Untitled Document

Bushin hallitus jatkoi väsyttävää nuhdesaarnaansa Irania vastaan; tässä ensimmäisessä raportissa, ulkoministeri Rice otti Iranin työlistalle -- listalle jolla on ollut niin suosittu teema Presidentti Bushin kaudella: terrorisminvastainen sota.

UUTISKATSAUS: "Rice: Iran on terrorismin rahoittaja", BBC News, 17.2.2006.

"Ulkoministeri Condoleezza Rice on jatkanut diplomaattista hyökkäystään Irania vastaan. Hän on syyttänyt Teherania siitä että maa on ollut maailmanlaajuisen terrorismin keskuspankki, ja siitä että maa on tehnyt yhteistyötä Syyrian kanssa jotta Lähi-idästä tulisi epävakaampi."

Mikä vitsi! Mikään ei epävakauttanut Lähi-itää enemmän kuin Saddamin silpova hallitus Irakissa! Mitä ikinä sinä saatatkaan ajatella Saddamista, minä henkilökohtaisesti ajattelen että hän oli erittäin vastenmielinen -- se tosiasia jää kuitenkin jäljelle että Bushin hallituksen politiikka on vienyt maan kiihkoilevaan väkivaltaan ja sisällissotaan, ja eräänä päivänä vetää koko Lähi-idän tulimyrskyyn joka sytyttää koko maailman, ja joka tulee tunnetuksi kolmantena maailmansotana.


Rice jatkaa sanallista hyökkäystään. Mutta, huomioi kuinka hän vähitellen siirtää painopistettä pitkän tähtäimen suunnitelman suuntaan, jossa Iranin kovan linjan hallitus kaadettaisiin maan sisältä käsin. Jos Washington noudattaa tätä pitkän tähtäimen suunnitelmaa, me emme ehkä koskaan näe hyökkäystä Iranin ydinlaitoksia vastaan.

"Keskiviikkona, Rice ilmoitti että USA:n hallitus pyytäisi Kongressilta 75 miljoonan dollarin ylimääräistä summaa edistämään demokraattista muutosta Iranin sisällä... Kuitenkin, hän painotti että se ei ollut ainoastaan Teheranin ydinasepolitiikka joka huolettaa häntä, vaan myös asia jota hän kutsui terrorismin tukemiseksi. Iran, hän syytti, on maailmanlaajuisen terrorismin keskuspankki, ja siitä että maa on tehnyt yhteistyötä Syyrian kanssa jotta Lähi-idästä tulisi epävakaampi."

Ricen seuraava lausunto voidan nähdä läpikotaisin tekopyhänä, kun Pentagon yrittää päästä eroon tuoreista seksuaalisen nöyryytyksen kuvista joita näytetään nyt kaikkialla islamilaisessa maailmassa. Kuuntele kun Rice kuulostaa siltä kuin hän olisi hurskas saarnaaja kirkossa.

"Neiti Rice myös kritisoi taas kerran Iranin huonoa mainetta ihmisoikeusasioissa." [Ibid.]

Ranska vaatii kansainvälistä painostusta

Uutiskatsaus: "Ranska kasvattaa retoriikkaansa Irania vastaan", BBC News, 16.2.2006.

"Ranska on ensimmäistä kertaa selkeästi syyttänyt Irania siitä että maa on käyttänyt ydinohjelmaansa peitteenä salamyhkäiselle sotilaalliselle ydinaseisiin liittyvälle aktiivisuudelle. Ulkoministeri Philippe Douste-Blazy kertoi Ranskan televisiolle että mikään siviili-ohjelma ei voi selittää Iranin aktiivisuutta... Mutta Teheran väittää että tämä ohjelma on tarkoitettu yksinomaan rauhanomaisiin tarkoituksiin. Iranin pää-ydinaseneuvottelija kiisti jyrkästi Herra Douste-Blazy:n antamat syytökset. 'Vastoin kaikkea meitä vastaan suunnattua propagandaa, me emme havittele ydinpommia sillä me olemme allekirjoittaneet ydinsulkusopimuksen', hän sanoi Ranskan radiolle. 'Me olemme vastuullinen maa -- se on länsimainen propaganda joka jatkaa väittämällä että Iran havittelee pommia, mutta se ei ole totta.'"

Tämä Iranin pää-ydinaseneuvottelijan lausunto on täysin oikea: Iran ei havittele ydinpommia koska hänellä on ollut sellainen jo vuodesta 2002 lähtien, ostettuaan sellaisen Pakistanilta samoin kuin Saudi-Arabia on hankkinut ydinpomminsa!!


Täten, tämä kansainvälinen pyrkimys maalata Iran uhaksi ihmiskunnalle koska hän "havittelee" ydinpommia on silkkaa propagandaa. Mikä on tämän propagandan syy? Viedä Lähi-idän asukkaat seuraavaan vaiheeseen -- verilöylyyn joka aloittaa kolmannen maailmansodan.


UUTISKATSAUS: "USA tekee itsensä naurunalaiseksi uhkailemalla hyökätä Iraniin", Islamic Republic News Agency, 16.2.2006.

"Viime viikolla Bushin hallitus vihjasi käyttävänsä sotilaallista optiota mikäli Iran kieltäytyy hylkäämästä ydinohjelmaansa. 'Vaihtoehdot valikoiduista kirurgisista iskuista täysimittaiseen sotaan on mainittu avoimina vaihtoehtoina toimia Irania vastaan', kirjoitti englanninkielinen Kayhan International. Tosiasia on, että tapahtumat maailmalla osoittavat että Yhdysvalloista on tulossa yhä enemmän paperi-tiikeri... Teheran vastasi Bushin uhitteluun sotilaallisesta väliintulosta sanoilla 'hurjia sanoja'."

Sitten Iran luettelee millaisia vaikeuksia Yhdysvalloilla olisi hyökätä Iraniin.

  • "Iran on luonnon muovaama linnake jota ympäröivät Alppeja korkeammat vuoret ja kaksi massiivista vallihautaa nimeltään Kaspianmeri ja Persianlahti."

  • "Sen armeija on alueen parhaiten varustettu, koulutettu ja koeteltu."

Sitten tämä iranilainen lehti mainitsee että Yhdysvallat toki valloitti Irakin, mutta sitten joutui kohtaamaan katastrofin, johon miehitys johti.

"Tehokkaan logistiikan ja organisoinnin puute olisi pysäyttänyt USA:n armeijan etenemisen kuukausiksi mikäli Saddamin arneija olisi todella päättänyt taistella. On selvää että vaikka Saddam ei pannut pystyyn taistelua, amerikkalaiset sotilaat ovat jumissa Irakissa ja että he ovat häviämässä sodan jonka he uskoivat helposti voittavansa. Jos USA ei kykene voittamaan sotaa edes Irakissa, sen mahdollisuudet voittoon Iranista ovat käytännössä olemattomat."


"Iranin kyky puolustautua on arvoitus Lännelle. Vuosien innovaatiot ja itseriittoisuus on saanut aikaan sen, että Iran voi valmistaa itse lähes kaiken jonka se tarvitsee puolustaakseen itseään, Lehti sanoi."

Totisesti, Iranin armeija on valovuosia edellä Saddamin armeijasta. Cutting Edgen lukijoiden pitäisi muistaa, että sodan ensimmäisten 2½ viikon aikana, Saddamin joukot antoivat kunnon vastuksen amerikkalaisille ja briteille. Itse asiassa, eräät vastahyökkäykset työnsivät Liittouman joukkoja lyhyen matkaa taaksepäin. Ja, eräässä suurimassa strategisessa vetäytymisessä, Saddamin joukot yksinkertaisesti katosivat mieluummin kuin olisivat puolustaneet Bagdadia.


USA:n kyky sotia ei tehnyt vaikutusta iranilaisiin.


Viime viikolla, Venäjä taas kerran varoitti Yhdysvaltoja olemaan hyökkäämättä Iraniin.


UUTISKATSAUS: "Venäjä varoittaa Yhdysvaltoja olemaan hyökkäämättä Iraniin", Breitbart News, 16.2.2006.

"Venäläinen sotilasjohtaja varoitti Yhdysvaltoja olemaan hyökkäämättä Iraniin... Samalla kun jännitys Iranin ydinohjelman ympärillä kiristyy, Kenraali Juri Balujevski varoitti Yhdysvaltoja olemaan hyökkäämättä Iraniin... Hän sanoi, että vaikka Iranin sotilaallista voimaa ei voida verrata Yhdysvaltoihin, on vaikea ennustaa kuinka islamilainen maailma reagoisi voiman käyttöön Irania vastaan. 'Tämä voi sekoittaa koko maailmaa, ja on elintärkeää estää kaikki tällainen', Balujevski sanoi."

Tietysti, koko Irakin sodan, ja vankien kiduttamisen tarkoitus on yllyttää koko islamilainen maailma sotaan Länsimaita vastaan, vaikka nämä tietävät että he eivät voi voittaa sotaa.


Muista että Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti Amerikkaa 12.4.2003, että hän ei suvaitsisi enempää sotia Lähi-idässä, joiden tarkoitus on "hallituksen vaihto" (uutinen 1802). Tällä historian hetkellä, meidän kannattaisi katsoa mistä Putin tarkkaan ottaen varoitti, Ranskan Chirac ja Saksan Schröder puolellaan.

"Saint Petersburg -- Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti perjantaina USA:n johtamaa koalitiota olemaan hyökkäämättä muihin maihin tekosyynä edistää kapitalistisia ja demokraattisia arvoja voitettuaan Irakin diktatuurisen hallituksen. 'Me emme aio markkinoida kapitalistisia, demokraattisia vallankumouksia', Venäjän johtaja kertoi toimittajille kun huhut Washingtonissa sanoivat että jotkin elementit USA:n hallinnossa suunnittelevat sotilasoperaatioita toisia Lähi-idän valtioita vastaan. 'Jos me teemme näin, me joudumme alaspäin vievälle luiskalle joka johtaa loputtomiin sotilaallisiin konflikteihin. Me emme salli että näin tapahtuu', Putin sanoi yhteisessä lehdistö-konferenssissa Saksan Schröderin ja Ranskan Chiracin kanssa keskusteltuaan heidän kanssaan."

Jos amerikkalaiset ja/tai israelilaiset hyökkäisivät menestyksekkäästi Iranin ydinlaitoksia vastaan, Venäjän uskottavuus hajoaisi palasiksi. Edelleen, voimakkaiden skalaari-aseiden ansiosta, Venäjällä on kyky pysäyttää jokainen lentokone tai ohjus joka saapuu Iranin ilmatilaan. Vain Israelilla on kyky lyödä Venäjä. Jos Israel käyttää omia superaseitaan ja hyökkää menestyksekkäästi Iraniin, Venäläiset saattaisivat suuttua niin pahoin että he hyökkäävät Israeliin, kuten Hesekiel 38-39 kertoo. Me kerromme tästä mahdollisuudesta uutisessa 2097.


Kuitenkin, eräät Venäjän sotilasjohtajista näkevät että USA:n hyökkäys Iraniin on "välitön".


UUTISKATSAUS: "Venäjän sotilasjohtaja ei sulje pois sotilaallisen iskun mahdollisuutta Irania vastaan", MosNews, 16.2.2006.

"Venäjän sotilasjohtaja ei sulje pois sotilaallisen iskun mahdollisuutta Irania vastaan. 'Johtavatko tapahtumat vallanvaihtoon', hän kysyi puhuessaan toimittajille torstaina, RIA-Novosti -uutistoimiston mukaan. 'En sulje tätä vaihtoehtoa pois, mutta muutos väkivalloin ei ole paras tapa.' Torstaina, Venäjän politiikan asiantuntija Mihail Deljagin sanoi että Yhdysvallat voisi tehdä ohjusiskun Irania vastaan jo tänä kesänä. 'Viimeaikoina vaatimukset USA:n sotilaallisesta iskusta Irania vastaan ovat kasvaneet', hän sanoi."


"Viime viikolla, ultranationalistisen Venäjän Liberaalidemokraattisen puolueen johtaja Vladimir Zhirinovski sanoi että USA:n hyökkäys Irania vastaan oli 'välitön'. 'Hyökkäyksen ajankohta jo tiedetään -- se on Israelin vaalipäivä (28. maaliskuuta). Tiedetään myös kuinka paljon tämä sota tulee maksamaan', Zhirinovski sanoi."

On mahdollista että Länsi todellakin hyökkää Iraniin 28.3.2006. Kuitenkin, kuten me olemme toistuvasti sanoneet, Israel on avain maailman tapahtumien ajoittamisessa sekä Illuminatin että Raamatun aikataulussa. Siksi, me olemme päätelleet että tämä sota ei ala ennenkuin Israel on valmis ryhtymään sotaan palestiinalaisia vastaan -- ja tämä tarkoittaa että Israelin täytyy ensin saattaa päätökseen 80.000 uudisasukkaan evakuointi Länsirannalta. Cutting Edge on toistuvasti painottanut, että sitten kun Israel on vetänyt kaikki uudisasukkaansa palestiinalaisalueilta, sota voi alkaa. Ennen tätä Iraniin ei hyökätä.


Ilmoitettuaan viime viikolla että vetäytyminen Länsirannalta on Israelin hallituksen virallinen politiikka, Pääministeri Olmert ehdotti välitöntä pienten siirtokuntien evakuoimista. Vetäytyminen Länsirannalta näyttää olevan virallisesti käynnissä.

UUTISKATSAUS: "Vetäytyminen Länsirannalta 'päivien sisällä': pääministeri määrää Israelin joukot poistamaan juutalaisen erillisalueen Hebronin lähellä", WorldNetDaily, 17.2.2006.

"JERUSALEM -- Pääministeri Ehud Olmert on määrännyt Israelin armeijan evakuoimaan pienen juutalaisen erillisalueen Hebronin kaupungin lähellä Länsirannalla, sekä käyttämään kaikkea tarpeellista voimaa häädön aikana. Tämä käsky seuraa Olmertin tämänviikoista lausuntoa, että hänen hallituksensa pyrkii vetäytymään suurimmasta osasta Länsirantaa, alueelta joka on suurten israelilaisten kaupunkien sekä kansainvälisen lentokentän lähellä. Olmertin määräys sai kriitikot epäilemään että Israel aikoo suorittaa pieniä evakuointeja jotta saisi vasemmiston äänet ensi kuun vaaleissa."

Tässä kohden, haluan huomauttaa että Illuminati tietää jo maaliskuun 28. päivän vaalien tuloksen. Muista Josef Stalinin lausunto: "Se joka antaa äänen ei ole mitään vaan se, joka laskee äänet."


Jokainen suuren puolueen johtaja tukee täysin vetäytymistä: Kadiman Olmert, Likudin Netanyahu, ja Työväenpuolueen Peretz -- kaikki nämä johtajat tukevat juuri tätä vetäytymistä jonka Olmert pian aloittaa. Siksi, ei ole väliä kuka voittaa vaalit. Kuitenkin, Illuminati haluaa että maahan konservatiivisen johtajan kun he suunnittelevat suurta mullistusta tai sotaa. Siksi, joko Kadima tai Likud voittavat vaalit 28.3.2006.


Salli meidän nyt palata tähän WorldNetDailyn artikkeliin saadaksemme lisää informaatiota:

"Israelin puolustusvoimien (IDF) viranomaiset sanoivat että heidät on määrätty tuhoamaan Chazon David, pieni juutalainen asutus Hebronin ulkopuolella; tämä koostuu synagoogasta ja muutamasta liikuteltavasta kodista. Juutalaiset ovat asuneet läheisessä Hebronissa melkein yhtäjaksoisesti 2500 vuoden ajan. Sitä pidetään vanhimpana juutalaisena yhteisönä maailmassa. Hebronin puhemies David Wilder sanoi WND:lle: 'Olmert tarvitsee nämä häädöt. Hänen täytyy osoittaa että hänellä on Arien Sharonin valta, että hän kykenee vastustamaan näitä niin kutsuttuja uudisasukkaita ja suorittamaan vetäytymisen.'"


"Wilder painotti, että samalla kun Olmert määrää poistamaan pienen juutalaisen asutuksen, yli 3000 laitonta arabi-siirtokuntaa jää jäljelle. IDF:n lähteet kertoivat WND:lle, että heidät oli käsketty käyttämään 'kaikkea tarvittavaa voimaa' poistaakseen Chazon Davidin asukkaat... Israelin televisio näytti kun sotilaat pahoinpitelivät mielenosoittajia, myös naisia ja lapsia. Teini-ikäisiä, joilla oli verinen nenä ja päässä haavoja poistettiin näyttämöltä. Näytettiin kun poliisi käytti patukoita ja bensiinikanistereita puhdistaakseen alueen mielenosoittajista. Yli 300 protestoijaa vietiin alueelle pystytettyihin ensiaputelttoihin. Ainakin 70 evakuoitiin jerusalemilaisiin sairaaloihin saatuaan keskivaikeita tai vaikeita vammoja. Kolme israelilaista lakimiestä loukkaantui näissä yhteenotoissa... Yli 100.000 israelilaista protestoi Jerusalemissa aiemmin tässä kuussa vaatien virallista tutkimusta Amonan väkivaltaisuuksista. Ensin Olmert kieltäytyi tästä mutta viime viikolla hän myöntyi."

Kuten sinä voit nähdä tästä kuvauksesta, Olmert käytti paljon fyysistä väkivaltaa. Jopa kolme israelilaista lakimiestä loukkaantui.

"Olmert puolusti suunnitelmaansa tyhjentää Länsiranta, joka on raketin kantomatkan päässä Jerusalemista ja Tel Avivista, väittäen että arabien määrä ylittää pian juutalaisten määrän ja että he uhkaavat maan juutalaista luonnetta. Mutta äskettäin tehdyt tutkimukset osoittavat että Olmert nojaa väärään informaatioon, ja että 20 vuodessa, juutalaisten määrä nousee kaksinkertaiseksi arabien määrään nähden. Terroristiryhmät ovat varoittaneet että jos Israel vetäytyy, he ampuvat raketteja Länsirannalta israelilaisiin kaupunkeihin."

Ei ole epäilystäkään, etteikö tämä alue, jota tilapäisesti evakuoidaan Gazasta ja Länsirannalta, ole maata jonka Jumala antoi Israelille ikuisiksi ajoiksi. Kuitenkaan, Israel ei luovuta näitä alueita pysyvästi, vaan jotta he pystyisivät hävittämään leppymättömän vihollisensa, "Eesaun huoneen" -- tämän päivän palestiinalaiset joista Obadja 1:15-18 kertoo. Kaikki merkit ovat läsnä, jokaiselle jolla on avoin mieli nähdä asiat (uutinen 1422, 1620 ja 2095).


Pääministeri Olmert esittelee lihaksiaan, osoittaen näille 80.000 siirtokuntalaiselle miten käy jos he vastustavat häntä. Ja, sekulaarit juutalaiset jotka elävät Israelin rajojen sisällä iloitsevat kun ortodoksi-juutalaisia raastetaan ulos kodeistaan.


Mutta eräs kysymys jää jäljelle: kuinka Pääministeri Olmert uskaltaa niin röyhkeästi evakuoida siirtokuntalaiset, kun Sharonin täytyi olla niin varovainen tässä asiassa; hän aina teeskenteli että pääpaino oli neuvotteleminen palestiinalaisten kanssa? Vastaus on annettu alla ja se saattaa yllättää sinut.


UUTISKATSAUS: "Israel vihjaa että rauhanprosessi on kuollut: PA:sta on tullut vihollinen, uusi lisäke 'pahan akseliin'", Jerusalem News Wire, 15.2.2006.

"Vaikka se hyväksyy kymmenien miljoonien dollarien siirrot Hamasille, Israelin hallitus on lopulta alkanut ymmärtää että kaikkinainen teeskentely ystävyydestä palestiinalaisen rauhankumppanin kanssa on nyt kadonnut. Kuuluisa Korkeimman oikeuden tuomari Mishael Cheshin sanoi PA:sta: 'Minä puhun vihollishallituksesta, hallituksesta joka haluaa tuhota Israelin, joka ei ole halukas tunnustamaan juutalaisvaltiota... Tämä on tyypillinen kuvaus vihollisvaltiosta.'"


"Puhuessaan toimittajille tavattuaan Egyptin diktaattorin Hosni Mubarakin Kairossa tiistaina, Mofaz sanoi: 'Hamasin kautta, tämä pahan akseli, joka alkaa Iranista ja kulkee Syyrian ja Hizbollahin kautta, jatkuu muihin maihin joissa on radikaaleja organisaatioita.'"

Täten, Pääministeri Olmert liikkuu nopeasti poliittisella miinakentällä, jolla Sharon kulki niin varovasti, sen tähden että Hamasin voitto vaaleissa antoi Israelille äkkiä tilaisuuden julistaa palestiinalaiset virallisesti vihollisiksi, sekä toistaa Sharonin usein käyttämää mantraa että Israelin täytyy vetäytyä näiltä alueilta koska "hänellä ei ole rauhankumppania".


Tapahtumat muutaman viime viikon aikana tarkoittavat vain yhtä asiaa: israelilaisten vetäytyminen Länsirannalta on virallisesti alkanut.


Nyt, ainoa kysymys on, että kuinka kauan kestää evakuoida 80.000 ihmistä? Seuraa tätä vetäytymistä sillä seuraava askel, eli alueellinen sota Irania, Syyriaa, Jorania ja Egyptiä vastaan ei ala ennenkuin tämä vetäytyminen on saatu päätökseen. Mikään Länsimaa ei hyökkää Iraniin ennenkuin on tullut aika kolmannelle maailmansodalle.Takaisin