Untitled Document

Joukkoviestimet kertovat nyt että USA:n/Israelin isku Iranin ydinlaitoksia vastaan on "välitön"; toisin sanoen, alle kymmenen viikon päässä.

Kuitenkin, toiset uutislähteet arvioivat että Länsimailla ei olisikaan halua taistella, samalla kun Iranin voimakkaat liittolaiset -- Venäjä ja Kiina -- toistuvasti varoittavat Länsimaita ryhtymästä sotilaallisiin toimiin.


Selvästikin, dialektinen kamppailu on meneillään tämän aiheen ympärillä. Salli meidän katsastaa tämä kehittyvä tarina diakektisuuden näkökulmasta: (1) Isku tapahtuu, uutiset ovat tosia; (2) Iskua ei tapahdu, uutiset ovat "sanomia sodista" -- mahdollisesti suunniteltu toisenlaisia päämääriä varten kuin itse sota.

Uutiset kertovat että välitön isku Iraniin on todennäköinen -- toinen sota

UUTISKATSAUS: "Sotilaallinen isku Irania vastaan on nyt välitön: USA ja Israel tuhoavat Iranin ydinlaitokset alle kymmenen viikon päästä", Israel National News, 20.1.2006.

"Tunnettu tutkiva journalisti ja Terrori-asiantuntija Kenneth R. Timmerman, joka on kirjoittanut kirjan 'Countdown to Crisis: The Coming Nuclear Showdown with Iran' sekä Carl Limbacher, joka on NewsMax.com:in toimittaja, paljastavat että USA ja Israel tuhoavat Iranin ydinlaitokset alle kymmenen viikon päästä."

Tämä uutinen voi olla totta tai sitten ei; me voimme vain todeta että nämä molemmat toimittajat ovat vallitsevan järjestelmän kannattajia, innokkaita tukemaan Bushin hallituksen linjaa.


UUTISKATSAUS: "Eurooppa hylkää ydinaseneuvottelut Iranin kanssa, lisäten kansainvälistä painetta Iranin suuntaan lopettaa uraanin rikastaminen", Exite News, 18.1.2006.

"PARIISI (AP) -- Eurooppa, USA:n tukemana, torjui Iranin pyynnön saada neuvotella ydinohjelmastaan. Ulkoministeri Condoleezza Rice sanoi, että 'ei ole paljon keskusteltavaa' ennenkuin Iran suostuu keskeyttämään ydinohjelmansa. Mutta Iranin presidentti syytti Länttä siitä että se leikkii 'maailman johtajaa' kieltäessään maalta ydinvoiman rauhanomaisen käytön. Se että Ranska, Britannia ja Saksa torjuivat nopeasti Iranin pyynnön saada neuvotella heidän kanssaan, kohdistaa mielenkiinnon seuraavaan askeleeseen: USA:n ja Euroopan painostukseen viedä Iran YK:n Turvallisuusneuvoston eteen, joka voisi määrätä taloudellisia ja poliittisia sanktioita."

Kuitenkin, sekä Venäjä että Kiina ovat jo vihjanneet käyttävänsä Veto-oikeutta, estääkseen maailmanjärjestöä ryhtymästä toimiin jotka voisivat käynnistää sodan tai saada aikaan maailmanlaajuista taloudellista epävarmuutta; muista, Iran on suuri öljyntuottaja ja hänen ohjuksensa voisivat sulkea Hormuzin-salmen kaikilta öljykuljetuksilta.


UUTISKATSAUS: "Iran ylenkatsoo EU:n luonnostelemaa ydinasepäätöstä", Gulf News, 19.1.2006.

"BERLIINI -- Eurooppalaiset valtiot alkoivat eilen luonnostella päätöstä jossa pyydettäisiin YK:n ydinase-vahtikoiraa raportoimaan Iranista Turvallisuusneuvostolle. Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad vastasi tähän ylenkatseellisesti. 'Se on selvästi poliittinen', hän sanoi kysyttäessä Ranskan, Britannian ja Saksan luonnostelmasta. 'Me pyydämme heitä astumaan alas norsunluutorneistaan ja käyttämään hiukan järkeä', hän sanoi."


"Britannia, Ranska ja Saksa haluavat että IAEA:n 35-jäseninen neuvosto kokoontuisi 2. - 3.2.2006 äänestämään päätöslauselma-luonnoksesta joka toisi Iranin Turvallisuusneuvoston eteen, ja avaisi oven sanktioille. Amerikkalaiset ja eurooppalaiset viranomaiset sanovat että enemmistö IAEA:n jäsenistä kannattaa asian viemistä Turvallisuusneuvoston eteen mutta he haluavat saada mahdollisimman paljon tukea epäröiviltä valtioilta kuten Venäjä ja Kiina."

UUTISKATSAUS: "Dichter sanoo että Israelin pitäisi toimia Irania vastaan jos työnnetään selkä seinää vasten", Haaretz Daily, 19.1.2006.

"Entinen Shin Bethin johtaja Avi Dichter sanoi torstaina että Israelin pitäisi antaa kansainvälisen yhteisön toimia estääkseen Irania kehittämästä ydinasetta, mutta toimia Irania vastaan mikäli joutuu selkä seinää vasten. Avi Dichter kertoi Armeijan radiolle että Israel on tällä hetkellä tyytyväinen kansainvälisen yhteisön pyrkimyksiin pysäyttää Iranin uraanin rikastaminen, mutta sen täytyy toimia mikäli kohtaa todellisen vaaran että Iranilla olisi ydinaseita. 'En usko että on oikein jos Israel toimisi yksin asiassa joka todella koskettaa maailman valaistuneita maita, Yhdysvaltain johdolla', Dichter sanoi. 'Jos me tunnemme että olemme kohtaamassa välittömän uhan, Israelilla on selvä käsitys sekä hiukan kokemusta siitä kuinka toimia tällaisissa asioissa, sekä silloin kun joku yrittää tuhota meidät.'"

Koko Läntinen maailma on nyt samalla propaganda-sivulla. Me tiedämme ja olemme raportoineet tästä uutisesta usein, että Iranilla on ollut ydinaseita vuodesta 2002 lähtien (uutinen 1660). Täten, tämä koko Länsimaiden yritys pelästyttää ihmiset ja saada heidät tukemaan hyökkäystä Iranin ydinlaitoksia vastaan on osa jatkuvaa "sanomia sodista" -skenaariota tai sitten sen on tarkoitus käynnistää täysimittainen sota Lähi-idässä joka laajenee kolmanneksi maailmansodaksi, jonka keskeltä tämä Vapaamuurari-Kristus nousee.


Edelleen, kuten Iran on maininnut, Yhdysvalloilla ei ole oikeutta kritisoida vierasta valtiota ydinaseen kehittelystä, vaikka se olisikin Iranin ydinohjelman päämäärä. Historiallisesti, USA on ainoa maa joka on käyttänyt ydinasetta sodassa: Japanissa vuonna 1945, ja köyhdytettyä uraania Irakissa vuonna 1991, Kosovossa vuonna 1999, Afganistanissa vuosina 2001-2006, sekä uudestaan Irakissa vuosina 2003-2006. Kokonaiset populaatiot kuolevat lopulta käyhdytetyn uraanin seurauksena. Tämän vuoksi, valtiot kuten Iran eivät halua kuulla kritiikkiä ydinaseista USA:n taholta -- tämä on heidän näkemyksensä.


UUTISKATSAUS: "Powell syyttää: Iran on kulkemassa samaa polkua kuin Irak eikä maahan voi luottaa", The Scotsman, 18.1.2006.

"COLIN Powell varoitti eilen että Iran on kulkemassa samaa polkua kuin Irak teki ennen vuoden 2003 sotaa, eikä voida luottaa että maa kertoo totuuden ydinohjelmastaan. Tämä Entinen USA:n ulkoministeri sanoi uskovansa että Iran esiintyy vakavana uhkana maailmalle samaan tapaan kuin Iran oli tenyt, ja hän kieltäytyi pyytämästä anteeksi aktiota jonka USA teki Saddam Husseinin hallintoa vastaan."

Me liitimme yllä olleen artikkelin jotta sinä voisit nähdä Bushin hallituksen tekopyhyyden. Entinen ulkoministeri Colin Powell itseasiassa yrittää syyttää Irania siitä että maa ei noudata "totuuden" standardia vaikka jokainen ihminen maan päällä tietää nyt että Irakilla ei ole koskaan ollut joukkotuhoaseita, ja että maa todennäköisesti tuhosi ohjelmansa vuoden 1991 sodan jälkeen.


Jopa presidentin oma aseiden metsästäjä, David Kay, myöntää että Irakilla ei ole koskaan ollut joukkotuhoaseita. Kay, entinen Bushin WMD-tutkimusryhmän johtaja sanoi että henkilö on "harhaanjohtava" jos hän edelleen uskoo että joukkotuhoaseita on koskaan ollut! Aivan kuten YK:n asetarkastajat toistuvasti sanoivat, Saddamilla ei ole koskaan ollut joukkotuhoaseita. Ainoa tapa jolla Bush voisi saada tarvitsemansa "tiedusteluraportit" jotka väittävät että joukkotuhoaseet ovat uhka on luoda valheellinen tiedustelupalvelu nimeltään "Office of Special Plans", josta käsin valheelliset raportit levisivät maailmalle.


Valheet, vääristelyt ja liioittelut täyttivät radioaallot sen vuoden aikana joka johti hyökkäykseen 20.3.2003. Täten, Powell on syyllinen kaikkein suurimman luokan tekopyhyyteen vihjatessaan että iranilaiset eivät ole kykeneviä kertomaan totuutta.


Voiko kukaan unohtaa vitsiä jonka Presidentti Bush kertoi itselleen siitä että ei löytänyt joukkotuhoaseita Irakista? Miljoonat amerikkalaiset näkivät tämän vitsin esimerkkinä suuresta tekopyhyydestä ja tunteettomuudesta, sillä todennäköisesti sadat tuhannet tulevat kuolemaan sodassa jonka presidentti perusteli räikeillä valheilla. Kuuntele kun presidentti vitsailee Irakin joukkotuhoaseista.


UUTISKATSAUS: "Kuolleen sotilaan perhe kutsuu Bushin WMD-vitsiä 'häpeälliseksi'", Democracy Now, 26.3.2004.

"Samaan aikaan kun miljoonat ihmiset juhlistivat Irakin sodan ensimmäistä vuosipäivää protestoimalla sitä vastaan, Presidentti Bush juhlisti tätä tapahtumaa eri tavalla: vitsaillen, kuinka joukkotuhoaseita ei löydetty. Päivällisellä Toimittajien liiton kanssa keskiviikkona, Bush pilaili itsensä ja hallituksensa kustannuksella siitä että ei löytänyt joukkotuhoaseita Irakista. Yhdessä kohtaa, Bush näytti valokuvaa itsestään katsellen ulos toimistonsa ikkunasta. Hän sanoi: 'Näiden joukkotuhoaseiden täytyy olla jossain.'"


"Muutamaa kuvaa myöhemmin, oli kuva jossa Bush kumartuu katsoen lipaston alle toimistossaan. Bush sanoi: 'Ei tule kesää. Ei aseita täälläkään.' Sitten, vielä yhdessä kuvassa, Bush koluaa toimistoaan. Hän sanoi: 'Ehkäpä täällä.' Monet journalistit päivällisellä nauroivat tälle pilailulle."

Kun sinä huomioit että tämä mauton vitsi tulee Skull & Bones -miehen sydämestä, joka ei tunne myötätuntoa ihmisiä kohtaan, niitä useita kymmeniä tuhansia ihmisiä kohtaan joiden elämä on joko päättynyt tai sitten muuttunut huonommaksi, sinä näet millainen presidentti Amerikalla todellisuudessa on. Ja, sinä voit nähdä kuinka tekopyhiä nämä Bushin ja Powellin lausunnot todellisuudessa ovat.

Uutiset vihjaavat siihen että välitön isku Iraniin ei ole todennäköinen -- vain "sanomia sodista"

UUTISKATSAUS: "Bush kaipaa vihollistensa apua Irakissa välttääkseen tappion: pyytää apua sunni-kapinallisilta ja Iranin hallitukselta!", Asia Times, 18.1.2006.

"WASHINGTON -- Välttääkseen tehtävän epäonnistumisen Irakissa, presidentti George W. Bush on joutunut etsimään apua kahdelta merkittävältä viholliseltaan -- sunni-kapinallisilta sekä Iranin hallitukselta. USA:n viranomaiset Bagdadissa pyrkivät nyt kontakteihin molempien vihollistensa kanssa, päämääränään tehdä yhteistyötä voittaakseen muuten ylipääsemättömiltä näyttävät esteen jotka ovat menestyksen tiellä Irakissa."

Millaisen "menestyksen" Bushin hallitus kuvittelee saavuttavansa Irakissa mikäli se joutuu tekemään yhteistyötä Iranin, "kaikkien vihollisten äidin" kanssa saavuttaakseen sen? Muista, Iran on kansakunta jolla oli röyhkeyttä lähettää lähettiläitään kaikkien merkittävien arabimaiden pääkaupunkeihin juuri sillä viikolla kun Liittouman joukot olivat valloittamassa Irakia, kertoen strategisesta suunnitelmastaan voittaa USA Lähi-idässä (uutinen 1910), ja tämä suunnitelma käynnistyi sillä että sallitaan Liittouman joukoille helppo voitto Saddamista!


Tämä suunnitelma visioi, että sen jälkeen kun Amerikka on juuttunut suohon Irakissa, ja sen jälkeen kun Iran on yllyttänyt kapinallisia iskuihin Afganistanissa ja Keski-Aasian tasavalloissa, Iran ryhtyy sotaan Israelia vastaan. Siksi, kysymys on yksinkertainen mutta syvällinen: lietsooko Iran tarkoituksella sotaa tavoitteenaan yllyttää amerikkalaiset ja/tai israelilaiset hyökkäämään hänen ydinlaitoksiaan vastaan?


Tällainen hyökkäys sallisi välittömästi Iranille kolme tilaisuutta: (1) Tilaisuus sulkea Hormuzin-salmi öljykuljetuksilta käyttämällä venäläisiä ääntä nopeampia ohjuksia; (2) Sallisi Iranin hyökätä amerikkalaisia joukkoja vastaan Irakissa; (3) Sallisi Iranin iskeä terrorismin avulla amerikkalaisia kaupunkeja vastaan kuten hän on uhannut tehdä (uutinen 2074).


Kuitenkin, jos Presidentti Bush todella tarvitsee Iranin johtoa mikäli mielii lähteä Irakista voittajana, silloin Länsimaat todennäköisesti hillitsevät houkutusta iskeä Iranin kimppuun sotilaallisesti -- kunnes he ovat valmiita käynnistämään täysimittaisen sodan Lähi-idässä.


UUTISKATSAUS: "Länsi varaa itselleen oikeuden pommittaa Irania: retoriikan takana ei ole todellista halua sotaan", The Scotsman, 15.1.2006.

"Läntiset hallitukset joutuvat kohtaamaan tappion yrityksessään pysäyttää Iranin ydinasehankkeet. Viranomaiset Lontoossa ja Washingtonissa nyt myöntävät yksityisesti että heidän täytyy kohdata tuskallinen tosiasia että he eivät voi tehdä mitään, paitsi epäillä suuresti että Iran pyrkii kehittämään ydinaseita sen varjolla että tutkitaan ydinenergiaa rauhanomaisiin tarkoituksiin. Julkisesti, Yhdysvallat ja Britannia, kaksi valtiota jotka ovat omaksuneet kaikkein haukkamaisimman asenteen, painostavat kansainvälistä yhteisöä ryhtymään toimiin Iranin pysäyttämiseksi. Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice sanoi viime viikolla että YK:n oli aika kohdata Iranin 'vastahakoisuus' ydinohjelmansa suhteen samalla kun Britannian ulkoministeri Jack Straw vakuutti että sanktiot ovat nyt 'pöydällä'."


"Mutta retoriikan takana ei todellisuudessa ole halua sotaan. Yhdysvallat on ainoa maa joka voisi ryhtyä sotatoimiin. Mutta koska USA:n armeija toimii jo nyt äärirajoillaan Irakissa ja koska kongressivaalit lähestyvät, Kongressilla tai Valkoisella Talolla ei ole halua uteen sotilaalliseen seikkailuun.'Iran olisi paljon vaikeampi pala niellä kuin Irak; se on kolme kertaa suurempi ja sillä on motivoitunut armeija', ulkoministeriön diplomaatti sanoi eilen."

Itse asiassa, totuus saattaa olla se, että Israel on ainoa Länsimaa joka voi hyökätä Iraniin, sillä hänellä on skalaari-aseita jotka pystyvät repimään Iranin puolustuksen joka on Venäjän suunnittelema ja jota Venäjä johtaa. Lisäksi, muista tämä: skalaari-aseiden aikaansaamat räjähdykset ja jäljet muistuttavat niitä mitä tavanomaiset aseet tekevät. Siksi, Israel voisi suorittaa tämän hyökkäyksen skalaari-aseilla, samalla kun tiedotusvälineet väittävät USA:n olleen hyökkäyksen takana. Yhdysvallat ei yksin todennäköisesti kykene läpäisemään Venäjän skalaari-puolustusta jonka hän on pystyttänyt Iranille.


Saattaa hyvinkin olla että Länsimaiden johtajilla ei ole halua sotaan. Kun sinä liität tämän mahdollisuuden siihen realiteettiin että Presidentti Bush tarvitsee iranilaisten tukea hän voisi menestyksekkäästi vetäytyä Irakista, sinä ymmärrät että kenties tämä sanallinen varustautuminen on vain tyhjää, kuumaa poliittista ilmaa.


Tekijöitä jotka tulisi pitää mielessä koskien tätä Iranin tilannetta:

 1. Me olemme kuulleet tätä retoriikkaa aiemminkin, vuoden 2003 kesästä lähtien. Kuitenkaan Israel tai USA ei ole hyökännyt.

 2. Me olemme kuulleet hyökkäyspäivän aiemminkin. Syyskuussa 2004, me kuulimme että Presidentti Bush oli aikeissa suorittaa "lokakuun yllätyksen" presidentinvaalien aikana hyökkäämällä Iraniin. Nyt mantra kuuluu: "Ennen maaliskuuta."

 3. Illuminati tarvitsee paljon rahaa rahoittaakseen viimeisen muutoksensa Uuteen maailmanjärjestykseen; tämän vuoksi he ovat manipuloineet öljyn hinnan nousua (uutinen 1925) useiden tekijöiden avulla, mukaanlukien lukuisat epäilyttävät tulipalot öljynjalostamoissa sekä jalostamoita tuhonneet lukuisat hurrikaanit viimeisten kahden vuoden aikana. Kuitenkin, mikään ei pidä öljyfutuurien hintaa korkeammalla kuin jatkuva sotainen retoriikka Irania vastaan. Kuten me mainitsimme, yllä, Iran ei ole ainoastaan suuri öljyntuottaja; hän voi myös välittömästi sulkea Hormuzin-salmen ääntä nopeammilla ohjuksilla ja siten pitää USA:n sotalaivat niin etäällä rannikolta että ne eivät voi tehokkaasti pommittaa iranilaisia asemia (uutinen 2026).

 4. Sanallinen uhkailu Iranin WMD-uhkaa vastaan vaikuttaa hyvin samanlaiselta kuin uhkailu Irakia vastaan ennen sotaa. Edelleen, koska me tiedämme että tiedustelu antoi väärää tietoa Irakista, kuinka me voimme olla varmoja että tiedustelumme on oikeaa kun he sanovat että Iran saa pian ydinaseen rakennettua?

  Vastaus on ilmiselvä! Se että Länsimaiden johtajat voivat nyt käyttää Irania vastaan samoja vahingollisia perusteluja jotka osoittautuivat niin virheellisiksi Irakin kohdalla, osoittaa ehdotonta halveksuntaa jota he tuntevat tiedustelua tai tavallista kansalaista kohtaan. Illuminati uskoo että tavallinen ihminen on vain hieman tyhmää härkää fiksumpi. Tämä retoriikka Irania vastaan osoittaa tämän faktan aivan liian hyvin.

 5. Iran valmistautuu myymään öljyään omalla valuutallaan tai kenties euroilla mieluummin kuin USA:n dollareilla maaliskuuhun mennessä -- juuri se aikajana joka on mainittu näissä useissa raporteissa hyökkäyksen ajankohtana. Tällainen liike (öljyn myynti euroilla) vahingoittaisi vakavasti Presidentti Bushin kykyä käydä sotaa ulkomailla. Jos muut öljynviejät seuraavat Iranin esimerkkiä, USA:n talous kärsii.

  Venäjän Putin on jo vihjannut että hän valmistautuu myymään öljyään euroilla mieluummin kuin dollareilla. Jos tämä toteutuu, USA:n politiikka kärsii pahasti. Amerikalla ei olisi enää mahdollisuutta elää yli varojensa. Onko tämä mahdollisesti TODELLINEN syy miksi USA vaikuttaa niin halukkaalta hyökkäämään Iraniin -- estää Irania myymästä öljyään muilla kuin USA:n dollareilla?

 6. Irania näyttää suojelevan hallituksensa kaatumiselta profetia joka on kerrottu Hesekielin Kirjan luvussa 38-39. Persia on eräs maa niiden joukossa jotka marssivat Venäjän kanssa Israelia vastaan, mikä tarkoittaa että hänen hallituksensa täytyy olla vihamielinen Israelia ja Länsimaita kohtaan, juuri sellainen hallitus kuin maalla on nykyään. Jos Iranin kovan linjan hallitus kaatuu hyökkäyksessä, se todennäköisesti korvattaisiin hallituksella joka suhtautuu myönteisesti Länsimaihin ja Israeliin. Tämän vuoksi me uskomme että Iran saattaa kärsiä iskussa mutta hänen nykyinen kovan linjan hallituksensa ei kaadu.

 7. Cutting Edge toistaa että jos Iraniin hyökättäisiin, se merkitsee sitä että Illuminati on valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen joka on täysimittainen sota -- sota jonka on tarkoitus yltyä kolmanneksi maailmansodaksi jonka keskeltä Vapaamuurari-Kristus nousee.

Takaisin