Untitled Document

Köyhdytetty uraani: likaiset pommit, likaiset ohjukset, likaiset luodit

Leuren Moret, http://www.coastalpost.com/06/01/03.html


Kuolemantuomio täällä ja ulkomailla

Huhtikuun lehdistö-konferenssissa ryhmä New Yorkin armeijan Kansalliskaartin veteraaneja nostivat kätensä kun heiltä kysyttiin että onko heillä terveysongelmia. Nämä sotilaat, kaikki 442nd Police Companysta, valittavat päänsärystä ja väsymyksestä sen jälkeen he uskoivat altistuneensa köyhdytetylle uraanille äskettäisellä Irakin komennuksellaan.


"Sotilaat ovat vain tyhmiä eläimiä joita käytetään pelinappuloina ulkopolitiikassa." -- Henry Kissinger, lainaus kirjasta "Kiss the Boys Goodbye: How the United States Betrayed Its Own POW's in Vietnam".


Vietnam oli kemiallinen sota öljystä, Agent Orange saastutti pysyvästi suuria alueita tässä historian kaikkein tuhoisimmassa sodassa. Mutta vuodesta 1991 lähtien, Yhdysvallat on käynyt neljä ydinsotaa käyttäen köyhdytettyä uraania, joka, kuten Agent Orange, täyttää USA:n hallituksen määritelmän joukkotuhoaseesta. Laajat alueet Lähi-itää ja keski-Aasiaa on pysyvästi säteilyn saastuttamaa.


Ja entäpä meidän sotilaamme? Terry Jemison Vetraaniasioiden ministeriöstä raportoi tällä viikolla American Free Press:lle, että Irakin "ensimmäisen sodan" veteraanien määrä, jotka ovat sairaita on 518.739; ainoastaan 7.035 sotilaan raportoitiin haavoittuneen Irakissa tänä samana 14-vuoden jaksona.


Tällä viikolla American Free Press pudotti "likaisen pommin" Pentagonin päälle raportoimalla että kahdeksan 20 miehestä jotka palvelivat yhdessä yksikössä Irakissa vuonna 2003 kärsivät nyt sairauksista. Tämä tarkoittaa että 40 prosenttia sotilaista jotka ovat palvelleet tässä yksikössä, ovat tulleet sairaiksi vain 16 kuukauden aikana.


Koska nämä sotilaat ovat altistuneet ainoastaan rokotteille ja köyhdytetylle uraanuille (DU), tämä on vahva todiste tutkijoille ja tiedemiehille jotka työskentelevät tämän asian parissa, että DU on selitys Persianlahden syndroomalle. Rokotteiden ei tiedetä aiheuttavan syöpää. Eräs ensimmäisistä syndrooman tutkijoista -- tämä mies myös palveli Irakissa vuonna 1991 -- Tri. Andras KorŽnyi-Both, on samaa mieltä Barbara Goodnon kanssa, Department of Defense's Deployment Health Support Directorate, että tässä sodassa sotilaat eivät altistuneet kemikaaleille, taudinaiheuttajille, bioagenteille tai muille epäilyttäville asioille jotka sekoittaisivat tätä kysymystä.


Tämä vahva uusi todiste räjäyttää aukkoja Pentagonin ja ja kolmen halituksen peittely-yrityksiin; asiaa on yritetty peitellä siitä lähtien kun DU:ta käytettiin ensimmäisen kerran vuoden 1991 Irakin sodassa. 14 vuotta sen jälkeen kun DU:ta ensimmäisen kerran käytettiin taistelukentällä, pitkäaikaiset vaikutukset ovat paljastaneet että DU on kuolemantuomio ja hyvin ilkeää kamaa.


Tiedemiehet jotka ovat tutkineet uraanin biologisia vaikutuksia 1960-luvulta lähtien, ovat kertoneet etä sen kohteena on DNA. Marion Fulk, ydinfysiikan kemisti, joka on jäänyt eläkkeelle Livermoren ydinaselaboratoriosta, ja joka oli mukana Manhattan projektissa, selittää tätä uutta ja nopeaa sotilaiden sairastumista vuodesta 2003 lähtien termillä "huomiota herättävä" ja "huolestuttava seikka".


Tämä tutkimus osoittaa että uraani kohdistaa vaikutuksensa DNA:n emäsjärjestykseen. Tämä on paha uutinen, mutta se selittää miksi DU saa aikaan erilaisia sairauksia joita on vaikea määritellä.


Yksinkertaisin sanoin, DU "rappeuttaa ruumiin". Kun kysyttiin että onko sen pääasiallinen käyttötarkoitus materiaalin tuhoaminen ja ihmisten tappaminen, Fulk oli yksityiskohtaisempi: "Sanoisin että se on täydellinen ase surmata paljon ihmisiä."


Sotilaat sairastuvat nopeasti kehittäen itselleen monenlaisia syöpiä. Tästä ilmiöstä ovat raportoineet lääkärit jotka hoitivat siviilejä Jugoslavissa NATO:n pommitusten jälkeen vuosina 1998-1999 sekä Irakissa vuoden 1991 jälkeen. Lääketieteen asiantuntijat kertovat että tätä ilmiötä, jossa syntyy erilaisia sairauksia tuntemattomasta syystä, ei ole esiintynyt aikaisemmin, ja että se on uusi syndrooma joka on yhteydessä sisäiseen DU:n altistukseen.


Vain 467 sotilasta haavoittui kolme viikkoa kestäneessä Irakin sodassa vuosina 1990-1991. 580.400 sotilaasta jotka palvelivat tässä sodassa, 11.000 on kuollut, ja vuoteen 2000 mennessä 325.000 oli pysyvästi lääkehoidon tarpeessa. Tämä hämmästyttävä luku sairaista veteraaneista tarkoittaa että vuosikymmentä myöhemmin, 56 prosentilla näistä sotilaista jotka palvelivat on nyt ongelmia terveytensä kanssa.


Sairaiden veteraanien luku vuosina 1991-2000 on noussut 43.000 joka vuosi. Brad Flohr Veteraaniasiain ministeriöstä kertoi American Free Press:lle uskovansa että vammautuneita veteraaneja on nyt enemmän kuin Toisen maailmansodan jälkeen.

He toivat sen kotiin

Eivät ainoastaan sotilaat altistuneet DU:lle taistelukentillä ja niiden ulkopuolella, vaan he toivat sen myös kotiin. DU sotilaiden siemennesteessä saastuttaa heidän vaimonsa, partnerinsa ja tyttöystävänsä. Traagisesti, jotkin 20-30 vuotiaat naiset, joilla oli partnereinaan uraanille altistuneita sotilaita, sairastuivat ja heille oli pakko tehdä kohdun poisto terveysongelmien takia.


Tutkimusryhmän 251 sotilaasta joilla kaikilla oli normaaleita lapsia ennen Irakin sotaa; 67 prosentilla heidän sodanjälkeisistä lapsistaan oli vakavia syntymävikoja. Nämä syntyivät jalattomina, kädettöminä, ilman silmiä, tai sitten heillä oli sairauksia immuunijärjestelmän tai veressä. Joillakin veteraaniperheiden lapsilla, ainoat normaalit tai terveet perheenjäsenet ovat ennen sotaa syntyneet lapset.


Veteraaniasiain ministeriö on sanonut että heillä ei ole tilastoja veteraaniperheiden lasten syntymävioista.

Kuinka he piilottivat sen?

Ennenkuin uutta asejärjestelmää voidaan käyttää, se täytyy testata kunnolla. Suunnitelma DU-aseista on vuoden 1943 avoimeksi julistettu dokumentti Manhattan projektista.


Harvardin presidentti ja fyysikko James B. Conant, joka kehitti myrkkykaasun Ensimmäisen maailmansodan aikaan, otettiin Manhattan projektiin presidenttiehdokas John Kerryn isän toimesta. Kerryn isä palveli korkealla tasolla Manhattan projektissa ja hän oli CIA:n agentti.


Conant oli S-1 Poison Gas Komitean puheenjohtaja, joka suositteli myrkkykaasuaseen kehittämistä atomipommi-projektin radioaktiivisesta jätteestä Toisen maailmansodan aikaan. Siihen aikaan, ei tiedetty että radioaktiivinen materiaali höyrystyy pommin räjähtäessä hienojakoiseksi radioaktiiviseksi tomuksi joka tunkeutuu vaatteisiin, kaasunaamarin suodattimen tai ihon läpi. Saastuttamalla keuhkot ja veren, se voi tappaa tai sairastuttaa hyvin nopeasti.


He myös suosittelivat sitä pysyvänä maaperän saastuttajana, jota voitaisiin käyttää tuhoamaan populaatioita saastuttamalla vesilähteitä tai viljelysmaata radioaktiivisella pölyllä.


Ensimmäinen DU-asejärjestelmä kehitettiin merivoimille vuonna 1968, ja DU-aseita käytettiin ensimmäisen kerran USA:n valvonnassa Yom Kippur -sodassa vuonna 1973 arabeja vastaan.


Phalanx-asejärjestelmää, joka käyttää DU:ta, kokeiltiin Hunters Point Naval Shipyard:ssa vuonna 1977, ja USA on myynyt DU-aseita 29 maahan.


Sotilastutkimusraportti antaa yksityiskohtia köyhdytetyn uraanin testauksesta vuosina 1974-1999 sotilasalueilla sekä siviili-laboratorioissa. Tänään, 42 osavaltiota on DU:n saastuttamia seurauksena näiden ammusten valmistuksesta, ja testaamisesta.


Naiset jotka asuvat näiden laitosten lähellä ovat raportoineet lisääntyvistä, sairauksista (endometriosis), lasten syntymävioista, leukemiasta ja syövästä lapsilla sekä muista sairauksista aikuisilla. Laivasto on testannut tuhansia tonneja DU-aseita vuosikymmenien ajan neljällä pommitus- ja ammunta-alueella Fallonissa, Nevadassa. Ei ole epäilystäkään etteikö tämä olisi syy sille että tällä alueella leukemia lisääntyy kaikkein nopeimmin. Armeija kiistää että DU olisi syy.


Lääkärien ammattikunta on ollut aktiivinen peittelyssä -- aivan kuten he salasivat yleisöltä alhaisen tason radioaktiivisuuden vaikutukset jotka olivat seurausta ilmassa tehdyistä ydinkokeista ja ydinvoimaloista. Lääketieteen tohtorin pohjois-Kaliforniassa raportoitiin olleen Pentagonin koulutuksessa muiden tohtoreiden kanssa, kuukausia ennen kuin vuoden 2003 sota alkoi, jotta hän osaisi diagnosoida ja hoitaa sodasta palanneita sotilaita ainoastaan mielenterveys-ongelmien osalta. Lääkäreille, jotka hoitavat kotiutuneita sotilaita, uhattiin antaa sakkoa 10.000 dollaria mikäli he kertoisivat muille sotilaista tai heidän sairauksistaan. Heitä uhattiin myös vankeustuomiolla.


Toimittajilta on evätty myös pääsy yli 14.000 lääketieteellisistä syistä evakuoidun sotilaan luokse, jotka lennätettiin öisin, vuodesta 2003 lähtien, C-150 -koneilla Saksasta, ja jotka tuotiin Walter Reed Hospitaliin lähelle Washington D.C:tä.


Tri. Robert Gould, entinen Kalifornian PSR:n (Physicians for Social Responsibility) presidentti, on ottanut yhteyttä kolmeen lääketieteen tohtoriin helmikuusta 2004 lähtien, sen jälkeen kun minut oli kutsuttu puhumaan köyhdytetystä uraanista. Tri. Katherine Thomasson, Oregonin PSR:n presidentti, informoi minua että Tri. Gould oli ottanut häneen yhteyttä ja yritti suostutella hänet perumaan sen että oli kutsunut minut puhumaan DU:sta Portlandin Valtionyliopistoon 12.4. Thomasson kertoi minulle että minä saisin puhua vain Oregonin DU:sta "eikä mitään ulkomailla olevasta -- ei mitään poliittista".


Tri. Gould otti myös yhteyttä Tri. Ross Wilcixiin, Torontossa, Kanadassa, ja yritti että hän ei kutsuisi minua puhumaan Physicians for Global Survival (PGS) -järjestön kokoukseen (kanadalainen vastine PSR:lle), useita kuukausia myöhemmin. Kun tämä ei tuottanut tulosta, hän otti yhteyttä Kanadan PGS:n presidenttiin, joka oli valmis peruuttamaan minun kutsuni , ja hän melkein onnistui estämään Tri. Wilcoxia, hänen oman järjestönsä jäsentä, esittämästä valokuvia joissa siviilit kärsivät DU-altistuksesta ja syövästä -- lääkärit eteläisessä Irakissa olivat antaneet hänelle nämä valokuvat.


Tri. Janette Sherman, PRS:n entinen ja pitläaikainen jäsen, raportoi että hän lopulta erosi jonkin aikaa sen jälkeen kun uusi PSR:n executive administrator (hallinnollinen virkamies) oli kutsunut hänet lounaalle. Sen jälkeen kun tämä nainen oli pumpannut Tri. Shermannilta kaiken informaation hänen mielipiteistään avainasioissa, hän kertoi Tri. Shermannille että hänen edellinen työnsä oli ollut CIA:ssa.


Kuinka totuus DU:sta salattiin sotilashenkilökunnalta jotka palvelivat toisiaan seuranneissa DU-sodissa? Ennen traagista kuolemaansa, Senaattori Paul Wellstone informoi Joyce Rileytä, American Gulf War Veterans Association:in johtajaa, että 95% Irakin sodan veteraaneista oli saanut lähteä armeijasta vuoteen 1995 mennessä. Jokainen näistä jotka jatkoivat palvelustaan armeijassa eristettiin muista, estäen näin informaation siirtymisen toisille sotilaille. Tämä "seuraava DU-sota" oli jo suunniteltu, ja ne jotka sitä suunnittelivat "eivät halunneet haisunäätää puutarhajuhliinsa".

Yhdysvalloilla on likainen (DU) pieni (CIA) salaisuus

The American Free Press on juuri julkaissut uuden kirjan: Michael Collins Piper, "The High Priests of War: The Secret History of How America's Neo-Conservative Trotskyites Came to Power and Orchestrated the War Against Iraq as the First Step in Their Drive for Global Empire". [Suomeksi: "Sodan ylipapit: Salainen historia kuinka Amerikan trotskilaiset uuskonservatiivit tulivat valtaan ja järjestivät sodan Irakia vastaan ensi askeleenaan matkallaan kohti globaalin imperiumin luomista".] Kirjassa kerrotaan Henry Kissingerin ja uuskonservatiivien varhaisista suunnitelmista sotia arabimaalimaa vastaan 1960- ja 1970-luvulla. Tämä sattui sopivasti DU-aseiden kehittelyn ja öljykriisin kanssa, joka ei huolestuttanut ainoastaan Nixonia. Brittiläiset olivat suunnitelleet Irakin öljyvarojen haltuunottoa vuosikymmeniä siitä lähtien kun he ensimmäisen kerran käyttivät myrkkykaasua irakilaisia ja kurdeja vastaan vuonna 1912.


Tässä kirjassa kerrotaan seikkaperäisesti kuinka uuskonservatiivit luotiin heidän "kummisetänsä" ja Trotskia ihailevan Irving Kristolin toimesta, joka kehoitti "terrorisminvastaiseen sotaan" kauan ennen 9/11 tapahtumia, ja jota CIA runsaskätisesti rahoitti vuosien ajan. Hänen poikansa, William Kristol, on eräs kaikkein vaikutusvaltaisimpia miehiä Yhdysvalloissa.


Molemmat miehet ovat uuskonservatiivisen verkoston PR-miehiä, joilla on vahvoja siteitä Rupert Murdochiin. Myös Kissingerillä on sidoksia tähän verkostoon, sekä Carlyle ryhmään, joka, voitaisiin sanoa, on edistänyt näiden sotien syttymistä alkaen siihen aikaan jolloin entinen Presidentti Bush nousi virkaan. Olisi helppo sanoa että me kierrätämme Ensimmäistä ja Toista maailmansotaa samoin kasvoin.


Kun Vietnamin erikoisoperaatioiden Vihreiden Barettien Kapteeni John McCarthylta kysyttiin tästä suunnitelmasta käyttää köyhdytettyä uraania tuhoamaan Lähi-idässä ja keski-Aasiassa asuvien suurten arabi- ja muslimipopulaatioiden geneettinen tulevaisuus -- sattumalta alueilla jossa sijaitsee suurin osa maailman öljylähteistä -- hän vastasi: "Se on kaikki Henry Kissingerin käsialaa."


Zbignew Brzezinskin kirjassa, "The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives" -- Suuri shakkilauta: Amerikan johtava asema ja sen geostrategiset välttämättömyydet -- kartta Euraasian shakkilaudasta sisältää neljä aluetta jotka ovat tärkeitä USA:n ulkopolitiikan kannalta. Kartan "eteläinen" alue vastaa juuri niitä alueita jotka Yhdysvallat on saastuttanut köyhdytetyllä uraanilla.


Japanilainen professori, Tri. K. Yagasaki, on laskenut että 800 tonnia köyhdytettyä uraania vastaa 83.000 Nagasakin pommia. Yhdysvallat on käyttänyt vuodesta 1991 lähtien köyhdytettyä uraania enemmän kuin on 400.000 Nagasakin pommissa. On totisesti käyty neljä ydinsotaa ja ilmakehään on vapautettu kymmenen kertaa enemmän säteilyä kuin kaikissa ydinkokeissa!


Ei ole ihme että meidän sotilaamme, heidän perheensä ja ihmiset Lähi-idässä, Jugoslaviassa ja keski-Aasiassa ovat sairaita. Mutta kuten Henry Kissinger sanoi Vietnamin sodan jälkeen kun meidän sotilaamme tulivat kotiin sairaina Agent Orangesta: "Sotilaat ovat vain tyhmiä eläimiä joita käytetään pelinappuloina ulkopolitiikassa."


Valitettavasti, radioaktiivinen pöly kulkeutuu kaikkialle maailmaan; vuoden 1991 Irakin sodasta on löydetty jäämiä Etelä-Amerikasta, Himalajalta ja Hawaijilta.


Kesäkuussa 2003, Maailman terveysjärjestö julisti lehdistötilaisuudessa että globaali syöpätapausten määrä nousee 50 prosentilla vuoteen 2020 mennessä. Mitä muuta he tietävät mitä he eivät kerro meille? Minä tiedän että köyhdytetty uraani on kuolemantuomio, Meille kaikille. Me kuolemme hiljaisella tavalla.


------------------------------------------------------


Leuren Moret on maantieteilijä (geoscientist) joka on työskennellyt ympäri maailmaa säteily-asioissa, kouluttaen kansalaisia, mediaa, kansanedustajia ja muita viranomaisia. Hänestä tuli rötösten paljastaja vuonna 1991 Livermoren ydinaselaboratoriossa sen jälkeen kun siellä suoritettiin suuri tieteellinen petos Yucca Mountain Projektissa. Hän on Berkeleyn ympäristönsuojelu-valtuutettu. Hänet tavoittaa osoitteesta: leurenmoret@yahoo.com.Takaisin