Untitled Document

Mikä on kuusisakaraisen tähden alkuperä?

http://www.cephas-library.com/israel_origin_of_six_pointed_star.html

Kuusisakarainen tähti: kuusisakaraisen tähden (heksagrammin) alkuperä ja historia ja sen mysteerinen kytkentä ihmiskuntaan Egyptin suuruuden ajoista alkaen on kiinnostava. Kuusisakaraista tähteä on käytetty kauan taikuudessa, okkultismissa, noituudessa ja astrologiassa ja se on löydetty niin monien okkultististen rikosten yhteydessä, että Kalifornian poliisi on asettanut ohjeen kaikille kouluille varoittaen lapsia olemaan varovaisia tämän symbolin suhteen. Joitakin vuisia sitten raportoitiin Toronto Sun -lehdessä, että erästä kirkkoa ja sen hautausmaata oli vandalisoitu ja "tähtiä" oli maalattu joka puolelle. Lehti ei kertonut minkälaisista tähdistä oli kysymys, koska he eivät halunneet että ihmiset luulisivat juutalaisten olleen syyllisiä. Juutalaiset eivät olleetkaan syyllisiä vandaalitekoon. Mutta kuten tavallista heitä olisi voitu syyttää. Miksi? Koska valitettavasti juutalaiset ovat usein käyttäneet asioita ja toimenpiteitä, jotka ovat kirjoitusten ja Raamatun vastakohtia eri yhteyksissä.


Miksi useimat juutalaiset käyttävät kuusisakaraista tähteä, jota he kutsuvat Daavidin tähdeksi, Daavidin kilveksi tai Daavidin sinetiksi?


Kiinnostavuus alkaa tästä: M. Hirsch Goldberg kirjassaan Juutalainen yhteys (The Jewish Connection) kirjoittaa: "Daavidin tähti ei ole juutalaista alkuperää -- ja muinaiset israelilaiset eivät koskaan käyttäneet sitä heidän uskonnollisena symbolinaan." [He käyttivät Menoraa, seitsemänjalkaista kynttilää.] Joten, miten kuusisakarainen tähti tuli tunnetuksi juutalaisten tähtenä? Tämä symboli otettiin laajalti vastaan, ei sentähden että juutalaiset olisivat valinneet sen, vaan ironisesti koska Hitler pakotti kaikki juutalaiset käyttämään keltaista kuusisakaraista tähteä holokaustin aikana. Sana "holokaust" tarkoittaa polttouhria, ja kuusisakaraista tähteä käytettiin ennen kun ihmisiä uhrattiin Moolokille ja Ashtorethille Baalin palvonnassa. Ne harvat juutalaiset joilla oli tekemistä kuusisakaraisen tähden (heksagrammin) kanssa olivat okkultismin harrastajia. Antaisiko Hitler mitään hyvää juutalaisten päälle? Hitlerin tarkoitus oli halveksia ja tuhota juutalaiset ja sitoa heidät okkultismiin (lue kirja "Natsit ja Okkultismi). Hän on saattanut tarkoittaa juutalaiset polttouhrikseen saadakseen voimaa. Tänään suurin osa juutalaisista pitää tätä tähteä sattumalta ja ilman sen historiallisen, alkuperäisen käytön miettimistä tai selvittämistä. Kuusisakaraisen tähden käytöstä tuli muotia.


Ensimmäinen maininta kuusisakaraisesta tähdestä israelilaisessa kirjallisuudessa on Aamos 5:26, missä Jahve vihaisesti sanoo Hänen kansalleen: "Te olette kantaneet kuningastanne Sikkutia ja Kijjunin-kuvianne, tähtijumalaanne, sitä jonka te olette itsellenne tehneet." Sikkut ja Kijjun (Chiun tai Kaiwan) tarkoittavat "tähteä" ja viittaavat Saturnukseen, ja ne olivat epäjumalanpalveluksen kohteita Assuriassa. Egyptin monimuotoisuus kulki Israelin lasten mukana sisältäen "tähden". Kuten obeliski, myös kuusisakarainen tähti oli egyptiläinen epäjumala heidän palvonnassaan. Vuonna 922 e.Kr, kun Salomo nai faraon tyttären, hän joutui mukaan egyptiläisten epäjumalien palvontaan, taikuuteen ja noituuteen. Salomo rakensi alttarin Ashtorethille ja Moolokille, ja kuusisakaraisesta tähdestä, joka on pääsymboli taikuuden ja noitapiirien ihmisuhrimenoissa, tuli salomonin sinetti.


Salomo ei ottanut vaarin Jumalan toistuvista varoituksista luopua näistä inhottavista menoista, vaikka Jumala uhkasi repiä Israelin kuningaskunnan hänen poikansa kädestä. Ja todellakin, jakautuminen tapahtui Salomonin kuoltua. Salomonin epäjumalanpalvelus johti Israelin kuningaskunnan jakaantumiseen kahtia. Menot, joihin hän johti Israelin lapset lopulta aiheuttivat Israelin Huoneen joutumisen maanpakoon Kaukasukselle ja Juudan huoneen joutumisen vankeuteen. Joosia myöhemmin tuhosi tämän kielletyn alttarin. Tiesitkö että luku 666 liittyi Salomoniin (1 Kun.10:14)? Kyllä, 666 talenttia kultaa lähetettiin Salomonille joka kuukausi -- keneltä muulta kuin Tyyron kuninkaalta. Luettuasi tämän kohdan katso Hesekielin Kirjan lukua 28. Todella sotkuinen verkko oli kudottu kun Salomo harjoitti petollisuutta. Kuningas Salomo jätti monia tavaroita, jotka todistavat hänen epäjumalanpalveluksestaan, kuten Kuningas Salomonin peili, Kuningas Salomonin hauta ja kuusisakarainen tähti, josta se tuli tunnetuksi Salomonin sinettinä noituuden ja okkultismin maailmassa. Salomo laittoi myös perustan käsityölle (Daniel 8:25), joka myöhemmin tunnettiin vapaamuurariutena, joka käyttää kuusisakaraista tähteä huomattavasti muurari-rituaaleissaan.


Kuningas Daavid oli Salomonin isä, mutta hän ei ollut koskaan epäjumalanpalvelija. Hän teli täydellisen selväksi että Jumala itse oli hänen kilpensä -- ei ainoastaan Psalmissa 3:3 -- vaan myös Psalmissa 119:114 ja Psalmissa 144:2.


Kirja "Kuusisakarainen tähti" on ensimmäinen ja ainoa akateeminen työ joka dokumentoi tämän symbolin alkuperän ja historiallisen käytön. Egyptistä Salomoniin, Arabien magiikkaan ja noituuteen, druidien käyttöön, vapaamuurareille, Mayer Amschel Bauerille, joka 1700-luvulla muutti nimensä kuvatakseen punaista kuusisakaraista tähteä, joka roikkui hänen ovensa yläpuolella Saksassa, täten aloittaen Rothschildin perheen (tarkoittaa punaista kilpeä). Rothschildin perhe yhdisti tämän symbolin vaakunaansa. Tutkimukset jäljittävät kuusisakaraisen tähden läpi kabbalismin, astrologian ja Hitlerin, joka laittoi keltaisen kuusisakaraisen tähden juutalaisille holokaustin aikana, läpi siionismin ja lopulta Israelin valtion lippuun ja eteenpäin.


Koska tämä symboli koostuu kuutosesta kuutosen sisällä (se on 6 kärkeä, 6 kolmiota, 6 kylkeä sisimmässä heksagonissa), niin tutkimus (kirja "Kuusisakarainen tähti") sisältää luvun 666 profetiat Danielin Kirjasta, jne. viitaten "kuninkaaseen" (antikristukseen) ja pedon merkkiin. Tutkimus sisältää myös luvun seitsemän kirjoituksien merkityksen ja Raamatun kuvauksen oikeasta Messiaasta ja seitsenhaaraisesta lampusta (Menora), jonka Jumala antoi Israelin lapsille ikuisena liittona, mikä mainitaan myös Uudessa Testamentissa ja Ilmestyskirjassa.Takaisin