Untitled Document

Kaikki merkit viittaavat hyökkäykseen Irania vastaan! Varsinkin YKSI merkki herättäisi jokaisen tiedustelun asiantuntijan!

Jesajan 13. luvun profetia sanoo, että lopun ajan viimeinen tuomio muinaiselle Babylonille johtaa edelleen Jumalan tuomioon koko maailmalle. (NEWS1704)

"Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset." (Jes. 13:9)

Jos Irania vastaan hyökätään, on todennäköistä, että koko Lähi-Itä kiehuu yli sodassa ja seurauksena on kolmas maailmansota! Eteneminen edellä mainitussa profetiassa osoittautuu todeksi – Irak ensin sodassa, sitten koko maailma!


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2007 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.Neljän vuoden uhkailun ja suostuttelun jälkeen tapahtumat näyttävät kehittyvän suuntaan, joka vahvasti viittaa siihen, että presidentti Bush on määräämässä hyökkäyksen iranilaisia ydinlaitoksia vastaan. Tätä kirjoittaessamme neljä amerikkalaista lentotukialusten ryhmää ovat Arabianmerellä – Persianlahden alueella pitämässä aggressiivisia “War Games”-harjoituksia.


Toisaalta myös Iranin meri- ja ilmavoimat ovat Arabianmerellä pitämässä omia "War Games" -harjoituksiaan. Monet huomioitsijat pelkäävät, että kun kaikki nämä sotavoimat toimivat aggressiivisesti samalla merialueella, niin olisi helppoa hallitukselle lavastaa väärennetty kahakka, jota voitaisiin käyttää tekosyynä sodan aloittamiselle. Helposti tulee mieleen lavastettu “Tonkin'in lahden” tarkoituksellinen kahakka, jossa Johnson'in hallinto väitti, että pohjoisvietnamilaiset tykkiveneet olivat hyökänneet amerikkalaisia joukkoja vastaan siten antaen tekosyyn täydelle sodalle Etelä-Vietnamissa. Kun oli sodittu 13 vuotta hyödytöntä sotaa ja yli 58 000 amerikkalaista kuollut, pohjoisvietnamilaiset seisoivat voittoisina koko Vietnamin niemimaalla. Jokainen kuollut amerikkalainen kuoli turhaan.


Jotkut pelkäävät, että hiljattainen 15 englantilaisen merisotilaan sieppaus iranilaisten tykkiveneiden toimesta lähellä Iranin aluetta, joka tunnetaan Shatt al-Arab'in väylänä, voisi tulla tekosyyksi sodalle, kuten Tonkin'in lahden kahakka oli tekosyy presidentti Lyndon Johnson'ille laajentaa Vietanamin sota 550 000 jalkaväen, ilmavoimien ja merivoimien sotilaaseen.

Tekosyy hyökkäykselle Iraniin

Tarkastelkaamme nyt joitakin niistä vahvoista merkeistä, että presidentti Bush on pystyttämässä näyttämöä hyökkäykselle Iraniin.

UUTISKATSAUS: "Operaatio Puraisu – Huhtikuun 6. päivän katala hyökkäys - Venäläiset sotilaslähteet varoittavat", War In Iraq.ru, By Webster G. Tarpley, March 26, 2006


"WASHINGTON DC ? Kauan odotettu USA:n sotilaallinen hyökkäys Iraniin on nyt ohjelmassa huhtikuun ensimmäiselle viikolle ja tarkemmin klo 4 aamulla huhtikuun 6. päivänä viikonlopun avaavana pitkäperjantaina, kirjoittaa tunnettu venäläinen journalisti AndreUlan moskovalaisessa viikkolehdessä 'Argument Ne deli'. Ulan lainaa selontekoonsa venäläisiä sotilasasiantuntijoita lähellä venäläistä yleisesikuntaa.


“Hyökkäyksen on määrä kestää 12 tuntia ... Hyökkäyksessä, koodinimeltään Operaatio Puraisu, on merkitty pommitettaviksi 20 maalia, luettelo sisältää uraaninrikastuslaitoksia, tutkimuskeskuksia ja laboratorioita. Ensimmäisen reaktorin Busheir'in ydinlaitoksella, jossa venäläiset insinöörit työskentelevät, oletetaan säästyvän tuholta. USA:n hyökkäyssuunnitelman sanotaan edellyttävän iranilaisen ilmapuolustussysteemin halvaannuttamista, useiden iranilaisten sotalaivojen upottamista Persianlahdella ja iranilaisten asevoimien tärkeimpien johtokeskusten pyyhkäisemistä pois.”


“Huomioitsijat kommentoivat, että tämä raportti edustaa korkean tason tahallista vuotoa Kremlistä, itseasiassa sotavaroitusta, joka perustuu venäläisen tiedustelun pelottaviin resursseihin ja johon rauhan puolustajien kaikkialla maailmassa tulee suhtautuaäärimmäisen vakavasti ... Divas huomautti, ettei ole poissuljettua, että Pentagon käyttäisi pienempiä taktisia ydinaseita iranilaisen ydinteollisuuden kohteita vastaan. Nämä hyökkäykset voisivat halvaannuttaa normaalin elämän, luoda väestössä paniikkia jaaiheuttaa yleisesti kaaoksen ja epävarmuuden ilmapiirin kaikkialla Iranissa, Ivashov sanoi RIA-Novosti'lle. “Se tulee laukaisemaan valtataistelun Iranin sisällä ja sitten voidaan lähettää rauhan delegaatio asettamaan pro-amerikkalaista hallitusta Teheraniin ...”

Tämä skenario tietysti olettaa, että hyökkäys onnistuu ja että Venäjä istuu joutilaana, kun pro-amerikkalaiset joukot kaatavat Iranin kovan linjan hallinnon. Kuten myöhemmin näemme, tällainen kehitys tuomitsisi Venäjän aseman islamilaisessa maailmassa niin pahasti, että Hesekiel 38-39 lukujen profetia ei voisi toteutua! Koska tiedämme, että tuo profetia mitä suurimmalla varmuudella tulee toteutumaan, me uskomme, että tapahtumien todellinen kulku on oleva paljolti erilainen, kuin em. uutiskatsauksen viimeisessä kappaleessa on otaksuttu.

UUTISKATSAUS: "U.S. Navy aloittaa voimannäytöksen Iranin rannikolla", CBS4 News, Mar 27, 2007


"(AP) DUBAI, United Arab Emirates. Yhdysvaltojen merivoimat aloitti tiistaina laajimman voimannäytöksensä Persianlahdella sitten vuoden 2003 Irakiin hyökkäyksen. Sitä johti kaksi lentotukialusta ja tukivat lentokoneet, jotka tekivät simuloituja hyökkäysharjoituksia Iranin rannikon ulkopuolella. Harjoitukset yhdistävät kaksi USA:n sotalaivojen iskuryhmää ja yli 100 lentokonetta käymään simuloitua ilmasotaa vilkkailla Persianlahden laivareiteillä ... Kaiken kaikkiaan harjoituksissa on mukana yli 10 000 miestä USA:n henkilökuntaa sotalaivoilla ja lentokoneissa, jotka tekevät simuloituja hyökkäyksiä vihollista vastaan lentokonein ja laivoin, jahtaavat vihollisen sukellusveneitä ja etsivät miinoja.”

Myös joitakin ranskalaisia aluksia oli operoimassa alueella...

"Ranskalainen merivoimien iskuryhmä lentotukialus Charles de Gaulle'n johtamana operoi alueella samanaikaisesti aivan Persianlahden ulkopuolella. Ranskalaiset laivat tukivat kuitenkin NATO:n joukkoja Afganistanissa, eivätkä osallistuneet USA:n harjoituksiin, viranomaiset sanoivat.”

Näyttää, että iranilaisetkin järjestivät omat merivoimien harjoituksensa...

UUTISKATSAUS: "Iranin merivoimat aloittavat harjoitukset Persianlahdella", RIA rian.ru, 22/ 03/ 2007


"TEHRAN, March 22 (RIA Novosti) – Iranin merivoimat ovat aloittaneet sotilaallisten harjoitusten sarjan Persianlahdella testatakseen kotimaassa rakennetun meriaseensa kykyjä ... Iran on käyttänyt huomattavan osan puolustusbudjetistaan merivoimiinsa viime vuosikymmenen aikana. Harjoituksen aikana viime marraskuussa se koelaukaisi uuden mallisia kotimaassa valmistettuja laivatorjuntaohjuksia pidennetyllä kantamalla. Nykyinen harjoitus on neljäs vuoden 2007 alusta ja sen katsotaan yleisesti olevan osa valmistautumista mahdollisiin USA:n ja Israelin iskuihin sen ydinlaitoksiin.”

Kun näin paljon meriaseita operoi samalla pienellä vesialueella, on helppo “vahingossa” saada aikaan kahakka, josta voidaan takoa iso provokaatio. Amerikkalaiset provokaattorit voisivat helposti luoda “Tonkin'in lahden” tyyppisen kahakan.

UUTISKATSAUS: "Pahaenteiset merkit viittavat Iranin sodan läheisyyteen", by Paul Joseph Watson, Prison Planet, Tuesday, March 27, 2007


"Kun jännitteet, jotka ympäröivät Iranin 15 englantilaisen merisotilaan sieppausta, kasvavat jatkuvasti, niin pahaenteiset lähestyvän sodan merkit osoittavat, että tämä voisi olla uusi 'Tonkin'in lahti', jota Bush ja Blair ovat kauan kaivanneet oikeuttaakseen ilmaiskunsa Iraniin.”

Listaamme nämä “pahaenteiset merkit” bullettiformaatissa:

 • USA on laajentanut sotaharjoituksia alueella, “Harjoituksissa ovat mukana lentotukialukset USS John C. Stennis ja USS Dwight D. Eisenhower, mikä merkitsee, että ensi kertaa kaksi iskuryhmää on operoinut yhteisharjoituksessa Yhdysvaltojen merivoimien viidennen laivaston alaisuudessa.”

 • "Venäläiset uutiskanavat raportoivat, että sellainen aktivitetti edustaa: “Tehostettuja USA:n sotilaallisia valmisteluja sekä maa- että ilmaoperaatiolle Irania vastaan,” mikä läheisesti muistuttaa tilannetta välittömästi ennen hyökkäystä Irakiin maaliskuussa 2003.”

 • "Englannin pääministeri Tony Blair on antanut iranilaisille vain muutaman päivän aikaa palauttaa merisotilaat ennenkuin ryhdytään kovempiin otteisiin.”

Pane merkille, kuinka Englannin merivoimien sanotaan olleen “tarpeettoman provokatiivisia” noustessaan alueella oleviin laivoihin ja tarkastaessaan niitä juuri ennen, kuin Iran sieppasi 15 englantilaista merisotilasta.


“Entinen Englannin Uzbekistanin suurlähettiläs Craig Murray arvosteli vaahtoamista ja retoriikkaa, johon Tony Blair on ympäröinyt kriisin, osoittaen, että kuninkaalliset merivoimat nousi laivoille, ei suorittamaan aseiden salakuljetustarkastuksia, vaan etsimään veronkiertäjiä. “Iranin hallitus ei poikennut kansainvälisestä laista pidättäessään vierasta sotilashenkilökuntaa vesillä, joihin heillä on laillinen oikeus', sanoi Murray ja lisäsi: 'Kuninkaallisille merivoimille on tarpeettoman provokatiivista puuttua laivaliikenteeseen 12 meripeninkulman aluevesirajan sisäpuolella alueella, jonka he täysin hyvin tietävät olevan merirajakiistan aihe'.”


Englannin merivoimat saattoivat siis aivan tarkoituksella puuttua laivaliikenteeseen 12 meripeninkulman rajan sisällä alueella, jota Iran pitää aluevesinään. Britit saattoivat väittää olleensa kansainvälisillä vesillä, kun Iran väitti heidän operoineen Iranin vesillä. Molemmat puolet olivat oikeassa, koska nämä vedet ovat kiistanalaisia. Sellainen tilanne on kuitenkin räätälöity provosoitua kahakkaa varten.


Venäläinen tiedustelu vahvisti amerikkalaisten sotilaallisen varustautumisen Iranin lähellä.

UUTISKATSAUS: "Venäläinen tiedustelu näkee USA:n sotilaallisen varustautumisen Iranin rajalla", RIA, rian.ru, 27/ 03/ 2007


"MOSCOW, March 27 (RIA Novosti) - Venäläiset sotilastiedustelupalvelut raportoivat äkillisestä USA:n asevoimien toiminnan kiihtymisestä Iranin rajojen lähellä ... 'Viimeinen tiedustelutieto osoittaa tehostunutta USA:n sotilaallista valmistautumista sekä ilma- että maaoperaatioihin Irania vastaan', virkailija sanoi lisäten, että Pentagon ei luultavasti ole vielä tehnyt lopullista päätöstä, mitä tulee hyökkäyksen aloittamisajankohtaan. Kenraalieversti Leonid Ivashov, geopoliittisten tieteiden akatemian varapresidentti, sanoi viime viikolla, että Pentagon suunnittelee massiivista ilmaiskua Iranin sotilaalliseen infrastruktuuriin lähitulevaisuudessa.”


"Uusi USA:n tukialustaisteluryhmä on sijoitettu Persianlahdelle.”

Todellinen sodan merkki

Seuraava tarina on sellainen, joka saisi jokaisen tiedustelumiehen hereille, sillä se on todellinen sodan merkki. Huomaa tarinan ajankohta toukokuussa, se on sama kuukausi, kun prinssi Harry'n on määrä saapua Basran alueelle.


Jopa Venäjä on evakuoimassa kansalaisiaan ja työntekijöitään!

UUTISKATSAUS: "Hiekkaan vedetty viiva: Valtiot alkavat evakuoida kansalaisiaan Iranista", Raiders News Network, March 27, 2006


"Maailmanvallat valmistautuvat evakuoimaan kansalaisensa maasta ... Kommersant on saanut tietää, että maassa toimivat venäläiset yhtiöt ovat jo suunnittelemassa työntekijöidensä evakuoimista ja myös venäläiset diplomaatit tunnustavat, että valmistelut Venäjän kansalaisten evakuoimiseksi maasta ovat käynnissä ja että evakuoinnit voisivat alkaa jo toukokuussa.”


“Lähtö on lähellä – Huhut, että melkein kaikki maailman johtavat vallat ovat huolissaan kansalaistensa lähestyvästä evakuoinnista Iranista, kiersivät viime viikon lopulla ... Moskova on viemässä kotiin kaikki Venäjän kansalaiset, jotka nyt työskentelevät Busheir'in ydinvoimalaitoksen rakentamisessa Iranissa ... eräs Rosatom'in virallinen lähde vahvisti Kommersantille, että evakuointisuunnitelmia valmistellaan tosissaan. 'Evakuointikeinoja luonnollisesti vielä mietitään ... Useiden Iranissa toimivien venäläisten yhtiöiden työntekijät myös vahvistivat, että evakuointivalmistelut ovat jo alkaneet. Kommersantin saaman tiedon mukaan yhtiö, Interenergoservis, on kierrättänyt työntekijöidensä keskuudessa muistiota, joka varoittaa, että he voivat pian joutua pakenemaan maasta venäläisissä hätäpalvelukoneissa.”


“... nimetön Kommersantin lähde Venäjän ulkoministeriössä ilmoitti, että suunnitelmat viedä Venäjän kansalaiset ulos Iranista, ovat käynnissä, vaikka johtava virasto sellaisessa tilanteessa on hätätilaministeriö eikä ulkoministeriö ja lopulliset päätöksetkaikista lisätoimista tehdään korkeammalla tasolla kuin ministeriöissä.”


“Samalla kun venläiset diplomaatit valmistautuvat kireään tilanteeseen Teheranissa, niin heidän brittikollegansa ovat jo kriisissä. Viime perjantaina Iranin merivoimat sieppasivat 15 englantilaista merivoimien miestä Shatt al-Arab-joen rajavesillä, joka on kiistelty vesiväylä Iranin ja Irakin välissä ... Brittien pidättäminen oli ilmeisesti Teheranin ensimmäinen kostoisku.” (Ibid.)

Seuraava viimeinen katkelma todistaa, että Iran valmistautuu sotaan...

“Iran on myös valmistautumassa todelliseen sotaan. Viime viikon lopulla Iranin merivoimat aloittivat massiivisen sotilaallisten harjoitusten ohjelman Persianlahdella. Harjoituksia valvova komentaja, amiraali Mortaza Saffar, ilmoitti ennen harjoituksia, että 'jos USA aloittaa sodan Irania vastaan, se ei tule lopettamaan sitä'.”

Onnistuuko amerikkalainen hyökkäys Iraniin, riippuu kokonaan Illuminaatin Suunnitelmasta. On varmaa, että Venäjä pystyy kylmästi pysäyttämään amerikkalaiset koneet ja ohjukset 5. sukupolven skalaari-aseellaan. Jos USA hyökkää, Venäjän on parempi olla valmiina käyttämään skalaari-asettaan, sillä ellei se sitä tee ja jos amerikkalaisten koneiden ja ohjusten nähdään menestyvän, niin Venäjä menettää asemansa arabien keskuudessa ja islamilaisessa maailmassa ainakin sukupolven ajaksi. Silloin ei yhdelläkään Hes.38-39. luvuissa mainituista kansoista olisi luottamusta Venäjän sotilaallisiin kykyihin marssiakseen sen kanssa Israelia vastaan.


Cutting Edge on jo kauan ollut sitä mieltä, että Hesekielin 38-39. lukujen profetia suojelee Iranin kovan linjan hallintoa syrjäyttämiseltä.


Muista myös, että Venäjän presidentti Putin pani maansa suoralle kurssille kieltämällä kaikki amerikkalaiset lisähyökkäykset, joiden tarkoitus olisi 'vaihtaa hallituksia' Lähi-Idässä. Olemme raportoineet tästä faktasta monta kertaa ennenkin, mutta meidäntäytyy jälleen toistaa tämä venäläisten varoitus. Seuraava on lainaus uutisestamme 1802, otsikolla "ONKO VENÄJÄ VETÄNYT VIIVAN HIEKKAAN USA:TA VASTAAN?", me kirjoitimme:

UUTISKATSAUS: "Putin varoittaa Yhdysvaltoja: Ei iskuja muihin maihin”, Sify News, April 12, 2003.


”Pietari – Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti perjantaina USA:n johtamaa koalitiota hyökkäyksestä muita maita vastaan kapitalististen ja demokraattisten arvojen edistämisen varjolla sen jälkeen, kun Irakin diktatorinen hallitus on torjuttu. ’Emmeaio viedä kapitalistisia ja demokraattisia vallankumouksia,’ Venäjän johtaja sanoi lehtimiehille, kun huhut Washingtonissa väittävät, että jotkin USA:n hallinnon osastot ovat harkitsemassa sotilaallisten operaatioiden aloittamista toisia Lähi-Idän valtioita vastaan. ’Jos sen teemme, joudumme loppumattomien sotilaallisten konfliktien liukkaalle rinteelle. Emme voi sallia käyvän näin,’ Putin sanoi yhteisessä tapaamisessa saksalaisen kansleri Gerhard Scröder’in ja Ranskan presidentti Jacques Chirac’in kanssa sen jälkeen, kun keskustelut heidän kanssaan oli käyty.

Pane merkille muutamia tätä raporttia koskevia seikkoja:

 1. Putin antoi tämän varoituksen huhtikuun 12. päivänä 2003, kun amerikkalaiset joukot vielä juhlivat helppoa voittoaan Saddamista.

 2. Putin käytti toistuvasti sanaa “me”, joka tarkoittaa, että hän puhui myös Saksan ja Ranskan puolesta.

 3. tuon varoituksen jälkeen amerikkalainen retoriikka on monesti noussut crescendoonsa vain kohta hiljetäkseen ja sotilaallisia yksiköitä on lähetetty alueelle, vain kutsuttavaksi takaisin. Putinin “viiva hiekassa”-varoituksen jälkeen, mikään valtio ei todellisuudessa ole hyökännyt Irania vastaan.

Tuon varoituksen jälkeen 12.4.2003 Venäjä on kiidättänyt uusimpia ilmatorjunta-aseita Iranille ja Syyrialle. Putinin sanotaan lähettäneen venäläisiä Spetznaz-eliittijoukkoja suojelemaan tärkeitä iranilaisia laitoksia vain viikko sitten ja Venäjällä todella on 5. sukupolven skalaariaseita, joilla se voi torjua minkä tahansa amerikkalaisen hyökkäyksen Putin'in niin päättäessä.


Cutting Edge on myös sanonut, että presidentti Bush, varapresidentti Cheney ja muut Bush'in hallinnossa EIVÄT ole raivohulluja mielenvikaisia eivätkä he tavoittele omaa polkuaan. Kallon ja luiden seuran (Skull & Bones) Bush noudattaa tarkasti Illuminaatinhänelle kirjoittamaa rooliaan. Edelleen, koska tämä Dialektinen Taistelusuunnitelma edellyttää, että Illuminaatti kontrolloi kumpaakin puolta, niin Venäjä on avaintekijä iranilaisten kontrolloimisessa. Jokainen tärkeä tapahtuma tulee esiin, kuten se on kirjoitettu ja tarkalleen silloin, kuin on kirjoitettu (kuitenkin vain “jos Herra suo”. Suom.huom.)


Me tiedämme, että tämä koko skenario on kirjoitettu propagandakappale seuraavista ilmeisistä syistä:

 1. Iran on omistanut ydinaseita jo alkuvuodesta 2002! (Lue NEWS1660). Voimme kiittää tätä venäläistä kenraalia, että hän antoi totuuden lipsahtaa ulos eräässä uutiskonferenssissa Moskovassa!

 2. Totuus on siten päinvastainen kuin julkinen retoriikka väittää, nimittäin, Iran ei tavoittele ydinaseohjelmaa, koska sillä on jo ydinase.


 3. Iranin ydinohjelma ei loukkaa mitään kansainvälisiä sopimuksia! Koko episodi on vain luotua propagandaa, myrsky vesilasissa, niin sanoaksemme.

Tiedämme siis, että koko tämä kriisi on lavastettu. Siksi se tulee paljastumaan Illuminaatin Suunnitelman mukaan. Tunnemme useita kohtia tuossa Suunnitelmassa.

 1. Presidentti Bush on määrä nolata täydellisesti ja mahdollisesti syrjäyttää vallasta (NEWS1929). Siten tämä hyökkäys ei kaikella todennäköisyydellä tule olemaan Bush'ille niin onnistunut, että hänestä tulisi sankari. Todennäköisempi skenario on, että tämä hyökkäys tulee olemaan vähemmän onnistunut ja kääntyy Bush'ia vastaan.

 2. Terrorismi jokaisessa läntisessä valtiossa, jotka nykyisin valitsevat johtajansa, on niin suunniteltua, että jokainen hallitus voidaan kaataa käyttäen terrorismia verukkeena. Iran on luvannut, että heillä on agenttiryhmiä asemissa ja he aloittavat välittömästi terrori-iskut, jos heitä vastaan hyökätään. Nämä terrori-iskut ovat osa 91-päiväisen kolmannen maailmansodan skenariota; siksi hyökkäys Irania vastaan, mikä nopeasti saisi aikaan tämän kaltaiset hyökkäykset, voi tapahtua vain, jos Illuminaatti on valmis aloittamaan kolmannen maailmansodan.

 3. Illuminaatti suunnittelee tuhota teolliset taloudet kaikkialla maailmassa. Hyökkäys Irania vastaan tekisi tämän tuhon välittömästi todennäköiseksi. Öljylaivaukset Hormuzin salmen kautta todennäköisesti pysähtyisivät sekä Venäjä, Iran ja Venezuela todennäköisesti vetäisivät pois päivittäisen öljynsä tehden maailmanlaajuisen romahduksen väistämättömäksi. Illuminaatti päätti kuitekin jo monta kymmentä vuotta sitten, että amerikkalaiset on pidettävä itsensä menestyviksi tuntevina aivan maailmansodan puhkeamiseen saakka.

Sanomme vielä kerran, hyökkäys Irania vastaan tapahtuu vain, jos kolmannen maailmansodan alku on käsillä. H.G. Wells julisti kirjassaan "The Shape of Things To Come (Tulevien asioiden muoto)" vuodelta 1933 hyvin mielenkiintoisen Illuminaatin suunnitelman:

".. suunnitelma 'nykyaikaista maailmanvaltiota' varten onnistuisi kolmannella yrityksellään (kolmas maailmansota) ja olisi tulos sellaisesta, joka tapahtuisi Basrassa Irakissa.” ["The Globalists: The Power Elite Exposed", by Dr. Dennis Cuddy, p. 50.]

Voimme kuvitella vain kahta tapausta Basran alueella, jotka voisivat aloittaa kolmannen maailmansodan:

 1. Maahyökkäys Iranista eteläisellä alueella vastapäätä Basraa. Iranin sanotaan sijoittaneen yli 100 000 miestä rajoilleen ja se on tehokkaasti poistamassa maamiinoja, joita jäi vuosina 1980-1988 käydystä Iranin ja Irakin välisestä sodasta. On varmaa, että jos Iranin joukot aikovat iskeä Basraan, niiden täytyy poistaa miinat.


 2. Englannin prinssi Harry'n on määrä lentää Basran alueelle toukokuussa aloittamaan pakollisen kierroksensa. Harry komentaa 12 englantilaisen etulinjan eliitti-tiedustelujoukon ryhmää. Sellainen joukko voisi joutua islamilaisten kommandojen väijytykseen,jonka tuloksena Harry voisi joutua vangiksi. Jos Harry'a kidutettaisiin tai hänen kaulansa katkaistaisiin, niin kolmas maailmansota voisi alkaa. Arkkiherttua Franz Ferdinandin, Itävalta-Unkarin kruununperillisen ja hänen vaimonsa salamurha Sarajevossa Bosnian pääkaupungissa aloitti konfliktin, josta vähitellen kasvoi ensimmäinen maailmansota. Englannin kuninkaallisen brutaali murha täällä voisi syöstä maailman kolmanteen maailmansotaan – juuri kuten illuministi, H.G. Wells ennusti.

Tämä skenario on vain spekulaatota, mutta se todella näyttää mahdolliselta. Koska Harry'n on määrä tulla toukokuussa, voisimme odottaa, että ajoitus voisi olla oikea hyökkäykselle Irania vastaan joko huhti- tai toukokuussa. Me uskomme nyt todella ensimmäisen kerran, että nyt voisi olla aika hyökkäykselle Irania vastaan, mikä tulee johtamaan kolmanteen maailmansotaan. (Lihavointi suomentajan)


Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta, kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.


Voitte lähettää meille joko etana tai sähköpostia.


Jumala siunatkoon teitä!


Takaisin