Untitled Document

Illuminaatti-dokumentti (osa 1)

Kerromme Teille salatuista asioista, jotka olemme varmistaneet useista eri tietolähteistä, kirjoista, haastatteluista, ym. Koemme tällä hetkellä saatuamme tietää mitä virallisen tiedotuksen, informaation takana on, havaittuamme todelliset tapahtumat, ei ole hyvä ”pitää päätä pensaassa”,vaan katsoa suoraan tosiasioita tosiasioina, jotka tosin voivat järkyttää Teitä. Pyydämme anteeksi etukäteen, mutta emme halua mitään muuta, kuin julkituoda totuutta niin paljon kuin tiedämme esim. vääristellystä ja uudelleenkirjoitetusta historian kulusta. Sanotaanhan, että ”Totuus vapauttaa...”


Todettakoon aluksi, että kun tarkastellaan WTC:n jälkeisiä vuosia on tapahtunut seuraavaa: Kaikki sähköposti(tämäkin), tekstiviestit, puhelinliikenne, myös langaton, on taltioitavissa mm. NSA:n (National security agency, USA), projekti P415:n (Menwith Hill, Englanti) toimesta. Nämä muodostavat yhdessä salaisen Echelon-järjestelmän, joka pystyy tarkkailemaan koko maapallon väestöä 24h/vrk. Myös Vatikaanilla on suuret tietokonejärjestelmät, joihin jatkuvasti kerätään tietoja esim. ei-toivotuista henkilöistä. Brysselissä toimii supertietokone lempinimeltään ”Peto”, jonka Dr. Karl Steinhauser toteaa kirjansa ”EU-huomispäivän super-Neuvostoliitto” lopussa.


Y2K-kriisillä vuosituhannen vaihteessa saatiin Internet-yhteydet maihin, joilla ei vielä sitä ollut. Presidentti Bill Clintonin ”Uudelleen keksitty hallitus (Reinvented Goverment)-nimikkeellä Y2K oli tekosyy tahdistaa elektronisesti kehitysmaatkin tietokoneiden aikakaudelle.


Kun tietyt valvovat tahot toimivat hi-techin kehittyessä edellämainitusti, lopulta kukaan ihminen ei voi tehdä yhtään mitään ilman että joku valvoo sinua, kaikkea sinun tekemisiäsi. Niitä harvoja menetelmiä joita ei voida vielä kontrolloida, on vanha kunnon kirjeposti-järjestelmä. Mutta tähänkin kontrolloijilla on USA:ssa suunnitteilla v.2004 lopuilla ns.äly-postimerkki, jolla voidaan seurata ja tunnistaa ihmisiä jotka lähettävät ja vastaanottavat postia. Viimeistään siinä vaiheessa rutto-kirjeet käyvät tarpeettomiksi ajamaan kaikkea tieto- ja informaatioliikennettä sähköiseksi.


Eli: Tämän sähköisen postimme aluksi tärkeä tieto: Isoveli Valvoo entistä enemmän - kaikkia sähköisiä viestimiä, myös radioaaltoja salaisesti. Terrorisminvastaisen sodan varjolla valvonta on tulossa entistä julkisemmaksi. Kuten olemme nähneet ”taistelu” on leviämässä globaaliseksi. Jatkossa ketä tahansa meistä voidaan pitää potentiaalisena terroristina. Terrorisminvastaisesta sodankäynnistä on tulossa kansakuntien yhteinen ”uhka”, jonka seurauksena kansakunnat lopulta yhdistyvät yhdeksi maailman hallitukseksi YK:n alaisena. Tätä ”lopullista ratkaisua” on kutsuttu UMJ:ksi, Uudeksi Maailman Järjestykseksi (NWO, New World Order). Nykyään se kulkee globalisaation nimellä. Presidentti Tarja Halonen johtaa tällä hetkellä toisen henkilön kanssa ryhmää, joka tutkii,ajaa Globalisaatiota eteenpäin.


Historiankirjat kertovat, että Berliinin valtiopäivätalon tuhopoltto 27.2.1933 tapahtui Adolf Hitlerin määräyksestä. Heti sen jälkeen vaadittiin tiukempaa kontrollia, perustuslakien mukaisten oikeuksien rajoituksia; ”syylliset” oli saatava kiinni antamalla lisää valtaa hallitukselle ja tulevalle diktaattorille.


Lakienmuutoksissa ja kansalaisten mielipiteiden muokkauksessa kului kuusi vuotta, kunnes hulluus ja järjetön pahuus oli valmis syöksemään Euroopan sotaan.


Nyt kerromme parhaan tietomme mukaan tahoista jotka ovat näiden samojen salaisten suunnitelmien takana, sekä mihin he todella ovat pyrkineet, nyt pyrkivät.


Olemme perehtyneet illuminaattien [1], jesuiittojen [2] ja vapaamuurarien [2B] raakaan, veriseen tarkoin salattuun historiaan. Heidän lopullinen päämäärä on Uusi Maailmanjärjestys (UMJ), yksi yhteinen maailmanuskonto, jonka Jumala, Jumalat ovat tuntemattomia. Toinen heidän päämääränsä on vähentää ihmiskunnan määrää 2/3-osaa. Heillä on ns. Biodiversiteetti- ohjelma[2C], jolla he ovat alkaneet häätämään asukkaita tietyiltä alueilta pois saattaakseen ne takaisin luonnontilaan. Edellisissä kaikki keinot näyttävät olevan sallittuja [3].


Illuminaatit, ns. valaistuneet, itseänsä rasistisesti muita ihmisiä ylempänä pitävä ryhmä koostuvat 13 + lukuisista perheistä [4], joilla on melkein täysi hallintavalta maailmassa:Astorin perhe A.
Bundyn perhe B.
Collinsin perhe C.
DuPontin perhe D.
Freemanin perhe E.
Kennedyn perhe F..
Lin perhe G.
Onassiksen perhe H.
Rockefellerien perhe I.
Rothschildin perhe [5] J
Russelin perhe K.
Van Duyn perhe L.
Merovengian, Euroopan kuninkaalliset perheet M.
______________________________________
Disneyn perhe N.
Kruppin perhe O.
Mac Donaldsin perhe P.
Reynoldsin perhe Q.
Rothschildin perhe Ranskassa R.
Warburgin perhe, jne..S.


Jesuiitat kouluttivat Adam Weishaupt-nimisen miehen jatkamaan omissa nimissään tavoitteitaan, periaatteitaan illuminismin nimellä. Illuminaatti-järjestön hän perusti 1776. Sen jälkeen Paroni von Knigge vei 1778 illuminaattien opit vapaamuurariuden johtoon. Siitä lähtien nykypäivään asti näiden kolmen salaseuran/järjestön aktiivisina alaisina ovat perustamisestaan lähtien toimineet[6] Bilderbergiläiset, Trilateraalinen komissio, CFR, IMF,WHO, NSA, KGB, CIA…Lista on pitkä, järjestöjä on lukematon määrä, ja myös YK on mukana.


Mikä pahinta ja ovelinta systeemissä on: Järjestöjen alimpien tasojen jäsenet eivät tiedä ylimpien johtotasojen salatuista päämääristä UMJ:n luomiseksi.


Illuminaattien toimintatapa on mafioiden kaltainen: he eivät luota kehenkään ulkopuoliseen; vain perheenjäsenet, lähisukulaiset otetaan, pysyvät mukana perheissä [7].


Illuminaattien perheiden kasvatus- ja opetusmetodit perustuvat jo syntymästä saakka henkiseen ja psykologiseen pahoinpitelyyn, aivopesuun, mielenkontrollointiin, mielenhajoittamiseen. Näiden kanssa erilaiset perversiot muokkaavat heidän lapsistaan täysin ei- rakastavan ihmisraukan. Koska lapsille kasvaa kuitenkin vahvat verisiteet vanhempiinsa, sukuunsa niin vaikka he yrittävät katkaista välit, paeta, he poikkeuksetta palaavat perheisiinsä [8].


Entinen illuminaatti Cisco Wheeler pääsi vapaaksi perheestään. Hänen oma isänsä raiskasi hänet, kun hän oli vain muutaman vuoden ikäinen. Tämä on yksi illuminaattien menetelmä aloittaa ihmismielen pirstominen moneen eri persoonaan(multi-person, MK-ultraprojekti). Kun uhri kasvaa, hänelle kasvaa samalla monta eri koulittua ”persoonaa”, joista tarvittava saadaan esille esim. tietyllä avainsanalla, koodilla, musiikilla, kuvan näkemisellä, tms. Tällöin ”persoona” aktivoituu, ja uhri suorittaa esim. jonkin sovitun rikoksen. Tämän jälkeen esilläoleva persoona hävitetään tietoisesta, jolloin uhri ei enää muista mitään missä on ollut mukana[8B] (Cisco Wheeler Fritz Springmeierin haastateltavana, engl.).


Se mitä Illuminaatit kirjaimellisesti palvovat, on raha. Mikään muu ei ole heille tärkeämpää kuin mammonan kerääminen keinolla millä hyvänsä. Ja kun heillä on suurin osa maailman rahavarannoista käytössään, se tarkoittaa tietenkin sitä että heillä on valta päättää mitä tahansa, sodista lähtien, niiden alkamis-ja loppumisajat jne. Viimeisimpänä järjestettynä sota-esimerkkinä voimme mainita USA:n ja Irakin välisen sodan.


Jesuiittajärjestön loi Ignatius Loyola 1500-luvulla [2]. Jesuiitat, kuten illuminaatit ja vapaamuurarit toimivat aktiivisesti tänä päivänä Uuden Maailmanjärjestyksen(NWO, New World Order ) luomiseksi. Jesuiittoja johtaa ns. Musta Paavi, jolla on todellinen valta Vatikaanin ja Paavin selän takana [9]. Count Hans Klovenbach niminen mies on nykyään MP [2].


Jesuiitat eivät mene koskaan naimisiin eivätkä pidä naisia. Tähän perustuu heidän voimansa: he palvovat kurinalaisesti vain Mustaa Paavia, ja voivat lähteä sinne minne heidät käsketään. Seurauksena ovat kauhistuttavat perversiot, joita voi verrata katolisten pappien ja piispojen insestipaljastuksiin, ym. On tilastollinen tosiasia että n. 85% Jesuiitoista tarvitsee säännöllistä terapiassa käyntiä ja lääkitystä.


Vapaamuurarien perustajana voidaan sanoa olevan kuningas Salomon. Kun Salomo nai Faaraon tyttären, hän rakensi Asthorethille ja Molokille alttarin ja otti tällöin kuusisakaraisen tähden, heksagrammin sinetiksensä. Tällöin Salomo laittoi myös perustan käsityölle, joka myöhemmin on tunnettu vapaamuurariutena.


33. asteen vapaamuurari Albert C. Mackey kirjoittaa illuminaateista kirjassaan Vapaamuurariuden tietosanakirja(s.405) seuraavaa: ”Antaakseen illuminaatti-veljeskunnalle enemmän vaikutusvaltaa Weishaupt yhdisti sen vapaamuurarilaitokseen, jonka opetuksen ja salaisten käytäntöjen mukaan se muodostettiin.” Tämän jälkeen Paroni von Knigge vei 1778 illuminaattien opit vapaamuurarien johtoon. Illuminaattien johtaja Giuseppe Mazzini ehdotti 22.1.1870 kirjeessä vm:n johtaja Albert Pikelle ”Ylintä riittiä”, joka muodostaisi kansainvälisen vapaamuurarillisen keskuksen, joka on mahtava, koska sen johto on tuntematon. Albert Pike laati 14.7.1889 ohjeet vapaamuurarien 23 ylimmälle neuvostolle kirjoittaen esim:”Meidän täytyy sanoa suurelle yleisölle:


Me palvomme Jumalaa, mutta se on Jumala, jota palvotaan ilman taikauskoa. Teille, riippumattomat suurmestarit(illuminaatit, jesuiitat, vapaamuurarit), sanomme tämän että voitte toistaa sen 32., 31., 30. asteen veljille: vapaamuurariuden uskonnon tulee pitäytyä, koskien kaikkia jäseniä aina korkeimpiin asteisiin saakka, Luciferin opin puhtaudessa.


Tästä lähtien vapaamuurarien ylin johto on toiminut yhdessä illuminaattien, jesuiittojen kanssa veljeskuntien alempien tasojen tietämättä ylimpien tasojen hirvittävistä todellisista päämääristä.


Illuminaattien, jesuiittojen, vapaamuurarien(UMJ-kolmikon) voidaan sanoa olevan melkein kaikkien [10] sotien [11A], vallankumousten [11B], attentaattien [11C] takana 1700-luvulta nykypäivään saakka. He valmistelevat kuumeisesti myös III maailmansotaa [12]. Itse asiassa voitaisiin sanoa faktiona, että maailmansota on jo alkanut, ja sitä levitetään terrorisminvastaisen sodan varjolla lopulta kaikkialle. WTC:n tuhoaminen oli ”kolmikon” järjestämä alkusoitto sodalle [12B].


He kouluttavat salamurhaajat ja vakoojat aivopesulla, mielenkontrollilla, siruistutuksilla aivoihin, ELF-aalloilla [13], sekä muilla tekniikoilla, joista useat perustuvat keksijä tiedemies Nikola Teslan salattuun tuotantoon.


Virologit loivat AIDS-viruksen kolmikon tilaustyönä NCI:n laboratorioissa Fort Detrickissä Marylandissa(USA), jota WHO edelleen levitti ”rokotteena” Afrikassa, ym. Illuminaatit pyrkivät estämään väestön kasvun keinolla millä hyvänsä. Dr. Wolf Szmuness on yksi AIDS:n suunnittelijoista. Illuminaatti Dr. Aurelio Peccei taasen laittoi AIDS:n levityksen alulle. SARS on heidän laboratorio-luomuksensa, josta heillä on kehitteillä seuraavaksi supervirus: influenssan tapaan leviävä Leukemia-virus. Esim. NSA:n(National Security Agency, USA) pelkästään voidaan sanoa olevan kaikkien nykyisten sairauksien kehittäjä.


Yleisesti ottaen UMJ-kolmikon hitaan salakavalaa toimintatapaa populaation vähentämiseksi, ym. voidaan sanoa käärmemäisen tehokkaaksi: ensin he luovat ongelman(luonnonkatastrofit, maanjäristykset, sisällissodat, erilaiset oudot (hitaasti tappavat)sairaudet, virukset, jne… lista on jälleen loputon). Sen jälkeen he itse tulevat ratkaisemaan ongelman ollen suuren julkisen yleisön, ihmiskunnan edessä ”virallisia pelastajia ja mahtavia sankareita”. Edellinen pohjautuu Hegelin Teesi-Antiteesi-Synteesi filosofiaan.


Jugoslavialainen keksijä Nikola Tesla on eittämättä viisaampi tiedemies kuin Einstein. Tesla kehitti vuosisadan vaihteessa laitteen jolla voi muokata säätä millä tavalla vain. Illuminaatti D.Rockefeller varasti Teslan keksinnön. Tämän jälkeen USA, NL, Kiina Ranska, Israel ovat harjoitelleet ja toisen maailmansodan jälkeen ”sotineet” toisiansa vastaan, sekä tehneet tuhoja ympäri maailman Teslan sääkoneilla, jotka on suunniteltu UMJ:n Biodiversiteettiohjelman mukaisesti- ja maanjäristykset, hirmumyrskyt, ym ”luonnonkatastrofit” jatkuvat edelleen kiihtyvällä tahdilla etukäteen sovituissa paikoissa.


Ilmeisesti myös viimeisimmät New Yorkin, Helsingin, Lontoon, Kööpenhaminan, Etelä-Ruotsin, Italian sähkökatkos-pimennykset järjestettiin Teslan tekniikalla. Kaikki nämä maat tukivat USA:n hyökkäystä Irakiin. Venäjä, joka on pidemmällä Teslan tekniikoissa, kokeili pimennyksiä tarkoituksella näihin maihin [13B].


Muita Teslan keksintöjä sekä niiden sovelluksia ovat esim. HAARP, Teslan kupoli [14], lentävä lautanen ja sen rakennusohjeet [15], ”tikka” [16].


Mitä ilmeisimmin Teslan visusti salatuin UFO-teknologia tulee näyttelemään lopun aikoina suurta osaa UMJ:n suunnitelmissa New-Age-Anti-Kristuksen esilletuomisessa.


Nikola Tesla halusi antaa keksintönsä ihmiskunnalle lentävästä lautasesta, sääaseesta, ja aikoi paljastaa ne Geneven sopimuksen yhteydessä toisen MS:n lopettamiseksi. Hän oli hyvä mies.


Kokonaiskuvaa UMJ:n suunnittelijoista on hyvin vaikea tuoda uskottavasti esille, sillä KAIKKI asianosaiset toimivat salassa ja suurimmat, tärkeimmät tiedotusvälineet ovat heidän hallussaan [17] ollen pelkkiä sätkynukkeja, joiden naruista UMJ johtajat vetelevät. Voidaan sanoa että suurin osa maailman tiedotusvälineistä on ohjattu ja käsketty antamaan vääristeltyä, paisuteltua tai suoraan valheellista tietoa ihmisille. Tiedotusvälineet kertovat kyllä oikein maailman tapahtumista, mutta ne eivät missään nimessä saa kertoa, mitkä ovat tapahtumien todelliset syyt ja seuraukset [18]. Kertomamme salainen ylin johto haluaa tehdä ihmisistä saippuakuplasarjojen ja kaiken turruttavan infopaljouden avulla karjalaumaa joka ei osaa enää ajatella omilla aivoillaan. Suurta osaa kansasta jymäytetään, aivopestään, valmistellaan kuin Starship shooters-elokuvassa ”Kansalaiseksi”, josta tehdään pelkkää aivotonta vihollisenruokaa. Truman-showssa tai Wag the dogissa taasen näytetään, mitä peliä kulissien takana todellisuudessa käydään(sopivat elokuvat tähän yhteyteen, suosittelemme…)Hyvä lukija, jos olet ateisti, New Age:lainen, uskot Maa-Äitiin tms., voit jättää loppuosan lukematta. Rukoilemme Sinun puolestasi, että löytäisit Herran Jeesuksen elämääsi ja pelastuisit maailmasta joka on annettu Saatanan, valheen ruhtinaan käsiin.


Herra Jeesus sanoo: ”Minä Olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” Joh.14:6.


Olemme Herran Jeesuksen palvelijoina vakuuttuneita, että kaiken tämän takana on Saatana, langennut Herran enkeli Lucifer, joka on ollut ja on valheen, sotien ja murhien Isä aina aikojen alusta asti. Saatana on luonut illuminaatti- jesuiitta- vapaamuurariryhmät ja on synnyttänyt kaikki heidän alaisuudessaan olevat järjestöt omien tarkoitusperiensä taakse.


Mikä on Saatanan lopullinen päämäärä? Saatana on aina halunnut Kaikkivaltiaan Jumalan Pyhän maan Israelin ja Jumalan silmäterän Jerusalemin itselleen, sekä tuhota Jumalan Valitun omaisuuskansan juutalaiset, jotta Antikristus pääsee valtaan saaden IIIMS:n loppumaan [18B] julistaen Jerusalemissa sitten itsensä Jumalaksi 2Tess 2:4. Tällöin Saatana saattaa petkuttaa jopa ortodoksijuutalaiset. Uskomme että hän voi käyttää tähän ns. Daavidin tähteä/kilpeä, joka on oikealta nimeltään Salomonin sinetti [19], jota egyptiläiset, kabbalistit, druidit, vapaamuurarit, teosofit, ym. käyttävät magiassa, noituudessa, saatananpalvonnassa Amos 5:26.


Vapaamuurari Mayer Amschel Bayer ripusti 1700- luvulla kuusisakaraisen tähden ulko-oveensa Saksassa. Samalla hän muutti sukunimensä tämän punaisen kilven (red shield) mukaan Rothschildiksi(saksaksi), joka on tänä päivänä yksi maailman voimakkaimmista Illuminaattiperheistä Englannissa.


Uskomme Antikristuksen pettävän Israelin kansan käyttäen tähän myös em. Rotschildin merkkiä [20]. Onhan Salomonin sinetti Israelin kansan symboli aina lippua myöten, ja suurin osa juutalaisista ei tiedä tämän kuvion, heksagrammin olevan yksi vahvimpia saatananpalvontasymboleja. I Siionistikongrenssissa 1897 juuri Rothschildit ehdottivat kuusisakaraista tähteä Israelin uuteen lippuun [20].


Samana vuonna syntyi asiakirja ”Siionin oppivanhimpien pöytäkirjat” vapaamuurarien pitämässä kokouksessa Sveitsin Baselissa, jota suuri yleisö pitää edelleenkin juutalaisten kirjoittamana ”maailmanvalloitus-opuksena”. Päinvastoin: kirja synnytettiin lietsomaan juutalaisvihaa, ja esim Rotschild-suvun vesa Adolf Hitler painatti ”pöytäkirjoja” ennen IIMS:aa Saksassa yli 5 miljoonaa kpl Saksan kansan aivopesemiseksi, harhaanjohtamiseksi.


Mahdolliset Antikristus ehdokkaat ovat tänään:Prinssi Charles, Englanti [21]
Prinssi William, Englanti [21]
Prinssi Juan Carlos, Espanja [22].
Felipe Juan Carlos, Espanja
Karl von Hapsburg, Itävalta [23].
Piispa Jean-Marie Lustiger [24].
Rahmat Ahmad [24B].


Prinssi Charles johtaa 9 korkeimman tason Illuminaatteja. Yksi heistä on Henry Kissinger [25], joka sai Nobelin rauhanpalkinnon- todellisuudessa täysin väärin perustein. Charles on yksi korkea-arvoisimpia Merovengialaisia. Kristitty kirjailija, journalisti Fritz Springmeier (USA)[26] sanoo Antikristuksen nousevan Merovengian suvuista. (F.Springmeier vangittiin syksyllä 2003 olevinaan pankkiryöstöön sekaantumisesta.) Myös Juan Carlos ja Karl von Hapsburg kuuluvat tähän perheeseen. Antikristuksella pitää olla juutalaiset sukujuuret, ja Jean-Marie Lustiger on juutalainen ja mahdollinen tuleva paavi. Prinssi Charlesilla on ainakin lavastettu juutalainen sukupuu.


On mielenkiintoista havaita, että Matrix- elokuvasarjan kahdessa viimeisessä osassa mainitaan ranskalainen mies nimellä Merovengialainen. Hän on siis elokuvan sankarin Neon ”vihollinen”. Olemme ymmärtäneet tämän maailmalla suuren suosion saaneen kulttielokuvan tarkoituksen näin: Neo on esikuva New-Age L. Antikristuksesta, jonka perään elokuvan rahoittajat (UMJ:n suunnittelijoiden hallussa oleva Hollywood ) pyrkivät ohjaamaan katsojia, varsinkin juutalaisia. Elokuvan loppulaulussa nimittäin lauletaan heprean kielellä: ”Mazeltov, Mashiah!”(suom. ”Paljon onnea, Messias!”) Tätä juutalaista mazeltov!-onnittelua käytetään esim. lapsen syntyessä ja hääjuhlissa. Mitä ilmeisimmin Matrix-elokuva on UMJ:n suunnittelijoiden tilaustyö.


Illuminaatit haluavat painaa okkultistisen merkkinsä salaa kaikkeen tekemäänsä, jonka sitten okkultistit, epäjumalanpalvojat kautta maailman voivat tulkita tietäen ”kuka on asialla”, kenen tarkoitusperiä ajetaan. Väkevässä, realistisessa The passion of the Christ-elokuvassa(Hollywoodin tekemä, illuminaattien hallinnassa) tämä merkki on se, että jo elokuvan alussa Herramme Jeesus hakataan niin että hänen oikea silmänsä muurautuu umpeen elokuvan loppuun saakka. Illuminaatit rakastavat yhden silmän symbolia. Tämä yksi silmä on painettuna yhden Dollarin setelissä olevaan sinettiin jossa kuvataan pyramidi. Sen yläosa leijuu ilmassa. Tämän yläosan keskellä on yksi silmä, joka on Luciferin silmä.”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.” Matt.24:4”


Kristus [27], jossa on luotu kaikki [27B], varoittaa raamatussa ensimmäiseksi, että kukaan ei pääsisi eksyttämään Herran omia. Jeesus jatkaa sanoen että vääriä Kristuksia nousee, ja ”monta tulee minun nimessäni sanoen: minä olen Kristus, ja he eksyttävät monia, ja jos mahdollista, valitutkin.”


Edellinen luku on kirjeemme teema: Älä pelkää näitä tulevia raamatussa ennustettuja tapahtumia! Kaiken tämän pitää tapahtua, kunnes tulee loppu. Herramme Jeesus on ilmoittanut apostoli Johannekselle raamatun viimeisessä kirjassa, ”Johanneksen ilmestys” mitä on tapahtuva tulevaisuudessa.


Jos et ole ottanut Herraa Jeesusta elämääsi niin rukouksin sanomme: Sinulla ei ole mitään menettävää vaikka edes kokeilisit. Tiedät ainakin sen vaikka et olisi lukenut raamattua, kuinka hyvä ihminen Jeesus oli: Hän paransi sairaita, rakasti vihamiehiään…


Vaikka et uskoisi Jeesuksen kuolleen ristillä puolestasi, nousseen kolmantena päivänä kuolleista, nousseen ylös taivaaseen, jossa Hän on yksi Jumala, ja tulee enkeleinensä alas tuomitsemaan KAIKKI kansat - et menetä yhtään mitään, kun käännyt rakkautta täynnä olevan Kaikkivaltiaan Jumalan ainoan Pojan Jeesuksen puoleen.


Kokeile, koettele sinä Jumalaa! Sen on Jumala luvannut Raamatussa [27C]. Polvistu, rukoile esim:


”Herra Jeesus, minä en tunne sinua enkä Jumalaasi. Minä kuitenkin haluan koettaa ja rukoilen Jeesus, tule minun elämääni! Anna minun syntini anteeksi! En usko sinuun, mutta auta minua pyhä Jumala löytämään usko Sinuun Jeesukseen Kristukseen!”

Et menetä yhtään mitään jos toimit, teet näin. Päinvastoin, Kaikkivaltias Jumala, Jeesus, Pyhä Henki rakastavat Sinua, ja haluavat pelastaa sinut Perkeleen, sielunvihollisen kynsistä, helvettiin joutumisesta. Saatana vihaa Sinua Ihmistä, Jumalan kuvaa ja haluaa tappaa Sinut keinolla millä hyvänsä Valehtelussa tämä kaiken hyvän vihollinen on maailmanmestari, kuten toivoaksemme olemme saaneet Sinut kirjeessämme vakuuttumaan. Tämän takia olemme kertoneet Saatanan salaisista juonista ja ihmispoloisista, jotka Saatana on eksyttänyt kirjeemme mukaisiin hengenvaarallisiin ryhmiin, että ne tulisivat julki, ja hekin pääsisivät vapaaksi.


Rukoilemme puolestasi että löytäisit elävän rakkauden Jumalan elämääsi. Uskomme että on kysymys Sinun sielustasi: pääsetkö taivaaseen vai joudutko ikuiseen tulimereen, helvettiin. Rakas Herramme Jeesus elää ja tulee! [27D].


Ryhmä kristittyjä.Takaisin