloudessa näyttelee vain tuomarin osaa turvaamalla lait jotka koskevat sääntöjenmukaista kilpailua, ja tätä seuraa lait joilla hallitaan perusmoraalia ja yleistä turvallisuutta. Valtio ei tule väliin kuten fasistisessa taloudessa.


Kapitalistisessa taloudessa, markkinat määräävät joko yhtiön onnistumisen tai epäonnistumisen. Amerikassa, monia suuria yhtiöitä on tullut ja mennyt, ilman että meidän liittovaltiomme on tullut väliin estääkseen sitä. Ainoa merkittävä poikkeus on Chrysler -yhtiö, missä liittovaltio ”takasi” lainoja Chryslerille rahalaitoksista käsin. Jos sinä olit tarkkaavainen sinä aikana jolloin kongressi käsitteli tätä lainsäädäntöä, sinä muistat valtavan taistelun joka tapahtui republikaanipuolueen ja demokraattipuolueen lainsäätäjien välillä. Republikaanit pitivät perinteisen kapitalistisen (kansan)taloustieteilijän puolta, vaatien että markkinat päättävät Chryslerin kohtalosta; demokraatit kannattivat sitä että valtio auttaa kuiville Chryslerin estääkseen amerikkalaisten työpaikkojen menetykset. Kun meidän liittovaltiomme auttoi Chryslerin kuiville, valtava välirikko tapahtui menneisyytemme kanssa, koska kapitalistit eivät yksinkertaisesti harjoittaneet tällaista ”korporatiivista hyväntekeväisyyttä”.


Kuitenkin, Japanin fasistisessa taloudessa, valtio suojeli ihmisten työpaikkoja auttamalla kuiville yhtiöitä jotka olivat taloudellisesti epäonnistumassa. Itse asiassa, tämä oli sellainen hyväksytty käytäntö että ihmiset eivät huolestuneet kun yhtiö, jolle he tekivät työtä, alkoi mennä alaspäin. He tiesivät että valtio suojelisi heidän ”elinikäisiä” työpaikkojaan.


Mutta, tässä tapauksessa, japanilaiset olivat järkyttyneitä huomatessaan että heidän hallituksensa ei aikonut toimia perinteisellä fasismin metodilla, vaan aikoi sallia tämän kituvan yhtiön mennä alas viemäriin, kuten tapahtuisi kapitalistisessa taloudessa.


Japani yhä ensisijaisesti toimii valtio/teollisuus yhteistyön alla joka on niin tyypillistä fasistiselle talousjärjestelmälle. Sen hallitus, silti, yksinkertaisesti käytti tätä epätyypillistä toimenpidettä v. 1997 varoituksena yksityiselle teollisuudelle että valtio ei enää auttaisi kuiville yhtiöitä joiden käytännöt olivat räikeän epätaloudellisia. Tuo varoitus näyttää olevan otettu huomioon, tehden mahdolliseksi japanilaisen fasistisen talouden jatkaa hyvin korkealla laatutasolla maailman näyttämöllä.


Presidentti Carter aloitti sekaantumisprosessin yksityisen teollisuuden liikeasioissa kun hän allekirjoitti ennakkotapauspuitteissa kongressin hyväksymän lain joka oli nimeltään, ” ”Chrysler -yhtiön lainatakuu-säädös vuodelta 1979” (yleinen laki 96-185), 20.12.1979 (allekirjoitettu laiksi presidentti Jimmy Carterin toimesta 7.1.1980)”. Tämä laki pelasti Chryslerin välittömältä konkurssilta. Samaan aikaan, Leea Iacocca, entinen Ford-yhtiön johtaja, saatettiin pääjohtajan (CEO) virkaan, ja hän osoittautui silkaksi neroksi tehokkaalla toiminnallaan autoyhtiössä.


Presidentti Clinton todisti olevansa kyvykäs johtaja siirtäessään talouksia läpi koko maailman uuden maailmanjärjestyksen fasismiin. Pohdi tätä vuoden 1997 uutisjuttua, niin tyypillinen Clintonin toimista joihin hän ryhtyi presidenttikaudellaan.

”Tyynenmeren reuna-alueen johtajat sanovat OK taloudelliselle pelastussuunnitelmalle”, kirjoittaja Terence Hunt, Associated Press, bisnes-osasto, The Providence Journalin uutiskooste, keskiviikko, 26.11.1997, s. F-1.


”VANCOUVER, brittiläinen Kolumbia - Varovasti tarkkaillen maailman markkinoita, presidentti Clinton ja Tyynenmeren reuna-alueen johtajat hyväksyivät eilen pelastussuunnitelman koskien Aasian talouksia joita on ravistellut valuuttojen sukeltaminen, pankkikriisit ja konkurssit …’Me olemme ylittäneet odotukset’, julisti Kanadan pääministeri Jean Chretien, joka oli vieraana 18 kansakunnasta koostuvan Aasian ja Tyynenmeren taloudellisen yhteistyöryhmän 2-päiväisessä kokouksessa.”


”Mr. Clinton, optimisessa arvioinnissaan, sanoi, ’Täällä Vancouverissa me todistimme että meidän Aasia-Tyynimeri yhteisömme on kaikkia aikoja varten - hyviä aikoja ja haastavampia aikoja varten’. Hän sanoi että sopimus vähentää kaupan esteitä yhdeksällä alueella - leluista kemikaaleihin - ’on voimakas luottamuksen ääni meidän yhteisessä tulevaisuudessa’.”


”Normaalisti keskittyneenä kauppa-asioihin, kokous kohtasi tänä vuonna taloudellisen kriisin joka puhkesi eteläisessä Aasiassa ja levisi Etelä-Koreaan. Tällä menneellä viikolla se on sekoittanut kaupankäyntiä ja markkinoita Japanissa. Eilen, useita latinalaisen Amerikan johtajia keskusteli heidän talouksiensa elvyttämisestä mitä eräs virkailija kuvasi eräänlaisena seminaarina koskien Aasian maiden kamppailua.”


”… Johtajat hyväksyivät strategian joka antaa ensisijaisen vastuun heikentyneiden valuuttojen vakauttamisesta kansainväliselle valuuttarahastolle (IMF) … Suunnitelma pitää sisällään lupauksen täydentävästä tuesta sellaisilta rikkailta kansakunnilta kuten USA ja Japani, vaikka mitään määriä ei mainittu erikseen. ’Ei ole olemassa helppoja ratkaisuja’, sanoi Filippiinien rahaministeri Robert De Ocampo. ’Tämä tilanne on hyvin järkyttävä. Toimenpiteet joita tarvitaan puhutteluun, eivät tee vallassa olevista hallituksista kovinkaan suosittuja … maksaa lyhytaikaista kipua saavuttaa pitkän tähtäimen hyöty … mitä kovempi lääke sitä nopeampi talouden toipuminen.’ ”

Joten, tässä meillä on spektaakkeli globaalista yrityksestä auttaa kuiville Tyynenmeren reuna-alueen maiden talouksia, globaali fasistinen yritys. Muista, fasistisessa talousjärjestelmässä, tuotantovälineiden ja raaka-aineiden omistus pysyy yksityisten henkilöiden ja/tai yritysten käsissä, mutta kontrolli siitä kuinka monta kilpailijaa valmistaa samantyyppistä tuotetta, kunkin tuotteen valmistusmäärä, ja vähittäismyyntihinta, on valtion hallintavallan alaisuudessa. Tässä tapauksessa, Japani on luopumassa yleisestä käytännöstä auttaa kuiville yksityisiä yrityksiä jotka ovat romahtamassa, ja on tekemässä mahdolliseksi globaalin yrityksen alulle saattamisen joka tulee toteuttamaan saman päämäärän.


Sopeuttaminen, sopeuttaminen, sopeuttaminen.


Peruskonsepti on että valtiolla on oikeus, velvollisuus, tulla läheisesti osallistuvaksi taloudellisille markkinoille, asettamalla lakeja, sääntöjä, ja auttamalla kuiville yhtiöitä jotka ovat menossa konkurssiin. Ennen toista maailmansotaa, useimmat lait ja säädökset olivat yleistä turvallisuutta ja moraalia varten vain. Suurin osa ihmisistä vaistonvaraisesti ymmärsi että valtion pitäisi pohjimmiltaan pysyä erossa talouden alueelta. Nopea vilkaisu täysin kurjaan kommunismin esiintymiseen taloudellisilla markkinoilla oli tarpeeksi vakuuttaakseen jokaisen järkevän henkilön siitä että valtion pitäisi pysyä poissa taloustieteestä. Varmastikin, meidän perustajaisämme olisivat olleet samaa mieltä. He olivat niin peloissaan laajoista, voimakkaista, tunkeilevista hallituksista että he loivat kolmiosaisen valtiosysteemin, toisin sanoen, toimeenpanevan, lakia säätävän ja oikeudellisen haaran, jotka estäisivät kenen tahansa yksittäisen ihmisen tai ihmisryhmän, koskaan anastamasta itselleen absoluuttista valtaa.


Mutta, koska suunniteltu UMJ:n talousjärjestelmä on fasistinen, amerikkalaisten asenteet täytyisi muuttaa, asteittain, näkymättömästi, ilman että kukaan olisi tietoinen siitä että heidän asenteitaan ollaan muuttamassa.


Toistuvasti, useiden menneiden vuosikymmenten aikana, valtionjohtajat sekä toimeenpanovalta että lakia säätävältä osastolta ovat ehdottaneet että liittovaltion pitäisi enemmän tulla osallistuvaksi taloudelliselle areenalle. Presidentti Clinton, hänen ensimmäisessä virkaanastujaispuheessaan, totesi että liittovaltion ”pitäisi tehdä enemmän”. Tämä on selkeä kutsu valtiolle tulla enemmän kantaa ottavaksi. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, me olemme nähneet satoja käskykirjoja toimeenpanevalta osastolta jotka ovat totaalisesti muuttaneet liiketoiminnan menettelytapoja taloudellisissa asioissa. Ja, meidän yksilönvapauksia murennetaan tämän tuloksena.


Kun presidentti Clinton ilmoitti että liittovaltio aikoi ”tehdä yhteistyötä” uuden sukupolven autojen tutkimuksessa ja kehityksessä, sinä olet katselemassa fasistista taloutta. Kun presidentti tapaa kolme huippujohtajaa autoteollisuudesta yhdessä heidän tehtaistaan valokuvaamista varten, sinä olet katselemassa fasistista taloutta.


Sopeuttaminen, sopeuttaminen, sopeuttaminen.


Nyt, salli meidän palata meidän tuoreeseen uutisjuttuumme, nähdäksemme kuinka presidentti Bush on julkisesti liittämässä valtion kiinnostuksen kolmeen isoon amerikkalaiseen autonvalmistajaan.

UUTISKATSAUS: ”Bush ’ojentaa kätensä’ kolmelle suurelle. Hän tekee tutustumiskäyntejä tehtaille missä GM:n (General Motors) ja Fordin hybridiautoja tehdään ja tapaa pääjohtajat uudestaan ensi viikolla”, kirjoittaja David Shepardson/Detroit News Washington Burean, Detroit News.com, 20.3.2007


"KANSAS CITY, Kan. - Presidentti Bush tekee tänään tutustumiskäynnin kahteen tehtaaseen joissa Detroitin autonvalmistajat syytävät ulos bensiini-sähkökäyttöisiä hybridi-ajoneuvoja, samalla kun hän selittää yksityiskohtaisemmin energiansäästö sanomaansa painottaen keskittymistä vaihtoehtoisiin polttoaineisiin ajoneuvoissa, lisäksi. Tutustumiskäyntiensä jälkeen täällä, Bush hoputtaa jälleen kongressia pikaisesti hyväksymään uudet kalliiksi käyvät polttoaineen talousstandardit osana strategiaa lopettaa maan riippuvuus ulkomaisesta öljystä … Bushin vierailu Kansas Cityn alueen tehtaille - ensimmäinen hänen presidenttiytensä aikana joka koskee kotimaan autotehtaita - myös käynnistää yrityksen parantaa suhteita Detroitin kolmeen suureen autonvalmistajaan karikkoisen vuoden jälkeen. Maanantaina, Bush tapaa Valkoisessa talossa toista kertaa puolen vuoden sisällä General Motorsin, Fordin ja DaimlerChryslerin pääjohtajat. Tapahtumaan sisältyy sähköjohdin-polttoaine ajoneuvojen esittely Valkoisen talon nurmikolla.”


”Pian tuon jälkeen, The Detroit News on saanut kuulla, että Bush on alustavasti pannut näköpiiriinsä esittelyn hybridi-jakeluajoneuvoista joita käytetään FedEx:n ja UPS:n pilottiohjelmissa. ’En sanoisi että se on loppiainen, mutta hän kurkottelee sinne’, sanoi Gerald Meyers, Michiganin yliopiston liiketalouden professori ja entinen AMC Motorsin puheenjohtaja. ’Presidentti Bushilla on ollut pohjimmiltaan darwinilainen maailmankatsomus: Jos japanilaiset valmistavat parhaan tuotteen, he ansaitsevat saada markkinat’.”


”Ensimmäisellä pysähdyspaikallaan tänään, Bush vierailee GM:n tehtaalla Fairfaxissa, missä uusi Saturn Aura (Saturnuksen aura) hybridiauto ja Chevrolet Malibu rakennetaan. Yhtiön korkea teollisuusjohtaja, Gary Cowger, tulee olemaan käytettävissä 40 minuutin tutustumiskäynnillä … Fairfaxista, Bush ylittää Missouri-joen ja vierailee Fordin tehtaalla Claycomossa, missä autonvalmistaja tuottaa Ford Escape -hybridejä ja F-150 avopakettiautoja. Fordin presidentti ja pääjohtaja Alan Mulallyn odotetaan olevan siellä. ’Presidentti odottaa kovasti vierailuaan Fordin ja GM:n tehtaille ja nähdäkseen innovatiivisten hybridiautojen rakennusta siellä’, Valkoisen talon tiedottaja Alex Conant sanoi maanantaina…”

Nyt katsele roolia jota valtio näyttelee suunniteltaessa tätä dramaattista muutosta.

” ’(Detroitin autonvalmistajat) haluaisivat nähdä korkeimman oikeuden (full-court) kiiruhtavan koskien vaihtoehtoisten polttoaineiden käyttöönottoa’, sanoi David Cole, puheenjohtaja autotutkimuksen keskuksesta (Center for Automotive Researc) Ann Arborissa. ’Tämä on yhteisen maaperän aluetta’. Detroitin kolme suurta ovat rakentaneet 6 miljoonaa ajoneuvoa jotka toimivat E85:llä, polttoaine jossa on 85 prosenttia etanolia, mutta on olemassa vain 1 100 bensa-asemaa maanlaajuisesti 170 000:sta jotka myyvät sitä. He haluavat hallinnon tekevän enemmän parantaakseen infrastruktuuria ja siirtyäkseen etanoliin, minkä he näkevät halvempana ratkaisuna kuin antamalla valtuudet ajoneuvon polttoaineesta johtuviin taloudenhoidon lisäyksiin (economy increases).”

Kun sinä luet sanat, ”He haluavat hallinnon tekevän enemmän”, sinä olet näkemässä fasistisen talouden pystyttämistä! Älä mene harhaan tässä: globaalin UMJ:n talousjärjestelmän suunnitellaan olevan fasistinen. Koska presidentti Bush on historiallisesti ollut kapitalistisen järjestelmän tukija, hänen muutoksensa tässä vaiheessa saattaa johtaa dramaattisiin mielten muutoksiin koskien konservatiivisia kansalaisia läpi tämän kansakunnan.


Jos tämä ”suuri muutos” tapahtuu, marssi kohti globaalia fasistista talousjärjestelmää tulee saamaan osakseen dramaattisen alkusysäyksen.


Uutisartikkelit kuten tämä näyttävät toteen sen että maailma on selvästi matkalla globaaliin talousjärjestelmään joka on ennustettu lopunajan profetiassa!


Suomentajan kommentti: Vaikuttaa siltä, että artikkelin kirjoittaja David Bay pitää (alkuperäistä) amerikkalaista kapitalismia täydellisenä ja ainoana oikeana talousjärjestelmänä, jossa jokainen on oman onnensa seppä. Valtio on vain välttämätön paha, jonka ei pitäisi sekaantua talouselämään lainkaan. Minä en kyllä näe mitään pahaa siinä, jos valtio yrittää pelastaa jonkun kituvan yksityisen yrityksen ihmisten työpaikkojen ollessa vaarassa. Tietenkään valtion ei pidä sekaantua liikaa talouteen, esim. yritysten tuotantojärjestelyihin; jossain menee siis raja. Japanissa tämä raja ilmeisesti on ylitetty, mutta täytyy muistaa että Japani on 2. maailmansodan jälkeisen ajan menestyneimpiä maita taloudellisesti, jossa työttömyyskin on minimaalinen. David varmaan luokittelisi Suomenkin fasistiseksi taloudeksi, koska täällä on valtionyhtiöitä ja muutenkin valtion rooli yhteiskunnassa on melko suuri (vrt. USA). Suomeahan on myös joskus sanottu Euroopan Japaniksi. Olen sitä mieltä, että tämä pohjoismainen hyvinvointivaltio-malli on kaikista paras. Ei ole mitään järkeä yksityistää kaikkea Amerikan malliin, jolloin ihmisten turvattomuus lisääntyy puhumattakaan eriarvoisuudesta. Lisäisin vielä tuohon fasistisen talouden määritelmään jotkut monikansalliset suuryritykset, kuten Nokia, jotka ovat eräänlaisia valtioita valtioiden sisällä. Nämä pystyvät vaikuttamaan maan sisäisiin asioihin, esim. valtion harjoittamaan talouspolitiikkaan. Näin syntyykin käänteinen ilmiö, jossa yritys painostaa valtiota mm. uhkaamalla lähteä pois maasta jos sen neuvoja ei kuunnella. Nokia on tehnyt tällaista. Se on täysin fasistinen yhtiö, joka mm. pompottaa työntekijöitään. Ahne Nokia-yhtiö hallitsee Suomea epäjumalan tavoin. Siitä olen yhtä mieltä Davidin kanssa, että UMJ:n talousjärjestelmä on todellakin fasistinen eli jonkinlainen synteesi amerikkalaisesta kapitalismista (teesi) ja sosialismista (antiteesi). Muuten, pääministerillämme Matti Vanhasella taitaa olla samanlainen hurmos päällä kuin presidentti Bushilla koskien hybridiautoja ja energian säästämistä. Sama UMJ:n henki molemmilla.Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries

11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393

North Attleboro, MA 02763-1156


Sinä voit myös lähettää sähköpostia <> meille.


Jumala siunatkoon sinua.


Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2197.


Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)


Takaisin