Untitled Document

Uusi elämänmuoto löydetty?

http://www.rense.com/general41/circle.htm  


Jeff Rense pitää tätä UFO-tapauksena mutta pikemminkin kyseessä on ennen tuntematon elämänmuoto kuin perinteinen UFO. Nämä hammaslääkärin instrumentin näköiset objektit ovat aika yleisiä loppujen lopuksi; niitä saa kameraan vahingossa tai jos jättää videokameran kuvaamaan tyhjää maisemaa riittävän pitkäksi aikaa ja sitten tarkistaa nauhan mitä sinne on tullut. Mutta ne näkyvät vain vilaukselta sillä ne kulkevat lähes äänen nopeudella ja ne myös katoavat maan sisään jälkiä jättämättä. Näin Subilla useita kuukausia sitten esitetyssä ohjelmassa kerrottiin. Ja ne ovat aina täsmälleen saman näköisiä.
 


Herää kysymys, että ovatko nämä objektit elollisia? Ovatko ne älykkäitä? Miten ne lisääntyvät? Miten ne ruokkivat poikasensa? Kuolevatko ne vanhuuteen? En tiedä että väistävätkö ne ihmistä, mutta jos eivät, ne voivat mennä ihmisenkin läpi ilman että ihminen huomaa mitään.
 


Tällä esineellä ei ole mitään tekemistä viljapeltoon ilmestyneen kuvion kanssa. Olisi mielenkiintoista kuulla miten evoluutio-biologi selittää nämä äänen nopeudella kulkevat objektit jotka voivat mennä maan sisään jälkiä jättämättä.Takaisin