Untitled Document

Palestiinan valtion luominen marraskuussa 2007 edellyttää, että sekä pääministeri Olmert'in että presidentti Bush'in käsitetään toimivan voiman asemasta käsin.

Suunniteltu aikataulu on nyt paljon selvempi kuin viikko sitten, koska se näyttää olevan aikataulun 1947-1948 toistaminen, kun Israel palasi eloon nousten ”kuivien luiden laaksosta” (Hes. 37)


Kun Illuminaatti löytää toimivan strategian, se ehdottomasti toistaa sen. Ilmeisesti näin on käymässä nyt – samalla aikataululla.


Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!


Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Kun presidentti Bush ilmoitti suunnitelmista pitää kansainvälinen rauhankonferenssi joskus marraskuussa, niin erottamiskykyiset kristityt kaikkialla maailmassa pidättivät hengitystään, tuntien syvällä sydämessään, että tämä konferenssi toisi jonkin tapahtuman, jolla on profeetallinen merkitys. Ainoa ongelma oli, että kukaan ei tarkasti ottaen tiennyt, mikä tuo merkitys voisi olla.


Ensimmäinen läpimurto ymmärtämiseen tuli viime kuussa, kun Cutting Edge julkaisi artikkelin, että Illuminaatti oli luonut nykyajan Israelin elämässä merkittävän tapahtuman joka 30. vuosi ja aina marraskuussa (Lue yksityiskohdat UUTISESTA 2233, "Modern Israel -- Every 30 Years, In November - From 1917 To 2007!", Suomennettu!)

  1. Ensimmäinen Illuminaatin toteuttama tapahtuma oli Balfour'in julistus marraskuun 2. päivänä 1947. Tämä tapahtuma pani liikkeelle tapahtumaketjun suurvaltojen toimesta taaten Israelin paluun omaan maahansa. Kaikki seuraavat tapahtumat ovat tapahtuneet täsmälleen 30 vuoden välein!


  2. Toinen tapahtuma oli YK:m äänestys Israelin perustamisesta marraskuun 29. päivänä 1947.


  3. Kolmas tapahtuma oli Anwar Sadat'in rauhansopimus Israelin kanssa maaraskuun 19. päivänä 1977.


  4. Neljäs tapahtuma, tämä Kansainvälinen Rauhansopimus, on ilmeisesti suunniteltu ensi marraskuulle (2007). Tähän mennessä mitään tarkkaa päivämäärää ei virallisesti ole asetettu tämän konferenssin takaamiseksi.

Kuten ilmoitamme UUTISESSA 2233, kunkin tapahtumien välisen ajanjakson päivien lukumäärä on mitä tärkein. Meitä kiinnostaa suuresti tietää, onko päivien lukumäärä Sadat'in rauhansopimuksesta tähän kansainväliseen rauhankonferenssiin sellainen, että se sisältää saman Illuminaatin allekirjoituksen, kuin aikaisempien tapahtumien väliset ajat!


Oletko pannut merkille, että nämä merkittävät – ja suunnitellut – päivämäärät Israelin historiassa päättyvät numeroon ”7”?


* 1917

* 1947

* 1977

* 2007


Nykyajan israelin elämässä on kuitenkin vielä kaksi muutakin tärkeää päivämäärää, joiden viimeinen numero on ”7”:


* Kesäkuu 1967 – päivämäärä, jolloin Israel sai takaisin Temppelivuoren ja Jerusalemin valvonnan.

* Elokuu 1897 – Ensimmäisen siionistikongressin päivämäärä, joka pani liikkeelle ne voimat, jotka saivat aikaan Balfour'in julistuksen 20 vuotta myöhemmin.


Huomaa, että kun lasket ajan ensimmäisestä siionistikongressista ensi marraskuuhun, niin Illuminaatin toiminta luoda nykyajan Israel ja johtaa sitä valtiona, on nyt kestänyt 110 vuotta! Tämä luku tietenkin tuottaa himoitun luvun ”11”, joka on tulevan vapaamuurarien Kristuksen okkulttinen luku.

Suunniteltu kuuden kuukauden väliaika

Tämä taustatieto kirkkaana mielessämme tarkastelkaamme nykyisiä uutisia, jotka sikäli kuin pitävät paikkansa, osoittavat, että Israelin suunnittelijat näyttävät marssivan samassa aikataulussa, kuin mitä käyttivät luodessaan Israelin vv. 1947-1948.

UUTISKATSAUS: "Abbas: Peace deal possible by May (Abbas: Rauhansopimus mahdollinen toukokuun vaiheilla)", YNET News, 09.28.07


"Israel ja palestiinalaiset voisivat allekirjoittaa rauhansopimuksen kuudessa kuukaudessa marraskuulle suunnitellusta kansainvälisestä rauhankonferenssista, palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas sanoi AFP:lle perjantaina. 'Marraskuun kokouksen pitäisi määritellä periaatteet, jotka ratkaisevat kysymykset koskien palestiinalaisten alueitten lopullista asemaa', Abbas sanoi haastattelussa New Yorkissa, jossa hän osallistuu YK:n yleiskokoukseen.”


"'Sitten aloitamme neuvottelut rauhansopimuksen saavuttamiseksi aikataulun puitteissa, joka ei saisi ylittää kuutta kuukautta', hän lisäsi. Palestiinan hallinnon johtaja, joka on tavannut useita ulkomaisia johtajia viipyessään New York'issa, sanoi, että USA:n sponsoroimat neuvottelut alkaisivat Washingtonissa marraskuun 15. päivänä.”

Tämä on ensimmäinen kerta, kun mainitaan tarkka päivämäärä tälle konferenssille. Kuitenkaan mitään virallista vahvistusta ei vielä ole annettu, ei USA:n eikä Israelin taholta. Meidän on vain odotettava nähdäksemme, mikä päivä virallisesti tulee julkisuuteen.


Se ei kuitenkaan ole ole asia, jota tämä artikkeli koskee. Se, mihin tahdomme kiinnittää huomiomme, on kuuden kuukauden viive marraskuun konferenssin ja herra Abbas'in mainitseman ”kuuden kuukauden ” välillä – aikataulu, joka vie maailman toukokuuhun 2008.


Se, mikä on hyvin mielenkiintoista, on, että tämä kuuden kuukauden viive näyttää olevan käytännössä identtinen aikaviiveen kanssa, joka koettiin jakson 1947-1948 aikana, joka uudelleen synnytti Israelin:


”Vuonna 1947 brittihallitus vetäytyi Palestiinan mandaatista, ilmoittaen olevansa kykenemätön pääsemään sekä arabien että juutalaisten hyväksymään ratkaisuun. Vasta perustettu YK hyväksyi päätöslauselman 181 (jakosuunnitelman) marraskuun 29. päivänä 1947 jakaen vähän yli puolet maasta juutalaisvaltiolle ja suurimman osan jäljelle jäävästä arabeille. Jerusalem piti määritellä YK:n hallitsemaksi kansainväliseksi kaupungiksi - corpus separatum – sen asemaa koskevien konfliktien välttämiseksi. Juutalaisyhteisö hyväksyi YK:n jakosuunnitelman, mutta Arabiliiga ja Arabien korkeampi komitea (Arab Higher Committee) hylkäsivät sen. Siitä huolimatta Israelin valtio julistettiin toukokuun 14. päivänä 1948, päivää ennen Palestiinan brittiläisen mandaatin lakkauttamista.”

(Wikipedia Encyclopedia Online, "Israel")


Hyvin kiinnostava on lähes kuuden kuukauden väliaika YK:n Israelin perustamisäänestyksestä (29.11.1947) viralliseen julistukseen, että Israel on valtio (14.5.1948) – syntynyt uudelleen historian ”kuivista luista” oltuaan maastaan poissa lähes 2000 vuotta.


Suunnitteleeko Illuminaatti hyödyntää samaa kuuden kuukauden kaavaa Palestiinan valtion luomiseksi? Varmaa on, että jos suurvallat – yhdessä Israelin ja palestiinalaisten kanssa – äänestävät marraskuun puolessavälissä Palestiinan valtion perustamisesta Gazan ja Länsirannan alueille, niin vaatisi ainakin kuusi kuukautta tiivistä työtä kokonaan perustaa uusi valtio. Täytyisi luoda esimerkiksi hallinnon infrastruktuuri ja nimittää virkamiehet uusiin virkoihin. Paljon monia muita yksityiskohtia olisi selvitettävä, ennenkuin Palestiinan valtio seisoisi omilla jaloillaan.


Raamattuun uskovat kristityt kuitenkin tietävät, että jonakin päivänä Edomin ruhtinaat (nykyajan palestiinalaiset) julistavat Valtion, mutta siitä julistuksesta ei tule mitään. Kuuntele:

" Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa.

(Jes. 34:12, RK-1938)


Ei ole enää ylimyksiä kutsumassa ketään kuninkaakseen, maan kaikki ruhtinaat ovat jäljettömiin kadonneet.

(Jes. 34:12, RK-1992)


Niin että sen herrat pitää kutsuttaman herroiksi ilman maakuntaa: ja kaikki sen pääruhtinaat pitää saaman lopun.

(Jes. 34:12, RK-1776)


They shall call its nobles to proclaim the kingdom, but nothing shall be there, and all its princes shall be no more."

(Isaiah 34:12; Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary)

Joten aikataulu on juuri käynyt koko lailla selvemmäksi, eikö totta? ”Sodan uhkaa” täytyy pitää yllä kautta koko tämän prosessin. Kuuntele lainausta huipputason illuministiselta johtajalta:

"Virike kohti tällaista ratkaisua on mahdollista saada aikaan vain yleisellä sodan pelolla. Tätä sodan pelkoa täytyy pitää yllä, kunnes halutut poliittiset ja uskonnolliset muutokset on vahvistettu.”

(Bill Lambert, House of Theosophy Director, New England, seminar for members only, August, 1991 – NEWS1052 , (Suomennettu!)

Kun kuulin herra Lambert'in puhuvan nämä sanat, nostin käteni kysyäkseni pidettäisiinkö ”yleistä sodan pelkoa” yllä toimilla, jotka veisivät lähelle sotaa, vai seuraisiko niistä lopulta todellinen sota. Herra Lambert vain hymyili tietäväisenä sanomatta sanaakaan. Viime vuosien aikana kaksi todellista sotaa on traumatisoinut Lähi-Itää – Irakin ja Afganistanin sodat ja Lähi-Itä on läpikäynyt ”sotahuhujen” kiduttavan ajan, eli ”yleisen sodan pelon”, käyttääksemme herra Lambert'in sanoja. Armeijat ovat asemissa kaikkialla Lähi-Idässä, Syyriasta ja Israelista Turkkiin, Irakiin ja Iraniin jopa samalla, kun USA jatkuvasti uhkaa Irania. Jokaiselle sotilaalliselle analyytikolle, joka on koulutettu reagoimaan ”kentällä” näkemäänsä, nämä sotilaalliset varustelut kirkuvat ”sotaa” ja pian. Silti nämä armeijat eivät ole marssineet eivätkä ohjukset lentäneet. Illuminaatti selvästikin näyttää toteuttaneen mitä uskomattomimman ”sotahuhujen” jakson, jonka tarkoitus on siirtää Israel asemaan heidän päämääriensä toteuttamiseksi.


Profeetalliset Kirjoitukset, kuten Joel 2 ja 3, Obadja 15-18 ja Hesekiel 38-39 kuitenkin mitä selvimmin kertovat meille, että jonakin päivänä nämä ”huhut sodista” räjähtävät todelliseksi sodaksi.


Maailma voi odottaa joutuvansa jatkuvasti ”sotahuhujen” ja uhkaavien terrori-iskujen lihamyllyyn, jotta sallimme Israelin luovuttaa osan Raamatun sille lupaamasta maasta palestiinalaisille. Kuitenkin kun tämä jakso on tehnyt tehtävänsä ja kun uusi Palestiinan valtio yhdistyminen todella epäonnistuu, kuten Jesaja 34:12 ennustaa, niin nämä sodat voivat alkaa. Me emme tiedä, kuinka pian ne alkavat, mutta ne eivät ala, ennenkuin tämä arvausleikki on tehnyt tehtävänsä.


Alkaako Hamas pommittaa ja terrorisoida juutalaisia kansalaisia Gazasta käsin heti, kun muste on kuivunut marraskuun sopimuksessa? Aloittaako Hamas saman kauhun hallinnon Länsirannalta käsin, vai luopuvatko nämä terroristiryhmät terrorismistaan ja antavat ”rauhanprosessille” tilaisuuden kypsyä täysin? Minun arvioni on, että palestiinalaiset hillitsevät terrorismiaan, kunnes saavat täydellisesti palestiinalaisen valtionsa ja sitten, kun ovat saaneet himoitsemansa valtion, he voivat aloittaa suunnitellun tuhoamissotansa juutalaisvaltiota vastaan. Tämä palestiinalaisten sota Israelia vastaan voisi helposti tulla sytyttimeksi kokonaisvaltaiselle sodalle, joka käsittää Syyrian, Egyptin ja Jordanian.


On mielenkiintoista, että USA:n kongressia varoitettiin erityisesti juuri tällaisesta sodasta vuonna 1997! Ole hyvä ja lue:

NEWS1056 - "Next Arab-Israeli War -- Pike's Third World War Planned To Produce Antichrist" - Part 1 of 2 (Suomennettu!)


NEWS1057 - "Next Arab-Israeli War -- Pike's Third World War Planned To Produce Antichrist" - Part 2of 2

Siksi suurimman osan vuotta 2008 maailma tulee kokemaan vain rajoitettuja sotia ja ”huhuja sodista”, koska tämän Palestiinan valtion synnyttäminen on ensimmäisessä tärkeysluokassa. Kokonaisvaltainen sota juuri nyt uhkaa räjäyttää koko Lähi-Idän hallitsemattomaan sotaan niin aikaisin, että tämä diplomaattinen prosessi voisi estyä.


Maailma tulee myös kompuroimaan jakson läpi, jossa maailman taloudet kamppailevat, mutta eivät romahda. Muista entisen saatanistin Doc Marquis'in antama näkökanta: hän sanoi, että koska suunniteltu kolmas maailmansota kestää vain 13 viikkoa, niin kaikkia tuon sodan muodostavia tekijöitä lykätään, kunnes sota on valmis alkamaan. Se merkitsee, että mikään muu tämän globaalin sodan tekijä ei ala, ennenkuin kaikki on valmista käynnistymään. Globaali taloudellinen romahdus on suunniteltu, mutta ei ala ennenkuin globaali sota on käynnissä. Globaali terrorismi syyskuun 11. päivän mittakaavassa on suunniteltu, mutta ei ala, ennenkuinkuin globaali sota on alkanut.


Nämä ovat jännittäviä aikoja elää! Kaikkien kristittyjen täytyy käyttää tietoaan maailmantapahtumista vakuuttaakseen ihmisiä heidän synnistään ja tarpeestaan syntyä uudesti ylhäältä. Kiitos Jumalalle tästä lisäajasta, joka meillä on levittää evankeliumin siementä vaikutuspiirimme kautta. Aikakauden loppu on todella koko ihmiskunnan yllä. Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.


Jos olet jo vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa.


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.


Voitte lähettää meille joko etana tai sähköpostia.


Jumala siunatkoon teitä!


Takaisin