Untitled Document

Vaalitulokset osoittivat oikeaksi kaksi Cutting Edgen avainopetusta

 

Alaotsikko: Aivan kuten Cutting Edge on opettanut koko tämän vaalikampanjan ajan, kaksi hyvin merkittävää asiaa jäi toteutumatta. Kun maailma kulkee kohti antikristuksen tulemusta, meidän kaikkien täytyy pitää silmämme suunnattuina tähän globaaliin suunnitelmaan. "Sanomat sodista" voidaan huoletta unohtaa kunnes tulee lopullisen globaalin sodan aika.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.


Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä


Seitsemän kuukauden aikana jotka edelsivät marraskuun vaaleja, amerikkalaisia piinattiin toistuvasti kahdella "sota" -uutisella, siihen pisteeseen saakka jossa liian monet amerikkalaiset olivat hyvin huolestuneita. Cutting Edge on toistuvasti ilmoittanut että näiden uutisten täytyi olla vääriä; me tiesimme tämän sillä me pidimme suunnattuina tähän suunnitelmaan kokonaisuutena. Ja nyt kun sinä tunnet tämän suunnitelman, sinä voit olla huoletta siihen asti kunnes sinä näet kolmannen maailmansodan alkavan. Mikä on tämä kolmas maailmansota?

 1. Israel käy sotaan arabinaapureitansa vastaan tuhoten kokonaisia populaatioita.

 2.  
 3. Ydinaseselkkaus puhkeaa Korean niemimaalla, niin vakava kriisi että ihmiset uskovat menehtyvänsä minä hetkenä tahansa.

 4.  
 5. Kiina hyökkää Taiwaniin.

 6.  
 7. Terrori-iskuja tapahtuu monin paikoin.

 8.  
 9. Pörssi romahtaa, Los Angelesiin iskee voimakas maanjäristys, ruoka häviää kaupoista, Ufot laskeutuvat Valkoisen Talon pihamaalle; myös seurakunnan ylöstempaus saattaa tapahtua.
Mutta, ennenkuin Israel voi ryhtyä sotaan arabinaapureitansa vastaan, hänen täytyy erottaa väestönsä täydellisesti palestiinalaisista, ja kaikki ei-integroituneet kansakunnat (uutinen 1833, 1906 -- suomennettu) täytyy tuoda "toimivan ytimen" muodostavien kansojen perheeseen. Tällä hetkellä, menee ainakin vuosi ennenkuin Israel saa toteutettua eristämisohjelmansa samalla kun "ei-integroituneet" valtiot näyttävät olevan niin uppiniskaisia että kestää monta vuotta saada heidät ruotuun, jollei suunnitelmana ole heidän tuhoamisensa integroimisen sijaan.

Vaaleja edeltäneet väärät "sanomat sodista"

Terrori-hälytys vaalikampanjan aikana

UUTISKATSAUS: "FBI:n agentti: Vuosi 2004 muistetaan 'terrorin kesänä'", NewsMax, 19.4.2004.

"Tänään, 'Fox News Live' -ohjelmassa, entinen FBI:n erikoisagentti Harold Copus sanoi että kesä 2004 tullaan muistamaan 'terrorin kesänä'. Uutisankkuri Gregg Jarrett kertoi agentti Cupusille Tom Ridgen sanoneen että tullaan kiinnittämään erityistä huomiota terrori-iskujen pysäyttämiseen rautateillä, ilmassa, merellä sekä kemiantehtailla... Jarrett mainitsi myös Espanjan Presidentti Aznarin kertoneen Presidentti Bushille että hänen pitäisi olla varuillaan mahdollisten vaaleja edeltävien pommi-iskujen varalta Yhdysvalloissa, ja Condoleezza Rice myönsi eilen että aihetta huoleen on."

Jo 19.4.2004, Bushin hallituksen viranomaiset levittivät sanaa että terrori-isku voisi tapahtua vaalikampanjan aikana vaaliprosessin häiritsemiseksi. Koko kesän ajan, Liittovaltion viranomaiset pitivät yllä pelkoa että Amerikkaa voisi kohdata terrori-isku tämän presidentinvaalikampanjan aikana. Koska kampanja alkaa virallisesti puoluekokouksella jossa ehdokas virallisesti nimetään, Demokraattien puoluekokous heinäkuun lopulla potkaisi presidentinvaalikampanjan käyntiin. Siksi, läpi koko kesän meidät alistettiin varoituksille jotka koskivat mahdollisia terrori-iskuja vaalikampanjan aikana.


Edelleen, turvatarkastukset Demokraattien puoluekokouksessa olivat niin tiukat että iso osa Bostonin liikekeskustasta oli muutettu sotilasleiriksi. Mielenosoittajia vartioitiin tiukasti ja monet joutuivat protestoimaan piikkilankojen takana; näin rikottiin oikeutta sananvapauteen. Demokraatit iloitsivat nimittäessään Senaattori Kerryn ehdokkaakseen ja he odottivat kannatuslukujen nousevan niinkuin yleensä tapahtuu puoluekokouksen jälkeen.


Mutta, sitten, vain tunteja John Kerryn nimityksen jälkeen, 1.8.2004, Bushin hallinto julisti Terrori-varoituksen New York Cityyn nostaen hälytystason oranssille. Demokraatit tunsivat itsensä pettyneiksi sillä tämä toimenpide eliminoi kannatuksen nousun.


Kuitenkin, tilanne kääntyi noloksi kun Homeland Securityn johtaja Tom Ridge joutui myöntämään että tiedustelu-tieto johon terrori-varoitus perustui oli kolme vuotta vanhaa!


Koko asia osoitautui fiaskoksi ja jokainen näkökykyinen amerikkalainen ymmärsi sen. Kuitenkin, enemmistö amerikkalaisista säikähti tätä varoitusta. Tämä sekä monet muut varoitukset käänsivät monet amerikkalaiset presidentin kannattajiksi, sillä hän julisti olevansa vahva johtaja terrorisminvastaisessa sodassa kun taas hänen vastustajansa ansiot olivat vähäisiä. Ja vaikka terrori-iskut jäivät toteutumatta, monet uskoivat tämän olevan Bushin hallinnon ansiota. Täten, sokeat amerikkalaiset lukivat terrori-uhkien väistymisen Bushin hallinnon ansioksi vaikka ne olivat valhetta alun alkaenkin! Uutinen 1888 todistaa tämän. Joten, me olemme läpikäymässä parhaillaan Matteuksen lukua 24: 6-8 jossa puhutaan "sodan sanomista".


Salli meidän nyt edetä syyskuuhun.


UUTISKATSAUS: "Uusi video lisää terrorin pelkoa", New York Daily News, 10.9.2004.


"Uusi video Osama bin Ladenin lähipiiriin kuuluvalta joka julkaistiin eilen, kaksi päivää ennen 9/11 vuosipäivää, nostaa esiin pelkoja siitä että Al-Qaida olisi valmis iskemään uudestaan... Tämä lisäsi pelkoa, sillä uusia hyökkäyksiä edelsivät usein audio- tai videoviestit... Tämä Zawahirin nauha todennäköisesti huolettaa Bushin hallinnon viranomaisia, kuten Tom Ridgeä, joka on julistanut huhtikuusta lähtien että Al-Qaida yrittää sekaantua marraskuun vaaleihin."

Vain päiviä sen jälkeen kun Republikaanien puoluekokous oli nimittänyt Bushin ehdokkaakseen, uusi nauha "Al-Qaidalta" lisäsi pelkoa uudesta terrori-iskusta. Mielipidetiedustelut osoittivat että Presidentti Bushilla oli vain yksi todellinen vahvuus: hänen johtajuutensa terrorisminvastaisessa sodassa. 9/11 -iskujen jälkeen Presidentti Bush on esiintynyt vahvana johtajana. Täten, Republikaanien kampanja hyödynsi terrorismin pelkoa.


Koko lokakuun ajan, ihmiset murehtivat mahdollisia terrori-iskuja vaalien aikana. Jopa monet kristityt pastorit raportoivat että vaalien aikana tulisi terrori-isku. Vaikka me julkaisimme joitakin näistä uutisista Daily News Updates -osastolla (koska me olemme uutispalvelu) me emme uskoneet tähän teoriaan -- kahdesta syystä:


 1. Me uskoimme että suuri terrori-isku kääntyisi Presidentti Bushia vastaan. Sekä Bush että Cheney olivat varoitelleet viikkojen ajan että jos amerikkalaiset valitsisivat Kerryn, heitä vastaan iskettäisiin terrorilla. Täten, vaalien alla tehty isku kääntäisi äänestäjät Presidentti Bushia vastaan; he vaatisivat häneltä selitystä miksi hän ei kyennyt estämään iskua. Kerry voisi syyttää presidenttiä epäonnistumisesta.


 2. Cutting Edge on toistuvasti julistanut että Illuminaatin suunnittelema kolmas maailmansota on hyvin lyhyt. Entiset satanistit Doc Marquis ja Cisco Wheeler ovat toistuvasti ilmoittaneet että se kestää vain 91 päivää. Myös Last Trumpetin pastori David Meyer kertoi minulle että tämä aikataulu kuulosti oikeanlaiselta.

Siksi, yksikään elementti ei voi loksahtaa paikoilleen ennen aikojaan, ennenkuin suunnitelma kokonaisuudessaan on valmis. Muista varoitus jonka Kenraali Tommy Franks antoi viime vuonna, että USA:n Perustuslaki ei kestäisi enää yhtäkään suurta terrori-iskua. Vaikka suunnitelma vaatii terrori-iskua joka tuhoaa Perustuslain, tämä isku ei tapahdu ennen kuin loput kolmannen maailmansodan suunnitelmista ovat valmiita.


Sekä Raamattu että Illuminaatin suunnitelma julistavat että Israel on avain (uutinen 1056). Kolmas maailmansota on suunniteltu alkavaksi silloin kun Israel joutuu sotaan arabinaapureidensa kanssa. Vasta silloin kaikki muut elementit alkavat toteutua, ja ne toteutuvat nopeassa järjestyksessä. Marquis sanoi Illuminaatin suunnitelman olevan katastrofi toisensa perään ja niin nopeassa järjestyksessä että tämä kirjaimellisesti "räjäyttää ihmisten tajunnan".


Mitä Jeesus sanoi?


"Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät." [Luukas 21:26]

Tämä on vain yksi esimerkki siitä kuinka Illuminaatin suunnitelma kulkee samoja latuja Raamatun profetioiden kanssa. Minä paljastan sinulle jännittävän totuuden: Jumala antaa aidosti uudestisyntyneille ihmisille enemmän kuin vain yhden syyn uskoa Hänen Sanaansa! On kymmenittäin esimerkkejä siitä kuinka Skull and Bones:in suunnitelma tuoda antikristus toteuttaa Raamatun profetiat. Cutting Edge on omistautunut informoimaan ihmisiä siitä kuinka etusivun uutiset toteuttavat profetioita.


Nyt, salli meidän antaa toinen esimerkki valheellisesta uutisesta, joka ei toteutunut ja jonka Cutting Edge ei koskaan uskonut toteutuvankaan.

USA:n ja Israelin hyökkäys Irania vastaan

UUTISKATSAUS: "Bushin vaaleja edeltävä hyökkäys Irakiin? Valkoisen Talon sisäpiiri raportoi 'lokakuun yllätyksen' olevan välitön", Global Research On Globalization, Wayne Madsen, 23.10.2004.

"Valkoisen Talon ja Washington Beltwayn sisäpiirin mukaan, Bushin hallinto, huolissaan mahdollisuudesta hävitä vaalit Senaattori John F. Kerrylle, on laatinut suunnitelman tehdä sotilaallinen isku Iranin islamilaista johtoa sekä maan ydinlaitoksia vastaan. Suunnitellun hyökkäyksen kohteina olisivat moskeijat Teheranissa, Qom:issa ja Isfahanissa. Raportit ennalta ehkäisevästä iskusta Irania vastaan synnyttivät huolta että Bushin hallinto käyttäisi 'lokakuun yllätystä' vaikuttaakseen presidentinvaalien tulokseen."

"Valkoisen Talon lähteiden mukaan, lentotukialus John F. Kennedy olisi lähetetty Arabianmerelle koordinoimaan hyökkäystä Iraniin."

Me emme uskoneet tätä uutista useista syistä:
 1. Presidentti Bush ei koskaan kantanut huolta uudelleenvalinnastaan, sillä tulos oli ennalta määrätty. Kerry epäilemättä tiesi tämän.

 2.  
 3. Illuminaatin suunnitelma näkee että Israelin ja hänen arabinaapureidensa välinen sota käynnistää kolmannen maailmansodan. Tämä suunnitelma ei mainitse Irania. Isku Iraniin voisi käynnistää kolmannen maailmansodan ennen aikojaan. Vielä, Raamattu ei mainitse että Iran sotisi Israelia vastaan ennen Hesekielin luvun 38-39 toteutumista.

 4.  
 5. Me uskomme että tämä Hesekielin profetia suojelee Irania. Ilmiselvästi, koska Iran marssii Israelia vastaan Venäjän johtamissa joukoissa, hänen hallituksensa täytyy olla Israel-vastainen sekä Länsi-vastainen. Maassa on tällainen hallitus juuri nyt. Jos USA ja Israel hyökkäisivät Iraniin, maan nykyinen hallitus luultavasti kaatuisi, ja tilalle nousisi uusi Israel-myönteinen ja Länsi-myönteinen hallitus.

 6.  
 7. Venäjä, Ranska ja Saksa julkaisivat yhteisen lausuman huhtikuussa 2003, että he eivät sallisi enempää "hallituksen vaihdoksia" Lähi-idässä (uutinen 1802). Koska Venäjällä on skalaari-aseita joita meillä ei ole, hänen kannanottoihinsa kannattaa suhtautua vakavasti (uutinen 1776 ja 1776b -- suomennettu).

 8.  
 9. Venäjä on auttanut Irania saamaan valmiiksi ydinlaitoksiaan. Venäläisten asiantuntijoiden kuolema iskussa ydinlaitoksia vastaan pakottaisi Venäjän reagoimaan. Koska Iranilla lisäksi on jo ydinaseita, hyökkäys tähän maahan ei tulisi kysymykseenkään.

 10.  
 11. Venäjän presidentti Putinsuunnittelee vierailevansa Teheranissa, osoittaen Yhdysvalloille että Venäjä suhtautuu vakavasti Iranin suojelemiseen.

Johtopäätös

Maailma käy läpi vaikeita aikoja. Me elämme viimeisiä vaiheita suunnitelmassa globalisoida maailma niin että antikristus voi saapua vastaanottaakseen kaiken poliittisen ja taloudellisen vallan maailman johtajilta. Tämä on Illuminaatin suunnitelma sekä raamatun profetia (Ilmestyskirja 17: 12-17).


Maailman johtajat tapasivat 13 päivän ajan, 28.8. - 10.9.2000, antaakseen virallisesti syntymän uudelle maailmanjärjestykselle (uutinen 1789 -- suomennettu). Sitten, yksi vuosi ja yksi päivä myöhemmin tapahtuivat iskut 11.9.2001; keskiaikaisen saatanallisen tradition mukaisesti. Hyökkäys Irakiin tapahtui 555. päivänä 9/11 -iskujen jälkeen; luku joka merkitsee okkultismissa "kolmoiskuolemaa". Tänään, me tiedämme että kaikki irakilaiset, meidän sotilaamme sekä lukemattomat miljoonat ihmiset naapurimaissa tulevat kuolemaan sillä me olemme käyttäneet Irakissa yli 2000 tonnia köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia.


Kotirintamalla, Presidentti Bush on vaatinut sekä myös saanut suuremmat diktaattorin valtuudet kuin Josef Stalinilla on koskaan ollut -- kaikki terrorisminvastaisen sodan nimessä. Kansalaiset eivät voi nousta lentokoneeseen ennen kuin on tarkistettu etteivät heidän nimensä oli yhä pitenevällä "Do Not Fly" -listalla; ja teknologia antaa pian hallitukselle kyvyn tietää kaiken mitä kukin kansalainen milloinkin tekee. Lopuksi, Human Chip Implant on jo markkinoilla samalla kun super-salainen Hallituksen virasto D.A.R.P.A. kehittelee vielä kehittyneempää sirua jonka me uskomme olevan pedon merkki (uutinen 1875, 1875b, 1875c, 1875d ja 1875e -- suomennettu).


Nämä ovat pelottavia aikoja. Kuitenkaan, meidän ei pidä antaa pelästyttää itseämme, sillä kaikki elementit eivät ole vielä valmiita loksahtamaan paikoilleen. Israelin täytyy saada valmiiksi eristäytymisensä palestiinalaisista ennenkuin hän voi ryhtyä sotaan. Toiseksi, tarvitaan vielä paljon työtä saada ei-integroituneet kansakunnat sisään maailmanjärjestelmään tai tuhota heidät.


Raamattu sanoo että Israel on avain, ja niin sanoo Illuminaatin suunnitelmakin. Seuraa kuinka Israel edistyy suunnitelmissaan eristää palestiinalaiset juutalaisista. Kun tämä on valmis, silloin maailma on kolmannen maailmansodan partaalla. Siihen asti, me voimme pysyä rauhallisina vaikka saammekin kuulla terrori-varoituksia ja valheellisia uutisotsikoita. Nyt on aika sinun pitää profeetallinen silmäsi suunnattuna Israeliin.


---------------------------------


Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.


Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.


Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:


Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.


Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1973Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.


Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin