Untitled Document

Köyhdytetyn uraanin käytön jatkoseuraamukset -- onko DU osa Toisen sinetin suurta miekkaa? (osa 2/2)

Alaotsikko: Artikkelissa 1920 me esittelimme kuinka DU-ammmusten laajamittainen käyttö on toteuttamassa Lopun ajan profetiaa Babylonia (Irakia) vastaan. Nyt, me tutkimme suurta mahdollisuutta että DU toteuttaisi toisenkin merkittävän profetian: Ilmestyskirja 6:3-4:

"Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovat: 'Tule!' Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka."

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge Ministeriössä

Hävittämässä ei-integroitunutta huippua

Yli vuosi sitten, Cutting Edge julkaisi kaksi artikkelia jotka koskivat Pentagonin uutta karttaa. Jos sinä et ole lukenut näitä artikkeleita vielä, vietä aikaa lukeaksesi ne huolellisesti. Nämä artikkelit ovat:

  • Uutinen 1833 -- "USA/EU hyökkäämässä Afrikkaansekä muihin ei-integroituneen huipun valtioihin"

  • Uutinen 1906 -- "Bushin hallinto on kuoleman vakava huipun kutistamisen suhteen" (suomennettu)
Ihme että Etelä-Korea on merkitty 'ei-integroituneeksi' valtioksi.

Kun sinä opiskelet tätä Pentagonin laatimaa karttaa jossa kaikki "ei-integroituneen huipun" valtiot on ympyröity, sinä ymmärrät että Lähi-idän atomisadetta saavat valtiot kuuluvat miltei kaikki ei-integroituneeseen huippuun. Edelleen, huomioi että hyökkäämällä Irakiin ja Afganistaniin Yhdysvallat kykeni laajentamaan suuresti DU-pölyn saastuttamaa aluetta. Bagdadista Kabuliin on melkein 1.500 mailia; täten, hyökkäämällä Irakiin ja Afganistaniin saastuneen pölyn tappava alue laajenee suuresti. Muista vallitsevat tuulet: itä, kaakkoinen.


Me uskomme että Irak ja Afganistan valittiin niiden maantieteellisen sijaintinsa takia.


Joten, Miksi Bush ja Blair todella hyökkäsivät näihin maihin? Koska väitteet joukkotuhoaseista osoittautuivat viralliseksi valheeksi ja koska kukaan ei ole nähnyt Osama bin Ladenia Afganistanissa 11.9.2001 jälkeen, meidän täytyy hylätä viralliset selitykset. Miksi me hyökkäämme näihin kahteen maahan? Me uskomme tämän olleen osa Presidentti Bushin johtamien globaalien voimien strategiaa pakottaa kaikki globaaliin talousjärjestelmään kykenevät maat toteuttamaan vaadittavat radikaalit muutokset jotta ne voisivat integroitua, tai sitten hävittää ne maat jotka eivät kykene nopeasti integroitumaan. Salli meidän nyt nopeasti katsastaa alkuperäinen artikkeli, uutinen 1833.


UUTISKATSAUS: "Pentagonin uusi kartta", Thomas P.M. Barnett, U.S. Naval War College, Esquire Magazine. maaliskuu 2003.


"Meidän seuraava sotamme Persianlahdella merkitsee historiallista käännekohtaa -- hetkeä jolloin Washington ottaa valvontaansa strategisen turvallisuuden globalisaation aikakaudella." [s. 174]
Barnett, tämän artikkelin kirjoittaja on USA:n Merisotakoulun jäsen. Illuministisen ajattelutavan mukaan, tämän päivän maailmassa on vain kahdenlaisia kansakuntia:
  1. Kansakunnat jotka ovat jo sisällä globaalissa järjestelmässä tai jotka ovat menossa kovaa vauhtia tähän suuntaan -- "toimiva pohja".

  2. Kansakunnat jotka eivät toimi globaalissa järjestelmässä eivätkä todennäköisesti tee näin lähitulevaisuudessakaan, jollei niitä potkita sisälle amerikkalaisten tai eurooppalaisten joukkojen toimesta tai uhkaamalla hyökätä. Nämä kansakunnat ovat nimeltään "ei-toimiva huippu".

Strategia jota Yhdysvallat ja Euroopan Unioni noudattaa on "huipun kutistaminen". Yhdysvallat ja sen liittolaiset suunnittelevat hyökkäävänsä "ei-integroituneen huipun" valtioihin ottaakseen valvontaansa tämän valtion strategisen turvallisuuden. Sitten kun USA, EU, Australia, Indonesia tai Thaimaa -- jokainen näistä valtioista toimii oman "vaikutusalueensa" sisällä -- ottaa maan haltuunsa, se ottaa valvontaansa tämän maan "strategisen turvallisuuden" ainoana tarkoituksenaan pakottaa tämän maan talous ja kulttuuri sisälle "toimivaan pohjaan".


Suunnitelman tarkoitus on, että valtioihin -- joiden talous on tarpeeksi kehittynyt jotta se voisi siirtyä tulevaan rahattomaan globaaliin talouteen "jossa kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman merkkiä" -- hyökätään tai niitä uhataan "hallituksen vaihdoksella" joiden takana ovat meidän Erikoisjoukkomme (uutinen 1906). Sitten kun nämä maat on vallattu ja niitä valvotaan, ne voidaan helposti "potkaista sisään" tähän järjestelmään jonka jälkeen ne voivat melko nopeasti muuttaa hallintonsa ja taloutensa rahattomaan globaaliin järjestelmään.


Kuitenkin, nyt kun me olemme olleet Irakissa 18 kuukautta, on selvää että meillä ei ole tarpeeksi sotilaallisia eikä siviili-resursseja viedä Irak nopeasti sisälle rahattomaan järjestelmään. Kenraali Shineskyn mukaan meillä on maassa ainoastaan puolet tarvittavista joukoista. Edelleen, toukokuussa tehty simuloitu skenaario kertoi meidän sotilas- ja siviilijohtajillemme että uhat joita tällainen liian pieni armeija joutuisi kohtaamaan osoittautui täysin paikkansa pitäväksi ("War Game's outcome stuns decisionmakers", 16.5.2003, Defense News).


Joten, miksi meillä on vain puolet joukoista jotka Kenraali Shineskyn mukaan tarvittaisiin tuhoamaan sissit ja jälleenrakentamaan Irak? Vastaus saattaa yllättää sinut, mutta minä uskon että vastaus liittyy sekä köyhdytettyyn uraaniin että tähän Pentagonin karttaan.


Viime vuonna, kirjoittaessani uutista 1833, minä mietin että mitä tapahtuisi valtioille jotka ovat niin kehittymättömiä että niiden talous ei tulisi nousemaan Illuminaatin vaatiman rahattoman järjestelmän tasolle. Esimerkkinä minulla oli köyhä Uganda Afrikassa. Kukaan ei voi loogisesti uskoa että tämä yhteiskunta voisi siirtyä rahattomaan järjestelmään ainakaan 100 vuoteen. Samaa voisi sanoa Saudi-Arabiasta, Iranista, Afganistanista, Pakistanista, Nepalista sekä monista muista maista jotka ovat tämän 1.000 mailin alueen sisällä. Mitä näille tehtäisiin?


Jos sinä luciferilainen illuminaatti, sinä tuhoasisit ne! New Age -kirjailija Bill Cooper puhui tästä.


"Maailman johtavan eliitin jäljelläoleva vaihtoehto olisi lisätä kuolleisuutta... Heitä ei huolettaisi raivostuneen yleisön taholta tulevat mahdolliste seuraukset sen saatua selville että näitä ihmisiä järjestelmällisesti murhataan... Harkittiin hyvin lyhyttä mutta hyvin tuhoisaa globaalia sotaa jossa käytettäisiin ydinaseita valittua väestökeskitymää vastaan, eikä tätä vaihtoehtoa siljettu pois... Tri. Aurelio Peccei, Rooman Klubista ehdotti ruttoa jolla olisi samanlainen vaikutus kuin Mustalla surmalla." [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 167]

Mitä Amiraali Bhagwat sanoi köyhdytetystä uraanista? Hän sanoi että se on hiljainen ydinase! Onko mahdollista että tämä lyhyt ydinsota korvattiin pitkäkestoisella hiljaisella ydinsodalla jossa käytettäisiin DU-aseita? Onko mahdollista että Illuminati uskoo DU-ammusten vaikutusten olevan samaa luokkaa kuin Mustalla surmalla?


Minä uskon että näin on asia; ja, minä uskon että Illuminaatilla on saattanut olla tällainen sota tähtäimessään jo kaksi vuosikymmentä sitten. Vuonna 1981, Presidentti Reagan alkoi massiivisesti jälleenrakentaa USA:n armeijaa sen jälkeen kun Presidentti Carter oli tarkoituksella päästänyt sen rappeutumaan. Nämä uudet "tavanomaiset joukot" oli varustettu köyhdytettyä uraania sisältävillä ammuksilla. Tämän uuden armeijan rakentaminen saatiin päätökseen vuonna 1988, hieman ennen kuin Reagan jätti virkansa. Juuri oikeaan aikaan, Saddam Hussein hyökkäsi Kuwaitiin 2.8.1990. Tämä sota oli ensimmäinen joss akäytettiin köyhdytettyä uraania sisältäviä ammuksia. Siviilejä on kuollut siitä lähtien.


Kuinka pian irakilaiset tulevat hyvin sairaiksi? Muista tämä Rensen artikkeli jossa kerrottiin että yli 30% irakilaisista kärsii jonkinlaisesta syövästä tai leukemiasta vuoden 1991 saastumisen seurauksena. Vuosien 2003 - 2004 saaste on yli kymmenkertainen ja se keskittyy asutuskeskuksiin. Kuinka kauan kestää ennenkuin kokoväestö on hyvin sairasta? Saadaksemme vastauksen meidän täytyy palata Amiraali Bhagwatiin. Kuuntele:


"Vuoden 2003 sodassa, irakilaiset alistettiin Pentagonin radioaktiiviselle arsenaalille pääosin urbaaneissa keskuksissa toisin kuin vuonna 1991 jolloin sotaa käytiin aavikolla. Kasautuvat sairaudet ja syntymäviat ovat näkyviä vasta vuodesta 2008 eteenpäin."

Takaisin Toiseen sinettiin

Raamattu kuvaa Punaisen hevosen ratsastajaa ratsastamassa eteenpäin "ottaakseen rauhan pois maailmasta"; tämä on kaunisteleva ilmaisutapa sodalle, sillä tällöin maailma on juuri läpikäynyt aikaisemman sodan (Matteus 24:6-8) joka toi Antikristuksen maailman näyttämölle. Edelleen, maailma ei ole nähnyt paljon rauhaa 1900-luvun aikana. Kun tämä ratsastaja ratsastaa eteenpäin, hän lietsoo sotaa aktiivisesti käyttäen "suurta miekkaa". Tämä "miekka", tämän päivän teknologian valossa, tarkoittaa aivan varmasti joukkotuhoaseita -- kemiallisia, biologisia, ydin- tai skalaariaseita, ja kuka tietää mitä muita aseita?


Jumala myös näyttää aseyyaneen ihmisten mieliin halun käydä sotaa, sillä tämä sota johtaa ihmiskunnan suureen teurastukseen.


Ei ole epäilystäkään etteikö tämä ratsastaja aloittaisi suurta sotaa käyttäen ainutlaatuisia aseita jotka johtavat suuren ihmismäärän teurastukseen. Kuitenkaan, minä en näe tässä tekstissä mitään joka kieltäisi passiivisen, pitkäaikaisen teurastuksen mahdollisuuden joka saavuttaisi huippunsa silloin kun Punaisen hevosen ratsastaja ratsastaa esiin. DU-myrkytyksen luonne on sellainen että ihmiset suuressa määrin alkavat sairastua vasta 5 - 10 vuoden päästä ensimmäisestä kosketuksesta. Tämä ulkomaisen armeijan lääkäri kertoi minulle kesäkuussa 2003, että Irak olisi asuinkelvoton alle 20 vuodessa. Amiraali Bhagwat lausui että vuoden 2003 hyökkäyksen vaikutukset alkaisivat täydellä teholla vuoden 2008 jälkeen.


Tri. Custerin selitys Ilmestyskirjan luvusta 6:3-4 puhuu jatkuvista sotatoimista. Kuuntele taas: "Hänellä on suuri valta, mutta hänen täytyy käyttää sitä jatkuvasti pysyäkseen vallassa. " Tämä selitys puhuu jatkuvista sotatoimista. Edelleen, me tiedämme että silloin kun Antikristus saapuu Ensimmäisen sinetin avaamisen yhteydessä, maailman johtajat antavat hänelle voimansa ja auktoriteettinsa (Ilmestyskirja 17:12-13 & 17). Tämä valta joka viimeisillä johtajilla oli, hankittiin jatkuvien sotien avulla ja se jatkuu sotaisana sitten kun AK on maailman näyttämöllä.


Täten, saavuttaako säteilyyn kuolleiden määrä huippunsa silloin kun Punaisen hevosen ratsastaja ratsastaa esiin? Onko tämä hiljainen ydinsota osa Toisen sinetin "suurta miekkaa"?


Ole sinä tuomari.


Me emme ennusta että Antikristus saapuisi vuonna 2008 emmekä me ennusta mitään muutakaan vuosilukua. Kuitenkin, me odotamme häntä maailman näyttämölle pian, ja tämä köyhdytetyn uraanin käytö tässä suhteessa on kaikkein jännittävin. Tosiasiat näytävät selviltä: Illuminati tarkoituksella levittää uraania Lähi-idän ja Keski-Aasian ei-integroituneisiin maihin.


Viesti on nyt aivan liian selvä kaikille jäljellä oleville ei-integroituneille valtioille: Olet tuhon oma jollet nopeasti muuta hallitustasi ja talouttasi niin että sinun kansakuntasi voi kääntyä rahattomaan talousjärjestelmään. Itse asiassa, tämä on jo liian myöhäistä melkein 300 miljoonan ihmisen osalta. Kuolemantuomio on annettu ja tappava ainesosa asetettu uhreihin.


---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 1967b


Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin